hits

Huset - interiør

Søndag med turn, grønneplanter og middag

Hei på dere!

Assa, i dag har jeg virkelig gått rundt som en zoombie. Jeg har vært SÅ trøtt. Den våkennatten med astma så jeg ikke komme, og derfor blir alt litt tyngere. Fokuset må være på hvor frisk OC har vært i vinter. Tenk så syk han har vært de andre 2 vinterne siden han ble født, og så trøtt jeg var da! 
Denne grønne friske planten gir meg litt frisk pust hvertfall ;-)


Vi har hatt en skikkelig slapp søndag. Den startet i Leirskallen (turnhallen på Nordstrand) med jentene. Der satt jeg i min egen boble i 3 timer og bare så på jentene turne. Maya prøvde noe nytt i dag også, hun prøvde "kjempe" for første gang og det var jo veldig gøy - da spratt jeg litt ut av bobla gitt!

Resten av dagen har vi sløvet hjemme, før vi avsluttet helgen med ukens faste middag hos svigerfar. Det er virkelig en drøm å få middag hver søndag hos han 
Vi er så heldige!

Klokken er knapt syv og alle tre barna er i seng. Maya leser på sengen, mens de to andre sover søtt allerede. Flere som er trøttiser i dag altså! Nå skal Lykke og jeg se et par epsioder på "Bosch" eller hva det heter.. Mulig jeg kun klarer en episode før øyelokkene faller sammen. Vi ses i morgen, da kommer det nytt sammendrag av uken som har vært. Gooood kveld og tusen takk for at dere titter innom 

TV team på besøk

God morgen! 

I dag vaskes kjøkkenbordet ekstra godt etter frokosten! Om noen få timer kommer det nemlig et TV team på besøk fra NRK! De skal filme her i dag, til et program som går på NRK. Litt usikker på hvor mye jeg kan si, men jeg skal høre når de kommer. Det er ikke mitt nye" 24 timer med Lykkemutters - show" som jeg selvfølgelig skulle ønske, haha!

Stikk innom snapchat så skal jeg prøve å filme litt fra dagen, hvis dere ikke har snap så ses vi i kveld :-) 

14.04.2016

Hei!

Morningen gikk til noe helt annet enn blogg i dag! Jenny har nemlig hatt med seg barnehagens maskott "Monki" i en ukes tid, og i dag var det påtide å skrive i boken til Monki å fortelle alt som har skjedd den siste uken. Vi printet ut noen søte bilder med Jenny og Monki på sykketur, på turning og leking her hjemme. Stor stas ;-) 

Etter levering i barnehagen og skole så dro jeg rett på trening. I dag hadde jeg IKKE lyst i det hele tatt, men jeg har søren meg blitt flink til å gjennomføre selv om motivasjonen er på bunn. De siste dagene har egentlig vært ganske kjipe sånn sett, men jeg går ikke like i kjelleren nå som jeg har flere gode uker bak meg. Det gjelder både med trening og rent psykisk i forhold til hvor mye smerter jeg har i perioder. Jeg har god kontroll om dagen, og balanserer hverdagen godt. Deilig følelse! Til uken er jeg ferdig med splittprogrammet som jeg har hatt i noen uker. Jeg skal måle fettprosent igjen og er veeeldig spent på resultatet. Jeg vet jeg har mistet noen kg (jeg har vært flink med maten i tillegg) men det kan jo hende at jeg faktisk har spist litt for lite for å bygge de musklene jeg vil. Innviklet greier det der altså, men jeg har trua!

Jeg har jo flere ganger skrevet at jeg vil fortelle dere mer om treningen og kosthold men jeg kvier meg alltid for det. Jeg vil ikke oppfattes som det er det som er prioriteten min. For det er det ikke. Prioriteten min er selvfølgelig å bli den beste utgaven av meg selv, ha minst mulig smerter og være et god menneske å bo med (det kan være vriten til tider, he he). Men alt etter det er bonus! Skjønner dere hva jeg mener? Noen ganger når man dumper innom en blogg og ser to-tre innlegg kun om kosthold og trening så virker det som at det er alt som står i hodet, og det gjelder ikke her. Det er jo ikke en sånn blogg.. 

Men vi får se! Får jeg det reslutatet jeg ønsker så kan jeg jo dele det med dere, i håp om å oppmuntre andre som vil føle seg litt bedre og sterkere!

Resten av dagen så har jeg bare sløvet. En lang varm dusj (det hjelper alltid) og laget protein pannekaker - for ja, vi er litt der om dagen altså, haha! Nå er jentene kommet hjem og skal spise litt lunsj for trening. Der går det i grove rundtstykker med makrell i tomat. Jeg skulle gjerne kastet i meg 4 rundtstykker selv, jeg er en evig rundtsykkoman, men jeg er på 5:2 dietten, og dette er dagen der rundtstykker ikke er innafor, for å si det sånn ;-) 

I morgen er det fredag og jeg gleeeder meg til helg. Vi skal mye kos! I morgen får vi overnattingsbesøk av en fin gjeng, lørdag skal vi i bursdag til en liten kompis som blir 4 og søndag er det turntrening i Nordstrand sin FLOTTE nye turnhall. I tillegg tror jeg det kommer en stor overraskelse til jentene i løpet av helgen. Den er visst underveis. Det kommer til å ta av her i hus, på godt og vondt... Og det er bloggsamarbeid så dere kommer til å få se hva dette dreier seg om ;-) Følg med på snapchat, jeg skal forsøke å filme reaksjonen til jentene ;-) snapchat: marlennordby

God torsdag da dere! Klem fra meg
 

14.03.2016

Starter dagen med en svart kaffe, takk. 

Planen var å legge ut en oppsummering av uken som gikk, men det må nesten bli litt senere i dag. Jeg sto ikke opp så tidlig som planlagt og nå er allerede klokken altfor mye.. På tide å vekke småtrollene og starte uken. Rett etter at jeg har fulgt de til barnehagen og skolen så drar jeg på trening. Det er uten tvil det beste for meg, og det føles så bra å få det inn i rutinene. Om ikke hver dag så hvertfall 3 ganger i uken. 

Og dere... Dette er bursdagsuken min altså! Jupp, jeg har bursdag på onsdag! På lørdag blir det feiring og neste mandag reiser vi til fjells. Mye å glede seg til? Oh yes! Velkommen denne uken!

Håper dere har sovet godt, og at uken starter bra! 

Søndagsmorgen

God morgen ♥︎

Vi starter dagen med kung "fu panda". Hele gjengen har fått dilla på film nummer en, faktisk så vi den første gang på fredag. Hvordan har vi gått glipp av den? Herlighet for en morsom film! I kveld blir det filmkveld med hele familien, da skal vi se nummer to. I tillegg hører jeg rykter om en film nummer tre som kommer på kino 18 mars, wohoo!

På tide med skikkelig søndagsfrokost! Rundstykker i ovnen og eggerøre med bacon i pannen... DET er søndagsfrokosten sin det!

Ville bare ønske dere en fin dag. Søndagsklem fra meg
 

Dagens følelse

Titter innom med disse fine bildene av tulipanene som fryder spisebordet. I hele dag har jeg hørt drypp fra snøen som smelter utenfor. Da jeg dro i butikken, kom hjem fra butikken. Dro til Christine på lunsj, og da jeg dro hjem.  Barna har lekt med fotballen på plassen utenfor huset etter skolen. Dette betyr kun en ting, verdens beste tid er like rundt hjørnet. Våren. Nå er det bare å nyte tiden som er, og kommer. Ikke tenke fremover hele tiden, men leve i nuet. Det er jeg dårlig på. Gleder meg til sommer, strand, ferie, ditt og datt. Det skal jeg vente med, nå skal jeg bare glede meg over snø som drypper og barn som kan leke ute litt lenger enn på lenge. Denne tiden altså ♥︎

 

17.02.2016

Hei dere! 

Dagen gikk ikke helt som planlagt. En liten frøken med magevondt gjorde at treningen ble utsatt. I stedet har J og jeg hatt en hjemmedag. Heldigvis ingen tegn til omgangssyke. Bank i bordet!

Jeg har jobbet hardt med kostholdet i dag.. Det er liksom ikke noe problem hvis jeg kommer rett fra trening, da er jeg i riktig humør, men når treningen uteblir blir det verre. Spesielt når det ligger potetgull i skuffen, fra helgen. Jeg er en sucker for potetgull.. Heldigvis handlet Christian mye sunt og godt i går, og jeg fant denne gode saken nedenfor. Når jeg er fysen på noe usunt så gjelder det å ikke bli for sulten. Nå har jeg spist jevnt og trutt hele dagen, men holdt meg til sunnere ting enn potetgull. Skal jeg absolutt spise det får jeg vente til helgen, si. 

Marmorfat fra mestergrønn. Elsker elsker det! Kjenner jeg begynner å bli klar for mer vårlig interiør nå.. Og klær! Bare synd lommeboken er uenig. Da gjelder det å gjøre litt endringer i stedet. Bytte om på lysestaker, kanskje endre farger på kubbelysene? Eller ommøblere. Sist nevnte er bad call her i hus. C hater at jeg ommøblerer, så det gjør jeg kun hvis det er helt krise og jeg MÅ ha noe nytt rundt meg. 

Ettermiddagen har vært som onsdager flest. Maya kom rett hjem fra skolen, slappet av, gjorde lekser og spiste før hun dro på trening, som begynner 16. Jeg fulgte henne til trening og hentet OC i samme slengen. Jenny ble igjen hjemme med min lillebror som kom på besøk. Deretter laget vi middag. I dag ble det kjøttkaker.. Etter middagstid tuslet jeg opp for å se på Maya turne. Det betyr mye for både henne og meg. Det er jo stas å vise frem det hun øver på mange timer i uken, og jeg elsker å se på henne. 

I skrivende stund sitter jeg på tribunen, faktisk. 

Vi snakkes snart! Klem fra meg
 

TIPS // INTERIØR

God morgen!

Her startet vi uken med null søvn og et lite menneske som ikke vet hvor han skal gjøre av seg. Ikke noe gøy. Hell i uhell - så har jeg vært borti MYE sykdom med det lille mennesket, og vi kjenner hverandre ganske godt i sånne situasjoner. Har ikke tall på hvor mange netter jeg har sittet oppreist og vugget han i søvn.. Heldigvis har astmaen ikke vært brutal i disse vannkoppdagene. Bank i bordet. Jeg slenger med et lite tips! Duftlys fra Mester Grønn! Det er både stort og fint, også lykter det deilig.. Perfekt i denne førjulstiden. (Prisen er til å juble av, 130,- det er ikke gærnt for et så stort duftlys.. )

I dag håper jeg å få dratt denne kroppen på trening, den trenger det sårt.. Men vi får se. Hvis det lille frimerket mitt er like kristret på som tidligere så spørs det. De sykes behov først, spesielt når de syke er de små ❤︎

Ønsker dere en super dag! Neste innlegg blir om vintertøyet til jentene - som jeg har lovet så lenge nå! Stikk innom litt senere i dag ;-)

MER GRØNT

I dag har jeg vært en ekte kjøre - hente mamma! Dagen har i grunn bestått i å hente, følge og hente igjen. Maya er på turnuke i Holmen denne uken, og i dag var min dag å kjøre noen av jentene fra Drøbak! Det gikk bra, på tross av at OC var i barnehagen 07:15 i dag tidlig! Kanskje vanlig for noen, men SJOKK for det lille luksusdyret! Jeg er glad det ikke er hverdags å levere klokken syv, og kjøre 45 minutter. Heldigvis har jeg hatt med meg min lille nevø så jeg har hatt veeeldig hyggelig selskap.

Enda en grønn plante. Denne er visst spesielt fin for de med astma.

I morgen skal vi ikke like tidlig avgårde. Da er det noen andre foreldre sin tur, men jeg skal hente turngjengen, og kanskje jeg får tatt litt bilder! Hvis ikke får dere følge med på snapchat, der er det mye lettere å legge ut litt turnsnaps!

Ha det så fint <3 Vi ses i morgen!

GRØNT PÅ KJØKKENET

Dette innlegget startet egentlig sånn her: "God morgen! For en rolig start på dagen. Jeg har rukket å vaske håret, ansiktsmaske, vaske gulv og nå sitter jeg med kaffen i fred og ro. OC spiser frokost ved siden av meg, Maya ser på mesterens mester og Jenny er på overnatting hos mommo."

I det jeg satte punktum ved det siste ordet så sølte OC ut hele den store skålen med melk og cheerios, over de nyvaskete gulvene, seg selv - som forøvrig også er nyvasket og tripptrappen. Great! Disse toåringene altså! De skal gjøre ALT selv, men så går det litt i surr noen ganger.. Om dagen... Man klarer jo ikke bli irritert heller, for de er så uskyldige midt opp i alt. Lure smil og morsomme strofer. Da han så jeg ble oppgitt så ropte han ut: "MIIIN MAMMAAA", mens han smilte sitt mest sjarmerende smil, så smilehullet på venstreside nesten sprakk. Da klarer jeg ikke tenke annet enn "Herregud så SØT han er".

Uansett! Over til et lite tips: Mester grønn har 3 grønner planter for 100,- om dagen. Jeg aner ikke hvor lenge det varer, men jeg var der i går.

Grønne planter gjør så mye, og det føles friskt og rent. Spesielt i klare vaser! Love it!

I VATER - IGJEN.

På tross av mine egenskaper som fri som fuglen (når det kommer til reising o.l Ikke ekteskapelig "fri som fuglen" hehe), impulsiv og vimsete så syntes jeg det var godt å komme hjem å få kontroll på mail, post, regninger og kalender. Jeg har en del undersøkelser på sykehuset som nærmer seg, og det er godt å få skrevet ned innkallelser og betalt regninger. Nå er vi i vater, og kan nyte hva som er igjen av sommeren! Jeg HÅPER sommerværet i Norge kan vise seg fra den beste siden de siste ukene før skolestart.

Dagen i dag har gått til luking, klesvask og trening. Jupp - jeg kom meg faktisk på stamina og er SÅ fornøyd med det! God følelse å komme igang etter lang ferie. Gleden var stor da jeg kjente at kroppen ikke hadde forfalt totalt. Det er ene og alene etter vektene vi hadde i leiligheten i Estepona. En liten økt her og der, og jeg slapp unna den værste overgangen fra ferie til hverdag.

Håper dere har hatt en fin dag <3 Klem fra lykkemutters

They´re back

No words needed. De er bare så vakre.


Hei i kvelden. Jeg kan informere om en BRA dag! Det regnet som var meldt kom kun i små mengder, solen har tittet frem i større grad enn forventet. Økten på treningen ble mye tøffere enn planlagt - som igjen resulterer i en bedre selvfølelse når jeg var ferdig. Masse blide barn, både mine egne og ekstra surrende inn og ut av dørene. Kaffeslaberas med verdens beste nabo, og for å toppe det hele: Endelig ryddet og sortert de tre store haugene med nyvasket tøy som burde vært gjort for en uke siden.. Kremt.. It´s been a good day, people ♥

Nå venter en langhelg med fri fra skole og barnehage! Maya har treningshelg, og forbereder seg for sin aller første konkurranse neste helg. Jenny slenger seg nok på litt ekstra turning denne helgen, det er så stas å trene med de store jentene. Jeg skal ta med kamera og ta litt bilder :-) 

Christian er ute, barna sover og jeg skal se på "NEW GIRL". Assa, har dere ikke sett det før så MÅ dere sjekke det ut. Spesielt hvis dere er ute etter en skikkelig feelgood jenteserie. Jeg DIGGER det! 

SPEIL SPEIL PÅ VEGGEN DER..

... Tryll meg til en liten strand, med sol, palmer og en liten drink - please? 
... Oh lord dette har vært en slitsom dag. Dag 4 med syke barn, jeg vifter med det hvite flagget i håp om mer fredfulle dager... Det har ikke skjedd noe spesielt, men noen dager er det bare himla tungt. Krangling, masing, roting, surr og tull. Straks jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg faktisk sove enda solen fortsatt er våken. 

Anyways. Planen var ikke klaging, men vise dere det fine speilet jeg fikk til bursdag. Det passet perfekt i gangen ♥Vi ses i morgen.Håper på en litt lettere dag ♥

MORGENSURR


Lyslyngen min fra GRANIT, og trollungene mine i bakgrunn.

Jeg elsker den lille bølla i midten av bildet altså, men når han "lurer" meg opp før seks... DA blir jeg litt muggen. Han våkner blid som solen, og før jeg skjønner hva som har skjedd er vi på vei ned trappen for å spise frokost. Det er først når det har gått 5 minutter jeg skjønner at det virker litt vell tidlig. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke tittet på klokken føøør jeg hentet han. Er kløkken før seks så må alltid barna mine ligge i sengen å hvile, noen ganger sovner han igjen og andre ikke - men nå har han "lurt" meg to dager på rad. Jeg vet jo at han ikke kan klokken, så jeg må bare bli flinkere til å se på klokken før og fortelle at det fortsatt er natten. 

Anywayys.. Det er ikke så voldsomt som det virker. Jeg må bare drikke opp kaffen min og så blir alt litt bedre. OC skånes for denne morgengrettenheten. Han sitter ved kjøkkenbordet og spiser yoghurt mens han ser på "jungelboken". 

Nå dro Christian av gårde på trening, og mens han kjørte av gårde tittet jeg ut vinduet.. Altså. Et under at bilen ikke skle rett inn i garasjen! Det er SÅ glatt i området der vi bor nå (drøbak, akershus) så vær forsiktig!! Håper det ikke er like ille på hovedveiene.. For her er det speilblankt. Skjønner ikke hvordan vi skal komme oss til barnehagen by foot. 

Nei nå har jeg skrevet mye ubetydelig surr.. Kaffen er drukket opp og jeg har innsett at det kanskje ikke er så ille å stå opp 20 minutter før tiden likevell. Jeg vurderer å slette det jeg skrev ovenfor men da faller jo hele innlegget bort. Dette ble jo bare tøysete. Tilgi meg, tror jeg skal begynne med matpakker. Kommer heller innom med noe mer spennende senere i dag. Som FROST cupcakes fra bursdagen til Jenny..

GOD ukesstart kjære dere! 

22.01.2015

Good morning earlybirds! Are you up yet?

I dag blir en bra dag! Først en skikkelig økt på trening før jeg skal hente to småsnupper i barnehagen. Vi skal på disney on ice! Frost edition! 
Jeg prøver å få til litt innlegg i løpet av dagen, så kanskje vi ses ♥ Have a nice one. PS. Har du stått opp med feil ben? Denne hjelper! Fantastisk!!
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/8XFBUM8dMqw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ORDEN I NOTATENE, ORDEN I HODETElsker notatboken min fra Arne Jacobsen. Der inne har jeg alt fra julegavelister, månedens "to do" lister, huskelister for dager jeg er ekstra fjern, osv. .. Det er godt å få det på papir, mye mer overskikkelig på den måten. 

Hei på dere! I dag har Jen hatt vondt i øret sitt, så hun har hatt en rolig dag hjemme sammen med meg. Jeg droppet trening, og vi har ryddet huset i stedet. Sånn er det med kroppen min, jeg må velge mellom aktivitenene mine. Hadde jeg trent i tillegg ville dagen blitt grusom. Da bikker smertene over, og sinnet og frustrasjonen bobler over. Ikke noe gøy for meg, eller de jeg bor sammen med. 

Jenny og jeg har hørt på julemusikk, passet lille fetter Jacob en time, vasket og ryddet hvertfall 3 baljer med klær. J har ryddet rommet til seg selv og Maya, og OC sitt. Hun er så stolt! Og som belønning får hun minijuletre på rommet sitt ;-)

Nå venter vi på Christian som kommer fra jobb, og Maya fra en venninne. En sen fiskemiddag venter, og siste forberedelser til morgensdagens julegave på forskudd! Noen som kan tenke seg hva som venter? Titt innom i morgen tidlig så finner dere ut ;-)  

TIDLIG EN MORGEN


God morgen. Vi er oppe tidlig i dag, jeg med den nye prgramvaren for mac (elsker sånt) som ble lastet ned i natt, Maya med leselekse. I dag skal det bli fint vær, jeg titter ut av vinduet og skimter en gul himmel akkurat der solen står opp.. Tipper denne dagen kommer til å gi et påfyll med energi.. Jeg skal trene i dag også, gårsdagens benøkt tok helt lurven av meg og jeg klarte ikke overkropp.. Det passer fint, jeg får en god følelse av å komme meg på trening nesten hver dag. 

Nå skal kaffen nytes og leseleksen til Mays gjøres ferdig. Straks våkner resten av huset og plutselig er dagen i gang.. Dvs OC er jo våken selvfølgelig. Han sitter på enden av bordet og fokuserer på en skål med cheerios. 
Forresten, husker dere jeg nevnte årets julegave til Jenny og Maya? Den braker løs på torsdag. Gleder meg til å gi den til jentene! Og fortelle dere også! Stay tuned :-)
Ha en fin dag da dere. Kanskje vi ses senere i dag. Hvis jeg rekker! 

MY NEW "COZY" LAMP


Den heter faktisk "cozy" på ekte.. Og navnet beskriver den så godt. Den gir så stemningsfullt lys. Det passer fint nå som det blir bekmørkt før halv seks.. 

Vi har kommet oss gjennom ettermiddagen. Jeg slapp å sende ut en melding med SOS. Vi har tatt ting rasende med ro, og brukt lang tid på alt. Middagen ventet vi med til C kom hjem, da var det bare å varme opp tomatsuppen og koke litt makaroni. Det krever ikke så mye arbeid :-) Polarbrødene ble kjempe bra! Barna digger de! Kommer på bloggen i morgen tidlig, jeg husket å ta bilder nemlig! Nå skal vi spise kveldsmat. Tante Dinne og Onkel Baas kommer også. Stemning rundt bordet en mandag kveld. Kos ♥

NOK SØVN ?


Ved siden av godstolen, i "blogghjørnet" i stuen finner du han her.. Han søte gule. 

Vet dere hva? I går la jeg meg sammen med barna.. Hodepinen slapp ikke taket, og et eller annet sted mellom 18-19 (da de besøkende hadde dratt hjem, vel og merke) så forvandlet den hengivende mammaen jeg stort sett / ofte / noen ganger / hender at jeg er - til et troll.. Jeg kjente selv at hva enn som ble sagt, hver bevegelse som ble gjort, og måten folk spiste på irriterte vettet av meg. Da er det bare en ting å gjøre. GÅ Å LEGGE SEG. And so I did. Og jeg sovnet på flekken.. MED lesebrillene på, samt all sminke og dagens t-shirt.. Brillene lå pent på nattbordet sammen med mobilen min, tydeligvis har Christian kommet og hjulpet meg litt da han skulle legge seg. 

Det rare er at da jeg våknet i dag var jeg fortsatt trøtt. Derfor vurderer jeg å gjøre det samme i kveld.. Jeg har tenkt på det. Det er ikke så rart at jeg er sliten og trøtt. En blanding av smerter i kroppen som tar mye energi, lite søvn (legger meg sent og står opp 06 hver dag) og årstiden. Da er det bare en ting å gjøre. Og det er å legge meg tidligere.. Ta kontroll over trollet, og få nok søvn. Ellers spørs det om ikke gjengen min vil gjøre meg om til stein ;-) 

Det er egentlig treningsdag, men hodepinen slipper ikke helt taket så jeg vurderer og roe helt ned. Ta et langt bad. Lytte til kroppen. Og være klar når Maya kommer først hjem fra skolen for å gjøre lekser, litt tidligere enn vanlig. Vi får se hva det blir til. Uansett.. Ønsker dere en herlig dag. Med regn eller sludd eller hva enn for slags vær dere har. Her sludder det nemlig, til barnas store glede! 

KVELD I STUGO

Og det skal bli godt.... Har malt i hele dag jeg. Malt rekkeverk! Det blir så fint. I ettermiddag har vi spist spagetti og vært på turning. Fin fin fredag - nå kjærstetid. Ha det så fint og tuusen takk for alle nominasjoner <3

THE KIDS ARE ALL RIGHT!


Jeg har en sånn fin og inspirerende venninne, og hun har så himla fint hjem. Plakaten kjøpte jeg etter at jeg så den hos henne. Den er så kul! Om du er på instagram kan du la deg inspirere du også, søk henne opp; frugodager ♥ Posteren er forresten fra miniwalla. 


Åh! Jeg tror vi har hodet over vann igjen! Men bank i bordet!! I går hadde jeg ikke sjans til å få med meg foreldremøte, men dagens kan jeg gå på. I morgen tidlig tenkte jeg å legge ut en 12 timers update på dagen i dag! Inspirtert av Odda som gjorde det samme, jeg leste det i et blad (husket ikke hvilket) og tenkte det ville være et artig blogginnlegg. Are u up for it? 
 
Nå er det middag! Vi snakkes! 

E N D E L I G


Åh! Endelig! Herlighet så kjedelig det er når internett kollapser og jeg ikke kan slenge ut mine daglige innlegg.. Det har jo blitt en så stor del av hverdagen min, og mitt lille fristed. Kjenner jeg bobler over av blogglyst. Så takk og lov, I´m back. Og joda - jeg kunne blogget fra mobilen, men det blir liksom ikke det samme. Jeg liker bildene store og fine! Et i ny og ne funker, men ikke hver dag.. 

Så hva har skjedd siden sist? Ikke stort, men jeg tenkte alikevell å ta en update på hvert av familiemedlemmet i hvert sitt innlegg. Starting with my little man, og det publiseres i formiddag :-) Nå ønsker jeg bare meg selv velkommen tilbake ♥

MANI

Mornings! Jeg er litt satt ut, vanligvis er det helt sirkus her og jeg rekker så vidt morgenkaffen uten at et barn skal ha frokost, TV kanalen har blitt skrudd av, eller noen skal ha hjelp til å klippe ut en sol.. Men i dag er det kun OC og meg her. Jentene dro på spontan overnatting hos Onkel D borti gaten og Christian løp ut døren med pappa og min stemor på golfbanen kvart på syv i dag tidlig. Nå har jeg hatt frokostdate med OC og hatt en rolig morgen. 

Jeg har til og med rukket å ta bilder av det nyeste til badet. Barna og jeg tilbragte ettermiddagen i Moss i går, der bor min pappa - og da måtte jeg selvfølgelig innom MANI. Det er en nydelig møbel og interiørbutikk som fører skandinavisk design. Den MÅ dere innom hvis dere er i nærheten. Jeg gikk i utgangspunktet innom for å finne innflytningsgave, men måtte bare ha et lite gjestehåndkle til badet nede fra missoni, og noe å henge den på. Tror dette blir veldig bra! 

Nå skal jeg tvinge på meg treningstøy og slepe meg på trening. Det blir tøft siden jeg er så støl at jeg såvidt kan sitte rett opp og ned. Flott! Blir nok en digg økt ;-) Foreløbig skinner solen, og jeg håper det fortsetter på tross av værmeldingen om massive mengder med regn og lyn i kveld, jeg skal jo på party! God lørdag, folkens! Vi ses!

DIY - MARBLE MAC
God morgen kjære venner! Her har vi vært oppe å hoppet siden 06 i dag tidlig. Det ble venninner og vin i går så jeg la meg senere enn vanlig, men jeg klarer ikke la være å smile når jeg blir vekket av verdens søteste lille stemme som prater med uglen (wallstickers) sin på rommet. Jeg hører ord som "JA" "Hei" og en haug med små ord jeg ikke helt forstår enda. Han kvitret og lo for seg selv, DET må jo være verdens beste måte å våkne på. Det syntes hvertfall Lykke og jeg! Jentene er på hver sin overnatting, en hos kusinen og en hos oldemor. Plutselig var det kun 1 barn å stå opp med. Skulle tro det ble "lettere", men tvert om. Det er så mye underholdning for OC av de andre to så her blir det nesten mer å gjøre..  Men stas for de  to største å få dra på overnatting borte, det er en viktig ting syntes jeg. 

Hva syntes dere om min marble mac? Jeg så det første gang hos designlykke - bloggen, og ble helt betatt! Da min fine venninne hadde kjøpt med en rull hjem til sin telefon og spurte om jeg ville ha resten av jeg ikke sen med å takke ja! Digger det! Også er det super enkelt, og koster lite. Her kan du kjøpe! Fint, eller hva? Bare klistre på, og pass på så du slipper luftbobler. Jeg brukte en tapetkniv og kuttet rundt, det gjorde det litt lettere enn å klippe. 

I dag er det meldt opp til 30 grader, nå er det sommer dere!! Vi skal i bursdag til min kjære mormor, men før den tid blir det en liten tur på trening og kanskje en pitteliten strandtur før feiring i ettermiddag. Lykke jobber i formiddag og jentene møter jeg ikke før i bursdagen så da må vi finne på noe. Ha en deilig lørdag da dere ♥

LYSSLYNGEN HAR FUNNET SIN PLASS

Og det ble i hjørnet i stuen.. Men jeg tror den skal få bo litt ute på sene sommerkvelder også. Den gir jo fra seg så god stemning! Lyslyngen er fra fantastiske granit, forresten.


Det ble ikke stranden i dag.. Solen kom aldri helt frem, men vi hadde en kjempe dag alikevel. Vaffellunsj hos fine folk, vask av huset (utsiden) middag med svigerfamilien og masse planlegging av hus og hage. Vi har masse som skal gjøres, men vi må prioritere. Denne sommeren har vi satt opp en liste og budsjett over hva som skal gjøres, og jeg gleder meg. Det er egentlig kjedelige ting, men det vil gjøre stor forskjell.. Mer om det senere, etterhvert som vi kommer i gang. I morgen skal jeg handle inn beis til terrassen i 2 etg som er pusset ned fra brunt, og skal bli lysgrått. Endelig er den verste jobben unnagjort! Bilder kommer :-) 

Ha en fin kveld da folkens! Vi ses i morgen ♥  ♥  ♥

BURSDAGSGAVEREr det rart jeg liker bursdager? Hallo!! Jeg har fått så mye fiiiint. De siste årene har jeg vært flink til å tenke på hva jeg faktisk ønsker meg, så når famile og venner spør så vet jeg. Det føles litt teit ut, men det er jo egentlig ikke det? Av erfaring så vet jeg selv at det er gøy å gi noe vedkommende blir skikkelig glad, og har ønsket seg! Overfor ser dere hva jeg fikk da jeg feiret med venner på lørdag. Lys, loop fra HAY, brett fra HAY, klær fra Gina Tricot, undertøy fra Lindex, tlysholdere fra sofies villa, bukse fra drdenim og neglelakker fra Gina.

Eller så har jeg fått bord og penger. Utrolig utrolig glad bursdagsjente :-) Om jeg skal legge ut bilder av bordene? Klaaart det! Det må dere nok tåle å se masse av fremover ;-)

BILDERAS // 09.01.14Wll here it is with flowers! Fin, eller hva? Passet bra med den knæsje pompomsen fra Søstrene Grene. De skal få henge til Jenny sitt barneselskap i morgen :-)


I går var jeg ute noen timer med de fine svigerinene mine. Vi slo ihjel noen timer hos lykkelig på haver. Vi skulle bare en liten tur for en titt, og en rask kopp kaffe - men vi ble sittende i flere timer. Verdens koseligste sted. Intim cafè og interiørbutikk i ett! Jeg falt heeelt for en nydelig lampe, som dere ser nedenfor. Herlighet den hadde vært perfekt i min stue. Elsksmelsk, den drømmer jeg om!

Andre ting dere ser på bildene er den nye fineste skapningen i klubben.. Nemlig vesken til Carine. Kan dere se den? Holylord, den er fin. Noe helt annet er "dagens lykkemamma". Hoho, flokete hår, sminke fra gårsdagen, blek og blå under øyene. Det har vært en vinter med lite søvn og mye sykdom, for å si det sånn.. Jaja! I februar reiser vi mest sansynlig til Estepona igjen, og der viser solen seg hakket mer enn her. Kanskje jeg kan få litt farge i ansiktet - det hadde vært godt. Casillas vil hvertfall ha bra utbytte av det. Det ser ut til at han har astma, og jeg tror det er kjempe bra for et opphold i det sure været vi har her i Norge. Mer om det senere. Både astma og Estepona.

Nå skal barna i seng og jeg videre på spinning! Det er ikke mindre enn 5 uker siden sist. Grøss og gru! Ha en fin kveld :-) 

SAY HELLO....

Til mine nye skjønnhet av en vase! I´m in love! Det ble så tomt da jeg fjernet "J U L" koppene fra Arne Jacobsen, og jeg har ikke mye annet i svart som kunne overta, men denne ble perfekt! 


Jeg tok bilder rett før ´my second husband` kom vandrende inn med ROSA blomster til Jenny sin bursdag, så de ble ikke med. Men jeg tror jeg må ta noen nye bilder for det ble så fint!

Nå er vi på tur til "lykkelig på haver" vi. En interiørbutikk og cafe i utkanten av Drøbak. Vi skal en liten tur sammen med svigerinnene og fetterne. Kvalitetstid ♥ Senere kommer innlegg fra legebesøket hos astma og allergi barnelegen vi besøkte i går. 

MORGENPRAT OG NY KURV FRA TINE K.

I går kom det julegaver på døren! Inspirert av flere venninner så har jeg handlet litt julegaver på nett i år, og nå er vi faktisk straks ferdige! Kjærsten og jeg har jobbet sammen om handlingen i år og jaggu er vi ikke ferdige før 1 desember! DET HAR ALDRI SKJEDD FØR... Anyways, jeg skal ikke skryte av å bli tidlig ferdig - det er så irriterende å høre på! (Dette vet jeg av erfaringen nettopp for den "i-siste-liten-personen som jeg er.. hehe")

I pakken som kom i går var det et par julegaver til meg selv også! Litt nytt på interiørfronten og litt julepynt. Bl.a denne vakre kurven fra Tine K. Tanken var å ha et lite juletre oppi, men det er ikke i hus rikitg enda så da ble det oppbevaring for lysene. Det skal ikke så mye til før jeg føler at hele stuen er mye hyggeligere! Stuen er som dere kanskje har lest tidligere min største utfordring her i huset.. Jeg blir ikke klok på det rommet! Når dagslyset kommer frem så skal jeg knipse litt bilder å vise dere mer! Men ikke julepynten da, den er gjemt i akkurat et døgn til. I morgen skal jeg vaske hus mens jentene er i barnehagen og på skolen, og så skal de hentes tidlig så vi sammen kan pynte huset! De har gledet seg til dette i 2 uker ;-)

Nå må kaffen drikkes, og frokost lages! Jeg hører små tottelotter tasse i etasjen over - barna er våkne ♥ Vi ses senere!
PS. HURRA for mine fine lillesøster som blir 24 år i dag!! ♥♥

TIPS KALENDERGAVER & NYTT STÆSJ

GOD MORGEN! Først av alt; jeg har fått noen kommentarer på at dere ønsker sove-innlegg på tross av at minstemann ikke er heeelt i vater om dagen! Den er grei, jeg deler gladelig mine tips og erfaringer! Tenker det kommer i morgen kveld, sånt tar litt tid.

SÅ! Jeg var på skistorsenter i forrige uke, og hadde ikke vært der på lenge. Jeg er faktisk svært sjeldent på kjøpesenterer.. Mest fordi jeg fort kjøper så mye unødvendig og vi (les; mannen) er ganske glad i å holde seg til budsjettene. Da er det dumt hvis impulskontrollen min er dårlig, og jeg stikker kjepper i hjulene. Derfor er de fleste kjøp her i huset planlagt! Det fungerer faktisk veldig bra, og jeg ser at vi selvfølgelig sparer mye penger på det. En annen vesentlig grunn er jo bil da.. Vi har 1 bil, og den er stort sett med Christian på jobb når han ikke jobber hjemme.

Anyways - siden sist jeg var på ski så har de fått en ny butikk "TGR" med MASSE gøy! Typ Søstrene grene opplegg. Perfekt for pakkekalenderen. Masse skoleting, hobby, små nips, late-bæsjer (haha, mener JUKSEbæsjer - dere som har kommentert det på mld og facebook ;-)), osv til en veldig billig penge. Da jeg var der kjøpte jeg 2 grytelapper, knotter, magneter til kjøleskapet og kule tannpirkere til matboksene til jentene til 200,- Jeg googlet og ser at butikkene er både i Oslo, Drammen, Ski, Moss og mange andre steder. Denne butikken + Søstrene grene så blir ikke pakkekalenderen så dyr!

Apropo pakkekalender! Jeg har i flere år vært inne på tanken om å kjøpe julekaleder på bloggen! Nå har jeg muligheten til å få FANTASTISKE gaver hver dag i hele desember, men spørsmålet er hvordan jeg skal gjøre det? Er det noen som har noe lurt å komme med? Skal alle melde seg på 1 innlegg, eller for hver dag? Og er det stemning for julekalender her på bloggen? Det er mye jobb så jeg vil jo vite at det er stas?! Setter stor pris på tilbakemeldinger :-)

Nå skal jeg skru opp det nye albumet til Veronica Maggio et hakk høyere og rydde en giga haug med rent tøy. Blæh! Jentene og OC er ferdig med frokosten (det så dere kanskje på instagram om dere er der?) Jen ser på barneTV, OC øver seg på å krabbe mens Mays perler. Inne i mellom denne idyllen så roper Jenny på IS. Hun sier; "Hvis NOEN sier VÆR SÅ SNILL, så må NOEN sin MAMMA si JA - selv om det er morning." OC er misfornøyd fordi han kommer seg ikke frem som han ønsker, mens Maya vil gjerne perle sammen med meg. Så ikke la dere lure, det ligger mye bak det som ofte kan virke så fredelig. Kos er det uansett, lørdag er digg! GOD HELG!

IKKE SÅ FRISK SOM JEG TRODDE & SE MITT LILLE OLIVENTRE

Tittelen sier vel sitt.. Jeg er ikke så frisk som jeg vil være. Hjernerystelsen og smertene i skulderen sitter dypere i enn jeg vil. For å være ærlig så føler jeg at jeg har vært syk siden jeg ble gravid med Casillas, noe som er godt over 1 år siden. Da blir det ekstra tungt å innrømme for seg selv at man må ta det med ro, og ikke er 100%. Men nok om det, sjekk det lille herlige oliventreét mitt!? Hva skjer med alle olivene? Skulle ønske jeg kunne si det var pga mine grønne hender, men den gang ei ;-)

En helt annen ting - midt oppi vondt hode og kropp er det et lite materalistisk lyspunkt; jeg har fått ny kåpe! Jeg har ønsket meg den siden jeg så den for første gang i "MIN" butikken i Drøbak sentrum, og for noen dager siden ble den min! Fortjent syntes jeg selv :-) Viser bilder av den i morgen, for dere som syntes sånt er gøy! Ha en fin kveld godtfolk, takk for at dere stikker innom meg på tross av den litt dårligere bloggingen den siste uken. ♥