hits

Huset - bad

GYM HOOK OG MISSONI PÅ BADET"Hay gym hook" og Missoni gjestehåndkle fra Mani i Moss, hylle fra blomingville og telysholder fra granit.

Morgenkaffen er inntatt og oppvaskmaskinen er tatt. Jeg har skrellet et eple til de morgenfuglene som sitter å ser på barnetv. God tid om morningen betyr mye her i hus, selv om det er tøft å stå opp så tidlig som seks. Spesielt når man ser en ekstra episode av "solsidan" som er vårt program om dagen. Nå venter vi bare på "frøken sysover" før vi skal spise frokost. I dag er det turning (Maya turner to ganger i uken, hun har virkelig funnet sin greie) også kommer min lillesøster Camilla med sine to barn til Drøbak! Det gleeedes. Gleder meg til å kose på lille baby T og Mina. Barna mine er så utrolig heldige som har så mange kusiner og fettere, det setter jeg pris på hver eneste dag.

Dagens bildet er fra gjestedoen i 1 etg. Endelig fikk jeg hengt opp den fine knaggen.. Den kjøpte jeg hos yndlingsbutikken "Mani" i Moss sentrum for hvertfall to måneder siden. Det ble så fint! 

Nå er det snart høstferie da folkens! Skal dere reise bort? Vi er usikre, det kommer helt an på været om vi reiser til Romsdalen (der vi har familie) eller ei. Akkurat nå ser det ut som at været vil holde oss på østlandet.. Hvis vi blir hjemme så må jeg ha litt aktiviteter til de små. Har dere noen tips? Gjerne aktiviterer som ikke koster en hel haug :-) Kommer det noen bra tips så lager jeg et eget "tips til aktiviterer i høstferien" innlegg! 

Brekkie next! Vi snakkes senere. Klem til dere ♥

NY HYLLE PÅ BADET OG #BIKINISELFIE

Hei dere! I dag fant endelig den fine hyllen fra bloomingville (herfra) sin rette plass her i huset. Frem til nå så har den stått på skapet i stua, men etter en liten flytterunde så endte den opp på lillebadet nede - ut med den romatiske hyllen (den fikk faktisk Maya til alle tegnesakene sine, bildet ligger på instagram @lykkemamma) og inn med det lille huset. Jeg har lenge ønsket meg ny hylle både til bad og gang, og ingenting er bedre når man kan bruke ting man allerede har. Måtte bare ta et #selfie i speilet i dag, vise dere hvor varmt det faktisk er! Jeg lot meg selv ta en liten 20 minutters i solen på terrassen med kaffe, mens OC sover. Nå er pausen over og jeg skal tilbake til det jeg egentlig jobber med... 
Nemlig pussing av terrassen i 2 etg. Som jeg skrev i et tidligere innlegg så har vi sjeldent brukt denne terrassen, men nå blir det andre boller! Bare litt pussing igjen nå så.... Ting tar tid! Flere bilder av prosessen kommer :-)