hits

Huset - kjøkken

PLANTER OG PARIS I BURSDAGSGAVE - HIPP HIPP

I dag har yndlingsmennesket mitt bursdag! Han fyller 28 år! Hipp hurra! I skrivende stund ligger han nede og sover. Jentene og jeg lager frokost før vi skal vekke han. Det blir ikke lange frokosten før vi må reise av gårde. I dag skal vi nemlig på GATEBIL! Fetteren til Christian skal kjøre (er det det heter, her er jeg helt grønn) og vi skal se på. OC har en greie for racerbil nemlig.. En STOR greie for racerbil. Tror dere han kommer til å svime av eller..?


I kveld er det bursdagsfest for Christian OG Carine, de skal feire sammen og vi blir en stor gjeng på godt over 30 stykker! Jeg prøver å komme innom før jeg drar og viser frem min nye kjole (jeg fikk to av pappaen min, hurraaaa) Den er SÅ fin!

Ha en fin dag! Og HIPP HURRA for kjærsten miiin!

HELGENS FESTBORD


Vaser og telysestaker fra Åhléns // blomster fra mester grønn 

Jeg elsker det stilrene og enkle. Med masse glass, og annet diverse på bordet utover kvelden så holder denne pynten i massevis for meg. Vi spiste tapas og drakk sangria utover de sene kvelder. Jeg tror faktisk det hele avsluttet rundt halv fem, på natten.. Assa. Det er lenge siden sist ;-) Jeg lo så jeg skvetta i trusa flere enn 2 ganger, for å si det sånn! Fantastisk kveld, med fantastiske folk! Thank yoouu ♥ 

PURE ORIGINAL IN MY KITCHEN


Et par uker tilbake så ble den hvite muren til peisen, som står midt i kjøkkenet malt! Valget falt til slutt på Pure original sin kalkmaling. Jeg mener å huske at varianten jeg brukte het "black smoke", en av de mørkeste. Jeg ble suuperfornøyd! Den nokså anonyme peisen fikk en helt annen look. Love it! 

Nå gjenstår det bare å finne ut hvilken spisestuestoler som skal få flytte inn, og hvilken lampe! Jeg har fått penger til bursdagen min (fylte 28 år for et par dager siden) og tror jeg skal kjøpe meg en ny stol ;-) Sånn er det når interessen for hjem og interiør bare stiger for hvert år som går..! Jeg legger ut et lite knippe av vakre stoler i morgentidlig, så kanskje dere har noen gode erfaringer på lur..?

Thanx for stopping by ♥ 

ADVENT PÅ KJØKKENETJulegardiner og mormors gamle adventstake. Nå er det jul ♥

God kveld! Morro at dere liker 24 timers updatene mine ;-) Nå er det så smått pyntet til jul her hjemme. Jeg endrer julepynt hvert år føler jeg, og i år har jeg overrasket meg selv med røde gardiner.. Det var et impulskjøp på dags marked, faktisk.. Til den nette sum av 39,- Og adventstaken er arvet fra min mormor.. Jeg har i flere uker vært på utkikk etter adventstake, og ønsket meg egentlig den fra kubus, den er så fin -  og dyr, men alle har den føler jeg.. I stedet tok jeg frem denne, og dro meg selv ned på jorden igjen. Man kan ikke alltid kjøpe alt nytt.. 

I dag har det ikke vært turning, ingen middagsavtaler eller noe. Deilig! Ettermiddagen ble brukt til lekser og leking. Vi har to dager i uken med totalt "fri" og de er dyrebare. Jenny og C har forøvrig vært på golf i ettermiddag! Godt med alenetid med pappan. 

Håper dere har hatt en fin dag, vi ses i morgen 

1 DAG IGJENEnda så fint det er, så funker ikke dette med astmabarn i hus. Jeg har lest meg opp på astma og allergi, og det anbefales å oppbevare ved ute. Disse er enten brent opp eller flyttet ut. Jeg fant ikke linken der jeg leste meg opp, men hvis noen er nysgjerrige så si ifra så skal jeg lete litt til. 

God morgen! 1 dag igjen til julegaven røpes! Jentene aner ingenting!! Jeg ELSKER overraskelser! Både store og små.. Her i hus kan jeg gjerne rope "TAADAAAA" i det Christian kommer inn døren etter jobb, kun for å overraske han siden jeg har ryddet i sko skapet... Vi foretrekker jo helst de store overraskelsene, så morgendagen har vi gledet oss lenge til. Et skikkelig lysglimt i en mørk hverdag.. Fy søren så godt det var med sol i går. Spørs om den viser seg i dag? 

Takk for støttende kommentarer under gårsdagens innlegg ;-) Jeg må si jeg var litt skeptisk til å fortelle.. Jeg er faktisk skikkelig flau. Men herregud, skal dere "kjenne" meg kan dere like gjerne kjenne denne siden også! 

Nå er det lesing og kakao på agendaen. Kosestund med jentene. De ser litt trøtte ut, men tipper det kommer seg når de lukter varm kakao ;-) 

BILDERAS FRA DEKKET BURSDAGSBORDGod kveld. Kveldsmat og kakao på agendaen, sammen med min fine kjæreste. Må bare dele noen bilder fra feiringen i går. Jeg syntes de mørkeblå serviettene er så fine. Tror de er fra Europris, faktisk."Happy birthday" bokstavene er fra nord-design.no og lysestakene fra hviit.no, tror jeg. Det samme med sugerørene. Drikkeflaskene til barna er nestle drikk fra matbutikken :-) 

Vi ses i morgen, og da med mine nye fine kåpe! 

20.10.2014


God morgen! I går hadde jeg min første bloggfrie dag på flere uker.. Det var ikke planlagt, men vi hadde ting som skjedde fra morgen til kveld. Familiefrokost, Jenny fikk sin 4 årsbok i kirken og bursdag på Jessheim. Da vi kom hjem i åtte tiden i går kveld var det bare å få barna i seng, og så gikk jeg faktisk å la meg selv. Sovnet ikke før senere, men bare det å ligge i sengen på opplading er ganske så deilig. Vi skulle egentlig på kino (som vi var på lørdag også, vi så "gone girl" anbefales) men jeg måtte kaste inn håndkle. Jeg orket ikke å starte uken trøtt. Vi hadde ikke vært hjemme før midnatt nemlig. Nå hørtes jeg kjedelig ut, men jeg kan ikke pushe meg selv mer enn jeg allerede gjør.

Nå er det ny uke, og jeg skal starte den (som den forrige) med en treningsøkt. Før det skjer så er det en haug med småtroll som må gjøres klare.. OG skiftetøy som må finnes frem. Nå kommer den skiftetøyskurven fra barnehagen hjem annen hver dag når det er så mye nedbør.. Ulempen ved så mye regn er å måtte tørke regntøy, støvler, fleece og innertøy hveeer dag! Noen andre som kjenner seg igjen?

Nå skal vi spise frokost vi! Ses senere i dag ♥ 

VERDENS BESTE TE

Hei! Her om dagen spiste jeg lunsj sammen med en god venninne. Det er viktig å kose seg inne i mellom livets travle hverdag. Vi spiste sushi (ikke laget av meg) drakk verdens beste te og skravlet. Er du en teelsker? Har du drukket teen fra teapigs? Hvis ikke, så må du faktisk smake. Det er min kjære svoger som jobber med dette gjennom stili mat . Denne teen er best fordi det kun blir brukt hele blader, og tetemplene er laget av nedbrytbart materiale. De smaker så mye mer enn noen annen te jeg har smakt! Her kan du lese om de forskjellige smakene. De har maaange deilige! Og for å ikke glemme. Dette er også den "hotteste" teen på markedet om dagen, den ble servert på Oscar utdelingen, bl.a ;-) Du kan kjøpe den HER, eller melde deg inn i facebookgruppen her, for å bli med på konkurranser, o.l

Selv er jeg veldig glad i kaffe, men med måte. Te drikker jeg når jeg har fått min daglig dose kaffe. En tekopp i hånden på kvelden er noe av det koseligste som finnes.. Som i dag... Det øspøser ned! Håper solen titter frem snart! Ha en fin kveld :-)SURPRISE 30 ÅRSLAG // BILDERAS


Heii! Mitt lille fravær skyldes to veldig hektiske døgn, og frykten for å røpe en himla morsom hemmelighet! Jeg, med flere har nemlig planlagt 30 årslag for venninnen, her hjemme! Hun ante iiiingenting og ble virkelig overrasket! Det ble mye tårer og latter da hun ble møtt av 11 hylende jenter utenfor huset, i god tro om at hun skulle på en rolig middag med kjæresten. I stedet ble det høy partyfaktor, mye sprudlevann og ekstremt god mat. Alle tok med en tapasrett hver, på den måten ble det så mye forskjellig godt! Herlighet for en bra kveld! Jeg var i seng 04.30! Da var huset rent og faktisk ikke et tegn til at det kun få timer tidligere var dansing på bordene.. For ikke å snakke om Celine Dion - nachspeil med høylydt syning ... Lurer på hva naboene tenkte om det ;-)

Pynten er inspirert av fine Marie , hun tipset meg om hvor jeg kunne bestille ballonger (balloon company i Oslo) - og det satte virkelig prikken over ién. 

Fredag var det barnebursdag for Jenny (bilder kommer), så her har det gått slag i slag! Nå har barna vært borte i straks 1 døgn, og jeg kjenner spesielt på savnet etter bebisen min. Så lenge har jeg aldri vært borte fra han, men jeg vet at han har sovet godt og er blid som solen hos oldemoren sin. Jentene kommer hjem om et par timer, de har overnatttet hos bestefar og er i ekstase over det! Lykke sendte jeg på guttetur til Trysil, så denne helgen har hele familien vært spredt som vinden. Det skal bli godt å samle troppene igjen, og jeg starter med henting av han minste ♥ Ha en fin søndag fintfolk! Nyt solen om dere ser den, her skinner den som bare det!

PS. No need to mention " HAPPY BIRTHADY" eller så dere det ikke? ;-)

ENDELIG TID FOR PEIS

I dag klarte jeg ikke dy meg.. Jeg måtte hente inn litt ved, å fyre i peisen. Den deilige varmen som brer seg over kjøkkenet mitt mens vi spiser frokost, gir en helt spesiel følelse. Følelsen av ro. Følelsen av å glede seg til hvit jul. Og følelsen av familie. Elsker å ha peis på kjøkkenet. Husets hjerte. Savner litt å ha i stua, men elsker mest å ha på kjøkkenet..

I dag er er barsel pilates, og lunsj med fine jenter og bebiser. Men først en runde kaos før M & J er plassert i bhg og skole ;-)