hits

Inspirasjon // interiør, klær og sko

My new babies


Det er så sjeldent jeg kjøper meg noe fint! Det hender jeg kjøper meg noe praktisk og hverdagslig - som også kan være fint, men sjeldent noe skikkelig fint og unødvendig i hverdagen. Men så kommer de tidene der jeg virkelig trenger noe fint, men da har jeg ikke muligheten til å kjøpe det heller.. Typisk! Jeg er en "safer" og kjøper alltid det tryggeste når jeg har muligheten til å kjøpe meg noe. 

Men NÅ, nå har jeg vært flink! Jeg gikk nemlig innom favorittbutikken i Drøbak forleden. Jeg måtte bytte et plagg (og fikk selvfølgelig den beste servicen, det er en av grunnene til at jeg elsker den butikken, og hun søte som eier den) og skulle kjøpe meg noe annet.. Jeg brukte lang tid, og så på hvert plagg / siklet på hvert plagg.. Til slutt falt valget på en ullgenser. En sinnsykt fin ullgenser, men dog - en ullgenser. I fargen grå.. Jupp.. Som så mye annet jeg har. Men så fikk jeg øye på de fineste skoene på lenge.. Og på foten satt de så godt, og jeg ble såå fin - der jeg sto i nuppete treningstights og regnjakke. For det gjør disse skoene, de gjør meg fin uansett. Det skal litt til!

Jeg klarte ikke helt å bestemme meg, fortjente jeg virkelig noe som ikke kunne brukes hver dag? Var det så lurt? 

Oh yes, det var lurt! Det var virkelig lurt, It made my day og vel så det.. Og jeg elsker å bruke de. Enten på FN café på skolen, eller julebord i desember. De går fint til både jeans og kjoler! Det siste argumentet som avgjorde var høye heler. Det funker så dårlig for meg, men jeg elsker å pynte meg! Med disse føler jeg meg pyntet uansett. Love it!

Og skal jeg fortelle dere noe gøy! Førstkommende torsdag har "MIN" butikken kundekveld - hvis dere har muligheten så må dere ta turen! Det loddes ut goodiebag til en verdi av 15.000,- (vi snakker dunparkas, genser, jeans, u name it) I tillegg til 25% på hele butikken! Jeg kommer, og jeg håper vi ses :-) Dere finner facebooksiden til butikken HER for mer info. 

For å gjøre dette ryddig. Dette er reklame fordi jeg vil det, og i blant har jeg noen bloggavtaler med "MIN". Men skoene er kjøpt og betalt selv :-) 

Ha en fiin dag ♥

Jeg har unnet meg noe fint

God morgen! 

Har dere en god start på helgen?

Jeg må starte med.. Jeg er så fornøyd! Jeg satte en plan for bloggen i desember, nå er januar snart over og jeg har klart å gjennomføre planen min! Det føles så utrolig bra! I tillegg har jeg fått så mange gode tilbakemeldinger. Nå kan jeg med stolthet si at dette er jobben min. For det er jo faktisk det! Ikke i så stor grad, men i en passe grad, sånn at jeg føler meg bedre enn på lenge. 
Så takk for at dere leser. Jeg mener det. Virkelig. 

I den anlending kjøpte jeg noe bare til meg selv forleden. Noe jeg har ønsket meg lenge.. Nytt halskjede! 
Jeg har sett på platene med bokstav lenge. Jeg ønsket meg faktisk til jul - spesifikt ønske til jul av min kjære, men jeg fikk hjelm (!) Kanskje på sin plass etter dette innlegget. Karma much! Haha!

Uansett. Smykke under juletreet ble ikke noe av, og nå har jeg tatt saken i egne hender. Etter bursdagskalas forrige helg ble jeg så inspirert av en venninne som hadde akkurat sånn jeg ville ha. Passe stort og gullbelagt. Hun hadde kjøpt anhenget her i Drøbak (merket er syster P) og brukt et gullkjede hun hadde liggende. Brått ble det ikke så dyrt!

Anheng 299,- og mitt eget smykke gjorde det litt mer eksusivt. Jeg fikk også et tips, bruk sølvpuss hvis anhenget blir slitt/stygt etterhvert. Det er jo bare gullbelagt og kan lett bli misfarget etter mye bruk. Tips til meg selv for at glansen skal vare lenger: Ikke dusj eller tren med smykket!

På tide å kaste seg i dusjen, starte med rydding og baking.. I ettermiddag blir det familieselskap for Maya :-) 

God lørdag!

NEW SHOES

Fra markedet i havnen, i Estepona. Nye sandaler. Tipper disse blir favoritter..Vi er vel hjemme.. Det var todelt hos barna da vi skulle dra. Noen ville hjem, andre ikke. Men når vi først kom inn døren i huset vårt tror jeg alle 3 syntes det var godt. Nå er de vel i seng, og vi skal straks gjøre det samme. Skal bare sette på en vask til, og skravle litt om ferien som har vært. I morgen tidlig begynner Christian på jobb igjen - det blir rart etter 3 fantastiske uker sammen.. Men vi er heldige. Så heldige..  God natt ❤︎

FAVORITTENE

Nikes, all black. 


Hei dere!
Dagene flyr og det er sommeravslutninger både på skole og i barnehage. I ettermiddag har vi vært på skiphelle stranden sammen med klassen til Maya og vi var så heldige med været. Jeg syntes det er vanvittig hvor fort dette året har gått. Jeg syntes det ikke er lenge siden sist vi hadde sommeravslutning på skiphelle. Plutselig er det 3 klasse vi forbereder oss på.. Det er heldigvis en laaang sommer før den tid.

I dag har jeg laget kake til avslutningen, og vært på en liten rundtur med Lykke for å kjøpe antrekk til oss begge til bryllup. Det nærmer seg sommerens første!
Nå ligger vi begge i sofaen og vurderer et par episoder av "Game of thrones". Og når jeg skriver vurderer så mener jeg virkelig vurderer... Jeg spurte meg selv forrige epsiode hva jeg fikk ut av det, og det var faktisk kun frykt.. Ikke en eneste scene der jeg ikke sitter med hode bak puten. Jeg vet ikke om jeg orker mer jeg! My god for en heavy serie ass.. 

PÅ SNAPCHAT

Folkens! Jeg har hatt snapchat siden det kom, og bruker det faktisk utrolig mye. Frem til nå har det kun vært mine nærmeste, men jeg tenkte å hive meg på resten av bloggerne og invitere dere til å følge meg der! Søk meg opp på marlennordby om dere vil se en litt mer privat side :-) Vi ses der!

Over til noe helt annet! Det er på tide med litt nytt på veggene her hjemme, spesielt på soverommet, og det som skal bli vår lille kontorkrok / bloggspot! På Desenio har jeg sett meg ut flere freshe postere. De åpner snart for Norge, og i den forbindelse deler jeg et hot tips: Registrer deg på hjemmesiden og få beskjed når nettbutikken åpner, samtidig blir man med i trekning av gavekort på 500,-

Reklame

FRIDAY INSPIRATION

God morgen! For en herlig følelse - i dag våknet jeg til sol! Dette blir en herlig dag, jeg kjenner det på meg! Kvelden skal tilbringes i oslo med kveldssol, middag og drinker. Det blir fint i grunn (hjerter i øya..)

Samarbeid
Har dere fått med dere Hanneli for Gina Tricot? Jeg blir så inspirert av den dama, hun har så sterk personlighet og jeg elsker stilen. Sjekk bare ut filmen nedenfor.. 

Utrolig kult at hun gjør et samarbeid med Gina Tricot. Jeg vet allerede om et par plagg jeg skal sikre meg.. Hvordan er det med dere jenter? Blir dere inspirert når It girls fronter kleskolleksjoner? I do! Jeg syntes det er stas å sikre meg plagg jeg vet kommer fra en person jeg digger. 


 Nå er det på tide med frokost og kaos.. Et hyggelig kaos vel og merke. Rart hvor blide barna også blir av sol som skinner rett inn på kjøkkenet. Som jeg elsker denne tiden.. Resten av dagen skal brukes på trening. Jeg jobber hardt for å få kontroll på skrall kropp om dagen. Usikker på hva som gjør hva verre eller bedre, men trening er uansett bra for sinnet - og det er viktig! 

Ha en deiilig dag fine mennesker! Vi ses plutselig ♥ 

VALGETS KVAL // SPISESTUESTOLER

God morgen fintfolk! Det er torsdag allerede..! Som jeg skrev i går så legger jeg ut noen vakre stoler som er på listen over mulig spisestuestoler! 

1. Den første er favoritten. &tradition sin "in between" chair, jeg ønsker den i sort. None med erfaringer? Jeg ELSKER alt ved denne stolen. 

2. "About a chair" fra HAY er så god å sitte i. Den har vært på markedet lenge nå, så den er ikke like interessant lenger?
3. "The Drop" chair by Arne Jacobsen. Jeg syntes den er nydelig, men det spørs om den blir litt for liten for alt som foregår rundt spisebordet mitt? Jeg liker stolene litt kraftigere, også vet jeg ikke hvordan den er å sitte i. Anyone? 
4. Den enkle J77 fra HAY. Billigere variant og så ren i designet. Den er fin, men hjertet mitt banker raskest for nr 1 ;-)

Det blir spennende å se hvor valget faller. Det blir nok en svart variant, det vil passe fint til nymalte peisen! Har dere stol dilla? Isåfall hvilken stol ønsker dere, og hvilke har dere? Kanskje det dukker opp noen som har gått meg hus forbi :)

INSPO - SOVEROM

Hei dere! I løpet av vinterferien er planen å få nytt soverom! Vi skal pusse opp kjellerrommet og lage stooort soverom, og Maya skal overta våres. Dette har vært planen i noen måneder men det tar tid å planlegge og spare penger til oppussing. Det må legges gulv, male og litt småplukk. Jeg ser for meg hele rommet og her er noen av ideene mine (nå spørs det bare om Lykke er enig...) 

Betongvegg. MÅ ha! Dette bildet er hentet fra "concreteWall - Tom Haga"

Jeg ønsker (kanskje) en åpen klesløsning, men med kommoder til undertøy og den slags. Mye sort og hvitt, men noen fargeklatter her og der. Mange er kanskje lei teppet fra HAY men jeg syntes det er så fint! 
Tre hylle lav, svart / Loop stand hall, svart / Hang henger 5-pakk, kobber / AJ vegglampe, svart / Strap Mirror Ø70, grå / Pinocchio teppe, confetti / Componibili 3 skuffer, svart  

HAIR INSPO


Jeg skal til Yvonne på torsdag for bryn og hår....! DET trengs! Jeg tror ikke dere hadde trodd meg hvis jeg sa hvor lenge det er siden sist.. Anyways. Jeg tror det blir halvlang bob. Hva tror dere? 

Nå sitter jeg på turninga! Besse (min mormor) kom på besøk, og jeg ble med Maya på turning. Det er jo en drøm å sitte på tribunen med en kaffe og mac på fanget etter å ha vært sammen med OC 24/7 i halvannen uke. 

Forresten, en av dere spurte hvordan jeg klarer trening når jeg har sovet så lite? Vell. Jeg gjør vanligvis ikke det, men nå er jeg så fast bestemt på å nå målet om en sterkere og mer fit kropp at jeg ikke har noe valg. Søvn eller ei, jeg SKAL på trening med mindre jeg blir fysisk oppholdt på sykehuset som i forrige uke. Dessuten gir det meg energi. Trening gir meg ALLTID energi, og jeg angrer ALDI på å ha dratt. Så sånn er det :-) Jeg er ikke umenneskelig, bare veldig lei av å falle ut av treningen annen hver mnd ;-)

God ettermiddag og kveld til dere, fininger ♥♥

THE LITTLE THINGS


Jeg har fått helt dilla på de minste av de minste øredobbende. Da jeg kom over disse Minimal earrings from #Stillwithyou#etsy klarte jeg ikke la være å bestille en liten julegave til meg selv. Digger det lille skjøre. Når de er så små kan jeg faktisk ha i alle hullene, jeg har 5 til sammen. Etsy har så mye fint, og jeg har noen bittesmå gullbelagte ringer derfra også. Bruker dere etsy?

God morgen! Nå er det godt å komme hjem! Spise den hverdagslige muslien og drikke kaffen min, sammen med bloggen. Barna suser rundt på egenhånd, og straks kommer det to nevøer inn døren som leker med oss i helgen fordi mammaen og pappaen flytter og pusser opp. Dagen skal bli brukt med barna, vi skal gå julebukk. Hvertfall de 4 eldste. De to yngste blir nok inne for å rasere stuen, eller no sånt. Det var hvertfall det som var mest gøy i går ;-)

Nå starter sirkuset i Ullerudkroken! Got to go! prøver å ta noen snaps av gjengen i løpet av dagen! Ha en fiin dag!

ACNE AND MARC


Disse pryder gangen.. Hvertfall en liten stund til.. Før cherrox, vått regntøy og møkkete votter kommer slengende inn og tar over. 

Hola! Jeg er vel hjemme igjen. Vimsete meg satt jo på venterommet i 20 minutter før det kom frem at jeg hadde blingset på dagen.. FuCk altså. Jeg som hadde gruet meg, og var klart for å få det overstått. Jaja. Da var det bare å vende snuten hjemover med julemusikken enda høyere enn på veien til.. 45 minutter frem og 45 tilbake.. 

Jeg har sett ut som et overkjørt troll i dag. Skibukse, treningsgenser og samme sveis som for 2 dager siden. Litt sminke fra i går, mascara på tre øyevipper som har delevis smuldret bort liksom. Jeg la igjen vesken med lommebok, papirer og bensinkort hjemme. Alikevell tok jeg en snartur innom ski storsenter for å ta en kaffe med venninne som hadde pause.. Uten penger, uten diesel på bilen (flaks hvis jeg kom hjem) eller følelsen av å ville være ute blant folk. DA skjønner du at jeg ville møte venninnen en tur! Håper ingen andre så meg ;-) 

Nå har jeg ryddet klær, og skal kaste meg i dusjen før ettermiddagen starter. I dag turner begge jentene fra 16, så jeg skal se på. Ha en fin ettermiddag! Og folkens.. Det er HELG! 

DETAILS


Dagens detaljer og sniktitt på gaven jeg fikk forleden. Elsker elsker. 

Å for en lettende dag.. Den startet med å levere barna sammen med Christian, før vi kjørte sammen til hans jobb. Jeg tok bilen videre til Oslo der lillesøster Camilla bor. Endelig littt tid med den minste klumpen i familien. Lille Teodor på 3 mnd.. Vi spiste lunsj, og jeg tok en liten powernap sammen med baby T på fanget. Deilig start på dagen kan dere tro. Etter et par timer dro jeg videre til ahus. Gruet meg som rakkeren, og forventet et slag i ansiktet som det fort kan bli når man forventer mirakler. MEN det gikk så bra. En human og empatisk overlege. Jeg følte meg hørt, og ivaretatt. Trygg og forstått. En god følelse.. Så får vi se hva fremtiden bringer. Baby steps..  

Her i hus er det full fart i dag. Maya har med venner hjem og det er hjemme-alene-fest tilstander. Jeg har sneket meg inn på stuen med en kaffekopp og blogg. En liten pause før Christian skal hentes på jobb, og Jen hos en kompis. Vi ses ♥ 

MY NEW LOVERS
Acne pilots. My new lovers. Akkurat lave nok til at jeg kan bruke de.. Ellers har jeg helt sluttet å bruke heler, dessverre. Men disse, disse funker - hvertfall for en liten stund. Perfekte til jeans, kjole og skjørt. Style de opp og ned. Tipper at om 6 måneder så aner jeg ikke hvordan jeg overlede uten de. 


De siste dagene har jeg fått flere tilbakemeldinger om ting dere ønsker jeg kan blogge om! Tusen takk! Alt er notert, og kommer etter hvert :-) Innlegg om bryllupet vårt, fun facts om lykkemutters til evt nye lesere, osv. Setter pris på at dere gidder å ta dere tid til å kommentere ♥

FORDI JEG FORTJENER DET

I stedet for å male rekkeverk så ble det impulstur til Oslo, men hun fine på bildet. Lunsj i solen, titting i butikker mens C jobbet, OG kjøp av noe jeg har ønsket meg veldig lenge hos ACNE.

Hadde det ikke vært for en helt spesiell så hadde jeg ikke "unnet" meg dette på enda veldig lenge. Følelsen av å bruke masse penger på kun meg selv når vi er 5 i familien er litt blandet. Men akkurat nå føles det faktisk himla digg! Jeg er super happy! Kan dere gjette hva jeg har kjøpt? ;-) Viser dere plutselig!

THE CUTEST EARRINGSÅh som jeg elsker ETSY! For litt siden så kom disse supersøte øreringene i postkassen min fra KiiNA i Seattle. Elsker at de er så skjøre.. Også koster de ikke mye heller. Handler dere på etsy? Jeg kan sitte timesvis å titte på alt fra barneluer, postere og smykker.. Eller timesvis er kanskje litt å ta i, det er ikka akkurat som jeg har så mange timer til overs til den slags, men jeg kan sitte lenge hvertfall!

Helgen er over! Nå syntes jeg tiden flyyr. Jeg begynner faktisk å glede meg til jul igjen. I know, alt for tidlig, men det samme skjer hver sensommer. Jeg blir så deppa over at sommeren er over og må heller forkusere på noe annet hyggelig. Viktig å ha fokus på de rette stedene ;-) Men før den tid så skjer det mye. Faktisk så skal jeg på en aldri så liten husmorsferie om noen uker. Uten barn. Jeg stikker en tur til leiligheten i Estepona. DET blir MAGISK! Bare noen dager altså, akkurat lenge nok til å lade batteriene, lese bok på stranden med en mugge med sangria ved min side ;-) Halleluja sier jeg bare!

Nå skal jeg straks hoppe i seng. Det tar på dette helt om natten og dagen greiene. Dessuten drakk jeg så mye kaffe i går kveld at jeg ikke klarte å sove godt i natt. Nå vet jeg at jeg kommer til å sove som en baby. Ha en god søndagskveld da dere, vi ses i morgen! Klemmer i fleng ♥

SOMMERENS BIKINIER


God morgen! Nå blogges det mellom matpakkesmøring og pakking av strandbaggen. Vi er på farten men må bare slege ut dagens innlegg først.. Er skikkelig i bloggemodus om dagen og det er så gøy! Bildene ovenfor er mine nyeste bikinier (jeg skriver "mine nyeste" som om jeg kjøper bikini annen hver uke, det gjør jeg ikke. Heller annen hvert år..) som jeg kjøpte da jeg var i NY. De er fra Victoria Secret og sitter utrolig godt på. Det er ikke bare bare skal jeg si dere etter 3 svangerskap og amming. Eneste grunnen til at jeg fant disse er fordi jeg for en gang skyld klarte å ta i mot hjelp. Hva er det med oss nordmenn, eller jeg skal ikke ta alle over en kam - så hva er det med meg, og mange nordmenn som ikke er glad i å ta i mot hjelp? Jeg kom inn i den gigabutikken med undertøy så langt øye kunne se. Det kommen en superkoselig butikkansatt bort å spør meg om jeg trenger hjelp. Jeg svarer automatisk "No thank you, I´m´just looking". Assa, hvem prøver jeg å lure? Eller imponere for den skyld.. Jeg valser jo rundt som om jeg har peiling. Saken er jo at jeg aner ikke hvilken størrelse jeg bruker lenger, heller ikke hvor noe er. Jeg tok meg selv i nakken og spurte om hjelp.. Etter 40 minutter med sosing vel og merke. Den søte hjelpen målte meg raskt og fant frem noen overdeler som satt som skudd! 

Note to self; Ikke tro du der noe. Tørr å be om hjelp. 

Når det er sagt så sitter den ikke SÅ godt på.. Eller når jeg står rett opp og ned så gjør den det. MEN da jeg var på stranden her forleden svømte Maya, Jenny (med armringer) og jeg ut til flytebryggen.. Der var det også 5 andre tolvåringer, både gutter og jenter. Maya og Jenny kjenner mammaen sin så når de vil ha meg til å gjøre noe så kaster de ut utfordringer og snakker litt mellom seg "WOW, tenk om mamma turte å hoppe a! Tenk om mamma kunne ta bomba a!" Jeg er ekstemt forutsigbar på det område og kjenner lysten til å tøffe meg ta helt over. Roper ut "SE PÅ MAMMA NÅ" og stuuper uti det peneste jeg kan. I det jeg treffer vannet kjenner jeg at ALT forsvinner. Jeg er så fjern at jeg hadde glemt å knyte bikinien over skuldrene, den var kntt bak ryggen. Bikinitrusa klarer jeg så vidt å fange med tåa, og overdelen er surret rundt magen.. At vannet var så klart at vi så til bånn på 4 meters dyp var ikke så kjekt det heller. Jeg fomler litt rundt under vann til jeg må opp for luft mens jeg hååper hele bryggen så mammaen til Maya og Jenny sitt mislykka stup. Veeel.. De så det. Det var mye fnising da jeg måtte ta "the walk of shame" opp stigen.. Maya og Jenny syntes heldigvis det var dødsmorsomt, og forhåpentligvis er de så små at de ikke skjønte at det ikke var en del av planen.

Så sånn er det. Ellers god bikini altså! bare strikken som er litt tam ;-) Nå er det strandtid! Skal huske å holde på trusa i dag!

GODDAMN, THIS STUFF...On my wish list! Alexander Wang Marion bag // Nike air max // undertøy // Birkenstock // Ray Ban Clubmaster. 

Nå skal det pakkes!! Kjærsten kommer inn døren om få timer, og om 15 timer sitter vi på flyet til NY! Whohoo! 

NÅ HAR JEG SNART BURSDAG, ASSA // ØNSKELISTE

.... It´s true! 16 mars fyller jeg 27 (?) år. Har falt litt ut av tellingen etter at jeg fylte 25. Anyways, jeg er en skikkelig bursdagsjente og feirer alltid bursdagen min med ballonger, sprudlende drikke og kake! Sang og gaver digger jeg! Det var ikke noe problem å få meg opp på pulten på barneskolen mens alle de andre barna sang bursdagsang, for å si det sånn ! 

De siste årene har jeg fått færre gaver til sammen, og da er det noe jeg virkelig har ønsket meg fra flere personer. I fjor fikk jeg f.eks denne stellevesken fra smallstuff. I år så ønsker jeg meg bord til loftstuen. Den trenger SÅRT et bord, vi har faktisk ikke stuebord der oppe, selv om det er over 3 år siden vi flyttet inn. Det har vært en prioriteringsak siden vi flyttet inn i et større hus og ikke hadde møbler til alle rom, eller penger til å kjøpe alt på engang. Sånn er det bare, og jeg liker det egentlig. Da setter jeg ekstra stor pris på det når det først kommer.. Nå syntes jeg forøvrig det har tatt lang nok tid, og ønsker meg derfor disse nydelige bordene fra HAY. Et stort svart, og et litt mindre hvit - eller omvendt, jeg er litt usikker. Jeg har sett de i levende live hos en venninne, og de er fantastisk fine. 

Den andre tingen på min ønskeliste er "about A chair" også fra HAY. I skrivende stund ble jeg faktisk litt usikker på om jeg kan ønske meg denne uten at mannen har prøvesittet den først. Han nevnte nemlig i dag tidlig at han fikk vondt i ryggen av de gamle hvite stolene fra IKEA som jeg har dratt frem fra kjelleren. Han vil heller at vi skal ta frem de stolene jeg satte vekk - nemlig arvet stoler fra svigerinnen. De var fine en gang i tiden, men (unnskyld meg) de har gått liiiiiitt ut på dato nå. Stolene fra HAY ser jo gode ut? Kom gjerne med erfaringer dere som har de. Vi trenger nemlig noen gode til ryggen til C ;-) *Håper ikke han leser dette, han er litt mer privat enn meg i grunn.* Jeg må også legge til at dette er dyre ting så jeg ønsker meg selvfølgelig penger til å spare å kjøpe det selv ;-) 
SIST MEN IKKE MINST - CHRISTIAN (nå håper jeg han leser likevell) LA MEG INTRODUSERE DEG FOR HENNES MAJESTET → ACNE TRACK . (Hvis ikke du skjønte det så kan du trykke på linken til navnet på skoen, og komme direkte til handlesiden. Jeg bruker str 36.) Jeg vet de er litt dyrere enn gavene vi pleier å gi. Ja faktisk 3000,- dyrere.. Kremt. Men jeg har jo vært så snill i år:  

  • Av 700 bæsjebleier det siste året så har jeg tatt 699, og du 1. 
  • Jeg lot deg henge opp et basketnett over garasjen. 
  • Jeg har latt deg slippe eks antall familiesamlinger ved å si du ikke følte deg helt i form, når du egentlig skulle se champions league eller Tiger Woods. 
  • Jeg har IKKE bulket, kommet borti "bare litt", eller skrapet bilen i hele år. 
  • Jeg lar deg ha et barskap av en stor globus OG treningssykkel i stua - yes damer, det er helt sant! 
  • Jeg har blitt litt flinkere til å rydde opp etter meg det siste året. 

Det er mangemange andre ting også, men det er litt vanskelig å komme på de når jeg er "on the spot". Om ønskelig kan jeg komme tilbake til deg/dere med en mer utfyllende liste.  
Så folkens, her har dere min sin ønskeliste til bursdag. Den lages hvert år, men i år er første gang den publiseres - i all ydmykhet, off course. 
// Please LIK hvis du syntes jeg har vært snill i år ! Det hjelper sikkert på Christian ;-)