hits

Hår, sminke og klær

Årets vinterklær // Jentene

Hei dere ♥

Det varierer hva disse barna mine trenger av klær og utstyr, noen sesonger klarer de seg fint med fjorårets mens andre sesonger må de ha nesten alt nytt. Sånn er det jo når de vokser.. Maya trengte ny varm jakke i år, mens boblebuksen hennes holder fint et sesong til. Valget var ikke vanskelig, hun har hatt vinterjakke fra MOLO de siste to årene, og var kjempe fornøyd så hvorfor gå bort fra det. Vinterjakken fra i fjor kan dere se her. Da var hadde hun en mer slalåmjakke type, mens i år ønsket hun seg en parkass. Det syntes jeg passet bra for da går den over rumpa, og det er så godt på de kaldeste dagene. Annet som var viktig er at den tåler sludd og vått vær, at den er slitesterk så den tåler aking og lekeslåssing på snøhaugene i skolegården. Det kan jo gå hardt for seg.. Og ikke minst at den er varm. Alt dette har vi fått i Molo sin vinterjakke "Peace", fra sam & sofie som jeg samarbeider med. 


Maya elsker den! Og det samme gjør jeg! Sam & Sofie har Norges største utvalg på MOLO, i tillegg til mange mange andre merker. Anbefaler å ta en tur innom hvis det er noe barna mangler. Jeg er stolt og glad for at jeg får samarbeide med denne fine nettbutikken. 


// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Ha en finfin dag, 
Klem fra meg

Rett i hjertet

Hun som spilte en låt for meg mens vi lå på asfalten å så på stjernene og snakket om livet en varm sommernatt noen år tilbake. Den låta fikk meg til å gråte. Stakk meg rett i hjertet, både teksten og ja alt. Dere vet sånne sanger? Og sånne venninner? Som vet akkurat hva du liker og hva som rører hjertet ditt? Den samme venninnen sender meg sanger rett som det er, og i forrige uke fikk jeg en ny.. Jeg elsker når det kommer nye sanger derfra.

Og han her må jeg dele med dere ♥ jeg har hørt non stop på albumet hans i en uke nå. Og det føles så bra. 

Jerryd James - en australsk sanger som skriver og produserer selv. 

Dere må høre på ♥ Do you remember, 1000x og Give me something. Det er mine favoritter hittil, men hele albumet hans er så bra så det kommer sikkert til å bytte. OBS. Bør høres skikkelig høyt. Alt annet blir liggende i bakgrunn, kun denne fine stemmen og teksten. Love it, og så nødvendig til tider ♥

Takk C ♥

Estis dag 6

Gjengen er på plass! Og i samme sekund føltes det som den amputerte armen var tilbake på plass. Rart det der, hvordan man føler man har mistet en kroppsdel når ikke hele familien er samlet. Noen andre som kjenner følelsen? Det var godt å få alle på samme sted, selv om OC og jeg har storkost oss sammen. Virkelig! Utrolig godt å ha fullt fokus på minstemann, det er jo ikke noe tvil at han ofte bare henger med oss andre. Sånn er det å være minst, si! (Jeg vet jo ikke noe om dette, jeg er eldst av 5 søsken, men Christian derimot... He he)

Det første jentene ville gjøre straks vi kom frem til Estepona (vi hentet de på Malaga flyplass, 1 time unna) var selvfølgelig å bade! Siden bilen vi låner skulle på service i ettermiddag så ble det bading ved bassenget i dag. Det passet veldig fint, for de var nokså slitne etter flyturen. 

Standar antrekk og frisyre om dagen. Fletter dag 1, og bølger fra fletter dag 2. Perfekt! Med mindre jeg ikke klarer å holde meg unna å svømme med hodet under vann da, da trengs det en hårvask hver dag. Strandkjolen fra Lindex edit: Gina Tricot (gammel) er så deilig å slenge på, den bor i klesskapet her nede, og jeg blir like avhengi av den hver gang vi er her. 

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Ny favoritt

Good morning

Dere vet når man finner ting man bare forelsker seg i ved første øyekast? Jeg testet denne lille saken en gang, og skjønte straks at dette kom til å bli min bestevenn fremover.. Og det stemte! Jeg kjøpte den på Urban Outfitters - en f a n t a s t i s k butikk vi var innom i NY. Den lille søte pandaen inneholder krem til hovne, trøtte eller bare slitne poser under øyene. Den virker kjølende og jeg føler meg mer fresh etter kort tid. At en er så himla søt er en skikkelig bonus. 

Hello little friend. 

Denne fine lille saken er alltid med meg i vesken. 


Denne mandagen skal jeg inn til oslo faktisk. Jeg skal på et spennende møte å snakke om... skolegang.. There, I said it! Prosessen er i gang.. 
Wuæh, sykt spennende!! Wish me luck...

Det er mye som skjer i kulissene om dagen, men ting tar tid og derfor roper jeg ikke så høyt. Det er ingenting som er skrevet i stein heller, jeg vet ikke om planen for de neste 2 årene vil fungere - men jeg håper og vil så inderlig. Man må bare prøve og gjøre sitt beste!

Ha en fiiin start på den nye uken! 

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎
 

Starten på ny uke

God morgen! 

Da har denne meget støle frøkna dratt kroppen sin opp av sengen.. Det er ikke så værst å våkne tidlig om dagen, solen skinner og jeg merker på kroppen at det bare er å nyte den siste lyse tiden. Nå kommer mørket raskt! 

I kveld kommer Christian hjem, hipp hurra for det! Før den tid skal jeg en tur på trening, også skal jeg jobbe videre med NY innleggene. Jeg skal også handle mat, det er stort sett Christian som gjør det, men selv om han kommer hjem i kveld så kan det faktisk ikke vente.. Vi har mat til frokost, men etter det er det helt tomt! På tide å ta saken i egne hender! Vurderer å kjøpe litt lyng i samme slengen, jeg ser at det har kommet til butikkene, lyng er så koselig!


I går hadde vi en fin og standar start på uken. Akkurat sånn jeg liker det for da blir resten av uken så bra også! Jeg kom meg gjennom to-do listen min, og det jubler jeg for. Det er nemlig ikke hver dag.. Jeg dro på trening, og jeg har jobbet bra med bloggen noen timer. Denne planen for uken som jeg har laget funker fint enn så lenge! På ettermiddagen var vi på turninga igjen og så på jentene. OC har forelsket seg totalt i en av jentene der (hun jeg har lagt ut bilder av på instagram) så da er det flere grunner til at vi må opp å se. Ikke bare for å titte på storesøstrene ;-) Han er så søt, helt totalt hodestups. Først trodde vi det var en liten crush, men siden dette har pågått siden juni skjønner vi at det stikker litt dypere. Skjønner han godt jeg, hun er supersøt!

Nå skal de to minste vekkes. Hun eldste er allerede våken og leser ved siden av meg. Hun elsker å stå opp tidlig, og da passer det fint med litt leselekser. Stearinlysene er tent og hun har fått en kopp kakao. Ikke så dum start på dagen! 

Håper dere får en fin tirsdag 
// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

I dag er det Jenny sin dag

I dag blir det en f i n dag! Jeg skal ha jentedag med denne frøkna. En liten feiring fordi hun straks blir skolejente, og hun får bestemme akkurat hva vi skal gjøre. Dette har vært planlagt lenge, og hun vil gjerne ha med storesøster også! Selv har jeg tatt på meg rustningen og forberedt meg på en dagen utenfor hjemme. Jeg er klar for en dag sammen med jentene mine! Hvis snapchat fungerer så skal jeg snappe litt fra dagen vår, men den har ikke ville legge ut noe på mystory så jeg er litt rådvill der. 
Processed with VSCO with f2 preset
Jeg tar uansett med kamera til bloggen! Destinasjon for dagen; O S L O 

Lykke på jord er når...

Det er lite som slår den følelsen når du ikke har dusjet på fire dager, og kroppen ikke har fått en verdig vask - kun en liten kattevask og en del bad i saltvann.. Ansiktet har fått kjørt seg med sol, fete solkremer, is hver dag, masse god mat, og barnas bodylotion i to måneder grunnet annen prioritering (les, ikke penger til å fylle på med kremer) DA er det LYKKE å åpne postkassen etter 4 dager i telt, for å finne en pakke fra KICKS - med alle favorittproduktene som jeg bestilte før miniferien. Herregud, Christian så bare blåføyken etter meg.. Hello varm dusj, rens og peeling. 


Nå har det gått noen dager med god behandling av ansiktet og jeg føler meg så mye bedre. Øyebrynene er fortsatt ikke nappet og jeg tar kun på nytt lag med mascara hver 3 dag så huden er hvertfall fornøyd, om ikke resten ser helt smashing ut om dagen ;-) 

Som dere ser så sverger jeg fortsatt til "origins". Ovenfor ser dere ansiktspeeling, nattmaske (bruker den som nattkrem), en lett dagkrem og rens. Ikke er de så dyre heller. Alt dette (+ refill av øyebrynspennen min) kom på rett under 1000,- Det er ikke værst. I det siste har det vært ting prioritert andre ting som maling (huset vårt må males utvendig - bah) og ting til barna, så nå føltes det uendelig godt å kunne kjøpe noe til kun meg. Hurra for det! 

På tide å starte dagen - her i huset lukter det rundstykker og kaffe. Hello lørdag!

27.05.2016

Hello! 

Morningen har løpt fra meg, rekker bare å ønske dere en fin dag og fortelle hva planene for i dag er.. I ettermiddag skal vi nemlig på tuuusenfryyd!! Vi bor jo kun 15 minutter unna, men er ikke der mer enn 1 - 2 ganger i løpet av sesongen. I fjor var vi ikke det engang. Dere kan tro jentene gleder seg! Tusenfryd er ikke det beste jeg gjør, det blir mye sitting på benker, men å se hvor gøy barna syntes det er så veier det opp selvfølgelig! Dessuten har Maya blitt over 130, og kan ta myye mer enn i fjor. Siden mammaen hennes er en sucker for berg og dalbaner så blir det garantert noen turer ;-) 

Men før tusenfryd er det standarprosedyre, frokost, matpakker, påkledning og barnehagen/skolen! Woop wopp, it´s friday!! 

PS. Peonene har kommet!

Ha en nyyydelig dag fine dere 

Disse bloggene leser jeg

Hei på dere! 

En leser spurte forleden hvilke blogger jeg leser, og det kan jeg jo dele med dere! Det varierer veldig, og i perioder leser jeg ingen. Det kommer helt an på humøret. Når jeg faktisk leser blogger så er jeg avhengi av å bli inspirert, enten av det de deler, eller bare av personen jeg leser om! I disse dager, i faktisk ganske lang tid så er jeg daglig innom disse bloggene: 

Kristina Andersen rett og slett fordi hele jenta virker så herlig, også inspirerer hun meg til å blogge hver dag. Hun skriver om livet sitt, noen ganger legger hun mer i innleggene sine og ofte er det bare positive enkle oppdateringer. Det trenger liksom ikke være så mye, så lenge man oppdaterer fast hver dag. Så dette er min inspirasjon til å dele hverdagen min med dere, og oppdatere hver dag selv om jeg ikke alltid har noe dypt og stort å dele. Hun her er bare så kul!

Fitliving er bloggen jeg leser for inspirasjon til trening og oppskrifter. Noen dager er jeg innom mange andre treningsblogger, men hun er titter jeg fast innom. Søt og positiv og oppskriftene blir ikke for kompiserte, heller ikke treningsprogrammene hun legger ut! Anbefales :-)

Lene Orvik leser jeg daglig, hun har såå kul stil, jeg elsker både antrekkene og stilen hennes hjemme! 
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Har dere noen blogger jeg bør lese da? 


Håper dere har hatt en fin dag! Jeg har hatt en skikkelig stille formiddag. Jeg våknet opp og kjente at kroppen ikke spilte på lag i dag, og selv om hodet mitt helst ville gjøre noe så var det bare å finne sofaen.. En lang varm dusj, joggebukse og roe helt ned. I ettermiddag har vi spist middag med en fin gjeng 

Uke 16

Good morning!
Er dere klare for en ny uke? Her er vi litt i tvil.. Ikke har jeg mer kaffe igjen heller! I know, DEN er tøff en mandagsmorgen. Jeg er heldigvis glad i te også, så denne morningen så koser jeg meg med en god frukt te som jeg fikk til bursdagen min. Om kort tid skal jeg vekke resten av gjengen, må bare nyte noen minutter i stillhet først. Håper dere får en fin start på uken. Det skal jeg sørge for at jeg får, med eller ute kaffe til og med! 


Ukens tanke:
Jeg har tenkt mye på fremtiden denne uken. Hvor er jeg om 3 år, og 5 år? Har jeg det bedre med kroppen min om noen år og hva gjør jeg da? Jeg vet at jeg har en varig skade,men..  Jeg er jo bare 29 år... Både skummelt, litt trist men samtidig veldig givende å tenke fremover så lenge jeg tørr å utforske og presse meg selv til å se positvt på fremtiden. 


Ukens opptur: 
Det må jo være airtracken som har flyttet inn og virkelig overtatt stuen min.. Haha! Barna syntes det var så opptur så det ble jaggu opptur for meg også!


Ukens innkjøp: Jeg er virkelig på sparebluss om dagen, så her kjøpes det ingenting nytt. Derfor var det så koselig da Angelika kom innom med en plante og duftlys, kun fordi hun ville gi meg en liten oppmerksomhet for at jeg hadde lille Mr Eric på besøk her en dag  Det er jo virkelig ikke nødvendig, men utrolig koselig når hun først ville gi meg en oppmerksomhet daa. 


Ukens følelse: Forelskaaaa. Den siste uken har jeg vært så himla forelska i Christian! Sånn skikkelig! Drømmer om han hver natt, i natt drømte jeg at han kræsjet bilen og redselen da ambulansen kom for å hente meg hjemme (litt rar prioritering å hente meg hjemme og ikke kjøre direkte til sykehuset men..) Det er veldig deilig å kjenne at man er sammen med mennesket sitt for sin egen del også, ikke for familien/barna og hverdagen, men kun for meg. Han er det beste jeg vet om! Tenk, til sommeren har vi vært gift i 6 år, og første gang vi ble kjærester er 15 år tilbake, 9 juni. DET er sinnsykt det. Hva skjedde med tiden liksom?


Ukens oppskrift: Etter jul har jeg lagt om kosthold og trening litt, jeg kjenner at jeg får det mye bedre når jeg prioriterer å spise sunt og holde pumpa i gang! Derfor blir det automatisk litt mer fokus på sunnere oppskrifter, og denne uken testet jeg den superenkle speltlompepizzaen! Jeg lagde en taco variant, og den ble kjempe god og veldig mettende! Oppskrift her


 

Joggebuksa fra 1999

Den er hvertfall ikke langt unna! Eller hva? Forskjellen fra den jeg hadde i 1999 er kun knappene. Knapper fra hofta og helt ned! Husker dere?

I dag har jeg hatt en helt normal dag! En tur på trening, også rett hjem! Spist en halvveis digg lunsj, skikkelig rester i kjøleskapet før vi skal handle ny ukeshandel, med egg avokado og salat, ikke veldig mye spennende men det hjelper med litt balsamico ;-) Jeg har sittet med macen på fanget og jobbet litt for turngruppen til jentene. Jeg hjelper jo litt til der når jeg har mulighet til det. Føles fint å engasjere seg i noe som barna driver med. Da har jeg oversikt, og det er en fin følelse når de tilbringer så mye tid med turning!


Den o ´store overraskelsen til jentene er endelig på plass, og vi har tatt bilder i ettermiddag ;-) De kommer på bloggen i morgen tidlig, jeg rekker nemlig ikke å legge de over til bloggen før i morgen tidlig. Kveldene er ganske så hellige, og vi unngår både mac og mobil så mye vi klarer.  Det har tatt litt tid siden jeg sa det kom en morsom overraskelse i hus, men nå er den endelig på plass! Maya var helt vill!!

Håper dere har en fin ettermiddag og kveld 
 

Fredagstipset - uke 6

God morgen! 

I dag har jeg stått opp ekstra tidlig for å rekke og ta bilder av denne ukens fredagstips, før barna våkner fulle av liv - i dag er det nemlig karneval! Og siden de fleste har karneval neste uke så blir denne ukens tips rettet mot nettopp karneval. En blanding av tips til hva barna kan kle seg ut som, og en oppfordring! Dere som ikke har karneval i sikte, beklager - dette innlegget blir kjedelig :-)

Først til oppfordringen: Det er lov å holde det enkelt! Man må ikke bruke masse penger på kostymer fra lekebutikken (med mindre man har veldig lyst da), eller timesvis på tidenes mest kreative kostyme. Jeg kan garantere deg at du har noe liggende hjemme som fint kan brukes. Det skal ikke så mye til, og barna blir så glad hvis man viser at man bryr seg, og engasjerer seg litt. Det viktigste er jo at barna er fornøyde! Har man mulighet er det selvfølgelig morro, men jeg vil bare minne om at det er lov å ikke styre SÅ mye. 

Og med det stiller jeg meg i front og viser frem tidenes letteste kostymer: 

Kan dere gjette hva lillebror skal kle seg ut som? 

Tipper flere av dere gjettet riktig. Emil i Lønneberget! Klærne er hans egne, og lua kjøpte vi i Astrid Lindgrens verden i 2014, og har hatt den liggende siden. 

Det andre skjønne barnet mitt skal være cowboy.. Cowboy Layla, vil jeg påstå... 

Vi har funnet frem den fineste olashortsen hennes, storesøsters vest, en hvit genser med teksten "love me to the moon and back, eller noe" (veldig cowboy syntes hun selv) vinterboots og en skikkelig cowboyhatt. Den må jeg innrømme å ha kjøpt på lekebutikken for en hundrelapp. Men det hadde kanskje ikke vært nødvendig hvis jeg hadde sendt ut meldinger og spurt om å låne. En eller annen har sikkert en liggende i skuffen. 

Veldig lettvint, men veldig stas! Barna gleder seg SÅ! Det må ikke være så voldsomt, hvis man ikke har tid, ork, kreativitet eller penger. Med en liten dose engasjement så kommer man lang vei.. Og ikke minst høre på barna. Hva vil de egentlig kle seg ut som? OC hadde ikke så mye valg da. Jeg turte rett og slett ikke å spørre. Jeg kan nesten garantere dere at han hadde sagt Dusty Sprøyåker... Hans one and only. Det var jeg ikke klar for.. Emil er stas det også, han har sett på Emil, og vet han er rampete. Rampete er gøy ;-)

Nå våkner karnevalshysteriet, på tide å legge ned skjermen! 
Etter levering drar jeg rett på trening. Sniker inn en økt før vi setter kursen til fjells. Som jeg gleder meg...!
Vi ses plutselig! 

Tips: franske fletter, min favoritt

God morgen. Håper dere har sovet godt. Jeg har på følelsen av at det er mange med syke barn der ute.. Ser på snap at det er mye sofa med febersyke barn på fanget. OC er frisk som en fisk enda, faktisk. Bank i bordet! Det er helt utrolig. 
I dag våknet barna av seg selv, det var deilig. Hater følelsen av å dra de ut av den varme sengen, og ut i virkeligheten, men i dag var de allerede våkne. Tror at dagen blir hakket lettere hvis man våkner av seg selv. 

Viser dere bilder av favorittflettene mine i dag! Jeg elsker de.. Alt håret bort fra ansiktet, samtidig som de er så mye mer enn hestehale. Perfekt frisyre til trening (fordi håret holdes stramt bakover) til fest og hverdag. I tillegg blir det så fine bølger i håret etter en hel dag med disse flettene!


Her kan dere hvordan jeg fletter. Filmen viser bare en, men jeg trives best med to fletter :-) Å flette seg selv krever litt øving, det måtte jeg hvertfall, men det tar ikke lange tiden før det sitter. Det gjelder bare å finne sin måte å holde håret.


Got to go, noen mistet skålen med frokostblanding i stolen. Great ;-)

Ses senere ❤︎