hits

Julekalender 2013

VINNER AV LUKE 22 OG ÅPNING AV LUKE 23/24

Ny luke skal åpnes mens Casillas sover fredelig i vognen sin. Denne luken er for både 23 og 24, siden gaven er så fin og flott ;-) Gaven er en SAMSUNG GALAXY TAB 3!! Woohoo, nissefar er jammen snill i år, eller er det vi som har vært snille?! Uansett, meld dere på, og del gjerne innlegget videre, og "lik" nederst i innlegget <3

Vinner av luke 22: Kine gulbrandsen
22.12.2013 kl.20:28 "Ååå nå krysser jeg alt for å vinne denne gangen :) elsker den butikken og hadde passet utmerket til leiligheten vår :) Masse god bedring sendes til dere."
- gratulerer så mye! Send meg en mail til marlen.nordby@online.no

Til slutt. Ber om forståelse for at gavene kan bli sendt ut noe senere fordi vi er innlagt på sykehus. Det tar tid å sende avgårde mail osv, så ting kan bli litt utsatt, men alle som har vunnet er notert og skal selvfølgelig få gaven sin :-) GOOOD JUL! Oppdatering fra isolatet på barneavdelingen kommer straks!

VINNER AV LUKE 21 OG ÅPNING AV LUKE 22

Luke nr 22; Gavekort hos nettbutikken www.sofiesvilla.no En av de beste nettbutikkene, eies av min gode venninne! Gavekortet er på hele 500,- Meld dere på!! :-D

Vinner av luke 21: Ragnhild "Jaaaaa! Det smykket er såååå lekkert! :)" - gratulerer!! Send meg en Mail til Marlen.nordby@online.no

VINNER AV LUKE 19 OG ÅPNING AV LUKE 20 // VINN BABYCALL

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  // Sponset 
God kveld ♥ Ny luke skal åpnes, og bak denne luken skjuler det seg noe jeg vet flere har ventet på! Nemlig en fantastisk babycall fra PHILIPS AVENT. Det er modellen som heter SCD580. Den har så mange fine funksjoner som jeg elsker (OC bruker denne på soverommet). F.eks nydelig lys i taket, behagelig nattamusikk, klokke på foreldredelen, lys, amme-vekkerklokke, prat begge veier - er bare noen av tingene. Man kan til og med koble til mobilen sin og spille av egen musikk dersom det er en spesiell sang bebisen roer seg lettere til. Det er med stor glede jeg har får gi bort denne i julekalenderen min :-) Legg igjen en kommentar, og meld dere på! Jeg blir kjempe glad hvis dere på en eller annen måte deler julekalenderen min. Enten via facebook, på instagram eller bare fortelle det til noen du tror vil ha glede av premien. Tusen takk ♥♥

Så til dagens vinner av luke 19:  -Frida.h 19.12.2013 kl.21:44 "God bedring til dere, her har vi også sykdom i heimen, krysser alt jeg har for at jentungen blir bra til julaften. Denne pakken hadde passet ypperlig til ei sliten aleinemamma som jobber 100% turnus jobbing."

Gratulerer så mye - send meg en mail til marlen.nordby@online.no :-)


Folkens, NÅ er det NATTA! Jeg er noen timer i manko pga sykdom på lillebror, og nå sover han faktisk bra - as we speak (bank i bordet) så jeg skal hoppe til køys! Vi ses i morgen ♥♥

VINNER AV LUKE 18 OG ÅPNING AV LUKE 19

Hei! Litt på etterskudd pga sykdom, men her er luke 19: Hårprodukter fra fantastiske John Frieda! Supre produkter, og masse penger spart om du stikker av med denne luken! Meld dere på :o) Og lik gjerne innlegget nederst ♥

Så vinner av luke 18 (fra Secrets by B): Heidi L. 18.12.2013 kl.06:50 "Prøver igjen:) syns du er flink som klarer å oppdatere og ordne kalender med syke barn og alt annet som man skal ordne ved jul:)"

Vi ses senere, har foreløbig hendene fulle med en fortsatt syk OC ♥♥

VINNER AV LUKE 17 OG ÅPNING AV LUKE 18

Nok et smykke fra FANTASTISKE Secrets By B skjuler seg bak luke 18, og denne gangen et nydelig kjede, med champagnefarget glassten. Verdi 449,- Meld deg på, så kanskje du vinner førjulsgave til deg selv eller en annen du er glad i ♥


Vinner av luke 17 (produkter fra aloe vera):  Siri 17.12.2013 kl.22:40 "Jeg elsker Aloe vera men aldri prøvd disse produktene, håper jeg kan få muligheten nå! Hilsen en annen 3 barns mamma :-)"


Beklager litt sen trekning, men jeg har en liten minifigur som ikke vil sove. Han hoster og våkner om hverandre.. Akkurat nå ligger han under kjøkkenstolen der jeg sitter og blogger, og leker! I know, hva skjer med soverutinene når de er syke? Jaja! Håper han sovner sammen med meg, for jeg er skikkelig trøtt i dag ;-) Til slutt, jeg har sagt det før men sier det igjen; tusen takk for alle tilbakemeldinger om hvor glad dere er for julekalenderen. Det setter jeg så stor pris på ♥♥ Vi ses i morgen! Sove godt alle fine mennesker der ute ♥
↓ LIK HVIS DU LIKER JULEKALENDEREN MIN :O) 

VINNER AV LUK 15 OG 16, OG ÅPNING AV LUKE 17

Ny luke åpnes, og bak luke 17 så finner du en fantastisk goodiebag fra aloe vera! 
Her kan dere vinne Heat lotion. Denne har jeg selv og har f.eks brukt den da jeg hadde brystbetennelse, forstuet ankel osv. Jeg har den alltid stående. Jeg føler den har en lindrende effekt på betennelser i kroppen, solbrenthet, stikk, brennmanet, osv. Aloe Gelly har jeg aldri prøvd, men jeg har lest om den og den brukes til alt mulig som tørr hud, på sår, solbrenthet, hevelser under øyenene o.l. Til sist men ikke minst, aloe lips! Min favoritt som jeg har brukt i maaange år. Det finnes ingen over! Jeg bruker den henholdsvis som lepomade, men også til myggstikk, solbrenthet, (eneste jentene syntes lindret nok da de hadde vannkopper) ekstremt bra på tørre og såre lepper. Det er flere ting som går igjen, men det er fordi det er dette jeg bruker aloe vera mest til og syntes fungerer bra! En kjempe fin premie! 

Vinner av luke 15 (gavekort fra sofiesvilla.no):  Hanna 16.12.2013 kl.17:00 "Jeg vil veldig gjerne vinne!!! Knallbra kalender Marlen!"

Vinner av luke 16 (goodiebag med velvære og helseprodukter): Miriam Lund 16.12.2013 kl.19:56 "Jeg er med.utrolig mange flotte ting i kalenderen din :-) leser bloggen hver dag :-)"

Gratulerer så mye! Send meg en mail med adresse til marlen.nordby@online.no ♥♥ Vi ses i morgen! PS. Del gjerne julekalenderen min videre ved å trykke "liker" nedenfor :-)

3 VINNERE ER TRUKKET, OG TO LUKER ER ÅPNET // VINN GAVEKORT OG GOODIEBAG

Vinner av luke 12 (lykt fra lykkelig på haver) : Karina 11.12.2013 kl.21:37 "Har kikket på den før på blogg-bildene dine, elsk!! ;-) Må være med på denne ;-)!!"
Vinner av luke 13 (stor goodiebag fra RFSU og Carmex): Ine 14.12.2013 kl.21:49 "Melder meg på 😊 godt du kom tilbake ble nesten bekymret her, siden siste innlegget var om falsk krupp og syke barn. Håper alle er friske nå. God lørdag!"

Vinner av luke 14 (armbånd fra Secrets By B):  chanett 15.12.2013 kl.18:25 "for en flott kalender. Blir så absolutt med :)" 


Luke 15 skal åpnes og der er det gavekort på 500,- fra den populære nettbutikken Sofies Villa
Jeg åpner i samme slengen luke 16 og der kan dere vinne en goodiebag med varer fra Simple (forbruksvarer!!) vitaminer fra natures sunshine og lipbalm og fuktighetsgivende krem til leppene fra mentholatum.
Vinnerne trekkes som vanlig i morgen kveld. Jeg håper vi er back on track, og at vi slipper flere besøk på legevakten som utsetter alt ;-) Takk for all omsorg, barna er nesten helt friske igjen ♥
Vi ses i morgen for en vanlig blogginnlegg igjen med en update på helgen, det har jeg savnet :-)  Ha en fin kveld! Godis og film venter her ♥♥
PS. Til dagens vinnere, husk å send meg mail med adresse: marlen.nordby@online.no 

VINNER AV LUKE 12 OG ÅPNING AV LUKE 13+14


Luke 14; Nydelig armbånd fra Secrets By B - dette har jeg selv og ELSKER det ♥ Klikk deg inn her om du vil se flere skatter fra Secrets By B :-) 

Luke 13; Stoor goodiebag fra bl. a RFSU og Carmex! Masse nyttig til egenpleie! Selv bruker jeg daglig Lip balm fra Carnex, shaving gel (slipper røde nupper ved barbering) og daily fresh intimsåpe! Gode produkter jeg gleder meg over at er med i kalenderen! Selv har jeg alltid forbundet RFSU med kondomer og den slags, men da jeg fikk teste goodiebagen dere skal få har jeg blitt avhengi av hygiene produktene! Bør prøves :-)

Lykke til! Jeg trekker vinner i morgen kveld :-)

VINNER AV LUKE 11 OG ÅPNING AV LUKE 12

VINNER AV PERSONLIG ALMANAKK (husk å sende meg en mail med adresse til marlen.nordby@online.no);  kari høglo nordvik 11.12.2013 kl.10:05 "Akkurat hva jeg trenger for å organisere en hektisk hverdag med fire barn ♥" 

I luke 12; Verdens fineste lykt (min mening hvertfall) som dere ser på bildet ovenfor. Jeg har en selv og elsker den! Lykten min er en medium, mens den som gis bort er en liten. Den er litt mindre bare. Du kan se den her . Det jeg liker så  godt er at den kan mikses både med den røffe stilen, og den litt finere. Perfekt julegave til noen du er glad i, eller til deg selv ;-) 
Masse lykke til!!

VINNER AV LUKE 10 OG ÅPNING AV LUKE 11

Vinneren av luke 10; Silje E H - 10.12.2013 kl.19:02 - Dette hadde vært super-gaven til min beste venninne som alltid gir meg de fineste gavene men som er så vanskelig å kjøpe til, som gjør at jeg aldri er helt fornøyd med det jeg gir henne... DETTE hadde vært perfekt! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Åpning av luke 11; Personlig almanakk! Nedefor ser dere min som jeg lagde i fjor - og jeg har vært kjempe fornøyd! Du man lage helt din egne etter dine behov! Perfekt i en travel hverdag :-)
Jeg trekker en vinner i morgen kveld, men vi ses før den tid ;-) Ha en god kveld ♥♥

ÅPNING AV LUKE // 10 DESEMBER


Dagens luke er det fineste armbåndet fra Secrets By B. Smykkene til Benedikte Bruknapp har blitt kjempe populære så jeg er heldig som får gi ut et til dere. Er det ikke nydelig? Meld deg på og kanskje du vinner en julegave til deg selv, eller noen andre du er glad i ♥
PS. Trykk liker om du liker gaven i dagens luke :)

VINNERE AV LUKE 7, 8 OG 9


Luke 8 ; Anja "Å herregud, for noen fine gaver!!!! Nå krysser jeg virkelig alt jeg har;)"
Luke 9; Sandra "Herlighet, dette er jo tidenes julekalender! Fantastisk. Har sjelden flaks på slike ting, men jeg håper inderlig at jeg denne gangen er en av de heldige som trekkes ut :D"

Luke 7; Cathrine "Perfekt for en sliten 4 barnsmor som går på lavkarbo:)Cathrine" 

Gratulerer så mye Anja, Sandra og Cathrine! Send meg en mail til marlen.nordby@online.no med adresse :-) Ses i morgen ♥♥

ÅPNING AV LUKE // 8 + 9 DESEMBER

God morgen! TO luker åpnes i dag fordi jeg er litt på etterskudd! Dere trenger bare å melde dere på 1 gang for å være med i trekningene av de fiine pakkene; 

Luke 9:  Vakre øreringer fra flinke Theresa B som som nettbutikken Jewels and dreams. Hun selger smykkene sine i nettbutikken, og på Miinto! Disse øreringene er i .925 Sterling sølv med gyldne Swarovski krystaller. .925 Sterling sølv hjerteanheng med logo. Øreringene er 45mm lange, og helt nydelige nå som vi ønsker å pynte oss litt ekstra ♥ For inspirasjon så finner du facebooksiden her

Luke 8: Boken "Sanselige rom" er en isnpirasjons bok skrevet av Franciska Munck-Johansen og er en sann hyllest til skandinaviske hjem. Den er full av vakre bilder og inspirasjon fra topp interiørbloggere i skandinavia! En flott julegave! Boken er fra Lykkelig på haver som har nettbutikk, og butikk i utkanten av Drøbak som dere må oppleve om dere er i nærheten Her finner dere facebooksiden deres.
 
Vinnerne av luke 7, 8 og 9 trekker i kveld! Lykke til!
PS. Søker vinneren av hårprodukter i luke 6;  "Marion - Sliten trebarnsmor melder seg glatt på her ;-) Krysser alt !" 
Hører jeg ikke noe til i kveld så trekkes det en ny vinner. Min mail er marlen.nordby@online.no :-) 

ÅPNING AV LUKE // 7 DESEMBER

Da var den neste luken åpnet, og den inneholder en STOR goodiebag med ATKINS produkter! Er du nysgjerrig å vil prøve? Meld dere på :-) Jeg trekker en vinner i morgen! I morgen så åpner jeg TO luker, så blir det riktig! Jeg trekker alle TRE lukene i morgen kveld! 

Beklager forsinkelsene disse dagene, men macen min streiket helt. Nå er alt lagt over på en liten nett sak av en eksternharddisk, og alt av programvare er lagt inn helt på nytt! Jeg har fått en ny maskin!! Fantastisk! Vi ses om litt, jeg viser frem den nye wallstickersen ;-)

VINNER 6 DESEMBER

Gratulerer til dagens vinner!! "Marion - Sliten trebarnsmor melder seg glatt på her ;-) Krysser alt !"

Beklager forsinkelsen, folkens! Men sånn er det bare noen dager :-) Vi ses i morgen!

ÅPNING AV LUKE // 6 DESEMBER

Ææ, jeg er på etterskudd!! Beklager, men Jenny skulle ha julebord i barnehagen så vi måtte bruke litt ekstra tid på pynting ;-) Anyways... Good morning! I dag kan dere vinne hårprodukter fra Catzy, mousse, dry shampoo og hårspray + den beste self tanningen fra St. Moriz! Perfekt i pakke i julebordsesongen ;-) Hiv dere med!!

VI ses senere i dag, da viser jeg frem min nye wallstickers som gjorde hele stuen min så mye finere!! God fredag ♥♥ PS. Hurra for pappaen min som har bursdag i dag!

VINNER AV 5 DESEMBER

Hurra og gratulerer til; Therese "Ååh :) har så lyst til å vinne denne altså! Denne butikken er jo bare helt utrolig fin og jeg kunne gjerne trenge litt fin julepynt :) ha en fin dag :)

ÅPNING AV LUKE // 5 DESEMBER

God morgen!! Jaaa, dere leser riktig; Gaven i luke nr 5 er gavekort på hele 500,- hos Sofies Villa Mangler du litt julepynt? Eller vil du ha noe fint til hjemmet, men lommeboken må prioritere julegaver? Vel, her er sjansen til litt ekstra :-) Trekker som vanlig en vinner i kveld! Lykke til! Og dere, spre gjerne budskapet på facebook og instagram ♥ Goood 5 desember til dere ♥

VINNER AV 4 DESEMBER

Gratulerer så mye; Ingunn S.E - du er dagens vinner! Send meg som vanlig en mail til marlen.nordby@online.no så får du treningsdagboken i posten :-)
Dere, det ble ikke bloggings i dag, tiden løp fra meg. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen♥

ÅPNING AV LUKE // 4 DESEMBER

Heii folkens!! Venter dere spent nå? Det f... nettet forsvant da jeg satt i tussmørket på stua i dagtidlig for å legge ut konkurransen. Etter mye surr så er det endelig tilbake! Jeg beklager forsinkelsen :-) Over til dagens lukegave; TRENINGSDAGBOK fra GETINSPIRED !! Er det en tid det kan være lurt å begynne å trene så er det før jul! All julematen og stresset ødelegger for energien, og trening GIR energi så dette er jo ikke noe å tenke på ;-) Selv så trener jeg fast 4 ganger i uken faktisk, fantastisk å ha kommet inn i en god rytme!
Denne treningsdagboken er skreddesydd fra leserne! Den inneholder alle verktøy du trenger for å lykkes med treningen.. Målsettingskjema, styrketrening, kondisjon, kostholdsplan og mye mer.. Dessuten er den kul å se på, og kul å ha i treningsbaggen ;-) Denne boken har blitt kjempe poppis, så jeg tipper den funker! Jeg har sett den florere rundt på forskjellige blogger!

Hiv dere på folkens! Trekker vinner i kveld! Ses senere ♥

VINNER AV 3 DESEMBER


En ny vinner er trukket, og i dag så er det; Ane Stavestrand - 03.12.2013 kl.09:40 - "Åå.. Hun lager så nydelige smykker! Jeg melder meg på i dag også. ;)" Send en mail til :marlen.nordby@online.no
GRATULERER! Ny mulighet for alle dere andre i morgen :-)

Nå er det trening på meg! Gruer meg som fyyy men jeg må bare gjøre det. Følelsen etterpå er så god og gjør alt verdt det. Good luck to me! Vi ses i morgen tidlig ♥

ÅPNING AV LUKE // 3 DESEMBER


God morgen! Dagens uke er åpnet og i dag kan du vinne øredobber fra Secrets by B "Filigree Glam Black". Det er flinke Benedikte Bruknapp som er designeren bak disse nydelige smykkene.. Selv har jeg flere, og hvert eneste et er gjenommført og vakkert på sin egen måte. Hun har både smykker, øredobber og armbånd og klikker dere inn her kan dere se hele kolleksjonen.  Love love love!! Heldige oss for julekalenderen har fått hele 5 smykker, så sjansen for at du vinner et smykke er større enn ellers! De nydelige øredobbene er først ut, så nå er det bare å melde seg på!

Gårsdagens vinner har ikke meldt seg enda. Hører jeg ikke noe innen i kveld trekkes det nye vinner :-) Sånn må det bli for ikke å gå helt i surr!

Ønsker dere en nyyydelig dag ♥ Og tusen takk for at dere er med på julekalenderen, det er så gøy!

VINNER AV 2 DESEMBER

Kalenderens andre vinner er; Lillian - 02.12.2013 kl.08:47- Jeg er med :) hadde ikke gjort noe å vunnet en så bra premie:) super knall kalender :))) klem
Gratulerer Lillian, send meg en mail til marlen.nordby@online.no - og dere andre; frykt ikke, det kommer flere runder med hårpleie!!

Dagens vanlige innlegg er forsinket fordi overføringen av bildene til macen ikke fungerer!? I stedet kommer jeg straks tilbake med en ny konkurranse! Den krever ikke ødelagte private bilder! Håper det er i orden i morgen, men frykt ikke luke nr 3 går som vanlig i morgen tidlig, uansett! Ses snart!

ÅPNING AV LUKE // 2 DESEMBER - AVSLUTTET

GOD MORGEN!! Andre dag i #lykkemammasjulekalender og bak dagens luke finner dere; STOR GOODIEBAG MED HÅRPRODUKTER FRA TONI AND GUY!
Jeg bruker disse prdouktene daglig og de er de beste!! Jeg tester jo selvfølgelig alle produkter selv som jeg anbefaler eller gir bort i kalenderen, og dette har ikke bare blitt et testprodukt. Som sagt, jeg bruker de daglig og har blitt avhengi.. Hårspray - som er sterk med ikke gjør håret helt stivt, mousse, shampoo, balsam, varmebeskyttende spray - helt fantastisk hvis du retter/føner håret mye og vil være grei med håret. Smoothing lotion, seasalt spray - ikke alle sprayene som fungerer, men denne gir virkelig bra saltvannskrøller. Håret mitt er så mykt, og lett å forme nå, samtidig som det holder seg lengere uten å bli fett! P E R F E K T for en travel mamma som også vil se fin ut på håret ;-)

Dette er ordentlige hårprodukter som virkelig koster hvis man skal kjøpe det i salonger, så her er det bare å melde seg på!!
For å være med i trekning av dagens pakke så legg igjen en kommentar i dette innlegget! Vinneren trekkes kl 20 i kveld ♥ Lykke til! Vi ses senere ♥ AVSLUTTET

VINNER AV 1 DESEMBER

Tusen hjertlig takk for fantastisk deltagelse! Gleder meg til fortsettelsen :-) Den første vinneren er MalinC - "Jeg melder meg på!:-D"
Hurra og gratulerer så mye! Du må sende en mail til marlen.nordby@online.no Ønsker dere en FIN kveld, kom innom i morgen tidlig - da legger jeg ut luke nr 2!!

ÅPNING AV LUKE // 1 DESEMBER - AVSLUTTET


Wohoooo - god morgen!! Første dag i #lykkemammasjulekalender !
I dagens luke kan du vinne; GAVEKORT FRA VAKREROM.NO til en verdi av 500,- "Vakre rom" er en flott nettbutikk med merker som TineK, Senze of Joy, house doctor, osv. Hvert eneste produkt i nettbutikken føles håndplukket og unikt. Her er det MYE å ønske seg, og perfekt med et gavekort på hele 500kr rett før jul!

For å være med i trekning av dagens pakke så legg igjen en kommentar i dette innlegget! Vinneren trekkes kl 20 i kveld ♥ Lykke til! Vi ses senere ♥
// AVSLUTTET

ÅRETS STORE JULEKALENDER PÅ BLOGGEN // SE LUKENES INNHOLD
DA er alle pakkene på plass og jeg GLEDER meg til å vise dere! Og MERK dere dette; dette er ikke rekkefølgen. Alle bildene er helt tilfeldig satt sammen, og man vet aldri hvilken pakke som kommer under hvilken luke før kl 07, hver morgen! For å delta så må man inn å melde seg på hver dag under "dagens luke" som kommer som skrevet; hver dag kl 07.
Den samme dagen kl 20 trekkes vinneren - så husk å stikke innom å se om du vant. Hvis ikke vinneren kontakter meg innen 24 timer så trekkes det en ny vinner!

Gavene er som følger; 3 x gavekort 500,- sofiesvilla.no, samsung galaxy tab3, aloevera heatlotion, gelly og aloe lips, 1 personlig almanakk, smykke fra jewelsanddreams.no verdi 400,-, STOR goodiebag fra ATKINS, STOR goodiebag fra St. Moriz og Catzy(hår og velvære), armbånd fra Secrets by B, STOR goodiebag med simple+natures sunshine+mentholatum(velvære), armbånd, kjede, øredobber fra secrets by B, STOR goodiebag med hårpleie fra Tony and guy, gavekort 500,- fra lykkeligpaahaver.no, treningsdagbok fra getinpsired.no, STOR goodiebag med carmex og RFSU (velværeprodukter), gavekort 500,- fra vakrerom.no,  boken "sanselige rom" fra lykkeligpaahaver.no, STOR goodiebag med hårprodukter fra John Frieda, superbra AVENT BABYCALL, lykt fra lykkeligpaahaver.

Med andre ord folkens! Her er det bare å følge med hver dag!!
Jeg kommer til å blogge som normalt utenom julekalenderen, og derfor blir det lite personlig svada i trekningene/åpningene av lukene, men heller kort og konkret - så får dere heller følge med på de andre innleggene hvis dere "savner" meg litt ;-)

Det er ingen krav for å være med, kun legge igjen en kommentar for hver dag - men jeg blir selvfølgelig veldig veldig glad dersom dere vil dele #lykkemammasjulekalender på facebook og instagram ♥♥
Nå skal jeg hoppe i seng, jeg har jobbet med denne kalenderen i flere timer så øynene mine er helt firkantede! Vi ses i morgen tidlig for luke nr 1 - wohoo!!