hits

Huset - barnerom

GOD MORGEN KIDDO


Takk for at du vekker meg hver morgen med verdens søteste, trøtteste stemme. Du roper "MIN MAMMAA" og "Stå opp mamman miin".  Når jeg løper opp og ser deg stå med bustete hår og et kjært fly under armen, med verdens største smil - da vet jeg at dagen kan ikke bli dårlig. Du er like optimistisk i stemmen din, selv om du må rope 11 ganger før den trøtte mammaen din står opp. Jeg kunne ikke drømt om en bedre morgen.

Jeg tror ikke alltid jeg husker å sette pris på det, men det skal jeg bli flinkere til.


Takk for at jeg får være mammaen din. Jeg elsker morgenstundene våre, og jeg elsker deg ❤︎

#takknemlig

HUSET TIL OC

God morgen! I dag tidlig våknet jeg til at mange av dere hadde lagt meg til på snapchat! Så kult! Tipper dere får en litt mer personlig inntrykk av meg der, det er liksom så nært og lettvint.. Jeg heter marlennordby, om flere vil legge meg til :-) 

Jeg har ommøblert på rommet til OC, og nå er sengen flyttet under huset som er laget av teip. Sengen står midt i rommet, skikkelig american style. Nå er det 2 uker siden sengen ble flyttet, og han har ikke falt ut av sengen en eneste gang. 


Seng fra IKEA, sengetøy fra beach house - lykkelig på haver, puter fra Oliver Furniture -  glowy.no, krakk fra IKEA, poster fra miniwilla, papir "stuff" pose fra 2ispann, poster og pompom fra Lille skap i Drøbak, wallstickers dots fra firmliving og kritttavle i bursdagsgave fra Toa ♥ mener den er fra kremmerhuset. Vekkelampe fra philips og babycall fra within. 

Jentene har tuslet til barnehagen og skolen, mens OC skal til astmalegen sin i dag og tar en dag fri. I ettermiddag er det turning og siden Christian jobber sent tipper jeg vi drar ned i hallen og ser på Maya, leker litt og spiser en slags middag der. 

Ha en fin en så lenge - så ses vi nok litt senere i dag :-)

DETALJER FRA MAYA SITT ROM
Globusen fikk Maya til bursdag og den lyser så fint i mørket. Morsomt for en liten frøken på 7 og titte på steder hun har vært, og steder hun ønsker å dra.. Bildene er fra Christian sitt gamle ungdomssrom. Maya overtatt og syntes det var koselig med bilder av mammaen og pappaen sin fra de var 14 år.. Bildet ovenfra er faktisk tatt på skolen hun går på, den dag i dag ;-)

God morgen! Jeg er straks på vei til sverige for å handle inn litt godt til morgendagens feiring ;-) GLEDER meg! Det skal bli fint men en liten jentefest i heimen! Mer om det senere, tenker jeg! Nå må barna organiseres og følges i barnehagen. Ønsker dere en finfin fredag!

VITA TIL MAYAS NYE SOVEROM OG BILDEVEGG

Ny lampe til Maya. Kjøpt hos fantastiske "lykkelig på haver" her i Drøbak. Lampen er fra VITA og modellen heter conia #vitaconia


Bildeveggen ble laget etter inspirasjon fra instagram. Alle i svart hvitt, og motivene er ting og mennesker Maya bryr seg om, og inspireres av. Alt fra Faffa til Gabby (OL vinner u turn..) Wallstickersene over det lille vinduet er kjøpt på etsy. 

Flere detaljer bilder av rommen kommer senere. 

FOR en fantastisk dag! Solen har virkelig fått meg gjennom denne dagen.. Solen og en deilig lunsj med begge svigerinnene mine. Noen av dere så kanskje bilde på instagram? Jeg ble servert søtpotet pizza og det var så DIGG! Etter lunsjen dro jeg rett inn til ahus for oppfølging med nevrologen min. En tøff time som kommer til å sitte litt i kroppen et par dager. Reality check, for å si det kort. Men nok om det.. Nå er huset fullt av blide barn. Både mine egne og besøkende, og jeg skal lage middag. En god ettermiddag med andre ord.. Ingenting er bedre enn å høre barna sine ha latterkrampe! Håper dere har en fiiinfin ettermiddag!

PS. I morgen blir OC 2 åååår! Hurra!
PS 2. Mailen min virker ikke og har ikke gjort det på 1 uke (har stusset over få mail men jeg er jo fjern så fant det ikke ut før i går..) Jeg kan kontaktes på marlen.nordby@icloud.com 

OC ROM OG FREDAGSPRATBokhylle fra IKEA, "stuff" papirpose fra f.eks lillefin.no, uglelampe fra kremmerhuset, puter fra glowy.no (sponset) og hus laget av teip.

God morgen! Åh, FLAKS det er en rolig dag i dag for denne natten har vært laaang.. Har det ikke vært det ene så har det vært det andre. Jeg føler jeg har vært oppe å vandret i hele natt. Jenny har hostet og hostet, og det er ikke godt. OC har hatt fire gode netter uten noe surr, men i natt ville han gjerne stå opp både klokken 03 og 05. Gleden var stor da jeg lot han stå opp halv syv skal jeg si dere.. Når ikke barna har ropt er det min egen kropp som plager. Dette benet som har en nerveskade klarer liksom ikke å ro seg på natten..? Det prikker, brenner og verker og jeg er avhengi av smertestillende for å dempe det. Jeg prøver å være smart, bade i varmt vann før leggetid. Ligge stille i flere timer før jeg skal sove, akkurat som jeg prøver å lure benet i seng. Noen ganger funker det bedre enn andre. I natt funket det ikke ;-)

Men, herlighet! Nok om min natt, det er grenser på hvor lenge dere orker å lese om det ;-) NÅ skal vi spise frokost!! Gleder meg til en kopp kaffe og litt musli.. Ha en fin dag! Vi ses litt senere ♥ PS! Wohoo - det er fredag!

H E L L O


Jeg syntes OC sin "hello" plakat ligner pittelitt på han.. Pretty cute..

Onsdag - o´herlige onsdag..! Null planer. Spise middag så lenge vi vil, surre, leke og gjøre lekser. Lage strikke armbånd selvfølgelig, og spise lang kveldsmat sammen. Det er godt med noen sånne dager i uken. Jeg skal ikke legge skjul på at vi har få av de, men når de dagene kommer så er de veldig satt pris på. En deilig ettermiddag, sånn sett bortifra at vi savner pappaen i huset som jobber sent. 

Nå burde jeg egentlig rydde ut av rommet nede. Vi skal gjøre om litt på rommene nemlig. C og jeg skal flytte ned på det rommet som nå er til oppbevaring. Telt, soveposer, vinterjakker, bilder som ikke er hengt opp enda, ting vi ikke vil ha - men ikke vil kaste. U name it.. Alt dette må BORT, så kan vi male og legge nytt gulv. Der etter kan vi flytte sengen og ting ned, og Maya kan flytte inn på vårt soverom. Alle planene er klare i hodet mitt, nå gjelder det bare å fysisk sette det til live. Det er ryddingen som er kjedelig, alt annet blir jo morro. Noen tips til hvordan jeg skal klare å starte? Det er liksom ikke bare å flytte det ut av rommet heller, alt må ha en plass. Jeg finner nok ut av det ;-) Maya trenger et nytt rom, det er det ikke tvil om hvertfall - og det gleder jeg meg til å blogge om! 

Ha en fin kveld, folkens! Liiiker at dere er innom ♥♥

5 ÅRS KONTROLL


En av favorittene Jen fikk til jul. Møt "Jennybjørn".

Den o´store 5 års kontrollen er unna gjort, og Jen er frisk som en fisk og følger sin egen kurve. Hun syntes det var stas å se diagrammet fra hun var nyfødt, og oppover. Men mest stas var det at neste kontroll vil være på skolen..! Hun er klar, bare halvannet år igjen og førskole nå! Sånn er det når man er født i januar, da blir ventetiden ekstra lang. Godt hun har gode venner i barnehagen som hun kan forberede, og glede seg sammen med. Vi har kjøpt IFA (Jen sin favoritt) og rosa tyggis, og snakket om hvor mange hun kan telle til (hun kom til 130), samt sunget alfabet sangen, opp og ned til helsestasjonen. Godt med noen timer helt alene ♥ På veien hjem gikk vi innom barnehagen og plukket med oss OC og en søt venninne av Jenny. Fin begynnelse på ettermiddagen. Nå sover alle de 3 barna mine, tror jeg hvertfall. Han yngste har surret litt på kveldene i det siste, jeg mistenker at dagsøvnen må minskes enda et hakk. Vi satte en stopper ved 14.30, men jeg tror jammen meg han må vekkes 14 fremover.. Han begynner jo å nærme seg 2 år, og det kan variere veldig hvor mye søvn de små trenger. Mulig han ikke trenger så mye ;-) Eller så kan det tenkes at det er to hjørnetenner som melder sin ankomst. Det pleier å løse seg etter noen dager uansett, så lenge han har gode leggerutiner i bånn. 

C er på trening og i butikken, og jeg skal legge vekk mac å fortsette på min hemmelige serie for øyeblikket. En skikkelig fjortisserie om det er lov å si... "Make it or breake it". Maya tittet på denfordi den handler om gymnaster fra USA, og selv om hun ikke skjønner stort av språket så er det stas med de fine turndraktene og alt de kan. Planen var IKKE å begynne å se den alene, men det skjedde.. Kanskje det er litt deilig å se på noe som krever svært lite? Dere finner den på netflix, om dere trenger litt avkobling av den enkle sorten ;-) Ses i morgen!

ENKEL DEKORERING // BARNEROM
Jeg fikk inspirasjonen til å dekorere den veldig enkle hyllen fra IKEA med teip, fra instagram! Så enkelt, og så kult! Den store hvite veggen ble brått ikke så hvit..

God morgen! Altså, den eneste fordelen ved å konsekvent våkne 06.30 uansett om man legger seg 23, eller 03.00 - som skjedde meg natt til lørdag, er at man sovner tidlig søndag kveld og får en god start på uken med mange timers søvn! Nå ligger barna og sover mens jeg planlegger uken som kommer. Det er kontroll på helsestasjonen, flere timer i turnhallen med bestillinger av ny klubbdrakt, PT time og sjekk hos nevrologen min på Ahus. Ganske busy uke, men jeg har lært.. Jeg skal IKKE stresse fysisk, og være lur. Det gjør jeg ved å planlegge nøye. Ikke min sterkeste side da jeg liker å ta ting på sparket, men det funker ikke alltid så bra ;-)

Vel vel, nok snakk.. Nå skal jeg vekke mine små troll og håpe at de alle 3 står opp på riktig fot. Så lenge jeg har gjort det er heldigvis mye i boks!
Have a nice one, kjære dere!! 

NYE OC PUTER

//reklame


OC har fått nye puter til rommet sitt. Julegave fra nettbutikken glowy og de passet så fint inn på rommet hans. Putene med bokstaver er fra "oliver furniture". Plakaten er julegave fra tanten hans. Sengetøyet er fra beach house, og er det mykeste jeg har vært borti. Jeg ønsker meg stort det samme til min seng.

Hello! Okey. First things first. Det har vært en tøff uke. Jeg trodde jeg skulle takle bursdagskaos, med når det kommer et bakholdsangrep med fuktig vær og sur vind måtte jeg gi opp. Smertehelvete, og en skikkelig dårlig selvfølelse rundt hele greia. Kort sagt; DRITTUKE. For å trekke frem det positive.. God familie så hjelper til, og gårsdagens bursdagsfeiring. Godt å komme seg ut av huset. Nå tror jeg at jeg er på bena igjen, bokstavelig talt. 

Nå ligger jeg i sofaen og ser på ski, mens jeg spiser salt potetgull og blogger. Jeg er helt alene hjemme fordi gjengen min er i Oslo på teknisk museum. Jeg bodde i nærheten av teknisk museum da jeg var liten så jeg har mange gode minner derfra, og skulle gjerne vært med - men jeg har vært lur og sparer kreftene til bursdagsmiddagen for Maya og Jenny i ettermiddag som vi skal ha hos Faffa. It´s a good day! 

Neste innlegg blir det flere bilder fra OC sitt rom. Jeg har nemlig blitt inspirert av litt #barnerom inspirasjon på instagram og laget noe veldig enkelt, men dekorativt. Ha en finfin søndag ♥

OC SITT ROM

Hei dere! 
Her i hus har jeg en PANGSTART på uken. Mye søvn gir mye energi, og jeg har levert barna i barnehagen og på skolen, vært på trening (HAT - klarte ikke gjennomføre programmet engang) ukeshandlet, laget polarbrød (står til heving, blogger om det dersom det er suksess) og laget ferdig middag som er hjemmelaget tomatsuppe. Klapp på skulderen til meg! Jeg burde egentlig sittet med et smil om munn, men jeg gjør faktisk ikke det. Konsekvensen av alt dette "flink pike" opplegget er smertestillende, dårlig humør fordi jeg ikke klarer alt jeg vil, og mer smerter enn nødvendig. Dårlig kombo når barna kommer hjem senere i dag. Det er ikke så ofte jeg glemmer å lytte til kroppen lengere, jeg har faktisk blitt ganske flink, men dager som dette går alt bare i grøfta. Nå burde polarbrødene bli gode...! Jeg vurderer å ringe for back-up siden Christian jobber sent i dag. Middagen er jo klar, så jeg kan hvertfall servere "hjelperne" mine mat - om ikke annet. Jeg klarer ikke se for meg hvordan hverdagen hadde vært uten familie og gode venner ♥

Samarbeid

MEN, over til noe hyggeligere! Noen dager tilbake så fikk OC gave i posten av GLOWY. (Jeg ELSKER pakker!) En norsk nettbutikk med det fineste til baby og barn (noe til voksne også). De har interiør, møbler og utstyr, håndplukket etter design, kvalitet og estetikk. De har mye variert og jeg kan sitte i evigheter og titte gjennom..  Som jeg nevnte forleden så skal Maya få nytt rom, og jeg har flere ting på ønskelisten herfra! Bl.a denne og denne! Jeg skal straks begynne med julegavecollagene til både meg selv, og barna her på bloggen, og da dukker det nok opp flere ting fra denne nettbutikken!

Gaven til Casillas var sengetøy fra Sne design som han (les; jeg) har ønsket meg siden han var baby. Det er så fint, og jeg elsker den klare fargen! Tusen takk! 

OC-rommet
De siste ukene har det liksom skjedd noe med leken til den lille 1 åringen min. Nå kan han sitte lenge å leke alene. Han har alltid vært flink til å leke alene, det er kanskje det som skjer når du er yngst av 3 barn. Nå koser han seg stort på rommet sitt, mens jeg f.eks bretter klær.. I stedet for å rase mine kleshauger så tusler han inn på rommet sitt å leker med biler. Det liker vi! Ikke så rart, han har fått det veldig koselig inne på det lille gutterommet sitt. 

Mens OC sover formiddagsluren sin så skal vi faktisk være på stranden. Jeg har flere ting jeg heller burde gjort, men når humøret er litt på bånn er det lurt å gjøre ting som gjør deg blid. Nyeste utgave av ELLE, kaffe på termosen og sovende liten gutt i vognen - på verdens hyggelste torkildstrand er noe som gjør meg lykkelig! 

FRA LITEN TIL STORT JENTEROM // FØR OG ETTER BILDER

FØR: Lyseblå vegg, mye rosa, uglewallstickers og mye nips.
ETTER:Svart vegg (ikke krittmaling da sengene ville vært fulle av kritt til en hver tid. Kanskje det oppgraderes etterhvert), "micke" pult fra IKEA med plass til to, stoler fra IKEA, ABC wallstickers fra DENNE fantastiske nettbutikken i Danmark (stickersdeluxe.dk, soon to be "No2017.dk") med fantastisk personlig service og RASK levering ,jeg hadde varene dagen etter. Hyller / hus fra samme nettbutikken HER, og det samme med den fine rosa posteren. Pompoms fra søstrene Grene, sengetepper fra anouska, uglelampe og lysslynge fra kremmerhuset.

Hva syntes dere? Maya ble kjempe fornøyd, spesielt med wallstickersen siden hun er midt i bokstavprogrammet på skolen! Hot tips til alle med barn på småskolen, eller førskolen!


Nå ventes besøk av en fin en - stikk innom instagram utover dagen om dere er nysgjerrige på hvem det er ;-) @ lykkemamma. Vi skal snakke om et nytt prosjekt her på bloggen som jeg har stor tro på kommer til å slå an! Jeg kommer tilbake med mer informasjon når ting er litt mer på plass. Håper at det er innen en uke! Vi ses senere med bilder fra gårsdagens Mayse-bursdag!

OSCAR CASILLAS SITT ROM ♥

God kveld ♥ En liten sniktitt på OC sitt ikke-ferdige soverom. Dette var jo Jenny sitt før, og er ganske mye større enn det lille han sov på tidligere. Det tar litt tid å fylle det opp! Lyset er heller ikke optimalt i forhold til bildene, men det overlever dere vel :-)

Fra rommet:
♥ Bord og stoler fra living eller Kids Concept (husker ikke helt)
♥ Kurv fra Sofies villa
♥ Bokstaver fra Design Letters
♥ Byggeklosser, bankebrett og elefant fra Pumkin
♥ Sko fra Enfant
♥ Expedit hylle, kurver og krakk fra IKEA
♥ Gyngehest og hoppefant i gave.
Bildet ovenfor er av hyllen hans som ikke er hengt opp enda, men den er en del av rommet så jeg tok den med ;-) Den er supergammel! Jeg fikk den da jeg var 12 år (!) også har den bare blitt med meg rundt omkring siden, uten å brukes - helt til nå! Gøy!

Nå skal jeg lage smoothe til kjærsten og meg før vi skal sove begge to! Vi må lade opp til en travel helg, hvertfall travel for meg! Vi ses i morgen :-)

JENTENES LEKEROM


Som avtalt. Bare litt senere enn planlagt → jentenes lekerom, som tidligere har vært OC sitt lille soverom. De er i ekstase, og vi også. Nå er alle barnas klær samlet på et rom, og de meste lekene også. De sover på samme rom men kan dele seg opp hvis de har behov får litt alene tid eller har med venninner hjem. Det er viktig å respektere aldersforskjellen selv om de deler soverom!


Forrige innlegg jeg skrev var om lille Ylva på 7 år. I går var vi i begravelse til en fin fin mann, som døde altfor ung. Etterlot seg kone og en sønn på 2 år. Jeg har virkelig kjent det på kroppen de siste to dagene. Livet er så brutalt.. Og her sitter jeg å blogger om lekerom, liksom? En veldig dyp og merkelig følelse jeg sitter med, men det er jo forventet etter to veldig triste dager. Er det noe jeg sitter igjen å føler sterkest på er ordtaket "CARPE DIEM" - grip dagen. Derfor skal jeg avslutte nå, å gå å hente de to fine jentene mine som jeg ikke har sett siden i går, fordi de har vært på overnatting hos "tante" Hanne. De har ikke vært på overnatting fordi vi trengte barnevakt, men kun fordi de hadde lyst. Midt i uken. Bare de to. Sånt lyser opp en hverdag til en 3 og 5 åring ;-)  Heldig de, som har så mange rundt seg. Det er jeg takknemlig for hver eneste dag ♥

Vi ses litt senere :-)

NÅR SØSKEN DELER ROM

Maya 5 år; "Jenny, vil du flytte inn til meg å bo her sammen med sengen din og alle tingene dine?"
Jenny 3 år; "Ja, takk! Det vil jeg gjerne Maya. For alltid?"
Maya 5 år; "Ja, hvis du vil det - Sophia kan også få bo her (babyborn dukken)"
Jenny 3 år; "Det vil jeg, Mayamin."
Fem dager og et familieråd senere så flyttet Jenny inn til Maya. Selv delte jeg rom med lillesøsteren min som er 2 år yngre i flere år, og husker det stort sett som veldig hyggelig. Som storesøsken flest har man gjerne en ekstra dose med beskyttelse i seg når det gjelder småsøsken, og soverommet vårt var nærmest ytterdøren. Jeg husker jeg var livredd for at "tyven" skulle komme å ta Camilla først. Hun lå jo nederst i køyesengen. Men uten om det så var det veldig koselig ;-)
Nå har altså Jenny flyttet inn til Maya! Vi tenkte JA med engang vi overhørte Mayas tilbud om å dele rom, men valgte å ikke rope det ut med engang. Vi ønsket at de skulle tenke seg godt om, og komme opp med fordeler og ulemper ved å bo sammen, så kanskje vi kan unngå 3200 runder med "Jeg vil ikke dele rom likevell". Siden det er 2 års forskjell så var det litt forskjellige argumenter som kom opp under familierådet.. Maya kunne seg for seg at det kunne bli problemer dersom Jenny "glemte" hva som var hennes og hva som var Maya sitt. Mens Jenny likte tanken på å få to rom som bare var hennes + ekstra mye leker ;-)
Etter litt argumentering frem og tilbake så var konklusjonen JA! De har ofte overnattet hos hverandre og leker godt sammen, så hvorfor ikke?! Selvfølgelig vil det bli utfordringer men vi tror de fleste av de er sunne.
Jeg må bare få pressisere at de ikke er noen eventyrbarn som ALDRI krangler. De er skikkelig jenter og kan ha kjeeempe krangler det ene øyeblikket og latterkrampe så de gråter i det andre.

Jeg har lest litt og funnet noen deleråd jeg vil dele med dere;
TRYGT: Deling av rom gir trygghet. Mange sover bedre når de har søsken i nærheten. Barna får muligheten til å bygge opp en tett og nær relasjon, og de lærer seg å dele, samarbeide og ta hensyn.

LEKEROM OG SOVEROM: I stedet for at barna har hvert sitt soverom, kan de bruke ett av rommene som soverom og ett som lekerom (Dette har vi gjort. Kommer tilbake til dette i morgen.) Dermed har de et rent og ryddig soverom uten fristende og forstyrrende leker. (Ehh, vi måtte ha litt leker på soverommet da..)

PRIVATE SONER: Selv om barna deler rom, er det smart og la de ha private soner. Gi dem hver sin hylle, hver sin kommode og kanskje hver sin hemmelige skuff? Også lillesøster trenger hemmelige gjemmesteder.

LYTT TIL BARNA: Dersom dere har plass, bør barna få velge når de ikke vil dele rom lengere. Dersom aldersforskjellen er stor kan det hende at storesøster eller storebror på et tidspunkt vil være mer i fred.

Jentene mine har delt rom tidligere også, men det husker de ikke. Det var i vårt gamle hjem og Maya var 2 1/2 mens Jenny 6 mnd. Så det er fullt mulig å dele rom selv om de er små!

I forkant av innflyttingen til jenterommet har vi;
- Hatt familieråd. Snakket om fordeler og ulemper.
- Minnet på "mine/dine" ting og deling.
- Latt de delta i flyttingen (ikke Maya, det føltes ikke nødvendig) så de ser hvor stor jobb det er å flytte over alt, så det ikke blir like lett å ville flytte tilbake bare av en liten bagatell.
- Laget romregler. Både for oss og for de.
- Latt de ha kosestunder på kveldene når det egentlig er leggetid. Gjør litt stas på overfyttingen. La de ligge å gradevis skravle og tøyse, og etterhvert stramme inn igjen så det ikke blir like sent hver kveld, og alt sklir ut. Trøtte barn = kranglete barn.

Siden jentene deler rom nå så har OC flyttet inn på rommet til Jenny, og OC sitt pittelille rom har blitt lekerom. Bilder kommer i morgen :-)
Kom gjerne med flere tips eller erfaringer rundt søsken og deling av rom! Nå skal middagen lages før jentene skal på kor og dans. Full fart! Vi ses i morgen tidlig, da skal jeg blogge om den nye vognen og grunnen til at jeg byttet fra TFK til mountain buggy! (Er du ikke på instagram? Jeg har solgt vognen min og kjøpte meg ny i helgen!)

BARNEROM // JENNY


Good morning! DA var bildene lastet opp og publisert ;-) Det er ikke de største endringene som har skjedd på rommet til Jenny for dere som har sett bilder før, men litt. Hun har fått ny lampe, vi har fjernet sengehimmelen (ga litt babypreg på rommet siden hun har hatt den i 3 år), dratt ut skyvesengen så nå er den trekvart stor og sortert vekk leker hun ikke leker med lengere. Det skal vi selge på barnebruktmarkedet her i Drøbak som er om kort tid. Det er viktig for meg å gjøre rommet ekstra koselig fordi det er ofte hun det er enklest å la være å "ordne for" eller kjøpe nye ting til? Jeg sikter til det berømte midtenbarnet-utfordringene. Casillas er yngst og er den eneste gutten, han får selvfølgelig dekket sine behov og må ha mye nytt. Maya er eldst og må også ha mye nytt, både når det gjelder klær, utstyr og skoleting, osv. Mens Jen arver hele tiden. Og arve er en fin ting, men jeg har skjønt at jeg må huske å pakke det vekk en stund, FØR Jenny arver det av Maya. På den måten blir det mye mer spennende for henne. Hun er vandt til å arve både sko, klær, utstyr og leker, derfor er det ekstra gøy å gi henne noe bare hun har en gang i blant  ♥ Jeg skriver en liste over hvor tingene er fra så langt det lar seg gjøre, tilfelle dere ser noe dere liker. Det elsker jeg når bloggere gjør, så slipper man å spørre :-)

♥ Kjøkkenet er fra toysRus (3 år gammelt, men jeg tror de har det enda)
♥ Bilen vant jeg i en bloggkonkurranse, så jeg husker ikke hvor den er fra. Den heter "Baghera" så det er jo bare å google det.
♥ Bokstavene er fra Sofiesvilla og pongpongsene fra en lokal barnebutikk "lille skap", her i Drøbak
♥ Den søte nattlampen er fra Sam&Sofie og koster kun 99,- (!!)
♥ Teppet er fra bohus (3 år gammelt)
♥ Wallstickersene er fra den gamle nettbutikken min, men jeg vet at sofiesvilla har hatt de inne.
♥ Lampen er fra Sam&Sofie.
♥ Resten av leke er fra vanlige lekebutikker, og kommoden med prinsesseting er fra IKEA. Vi har en sånn stor en med 6 skuffer, 3 til klær og 3 til leker.
♥ Babyen som ligger på teppet kommer fra meg.
♥ Mannen som blir klippet og frisert i sengen er også min, og det samme med 3-åringen ;-) Hun er rommets eier.
♥ Sengen er en nydelig skyveseng som går fra juniorsize og til vanlig. Nå har vi en størrelse som er midt mellom junior og vanlig str, akkurat plass til dundyna! Kjøpt på finn.no til 300 kr.

Hvis jeg har glemt noe så er det bare å spørre! Nå skal barna vekkes og sendes i barnehagen og på SFO. Itte no høstferie her i går´n. Vi har alltid reist til Romsdalen (der har jeg familie) og gått i fjellet, men siden kroppen min ikke helt fungerer etter fødselsskade og jeg ikke kan gå langt (kommer tilbake til dette ved en senere anledning) så er det skikkelig deprimerede å reise. Vi kunne også reist til Trysil, men vi vil vente til det kommer snø! Derfor blir det korte dager i bhg/SFO og heller gjøre litt hyggelige uteaktiviteter på hjemmebane! Skal dere på høstferie? Føler dere at dere måå gi barna fri om dere går hjemme med baby i høstferien?

I dag er det forresten "takk for denne gang"-lunsj hos meg! Den første venninnen som fikk baby er på vei tilbake til jobb. Veldig rart at bebisene våre begynner å bli så store. Min er heldigvis fortsatt 6 måneder! Fjooh! God start på uken, folkens!