hits

Huset - Loftstue

OFF TO NEW YORK CITY


Kofferten er pakker, frokosten inntatt, barnas bagger er klare og vi drar straks avgårde. Først for å levere den lille flokken vår. Jentene skal litt forskjellige steder, mens OC skal være hos mommo! Jeg legger igjen macen hjemme, men blogger fra mobilen og har med kamera, så forvent NY-spam når jeg kommer hjem på fredag! 

LOFTSTUE
God morgen! Legger ut litt bilder fra loftstuen som jeg tok i går, da jeg også tok bilder av den "nye" terrassen rett utenfor. Tror jeg aldri har vist dere loftstuen før? Vi bruker den ikke veldig mye, men det er i 2 etg alle soverommene er så noen ganger, eks ved sykdom er det praktisk å kunne sitte i nærheten å se på TV på kveldene. Rommet dere ser på det midterste bildet er rett inn til leke/kles rommet til barna. Veldig deilig å ha alle barnas klær på et rom! 

I dag tar vi en miniferie, som Jenny sier til Jeløya! Jeg var der forrige kveld, men denne gangen med mann og barn, og en annen hytte! Selv om Jeløya kun er 40 min unna så føles det mye lengere, den hyttefølelsen kommer med engang og det er så deilig. Satser bare på at solen titter frem! Forresten, nå har Maya sommerferie!! Siste skoledagen var i går... TENK, 1 skoleår har gått. Hva i all verden skjedde? Hvordan kunne 1 klasse gå så bra? Det har gått SÅ bra, og vi har vært strålende fornøyde med skolen, lærere, klassen og alt. God følelse, men samtidig litt vemodig at 1 klasse er over. Nå skal den lille eldste jenta vår begynne i 2 kl.. 

Nå stikker jeg en tur på trening før vi setter kursen mot jeløya! Vi snakkes :-)