hits

Huset - TV stue

Hjem fra hyttetur, syke barn og ny lampe

God morgen ♥

Jeg er hjemme fra en festlig og avslappende hyttetur! Selv har jeg ikke vært utenfor døren annet enn da jeg kom, og dro. Passet meg perfekt! Jeg hadde heldigvis selskap i Carine, mens de andre to snuppene var sporty og gikk på fjellet. Vi har spist masse mat, sjokolade og vin. Vi har hatt latterkramper, diskusjoner, dype samtaler og ikke så dype samtaler. Mest sistnevnte med en dose selvironi! Selvironi kommer man langt med gitt!Vi kom hjem i går kveld. Jeg rakk akkurat å legge småtrollene mine, og ligge i armkroken til kjærsten min et par timer før jeg sovnet.. Jeg drømte om Paris Jackson, at jeg fortalte henne hvor nydelig og snill hun var, og at hun ikke skulle bry seg om netttrollene. Jeg ble også vekket av han lille med astma. DET været er på plass igjen. Heldigvis skjedde det ikke noe voldsomt annet enn litt krupp og ørevondt. I dag skal vi heldigvis til ørelegen for en sjekk.. Han fikk jo dren i fjor, og det ene drenet gjør ikke jobben sin. 

Håper dere har hatt en fin helg ♥ Klem fra meg

PS. Ovenfor ser dere lampen jeg snakket om. Lampe nummer to som jeg kjøpte på NILLE. Denne er ganske mye større og gir mer lys. 

04.04.2016

Hei!

I dag har jeg hatt to syke småtroll hjemme. Begge dro i barnehagen og på skolen i god tro (hvertfall nesten) men kom i retur. En med mageknip, og en med et stadig rennende og verkende øret. Jeg dro rett på trening etter jeg hadde fulgt hver og en til sitt i dag tidlig, men før klokken ti ble jeg ringt etter av øre-nese-hals legen til OC som ville ha han inn på en titt. Etter en hestekur med pencilin i helgen er fortsatt ikke ørebetennelsen dempet seg. Det ble tatt prøver og han fikk resept på en ny hestekur. Forhåpentligvis vil denne ta knekken på betennelsen. 

Takk og lov er han i fin form. Han har underholdt sin syke søster og meg i flere timer i dag. Skravla går i ett, og tusen spørsmål til oss begge! 

Nå ligger de to på sofaen og ser på film, mens jeg skal starte med middagen. Jen er på turn men kommer hjem om ikke lenge. Det blir en daff dag for oss i dag. Litt i samme stil som været på utsiden! 

Her henger vi i ettermiddag - TV stuen! 

På tide med middag... Det blir nok kylling, ris, grønnsaker og kyllingsaus. Ganske kjedelig, men noe for enhver. 

Håper dere har hatt en fin start på uken? 

Klem fra meg

PS. Vi planlegger årets sommerferie for fullt disse dager, og det er noe jeg skal ta med bloggen på! Gleder meg til å dele planleggingen og eventyret med dere! 

FØR OG ETTER BILDER AV TV-STUEN

Before...

After... Malt i jotun lady sin "Breeze". ELSKER den! Maya har fått samme farge på soverommet sitt. Bilder derfra kommer senere :-)

Endelig fikk plakaten fra Ylva Skarp sin egen plass. Den har surret rundt på flere steder i 1 år nå..

Telyseholderen fra Menu som jeg fikk til jul av en fiiin en ♥ Passet perfekt til denne veggen. 

Åh! Kidsa er levert på skolen og i barnehagen, og jeg nyter en kopp kaffe mens jeg blogger. YES! Føles godt å ha tid og overskudd til å prioritere bloggen igjen. Jeg har sagt det før, 1 uke uten å skrive gir meg abstinenser. Don´t tell anyone ;-) I dag skal jeg ut en liten tur med mamma. Vi skal til den lekre interiørbutikken "Lykkelig på haver" og se etter lampe til Maya sitt rom. Hun har byttet soverom og har nå sitt helt egen. Jenny og Maya har delt rom i 2 år, og nå var det tid for å ha hvert sitt igjen. Hun flyttet ut fra Jenny noen måneder tilbake og har siden da sovet litt rundt om kring. Dratt med seg madrassen sin inn på OC sitt rom, på loftstuen og i kjelleren. Nå var det godt med eget stor-jente rom! 

Senere i dag skal jeg til fastlegen, og jeg har et stikkord. ÆRLIG. Jeg MÅ være ærlig om hvordan dagene er. Hvorfor er det så vanskelig? Hvorfor er det så himla vanskelig å si hvordan ting ligger an? For min del ligger det i at jeg liker å si ting folk liker å høre.. Det er en svak side som flere ganger i løpet av min oppvekst har satt meg i kjipe situasjoner. Jeg har blitt myyye bedre etter at jeg fikk barn, men det stikker i litt ekstra i hjertet når jeg må si ting folk helst ikke vil høre. Tipper vi er flere som har det sånn :-)

Nå å jeg hive på meg ansiktet. Dette bleke fjeset trenger litt pleie ;-) (Jeg har ikke sminket meg på en uke så folket jeg bor med blir helt satt ut. Jentene spør hvorfor jeg skal på fest, og Christian... Ja, han syntes det sikkert er hyggelig at jeg ser litt mer "våken" ut. Ja.. Jeg velger å kalle det våken, ha ha!) Jeg skal forresten tipse dere om en fastisk krem jeg har begynt å bruke! Note to self; ta bilder! 

Vi ses senere! Hadet så lenge ♥♥♥

JULEGAVEN TIL LYKKE // TV STUE

Hei i kvelden ♥ I år ønsket Christian seg treningsklær. Praktisk tenkte jeg, fordi NIKE er billigere i USA enn i Norge, og mamma har som skrevet tidligere nettopp vært over seas. Hun kjøpte med diverse og gaven til Lykke var i boks flere uker før julaften. Men noe så kjedelig? Ingen overraskelse? Jeg elsker å overraske, og det kan faktisk være litt slitsomt til tider. Og da tenker jeg ikke på meg selv, men for Christian. Jeg pleier nemlig å overraske han når han kommer hjem fra jobb med små ting som at jeg har vasket doen..... Jeg står forventingsfull i gangen når han kommer hjem, smiler mitt største smil, og fotfølger han helt til han finner ut av hva som er overraskelsen. Dere kan jo tenke dere selv for en sutrekopp jeg blir hvis han ikke finner ut hva min store overraskelse er, i løpet av 10 minutter ;-) Jeg trooor jeg har blitt litt bedre,men på denne julen så har jeg hatt grunn til å glise. Jeg fikk nemlig tak i noe han har ønsket seg så lenge jeg har kjent han. D V S de siste 14 årene.. Han har visst sett globus MED barskap i en James Bond film da han var liten, og har snakket om det gjevnt og trutt. 

Planen var jo å holde meg til treningstøyet som allerede var pakket og klart, men siden OC var syk de siste 14 dagene før jul, og jeg var MYE innendørs begynte tankene å spinne. Jeg søkte etter globus med barskap, og gjett hva! En nettbutikk, i nærheten av Drøbak (Nesodden) solgte sånne, og faktisk en FIN i tillegg! Det er ikke drømmemøbelet, men hva gjør vel det når han blir SÅ glad. Jeg bestilte globusen fra sommerbutikken 5 dager før jul, dagen etter leverte de den på døren. For en personlig service! Jeg bestilte en svart, den syntes jeg var tøffest - men det finnes også helt lik i hvit, og mange andre modeller. Jeg syntes det er kult med globus, og det kanskje pittelitt harry barskapet syntes jo ikke ;-) 

Lykke fikk gaven det sekundet vi kom hjem fra sykehuset. Jeg begynte å smile 10 minutter hjemmefra! Jeg ante ikke om han ville syntes den var fin, men det gikk som jeg håpet! Han ble kjempe overrakset, og veldig glad! Hurra for julen, og hurra for å glede kjærsten min ♥♥ Ga dere bort noe fint til jul? Håper dere har hatt en fredelig 2 juledag :o) Klem fra meg 
PS. Jeg så plutselig at vognen var inne på TV stuen på det ene bildet, det er OC som sover. Kjekt med et rom med skyvedører så han kan få litt fred, i resten av huset har det vært galskap tendenser med en haug av gærne barn som har lekt i hele dag ;-)  

TIME FOR TIME GJENNOM HELE DAGEN PÅ INSTAGRAM & NY LYKT

Hei dere! Jeg kjører "min dag - time for time" på instagram i dag! I know, litt teit men også litt morro. Flere har spurt meg hvordan dagene mine er og hva er vel ikke bedre enn å ta bilder gjennom hele dagen å vise dere. Dere finner meg under @lykkemamma Og hvis det er noen som ikke er på instagram av leserne mine så skrik ut, da kan jeg jo samle sammen alle bildene og laget et eget innlegg ut av det! Opplegget er inspirert av frumaela :-)

Det er ikke mye penger som brukes på interiør til stuen, eller huset generelt om dagen. Dette går jo litt i perioder, og nå er posten "utstyr og klær til barna" den det brukes mest av om dagen. Maya har vokst fra ALT! Men den nyydelige "sanna" lykten ovenfor fikk være med hjem fra #lykkeligpåhaver (butikk her i Drøbak og snart nettbutikk, søk de opp på facebook) etter en gode salg på bruktmarkedet. Selvom Oscar Casillas hvert øyeblikk begynner å rasere stuen og dra ned alt som finnes i hans høyde så er stas å fortsatt ha det litt hyggelig også. Det samme gjelder med leker. Jeg har ingen problem at det ligger fargerike leker rundt i stuen dagen lang, men det er veldig godt å kunne gjemme helt vekk når kvelden kommer og roen senker seg.. Derfor er kurven ovenfra (fra sofiesvilla.no) helt genial med lokk. Dessuten er den stor nok til alt! Tips til dere som er redd for maaaassse farger i stuen ;-)

Nå skal neste bilde fra denne timen legges ut på instagram ;-) Ha en fin dag <3

IKKE EN TRÅD & VERDENS LYKKELIGSTE MANN

Her i heimen så sveves det høyt oppe i skyene! Litt jeg, men aller mest Lykke! Han er så stolt! Han har nemlig tenkt mye og jobbet hardt for å oppnå det dere ser ovenfor. Ser dere hva som er unaturlig? Må jo være alles drøm!! INGEN LEDNINGER!! Alt ligger bak veggen, rett ut i en hylle i trappen, ned til kjelleren. Både get-boks, blueray og apple TV! Det er ordnet (ikke spør meg hvordan for dette kan jeg iiiingenting om) så nå har vi kun 1 fjernkontroll til alle tingene, og ikke 4 forskjellige som vi har hatt i flere år. Nå kan det faktisk gå an å vise bilder av TV stuen. Spørs om jeg ikke ryker på en liten TV smell mens OC sover sin første lur.. Det frister veeldig med Sons of Anarchy, spesielt nå som rommet har blitt så hyggelig! Dere vet vel om Sons of anarchy? Hvis ikke, DET MÅ DERE SE!!

Goood onsdag! Forresten, likte dere den lille filmsnutten av Maya og Jenny på instagram? En liten morgenhilsen ;-)