hits

Huset - soverom

God morgen, med bilder fra soverommet

Har dere sovet godt? Det har jeg! Nå har vi nettopp våknet, og vi hører at gjengen oppe også har det. Har jeg nevnt hvor deilig det er når barna blir eldre og kan stå opp selv? Vi trenger ikke sitte å se på barne TV sammen med de fra halv syv lengere. Hvertfall veldig sjeldent.. Det er straks på tide med en god søndagsfrokost og deilig kaffe, men jeg ville bare slenge ut et innlegg til dere først. Rett fra sengen, og hva er vel mer passende enn bilder av soverommet da..?

Om ikke så lenge blir de sorte vinterklærne byttet ut med friskere farger og vår/ sommer kjoler. Det gleder jeg meg til!Alle møblene er fra IKEA, hvis dere lurte :-)

Og hva slags planer har vi i dag da? Vi satser på søndagmiddag hos storfamilien, litt vasking av klær (jeg har vært ekstremt sløv på den fronten den siste uken og nå har det hopet seg opp) også må vi se på jentene som går i kollen i dag. Skikkelig slapp søndag ❤︎

Lag dere en fin morning! Klem fra meg ❤︎

VINN GAVEKORT PÅ 1500,- FRA POMP DE LUX

Samarbeid

Woop woop! Det er klart for konkurranse på bloggen! I samarbeid med Pomp de Lux gir jeg bort et gavekort på 1500,- Hurra!! For 1500,- for du et helt antrekk, vintertøy (dress, eller jakke og bukse) pentøy til jul, eller påfyll på verdens beste basics!For å bli med må dere må dere gå inn på Pomp de Lux sine hjemmesider, finne deres favorittplagg, og linke inn i dette innlegget med en kommentar!

Jeg trekker vinneren om en uke! Lykke til!

FUN FACTS

Litt juks og fanteri det bildet her.. Dette var FØR jeg begynte å pakke. Det ser ikke sånn ut nå...
Fun
Fun facts; 3 barn, 2 voksne, bortreist i 3 1/2 uke og reiser med håndbaggasje hele gjengen. Yup! Thats how we roll! Wish me luck..

SOVEROM

God morgen! Som jeg skrev tidligere så begynner endelig ting å falle på plass på soverommet. Og nedenfor ser dere min del av rommet :-) Det er kanskje litt vanskelig å se, men til høyre i bildene ser dere gardinen som henger midt i rommet, og bak den står sengen vår. Så vi har delt opp rommet for å få mest mulig plass.


Bildelister, klesstativ og kommode fra IKEA.

Min gamle psykologi bok fra året jeg studerte. Drømmer om å ta opp studiet igjen.. Vi får se hva fremtiden bringer.


PARIS ON MY WALL

Reklame

Endelig har Paris kommet opp på veggen på soverommet. For en stund tilbake byttet vi soverom, og byttet store deler av innredningen i samme slengen. Jeg har flere postere som ligger på vent for å komme på veggen, i tillegg til et stort speil. Ellers er alt klart og jeg har knipset litt bilder. Flere detaljer kommer i morgen :-) "Paris" er fra Desenio som endelig har åpnet for Norge. Ta en titt - de har så mange fine!

I dag skal neglene fikses, shellac it is! Det begynner å bli klart for bryllupsmaraton. 2 bryllup på 2 helger, og jeg gleder meg sååå mye! Første par ut er #vicogwilhels og vi reiser til Sverige fredag formiddag for noe som blir et fantastisk helgebryllup! (Sorry hvis dette er 16 gang jeg nevner bryllup, men dette er første frøken i venninnegjengen som gifter seg. Sett bort i fra meg selv, men jeg jukset litt) Woop wooop - lykkemutters har belaget seg for å gråte fra ende til annen. Snufs! Og jeg vet om flere som kommer til å gjøre det, eller hva Vibs?

Tid for å vekke småtroll! Vi snakkes!