hits

Events

BRYLLUP⎮⎮

Hva betyr det å gifte seg?
- Jenny 5 år; At man skal være sammen for alltid ♥︎


Åh, gåsegud på kroppen og tårer i øynene.. Jeg kan ikke få sagt det nok. Bryllup er så vakkert! Og spesielt vakkert har det vært disse to helgene fordi menneskene som har giftet seg betyr så mye.

Gårsdagen var perfekt. Jeg kjente det på kroppen det sekundet jeg våknet..
Vielsen var i Drøbak kirke, og bryllupsfesten var på en eplegård på Sætre. Med utsikt over fjorden.. Omgivelsene var fantastiske, menneskene var glade og morsomme! Gutta gjorde en sinnsyk bra jobb som toastmastere, og jeg gråt ca 76 ganger. Talene var personlig og rørende. Akkurat sånn jeg ønsker at en bryllupsdag skal være.
Vi kom inn døren hjemme nokså sent, festen var et eget kapittel. Såå gøy!! Flere av dere har kanskje fått med dere litt på snapchat ;-)

Nå skal jeg pakke siste rest, så setter vi nesa mot PARIS i morgentidlig. Vi ses!! ♥︎♥︎♥︎

THE WEDDING

Den store dagen startet i brudesuiten sammen med forlovere. Venninner og familie fikk titte innom Victoria for å hilse på, klemme litt og gjøre et forsøk på å roe ned hverandres nerver. Fra vinduet tittet hun ned på gjestene som satt i solen og spiste frokost.

I gang med hår og sminke.

Hele Hennickehammar Herrgård var kun for gjestene til Victoria og Øyvind, hele helgen. For et romantisk sted..

Forlovere i full gang med dagens mange oppgaver.

Da det begynte å nærme seg kirken kjente jeg så på nervene selv at det var helt nødvendig med et glass sprudlende i godt selskap med Marte.

Her bodde vi ♥︎

Kirken.. Så stor og vakker.

Marte og jeg dro i forveien for å pynte og dele ut program  + såpebobler til gjestene. Nerver i høyspenn for våre kjære venner.


Jeg ser kanskje rolig ut, men her skjelver hendene mine.. Så himla spent! Alle gjestene hadde gått inn og vi ventet bare på forlovere og bruden..

Men tipper de gutta her var hakket mer spente. Spesielt han til venstre ♥︎

Vielsen var så rørende Den var både personlig og tradisjonell, samtidig ikke så lang. Bildene jeg forsøkte å ta da hun gikk opp kirkegulvet, måtte jeg bare droppe. Jeg gråt så mye at jeg ikke klarte annet enn å holde meg for munn, og ikke skulle overdøve musikken..

Fornøyde forlovere etter en rørende vielse!

Vi venter spent på de nygifte!

Sukk.. Gåsehud av dette øyeblikket!


... Overrasket over at jeg faktisk har litt maskara igjen.

Jentene mine ♥︎


♥︎

Hello - Patrick og Linda!

Etter vielsen var det bilder i alle mulig varianter, med forlovere, alle guttene, alle jentene osv osv. Gjestene fikk godt å drikke, med deilig frukt. Perfekt med en pause for å få kontroll på følelsene, før middag. Den fantatsiske middagen! Toastmaster ut av en annen verden, utrolig god mat og masse morsomme mennesker rundt meg. Talene var rørende, og tårene trillet jevnt og trutt gjennom det hele. På slutten fortalte jeg en liten historie om hvordan brudgommen og bruden "egentlig" ble spleiset - og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Det må være lov å røpe litt hemmeligheter på en dag som dette ;-)

Engangskameraer var satt ut på alle bord, og jeg tipper det er passe hysteriske bilder som blir fremkalt!

Brudgommens tale ♥︎♥︎♥︎

Takk for at vi fikk dele denne magiske helgen med dere!!

THE DAY BEFORE THE DAY @ HENNICKEHAMMAR HERRGÅRD

Helgen på Hennickehammar herrgård er i gang! Vi dro fra Drøbak i tolv tiden, og ankom herrgården fine i farta, og så spente!

Ikke så værst biltur, kan dere tro!


Gutta <3

Bloggeguri.. !Må bare snapchatte litt, også bare legge ut et liiite bilde på bloggen"

Goodiebags på rommet!! Assa, ALT her er så vanvittig og gjennomført. Jeg har ikke ord. Og dere har ikke sett guttene sin engang. Der var det snakk om James Bond mansjettknapper og lommebok. My god, for en start!

Noe av det kuleste, og så orginalt er denne fjesboken.. Alle gjestene har fått hver sin side, men info dere ser nedenfor.. Det skaper et fellesskap, og gjør det enklere og kartlegge alle! Love it!

Små detaljer rundt over alt. Ingenting er tilfeldig..

BBQ night.

Ut-av-meg-sjæl! Det syntes kanskje ;-)

Vakre jentene.

The bride to be.


For en stemning, og dette er dagen før dagen!Dancing...

Jeg har nettopp overført 375 bilder, og det kun fra gårsdagen.. Det kommer flere, men det er best å høre litt rundt, kanskje ikke alle er klare for å bli dyttet ut på sosiale medier ;-) Nå skal jeg hoppe i dusjen, og tusle ned til frokost før vi sniker oss opp og sjekker hvordan det står til med bruden ♥︎

Snapchat; marlennordby
Instagram: lykkemamma

SNAPS FRA UTDRIKNINGSLAGET

Min herlige, kjære, morsomme venninne skal gifte seg i sommer! På lørdag var det utdrikningslag, og hennes 3 forlovere - som også er mine nærmeste helt tilbake til ungdomsårene, hadde planlagt en fantastisk dag for både bruden og gjestene. Dette er jentene jeg tilbrakte all min tid sammen med på VGS, de jeg delte russebil med, og de som har vært der i gode, og ikke så gode stunder. Med andre ord, det måtte bli en bra dag!! For ikke å snakke om bryllupet om noen helger..

Dagen startet tidlig. Vi møttes utenfor leiligheten til Victoria - familie, venner og kollegaer, og gikk samlet opp i leiligheten. Victoria lå uviten og sov, etter flere "mind fuck" situasjoner ante hun ikke at dette var dagen. 

Det vi ønsket skjedde. Hun lå fortsatt under dynen, vi kom oss inn i leiligheten og VEKKET henne...

....Med DENNE! En fantastisk sak som ble brukt hele dagen! Jeg vurderer å skaffe meg en til eget bruk her hjemme...

Bobler i glasset mens bruden kledde på seg.. En herlig måte å starte dagen på!

På et lite blunk hadde forloverne laget frokost til alle. Her snakker vi sammenkjørte, strukturerte og gode planleggere for alle penga!

Etter frokost og 4-5 glass med bobler var det tid for å skifte. Victoria har danset discodans i sine tidligere år, og har aldri vært flau for å vise dansen hun lærte da hun var 11. Selvfølgelig måtte hun ha en discodrakt!! Med tilbehør ;-) 

Etter litt utfordringer hjemme forsvant vi ut i oslo´ gater og lagde litt leven. Jentene hadde laget noen festlige utfordringer til hele laget, og vi dreit oss ut alle sammen. Mye latter og tull, akkurat som vi liker det!

Vi spiste lunsj og koste oss i Frognerparker. Solen skinte hele dagen, og det var helt perfekt med piknik med denne morsomme gjengen!

Da vi dro fra frognerparken ble vi hentet i egen trikk. En liten gammeldags variant som kjørte oss gjennom Oslo´s gater. Høy partystemning og jeg tror alle som var i Oslo den dagen hørte oss! Vi ble sluppet av på Aker brygge, hvor vi fortsatte festen med bading, middag, flere utfrodringer og myyye tøys. 

Her sluttet jeg å ta bilder, og det tenker jeg er like greit ;-)  

Tusen takk for en fantastisk dag, fine fine jenter! Gleder meg til bryllup i Sverige ♥

UTDRIKNINGSLAG

Victoria drikkes ut!! Følg dagen på snapchat: marlennordby

SEES VI HER?

Jeg skal hit å handle vårklær, og kanskje få med meg en goodiebag ;-) Skal du? Håper på sol, og da er planen en hel dag i fine Oslo! Jeg er der altfor lite, selv om det kun er knappe 30 min unna.. Men sånn blir det fort med en skokk unger! Og aporopo unger! Takk for støttende tilbakemeldinger ang lyvingen min ;-) Godt å lese at det ikke bare er jeg som tar ei litta hvit løgn engang i blant!

Nå skal troppene samles, og kveldsmat skal på bordet. Ønsker dere en finfin kveld. Vi ses i morgen tidlig!

KJØKKENET, HUSETS HJERTESelv om jeg ikke er en mester i matlaging er det fortsatt soleklart hvilket rom i huset jeg liker aller aller best. Kjøkkenet ♥ Det er her pappaen lager verdens beste omelett i helgene, Maya gjør lekser, Jenny kjører rundt og rundt med balansesykkelen sin, OC utforsker skuffer og jeg ligger henslengt på kjøkkenbenken med en kaffekopp i hånden mens jeg skravler, og ser på my man lage mat. Vel, ikke i disse dager da. Siden han er i Spania er det jeg som er sjefen på kjøkkenet - til jentenes store forskrekkelse, hvordan skal dette gå? De har ikke langt seg sultne.

Er det noe jeg er best på innenfor det feltet, er det matpakker. (Gud forby om lærer, SFO eller barnehageansatt leste det, matpakkene ser nemlig ikke ut som de gjorde ved skolestart) Uansett! Nå er nettopp dagens matpakker smurt og vi er straks klare for å gå ut døren alle sammen. I dag har jeg til og med laget matpakke til OC siden vi ikke kommer hjem før i ettermiddag. Dagen består av fireårskontroll med Jen, etterfulgt av astmalegen med OC. Siden disse stedene ikke ligger i samme gate flyr dagen av gårde, og innen vi rekker å hente jentene på skolen og bhg begynner turningen 16:15. Det er bare å henge i stroppene og glede seg over rosiner, smoothies og brødskive med leverpostei i stelleveska - eller hva OC? Vi skal nok komme oss gjennom dagen i dag også ;-) Men det betyr at jeg må avslutte med mindre jeg vil starte dagen heseblesende! Ha en fin en da dere - vi ses sikkert i kveld ♥

VIXEN BLOGAWARDS 2013 // BILDERAS + UPDATE PÅ HVORDAN JEG OVERLEVDEHello! Først og fremst, TAKK for at dere liker min selvironi, og ærlighet. Ref. mitt forrige innlegg;-) Kvelden i går var perfekt. Hvis du ser bort ifra tørr mascara og alt det der.. Men som en snill leser kommentere så fint. Det syntes jo ikke! Og i det jeg entret Oslo, så følte jeg det samme. Folk bryr seg virkelig ikke om mine tørre øyevipper. Thank god! 

Kort oppsummert; Fin venninne. Picnic på bussen til Oslo med sprudlevann fra sugerør og sjokolade - what more do u need? Speed-shopping (jakken til C på bildet nr 7. Holy lord, den er fin. Fra HM, men utsolgt nesten overalt.) Vinos i en koselig bakgate, utendør faktisk. Ganske romantisk. Og litt kaldt.. Vixen blogawards. Goodiebags. (Det lå en ring i hvitt gull i en av posene, jeg var så sykt sikker på at jeg skulle vinne, men den gang ei. Litt skuffa.) Fine vinnere. Mine favoritter? Først og fremst Marie med bloggen outandabout . Jeg vet godt hvem denne fine jenta er, vi kommer fra samme sted - og hun er akkurat så søt som hun virker. Hun vant "årets nykommer". "Årets moteblogg" ble ingen andre enn Hippie, hippie - milkshake. Og til "folkets favoritt" så vant herlige styleconnection, henne liker jeg!
Etter en tur på McDonalds (ikke kritiser, det bare skjedde), kom Christian å hentet oss og kjørte oss trygt hjem. Perfekt ♥ 

Og til dere som lurer på hvordan jeg overlevde alle utfordringene; Jeg snakket nesten ikke med andre enn venninnen - som jeg forresten snakker med hver dag, så der er det ikke mye skade som kunne skje. Jeg vasket håret med Mikke mus shampoo... Kom ikke utenfor den.. Jeg brukte TJUKK heldekkende strømpebukse for å skjule lange hår på leggene (skammer meg for at jeg skriver sånt i full offentlighet). Rettetangen reddet meg så jeg fikk krøller. Jeg stjal Maya sin lipgloss. Hun & co brukte jo opp min.. Kjolen funget fint. Skoene tusja jeg litt svart sprittusj på tuppen. Neida - joda. Skinnjakke og vest lånte jeg av fjonge venninnen. Gøy med noe litt nytt.. Bryn og øyevipper ble som det ble.. Det syntes jo ikke sååå godt, bare en selv som henger seg opp i sånt, stort sett ;-)
 
Nå skal det lages matpakker, før turen går til IKEA. Dagens prosjekt blir Maya sitt rom! Planen er å være ferdig til i morgen tidlig kl 07, da skal bursdagsbarnet vekkes og overraskes! Puuh! Håper dette går, spesielt med tanke på at både Jen og OC er hjemme i dag! Vi ses litt senere :-)