hits

Dagens lykkemamma

Tidenes hemmelighet

Hei på dere! 

Jeg rakk ikke min vanlige morgeninnlegg i dag, jeg sov litt lenge nemlig.. Litt for lenge på slumre og vips så var klokken alt for mye! Heldigvis så gikk det greit, ingen sure voksne eller barn, og de kom tidsnok på skolen - ikke værst! OC har vært hjemme i dag, han hadde en legetime midt på dagen så da tok vi likså greit en fridag. Han har vært med meg på trening, vi har sett på film (jeg har sovet i armkroken hans) og vi har støvsuget. Stort med enn det er det ikke tid til før Maya kommer hjem fra skolen. Nå er jentene på trening og vi skal straks dra for å hente pappaen som har vært i København ei litta tur. 

I kveld skal vi break the news for jentene! Årets julegave skal røpes. En hemmelighet vi har holdt på siden februar! Jeg gleder meg som en liten unge på julaften faktisk. Å my god!! Skal selvfølgelig fortelle dere alt, men først må barna få vite det ;-) 

Dette innlegget skrev jeg noen timer tilbake, men i frykt for at noen av mine lesere forteller det til jentene - de vet ingenting, ikke at de skal bli fortalt det i kveld engang - så venter jeg med publisering til de er trygt hjemme fra trening. Jeg har søte lesere i nærområdet også ;-)

Håper dere har hatt en fin onsdag, selv om det er skikkelig møkkavær. Hvertfall her! Misunner dere som har snøøø!

Klem fra meg <3 

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Dagens lykkemamma // ny vinterjakke

God morgen ♥

Har dere hatt en fin helg? Det har vi! På lørdag var vi først på lunsj hos mamma, spiste kyllingvinger og tegnet, og jeg fant mamma sin gamle sauseskinnsjakke på loftet. Den har fått lov til å bli med meg hjem og jeg gleder meg til å vise dere den! På ettermiddagen hentet vi Lykke på jobb før vi kjørte ut til pappa og Kana i Rygge. Han hadde slått opp telt i stuen til barna, gjett om det var stas! Endelig fikk OC dra på telttur igjen, han har snakket om det siden de fine turene våres i sommer. Vi hadde lutefisklag og koste oss maks. Det er så koselig at pappa er hjemme igjen.

På søndag reiste vi hjem igjen, og brukte resten av dagen inne. Ladet opp til en ny uke, så på filmer og bare surret rundt her hjemme sammen. 

Over til noe helt annet.. Noen uker tilbake så kjøpte jeg meg ny vinterjakke. Solgte mine gamle velfungerende på FINN, og kjøpte meg denne deilige parkasen i dun fra Samsøe Samsøe. Jeg bare ELSKER den. Store hetta, lang bak og så god og varm. Denne kommer jeg til å bo i denne vinteren. Nå er en ny uke i gang. Barna er vekket og vi er klare for å starte! Denne uken skal Christian reise litt, jeg skal fortsette på mine små mål for å skape en god uke for meg selv. Håper dere får en fin uke! Vi ses plutselig :-)

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Høst jakken

God morgen ♥
Vi har kommet oss vel hjem. Vi husket til og med alle tre barna, haha, ikke værst når man drar på natterstid! Jeg er hvertfall helt i ørska! 
Dere skulle sett meg på flyet hjem, jeg har blitt skikkelig forkjølet og sovnet på fanget til Jenny - eller rettere sagt i fanget til Jenny. Stakkars Jen, hun turte ikke vekke meg der jeg lå å gapte og snorket, selv om hodet mitt var litt tungt som hun sa.. 

Nå tar vi frem høst og vårjakkene til hele gjengen, og det er endelig tid for favorittjakken igjen! Denne mintgrønne kåpen fikk jeg av min kjære svigerfar noen år tilbake og jeg elsker den! Bildene er ikke tatt i dag altså.. 

Jeg tror vi har både høstjakker til barna og oss. Vinterjakker derimot mangler både den ene og den andre, men jeg har sett meg ut en jeg MÅ ha! Jeg har ikke kjøpt vinterjakke på mange år så nå er det vel fortjent. Maya mangler også, men det er jo ikke helt tid for vinterjakke enda håper jeg, vi har litt tid. Det blir nok en ny variant fra MOLO, virkelig det beste yttertøyet til barn som finnes.. Jeg skulle gjerne kjøpt den jakken hun har hatt tidligere, så hvis noen ser en knall rosa MOLO ytterjakke, så rop ut! Jeg snakker om denne.. 

I kveld skal vi i bursdag! Det spøker litt for min del med tanke på formen, men det er bare en liten forkjølelse som jeg håper gir seg utover dagen. Krysser fingrene. 

Ha en F I N lørdag ♥

Gode følelser og sommerens favorittsmykker

Jeg sitter på kjøkkenbenken og titter ut, ser de lekende ansiktene. Dørene står på vidt gap, den nye sangen til Marcus og Martinus "girls" spilles over utehøytalerne, og på plassen utenfor ligger det hvertfall 9 sykler slengt utover.. Det flyr rundt med 8 og 9 åringer, og de ler seg i hjel av morsomme ting, leker og fanger hverandre. Dette drar meg tilbake til da jeg selv var 8 år.. Jeg var knapt hjemme, kun ute og lekte hele tiden. Elsket å være sosial og leke med vennene mine. Jeg hadde aldri kun en bestevenn, men mange. Både gutter og jenter. Det syntes jeg er viktig, og det minner meg om dette innlegget "Eksluderende uten å vite det".  

Jeg blir glad av å se på disse barna.. Det virker som de har det så fint.. Samtidig vet jeg at det finnes mange skjebner. Det skjer så mye vi ikke vet. Jeg prøver å ha øynene åpne, se etter tegn. Jeg ser ingen. Til og med det skremmer meg, for jeg kjenner statistikken. 

Jeg vet ikke helt hva målet med dette innlegget var. Kun en tanke og følelse.. Glede over glade lekende barn, men også en påminnelse om at ikke alle har det bra selv om det virker sånn. Nå er sommeren her, mange barn er ute å sykler og leker. Vi ser flere barn på dette halvåret enn vinteren, og kanskje det er lettere å se om noe ikke stemmer? Følg med  og gled dere over barna. Trillende latter, mye følelser, store og impulsive prosjekter, tusen spørsmål og mye kreativitet. Nyt det, selv om det kan være slitsomt. De er så levende og tilstede.


Sommerens favoritter. Boho global armbånd fra "min" butikken i Drøbak, og anheng fra Syster P. 

 

Dagens lykkemamma // antrekk fra Marbella


God morgen! Vi starter dagen litt tidligere enn vanlig i dag. Vi skal ut av døren en time tidligere enn vi pleier. Jeg skal på møte i Oslo klokken elleve, også skal Christian på et annet møte i samme retning men ikke samme tid, så vi må koordninere kjøring. Jeg benytter meg av aneldningen til å ta med macen og sette meg på en café noen timer. Titte på livet i Oslo og drikke kaffe, høres virkelig ikke så dumt ut  Lenge siden sist jeg gjorde det. Kanskje jeg får selskap av Malin i tillegg. 

Dagens antrekk er handlet i Marbella! Jeg ble spurt om jeg kan vise frem hva jeg kjøpte i Marbella og her er første runde: 
Fra Bershka: Body, lys jeans med høyt liv. Vesken er også fra Bershka med fra i fjor, Superga sko kjøpt her i Norge og solbriller fra Gina Tricot.

Nå må vi kaste oss rundt her. Litt utfordrende å starte dagen tidligere, vi har jo faste kjøremønstre vi sjeldent viker unna.

PS. Møtet jeg skal på i Oslo kommer jeg tilbake til. Jeg hater når andre sier A men ikke B, det var ikke meningen altså. La meg bare få det gjennomført så vet jeg en hel del mer. 

Ha en fiin dag 

Kveldens antrekk

Nå er jeg snart klar for kvelden sammen med en gjeng fine mammaer! Hvis det lysner litt er planen å gå for det samme antrekket som jeg brukte siste dagen i Estis! Elsker bodyen (fra bershka) og buksen (fra zara). Dette er egentlig heeelt utenfor min stil, men utrolig gøy med noe nytt. Sånne bukser har ikke vært min greie, men så har jeg heller aldri prøvd en heller. Nå er frelst! Utrolig deilig å ha på, også veldig smart med strikk i anklene for oss som er litt lave ;-)

Ettermiddag har barna og jeg tilbragt hos Angelika og co. Fantastisk å få servert middag altså! De bor kun få minutter unna så de eldste barna kan tusle mellom husene. Det setter jeg høyt!

Håper dere har hatt en fin fredag! Utrolig koselig å føle seg så velkommen tilbake på bloggen, dere inspirer meg!! 

Ses på snapchat utover kvelden ;-) marlennordby 

Hei så lenge 
 

Hvor skal jeg starte...?

H e l l o ! 

Hva skjedde med Lykkemutters og bloggen, a? Jo det skal jeg fortelle dere! Jeg dro til Estepona i full tro om å blogge masse! Null kids, og masse tid til bloggen.. Det stemte forsåvidt det, men straks jeg landet i Malaga så forsvant lysten - det hadde ingenting å gjøre med de 15 gradene og pøsregn altså ;-) Det var behovet for venninnetid, og kun være Marlen. Mamma Marlen ble lagt igjen hjemme, alle gjøremål, bekymringer og ansvar (så langt det lar seg gjøre selvfølgelig), og vips var "Lykkemamma" lagt igjen hjemme også. 

Venninnene jeg reiste på tur med har jeg kjent i maaange år, de har vært med meg på så mye, spesielt på videregående og årene rett etter. I dag er vi på vidt forskjellig plasser i livet hele gjengen, og det er ikke like gitt at vi klikker så godt som vi gjorde før. Men det gjør vi altså! Få mennesker kan få meg til å være så mye meg sjæl som de. Og det skjedde! 


Alle latterkrampene, flausene, fjåseriet og galskapen ville jeg ikke dele med noen! Fullt fokus på de jeg var sammen med hele uken. Det var en hysterisk morsom tur, og siden vi hadde regn 23 timer i døgnet, med unntak av noen minutter her og der, så ble det desto mer mat og drikke. Vi rullet rundt i Estepona!


Skinnjakke fra Gina Tricot (gammel), bluse og armbånd fra "MIN" butikken i Drøbak, jeans fra Gina Tricot.

Det kommer mer om turen, faktisk et eget innlegg for hver dag vi var der nede. Vi har tatt masse snaps som jeg skal vise dere! 
Etter jeg kom hjem på lørdag så har jeg brukt tiden på den søte gjengen her hjemme! Null avtaler, kun surring hjemme. Vi har også hatt en veldig fin, og litt hektisk 17-mai, men mer om den i morgen tidlig. Det blir litt innlegg om uken som har vært fremover :-) 

Håper dere har det fiiiint! It´s good to be back!

05.05.2016

Jeg er ferdig pakket og klar! Jeg har til og med lagt frem klær så jeg slipper å surre det til når vekkerklokken ringer 02.30 i natt..


Blogges fra Estis <3 

Date night

Hei dere!
I skrivende stund ligger Christian og jeg i hver vår sofa, litt reduserte etter gårsdagens date.. Vi hører på gaaaamle sanger fra våre første år på fest! Nå lades det opp til jentetur for å si det sånn! Hjælp som jeg gleder meg!

I går fikk vi barnevakt til gjengen så Christian og jeg dro ut å spiste middag. Det er et halvt år siden forrige gang, og nå passet det perfekt siden jeg skal være borte en uke. Skikkelig kjærstetid er så godt for sjela, og vi har det så utrolig gøy sammen. Når det egentlig var tid for å gå hjem så smatt vi innom en vennegjeng som hadde middagskalas, og vips ble klokken mye gitt! Impulsive kvelder blir ofte de morsomste, og i går var intet unntak!

Må bare vise dere det nye favoritt plagget mitt! Jeg var så heldig å gå gavekort til bursdagen, i favorittbutikken "MIN" (fantastisk butikk i Drøbak sentrum, anbefales) og i går dro jeg innom for å se om det var noe jeg "trengte". Det var MYE jeg "trengte"/ønsket meg, men jeg endte til slutt opp med denne fantastiske blusen fra Designers Remix. Jeg elsker den! Kjenner jeg må passe meg så jeg ikke bruker den helt opp.. 

Nå skal det pakkes, og denne blir med i baggen! Avreise er klokken to i natt, da går flybussen til gardemoen. Hola Esssssteepåna!

Helgens antrekk

Jeg klarte å dra kroppen på trening i dag.. Det var en god følelse! Og den satt så langt inne! Grått vær og fortsatt godterismak i munn etter i går kveld, da bruker jeg litt tid på å få lyst til å trene ass. 
Resten av dagen har jeg vasket klær.. Nå har jeg utsatt en god stund og det har fylt seg opp. Typisk.. Nok så stille mandag og lite å melde. Slenger med et bilde fra helgens antrekk. Til min store glede fikk jeg så mange hyggelige tilbakemeldinger på skjørtet og toppen - ikke kjole som flere trodde, så da smir jeg mens jernet er varmt ;-) Hehe! 

Til dere som ikke fikk svar på snapchat (jeg ble litt forvirret over hvem som sendte hvem) så er skjørtet 4 år gammelt, fra HM og toppen er fra topshop (i fjor). 

Grunnen til at dere ikke har sett det tidligere er fordi det ikke har passet på et par år ;-) No kidding! Herlig når ting passer igjen! 

Ha en fin kveld fininger. Vi ses i morgen 

Dagens lykkemamma // workout clothes

Skulle tro jeg var sponset av Gina Tricot, det er jeg altså ikke, på tross av at hele antrekket mitt er fra Gina ;-) Sånn går det når en nær venninne jobber i bransjen og tipser om alt det freshe som kommer inn.. 

Jeg er så glad i å ha fresh treningstøy, spesielt nå som våren titter frem og det er lysere tider. Det inspirer vel oss alle med fint treningstøy! Tightsen fikk jeg til bursdagen min (elsker den) i Mars, sammen med bomber jakken (den har dere kanskje sett 20 ganger tidligere) genseren er fra i fjor, skoene (merk dere ullsokkene) er fra kavat. Det er jo så surt og kaldt på morningen så ullsokker er fortsatt et must for meg. Egentlig helt krise siden jeg er den første til å ta frem sandaler, og den siste til å ta de av på høsten. Denne våren henger jeg litt etter gitt!

På tide å vekke huset! Standar prosedyre det. Jeg våkner først med kaffe og blogg, så vekker jeg resten av gjengen. Passer meg utmerket!

Håper dere får en fin onsdag! Vi snakkes dere 

Fra en dårlig til god mandag

Denne mandagen startet så dårlig, kun fordi jeg gruet meg til et møte på formiddagen... Som viste seg å gå mye bedre enn først fryktet! Å møte på varme og kloke mennesker når man tropper opp så naken og sårbar som jeg gjorde i dag føles godt. Skuldrene er senket og jeg ser lysere på fremtiden. Det er ingenting bestemt som har skjedd altså, men kun en god samtale kan gjøre verden et hyggeligere sted å leve. Jeg er bare 29... Jeg må da ha all verdens muligheter, selv med en kropp som ikke oppfører seg helt som jeg vil (edit; overhode ikke som jeg vil). 

Fra å være skikkelig negativ og grinete har jeg gått til å smiiile til hele mandagen! En økt på morgenkvisten fikk jeg skvist inn også. DET er medisin for kroppen min det. Skuldrene og ryggen klarer seg ikke uten styrketrening, det har jeg forstått engang for alle. 


I ettermidag har vi hatt besøk av en liten kompis. Maya hentet gjengen i barnehagen og tok med seg en liten fetter i tillegg til sine egne søsken. Det er fordelen ved å bo så nære. Nå er jentene på ukens første turntrening mens OC og jeg sitter apatiske i sofaen og tar livet rasende med ro. Fetteren har reist hjem, og vi skal sitte i sofaen og slappe helt av før vi skal hente Lykke på veien mot jobb. Han står på rulleski til jobb om dagen, så vi skal hente han der han ikke kan stå på rulleski lengere. Vanligvis går han hjem derfra men vi har savnet han sånn i helgen så her teller hvert minutt ;-)

Har forresten fått med en egen fotograf til bloggen? Hun er tilgjengelig når jeg trenger det og knipser rett så fine bilder! Det er gøy! 

Folkens, got to go! Dusty knuser motoren.. I følge OC.. Vi ser på Planes 2! Jeg må engasjere meg litt, selv om det er 3755 gangen vi ser den filmen i 2016. Dusty ass  
 
Ses i morgen!

Dagens Lykkemamma

Mine venner kjenner meg godt, husker dere bursdagen min og alt det fine jeg sa jeg fikk? Blant annet fikk jeg en ny jakke. Ei slik ei BOMBER jakke! Jupp! Er den ikke kul? Jeg bruker den til alt, til kjoler, skjørt og treningstightsen (som det går mest i om dagen).Jakken er fra Gina Tricot hvis dere lurte :-) 

Jeg er fortsatt i halvsøvne, Maya hadde voksesmerter og OC vet jeg ikke helt hva drev med. Jeg er nokså glad i å sove i ett strekk av en grunn, så i dag blir det litt flere kaffe og litt mer koma enn planlagt. Men det går bra, jeg skal heldigvis ikke noe veldig krevende, og har mulighet til å sove på dagen - selv om det skjer svært sjeldent. 

Nå skal jeg vekke Jenny og overnattingsvenninnen hennes. Dere leste riktig, overnatting på en vanlig mandag! Jeg sa egentlig nei men så minnet de søte små 6 åringene meg på noe jeg sa sist hun overnattet. Noe som: "Når dere er så flinke til å legge dere med engang jeg sier ifra kan de overnatte når du vil."
Og siden jentene straks begynner på skolen og muligheten til slakkere hverdag forsvinner så sa jeg ja! Det er jo ingen stress når de legger seg til vanlig tid, og hører etter når jeg ber de kle på seg, osv. Da er det bare kos!

Solen skinner, det blir en FIN dag, uansett god eller dårlig søvn! 

Sånn var bursdagen min

Takknemlig! Så takknemlig for absolutt alle meldinger, snaps, kommentarer og gode ord. Tusen takk, u made my dag ♥︎

Sko kavat / bukse Lindex (fra det forrige århundre) / jakke Gina Tricot (også fra det forrige århundre).

Jeg hadde en kjeeempe fin dag! Både Maya og Jenny var hellig overbevist om at jeg hadde vært snill i år, solen varmet mer enn på lenge og været var strålende!
Siden vi "snakket" sammen sist så kom den fine gjengen min å sang for meg på sengen, det var like stas som jeg husket. Deretter hoppet vi i klærne og gikk allemanalle opp til OC sin avdeling i barnehagen for påskefrokost!

Siden jeg hadde ropt ut flere dagen i forveien og telt ned for både store og små, var det både bursdagshilsner og klemmer i vente på påskefrokost også - superkos! På plassen til OC hang det nydelige roser og påskeegg fra min kjære svigerinne og venninne Angelika (vi har barn på samme avdeling). Hun er sååå god! Da ble jeg veldig glad <3 

Etter påskefrokost dro jeg på trening med mine faste treningsjenter, for så på lunsj til en fin en. 

Jeg kom hjem på formiddagen og satt meg i solen et par timer. Bena høyt og ladet batteriene, akkurat som forrige dagen ;-) Da Maya kom hjem fra skolen så spiste vi og spilte kort. Kvalitetstid! Hun har helt dilla om dagen.. Tror vi spilte krig og vriåtter i over en time..

På ettermiddagen hadde en liten nevø hørt at jeg hadde bursdag og spurte om han kunne få være med hjem, selv om vi ikke hadde stor feiring. Såå søt, det kan man jo ikke si nei til selv om jeg verken hadde kake eller bursdagsmat. Heldigvis fant jeg frem pølser i fryseren. Maya dro på trening, Jenny var ute å syklet i gata,  mens OC og to fettere lagde togbane. 

Etter hvert dro Jenny og jeg opp på turninga for å se på Maya turne en time. Da vi kom hjem etter trening hadde Christian stelt i stand verdens koseligste kveldsmat! Og jeg fikk pakker! Han har vært ute å handlet på egenhånd, og jeg fikk ny jakke og skjerf. Han er så søt, og flink.. Han kjenner meg godt, når han først trår til ;-)

Dette ble en skikkelig oppsummering av dagen. Den var rolig og fin, og jeg fikk gjort det jeg ville. Trene, sitte i solen og tilbringe tid med mennesker jeg er så glad i. Med unntak av en del dessverre, men det tar vi litt utover de neste dagene. I ettermiddag kommer mamma og co, og på lørdag kommer venninnegjengen på hjemmealeneparty! Wohoo!

Bursdagsjente

Well hello people! It's my birthday!

Noen som holder følge og vet hvor gammel jeg blir?

Forhåpentligvis blir jeg straks "vekket" av den herlige gjengen som romsterer oppe på kjøkkenet. Koseligste i verden er å bli vekket med sang, og se de spente øynene til barna. De syntes nok det er like stas å vekke meg, mine spente øyne - som det ekte bursdagsbarnet jeg for alltid er.

Nå starter dagen min!!

Mine to nydelige svigerinner/venninner og meg i fjor sommer <3

I dag våknet jeg med et smil

I dag våknet jeg av meg selv og kjente smilet sto i ansiktet på meg før jeg rakk å åpne øyene. Det vil jeg kalle en god start på dagen.. Det ble ikke mindre da jeg hørte OC rope for full hals i etasjen over "Christiiiiaaaaan - nå må du våkne!" Jeg ler meg skakk når den lille gutten kaller mammaen og pappaen sin etter fornavn. Det høres så rart ut.. Og det skjer støtt og stadig for tiden.

Solen skinner, og jeg kjenner våren er her. Våren og bursdagsmåneden til OC og meg. Han blir 3 om en uke, jeg blir 29 om to uker. Oss fiskene har bursdag! Bursdagsdyrene! Jeg elsker mars! Kombinasjonen av lysere tider, alle de fantastiske månedene i vente, lettere til sinns - både meg selv, han hyggelige på Rema og egentlig alle jeg kjenner, mindre klær, vårsko og lys når jeg åpner øyene. Love it - just love IT! 

Vi skal kle på oss, leke litt, sanke inn Maya og Jenny som er på overnatting hos Onkel D, ta bussen ned til solfylte Drøbak, gå på café, mate endene, gå tur i badeparken og forstille oss den vakre sommerbyen om 3 måneder, og sist med ikke minst så skal vi på kino. Den lokale koselige kinoen.

Jupp, dette blir en fin dag! 

Klem fra hun som er rusa på våren.

Søndag.

Søndagen er snart over. Nå gjenstår bare filmkveld med kjæresten.. Tror en av oss skal dra ned på zeven å kjøpe godis også. Føler for en godiskveld! Vi har gjort som planlagt i dag, skikkelig slapp søndag. Ettermiddagen ble tilbragt hos Angelika-svigerinnen med barna. Barna så kino i kjelleren med popcorn og milkshake, men vi spise for mye is og pratet. Finfin ettermiddag!

I morgen starter en ny uke. Jeg er klar!

Dagens lykkemamma, all black

Straks på vei ut døren. Bare et strøk med neglelakk først.. Mørk blå med glitter for anledningen. Føles godt med litt glitter i mørkeste januar. 


Ville bare ønske dere en fin lørdagskveld, enten det er i sofaen eller ute på vift ❤︎

Jeg titter nok innom snapchat i kveld ;-)  Hvis vi ikke ses der, så ses vi i morgen!
Hej så lenge! 

ÅRETS JULEKJOLE PÅ BUDSJETT

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å bruke jule-nyttårs-bursdagskjolen fra i fjor, men plutselig dukket denne blå saken opp. Jeg var ute å handlet de siste julegavene og stakk innom HM. Der hang den.. De hadde også en variant i sort med pjuskeglitter (?) Men jeg falt for den blå.. Den er akkurat så klassisk og dannet som jeg har behov for å føle meg. Den kunne vært hakket kortere da. Kjoler som går under knærne er gjerne uheldig for meg og mine 160 cm, men så lenge jeg bruker heler så funker det med denne kjolen. 

Kjolen kostet 299,- 

For å få siste finishen kjøpte jeg earcuffs fra Gina Tricot (69,-) og noen enkle øreringer (49,-). Glidelåsen bak på kjolen er "gull", i tillegg er det gulldetaljer på min gamle sorte veske. Det tror jeg blir bra! Enkelt, men fint. 
... For ikke å glemme en god hold-in strømpebukse da! Det er et must ;-) Ære være hold-in med rumpeløft!

Hele juleantrekket til ca 400,- 

Nå er jeg klar for morgendagens julebord! Jeg har pakket, dusjet, shavet leggene (wohoo) og forberedt meg på å la mammaen være igjen hjemme. 

Girls - I can´t wait!! 


// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎ 

PERFECT NUDE

God morgen!

Vil dere se mine nye fine negler som er klare for vinterens festligheter? Jeg er veldig glad i neglelakk og velstelte negler, men jeg må innrømme at jeg fort kan gå to-tre dager på overtid med stygg neglelakk. Egentlig noe jeg hater, men sånn blir det bare.. Nå har jeg unnet meg selv shellac. Den sitter i to-tre uker! Super digg! Jeg valgte en perfekt nude lakk som passer til alt. 


 

I dag skal jeg faktisk ut på litt julekalender shopping... Ja, dere leste riktig.. Hva skjedde med den enkle ferdiglaget kalenderen barna skulle få, som jeg skrev om her? Vell, vi var på julehuset i Drøbak (obligatorisk før jul for en stor dose med julestemning) og plutselig hadde Christian kjøpt tre sånne tradisjonelle gamle kalendere som vi hadde da vi var små. Så da ble det pakkekalender i år da gitt! Men det skal IKKE være store dyre ting, DET er jeg sikker på.. Jeg tenker å dra til TGR, nille og HM i første omgang, så ser jeg hvor langt vi kommer!

Håper dere får en strålende onsdag! Takk for at du titter innom ❤︎

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) <facebook og <instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

 

PS. Ville bare tipse dere om mine favoritter på CUPONATION i forbindelse med black friday! Litt av hvert til både mann, meg selv og barna :-) Der finner dere 5 ting jeg har plukket ut. (samarbeid)

 

 

DAGENS LYKKEMAMMA 03.10.2015

Hello!

Da er denne høna all alone i Estisfestis, med mine 3 små herlige avkom. Mamma og lillesøster har dratt hjem til Norge. Det føltes litt rart å bli igjen, men samtidig så har jeg vært veldig klar på at alle dager skal nytes til det fulle så vi setter pris på våre siste 4 dager her nede.

Vi har vært på stranden i dag også, tross litt skyer og min sinnsyke forkjølelse. Det har vært over 30 grader i dag, og da har barna det best i vannet. Ikke Casillas da. Han tar det med ro på stranden. Herlighet for en runde med sykdom han har hatt her nede. Jeg kjenner jeg får klump magen av å tenke på den ene natten da det sto på som verst. Jeg er glad det er over.. Derfor tar vi forhåndsregler og alt av hopping og svømming under vann får han ikke lov til. Det holder med astmaanfall og våkennetter alene for denne gang.

Selv om vi nyter hver time med sol så begynner jeg virkelig å glede meg til å komme hjem. Dere vet når dere gleder dere så mye til å se et menneske at man ser på bilder, filmer og hører på sanger som minner dere om vedkommende? Vell, sånn har jeg det nå. Jeg savner kjærsten min så voldsomt mye at jeg får sommerfugler i magen bare jeg tenker på han, eller det tikker inn en melding. Det er en så god følelse. Å savnet kjærsten sin, og bare kjærsten sin. Ikke pappaen til barna dine, eller samabeidspartneren, men kjærsten.. DET er en god følelse det.

Nå skal jeg hoppe i seng. Jeg kommer til å sovne på et blunk. I morgen er planen å vekke barna tiidlig.. Vi skal begynne å komme inn i hverdagstider igjen, og får å slippe en skikkelig kjip morgen på onsdag og torsdag så begynner vi så smått nå.. God natt alle mine snille fine lesere. Setter pris på dere :)

HELT OK

Hei dere!

My god, nå har det vært noen skikkelig høstdager! Og det rare er.. Det er helt okey.. De siste årene har jeg virkelig begynt å sette pris på høsten, og det er jeg så glad for. Tidligere gruet jeg meg virkelig til både høst og vinter, men ikke nå lenger. Det har nok noe med : hytteturer, både med familie og venner - rødvin - planer om å lære å strikke (det planlegger jeg alltid til høsten, om det gjennomføres er en annen sak) - fantastiske klesplagg som den på bildet - begynne å glede seg til julen.

Ny cardigan fra Gestuz - kjøpt hos "Min (favoritt) butikk" i Drøbak❤︎ Plutselig er ikke høsten så ille, med plagg som dette..

Nå skal jeg hoppe i regnjakken, og tusle i møte med turningen.. Engasjert mor, sa du? Check.

DAGENS LYKKEMAMMA 

Kjole og sko fra Spania - fra helgens bursdagsfeiring

God morgen! Eller rettere sagt god formiddag?

Jeg er såå trøtt om dagen og har ikke sjans til mine gode vaner som morgenfugl. Det må skyldes høsten. Jeg kjenner den ligger å lusker bak neste hushjørnet..
Jeg har et par ting på agendaen i dag: HUS. Det er helt kaos her etter helgen, og jeg sliter med å holde tritt. Hvordan er det mulig å rote så mye? Minnie mus sitter atter en gang ved min side på kjøkkenbordet. La ikke jeg henne opp på Jenny sitt rom fredag? Og ba ikke jeg Jenny om å ta med Minnie opp lørdag? Og kastet jeg henne ikke opp trappen mot barnerommene i går? Allikvel har hun lurt seg ned på kjøkkenet igjen. Det samme gjelder helokopteret, traktoren, turnmatten, 3 baller og en kurv med hårting som ligger strødd.. Det er bare å ta fatt!

Håper dere har hatt en kjempe fin helg, og er klar for en ny uke ❤︎

SE MIN KJOLE // DAGENS LYKKEMAMMA

Hello and good morning!
Jeg har fått ny kjole av pappa på de syv hav! Noen ganger er det så koselig å føle seg 16 igjen. Klage sin nød over ingenting å ha på, også kommer pappaen som en reddende engel og spanderer ny kjole.

Lørdag feiret vi bursdagen til Victoria, som kanskje mange fikk med seg på snapchat ;-) Det var et fyrverkeri av en kveld. Det startet med sprudler og frukt på hennes takterrasse i Oslo, deretter fantastisk middag på ekeberg restuanten, til slutt endte vi opp på en utested.
Kjole fra "Vila", franske fletter og for å røffe opp det søte: sandaler fra "Camilla Pihl for Bianco" og jakke + armbånd fra "min butikk" i Drøbak (second female & boho global)

Jeg får helt angst av disse "dagens lykkemamma" i speilet, men Christian er ikke helt rå på å ta bilder, og selvutløser er jeg dårlig på, og derfor tar det så lang tid. Det realistiske blir å holde seg til speil, speil på veggen der. Beklager det :-)

En ny uke er i gang, og jeg har to mål : Oppfølging hos nevrologisk på ahus (for dere som ikke vet hva det dreier seg om) og trening. Thats it. Små gjennomførbare mål. Forrige uke var tøff, på flere områder. Tøff og trist. Denne uken skal bli annerledes.

Da gjenstår det bare å ønske den nye uken velkommen, og håper dere får en strålende dag!

FLETTEFIN

Det er så fint med fletter i håret! På jentene mine er jeg utrolig glad i å fikse og flette, og de har hatt flettet hår fra de fikk bittesmå hårstrå på hodet. Da jeg var i Spania ble jeg inspirert av en ny flette. Nemlig den Kate Bosworth hadde under en festival i våres.. Jeg googlet og fant "how to" på #minmote sine sider. Perfekt!

Lag to skiller, på hver sin side av midtskillen, med passe bred avstand, og samle det håret i en strikk/klype. Del deretter resten av håret i to deler, som du skulle laget musefletter. Så grer du ut håret fra skillene, drar det fremover mot ansiktet og begynner å flette en fransk flette. Begynn bakerst, og pass på å flette stramt. Ta litt og litt hår etterhvert. Når du kommer helt frem så del det opp i to, og putt det bak hvert sitt øre. Bruk en lus og kjør den rett inn i fletten, forfra. Jeg har ikke brukt lus på bildet, og trengte det heller ikke, men hår er forskjellig og mitt er ikke veldig glatt av seg.. Nå kan du velge om du vil sette opp i en topp som under;

en høy topp, eller bruke lus til å feste de to delene bak øret og la resten av håret henge løst! Super lett!

Her kan du se filmen fra minmote og hvordan det gjøres: Håret som tok av på instagram.

// ❤︎❤︎❤︎

#selfieFOR en digg dag! Igjen! Jeg tror jeg er på en aldri så liten norsk sommer, drøbak, hjemme i eget hus - sky om dagen. Vi har ikke gjort stort i dag, og det er helt okey! Jentene har løpt frem og tilbake hos Onkel D og farmor som begge bor rett borti gaten. OC og jeg har surret hjemme.. Ryddet litt, lest mens han har sovet. Besøk av mommo. Tatt livet helt med ro. Nå skal vi straks hente Lykke på jobb, må bare lage ferdig middagen først. I kveld blir det som jeg håpet. Litt egentid med noe godt i glasset.

GOD HELG ❤︎

H E L L O  N O R W A Y

Missed me...?
Og DER kom hjemmelengselen! Nå GLEDER jeg meg til å komme hjem til fine Drøbak! Satser på å ta med meg både varme og sol hjem! Ses i Norge, people!!

DAGENS LYKKEMAMMA I NY BADEDRAKT 

På tross av former og skavanker både her og der, har jeg tatt motet litt meg og kjøpt B A D E D R A K T . De siste årene har jeg kun sett eldre damer på stranden i badedrakt, og kunne ikke tenkt meg en selv - enda. Men denne våren har badedrakten florert rundt på nett hos motebloggere og diverse flotte jenter, og jeg har blitt inspirert! Det er jo så kult!

Derfor kommer spørsmålet; er dette en motegreie for de supertrendy jentene? Eller kan en litt myk i kantene - 3 barnsmor også få være med på leken? I hope so! For det er fantastisk å ha på! Skjønner godt hvorfor jeg aldri ville kaste min GULE badedrakt fra -97 med hull på magen, OG på ryggen..


Nå tester jeg en variant fra "Hollister" og den passer fint til mine risposer og myke kanter. Hø-hø ;-)

SOMMERFERIE: DAG 9

Beach day.. Panama-hatt // markedet, strand kjole // Gina Tricot, armbånd // Boho Global - fra "Min butikk" i Drøbak og gode gamle Ray-Bans..


Behind the scenes av dette bildet står tre varme kids, en overfylt vogn, våte håndkler, møkkete bøtter og spader, varm mann, og en kjølebag full av sand.. Takk lillesøster for å ha is i magen til å ta bilder til bloggen! Det hele er akkurat så idyllisk at vi gjør det igjen i dag ❤︎

DAGENS LYKKEMAMMA I HELGENS BRYLLUP

Kjole: Moods of Norway // Veske: Lindex // Sko: Ellos

Vi er kommet hjem etter en ubeskrivelig helg. Helt ubeskrivelig. Fra ende til annen. Derfor blir det kun bilder fra dagens antrekk i dag.. Jeg må summe meg litt, og fordøye alle minnene. Ikke minst sortere litt bilder før neste innlegg kommer med bilder fra den store dagen. Nå skal jeg ligge i vater på sofaen en liten stund, før jeg sovner som en dupp.. Sliten som fy, men jeg kunne lett gjort det igjen. Da vi dro i dag hadde jeg nesten litt kjærlighetssorg. Jeg ville ikke at helgen skulle ta slutt... #vicogwilhelms ass ♥︎ (sjekk ut hashtaggen på instagram hvis dere vil se bildene som ble lagt ut av gjestene.)

Ses i morgen da! Lykkerus fra meg ♥︎

NEW FLATS

Hei! 
Det er en ny, og siste uke før sommerferien for barna! De gleder seg, spesielt nå som sommerværet kom også! 

Men dere, vet dere hva? Dere som følger meg på snapchat vet det jo, men jeg har fått meg en ny MAC! en macbook pro, så nå tar det meg såå mye kortere tid å legge ut et blogginnlegg. Jeg har nemlig fått meg en mac som takler alle bildene og store filene mine. Hurra! I skrivende stund lager jeg et blogginnlegg, MENS youtube spiller i bakgrunn... Jeg har ingenting vondt å si om mac air, men for mitt bruk ble den litt for liten. (har jo hatt den i mange år så den har virkelig gjort nytten sin)

Nå er det bare 4 dager til Christian og jeg + en haug med gode venner reiser til Sverige i bryllup! Jeg GLEDER meg! I den anledning har jeg kjøpt noe som passer fint til min kropp som ikke tåler å gå i heler i timesvis. Jeg har kjøpt meg nye fantastiske skinnsandaler. Camilla Pihl sine fra Bianco. De er fantastisk digge! Nå er jeg klar for sommeren :-)

Ha en fin dag folkens! Nå skal jeg kose litt på macen min, så snakkes vi senere :-)

DAGENS LYKKEMAMMA

Eller rettere sagt; lørdagens lykkemamma, på vift i Oslo med en gjeng flotte mennesker! 

Bluse og skjørt fra "Min butikk" i Drøbak sentrum ?

Ååååå! Jeg skrev det lange innlegget til dere, også forsvinner det. Det er min egen feil, men like irriterende. Spesielt i dag når jeg har stått opp klokken seks.. For å blogge.. Dette er den beste tiden på døgnet å blogge, men da skal det søren meg publiseres også. Crap. Jaja, ingenting jeg får gjort noe med.

Hmm, skal jeg prøve å oppsummere innlegget jeg skrev?
- I dag er dagen da Jenny får som hun lenge har spurt om; Jeg skal si JA til alt i hele dag. Hun har spurt om det mange ganger, og nå har vi blitt enige om at i dag er dagen. Christian er hjemme i ettermiddag og kan hjelpe meg ut av umulige situasjoner som når hun spør om vi kan dra til Estepona - med engang. For det kommer til å skje ;-)

- Jeg kom meg på trening i går, endelig. To ukers pause, kun fordi kroppen har kranglet mye i det siste. Nå er jeg over kneiken - igjen. Hurra!

Ønsk meg lykke til på JA dagen da! Dere skal få en update både på snap og blogg ;-) 

DAGENS LYKKEMAMMA

Eller rettere sagt, gårsdagens lykkemamma. De fleste av dere har nok sett bildene på instagram eller snap i går, men jeg vet at det er flere av dere som ikke har det ene eller andre.. I går var jeg på ahus for oppfølging og undersøkelser. Det er alltid kjipt. Heldigvis jeg belønning med litt shopping etterpå.. Det hjalp ;-)


Barna er levert i øspøsregn, og jeg har et par ting som skal gjøre før de kommer hjem igjen. Men viktigst for meg er å ligge langflat så mye som mulig. 17 mai tar på kroppen, og det blir mer aktivitet enn jeg egentlig tåler. Heldigvis får jeg ikke like sjokk når jeg blir satt ut av spill lengere.

Håper dere har en fin dag i regnværet :) 

SIDEN SIST

Well hello there! Denne dama har vært syk siden sist. Eller, det stemmer ikke helt. Torsdag bristet jeg langefingeren min og satt hele kvelden på legevakten.. Jeg sloss mot en stor stein i hagen, og moste tre fingre. Det var så vondt at jeg sto å brakk meg i blomsterbeddet (haha) Fredag var det så vondt at jeg ikke orket å ta i noe som helst, og ja - selvfølgelig var det høyre hånd ;-) Lørdag tok jeg med meg barna på tusenfryd i regnvær. Galskap sier du? For å si det sånn, det satt langt inne.. Men vi storkoste oss i regntøy og masse varmeklær. Etter en time så sluttet det å regne, og vi slapp alle køer og var nesten alene der. Så dere filmene jeg la ut på instagram?(@lykkemamma) Jeg filmet OC og Jenny i tømmerrenna!

Søndagmorgen ble jeg syk. Vondt i kroppen og skikkelig uggen, jeg trodde først det var de to glassene med baileys jeg drakk kvelden i forveien, men da det kun ble verre utover dagen skjønte jeg tegninga. Jeg fikk flashback rett tilbake til svangerskapet med OC, og det takler jeg svææært dårlig. Faktisk så takler jeg det ikke i det hele tatt. Kvalme har gjort noe med meg, og jeg får en angstfølelse jeg aldri har hatt til noe annet.. Etter å ha kastet opp, og vært kvalm i 7 måneder så går kroppen og hodet rett i kjelleren. Jeg tåler ingenting! Heldigvis våknet jeg opp i dag og følte meg helt fin igjen. Takk og lov. En påminnelse om hvor sterk jeg var i svangerskapet, og hvor mye jeg setter pris på at OC er her, frisk og fin ♥

I dag har jeg møtt en venninne i Drøbak sentrum, en annen "turnmamma". Fint å snakke om hvordan hverdagen med mye trening på barna er for andre. Vi ser jo mye til hverandre i turnhallen, men hyggelig å møtes utenfor for en gangskyld. 

Ønsker dere en fiiin tirsdag! Et stort smiiil fra meg som er så lykkelig for å være frisk!

DAGENS LYKKEMAMMA - IN LOVE WITH MY NEW JACKET

God morgen! Vi er oppe tidlig i dag! Og det var ikke noe problem å løpe opp i 2 etg da jeg hørte OC rope. I dag var det nesten litt som på julemorgen da jeg var 6.. Jeg var så spent på om det var tørt i sengen, og vet dere hva? Det var det! OC har nemlig sluttet med bleie! 2 år og 1 mnd, og han er ferdig med bleie dag og natt. I dag blir 10 dagen uten, og det går kjempe bra! Jeg skal skrive et eget innlegg om dette i løpet av de neste dagene - men jeg ville bare skryte litt. Jeg er jo så stolt av den lille gresshoppa mi!Husker dere jeg skrev noen dager tilbake at jeg hadde kjøpt meg to jakker? Vell, her er jakke nr 2! Jeg ELSKER den! Kjøpt hos "Min" butikken i Drøbak (du finner den på instagram også) Infinity kjede fra USA, jeansskjørt fra second female og strikk fra HM. 

Jeg hadde et spennende møte i Oslo i går, etterfulgt med kaffe i den deilige solen før jeg kjørte hjem til Drøbak igjen.  Ettermiddagen ble som den måtte bli med så nydelig tempratur midt i april; superbra! Dørene sto oppe, og barna løp inn og ut, og over til naboen helt til leggetid. Masse barn, og masse lek på kryss og tvers.. Det gir en god følelse i mammahjertet. Maya har blitt såpass stor så hun beveger seg litt lenger unna til venninner, men det er helt ok - jeg husker selv da det begynte å bli lov og det er så spennende. 

Nå skal jeg bruke den siste timen før Maya og Jenny våkner på litt turn ting.. Jeg bidrar der jeg kan og det er stort sett med websiden og facebook siden til turngruppen. Hvis dere vil se filmsnutter fra treninger fra tid til annen så kan dere jo like siden "vår" HER finner dere den ;-) 

Ha en fin tirsdag!

DAGENS LYKKEMAMMA OFF TO OSLO


God morgen! Jeg starter uken med et møte i oslo (blogg relatert) og det kunne ikke vært en finere dag å kjøre inn til hovedstaden på. Det er virkelig sommer stemning ute. Den eldste og den yngste er vel plassert i bhg og skole, mens lille Jennypenny er tufs og skal tilbringe noen timer hos mommon sin. Takk og lov for familie i nærheten. 

Ville bare ønske dere en god start på ny uke, så ses vi litt senere! 

18.04.2015

Meg: "Kan du ta bilde av meg mens jeg blogger?
Lykke: "Okei, men kjapt da.. Det er kamp nå skjønner du.."
Meg: "Vent vent vent - skal bare rette litt på skjørtet."

Meg: "Sånn! Klar! Shoot!

... A bloggers life... ;-)

Just nu! Jeg blogger, ved siden av Lykke. Rødvinsglass i vinduskarmen som er mitt. Alle tre barna er på loftstuen å ser på film, mens de spiser lørdagsgodt. Det ser ut til å bli en rolig kveld, uten omgangssyke.) Jeg banker i bordet for det jeg nettopp skrev, jeg er livredd for å jinxe det hele) 

I dag har vi bare vært hjemme. Jenny har vært syk, men orket å ligge ute på terrassen i vårsolen. Lykke og jeg har gjort hagearbeid, mens OC har surret rundt, mens Maya har hatt noen timer i turnhallen. Da hun kom hjem så hele gjengen på film, og grillet. Skikkelig familiedag ♥ Det er ikke så ofte vi har så rolige helger bare oss 5. Det må liksom sykdom til for å roe oss ned - og i dag var det skikkelig deilig. 

Resten av kvelden skal gå i like rolig tempo som resten av dagen.. Jeg er dødssliten, for å være helt ærlig. Jeg har tross alt vært slaven til gjengen som har hatt omgangssyke. Natt og dag, og det merkes. Praise the lord hvis vi får en god natt søvn i natt! Det syntes kanskje ikke på bildene, men jeg har skrubbsår rundt øya!! Så for mitt eget utseendes skyld, håper vi ses uthvilt og opplagt i morgen tidlig ;-) Ha en fin kveld ♥

DAGENS LYKKEMAMMA ANBEFALER DRØBAK

Lykkemutters har fått seg ny jakke! It´s about time! Etter noen tilbakemeldinger fra han jeg bor med, som jeg oppfattet som "lett irritasjon, med mulighet for dårlig stemning" fordi jeg låner jakkene hans, og ikke henger de tilbake på plassen sin, eller gjør de som de opprinnelig er. Altså; Snurper jakkene rundt håndleddene og i livet. Når han skal ta på seg jakken så bråstopper armene når han skal strekke de ut av ermet, fordi det er altfor trangt. Egentlig ganske festlig å se på, men han det skjer med hver morgen syntes visst ikke det.. 

Uansett, grunnen til at jeg låner hans jakker er jo fordi de er finest. Overgangsjakken, eller vårjakken min har jeg hatt i 4 år. Jeg har hatt andre også, men noen har holdt en sesong, og andre har vært dårlige impulskjøp jeg har angret på to uker senere. Men dette er kanskje snakk om 3-4 stk assa. Poenget mitt: jeg har ikke mange fine jakker. Det har Christian. Derfor har jeg kjøpt meg en ny vårjakke! Faktisk to! Jeg fikk penger til bursdagen min og har lurt på hva de skal gå til.. Ny kjøkkenstol eller klær. Det endte på klær.. Det kan jeg kan savne i perioder.. Å bruke alle pengene mine på sko og klær, som da jeg var 17 ;-) Jakke fra "Line of oslo" (kjøpt i Drøbak sentrum hos Rosenquist). Bukse fra IRO (blue i Drøbak sentrum) Genser fra vero moda og nye hvite converse, da mine gamle tok et bad i rødvin etter fjorårets sommerfest ;-)

Anbefaler alle som har muligheten til å dra til Drøbak å ta en tur i vakre sentrum. Dra innom mine favoritt butikker. Blue, Min og Rosenquist (dere finner de på instagram også). De tre butikkene har merker som Line of oslo, Day Birger et mikkelsen, IRO, second female, humanoid, ganni, FWSS, supertrash, designers remix og dagmar + flere.. Kombiner dagen med en tur på stranden i sommer, lunsj i vårsolen eller is på brygga! Åh, jeg elsker Drøbak! Og det er viktig å støtte opp de lokale butikkene :) 

OC STATUS: Ikke frisk enda. Feberen herjer og han er skikkelig tufs stakkars. Det blir nok en innedag med han i armkroken, men det er helt ok - det snør nemlig ute.. Som dere kanskje skjønner.. Bildet ovenfor ble tatt i går ;-) God tirsdag folkens, håper dere holder dere friske! 

HELP NEEDED

Meg; Lykke, kan du ta et bilde av meg? Det er liksom ikke så ofte jeg har fikset meg litt.. Helst med fjorden i bakgrunn.. Siden det er mot solen er det viktig at du trykker på skjermen der det er skygge, så fokuset ikke er rett mot lyset. Ok?

Lykke; OK

Meg; Kan du ta et ekstra, sånn hvis det første ikke ble bra? Jeg skal ha det til bloggen skjønner du.

Lykke; Sånn...! Kan vi gå nå?

Hjelp søkes...

THE ESSENTIALS

Jeg har aldri vært en jente som har sminket meg veldig mye. Jeg kan ikke de forskjellige triksene, og interessen for å lære er kanskje ikke helt til stedet den heller.. Men noe sminke har jeg da! Nedefor ser dere mine essentials til en hverdagssminke. Mest mulig naturlig :)

▶︎ Noen uker tilbake ble jeg introdusert for origins sin dagkrem, med solfaktor og litt farge. Nå er jeg A V H E N G I. Den gir meg den friske naturlige gløden jeg sårt trenger når jeg drar det trøtte trynet opp om morningen.. 

▶︎ Jeg sverger til prep+primer fra mac. Jeg ble introdusert for MAC da jeg var i NY i fjor sommer.. Sminkøren som jobbet i butikken grep fatt i meg og forvandlet mitt usminkede ansikt til frisk og fresh. Prep+primer frisker opp mørke og tunge poser under øyene, noe som er gull verdt for en 3 barnsmor. 

▶︎ MAC sitt solpudder/fondation som jeg også ble kjent med i NY gir en ekstra farge og glød på de dagene jeg trenger det. 

▶︎ Øyebrynspen fra sensai. Flinke Yvonne som napper brynene mine fast (jeg er elendig, og har så vanskelige bryn..) ambefalte denne for to år siden, og jeg har brukt den fast siden. Den er enkel å påføre, og sminken forsvinner ikke utover dagen. 

▶︎ Mascara fra maybelline. Jeg har brukt denne det siste året og er godt fornøyd til hverdags. Skal jeg på fest og ønsker en litt mer voldsom look på vippene så bruker jeg DIOR sin. 

▶︎ Parfyme har jo ikke noe med sminken å gjøre, men den er en nødvendighet i hverdagen :) Jeg kjøpte med ny parfyme fra Lacoste da jeg var i Estepona i fjor høst, og elsker den.

Jeg er glad jeg ble hjemme i går kveld.. OC var nokså astmatisk og tett, og da er det ikke noe okey å sende han bort på overnatting. Hadde Christian vært hjemme hadde det blitt noe annet. Nå gjelder det bare å bli tipp topp til neste helg! GOD SØNDAG ♥

SMILINGMens Maya har flyttet inn på vårt gamle soverom, har vi flyttet ut.. Jeg har ryddet og sotert i skap og skuffer, og innerst i nattbordet fant jeg skoesken min. Skoesken med bittesmå papirlapper med meldinger mellom Lykke og meg på ungdomsskolen. Kinobilletter, t-skjorten som jeg stjal da det ble slutt for første gang i 10kl. Den luktet kjærsten min og jeg sov med den hver dag til vi ble sammen igjen.. Bilder og alt mulig annet som vekker minner. Blant annet smykket dere ser ovenfor. Det fikk jeg for over 10 år siden.. Føles så fint å bruke det ♥

Endelig på bedringens vei! Jeg fikk den samme forkjølelsen som alle andre i Norge har hatt denne vinteren..? Det startet fredag, lørdag holdt det seg i sjakk mens vi hadde familieubursdag, men søndag gikk jeg rett i bakken og har ligget på sofaen siden. I dag føler jeg meg heldigviiis hakket bedre. Håper dere har det fiiint, så satser vi på at jeg er på bena og bloggen går tilbake til det normale :-) KLEEEM til dere fra meg 

POSITIVT & NEGATIVT VED DAGEN I DAG

Fra instagram: Venter på turnjentene mine, mens de syke gutta er hjemme å lager middag! 

√ Timen hos astma legen gikk fint. Han pustet bra etter forholdene.
√ Lykke kom seg til legen og fikk antibiotika.
√ OC kom seg også til legen og vi fikk beskjed om ikke å bekymre oss for at pengen ikke har kommet ut enda. 
√ Maya og Jenny har hatt en super dag på turningen.
√ Lykke er supersøt når han er syk.
√ Veldig fornøyd med bob!

√ Jeg rakk aldri å trene. Da jeg omsider kunne dra så orket jeg ikke siden jeg sto opp så tidlig i dag.
√ Mye smerter.
√ Huset er rotete og jeg blir aldri ajur.. 
 
Thats it! Flere positive en negative! None ganger helper det å skrive det ned så får man litt perspektiv. Ha en vidunderlig kveld, jeg skal se på Wallander med kjæærsten min og spise grønnsakssuppe og kakao :-) 

SHORT HAIR DON'T CARE


Boom! Av med de lange lokkene.. Det føles friskt! Og vårlig! Litt bedre bilde kommer senere, nå skal Jennypenny hentes i barnehagen!

SMÅ DETALJER


Når jeg føler meg ekstra grå og sliten, kan en liten ting som en liten sløyfe i håret få meg til å føle meg bedre.. Januar måned er ikke akkurat den beste måneden rent utseendemessig..... Da er det ekstra viktig å føle seg litt ekstra fin. Jentene mine la hvertfall veldig merke til at den rosa og gule strikken med hello kitty på var byttet ut med en sort liten sløyfe. 

Ha en fin dag ☃

YESTERDAYS
Ny bukser som jeg bare ELSKER fra Line of Oslo, genser fra Bershka og øredobber som jeg blogget om i forrige innlegg. En leser ønsket å se de på :-)

Åh! I did it! I flere dager har jeg tenkt på hvordan jeg ønsker å starte hverdagen igjen. Jeg vet jeg fungerer best når jeg har god tid, da blir det mindre mas på barna og jeg kan vimse litt rundt.. Så planen var klar, jeg må stå opp kl 06- hver dag. Den første dagen er alltid den værste, da husker man ikke hvor deilig det er når man først er oppe. Vell, det var hardt, men jeg klarte det! God følelse, og det trenger jeg!  GOD MANDAG :-) 

PS. Jenny har bursdag i morgen og vi skal ha FROST tema i barnebursdagen.. Jeg legger ut en inspirasjonscollage senere. Tipper det er flere FROST jenter der ute ;-) 

BLACK AND GREY TODAY

Hei! Jeg har fått på meg en dæsj concealer under øyenene, og setter kursen mot Moss. Besse er hjemme med OC som fortsatt er syk.. Selv om jeg kun skal til hudlegen så betyr det liitt egentid i bilen. 40 min tur retur, kun musikken min og meg! Etterlengtet!

PS. Legg merke til at bena mine ser så korte og stutte ut? Jeg lo da jeg så det, men orker ikke ta flere bilder ;-)

DAGENS LYKKEMAMMA OG LITT HISTORIEEn kjær person i min liv (også kalt svigerfar) kom innom med denne fantastiske kåpen. Helt ut av det blå! Han så den i butikken, og tenkte jeg ville like den. Jeg ELSKER den. Tenk å treffe så riktig? Det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor godt han kjenner meg. Jeg satte mine ben på kjøkkenet hans første gang da jeg var 13. 13 år, usikker som fy og forelsket som få (i sønnen hans altså). Jeg var vant til en småbarns familie der jeg var eldst og kanskje lagde mest bråk? Jeg kom til en familie der jeg desidert var yngst. Christian har 3 eldre søsken som jeg selvfølgelig syntes var kjempe skummelt. Familiemiddagene gikk i høylytte, men dog vennlige diskusjoner. En dose selvironi måtte man ha for å "overleve". Det første året turte jeg ikke si noen ting. Etter hvert kunne jeg skyte inn ting som "enig" og "det er mulig det". Nå er heldigvis pipa en annen og jeg har blitt så glad i denne gjengen. Svigerfar er ikke bare min svigerfar, men en person jeg kan snakke med i timesvis og har det fantastisk morsomt sammen med. Jeg er heldig ♥ 
Kåpen er fra Zara, by the way :-)

AMOR VINCIT OMNIA...


....KJÆRLIGHETEN OVERVINNER ALT
"One ring is square and one is round, like to people with unique personalities that complete each other and become a stronger unit."


Åh som jeg elsker kjedet mitt. Det er nok et av de jeg er mest glad i tror jeg. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen. Velger å ikke skrive så mye om dagen i dag, for i morgen kommer #24timermedlykkemutters igjen. Jeg har tatt små notater i hele dag for å huske detaljer. Jeg har faktisk tatt litt bilder også, det var det noen som etterlyste. Så stikk innom i morgen tidlig, da er det på nett ;-)

 Så gøy at dere slenger dere på i kommentarfeltet ang vinterdresser. Jeg har oppdatert innlegget med et par dresser jeg føler fortjener fokus, etter hva dere har fortalt i dag. Så takk for inspill, jeg elsker at dere svarer ♥

Nå skal denne høna henge opp en klesvask og komme i loppekassa! Vi ses i morgen tidlig ♥

CRASH

Hjelpe meg, i går tok macen kvelden. Jeg skulle legge ut en ny konkurranse i samarbeid med BR leker, og plutselig ble alt svart.. Det har nok noe med at jeg nesten har null ledig plass. Nå har jeg fått macen på igjen, og alt legges over på en harddisk. Jeg skal nok være "på bena" igjen i løpet av dagen. Så kom innom å ta en titt på konkurransen ;-)

I skrivende stund blogger jeg fra mobilen, mac jobber ved siden av, mens OC og jeg ser på pippi. Jentene er hos bestefar i helgen, det blir så kjedelig for de og være hjemme når C jobber og tempo her hjemme er så lavt. Casillas er bedre, men veldig tam..

Ha en fin lørdag, så ses vi senere <3

DAGENS LYKKEMAMMA// skjørt fra Bershka, genser fra Gina Tricot, bag fra Bershka og my loving acne shoes. 

Barna er i seng. Vi var litt ekstra lenge i søndag middag i kveld, og det var så kos. Nå sovnet de på et blunk og vi skal se noen episoder av "Homeland". I morgen går ferden videre på en liten minihøstferie til pappa i Moss. Spørsmålet er om vi skal kjøre bil, eller ta buss og tog. Jeg vet hva jentene heier på! 

Nå skal det lades opp. Vi ses i morgen. Mange klemmer ♥ 

MEMORIES. OG DUGNAD I HAGEN


Se den fine genseren jeg fikk i gave av en venninne. Helt ut av det blå. DET er hverdagsgleder det.. Fra Gina Tricot. 

Litt trøtt i trynet i dag. Må innrømme det. Men jeg var ikke så sent hjemme, det er sammenhengen med å legge seg nærmere to, og ha en liten tass som sover dårlig på natten. Da blir det liksom dobbelt opp med lite søvn. Men det er verdt det, kvelder som i går betyr så mye.. Godt å lufte seg selv litt. 
Har dere hatt en fin helg? Den gikk jammen fort.. Vi har faktisk tatt inn trampolinen i dag vi. Litt tidlig, men gresset trengte sår noen uker for seg selv. Det var bare mose og grums under der.. Plutselig ble hagen såå mye større også.
Resten av "dagens lykkemamma" (gårsdagens faktisk) kommer i kveld. Skal bare gjøre litt mer dugnadsarbeid og en tur på søndagsmiddag hos svigerfar med hele gjengen ♥
God ettermiddag fininger ♥

24 TIMER MED LYKKEMUTTERS

06.35 Våkner brått. OC roper. Maya ligger ved siden av, har hun kastet opp i natt uten at jeg har våknet? Heldigvis ikke. Sniker meg ut og henter OC..
07.15 Ligger på sofaen og halvsover, mens vi ser på fantorangen, helt til OC drar med i hånden og vil ha frokost. 
08.05 Gitt mat til Maya og OC, samt laget matpakker. Har også oppdatert bloggen. 
08.10 Glemt å vekke husets syvsover, Jenny. Løper opp og synger "god morgen alle sammen" sangen så høyt jeg kan, da blir hun alltid så glad. Henter klær til alle 3 i slengen.
09.00 Barna er kledd på. Maya blir hjemme en dag til. Prøver å gå til barnehagen men må løpe hjem 3 ganger for å hente glemte ting som fleece, matboks o.l
09.40 Ferdig levert! Kan endelig ringe Carine (svigerinne) som har ringt 3 ganger. Vi har ikke sett hverandre på to uker og har abstinenser. (ses normalt annen hver dag)
10.05 Legger på med Carine. Avtaltes og møtes klokken 12. Skipper treningen for en lunsj ute i det fri (unngå smitte) med Jacob og henne.
10.20 Svarer på mail og redigerer bilder til bloggen. Bestiller klær fra "pomp de lux" som jeg har fått sponset til jentene. (Hurra!)
10.59 Begynnner å brette en stor bunke med rent tøy. HAT. 
11.02 Blir avsporet av mobilen og sjekker status på blogg (avhengi) Sender tips til side2 om dagens innlegg, i håp om at de løfter innlegget til forsiden. Er innlegget bra nok til det?
11.30 Ferdig brettet og puttet på plass i skap og skuffer. Innser at jeg har dårlig tid siden jeg sitter usminket i treningstøy. 
11.40 Sminken er på. Jeg sminker meg himla raskt. Kjapper meg å rydde kjøkken før jeg sier hadet til Christian og Maya som ligger på hver sin sofa.
12.02 Møter Carine og Jacob i Velhagen i Drøbak sentrum. Fornøyd med meg selv, kun 2 minutter forsinket. Jeg er alltid minst 10 min etter skjema.
13.15 Trekker pusten og sjekker mobilen. Pause i skravling, mens Carine legger Jacob. Legger ut bilde på instagram. Spiser en kyllingsalat. 
14.05 Møter Ann Helen (venninne) og søte babyen hennes. Vi sitter fortsatt i Velhagen, men må bevege oss til bilen fordi parkeringslappen går ut. 
14.15 Lagt på ny parkeringslapp og finner ut at vi bare må en liten tur på "lille skap" (søt barnebutikk i Drøbak sentrum).
14.20 Kjøper ingenting men finner to plakater jeg ønsker meg til Maya´s nye rom. Møter kvinnen bak "Sne design" kjempe søt dame!
14.30 På vei hjem. Får melding av C, han ønsker seg "black skinnheads" (godteri) som kun finnes på europris. Jeg kjører dit fordi han er syk og spør pent. 
14.40 Ringer Malin (venninne, Mayas turntrener og Christian sin kusine) og sier hei. Må legge på pga dårlig dekning på europris.
14.45 Ender opp med å kjøpe rammer og shampoo i tillegg til godteri, det var så billig! 
14.50 Ringer Malin opp igjen.
15.00 Kjapt leverer godteri til Christian og Maya som fortsatt ligger på sofaen, før jeg tar med vognen og går til barnehagen for å hente.
15.30 Går sammen med Lise og Lilly. Jen blir med Lilly hjem for å leke. OC vil ikke inn døren hjemme og slår seg vrang. Hyler så hele gata hører. 
15.40 Sluttet å hyle da Christian kom å ga han en "black skinnhead". Jeg sjekker bloggen og instagram. Sender mail med side2 kontakten min og spikrer datoer for samarbeid med bloggen.
15.50 Gjør lekser med Maya. OC løper rundt med ballen sin. Christian ligger på TV stuen, fortsatt pjusk.
16.25 Maya spør om jeg kan holde henne i forover bro. Ender med at alle leker på gulvet. Christian kommer og sparker ballen på meg så han faller. Vi ler, og finner ut at det er glatt fordi jeg har vasket gulvet med for mye såpe i går. Sier jeg ville det skulle lukte ekstra godt pga omgangssyken. 
16.27 Christian må legge seg igjen, var ikke så frisk som han håpet. OC, Maya og jeg leker videre.
16.45 Lager middag. Wrap til meg og OC og salat til Maya. C orker ingenting.
17.00 Celine kommer (lillesøster på 14) jeg blir lettet over selskapet og hjelpen. Tenker at da kan hun passe OC mens Maya og jeg henter Jenny. Christian sover på sofaen.
17.20 Skravler med Celine om karakterer, dagens drama i fjortis-land og andre verdens problemer. Rydder kjøkkenet etter middag. Sjekker blogg og instagram.
17.50 Ber Maya ta på mer klær enn shorts og singlett og går å henter Jenny. Maya tar et "dagens lykkemamma" bilde med mobilen som jeg vil bruke senere. 
18.15 Alle 3 barna er hjemme igjen. Vil være snill med Christian så jeg ber barna gå på badet, mens jeg er litt stresset. Foreldremøte begynner om 45 min.
18.20 Kjefter og minner gjengen på å bruke innestemme. Celine er fortsatt på besøk og "henger" på badet sammen med meg. Jeg begynner å bli mer stresset fordi barna har så mye energi, og skal helst sove om 15 min.
18.27 Serverer kveldmat i badekaret (yoghurt) og sier at jentene ikke må le av OC selv om han tisser i vannet. De ler selv om.
18.35 Beordrer de opp av badekaret en etter en. Tørker ekstremt fort og pusser tenner. Jenny gjør alt selv. OC først i seng.
18.45 Jentene i seng og fornøyde. Jeg løper ned og sier stolt at alle barna er lagt. Ser på Christian at han blir veldig happy! Celine holder han med selskap.
18.50 Møter Carine (nabo) utenfo huset og vi går sammen opp til barnehagen for foreldremøte.
21.10 Tilbake fra møte, og på vei hjem mottar jeg en sms fra C som ønsker seg saft is (nesten verre enn barna når han er syk) husker selv hvor godt det er med saftis når man er kvalm så jeg kjører ned på kiwi. 
21.15 Ringer Carine (svigerinne) og takker for koselig kjærlighetserklæring jeg nettopp fikk på sms om at hun var glad i meg. Sier jeg er glad i henne også, og sladdrer litt om løst og fast, mens jeg handler på kiwi. 
21.22 Spiser "lion" sjokolade i smug i bilen, og angrer etterpå.
21.30 Leverer is til Kjæresten og Celine, som fortsatt er på besøk og setter meg ved bordet for å sjekke statistikk på blogg, og legger ut et bilde på instagram.
21.35 Ringer Christine (BFF) som kjører på vei hjem fra jobb. Har ikke snakket med henne på 24 timer så vi har mye å snakke om. Sjekker nyheter mens vi skravler til hun kjører inn oppkjørselen sin.
22.15 Sjekker its-learning, sier natta til Christian som går å legger seg i kjellerstuen (Maya har fortsatt okkupert sengen hans) skravler med Celine om morgendagens blogginnlegg. Prøver å huske alt jeg har gjort i dag.
22.35 OC gråter oppe og jeg løper opp å oppdager at han bare drømmer. Gir smokk og brer dynen over. Legger merke til at det er rot på badet etter kveldens legging som gikk i raskeste laget. Vurderer å rydde, men gidder ikke. Legge merke til at det er rot på kjøkkenbordet også, men orker ikke rydde der heller. Blir sittende i stuen med tente stearinglys og spise frisk-is sammen med Celine.
23.00 Kjører vi for å hente mamma i ski. Hun kommer fra Beijing (av alle steder).
23.15 Sender melding om at vi er forsinket pga omkjøring. Banner høyt i bilen.
23.30 Plukker opp mamma og legger merke til at hun har en ekstra koffert. Lurer spent på om det er noe fint til meg i den.
23.55 Kjører meg selv hjem, og de drar videre hjem til seg. Huset er stille og alle sover.
23.57 Sjekker status på blogg en siste gang og er glad for høyere lesertall. Side2 løftet innlegget mitt og jeg kjenner jeg er stolt av å få være i deres stall. Kjenner også at bloggen gir meg mye om dagen. Leser hyggelige kommentarer og føler meg heldig.
00.05 Pusser tennene og renser ansiktet. Noe nytt jeg har begynt med etter at jeg fikk 3 nye sole-meg-rynker fra min siste tur til Estepona. Har plutselig skjønt at jeg har vært veldig tjukk i hue de årene jeg ikke har smurt meg med nok solkrem. Lovet meg selv å ta bedre vare på huden min, og jeg har klart det i en uke. Ny rekord!
00.07 Akkurat på vei i seng når jeg høre OC gråte i søvne. Han har den syke-gråten og jeg får en dårlig følelse og blir spent på natten. Tenker jeg ikke skal legge så mye i det og gir han smokken og kosen på nytt. Han sovner igjen.
00.10 Gir jentene en nattakos og kryper endelig under dynen. Tenker over hvorfor jeg har hatt så mye mer smerter i benet i dag, og kommer på at jeg har fryst en del. Gruer meg til vinteren.
02.00 OC kommer inn og vekker meg. Liten søt stemme som hvisker noe utforståelig. Jeg kan ikke fatte at det er morning allerede, og løfter han opp og går mot trappen. Tenker fort at jeg burde sjekke klokken før vi går ned. Registrerer at klokken er to og legger han tilbake i sengen sin. 
02.10 Jenny er oppe på do, og kommer innom og stryker meg på kinnet. Vil nok bare få en bekreftelse på at jeg ser henne, før hun tasser tilbake til sengen. 
06.00 Våkner av at OC og Jenny er i full lek på rommet. Vanligvis sover Jenny til 08 så jeg skjønner at han har vekket henne og overtalt henne til å leke. Irriterer meg over at han ikke har sovet lenger, men den slipper fort når jeg skjønner at han er frisk som en fisk. 
06.45 Våkner på sofaen med Jen og OC som ser på barneTV. Maya har også kommet. De krangler om å ikke vekke meg, men de er sultne. Jeg smiler og sier at det går bra. På tide å starte få opp øya!
07.23 Alt under kontroll og i rute. Blogger.
 
Blogger du? Sleng deg på davel, ganske utfordrende å huske å skrive ned stikkord fra start til slutt! 

DAGENS LYKKEMAMMA// Skjørt Express, genser Object og mine herlige Nike Air Thea, of course. 

På tide å begynne med selvutløser? Rykker jeg opp et hakk på disse "dagens" bildene da, mon tro? Ser jo at det ser litt teit ut med det store kamera siden av ansiktet..
Anyways! Er dere klare for en ny uke? I am! Føler helgen som gikk forsvant til sykdom og da er det godt å starte fresh mandag morgen! Mål for uken: trene minst 3 ganger. Stille opp på møte med kommunen onsdag kveld, ang saken om barne og ungdomsskolen som vi hører til. Være varsom med kroppen siden det blir en aktiv uke med foreldremøte to kvelder, møte med kommunen, legetime og de vanlige aktivitetene som turning tirsdag og torsdag for jentene. 

Let the monday begin! But first, a cup of coffee. 

BACK ON MY FEET


Hvertfall delevis.. Om ikke annet har jeg sovet leeenge, og det skal en ikke kimse av som 3 barns mor! Med litt kaffe og frokost så tror jeg dette blir en bra dag! Dagens bilde er #bakfasaden.. Stort sett alltid når jeg knipser #dagenslykkemamma så ser det egentlig sånn ut. Et stykk 1 åring inne i skapet, og ting på halvt hold ;-)

Nå lukter det frokost!! Vi ses ♥♥

HAPPY COUPLE


Tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg! Det varmer spesielt fordi alt jeg skrev tror jeg så sterkt på. Det er fundamentet i vårt forhold, han søte ovenfor og meg ♥

I dag er endelig kleshaugen tatt, den samme kleshaugen jeg klagde over et par dager tilbake ;-) Jeg har en god dag, og har fått unna litt ting som har hengt over. I ettermiddag skal Mays og jeg i bursdag, mens resten av gjengen skal få besøk her hjemme. Herlighet, gleder meg til sjokoladekake og muffins - tross alt vært flink hele uken! Satser på litt barnebursdagsbilder i kveld, hun mammaen i hus pleier å være ganske så inspirerende! 

Happy fredag da folkens!! Takk for en GOD blogguke ♥ 

DAGENS LYKKEMAMMA NEW SNEAKERSNike Air Max Thea. Bukse fra IRO og kjærsten sin armyjakke fra Ralph.

Endelig nye sneakers! Som jeg mer eller mindre stjal ut av hendene på venninnen som ønsket seg de først. Unnskyld for det ;-) Men det var kjærlighet ved første blikk! 

Nå sitter jeg å jobber med et nytt innlegg, "mine anbefalinger til et godt og varig forhold" men jeg står litt fast. Det er så rart, noen dager så strømmer ordene ut av hodet og ned på tasttaturet, mens andre dager går det mer trått. Så dere får bare være tålmodig med meg :) 
Ellers så sitter jeg igjen med blandede følelser etter gårsdagens møte, så ærlig kan jeg være. Men vi fikk en del generell informasjon om møter i kommunen som det bare er å stille opp på, dersom man ønsker å engasjere seg i saken jeg skrev om nedenfor. Men nok om det, tipper det interesserer leserne mine andre steder i landet ganske så lite ;-)

Dagens plan er å ta et varmt bad. Prøve å roe ned nervene som ligger spent i benet om dagen. Jeg har vært hakket med aktiv de siste dagene, og det slår ut nå.. Da hjelper det ofte med et bad, og litt smertestillende. Hvis jeg kommer meg til hektene før barna skal hentes igjen så vet jeg om to store hauger med rent tøy som må brettes. Hjelp, jeg hater å brette tøy..! Vi ses senere da dere, nå må jeg bade!

 

I R O OG EKSTRA SOMMER KILO

God morgen ♥ Håper dere har sovet godt? Jeg legger ut litt flere bilder fra handlingen i Marbella. Skal dere i nærheten så MÅ dere dra innom La Canada. Et stort kjøpesenter som har de fleste kjente merkene man bare må innom når man først er er i Spania. 


T-shirt fra Bershka, svart bukse fra Pull and Bear (den passer ikke per dag dato, men gi meg et par uker uten godis, brød og med trening så sitter den som et skudd. Jeg har nemlig lagt på meg et par - tre, muligens fire sensommer kilo.) Og en IRO bukse (kjøpt på salg).

Sånn apropo sensommer kilo.. I går kveld var siste kvelden med godteri og usunne dager på hertfall en måned. Dette har sklidd helt ut, og jeg mistrives.. Det er så mye som gjøres på kort tid når jeg tar vekk et par av de mest usinne måltidene, så nå skal jeg tilbake til de gode vanene.. Kylling, fisk, grønnsaker og masse vann! Om en måneds tid kan jeg nok innføre lørdagsgodt igjen, men enn så lenge er det best å holde seg helt unna.. Jeg skal også droppe baguetter til lunsj (som jeg har spist hver dag i Estepona) og alkohol. Alkohol er noe av det værste. Jeg vurderer en hvit måned. På en annen side er jeg usikker på om det er nødvendig, når det ikke er fest og morro hver helg uansett.. Så folkens, noen andre som kjenner at det har vært en god og lang sommer på jeansene? I do! Og nå er jeg lei! 

Med det i tankene så sier jeg GOD UKESSTART! 

NEW DRESSES

Hei igjen :) Det var nok godteri bilene som hadde tatt overtaket på den lille magen, for nå er formen på topp igjen. Takk for det! Når det gjelder bildene ovenfor så har jeg angret meg flere ganger. Når jeg ser på disse fine motebloggene som legger ut de fineste klærne mister jeg liksom piffen når jeg ser på mine egne bilder. MEN så tenker jeg over forrige ukes innlegg, og tenker at jeg ikke skal bry meg så mye.. Det virker som dere liker når jeg legger ut alt mulig, så da prøver jeg å ikke være så himla forsiktig å heller legge ut det som faller meg inn. 

Mine to nye kjoler ovenfor er fra Bershka, og jeg tror de kommer til å bli myye brukt den kommende sesongen. Sorte strømper og skinnjakken, og jeg er klar for hyggelige kvelder i høst! Nå skal bena legges høyt og jeg skal roe helt ned.. Jeg kjenner det godt etter en hel søndag med barna, og kroppen verker. God søndag til dere alle, så ses vi i morgen ♥

DAGENS LYKKEMAMMA

....Stikker til sitt andre hjem; Estepona!


Ny "teddy" jakke fra Gina Tricot, 2 år gamle bukser fra Lindex, t-shirt fra topshop og mine nye elsklinger fra Acne. 

De siste forberedelsene gjøres før jeg kan hente barna i barnehagen og på skolen, og der etter sette kursen mot flyplassen! Flyet går ikke før i kveld så jeg rekker å spise middag OG levere Maya på turn. OC er mye bedre og det gjør det tusen ganger lettere å dra. Vi mødre har en tendens til å tro vi er uerstattelige når det kun er snakk om timer eller dager. Vel, de overlever fint med pappaen sin. Hvertfall pappaen her i huset, han er helt fantastisk bra, men jeg må innrømme at å dra på ferie å etterlate 3 små barn, full jobb, og den minste er syk ikke er veldig trivelig. Så godt OC er frisk igjen!

Jeg ser frem til å føle på den ødelagte delen av kroppen min der nede. Jeg kjenner det blir kaldere i luften her hjemme, og automatisk kommer smertene i benet snikende mer og mer. Alt blir så mye bedre i varmen, selv om det kun er snakk om 4 dager så fyller det lagrene!

Nå må jeg pakke ferdig, det lille jeg skal ha med. Jeg klarer ikke helt å bestemme om jeg skal ta med speilrefleks og MAC eller om jeg kun skal blogge fra mobilen. Det blir nok det siste.. Det er så kort opphold og da har jeg ikke tid til å vente på en treg mac og eller bære store kameraer.

Ønsk meg god tur da, folkens! Vi ses i Spppannniiaaaa *danser rundt i stua* 

DAGENS LYKKEMAMMA PÅ FARTEN

Æh! For en dag! Jeg kan nesten ikke tro det. Dagen før dagen og ALT bare skjærer seg. Så veldig typisk.. Jaja, det går alltid bra til slutt og det blir konfirmasjon ;-) I skrivende stund sitter jeg sammen med lillesøster (konfirmanten). Vi spiser godis i mørket, jeg koser meg med et glass rødvin mens vi begge ser litt fjernt ut i luften og håper at alt er på plass. Langbordet er dekket,  badene er vasket og de mest personlige eiendelene til familien Nordby er dyttet inn i skap og skuffer. Det samme med stuen. Hele stuen + spisekjøkken er blitt et langt bord og alle møbler er dyttet inn på TV-stuen. Jeg skal knipse litt bilder og vise dere. 

Genseren fra Ganni "because I said so" passer bedre til Casillas. GUD som den gutter har hengt i mammas ben i dag.. Shorts fra GAP, sommerens yndlingsplagg.

Jentene er på overnatting og godt er det, de roterydder veldig bra, men ikke akkurat den type rydding jeg setter mest pris på akkurat nå. OC sover søtt i sengen sin enn så lenge, jeg håper han holder seg sånn resten av natten, han er ikke i form nemlig. Christian har rømt galskapen og feirer bursdagen sin med kompiser i Oslo. Vi var begge enige om at det er en lur løsning. Når svigemor og svigerbestemor inntar huset og tar over "skuta", er det lurt å hoppe i livbåten ;-) 

Nå er det tid for sengen. Vi ses i morgen tidlig før show start. Her i hus våkner vi jo før fuglene kvitrer så vi har god tid til litt blogging før kirken!

ELEFANTEN BRINGER HELL OG LYKKE

Did you know? 

Forleden fikk jeg dette smykke i gave av en venninne. En liten elefant for hell og lykke ♥ (Finnes visst hos Gina Tricot)


Jeg er fortsatt i rydde modus. Finne ut av hvilke barn som trenger nye høstsko, vintersko, vinterdresser, votter.. Osv. Tenke praktiske og lønnsomme løsninger så det ikke blir så himla dyrt. Note to self, bli flinkere til å handle på salg, gjerne et år i forveien. Det er jeg altfor dårlig på.. 

OC hadde sin første dag alene i barnehagen i dag, og det gikk så fint. Da jeg kom å hentet han halvannen time etter jeg dro satt han med yoghurt i hele ansiktet, og var meget fornøyd. God følelse i mammahjertet! Spent på morgendagen, da skal han sove luren sin i barnehagen. Men nok om det, verdens kjedeligste ting å lese om - jeg syntes jeg leser om det overalt og lovet meg selv at jeg ikke skulle gjøre det samme ;-)
Nå kom C inn døren med en pose smågodt, jeg er på candyking kjøret.. Vi talast!

DAGENS LYKKEMAMMA;

@ the JT consert? Black all the way! Jeg skulle gjerne hatt ankelstøvelettene mine, men det funker dårlig med et skrantent ben og mye ståing + heler. Det blir kjole fra mango, skinnjakke fra Gina Tricot, Marc Jacobs veske med plass til både skjerf og lommebok, og verdens mest trofaste converse. Frisk farge på neglene? Det er klart! Peach it is, det er en av mine favoritt farger. Jeg ser det er meldt guffent vær, så en ullkåpe og en gjennomsiktig regnponco må nok med. 

See u there, eller på insta @lykkemamma


#justin #justintimberlake #oslo #JTconsert #justintimberlakeconsert #2014 #JT

DAGENS LYKKEMAMMA
Dress // Culture

Jeg har ikke ord. Sommeren har vært på besøk og det kjennes på hele kroppen! Jeg har gått i fra og draaa meg opp kl 07.30 til å sprette opp sammen med OC kl 06. Solen varmer når vi går til skolen, og vi har tatt frem sommerkjoler. Og enda bedre, treningslysten er på topp når været er så fint, så i dagen i dag ble avsluttet med en sykkeltur ute i det fri. Fy søren, det hadde jeg savnet!

Nå skal jeg spise opp kveldsmaten min, å gå å legge meg. Å stå opp kl 06 tar på. Øyene mine svir og kroppen er helt utslitt! Satser på et lengere blogginnlegg i morgen - om trening å sånn. Og hvis noen lurte på hvorfor amene mine fortsatt ser utrente ut, så kan jeg bare si: It´s coming!! Jeg må visst bare være litt tålmodig. Rom ble ikke bygget på en dag, har jeg fått beskjed om ;-)

SHITT! SKAL JEG MENGE MEG MED FIFFEN?


Drit i bildecollagen jeg nettopp skrev jeg skulle legge ut av barnerom (les forrige innlegg)...! Vi har større ting å tenke på! I det jeg løper forbi gangen med bæsjeposer og søppel som stinker, ser jeg meg selv i speilet. SWEET JESUS!! Skal jeg menge meg med fiffen?? De fineste av de fine som kommer på vixen blogawards! Vakre talentfulle mennesker som ser ut som diamanter hele gjengen. Jeg har ikke satt mine ben utenfor huset på lenge, og hverfall ikke på ukjent terreng. Jeg ANER ikke hva"man har på seg nå om dagen, heller ikke hvordan man ter seg blant voksne mennesker. Jeg vet faktisk ikke om jeg klarer å prate om annet enn astma eller omgangssyke! Men før jeg trenger å bekymre meg for det; hvordan skal vi klare å fikse opp skrotnissen dere ser ovenfor? Jeg sendte melding til min fantastiske stylist som bor rett borti gaten, hun pleier å fikse brynene mine. Jeg spurte om hun kunne fikse bryn, hår og sminke. Men merkelig nok kunne hun ikke på 6 timers varsel?! Burde legge til at hun jobber og har 2 små barn ;-) I´m on my own.. Nå kan jeg angre på at jeg ikke har fikset brynene på 2 mnd! 

1. Jeg må på butikken. Jeg må ha barberblader.. Shitt.. Christian kommer ikke hjem før jeg skal dra. Jeg MÅ ha barberblader. Nå kan jeg angre på at jeg ikke har giddet å kjøpt det den siste måneden fordi det koster så mye. WTF, tenker du? I know! Jeg angrer! Hårene på leggene er så lange at det vil ta 50 min å barbere, minst! (Sorry om det var for mye informasjon for dere...)

2. Klær? Jeg får vel ta på meg julebord - julaften - nyttårsaften - bursdags - bursdag 2 - 50 årslag til pappa - fest kjolen min da! Jaja, den er jeg hvertfall komfortabel i. 

3. Sko! Jeg kom akkurat på at det er skrubbsår på begge tuppene til de svarte "pen" skoene mine. Og ja.. Jeg har bare 1 par. Men 3 par uggs da. Det sier sitt igrunn! "skrubbsårene" på tuppen av skoene kommer fra forrige gang jeg var ute. Jeg tryna skikkelig. Gidder ikke å nærmere inn på det, kjenner jeg blir varm i kinnene. 

4. Sminke. Fuck. Jeg angrer. Igjen. For at jeg lot Maya & kompani bruke sminken min så jeg skulle få 40 minutters stillhet en ettermiddag. Sist jeg så i sminkepungen var øyeskyggen i fri flyt utover, eyelineren most, lipglossen TOM og mascararen tørr. Pytt pytt tenkte jeg. Det tenker jeg IKKE nå. Men det er løsbart da, jeg får låne sminken til venninnen som skal bli med i kveld, å sminke meg på bussen. Akkurat som i gamle dager da jeg var 17.. Husker jo hvor vakkert det ble.. 

5. Hår! HVORFOR har jeg ikke kjøpt ny shampoo...? Jeg har brukt MIKKES BARNESHAMPOO (gud forby om frisørvenninnen min leser dette. Hun har forøvrig nettopp blitt mamma, så jeg kan jo HÅPE at hun ikke har tid til å lese her.) Jeg har heller ikke farget håret mitt siden september. Jeg tøyser ikke! Enda en anger.

Nå har jeg vel tatt for meg alt? Nå gjenstår det siste og vanskeligste! Å komme meg ut av døren, til skumle Oslo by på kveldstid. Sist jeg var i Oslo på kvelden ble jeg overfalt. Jeg endte på akutt mottaket i et døgn, med nakkekrage og sterk hjernerystelse. Dere husker det kanskje? Jeg ANER IKKE hvorfor det ble som det, jeg provoserte ingen og snakket bare til venninnen min om bæsjebleier, og det vanlige.. Oh no! Kanskje det var det som var så provoserende?  Best jeg holder munn i hele kveld! Jeg orker ikke en runde til med blind vold. Det var ikke noe særlig assa.. 

Nå tenker dere kanskje hvorfor i all verden jeg gidder å dra, når så mye bikker meg i mot? Vel, for å nevne noen ting; sprudlevin gjør meg fin - venninnegalskap - fritid - impulser - inspirasjon. Jeg må jo dra!! Jeg tror dere burde ønske meg lykke til ;-) Flaks så dreier ikke kvelden seg om meg, jeg skal jo bare se på! To be continued...

TROLLMOR MED FINESTE RINGENE

Hei dere! Godt nyttår :-) Her startet vi året som vi avsluttet det; sykdom. OC er astmatett og tufs. Nå har jeg faktisk slått meg til ro med en lang vinter.. Han er en sånn en, en som lett får luftveisinfeksjoner så da får jeg bare leve etter det akkurat nå. Sånn rent utseendemessig er det synd for meg, jeg går nemlig rundt å ser ut som et troll. Ikke så rart når man er våken store deler av nettene og bysser og bærer, eller "sover" i sittestiling i sofaen mange timer av gangen for å ikke vekke de andre. Men det er kjipt fordet. Når Christian kommer hjem fra jobb og er så kjekk, og jeg ser meg i speilet. Blek, flokete hestehale og de samme klærne som i går... DA blir jeg litt ekstra grinete. Nå tenker kanskje mange at det skal ikke så mye til å endre på det. Det er bare å ta en kjapp dusj, føne håret og kaste på litt mascara. Ja.. Det stemmer jo det. Men når man er så trøtt så prioriterer man å sitte stille å stirre ut i evigheten, uten en bevegelse eller lyd - når bebisen først sover for seg selv! Noen andre som kjenner seg igjen i disse settingene? 

Mens OC sov litt i vognen sin i dag så fant jeg pittelitt energi som jeg brukte på meg selv. Jeg lakket neglene, og fant frem ringene mine! Jeg pleier alltid å ha en farge på neglene, og jeg har ALLTID ringene og øredobber på. Vel, i desember har jeg ikke brukt noenting! Så i dag var det godt å se litt fresh ut, selv om resten av meg ser ut som et troll ;-)

De tre ringene på rekke og rad på fingeren helt til venstre er alle fra Lykke. Ned nederste er forlovelsesringen. Den fikk jeg 15 mars 2008. I midten er gifteringen som jeg fikk da vi giftet oss (i smug) 9 juni 2010. Mens den øverste fikk jeg da vi hadde vært sammen i 800, eller 1000 dager (jeg husker ikke helt, det er leeenge siden). De to andre midi ringene mine er fra Jewels and dreams. Det er vakre Teresa B som har laget, og de er så fine! Ta en titt innom nettbutikken hennes her, hvis du vil se mer vakre smykker ♥

M koppen fikk jeg i julegave. Tusen takk ♥ Nå er sovetiden til Jassjass over - trollmor må gå å være mamma, sykepleier og morroklump! Vi ses senere :)

DAGENS LYKKEMAMMA OG NYTT PÅ VEGGENE

Yes! I dag ville bildene bli lastet inn på macen, plutselig så stemte liksom formatene på bildene? Macen min har blitt gammel og jeg trooor den ikke er helt i rute lengere. Heldigvis så venter jeg på en stor ekstrern harddisk som skal ta litt av tyngden, og da blir det kanskje litt lettere å være Mr. MacbookAir.

Ser dere den store tomme hvite veggen over skattholdet? Den har vært sånn siden vi flyttet inn for over 3 år siden. Vi er generelt dårlige på å henge opp ting på veggene. Den kan forklares så enkelt som at Christian hater hull i veggene, og trives med å ha samme ting på samme plass - for the rest of his life....! Mens jeg liker å flytte litt rundt og er ikke så himla nøye, det går jo fint å sparkle? Derfor sier det seg selv at vi bruker laaang tid på finne riktig ting på riktig sted. Hvis jeg skal henge opp noe som kanskje skal henge der "for the rest of mye life" så skal det jaggu være fint!! ;-) Anyways, nå har det fineste av de fine fått plass på veggene - nemlig bilder av barna mine.. Jeg har kjøpt hvite rammer på IKEA og forstørret opp de fineste bildene. 1 av alle tre (skal vise dere senere) og 1 av Jenny på 3 årsdagen hennes. Nå venter jeg bare på et siste print fra Ylva Skarp! Tror det blir en kjempe fin kombinasjon på den hvite veggen!

"Dagens Lykkemamma" (favorittantrekk om dagen) skjørt fra Bershka, digg stor genser fra second female, ullstrømpebukser fra Pierre Robert og bustete hår ;-)

NÅÅÅ er det barseltreff! Må bare rydde opp etter frokostraidet, vaske og brette litt klær først! Vi ses i kveld for trekning av luke 3 ♥♥

15.11.2013


I kveld skal jeg på vinkveld med fine jenter, hvis formen til OC holder seg. Det ser lovende ut! Antrekket for kvelden er valgt ut, og det blir NYTT smykke fra secrets By B, og NY genser fra "Just female". Snille svigerinnen min var på kundekveld hos Drøbak sentrums fineste butikk "min" og husket at jeg ønsket meg den. Jeg kunne ikke komme fordi OC var syk og innlagt på sykehuset, så gleden var stor da hun hadde kjøpt med en hjem til meg ♥ Smykket kom i posten sammen med et par andre smykker og jeg er helt forelsket. Elsker designet og gleder meg til å bruke de.

Sammen med genseren skal jeg ha grått splittskjørt fra Gina Tricot, sorte strømper og boots! Kommer innom i morgen med "kveldens antrekk" om jeg rekker. Vi ses :-)

NEW IN // VINTERSKO FRA BLACKSTONE

For en liten stund tilbake la jeg ut et innlegg der jeg spurte etter tips til vintersko, og om dere hadde hørt om blackstone! Vel, jeg gjorde min reesearch og endte opp med et par! Jeg er SUPER fornøyd med måte utseende og kvaliteten så langt. At det er lammeull på innsiden er helt fantastisk, og jeg er klar for en kald vinter. Fra før har jeg "slush"sko og uggs, så dette blir til litt penere. De er mye nettere og finere enn andre vintersko jeg har hatt, og kan brukes til skjørt - som er min store favoritt i høst / vinter. Mine sko kjøpte jeg på shoelounge på ski storsenter, men google de så finner dere nærmeste forhandler, eller så finnes på nett også. De var ganske dyre, men med tanke på at det er lammeull på innsiden og ekte skinn så er det sko jeg kan ha flere sesonger og da blir ikke prisen så ille.

I dag har OC og jeg en skikkelig hjemmedag. Det har vi forsåvidt hatt hele uken, men i dag virker han frisk så vi kunne hatt planer, men lurt med en dag ekstra. Jeg har skrevet liste over ting jeg må gjøre før jentene kommer hjem fra skole og barnehagen, og helgen kan starte. Med liste så blir det lettere å gjennomføre, og ikke skli ut - noe jeg har veldig lett for å gjøre. Jeg går ned i vaskekjelleren for å ta ut av tørketrommelen og plutselig ser jeg noe annet som bør ryddes, eller tas med opp - og da er det gjort. Det ene fører til det andre! Når de andre kommer hjem på ettermiddagen så virker det ikke ut som at noe har blitt gjort ;-) JEG vet jo at det ikke stemmer, men det kan være frustrerende når andre ikke ser det samme ;-)

Og dere, det sove-innlegget? Nå er vi jo virkelig ute å kjøre.. Da han var så dårlig så vi jo faktisk på drømmehagen i 1 time midt på natten, bare for å roe han og få timene til å gå.. Han har også blitt vant til å sove på meg. Og hvertfall ikke sovne kl 19. I går kveld gikk det faktisk overraskende bra, så jeg skal ikke bli helt fra meg, han har jo tross alt hvert syk. Jeg har troen på at når han blir frisk, og trygg igjen så kommer de gamle sovevanene tilbake. Det er ikke rart hvis han er litt utrygg etter opplevelsen på sykehuset. Sykepleierne var utrolig omsorgsfulle og flinke, men veneflon og blodprøver er skummelt og vondt uansett. Så jeg skriver det jeg har skrevet før.. Innlegget kommer, jeg vil bare sjekke om magefølelsen har rett i at dette ordner seg. Og med denne erfaringen også så vil det bli mer "kjøtt på bena" til innlegget :-)

GOD FREDAG ALLE SAMMEN! Straks helg ♥

15.10.2013 // DAGENS LYKKEMAMMA

Good morning! Vi våknet opp til en skikkelig gråværsdag. Alle 3 barna er småforkjøla og man kjenner at vinteren er på vei i hele huset. Derfor var gleden stor da jeg endelig klarte å dra kroppen opp av sengen halv syv (en halvtime for sent etter pinefull slumring i sengen) og Christian allerede hadde stått opp og fyrt i peisen. Hverdagslykke! Varmen fra peisen er helt spesiell. Det er på morningene det er ekstra kos at peisen er på kjøkkenet. Vi hører knitring og kjenner varmen mens vi spiser frokost ♥ Nok idyll prat - det er ikke bare fryd&gammen på morgenkvisten altså.. Det er mye jobbing med "å ta i mot beskjeder", "gjøre det de for beskjed om, og ikke 1000 ting først" osv. Med 3 barn så er det veldig viktig å høre på hverandre, det er sikkert og visst.

Over ting noe helt annet, nemlig min fantastiske nye kåpe fra #justfemale ! Jeg elsker ullmixen, den skrå glidelåsen, den høye halsen, blåfargen og jeg har siklet på den siden jeg først så den i butikk et par måneder tilbake. Den er fra den nokså nyoppstartede "MIN" butikken i Drøbak sentrum! En butikk jeg er innom hver gang muligheten byr seg. Så utrolig mye fint, og så mange fantastiske merker. Mye av det står på ønskelisten! Anbefales å ta en titt innom hvis du er i nærheten! Jeg ser at kåpen ser litt postete ut på bildene, men i virkeligheten er den ikke det. Den er oversized, men bare på en fin måte - syntes jeg. Noe annet jeg PLUTSELIG la merke til er VIKENE mine! Jesus christ!! Velkommen til ammeverden!  Det er jo helt sinnsykt at jeg i det hele tatt nevner det - kanskje dere ikke hadde lagt merke til det, men man kan ikke ta ting så selvhøytidelig. Eller hva? Og mens vi er inne på området, I know. Husmorsveisen. Jeg prøver å unngå oppsett som denne hvis jeg skal ut blant folk siden vikene syntes så godt, men noen gang orker jeg ikke bry meg. Egentlig litt for ofte faktisk ;-)

Men dere, ha en fin dag da! Vi tenkte oss på babysang før jeg skal til napraprat (for første gang) men vi må se det litt an, mulig det blir nok en slapp-av-dag hjemme. I think I need it. Vi ses ♥

DAGENS LYKKEMAMMA

Det går i mye grått og svart hos meg om dagen, og jeg liker det; Oversized genser fra Kappahl i str XL, jeg bruker den som kjole. Ulljakke fra VILA og vesten min fra Vivikes (den bruker jeg myye). Sko fra eurosko, upusset ;-) Hehe!
Til slutt, noe komisk! Marte-venninnen som bor kun noen hus unna kommer tuslende bort til meg - vi skal gå sammen ned å møte barselgruppa. Hun ser meg komme ned trappen og begynner å le. Er det mulig?? Vi har på akkurat det samme. Assa, antrekket er veldig vanlig så det er jo ikke sinnsykt å møte noen i grå og svarte klær, men å ha på akkurat det samme? Alt utentatt vesten var likt. Til og med de UPUSSETE skoene ;-) Gikk jeg inn for å skifte? Nei, hadde ikke tid til! Heldigvis skulle vi ikke vandre gatelangs!

I dag skal jeg først få kontroll på klesvasken. Vi er ikke helt på godfot om dagen, hjeeelpes så kjedelig å brette klær! Jeg utsetter og utsetter, men nå må jeg bare sortere. Senere i dag skal jentene hentes tidlig i barnehagen og SFO, og vi skal møte andre mammaer fra barselgruppene jeg er i, og barna deres ute i skogen! Leke, drikke kakao og spise litt god mat! Satser på at solen kommer frem!

Jeg tror forresten vi må kjøre et innlegg av samme type som "baby og fast føde". Dere kommer med tips og erfaringer og jeg samler sammen til et eget innlegg.. Denne gangen om soving på dagtid! Jeg har en liten søtnos som er så glad i POWERNAPPING. Altså korte soveøkter.. Himla upraktisk! Og det kan da ikke være godt for han heller.. Er det stemning for et sånt innlegg? Isåfall legger jeg ut i kveld :-)

DETOX MENS MAN AMMER + DAGENS TRØTTE LYKKEMAMMA

Maya har tatt bildet av mammaen sin i dag! Sånn har jeg sett ut i dag. Gjespende! Det tar faktisk helt av. Tung i kroppen og trøtt i hodet. Det skal bli artig med de 60 minuttene med spinning kl 20! Noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre for å få litt mer energi? Faktisk så fulgte jeg med på et nytt program på NRK i går, "prosjekt perfekt". Så dere det? En helt vanlig jente på 27 år som skal prøve å få det perfekte liv. Da spiller faktorer som kosthold og trening en stor rolle, og det var det som var greia i går. Analyse av kroppen, detox og tarmskylling skulle gi bedre søvn, mer energi og rene kropp. Jeg må innrømme at jeg blir fristet! Jeg ammer jo en del enda, og uten å ha lest noe om detox så er det kanskje ikke så lurt. Noen som har erfaring? Jeg skal hvertfall lese meg opp!! (Edit; Leser om avfallsstoffer som går i melken, men kommer tilbake med mer)

Husker dere konkurransen med ECCO? Jeg har trukket en vinner og har sendt mail til vinneren! Gratulerer M.G.R :-) Skoene er helt fantastiske! GOD KVELD ALLE ♥ Vi ses i morgen!

GOD SØNDAG FININGER

Bare innom for å ønske dere en fin søndag! Vi er i bilen på vei til Hadeland på familietreff vi. En skikkelig gråværsdag og jeg står i stil med været. Glemte nemlig å sminke meg i alt stresset. Kle på, å pakke sammen til 3 barn tar på. Da blir vesentlige ting som sminke og frokost plutselig borte. Crap altså! Er ikke Christian med, lurer dere? Joda, men han tar seg av de viktigste praktiske tingene når vi skal ut av huset. Typ "er det bensin på bilen", "må huske voks i håret mitt", "best å sitte i bilen mens dere ordner dere, så bilen blir varm". Kjekt! I september! ;-)

Noen andre som kjenner seg igjen?
Anyways, nå sitter småjentene fine på håret, rene&pene i tøyet. OC er mett og ren, regntøy er pakket til både vognen og barn. Mens jeg sitter her, null sminke - gulpeflekker på genseren (GLEMTE å bytte) og håret i en tilfeldig topp. Ikke helt som på bildet over med andre ord. Der hadde jeg faktisk håret nedover så vikene slapp å syntes.

O'fine idylliske 3barnsliv! ;-) God søndag a!!