hits

Huset - stuen

Mandagsmorgen

Good morning!

Dere vet når man er alene hjemme - som i form av alene uten din bedre halvdel, og bestemmer deg for å legge deg tidlig fordi du uansett er alene, men ender opp med å legge deg mye senere enn du i utgangspunktet gjør? 

Skjedd to dager på rad nå. Trøtt som en strømpe. Jeg og den natten altså. Elsker å være våken på natten. Alltid gjort det. Også elsker jeg å stå opp tidlig. Hmm, dårlig kombo. 

Mandagen blir uansett bra, barna gleder seg til helgen og det merkes, da blir det så mye lettere å stå opp. I tillegg har de 12 timer med søvn bak seg.. Gull verdt! OC skal en tur til ørelegen før barnehagen, og Maya en tur til osteopat etter skolen. Jeg skal få inn en treningsøkt inne i mellom, og et bad. Et varmt bad gjør underverker på kroppen.. 


Håper dere har en fin start på dagen! Jeg kommer innom i kveld med bilder fra gårsdagens pepperkakebaking! Lagde noen skikkelig snasne pepperkaker!

Klem fra meg ♥
// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Ukens mål

Hello!

Jeg våknet tidlig i dag og kjente at kroppen var stiv og støl. Det er en god ting, da har jeg gjennomført første mål for uken. Nemlig starte uken med en treningsøkt. Hver gang jeg gjennomfører en økt på mandag så blir uken så mye bedre rent mentalt! Da er man liksom rustet for så mye mer. Hvertfall så er det sånn med meg.. Jeg trente overkropp i går og i dag er jeg skikkelig glad for det. Det gjør det lettere å dra på trening etterpå for en runde med ben!

En leser spurte meg hva ukens mål er, og de er som følger: 

- Trene minst 3 ganger denne uken. 
- Lese ferdig en bok jeg leste da jeg (så vidt) studerte psykologi. Jeg har ikke startet på nettstudier enda, jeg venter utålmodig, og i mellomtiden forsøker jeg å restarte den delen av hjernen igjen. Bli vant til å lese bøker som ikke kun handler om kjærlighet, krig og fred og sånn... 
- Legge meg til normal tid på kvelden, da blir jeg en bedre mor og får det bedre med meg selv. 

Ikke så mange mål, men det er smarte mål og ikke minst gjennomførbare! 


Jeg elsker fortsatt den nydelige blåfargen som jeg malte i stuen i sommer. Fargen er fra Jotun Lady og heter skyggeblå. Elsk elsk elsk! Gleder meg til å pynte til jul, føler at jeg fikk en helt ny stue etter den ble malt. 

I dag skal jeg til Oslo å møte en fin en til lunsj ♥ Evigheter siden jeg har vært i Oslo så det blir stas!

Ha en FIN tirsdag 

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

09.08.2016

God morgen 

Har dere sovet godt? Jeg drømte noe helt sinnsyke drømmer i natt, og nå klarer jeg ikke helt sette fingeren på hva det egentlig handlet om. Sitter med kaffen i hånda, håret til værs og er litt sjokkskadet liksom. Christian har nettopp dratt på jobb, og barna går for lut og kaldt vann mens jeg våkner litt. Maya og Jenny har hver sin overnattingsgjest, den ene gjengen sover fortsatt mens den andre spiser frokost på TV stua. Egentlig ikke lov, men litt digg i dag så kan jeg sitte å surre en halv time til.. 

Dagen skal gå til mye turning. Jentene er på turnuke her i Drøbak og syntes det er stas når vi kommer å ser på, og jeg syntes jo det er veldig gøy å se på også. Så noen timer på tribunen har jeg satt av, en time til trening selv og så får vi se hva ettermiddagen bringer. Jeg har en vegg jeg skulle malt ferdig... 

I tillegg må vi rydde unna en del ting på stua tror jeg.. Det kommer nemlig noe helt sinnsykt inn døren her i løpet av noen dager. Det har med turn å gjøre.. Kan dere spesielt interesserte gjette hva det kan være? Help me - sier jeg bare.. 

Ha en fin dag :) 

Ny stue, før og etter bilder

God morgen alle sammen! Ferien er over for denne gang, det betyr at OC skal tilbake til barnehagen, jentene begynner med turn på dagtid før skolen starter, Christian jobber (som han har gjort hele ferien med unntak av noen fiine langhelger, og jeg skal hente meg inn etter en fantastisk sommer. Den setter sitt preg på kroppen, hver ferie gjør det med mer aktivitet, men sånn er det bare :-) Vi er tilbake fra 4 utrolige dager på Hvaler. Nok en ferie med telt! Jeg har tatt masse bilder som jeg vil dele med dere, men først som lovet: Før og etter bilder av stuen. Jeg er fortsatt hodestups forelsket i den nye stuen min.. Forandring fryder!

Veggene er malt med Jotun Lady sin "skyggeblå". Love it!

Før:
Etter: Det ble et mye mer personlig og varmt rom, her kommer jeg til å sitte å blogge fremover ;-) 

På tide å sende den lille gjengen avgårde. OC gleder seg til barnehagen og jentene til å starte treningen med turnvenninnene sine. De er jo som en storfamilie!

Vi ses <3 

Hvorfor jeg skuffer meg selv

Til tider blir jeg skuffet over meg selv. Faktisk ganske ofte. Jeg klarer ikke opprettholde det ryddige, stelte huset jeg så gjerne vil. 

Jeg ser de overalt, spesielt på instagram og blogger. Rene, stelte hus. De er sikkert ryddige fra topp til tå, i alle skuffer og skap. 

Hvorfor kan jeg ikke bare holde meg til fredagsvasken av hele huset? Eller en enkel klesvask om dagen. Heng opp klærne straks de er ferdige. 

En daglig runde med støvsugeren - gudene skal vite at det er nødvendig. 

Og jeg som er hjemme i tillegg! Jeg forlater ikke huset 07, og kommer hjem 16.30 - hva med de? Hvordan klarer de det? Det er nesten uforståelig. 

Jeg er en vimse, en uforutsigbar og spontan vimse. Dukker det opp noe som passer seg bedre så gjør jeg det.  Og her ligger svaret. Det er sånn jeg. Jeg sørger for et noenlunde ryddig og rent hjem, det gjør jeg. Men et plettfritt hjem med nyvaskede vinduer og skuffene fulle av strøkne klær til alle og enhver, deeeeet er visst ikke helt meg. 

Dessuten er det denne kroppen. Den setter litt kjepper i hjulene, og det kan jeg ikke skyve under en stol. Jeg må velge. Om dagen prioriterer jeg trening, barna og kjærsten. Da faller andre ting bak i rekken. Men sånn er det bare. Det er jo disse tingene som betyr mest for meg!

Jeg har blitt litt bedre da! Nå setter jeg IKKE tomme melkekartonger tilbake i kjøleskapet lenger (jeg gjorde det ikke med "vilje", men ubevisst). Der har jeg tatt meg sammen. Det gikk liksom på forholdet løs det opplegget der. Og det var faktisk et av punktene i samlivsterapien vår! Hoho! Christian og jeg er litt forskjellige på området nemlig. 

Slenger med et nesten litt frekt bilde av den delen av huset som ser bra ut på instagram og blogg. 
Det dere ikke ser er et vaskerom fullt av klær på gulvet, en loftstue med esker og kasser med sommerklær VS vinterklær, en garasje fullt med uteleker, sykler og annet skrot, kjøkken som vitner om at dette er hovedrommet og barnerom med leker og fri flyt. 

Heii hvor det går!

Favorittstedene

Good morning!

New York, Paris og Drøbak - selvfølgelig. Det mangler bare mitt kjæreste sted Estis (Estepona i Spania) men jeg har ikke funnet noe derfra som kan henge på veggen enda. Det kommer.. Jeg syntes det er så fint å ha bilder som betyr noe for oss alle på veggen. Jeg tror og håper at når barna og Christian titter ubevisst bort på bildene så dukker det opp varme følelser med minner, fra stedene vi har vært. Sånn er det hvertfall med meg. Sant skal sies, barna har ikke vært i NY da. Ikke enda hvertfall. Det er og forblir vårt kjærstested enn så lenge, og jeg håper vi skal tilbake snart.

Det er så rart, når et kort i kortstokkhuset forsvinner så faller alt sammen. En litt drastisk forklaring til dette, men siden Maya ikke MÅ være på skolen halv ni denne uken pga vinterferie så går alle morgenrutinene helt i surr.. Vi forsover oss (slumrer for lenge) surrer både før og etter frokost, og bruker evigheter på å kle på. Mandag var vi ikke i barnehagen før halv elleve..! Det tror jeg aldri har skjedd før.. Litt godt med late dager, en litt annerledes vinterferie men som passer oss perfekt i år. (Når vi ikke hadde mulighet til fjellet uansett liksom, hehe)
Bedagelige timer på morgenkvisten, deretter leker de noen timer i barnehagen mens jeg trener. 

Nå skal jeg ta kaffekopp nummer 2 før barna skal følges til barnehagen. I dag setter Maya og jeg kursen mot ahus, ubehagelig time som jeg har gruet meg til lenge. Heldigvis har jeg med meg Maya som assistanse. Da må jeg skjerpe meg litt! Etterpå skal vi kose på tantebarna, de som blir litt lenger unna. Gleder meg ❤︎

Håper dere får en nydelig dag! Og tusen takk for at dere titter innom <3 

Crappy mondays

Hei på dere! Jeg har nettopp kommet inn døren. Hentet jentene på turn, det i tillegg til barnehagen er det eneste aktive jeg har gjort i dag. Nok en møkkamandag! Denne trenden må jeg snu på kjenner jeg.. Heldigvis er mandagen snart over. I morgen starter jeg dagen med PT time. Jeg skal få nytt program og sjekke status siden sist. Uansett utfall så blir det en bra start på dagen, trening har ALDRI gjort meg sur eller nedfor, det er verdt å huske på! 

Nå har jeg kun 2 epsioder igjen av denne serien jeg ser på, og godt er det. Kjenner det blir godt å bli ferdig, jeg blir liksom så veldig inn i serien. Det er så spennende! I dag røyk klesvask og støvsuging, i stedet så jeg på "the affair." Tror nok ikke det var serien sin skyld at jeg lå på sofaen da.. 

Lysere tider i vente, og godt er det. Både planten og jeg trives bedre da.. 

Nå skal jeg rett og slett gå å legge meg. Makan til zombie har jeg ikke sett på lenge. Det blir en bedre dag i morgen, jeg bare vet det!

Klem til dere ❤︎ En ekstra klem til en god person som kom til meg i ettermiddag, og fortalte hvor mye hun liker bloggen min. Tusen takk, det blir jeg så glad for :-)

6 grunner til å smile

Hei på dere ❤︎

Jeg starter kvelden med en skikkelig god følelse i magen. Dette har vært en fin dag.

  • Det har vært skikkelig vårvær ute! Jeg håper det blir litt mer vinter før våren kommer, men det var deilig med en smakebit. 
  • Friske barn! I dag sendte jeg alle 3 i barnehagen og skolen, og det var så godt for oss alle sammen etter en uke hjemme. 
  • Treningsøkten jeg egentlig skulle hatt på mandag fikk jeg omsider gjennomført. Det var HARDT. Faktisk så begynte jeg å tvile allerede under første sett, og det er krise. Da er det en lang time igjen.. Jeg beit det i meg og gjennomførte, nå føles det så utrolig godt.. 
  • I morgen får jeg nytt kamera! Og det er det perfekte kamera for selfies! Perfekt for meg som stort sett tar alle bildene selv. Kanskje det kan bli litt flere "dagens lykkemamma" også, det blir hvertfall mye lettere fremover. Gleder meg!
  • Ingen planer på ettermiddagen i dag. Jeg har bare ligget i sofaen, tvunget barna til å være hjelperne mine. Et glass vann takk, en kaffe takk, pledd takk! Gullungene!
  • Sist men ikke minst, jeg har kost meg med fin utsikt! Mine nye sofaputer som jeg har tatt bilder av for å vise dere. De er fra Lykkelig på haver, og kjøpt med egne oppsparte penger. Tro det eller ei, sofaputene som jeg har i sofaen er maaange år gamle. Noen er fra Christian og jeg først flyttet sammen 9 år tilbake.. Vel fortjent med andre ord, og det ga mersmak. Utslitte puter med gamle flekker som ikke går av i vask, og innerputer som er som en hardball - på tide dere flytter.. Jeg ønsker meg flere nye!Marmorbordet heter "stone" og er fra Ellos. Det andre stuebordet i eik er fra department og kjøpt på room21. Hvis noen lurte :-) 

I morgen er det fredag og jeg starter dagen med fredagstipset! Denne gangen blir det noe langt unna bursdagskaker og barn.
Et tips spesielt rettet til deg med umulige øyebryn ;-)

Ha en finfin kveld. Tusen takk for at dere leser ❤︎

Dagens planer

God morgen!

Her står jeg, ved kjøkkenbenken. Drikker min daglige dose med vitaminer, jeg har blitt helt avhengi - sikker på at det er det som holder meg gående. OC er så astmatisk om dagen. Hoster, hoster og hoster. Han blir utlitt, og feberen hopper fra 37 til 39 annen hver time. Det er ikke så mye å gjøre med, annet enn å gi medisiner og komme oss best mulig gjennom nettene. Det er ikke så rart da.. Med tanke på det ustabile været. Kaldt - varmt - kaldt - vått, og varmt.. 

I morgen reiser vi til fjells. Vi pakker med oss julegaver, pynt, pariapparat og vintertøy. Det skal blir så kos!

Nå skal vi starte dagen vi. Jen og OC har to dager igjen (OC blir hjemme da) i barnehagen, mens Maya har tatt juleferie fra skolen. Vi som er hjemme skal pakke og vaske til jul. I ettermiddag er det nest siste turntrening før juleferie.. Christian jobber til det sekunder vi drar på fjellet, vi henter han på jobb faktisk. Sånn er det å drive butikk, jeg er overlykkelig for at han i det hele tatt kan dra. 

Ha en fin 22 desember - takk for at dere leser ♥︎


// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎ 

14.12.2015

God morgen!

Håper alle har hatt en fin helg? Det har jeg. Vi har ikke gjort de store greiene. Vi har bakt pepperkakehus, gått tur til butikken og handlet lørdagsgodt, ryddet utenfor huset og sett på flere julefilmer. Christian jobbet både lørdag og søndag, så det har stort sett vært meg og barna. 
Lørdag kveld var jeg hos Hanne og fikk litt etterlengtet venninnetid. Det har vært særdeles rolig på den fronten siden sommeren, jeg trekker meg inn i min egen boble når jeg har vondt i kroppen.. Heldigvis har jeg gode venninner som er der uansett. Vi lo så krampa tok oss hele kvelden, drakk deilig rødvin og bare koste oss. Jeg var faktisk ikke hjemme før langt på natt.  

Ops.. Har visst glemt det tredje lyset. Har det virkelig vært tredje søndag i advent allerede?

Jeg starter uken min med noe veldig hyggelig! Jeg skal være sammen med klassen til M i dag, og jeg gleder meg. Frisk pust i hverdagen!

Håper dere har en bra start på uken! Vi ses ♥︎

10.12.2015


Hei dere! 

I dag har jeg gjort siste innkjøp av julegaver, de siste som jeg kan handle på nett. Handler dere julegaver på nett? Det er ca 50/50 her.. Nå er jeg ferdig, utentatt en julegave til en liten prinsesse. Det blir nesten den beste til slutt, jeg savner å handle til søte små babyjenter. Det er jo en stund siden mine jenter var bebiser.. 

Det var ikke stort mer jeg hadde på hjertet i dag. Litt tom og trøtt i hodet. 5 dagen hjemme med OC og alle vannkoppene hans.. Det tar på, spesielt når jeg ikke får mine 4 timer med "fri" til å samle meg midt på dagen. Han er bare søt altså, men det er liksom noe hele tiden. Enten han vil leke med Thomas toget, se på Dusty på TV eller spise litt. 

Nå kom Maya og en venninne inn døren. Jeg skal lage litt kakao til jentene og prøve å skape litt julestemning i heimen. 

Vi ses plutselig :-)

FAVORITTSTEDENE PÅ VEGGEN

Drøbak - New York - Paris


Paris har stått på gulvet i mange uker, og i dag fikk jeg endelig surret meg til å henge det opp. Yey! Jeg føler at London mangler.. Og selvfølgelig Estepona. Ja, to små bilder av London og Estepona under NY. Da blir det komplett!Jeg har ikke gjort noen verdens ting i dag. Eller jeg har gjort litt, men ingenting produktivt. Jeg har drukket morgenkaffe med A, sett på 3 epsioder av "The perfect wife" og gråt meg gjennom to av de.. I tillegg har jeg forsøkt å skrive 17 blogginnlegg. Jeg har så veldig mye på hjertet, men det finner ikke veien til tastaturet om dagen. Sånn er det noen perioder.

I ettermiddag har det vært hakket bedre. Hver av barna hadde med seg en venn hjem, og det skapte liv og kaos i heimen. Deilig følelse! Nå har roen senket seg og jeg venter besøk. Christian jobber, og som det sosiale dyret jeg er så er det hyggelig med selskap på kveldene.

Håper dere har det fint <3

11.10.2015

Vi har en rolig start på søndagen. Perfekt! Kaffe i sofakroken med Lykke, mens barna ser på "den lille havfruen". Jeg tror OC er litt småforelsket i Ariel.
Denne helgen skulle vi egentlig til Oslo på middag hos gode venner, men vi måtte avlyse på grunn av sykdom. Litt synd, men med tanke på de få timene jeg har sovet siden jeg kom hjem fra Estepona så var det kanskje lurt. Dessuten er det ikke greit å dra bort hvis det er en sjans for at vi drar med oss sykdom..


Denne helgen har jeg sovet lenge, fått servert alle måltider (jeg tror Christian syntes det er hyggelig å ha menneskene sine hjemme igjen). Gårsdagen hadde vi dugnad (vi som var friske) og nå begynner det å bli klart for vinter. Kun et par ting gjenstår, men det skal jeg ta i dag.

Ha en fin søndag fine lesere! Vi ses <3

NYTT STUEBORD

Hei dere! Se så fine stuebord jeg har fått! Mine vakre bord fra HAY har fått andre steder å være, de ble rett og slett for lite barnevennlige for den meget aktive plassen, midt i stua. Derfor måtte jeg områkere litt, og få på plass noen stødigere bord akkurat her. Jeg så disse bordene på en annen blogg, og falt helt for kombinasjonen!

Marmor sofabord er kjøpt her, og bord fra "department" her.

I kveld skal jeg i voksen selskap, anledning svigerinnen 30 år, og jeg tror det blir et meget festlig lag med familien! Håper dere har en fiin dag, vi skal ta det helt rolig hjemme i hele dag. Perfekt, før det braker løs i kveld!

FRA EN STUE TIL EN ANNEN


Nå setter vi kursen mot Trysil! Jeg og barna i første omgang, så kommer resten av gjengen i morgen! Dagen har blitt brukt til pakking.. Assa. Jesus Christ hvor mye som egentlig må med. Spesielt når gradestokkene viser som det gjør. Ull, og lag på lag plagg i lange baner.. Det er heldigvis ikke jeg som pakker alt inn i bilen, der er det Christian som er sjef! Til og med vognen er med! Vi har tatt med julegaver fra familien vi skal feire med, mens resten blir igjen hjemme og åpnes i romjulen! Da blir det ekstra spennende å komme hjem også :-)

Nå skal vi flytte inn i bilen! Vi snakkes senere ♥

23.11.2014I går tidlig så satt jeg meg ned som vanlig, og skulle blogge. C hadde dratt på jobb, jentene så på barnetv og OC satt ovenfor meg og spiste litt frkostlunsj... Jeg skulle bare hente noe i kjøkkenskapet da jeg slo igjen skapdøren så hardt over tommelen min at det sa knepp.. Jeg hørte det bristet, og det var så forbannaaa vondt at jeg hylte all verdens stygge ord! Derav null innlegg i går ;-) Bloggen måtte vente, lillebror kom hit å passet barn mens pappa kjørte meg til legevakten. Der var vi så lenge at vi fikk med oss både jentene og guttenes renn på Beitostølen. Jeg tok røntgen og det var heldigvis ingen brudd. FLAKS! Kun et lite brist og en litt knust tommel.. I mens jeg satt på legevakten og syntes synd på meg selv leste jeg artikkelen "Gunhilds kamp" i dagens næringsliv. Snakk om å få satt ting i perspektiv i rekordfart.. Jeg sender alle mine sterke tanker til denne damen!

Etter noen timer på legevakten, pepperkakebaking (Maya, Jenny og kusine Melina bakte selv), besøk av Fredrik, "om å gjøre å si flest land" - leken sammen med med lillesøster Camilla, Vegard og baby T + ferdigpizza-middag, så satte faktisk Christian og jeg kursen mot Oslo. Jeg var i tvil om jeg orket, men det sekundet den fantastiske mexicanske maten kom på bordet, morsomme venner og kanskje høstens beste drink så kjente jeg at det var akkurat det jeg trengte! En kjempe fin kveld - sett bortifra løpingen med acne-helene til bussen. DET svir jeg for i dag for å si det sånn... Jeg burde være flinkere til å ta med kamera når jeg er sosial - bilder fra løpingen til bussen hadde nok vært bloggmateriale med tanke på at jeg løper som en gammel kone på 97, og ikke bare vise bilder fra arenaen hjemme. Men det skjer når jeg får et mindre kamera. Jeg troor kanskje det er et like om hjørnet faktisk!

I dag har jeg sovet lenge, helt til ni - haha! Før var lenge til tolv, men ikke de siste årene.. Jeg føler meg utvhvilt og har gjennomført en times økt på sykkelen. Trikset er å stoppe drinkene før midnatt, drikke masse vann og være i seng til 02. Volia! Resten av dagen skal jeg være helt i ro, lese blad som jeg fikk av snille Lise, spise middag hos svigerfar og kose meg med den fine gjengen. Håper dere har en fin søndag! Vi ses i morgen ♥♥♥

STUEN


Blir liksom aldri fornøyd med dette rommet. At det skal være så vanskelig med stue.. 

God morgen! I dag kommer ikke ordene av seg selv.. Vanligvis når jeg åpner macen så begynner jeg bare å skrive. Men ikke i dag. Jeg har slettet setninger 24 ganger allerede. Det har sikkert noe med at jeg er småsyk. Jeg ligger på sofaen og hutrer og fryser, mens nesen renner og halsen er sår. Tror faktisk jeg skal sove litt, søvn har vært en mangelvare for meg den siste uken. Jeg sover ALDRI på dagtid, men nå burde jeg hvis jeg skal orke ettermiddagen. Basar i barnehagen til Jen, levere brev til nissen nede i Drøbak og lage middag. C jobber mye om dagen, og er ikke hjemme før barnas leggetid. I dag kommer han heldigvis tidsnok hjem til å levere Mays på turn. Jeg tror jeg avslutter nå, og kommer heller sterke tilbake senere i dag hvis formen blir bedre. ♥

FINE TING PÅ STUEGULVET


Tror dere dette får stå i fred eller? I don't think so! Jeg kan hvertfall nyte synet noen timer på dagtid ;-)

God morgen folkens! Noen andre som fikk med seg uværet i går kveld? Hjelpe meg, det ristet i husveggene.. Håper alle er ok. 

Jeg er litt tom for ord i dag.. Sliten i kroppen. Det skjer ikke så mye på hjemmebane. Jeg skal merke klær som skal leveres på bruktmarked om noen timer.. Har litt dårlig tid, det er MYE som skal merkes.. Heldigvis kommer mamma om en liten stund og hjelper meg. Så godt å få ting ut av huset.. Det samler seg opp mye med tre barn. Ellers blir det en "jente" helt, sett bortifra OC da. C reiser bort for helgen. Vi har ikke store planer annet en trening i njårdhallen på søndag. Kanskje jeg skal ta med kamera og ta litt bilder av turntreningen? Vi får se.  I kveld skal jeg hvertfall slappe helt av, og bare koose meg med en fin venninne. Kanskje kommer det flere også. Vi får se :-) 

Dette ble jo noen ord likevell gitt.. Ha en fin fredag da dere, kanskje vi ses igjen i kveld! Forhåpentligvis med litt mer energi ♥ 

BOKHYLLEN SORTERT ETTER FARGER


De fleste bøkene vi har kjøpt de seneste årene ligger på ibooks, men noen har vi jo klart og jeg klarer ikke helt å pakke de vekk. Det er jo litt hyggelig, og minner meg om barndommen. Det skal sies at jeg blir hakket med fortrolig med bokhyllen etter jeg arrangerte de etter farger. En liten vitaminbombe i den ellers så vanskelige stuen, som jeg aldri klarer å vi fornøyd med. 


Så kult at dere likte "24 timer med Lykkemutters", hva med å la det bli et fast innlegg i uken? Hadde det vært en idé? En fast dag! Det tror jeg hadde vært noe! 
I dag er det møte i formannskapet i Frogn kommune, der skal de diskutere fremtiden til skolen til mine barn. Det møte skal jeg være med på, sammen med mange andre foreldre. Vi kan ikke uttale oss, men vi kan vise at vi engasjerer oss ved å stille opp! Jeg har til og med kjøpt t-shirt med "bevar Dyrløkkeåsen skole 1-10 kl". Den skal brukes for å si det sånn! Nå gjelder det bare å få en barnevakt.. Møtet begynner 18, og det er liksom midt i den værste tiden for småbarnsforeldre, spesielt når mannen ikke kommer hjem fra jobben før sent. Men det tror jeg skal gå i orden.

Nå er det litt middag før jeg hoppe ut av den superslitne joggisen jeg har brukt i dag. Hjelpes som jeg ser ut, tror håret mitt er fett også. Crap, burde rekke å dusje.. Tørrshampoo sa du? Ja, takk! Heii så lenge!

MY SPOT THIS EVENING


Oh yes. Levert på skole og barnehage. Hjem. Levert OC. Hjem. Vasket klær. Malt terrasse. Lunsj med kjærsten. Hente på skole og barnehage. Ha med en ekstra liten venninne hjem. Lage mat. Fikse til bursdag. Pynte alle barna. Huske å pynte meg selv. Bursdagskalas for lille kusineMali. Legge overtrøtte høye på sukker - barn. Og nå; HER. Med den spennende boken jeg så vidt klare å legge fra meg. "Menneskejeger" av Asbjørn Hansen. Det var min dag! Hvordan var din? ♥

HELLO FALL


God morgen ♥  Casillas og jeg er de eneste som er våkne enda. Det er koselig med litt oss to - tid. Jeg er litt "bummed out" her jeg sitter.. Flere av dere husker kanskje vinteren i fjor, OC sine mange mange sykedager og at han raskt fikk diagnosen astmatiker. I sommer har det gått så bra, og han har vært så og si frisk med unntak av noen få anfall. Nå kom regnet og det litt kjøligere klima og han ble tett med engang.. Jeg var forberedt på det altså, det er bare så veldig veldig kjedelig. Hater å se den lille kroppen som jobber så hardt. Rennende øyne med mørke ringer under. Tung pust, feber og konstant snørrete. Hello fall, liksom. Det kan være dette bare er en tøff start og at det vil bedre seg utover, man må jo ha håpet oppe? 
Han er ved godt mot og virker bedre i dag. Null feber og hakket mer åpen i brystet, det er nok den riktige medisineringen som kikker inn. Takk og lov! 

I går var en travel dag. Jeg overrasket jentene med en dag i turnhallen i stedet for bhg/SFO. Dere kan jo tenke dere hvor stas det var! Noen ganger får jentene lov til å turne litt ekstra og leke seg på apparatene og det er så morro. Jenny digger skranken! OC var hjemme og sov, han sov i mange timer i går heldigvis, Det gjør susen for en sliten liten kropp. Onkel Baas var hjemme og passet på, så jeg og jentene fikk turnet noen timer. På ettermiddagen gikk det slag i slag som vanlig, med henting og kjøring hit og dit. Da klokken ble 20 og alle barna sov hadde jeg egentlig lyst til å krype under dynen men jeg endte opp borte i gaten på jentekveld. Perfekt prioritering, sove kan jeg gjør når jeg blir gammel! Dessuten betyr det ikke at det må bli så sent. Jeg var i seng til halv tolv, og har sovet godt i hele natt. Ikke noe sinnsyke tordenvær som vekket oss denne natten! 

Flott, det var den oppramsingen av gårsdagen.. Jeg har lovet meg selv at det skal jeg aldri gjøre, men noen ganger må det være greit.. I dag håper vi på en playdate med noen fine, også vil jeg trene. Satser på at OC holder formen, hvis ikke blir det hjemmekos. Vi får se :-) Ha en fin dag, nå kryper det lille mennesket mitt opp i fanget og vil kose litt før vi skal vekke resten av huset. Vi snakkes! Klem i fleng til dere ♥

#SHELFIE


Hola! Det er vel ikke akkurat en ekte #shelfie siden det er et piano, men det fungerer som det samme..  

Men dere, over til noe helt annet; JEG HAR FUNNET GIFTERINGEN MIN! I know, dere visste ikke at den var borte engang, men det var fordi jeg var så flau. Den skal jo ikke mistes! Vel, jeg er og forblir tidenes største vimse. Jeg mistet den for en uke siden, et eller annet sted på treningen eller på veien hjem derfra. Jeg har vært så lei meg.. Det er ikke bare å kjøpe ny, både pga pris, men også fordi det ikke blir MIN giftering. Den blir en ny giftering, og det vil jeg ikke ha.. I dag da jeg kom på trening så kom Stamina-Kine bort til meg og viste meg en litt overkjørt ring de hadde fått inn. Jeg ble så glad at jeg trodde jeg skulle besvime da jeg så det var min. Det var en fantastisk person som hadde funnet den på parkeringsplassen og levert den til treningsstudioet. Det står ikke navn i den, men noe annet personlig som ikke kan "spores" tilbake til verken meg eller C, men siden jeg heldigvis hadde spurt flere ganger og virkelig sutret til flere på treningen så hadde ryktet spredd seg. Så i dag føler jeg meg ekstra heldig!! Hipp hurra for ærlige mennesker! 

Mens OC sover så skal jeg søke på nettet etter køyesenger. Det må skje et bytte på barnerommene. OC skal over i større seng. Jenny og Maya deler fortsatt rom, Jen sover i sin juniorseng, mens Maya i sin store enkeltseng. For å si det sånn.. Det rommet er fylt med senger. I stedet for å kjøpe ny seng til OC så vurderer vi køyeseng til jentene, så kan OC overta Jen sin juniorseng. Henger dere med? Problemet er bare at rommet til jentene har ikke plass til køyeseng. Det er et klønete rom.. Men hvis de bytter rom med lillebror, da er det plass. Men dog ikke til en 200cm lang køyeseng. Derfor er jeg på leting etter en seng på 180 lang, eller kanskje 160. Eller blir det for lite? Selv er jeg 160 lang, og tviler på at de noen gang strekker seg mye lengere enn det.. Hvertfall ikke på flere år enda. 

Jesus christ. Dette blé et typisk mandagsinnlegg. Bare svada og rot. Beklager det, men kanskje noen har køyeseng erfaring?
Tror jeg avslutter når jeg, i fare for å begynne å skrive om noe annet kjedelig... See u later! 

OMMØBLERING AV STUEN

Okey, jeg ser selv at dette var skrekkelig dårlig bilde, jeg har jo bare fått med halve stuen.. Problemet er at dette rommet er så langt og smalt, så det er vanskelig å ta bilder, og enda vanskeligere å møblere. Men dere får en liten smak av hvordan det ser ut da. Egentlig føler jeg at hele rommet er fylt med for mange møbler, men jeg vil ikke gi slipp på noen. Jaja, ikke verdens undergang!

Før

Etter

Dagen i dag har vært bra! Dere vet når dere skal gjennomføre noe, og har en dårlig innstilling og når alt er over så ender det med å bli bra alikevell? En sånn følelse hadde jeg i dag, og det er så bra! Det minner meg på at man skal pushe seg, og ikke ligge å slenge i comfort sonen. Viktig viktig! Ellers har vi hatt en liten gjeng med barn på middag, det har vi stort sett alltid og jeg elsker det, pluss en fin venninne. Masse action i huset, me like. Det var sånn jeg vokste opp, og jeg husker at jeg tenkte mye på at jeg selv ville ha det sånn med mine barn. Det er stort sett alltid åpen dør! Hvordan gjør dere det? Får barna lov å ha med venner hjem når de vil og det passer, eller har dere faste dager? 

Det var dagens andre innlegg! Jeg har mye på hjertet om dagen ;-) Håper dere henger med! Klem til dere, fordi dere leser ♥ 

BILDER FRA STUEN // OSLO IN MY HEART
Hola people! I dag har vi tilbragt dagen på stranden vi! Det blåste litt, men barna storkoser seg. Jeg fikk meg en liten støkk helt i starten på dagen da jeg skulle smøre 4 barn (hadde med meg en ekstra) som jeg nettopp hadde hatt tidenes samtale om regler på stranden med, da OC tusler ned til vannet, snubler og faller under. Jeg så vekk i 4 sekunder, og da jeg så opp igjen lå han med ansiktet ned under vann og viftet med armene. Jeg fikk supermom krefter og bokstavelig talt fløy ut i vannet med alle klærne på, og røsket han opp. Det gikk veldig fint, han gråt med engang og ble kun skremt. Det samme ble jeg! Jeg VET jo hvor fort sånt skjer, men fyy fader - sånt skjer såå fort...! Heldigvis ble han såpass skremt at han ikke gikk langt ut igjen. Vi får se hvor lenge det varer.. Noen vil kanskje si at det er uansvarlig å være på stranden alene med 4 barn, men jeg var sammen med andre også altså. Dessuten er jeg som en hauk når det gjelder å følge med, instiktene er på plass ;-) 

Viser litt bilder fra min kjære OSLO SENTRUM plakat. Jeg elsker den! Lenge hang den i hangen, men jeg syntes den har funnet sin plass i stuen. Nå er det bare et par ting som gjenstår, så begynner jeg å bli fornøyd! Det er alltids noe som mangler, eller hva? ;-) Plakaten er fra No.217.dk , og ellers er mitt kjære teppe fra Lykkelig på haver, bord fra HAY, lampen fra IKEA, kurv fra house doctor (troor jeg), pute fra bloomingville og det samme med den søte hushyllen. 

Ha en fin kveld da dere, vi ses i morgen ♥

INTERIØR STÆSJ FRA STUEN


Hola people! Hvordan har dere det? Først vil jeg bare beklage at jeg er sååå dårlig på kommentarer. Jeg syntes det er så koselig når dere legger igjen en liten kommentar, og jeg leser den gjerne på blogg.no appen mens jeg er on the go. Jeg lover meg selv at jeg skal svare når ting ikke er så travelt, men jeg glemmer det altfor ofte. Jeg leser alle, og når dere spør om jeg kan blogge om ting så legger jeg det inn, og skal selvfølgelig gjøre det.

Vi kommer fra sommeravslutning med 1 klasse vi. Avslutningen var på skipelle stranden her i Drøbak. Vi er så heldige å ha mange fine strender her. Det var rørende og litt rart at et helt skoleår har gått.. Lille jenta mi skal begynne i 2 klasse. Tiden går så fort at jeg bare vil låse dørene og tviholde på barna mine noen ganger. Like sprøtt var det å være på besøksdag i barnehagen til OC i dag. Han skal begynne i august, i samme barnehage som Jenny. 20 meter fra skolen til Maya. Det føles som i går at både Maya og Jenny gikk på den avdelingen. OC er klar for å begynne, og det er jeg også - men det blir spennende å se om astmaen hans er enig. Jeg forbereder meg på en lang høst og vinter. En fordel er at nå er vi rustet med ordentlig medisinering før vinteren setter inn. 

Nå skal jeg lese litt videre i boken min, mens fotballen surrer på TV. Vi kommer ikke utenom, det blir mye fotball fremover, men det er helt greit. Jeg er ikke noen stor fotballfan, men jeg heier selvfølgelig på Casillas ;-) Apropo fotball, noe av det morsomste jeg har gjort var da det var champions league finale i 2008, og en venninne og jeg dro inn til en av Oslos mest kjente fotballpuber. Vi visste knapt hvem som spilte i finalen, men dro inn for å oppleve stemningen. Og for å si det sånn, der var det stemning. Jesus christ for en fest!! Makan til teite jenter som ikke bryr seg om selve kampen, men det tror jeg ingen på fotballpuben visste! Haha! 

Til slutt.. Apropo fest! Det var en av dere som lurte på om jeg kunne skrive om det "hemmelige" bryllupet mitt, og det er klart jeg kan! Tror jeg har gjort det før, men jeg snekrer gjerne sammen et til! Coming soon!

SØNDAGSKAOS OG BILDER FRA STUEN

Good morning! Her sitter vi midt i kaoset.. Skikkelig søndagskaos. Filmen "FROST" ruller og går for andre gang denne morningen, jeg er iført treningsklær, klar til å dra på trening det sekundet treningslysten kommer å tar meg, samtidig som støvsugeren og moppen ligger klar utover stuen -også klar for å brukes straks vaskelysten kommer. #giddaløs med andre ord. Tror faktisk jeg skal benytte anlendingen mens OC sover å se på FROST med barna, igjen. Vi så den for første gang i går, og den er så fin. Jentene fikk spille alle sangene over anlegget i huset helt til de sovnet i går.. Ja, det er ikke tvil. Det blir kaffe og film, helt til OC våkner og DA blir det trening. God plan! Ha en fin søndag ♥♥

NYE BORD I STUEN

My new tray tables (from HAY) is to die for! Sorry folkens, jeg er ikke så kreativ og nyskapende innenfor tema "interiør" så selv om det florerer av akkurat disse bordene rundt på instagram og interiørblogger så klarer jeg ikke bli lei, eller å finne på min "egen" stil. Jeg driter i det, og henger meg på! De er jo som skapt til min stue! Det sorte fikk jeg av min kjære pappa til bursdag, og det hvite kjenner dere jo historien til (ref. innlegget om juging litt lengere ned)

Og mens jeg er i gang så må jeg tipse dere om butikken der jeg kjøpte disse. Jeg ønsket å se de med egne øyne og derfor var lykken stor da jeg ble fortalt om den fantastiske butikken "MANI" i moss. De fører mange merker jeg drømmer om hver natt! En stor butikk hvor du virkelig kan gå i timesvis å titte.. De har en facebookside her, og instagram. Så bor dere i kjøreavstand til moss, ta turen! Og hils fra meg, det er veldig hyggelige damer som driver butikken :-) 

Over til noe helt annet. Nå er straks reise med barn - innleggene klare. Jeg har delt de opp i to deler. Den første "reise med baby" og den andre "reise med barn". Publiseres straks det er klart, jeg må bare gå over noen runder for å få med alt, og det tar litt tid :) Ha en fin kveld! Nå skal jeg spise opp den beste isen jeg har smakt, og de på film. Heaven!! Et eget innlegg om det i morgen <3 

STEMNING I STUEN OG UPDATE FRA DE SISTE DAGENEHei dere! Beklager litt fravær det siste døgnet, men ikke overraskende har OC blirr syk igjen. Han holdt en måned uten luftveisinfeksjoner, på astmamedisiner - men nå er han tett og ørebetennelse. Da blir det hakket mindre blogging og mer omsorg og bæring. Jeg kan ikke helt fatte at han er så mye syk, men på en annen side er vi forberedt av legene. ASTMA + VINTER = MYE SYKDOM Nå krysser jeg alt jeg har for at jeg klarer å holde det i sjakk her hjemme.. 

I dag har det vært plandag så alle barna har vært hjemme! Selv med sykdom og 2 småjenter med mye energi syntes jeg det er viktig med god stemning hjemme. Stearinlysys på frokostbordet og vårlige blomster. Om det er ryddig er en helt annen sak... Jeg fatter ikke hvordan de klarer å rote på så kort tid?! Jeg prøver å ikke bli helt gal av det, og det fungerer vanligvis i hverdagen siden jeg kan rydde litt både på formiddag og kveld, men når er hjemme hele dagen! Da er det myyye tusjer, klær, ark, perler, lego osv osv.. I ettermiddag har jeg ikke ryddet opp noe! Det er helt sant! Da alle barna sov i kveld gikk jeg rett til kjøkkenet, hentet sjokoladen og satte meg i sofaen. Jeg angrer sikkert i morgen tidlig, men det får bare være - de roter det jo ut likvell! I det jeg skrev dette så slo det meg plutselig - de kan jo jaggu rydde opp selv! Jeg er ekstrem på å rydde for de hele tiden. Men to jenter på 4 og 6 år burde klare å rydde opp sine egne leker. Note to self; mer fokus på å rydde opp etter seg selv!

Nå skal jeg presse "play" igjen. Det er "game of thrones" som ruller og går på skjermen. Egentlig litt for skummelt til å se alene, men jeg klarer ikke la være. Angrer nok på det i kveld ;-) Ha en fin kveld! Jeg håper vi ses i morgen, men da vet dere grunnen hvis det plutselig blir litt stille ♥

Å BE OM HJELP + SVARTE DETALJER I STUEN
OMG! Jeg har fått så dilla på svarte detaljer! Nå må jeg passe meg så det ikke blir for mye.. Jeg har jo en litt vimsete stil...!? Litt av både det ene og det andre, men hvis jeg skal holde meg til en retning hadde jeg kjedet meg, tror jeg! Interiørekspertene vrir seg nok i smerte, men det for bare være ;-) 

Jeg føler meg må fortelle dere at det IKKE er så ryddig i resten av huset, som det kanskje virker på bildet. Jeg skrev i går at jeg ikke bekymret meg for julen, men jeg tror jeg tar det litt tilbake. Vi skal feire jul her, og jeg skal liksom stå for julemiddagen og alt som står til (for første gang) og OC er IKKE bedre.. Heller verre faktisk, så vi er straks på vei til legen. Så hvordan skal jeg klare å gjøre huset liiitt hyggelig, fjerne matrestene på gulvet (JA, jeg har matrester på gulvet.. Orker ikke vaske det bort når jeg har en febersyk klegg/bebis på armen som ikke vil være noen andre steder) Vel, jeg må nok strekke ut en hånd å be om hjelp. Rart hvor langt det skal sitte inne? Å be om hjelp. Veldig teit egentlig.. Jeg syntes det er bra når noen ber meg om hjelp, det føles godt å kunne hjelpe, men det funker liksom ikke på samme måte når men er personen som må be om hjelpen.. Dette ble litt surrete, bare en tanke jeg ville lufte med dere litt på sparket. Og kanskje en oppfordring til andre i samme situasjon?  

Anyways, må ta med meg lille bebisen min til legen. Vi ses senere ♥ 

THE WORLD IN MY LIVINGROOM

Er det mulig å bruke en uke på å få ut et lite innlegg? Nå har jeg gnåla om dette innlegget i flere dager uten å klare å poste det! MEN i går var det kode RED så jeg fikk faktisk ikke tid. Det er faktisk noen ting som går foran bloggen, tro det eller ei ;-) 

Så! Hva syntes dere? Dere har vel kanskje aldri sett piano vi har i stuen før? Det er hvertfall sjelden jeg har blogget det, fordi det er så vanskelig å møblere og jeg har ikke følt det helt som hjemme. Men nå er det andre boller! Jeg syntes hele piano ble røffet opp når wallstickersen (kjøpt her) kom på veggen! Selve piano fikk vi i hus en stund tilbake og er arvet fra familien. Det er et vakkert møbel og det føles godt å endelig ha blitt "venn" med det i min klønete stue. Som dere ser så er den mer lang enn bred og det gjør det vanskelig å møblere noe som helst her inne!

For at ikke "verden" skal bli det eneste svarte elementet her inne har jeg kjøpt et par andre ting i svart. Jeg venter på en poster (håper den kommer i postkassen i dag) og en lysestake og de fine koppene med "JUL". De er kjøpt her! Ønsker meg flere bokstaver  - julenissen ;-) 
Forresten, wallstickersen var et h≠ψ%#*^$ å få på veggen. Heldigvis fikk jeg hjelp av en fin en som har litt erfaring fra sine egne wallstickers i butikken sin... Det ble et par luftbobler, men det syntes ikke så godt så det går bra!   

Nå skal klær vaskes og brettes, jesus christ - its so boring! Vi ses senere :-)                                                                                                                                              // Annonselenker

STUEBILDER // 28.11.13


God kveld! Det fine lyset jeg ønsket for å ta bilder meg kom aldri.. Eller det kom, men da var jeg på barseltreff. Det er vel knapt en time det er lyst nok her inne så bildene blir bra, men sånn er det jo på vinteren!
Nå har mitt lille buste-tre kommet inn i stua for vinteren, jeg er spent på hvordan det holder seg men jeg har trua! Det står jo under vinduet i godt lys. Vi krysser fingrene for at det går bra :-)

Nå skal jeg bort til min faste øyebrynsnapper - verden flinkeste. Og flaks for meg så bor hun like ved! Mine kjære bryn som jeg overhodet ikke klarer å fikse selv (jeg har fått forbud) trenger sårt litt pleie, og tidspunktet passer bra siden jeg skal på julekickoff med venninnene i morgen kveld.

Nå må jeg løpe! Vi ses i morgen, og da skal vi pynte til juuul! Hurra!