hits

Høytider

De har giftet seg

Bryllup i Drøbak med fest på Noca tours

Min herlige svigerinne og en av mine beste venninner har giftet seg med storebroren til Christian - altså min mann, henger dere med? Hurraaaa!! Som vi har ventet på denne dagen, og den ble like magisk som vi alltid har drømt om. 

De giftet seg i Drøbak kirke, til nydelig vær, venner og familie. Med de skjønne barna sine som brudepike og brudesvenn. De to kom tuslende inn til Sissel Kyrkjebø sin "kjærlighet" fremført av en utrolig dyktig solist. Altså, jeg gråt så det nesten var på kanten til hiksting. Og da Angelika kom inn... Det var så rørende. Jeg har ikke ord. Nydelige familien! Bryllupsfesten ble holdt på utsiden av Drøbak, "Noca tours." Et område med gamle tømmerhus midt inne i skogen mellom Drøbak og Ås. Idyllisk som bare det, og et perfekt sted å ha bryllupsfest. 

Processed with VSCO with a4 presetNoen av bildene er lånt av Noca tours.

Det ble ikke så mange bilder til bloggen, det sto ikke høyset på lista den dagen (også var det jo midt i bloggpausen min også, hehe) Men til dere som fulgte med på snapchat dagen før dagen, da vi pyntet lokalene: all pynt kommer fra ebay. Vi har ikke direktelink men dere finner mye hvis dere søker. Ting som skilt, bannere og bordkort. De hadde også en egen photobooth avdeling med polariodkamera stående + en gjestebok. Alle gjestene tok bilder av seg selv og limte inn i boken. Utrolig kult! Det vurderer jeg å ha til mitt 30 årslag. Oh yes, jeg blir 30 i mars og planleggingen er i gang. Ikke at jeg sammenligner det med bryllup altså! Haha!

Snapshots fra nyttårsaften

Nyttårsfeiring i Ullerudkroken ♥︎ Gode venner, glade barn, stjerneskudd, kalkun, pakkelek. Perfekt!Føles godt å feire det gamle, og det nye året med så fine mennesker. Både store og små! Barna hadde en spennende kveld, og vi voksne tok det med ro og koste oss i hverandres selskap. 

SNAPSHOTS // 17 MAI
1. Gjengen min på vei ned til Drøbak for å gå i barnetoget! OC, Onkel Dias, Lykke og Fredrik. 2. Fineste 17 mai gutta som står utenfor å venter på jentene som "skal bare." 3. Søte nevøen min og meg. 4. Jenny trygt mellom gutta sine. 5. Mays og Adrian Emilio passer så godt på OC. 6. Verdens mest stolte 6 åring som går i barnetoget, for første gang. 7. My man, my little man (som nekter å sitte i vogn men kun vil gå) og meg selv. 8. Mathea + OC = ♥ 9. Verdens søteste sitter i gresset i badeparken, et lite øyeblikk med stillhet sammen med en mariekjeks og en pinne. 10. En veldig fornøyd "lykkemamma" som nyter kveldssol, fantastisk dag, sovende barn, pina colada, kjæresten og venninnen til langt på kveld. 

ÅRSKAVALKADE 2013 JULI-DES

Juli: Sommerferie! Vi tilbragte late dager på strendene i Drøbak. De beste dagene hadde vi i Vimmerby i Sverige der Pippi og alle de andre barna til Astrid Lindgren bor. Vi hadde vært der 3 ganger før, og denne turen var like fin. I love sommerferie, og I love Astrid Lindgrens verden. Den parken anbefaler jeg på det varmeste. 
August: Denne måneden skjedde det mye! Maya hadde sin første skoledag! En stor dag for både oss og henne, og Jenny også faktisk. Hun mistet Mayansin i barnehagen, og "overtok" plassen hennes på Kvitebjørn. Jeg var i utdrikningslag til lillesøsteren min som var utrolig morsomt, og knappe 2 uker senere giftet henne seg i Drøbak kirke. Nok en STOR og rørende dag. Jeg er fortsatt helt satt ut av den fine dagen.. Vi var i dåp til fetter E C, oooog i babyshower for den kommende andre fettern. Maya var også på sin første audition for Putti plutti pott, veldig spennende for en femåring. Ikke nok med det så var vi 2 uker i Estepona før alt dette. Hvordan fikk vi tid? Aaaner ikke, men det var en nydelig måned!
September: Måneden der alt roet seg litt.. Vi ble vant til hverdagen med en skolejente, en jente i barnehagen og en baby hjemme. Tanken på at høsten kom var en god følelse.. Masse tid med barseljenter. Babysang og barselpilates. Endelig kom den minste fetteren til verden også.. Han hadde vi ventet på! Jeg tilbragte mye tid hjemme også. Fikset rommet til Jenny og kom godt i gang med spinning og #teamnorthug trening med venninnnen. Annet fokus var GRØT og FASTFØDE og OC. Han ble 6 måneder og behovet for mer mat enn pupp ble betydelig større. Jeg spurte dere om hjelp og det kom masse tips og erfaring til hvordan babyen skal vende seg til annen mat. Tusen takk! 
Oktober: Startet ganske dramatisk for meg, og enkelte ting har ikke blitt det samme siden.. Jeg ble slått ned i Oslo sentrum, mens både svigerinnen, Lykke og storebroren til Lykke var til stedet. Det var ren og skjær blind vold. Jeg hadde ingen kontankt med disse menneskene før det skjedde. Jeg lå et døgn på akuttmottaket på ahus, og fikk bl.a kraftig hjernerystelse. Jeg brukte lang tid for å "komme" meg og flere ting sliter jeg med fortsatt, 3 måneder senere. Både fysisk og psykisk. Oktober ble selvfølgelig veldig preget av dette, men andre ting verdt å nevne er det nydelige høstværet, byttet fra TFK og Mountain buggy, fortsatt veldig hyggelige stunder med barselgjengen. Oktober var vakker i år!!
November: Var en lang måned fylt med både tristhet, sykdom og morro. Den startet jo med at lille Ylva som hele Norge fulgte reiste opp til himmelen etter flere år syk av kreft. Hun fikk i barnehagen til Maya noen år så da det ble arrangert fakkeltok føltes det godt å få delta i det sammen med Maya. Rundt det samme tidspunket ble OC syk og vi måtte ligge på isolat noen døgn. Han slet med luftveiene og fikk ikke i seg nok næring. Maya og Jenny flyttet på rom sammen, og barnas rom ble helt områkert! Jeg viste bilder av alle barnerommene. Jeg lagde verdens beste kake etter å ha smakt den hos venninnen min første gang. Høstkos hjemme og tidlig julebord med jentene mine var vel månedens opptur :-) 
Desember: Endelig jul! Denne måneden hadde vi virkelig ventet på i år! Vi hadde masse fin tid med de største barne, både Annie og Puttipluttipott i Oslo! Jeg skrev om "mobilkurv" og saken jeg leste om som inspirerte meg til å innføre mobilkurven. Jeg blogget en del om interiøret, og hovedfokus på stuen som endelig har tatt form! Jeg skrev også om bevisstgjøring rundt barna våre, hvor viktig det er. Ellers så var store deler av desember preget av sykdom. Casillas var syk siste halvdelen av Desember, og fra 19 til julaften lå vi faktisk på barneavdelingen på ahus igjen. Han hadde ørebetennelse, lungebetennelse og var skikkelig dårlig. Han er fortsatt ikke frisk, og barneastma er nok stor skyld i det. Vi hadde alikevel en kjempe fin julaften hos min mamma, og en rolig romjul. Nyttåraften ble feiret hjemme i sofaen sammen med min kjære. Det var året vårt i lykkemammabobla! Nå er jeg klar for et nytt bra bloggår, og målet er å få flere lesere og vokse som blogger! Det er kanskje litt rart å sette seg mål rundt bloggen, men det er en stor del av hverdagen min og ikke bare en liten hobby lengere! Håper dere vil hjelpe meg med å nå målet mitt, ved å lese videre ♥ Godt nytt år fine mennesker! PS. Første del av årskavalkaden ligger under kategorien "høytider", eller på slutten av desember arkivet. // Lik hvis du elsker årskavalkade like godt som jeg :-)  Ses senere i dag!

GODT NYTT ÅR KJÆRE GODE DERE

Nå var jeg på vei til å skrive "jeg er bare en rask tur innom for å si godt nytt år", men det blir feil, jeg trenger ikke å være rask i dag. Vi har nemlig null planer i dag! Planen var jo som vanlig å ha huset fullt av store og små venner, og en stor kalkun i ovnen. Vel sånn ble det ikke i år. Vi er tufse hele gjengen, spesielt OC og jeg. Derfor måtte vi avlyse i kveld. Veldig rart for den sosiale familien vi er, men akkurat denne nyttårsaften så blir det sånn.. Småsyk og et helt hus å gjøre i stand - det går jo ikke. Vi skal nok kose oss litt likevell. Christian tar med jentene ned i Drøbak i ettermiddag for å se barnefyrverkeriet, mens OC og jeg koser oss på sofaen. Når barna legger seg til vanlig tid i kveld så kan vi dele en flaske vin i sofaen, prate og lage middag, eller faktisk se på "homeland" som vi har fått så dilla på. Vi kan velge helt selv, og jeg slipper å gå ut av pysjen. Jeg tror det blir ullpledd, sofa og et glass vin.. 


Takk for i år, fine mennesker som leser og inspirerer meg til å skrive blogg! Ønsker dere en kjempe fin avslutning på 2013. Vi sees i 2014, og da med resten av årskavalkaden ♥♥ 

ÅRSKAVALKADE 2013 JAN-JUNI

Januar: Jeg var så klar for 2013. Det var året jeg endelig skulle bli frisk. OC var i magen, og jeg var i uke 28, 29 og 30. Den ekstreme kvalmen hadde virkelig kommet tilbake etter noen få ukers opphold med kun oppkast 10 ganger om dagen. Nå var alt mye verre igjen, og jeg var innlagt 2 av de 4 ukene i januar. I januar ble Jenny 3 år, og 24 januar ble Maya 5. Bloggen var preget av min sykdom og all oppdateringer denne måneden gikk ut på dette. Rart og trist å lese tilbake.
Februar: Innlagt i mange dager igjen. Kroppen var så sliten at jeg har ikke ord.. Tenker tilbake og får tårer i øynene.. Den tøffeste kampen i mitt liv. Kun noen få uker igjen føltes altfor lenge. Jeg var livredd for at kroppen skulle takke for seg. Heldigvis fikk jeg det lille jeg trengte for å overleve, på sykehuset. Det var i februar de fine jentene mine arrangerte babyshower. At de overrasket meg den kvelden, og kom hjem til meg med mat og gaver kunne ikke passet bedre. Jeg hadde ligget på badet og grått hele dagen. Jeg var utrøstelig og helt på bånn. Takk fine jentene mine som overrasket meg akkurat da ♥ Denne måneden dro Christian med småjentene til Spania. Jentene måtte komme seg bort, og jeg var på sykehuset uansett. Godt for meg, og godt for de.. 
Mars: Endelig var måneden kommet. Jeg kunne telle ned til det planlagte keisersnittet mitt 13 mars. Jeg hadde klart det! Nå var det bare å holde ut noen få dager til.. Ikke visste jeg at en liten tur til Ski storsenter for å kjøpe voksipose skulle sette igang riene. Og kroppen min som ikke tåler rier pga tynn livmorvegg, i tillegg.. I hu og hast måtte han ut med hastekeisersnitt, og det var bare såvidt Christian rakk det. Jeg ble lagt i narkose pga utfordringer og det hele var en tøff opplevelse. Han var frisk og perfekt og nå var det hele over. Etter noen dager på sykehuset kom jeg hjem. Ikke kvalm. Med mer energi enn på 9 måneder. Jeg hadde kommet til himmelen. Nå orket jeg å drikke, spise, kose på barna mine, amme, kose med ny baby, være kjærste, blogge. Ja alt var så mye lettere.. Selv om jeg hadde vondt arr, ømme store melkepupper og alt som hører til den første tiden. Alt var bedre enn å være kvalm og gravid.. Jeg fylte også 26 år i mars. Jeg husker det såvidt, jeg var jo i bobla mi. Takk og lov for Mars, og takk og lov for å slippe kvalme.

 April: Måneden startet litt tøft med en småsyk baby med gulsot, men dette var på vei over i april.. Han var på bedringensvei og ble "friskmeldt". Han spiste godt, vi fikk til ammingen og jeg var uovervinnelig! April ble brukt til venninnekos i Oslo, NYDELIG vårvær, masse blogging, spennende nytt samarbeide med side2, pressevisninger, masse tid til jentene mine. En fantastisk måned ♥

Mai: Denne måneden dro jentene, Baby OC på 8 uker, mommo, besse og jeg til Estepona for første gang! Vi var der i 15 dager og ble helt forelsket i stedet! En deilig ferie, og vi storkoste oss hver dag.. Det var ingen problem å reise med så liten baby, så lenge vi tok det med ro, og alt gikk på barnas premisser. I mai fikk barna også en ny fetter og OC fikk en ny venninne!
Juni: Endelig sommer! Jeg koste meg med verdens fineste baby som begynte å sove hele natten. Vi fikk god kontakt med barselgruppe som vi var myye på utecaféen i Drøbak med, og som fortsatt møtes 1 gang i uken. OC og jeg dro også tilbake til Estepona sammen med Christinevenninnen og Mathea i en hel uke. En uke med venninneprat, stranda, babykos, shopping, tøys og tull. Den turen lever jeg på enda! Andre ting i juni var kjærstedagen vår 9 juni. Vi feiret den og var for første gang uten barn en hel kveld! Og selvfølgelig dåp! Nydelig dåp, først i Drøbak kirke og feiring hjemme hos oss - fin dag og stolte foreldre!Fortsettelse følger.......
// Lik hvis du syntes årskavalkade er like gøy som meg!!

NYTTÅRSBORDET

Åå det er så mye fin bordpypynt! Jeg skulle ønske jeg hadde allverden med tid til å gjøre hele huset klart for nyttårsfest! Her i hus kommer det 13 voksne mennesker, 5 barn og 3 bebiser som skal feire sammen. De fleste av oss har feiret de siste 5 årene sammen, det har nesten blitt en tradisjon. Det blir ikke mye pynt og staseligheter på bordet i kveld, jeg har nok med å organisere barn og soveplasser, mat og et noenlunde rent hus. Formen er ikke helt på topp, men jeg tipper at en kaffekopp gjør meg klar til kamp! Maten tilberedes ikke før i morgen, men jeg må gjøre klart det meste i dag slik at jeg er en hyggelig mamma i morgen! Det er jo en spennende dag for barna også :-) Her i Drøbak er det noe nytt i år, nemlig barnas nyttårsaften. Med fakkeltog og fyrverkeri kl 17 (?) i Drøbak sentrum. Dette syntes jeg er supert, hvis de sover kl 00 så er det ingen som føler seg snytt for fyrverkeriet. 

Ønsker dere en fin dag med planlegging av nyttår enten dere skal ha det hjemme, eller ei ♥

HAPPY HALLOWEEN

Litt på etterskudd, men her er hvertfall bildene fra halloweenfeiringen! Veldig vellykket med masse kaos, latter, skrik & skrål, og hyggelige naboer!

I helgen har Lykke og jeg vært på farten! OC og jentene har vært på overnatting, mens vi fikk voksentid med morsomme venner og godt å drikke! Det var utrolig gøy, men etter kl 24 så skjer det noe med meg. Det har nok med at minste babyen min ikke er så stor enda, og jeg kjenner suget for å dra hjem og sove - så jeg er noenlunde opplagt til dagen derpå. Vi dro ikke hjem tidlig altså, men det er lettere å være trøtt en syk på andre måter og det slapp jeg ;-)

Nå er en ny uke i gang. Jeg innfører "våkne kl 06, før barna" igjen, det hadde nemlig sklidd skikkelig ut - noe som er helt greit for en periode, men siden jeg syntes det er så godt med egentid på morningene er det greit å ikke legge seg til vanen med å stresse før vi må ut av huset, igjen.

Senere i dag skal jeg vise dere nye bilder av barnas rom! Jeg har nemlig gjort en helomvendig på alle rommene. OC rom har blitt lekerom m/kles oppbevaring, Maya´s rom har blitt Jenny og Maya sitt soverom, og Jenny sitt rom har blitt OC sitt rom! Mer om det senere!

Ønsker dere en deilig start på uken!!