hits

Inspirasjon // Baby barn // Klær og utstyr

INSPIRASJON // SOMMERKLÆRDet er alltid spennende når pomp de lux åpner webshoppen (16 feb), og den nye kolleksjonen blir lansert .. Pga tidligere samarbeid har jeg har fått sniktitte litt på den kommende SPRING/SUMMER 15 - "hello colours" og det lover bra. Pastellfarger til både gutt og jente. Me like! Kjenner jeg gleder meg til vår og sommer når jeg ser disse bildene!

 


Mandag er snart forbi og straks dette innlegget er publisert skal jeg skrive litt notater fra dagen. I morgen tidlig kommer nemlig "24 timer med lykkemutters" igjen! Flere som sier det er de beste innleggene, og det er jo litt artig! Når det skrevet så langt som mulig skal vi se en episode av broadchurch - relativt ny serie på NRK. Anbefales! Ha en fin kveld ♥♥♥♥

BURSDAGSGAVE TIL 1 ÅRINGEN // WHEELY BUGSom dere kanskje har fått med dere så har OC fylt 1 år, og feiringen har gått veldig rolig for seg. I frykt for både stress og smitte så har familiemedlemmene vært innom på tur, i fred og ro. Da Bestefar og bestemor var innom så fikk OC en supersøt gave av bestefar og bestemor (bildet). En liten mus på hjul, også kalt wheely bug. Han er litt kort til å kjøre enda, men det tar nok ikke lange stunden før han farter rundt på egenhånd. Det fine med denne er at han bruker den som gåvogn til han blir litt eldre ;-) Resten av de fine gavene kommer i et annet innlegg! Ha en fin kveld!

ØNSKELISTE TIL 1 ÅRINGEN MIN


   
HEI! I tradisjontro, og mangel på bilder de siste dagene - med mindre dere ønsker å se flokete hår, gårsdagens sminke, siggete (er det et ord?) joggebukse og flekkete genser (fatter ikke hvordan det er mulig å bli så flekkete i løpet av en dag..) så er det best med en liten ønskeliste/inspirasjonsbilder til OC som fyller hele 1 år om tre uker. Her er TOPP lista. Lilleba klær til den atopiske kroppen som ikke kan ha ull, både pysj og bodys. Tynn ull lue til varmere dager - den grå med ører er SÅ himla fin. Nattbordet fra kartell... Hva kan jeg si? Jeg elsker det! Det hadde passet perrrrfekt på rommet hans.. Dette er en spleise gave da! Det er forsåvidt det meste ;-) Det er lov å la seg inspirere og ønske seg! Joggesko til en liten tass til våren, samt den fine vårjakken, som omtrent ALLE har, men det er jo en grunn til det.. Sist men ikke minst, sengetøy fra sne design. Elsker fargene! 

Da ble det et lite blogginnlegg i dag også da dere. Ikke værst! OC er mye bedre, nå har han bare ørebetennelsen igjen, og astmaen er rolig og fin. Satser på bedre dager fremover. Selv jeg er litt tam om dagen.. Jeg går på medisiner selv, for noe helt annet enn astma altså. Det er denne fødselsskaden jeg pådro meg under keisersnittet med OC. Jeg sier hele tiden at jeg skal komme tilbake til dette, og fortelle men det er et svært sårt tema så jeg bruker litt tid.. 

Nå er det rød tomatsuppe - som Jenny kaller det, som er på agendaen. Jen har med en venninne hjem fra barnehagen og vi slår til med kakao til middagen! Onsdagskos! Hvis dere lurer på hvorfor det er så stille på instagram så er det fordi jeg ikke har iphonen min. Min ble ødelagt noen uker tilbake og etter det har jeg brukt samsung. Først var jeg helt i taket, den er jo dødskul... Men nå er den både for stor og har dårlig kamera. Heldigvis er min på vei hjem til meg i skrivende stund. I morgen er jeg back on track! Hurra! Da blir det også letter med mobilblogging! Nå er det middag! We speaks!