hits

Konkurranser

VINN DUPLO FOR 500,-

Hei dere! Jeg er innom med en gladmelding; nå kan dere vinne LEGO DUPLO til en verdi av 500,- Det trekkes 5 vinnere, og dette er i samarbeid med libero! For å være med så må dere ha instagram, samt en åpen konto! Tagg #liberoduplo i et bilde, så er dere med i trekningen!

Selv har vi masse Lego hjemme, både arvet og nytt og jentene bygger både gårder og byer nede i kjellerstuen.. Jeg liker spesielt godt at dette ikke går ut på dato, og mesteparten av vår DUPLO kommer fra min lillebror!

Straks jeg kommer hjem til jentene mine så skal jeg hive meg på, og legge ut bilde av de mens de bygger - legg ut bilde dere også, og bli med i konkurransen! Vinnerne blir kontaktet på instagram :) Og vil dere lese mer om reglene, titt innom her: https://liberocampaigns-com.loopiasecure.com/instagram/no/

BEST I TEST NATTLAMPE TIL BARNA // KONKURRANSE

Er barna deres mørkeredde? Hver kveld, eller kanskje bare noen kvelder? Her i hus sover de stort sett bra om nettene, men noen ganger hvis det blåser ute, de er litt tufse eller trist så kan spesielt den mellomste bli litt engstelig. Jeg har hengt opp en lyslenke over sengen, men den gir for mye lys til at hun sovner.

I samarbeid med foreldreklubben.no som er en fordelsklubb for familier med mye bra tilbud og informasjon, så har jeg bestilt "twilight classic skilpadde" til Maya og Jenny sitt rom! Det er en søt skilpadde med stjernelys som lyser opp både tak og vegger med den faktiske stjernehimmelen. Den har 8 innebygde stjernemønster, bl.a karlsvogna. På den måten blir skilpadden både beroliggende, pedagogisk og lærerikt. Jeg tror skolejenta mi kommer til å digge stjernehimmelen! Jeg tror nattlyslampe blir godt tatt i mot, og kanskje blir det ikke så skummelt å tusle på toalettet på natten :-)
Akkurat nå er det et tilbud på denne søtingen! Vanlig pris er 399,- mens medlemsprisen er 349,- (gratis å bli medlem) og i tillegg til det så får alle mine lesere en rabattkode; bloggNov på 100,- (t.o.m 31.12.13) på en skilpadde eller et annet fint produkt fra foreldreklubben. De andre nattlysbamsene er også utrolig fine og finnes i mange fine farger!
Og til slutt; K O N K U R R A N S E! En av dere vinner gavekort til 300,- Det eneste dere må gjøre er å klikke dere inn på foreldreklubben.no scrolle ned til nederst på siden - lese hvem som er utgiveren til foreldreklubben, og skrive det i en kommentar her! Kjempe fin mulighet til å skaffe en fin og litt billigere julegave! Jeg trekker en vinner om en uke :-) Lykke til!

PS. I morgen tidlig kl 07 legger jeg ut neste luke i #lykkemammasjulekalender ! Mye som skjer så husk å melde dere på både her, og der ;-) Gooood kveld!