hits

Lykkemamma reiser

Snaps fra London

Hello!

I formiddag fløy vi til herrrliga London - som bestemoren til venninnen min sier! Gatene er pyntet til jul, det er like mye mennesker som sist og stemningen er topp! I kveld har vi spist mexicansk, vært innom M&M butikken, LEGO og nickelodeon. Vi har drukket verdens beste kakao på julemarked og vi har snakket om hva vi skal gjøre i morgen. Nå er det tidlig til sengs, sliten gjeng som traff puten i kveld.

Sov godt! Klem fra London <3

PS. Dere kan følge meg på snapchat (marlennordby) hvis dere vil få litt med innblikk i turen vår :-)

17.11.2016

Er dere klare for å høre årets julegave? Julegaven til jentene som vi har holdt hemmelig siden februar? Vi skal til L O N D O N og se J U S T I N  B I E B E R ! 


Det var så ville tilstander i går kveld, og tårene rant hos flere av oss. For en glede å glede noen så tårene triller! Vi har det hele på film, og som svigerfar så fint sa.. Dette kommer mamma til å vise i bryllupet ditt, Maya ♥ Og han har så rett. Morsomste og herligste øyeblikket da jentene fikk vite hva vi skulle. Spesielt hun eldste som har ønsket seg dette i lang lang tid. 

Det er selvfølgelig ikke bare JB vi gleder oss over, men julestemning i vakre London og Winterwonderland i Hyde park! Vi ga det samme til jul for to år siden, og her kan dere lese om turen våres da. Som jeg gleder meg!

All packed up

God morgen ♥
Kofferten er pakket, og vi sitter på Rygge flyplass straks klare for å gå på flyet. Lille mennesket mitt og jeg. Han har fortalt meg at hvis flyet styrter er det bare å rope "mayday mayday" og hoppe i vannet.. Det er sånn Dusty gjør det! Han passer på mammaen sin med andre ord!

Nå har vi spist litt matpakkefrokost, vært på do to ganger og snakket med en eldre dame som også skal til Malaga. Dette passer sosiale OC midt i blinken. Spørs om han sovner på flyet, det koster å være på reisefot, snakke med alle på sin vei og våkne 04.. 
Processed with VSCO with f2 preset
Nå er det boarding! Vi ses i Estis :-) 

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Tips i New York // To Do

H e l l o  t h e r e 

Dette blir det siste innlegget fra vår lille kjærstetur til NY. Nå har jeg vært gjennom de beste restuantene, og hotellene - jeg avslutter med hva vi har brukt tiden på uten om å spise og drikke! 

Jeg er ikke spesielt opptatt av den typiske sightseen runden. Å stå i kø i timesvis for å komme ut til Ellis Island og frihetsgudinnen var ikke spesielt fristende. Å drikke vin down town, så nærme du kommer frihetsgudinnen derimot, passet meg perfekt. Da kunne jeg nyte utsikten på en viss avstand. Det samme gjelder Empire state building, det ble aldri noen tur helt i toppen - jeg var ikke interessert nok til å stå i kø.. Jeg fikk jo utsikten over hele manhattan da vi fløy inn.. 

Så hva har vi gjort? Det beste jeg vet er å leve i byen. Oppleve menneskene som bor der, og bare være.. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Stresse helt ned. 

F.eks så spilte vi fotball i parken helt nede ved vannet (Christian skjøt på meg.. ). Sammen med hundrevis av andre familier som var ute på søndagstur. 

Satt fire timer på verdens koseligste gatepub og snakket om alt og ingenting, og plutselig tuslet som dere ser på bildet.. Han ene fra prison break forbi. Kan ikke noe for det, men kjendiser er veldig gøy å møte på! Sist gang vi var der satt jeg på trappen til Leonardo Dicaprio i 20 minutter (der han faktisk bor). Han kom aldri, men trappen i seg selv var mer enn nok ;-)

Vin på en hyggelig restuant i down town, utsikt rett til Ellis Island, og en vill gjeng som kjørte vannscootere på vannet. 

Oppleve Central park er et must.. 

Minnestedet til John Lennon, der han ble skutt like utenfor hjemmet sitt. Ganske turistaktig, men det måtte vi se. 

Gatene. De mektigte gatene og bygningene.. 

Is ved hver benk med god utsikt.. Is igjen.. Eller smoothie var det kanskje her.. Det ble mye kos!

4 magiske dager. 

Mitt tips er å planlegge og snakke med reisefølget sitt. Hva ønsker man å få ut av turen, ønsker noen sightseen (har hørt at det er lurt å bestille billetter til disse typiske stedene på forhånd, da slipper man kø) eller shopping, eller bare avslapping som vi har holdt på med. Hvis man kommer dit uten tanker om hva man vil kan det fort gå bort mye tid. Det er et hav av muligheter, og som jeg skrev i første innlegg - New York er altoppslukende og mektig! Love it!! 

Tips i New York // Hotell

H e l l o 

Neste erfaring på listen over ting jeg vil dele fra New York er hotellet! 
Her har jeg ikke stort å komme med annet enn de to hotellene jeg har vært på. 

Første gang vi var her for to år siden, bodde vi på The New Yorker, et Wyndham hotell i midtown - like ved siden av Madison Square garden. Det lå bra til, men med mye støy. Rommene var helt ok, og jeg hadde ikke så mye mer å si egentlig. Så lenge badene er rene så er jeg stort sett fornøyd. Ikke noe luksushotell, men langt ifra shabby. 

Denne gangen var vi på The Roosevelt hotell som ligger litt lengere opp. Vi hadde gangavstand til Central Park, noe jeg syntes var fantastisk. Rommene var litt små, men badene var fine og rene, og sengen gode å sove i. Men igjen, det skal litt til for at jeg rynker på nesen av hoteller altså. Vi er der jo knapt! Utrolig fin lobby og restaurant, og i tillegg hadde dette hotellet en kjempe fin lounge på takterrassen. Den var dessverre stengt da vi var der, men i følge bildene er det veldig fint. Jeg kan varmt anbefale hotellet videre. 

Fra lobbyen

Jeg syntes ikke det er viktig med et dyrt og lukseriøst hotell på storbyturer, man er jo sjeldent på hotellrommet, men det er klart at det er hyggelig å bo på et noenlunde fint sted. En mellomting passer meg bra!

Hvis man heller ønsker å leie leilighet via Airbnb, som har blitt så populært, så har jeg hørt om mange som har kommet veldig godt ut av det. Vi snakket om det, og neste gang skal vi undersøke nærmere - men foreløbig ingen erfaring. 

Noen mer Airbnb erfaringer ? Del gjerne, det er sikkert flere enn meg som er nysgjerrige :-) 

Tips i New York // Restauranter

God morgen!

Nå begynner turen til NY å legge seg litt, og jeg har kommet meg tilbake til hverdagen. Siden vi hadde en så vellykket tur så har jeg lyst til å dele mine erfaringer med dere. 

Først og fremst, New York er en helt vanvittig by! Den er altoppslukende, mektig og enorm. Har man ikke en plan så kan man fort føle seg "lost". Jeg er glad for at min første tur var sammen med Christian som hadde vært der to ganger tidligere. Det tar nemlig litt tid å bli kjent. Heldigvis så er byen logisk! Altså gatene er lagt opp logisk så det er lettere å forstå, enn f.eks London. Jeg anbefaler å titte på kart før avreise, og skjønne opplegget. Det er ikke vanskelig når man ser det ovenifra. Så gjelder det bare å få det til i praksis da. Her har de med god retningssans en fordel, men for oss uten retningssans kan det ta litt lengere tid. 
Taxi florere det av hvor enn man ser, hvis det skulle bli for gærent! 

Jeg deler opp NY innleggene over flere poster, og starter med restaurantene vi besøkte! 
Her syntes jeg vi traff full pott på alle! Alle stedene var en opplevelse, ikke kun maten men hele atmosfæren, noe jeg setter høyt. 

Den første dagen så besøkte vi den vakreste av de alle! Nemlig på et fjell i Central Park.. Vi kjøpte mat på en økologisk matbutikk (whole food) med all verdens av digg mat som man plukker selv! Sushi, indisk, salater av alle slag, mexicans, u name it. Vi kjøpte med oss litt av alt og satte oss på et hyggelig sted i parken. Med utsikt til joggere, barn, turister, uteliggere, par, familier, gamle, unge, sinte som blide. Ja, alle variente som New York har å by på, og noe av det beste jeg vet. Observere og la stemningen bare synke inn. 


Dag 2 spiste vi både frokost og lunsj på lignende måte som ovenfor. Dette gjorde vi faktisk hver formiddag! Vi kjøpe med mat og ville heller sitte ute å spise enn inne på en restaurant. Dette syntes vi var både hyggeligere, bedre (vi kan velge helt vår eget måltid) og økonomisk. Hvor vi var varierte litt, men alt fra down town (nede ved vannet, der du ser ut til frihetsgudinnen) og roligere steder som Soho. 

Til middag var det veldig hyggelig å spise ute! Vi gikk grundigere til verks enn normalt, og i stedet for å tusle rundt å lete etter en passende restaurant så brukte vi tripadvisor. En genial app der brukerne kan ranke og gi poeng til de beste utestendene, restaurantene osv. Det kan være vanskelig å finne de beste stedene, og nærmest umulig i en ny by. Dessuten så kan de aller beste stedene se ordentlig kjedelig ut på utsiden, mens på innsiden skjuler det seg en god opplevelse vi ikke vil være foruten. Og dette skjedde med oss..  

"Toloache" - meksikansk restaurant nær times square! Her må dere ta en tur hvis dere er i byen! Lurt å booke bord på forhånd eller komme tidlig, det fylte seg fort! Nydelig mat, utrolig lokale, gooode drinker og hele stemningen er verdt å oppleve.


"The spotted pig"er en liten, uformell og intim restaurant i West village. Denne trengte vi ikke søke opp på tripadvisor, for dette er både Hellstrøm og Kanye West sin favoritt! Selvfølgelig måtte vi hit. Og jeg kan bare si som ovenfor, en opplevelse.. Maten - de er spesielt kjente for hamburgeren, og har faktisk to Michelin stjerner. Drinkene, lokalet og hele stemningen var helt spesielt. Må oppleves! 


"TAO" - en superkul asiatisk restaurant i mid town. På utsiden ser det kjedelig ut, men denne restauranten hadde det kuleste interiøret og lokale. I tillegg var maten himmelsk! Nok engang en stor opplevelse, og virkelig verdt et besøk.. 

Vi koste oss stort med god mat hver dag! Å bruke tid på å finne et bra sted er virkelig et must i mine øyne, og gjorde at opplevelsene ble enda bedre!

Hilsen fra Estepona

Hei på dere! I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i Malaga. Jentene har reist hjem til Norge, mens jeg venter på nytt besøk. Det har vært stille på denne fronten siden jeg dro, men jeg har rett og slett hatt det så bra og ønsket å nyte hvert sekund. Bloggen ble lagt på hylla, jeg ville ha fullt fokus her og det har jeg klart. Vi har hatt det så vanvittig morro fra morgen til kveld. Jeg har tatt masse bilder, og jentene var lovet å dele sine bilder med meg også.. Oppdatering fra hver dag kommer når jeg er tilbake i Norge.

Nå venter jeg på OC, hans lille venninne og mammaen hans. Gjett om jeg gleder meg til å se det lille mennesket mitt!!

Vet ikke når neste innlegg kommer, men inntil da kan dere titte innom Snapchat (marlennordby) Håper dere koser dere i varme Norge, her har det regnet 90% av tiden, haha!

Klem fra Estis!

H E L P

Oh crap! 

Vet dere hva eller? Jentene og jeg reiser jo på jentetur til mitt kjære Estepona, tiiidlig fredag morgen. Vi reiser FRA en helg med sol og 20 grader på østlandet, TIL 15 grader og REGN i Estepona! Altså, hva skjer med bad carma? 
Det er meldt dårlig vær ALLE dagene vi skal være der, og nå trenger vi deres hjelp. I stedet for sol, bikini og sangria på stranden, blir det mat, mat og atter mat + en god dose drinker og vin! 

Jeg har vært mye i Estepona, men stort sett kun med barn. Jeg vet ikke om de beste resturantene eller utstedene. Er det noen som har tips i Marbella området? Dette skal bli en tur vi sent vil glemme, sol eller ei. 

Setter stoooor pris på tilbakemeldinger!

Ikke langt unna er det visst et lokalt ridesenter, og jeg har foreslått ridning for jentene.. Det falt ikke i god jord! Haha! Så hjeelp, jeg trenger hjelp! Tenk på det som en investering i god blogging. Jo mer gøy vi gjør, jo bedre blogging blir det. Jeg skal jo selvfølgelig blogge derfra! 

På forhånd takk.
Mvh, litt stressa reiseleder.
 

På jentetur til Marbella // det er alltid mer bak idyllen

Nå skal jeg fortelle dere om min two faced hverdag. Hvordan noe kan virke så bra utad, men er så mye mer enn hva det virker som. Hvordan vi skal huske på å ikke dømme, fordi vi vet sjeldent, eller aldri vet alt. Det er alltid mer bak idyllen, og det kan jeg stå for.


Om en uke drar jeg på jentetur til Marbella! Jentene mine og jeg! Vi blir 6 jenter. 6 jenter som har kjent hverandre i maaange år! Dette er gjengen jeg tilbragte hundrevis av timer sammen med på VGS, og gjengen jeg var på russebil med. Dette blir såå gøy! 

Vi skal fly til Malaga tiiidlig på morningen, dra rett til leiligheten i Estepona, handle inn masse god mat, sette oss i solen og sprette sprudlene! De neste dagene skal vi le, sole oss, bade og bare være sammen. Legge jobb, skole, examen, barn og hverdag hjemme, for noen få dager. 


Føler meg litt i manko på sommerkjoler og stæsj. Mine sommerkjoler har jeg liksom hatt gjennom noen år, og bærer preg av saftis som OC sølte på meg i fjor, rødvinsflekker fra sommerfesten og fettflekker fra grillings! Jadda! Heldigvis så fikk jeg en ny clutch til bursdagen min, nye pumps og solbriller! Jeg er på god vei ;-) Uansett flekker på sommerkjolene så skal jeg på det flyet, og jeg gleeder meg! Nå er jo flybilletten i boks også, ref. dere som følger meg på snapchat, haha! 


Dette var en side av saken.. Den vinklingen som faller meg naturlig å fortelle dere. En annen vinkling, en dypere og mer sårbar kommer. 

#EIFELTOWERKIDS

God morgen! Nok en kaffe på terrassen, speiding etter Estepona-ørnen (slangeørn som bor like ved, og svever daglig over leilighetene) mens jeg tenker hvor mye jeg kommer til å savne dette. Men, det er noe med å sette pris på hva som har vært og ikke tenke så mye på fremtiden. Som for eksempel dagen i Paris...


Sommerferie: Dag 4

Den siste dagen i Paris! Vi sørget for å gjøre det meste ut av dagene, og hadde bestilt inngang til parken dagen vi sjekket ut også. Vi gjorde som de andre dagene.. Spiste is, tok karuseller, hilste på Mitte muuus (som OC sier). Etter 4 timer var vi alle helt utslitte og satte kursen mot flyplassen. New destination: Malaga - Estepona!


Kveldsflyet til Malaga landet 23:40 og det tar en time til leiligheten i Estepona! Nå er vi vel plassert her, og updates fremover kommer rett fra mitt lille paradis.

Au revoir, Paris ❤︎

SOMMERFERIE: DAG 3

Dag 3 dro vi inn til Paris. Vi måtte jo se Notredam og Eifeltårnet.. Nok en dag med 40 grader, i tillegg til det så hadde vi ikke vogn til OC. I disneyland lånte vi vogn, og i Estepona står trillen hans.. Med godt mot og kanskje en dose uvitenhet over hvor varmt det faktisk ble så tok vi toget midt til kjernen. Jentene syntes også det var stas med både Eifeltårnet og Notredam, de har jo sett flere Disneyfilmer bl.a Ringeren i Notredam..

Vi skjønte fort at å trave rundt i byen var uaktuelt - med tanke på barna, og mitt elendige ben så vi satt oss på sightseenbåt (anbefales, det var rundt 200 euro billigere enn sightseenbuss og var en del mer avkjølende i tillegg) og det var supert!

Vi var påpasselige med maten, og sørget for å spise FØR barna ble sulte. Drikke hadde vi tilgjengelig hele tiden, det samme med slush og is. Hva enn de ville ha. Vi gikk konsekvent med solbriller og hatt. På den måten var det ingen av oss som verken ble dehydrert, eller fikk solstikk. En fin dag, alt i alt! MEN, jeg skal definitivt tilbake til Paris uten småtroll ;-)

SOMMERFERIE DAG 2

Dag to tilbragte vi i parken hele dagen. Vi fikk med oss den fantastiske (obligatoriske når man først er der) paraden, Sing a long med Frozen gjengen - også en kjempe suksess, 12 is hver, 4 slush og mye annet morro. Det var krisevarmt så ting gikk sakte, og til tider litt slitsomt men vi overlevde alle sammen. Vi avsluttet dagen i bassenget for å kjøle oss ned. My god. 38 grader for å være eksakt, i Disneyland med 3 kids... Et under at vi fortsatt holder sammen hele gjengen. Hehe!Next up på agendaen er dagen vår i Paris ❤︎ Vi måtte jo se byen når vi først er her. Håper dere har det fint der hjemme. Jeg hører rykter om nydelig vær!

SOMMERFERIE DAG 1 

Heiii!! NÅ har jeg endelig litt nett igjen! Vi har vært i paris de siste dagene, og går natt ankom vi Estis! Vi har hatt noen fantastiske dager i Paris, dog VARME! Det har vært oppmot 40 grader! Jeg slenger ved litt bilder fra DAG 1. Det er sånn det blir fremover.. Innleggene blir merket med Feriedag 1, osv.. Dessuten er nettet ustabilt så bloggen blir prioritert, ikke instagram, facebook og snapchat enn så lenge. Jeg håper det ordner seg i løpet av noen dager, men før den tid så sjekk bloggen hvis dere vil følge med ;-)

Spent gjeng venter på at flyet skal ta oss til Paris..

Lille Mr. OC godt innstalert med "fly" filmen på pappas iphone.

My man, a.k.a reise lederen ;-)The Crew - happy in Paris!

Gratulerer med dagen Lykkemutters, en liten overraskelse til deg; Vi skal leie bil - ikke ta toget, og mannen din har glemt lommeboken med førerkort hjemme så du skal få kjøre mens vi er i Paris!! Wohoooo!!! (OMG)

Vi kom frem til hyttene på formiddagen og det første vi gjorde var å bade! Sjokk å komme ned til 35 grader.. Etter et avkjølende bad så dro vi inn til Disneyland. Alle hadde maks med energi så vi utnyttet dagen til det fulle!

Jentene var elektriske!!

Spesielt da gatene ble ryddet for folk, og Elsa og Anna kom! Frost sangene ble spilt på høytalerne over hele parken, og småbarna holdt nesten på å besvime!

Litt turn mellom slagene.

Da det begynte å bli kveld så fant vi ut av vi likså gjerne kunne vente til nattshowet kl 23. Gatene var fulle av mennesker!

...Og det er vi glad vi gjorde! FOR et show!! Fyrverkeriet i Norge på nyttår er faktisk ingenting i forhold til dette! Det var magisk, med disney karakterne og musikk i bakgrunn. Og tenk, dette vises hver kveld...

Sliten gjeng som hoppet i seng ved midnatt ❤︎

SOMMERFERIEN 2015


I år går ferien til Disneyland Paris!! Cowabunga!!! Jeg kan med hånden på hjertet si at Christian og jeg gleder oss like mye som barna! Vi tar flyet til Paris førstkommende mandag. OC kommer jo faktisk til å besvime allerede da.. Han er SÅ vanvittig fan av FLY! Hver gang han hører en lyd ute så løper han det forteste de små bena klarer å bære, ut for å se. Han tror ikke at vet at man faktisk kan sitte inne i flyet, eller at det er så stort.. Tipper det blir topp stemning på gardemoen på mandag!

Mens vi er i Paris skal vi bo i hytter i Disneyland. Jeg er spent på dette, men siden vi skal tilbringe hele dager ute så har det ikke voldsomt mye å si på standaren. Det blir nok noe av det vi er vant til fra Astrid Lindgrens verden. Etter 3 dager så reiser vi videre til Estis (Estepona) og her skal vi være i 3 uker. Jeg GLEDER meg! Estepona er virkelig balsam for sjelen, og det blir så godt å roe helt ned hele familien. Heldig for oss så skal vi ha med oss en liten maskott! Min lillesøster Celine på 15 år (går under kallenavnet DINNE som Maya kalte henne) skal være sammen med oss hele ferien, og det er vi såå glade for!
 
Mitt spørsmål er selvfølgelig; Noen som har noen gode tips og råd til hva man BØR bruke tiden på, og hva man IKKE bør bruke tiden inne i parken? Jeg har lest mye, men tips fra dere er alltid gull verdt!

Nå skal jeg pakke litt videre. Vi reiser som skrevet mandag morgen, men i morgen går dagen bort til bryllup - og da gjør brått søndagen også det ;-) Vi ses ♥︎

HVORFOR ESTEPONA

Hola! Det er flere av dere som har registrert at hver gang jeg reiser sydover er det samme destinasjon hver gang, og spurt om ikke jeg kan skrive litt om favoritt stedet! Og nettopp det tenker jeg å gjøre! 

Say hello to beautiful Estis!! (Estepona, ca 1 time syd for Malaga flyplass - 30 min fra Marbella)
Her er vi så heldige å ha en familieleilighet, så hele gjengen reiser hit titt og ofte. Stedet er nøye plukket ut, og vi elsker det like mye som for 3 år tilbake. 

Utsikt fra leiligheten.

Estepona på langs har en nydelig strandpromenade, den er lang og bred og helt fantastisk MEN litt ugunstig med små barn. Derfor er vi alltid i den lille bukten dere ser nedenfor. Den er akkurat passe stor, med to beachklubber, solsenger og lekestativ. Her har vi full oversikt. Det er lite bølger og rolig omivelser. 

Favorittstranden.

Faste beachklubben. De samme som jobber der hver sesong, og når man er på fornavn med crewet i resturanten DA føler man seg hjemme da. 

Hvis man har litt eldre barn og ønsker at det skjer litt mer så er stranden i byen mer gunstig. Den ligger ved butikker, resturanter, gamlebyen og 100 meter med lekestativer.. 

Gamlebyen i Estepona er en stor grunn til min kjærlighet for stedet. Her er bygningene romantiske, brostein, fargerike blomster hvor enn du ser og ikke mye som tyder på turisme. Butikker som MANGO og BENETTON finnes i gatene, eller så er det mye lokalt. 

Det er selvfølgelig siesta på ettermiddagene, og gatene er helt rolige før det våkner til liv igjen til kvelden.. Det er ingen biler i gamlebyen, bare masse spanske puber, iskiosker, klesbutikker og koselige resturanter. Samt en spansk kirke som ringer i klokkene rett som det er. 

Siesta


Langs strandpromenaden. Strand på den ene siden. Lekeplasser langs den andre siden. Spanske barn spiller fotball etter skoletid. 
Lekeplasser fordelt opp etter alder, og er så lang at barna har ikke sjans til å leke med alt gjennom en kveld.
10 minutter unna Estepona, mot Marbella finner man PURO BEACH (søk det opp på instagram) Et lukseriøst beach resort med noen ekslusive klesbutikker og resturant. Sånn hvis man ønsker å bruke litt mer penger, eller unner seg en dag alene uten barn ;-)
Shopping: Som skrevet over har Estepona by klesbutikker, men hvis man ønsker alle de gode spanske butikkene som Bershka og Zara så tar vi turen til "La Canada". Et giga kjøpesenter i Marbella. Vi bruker ca 25 minutter i bil. Der har de så og si alt. Dersom man ønsker de mest ekslusive merkene, eller bare ønsker en opplevelse så dra innom Puerto Banus i Marbella. Fantastiske seilbåter, dyre butikker som Chanel og Gucci og resturanter langs vannet. 

Hoteller og leiligheter: Her har jeg liten erfaring siden vi er i samme leilighet hver gang, men det er flere fine hoteller i Estepona. Det er bare å søke opp på hotells.com eller lignende så kommer forslagene. Det samme gjelder leiligheter, dessverre liten erfaring. 

Transport: Jeg anbefaler å leie bil på flyplassen. Jeg kan egentlig ikke se for meg hvordan ferien ville vært uten muligheten til å reise hvor vi ville. Leiligheten vår ligger 10 min unna Estepona sentrum, så vi må uansett kjøre. Ønsker man å besøke f.eks "La Canada"  eller andre steder så er det fritt med bil. Det trenger ikke koste allverden heller. 

Da min svigerfar besøkte Estepona for første gang noen år tilbake så fortalte han meg at spanjolene som jobbet i Marbella stort sett bodde i Estepona. Dette er en liten romantisk og barnevennlig by som er perfekt enten man reiser med barn, eller på kjærstetur. Men OBS OBS! Jeg leste nylig en artikkel om et barn som ble forsøkt bortført der, så aldri la en liten rolig by gjøre deg mindre på vakt. Det ga meg en skikkelig støkk, men Estepona elsker jeg like mye *hjerter i øyene* 

RIKTIG FOKUS


Hei ♥ Vell tilbake fra fantastiske dager i London. Jeg har tatt masse bilder, og deler gjerne noen med dere. Planen var å dele fortløpende, men da jeg tok meg selv i å konstant lete etter WIFI, bli opprømt og glad da jeg først fant det på toget fra flyplassen til London, for så å bli superdeppa da bildet ikke ville laste opp til bloggappen på mobilen min - skjønte jeg at det var bedre å legge vekk hele greia! Der satt den fine familien min ovenfor meg å var helt i ekstase over å være på miniferie, mens de lekte "rotta på skateboard." (om å gjøre å huske flest land, den som ikke husker 3 ganger, eller sier et land som er tatt er ute - yndlingsleken om dagen) mens jeg var dypt konsentrert i mobilen min. Heeeelt feil!
Jeg la vekk både instagram og blogg med god samvittighet. 100% fokus på de jeg var sammen med! 

Vi kom hjem på søndag, men gårsdagen hadde faktisk ikke nok timer. Dagen gikk så fort med tidenes hardeste treningsøkt på morgenkvisten etter levering av barna, pynting av hus og besøk av Malin. Plutselig var det leggetid og barna og da var jeg så sliten at jeg måtte bare legge ned.. 

Jeg skal bare få småtrollene mine avgårde så skal jeg sette meg ned å redigere bilder, og legge de ut på bloggen. Stikk innom senere hvis dere vil se snaps fra vår magiske tur til London ♥ ♥ 

SNAP

Just now. Pretty perfect. Sangria and pizza..

FIRE IN SPAIN + #BEACHSELFIE

Vår siste dag på stranden! Kan ikke tro hvor fort det går...

Og vet dere hva? Det har en tendens til å være en del dramatikk rundt meg. Ikke for å virke noe important, men det er sant. Enten det er å bli slått ned i oslo's gater, bombetrussel på helsestasjonen eller BRANN PÅ OMRÅDET VÅRT. Det var nettopp det som skjedde denne gangen.. Vi satt på terrassen og nøt en kanne (!) med sangria når det plutselig smeller så det høres ut som et maskingevær som går av. Det blir helt svart i hele området og all strøm forsvinner. Plutselig så ser vi høye voldsomme flammer stå opp på området, og vi løøøper ut. Det var helt surrealistisk, det brant rett nedenfor. Om det var lyn eller en dårlig strømmast som hadde tatt fyr, det vet vi ikke.. Men pga vinden og det tørre gresset så spredde det seg fort. I noen minutter var det ordentlig skummelt. Bilveien var blokkert av flammer, og siden strømmen var gått fikk vi ikke ut bilen til å komme oss vekk heller. Heldigvis er det både sikkerhetsvakt på steder og murbygninger + et stor område. Da brann og politi omsider kom så føles det under kontroll, men det var store områder som brant.

Det gikk noen timer før alt var slukket og i dag var det trist å våkne til nedbrente palmer og svidd lukt. Heldigvis var vinden på vår side så vi slapp evakuering..

Nå ligger vi på stranden som om ingen ting av nattens drama har skjedd. En siste dag på stranden skal nytes til det fulle.. Satser på litt mindre drama det siste døgnet ;-)

EVENING UPDATE

I dag ble det ikke mer enn 8 timer på stranden. Is, sangria, bading og bok. Beklager hvis dette bare blir kvalmt, men jeg kan jo ikke la være å oppdatere dere heller ;-) Bildet over beskriver ganske godt hva som skjer akkurat nå. Happy girls!

GOTTA LOVE SPAIN

Snaps fra morgenkaffen og utsikten fra leiligheten, og isbilen som spilte musikk for hele stranden. Har dere sett noe så søtt? Nå har vi funnet plassen vår på stranden, og den nyeste boken fra Jojo Moyes "den ene pluss en" skal dukkes ned i. Snakkes ;-)

SOON // ESTEPONA

Om 1 uke reiser jeg hit. 

Bildet er tatt fra terrassen. 

Can´t wait!!

DØGN 2 PÅ MANHATTAN

God morgen! På tide med siste rest av turen vår. Det spørs om det blir et døgn 3 innlegg, jeg tok nemlig ikke så mange bilder dagen vi dro selv om vi ikke dro før sent på kvelden. 

Anyways.. Døgn to var konsertdagen og de bildene har jeg vist dere her. Før vi dro til the garden for å se Katy Perry så tok vi en tur helt ned i byen å så på statuen (fra land - ville IKKE bruke mange timer i kø) shoppet i SOHO, besøkte Chinatown og Little Italy.  Det ble en lang dag og vi fikk gjort MYE. Akkurat som dagen før, men da gikk vi den andre retningen, altså oppover. Snakk om å få mest mulig ut av dagene! Vi hadde en utrolig fordel i at Christian har vært der tidligere. 

Brekkie på gata! Yup! Vi ELSKER foodcourten og følte det var det eneste stedet som gikk raskt, og de hadde sunn mat. Økologisk yoghurt med bær!

Det ser nok ikke så koselig ut, men det var faktisk det. Bare oss to som tittet på det travle livet til alle som løper til jobb. Aldri følt meg mer avslappet, tror jeg. 

Hvordan gikk det med benet mitt? Skikkelig dårlig. Men med rikelig dose smertestillene, masse pauser og masse taxi så overlevde jeg. Smertene kom som kastet på meg som vanlig, men det var verdt det.

Marked i New Jersey.. Helt betatt! Alt av friske bær, blomster og grønnsaker + myyye mer.

Jeg måtte stoppe å skravle litt, jeg var så nysgjerrig på hvor mye de solgte i løpet av en dag..Tenk å ha dette utenfor døren sin?

Så himla sjarmerende!

Okey folkens, hold dere fast! Her bor Leo. Altså Leonardo Dicaprio. Oh yes! Kall oss gale men vi undersøkte lift på forhånd hvem som bodde NY (det finnes jo et eget kart) og i et område rett før SOHO så var det flere som bodde.. Rett etter vi hadde gått fra Leo sin leilighet (han var visst ikke hjemme, men HALLO - tenk om han hadde kommet!!) så gikk vi rett på en annen kjent skuespiller. Litt morro da! Vi var også utenfor leiligheten til Bowie!

My man. En av mange pauser.. Denne gangen i en søt park der det krydde av vennlige ekorn. 

Down town.

Belønning for å ha kommet oss helt ned til vannet!

Så sykt bra konsert! Det var i stor grad arenaen sin skyld. Makan til bra sted, intimt men samtidig masse mennesker. Flere dame toalett enn herre. Mange utganger. Overhode ingen følelse av et overfylt sted selv om det var 25.000 mennesker der. Katy Perry, som nevnt før har fått en ny fan! Hun var også såå bra!  

God lørdag folkens, nå skal vi spise frokost i solen! Gud for noen deilige dager vi har ♥ 

DØGN 1 PÅ MANHATTAN

Heii! Vips var jeg her igjen, med gledestårer i øynene! Lykke har nemlig fikset nettet som har vært nede siden vi kom hjem - derav kun updates på instagram og ingen på bloggen.. Jeg lovet jo bildestorm av kjærsteturen vår til NY forrige uke. Herlighet FOR en BY, og for en TUR! Jeg elsket ALT! Jeg ble virkelig storm forelsket, og hadde halvveis kjærlighetssorg da vi dro hjem. Godt det var tre små troll som ventet hjemme. Jeg viser bilder døgn for døgn jeg, da er det lettere å skrive hva vi gjorde også. Vi reiste mandag ettermiddag og landet i Norge fredag formiddag, dvs hele tirsdag, onsdag og halve torsdag på manhattan.

Vi landet mandag kveld, kom oss gjennom flyplassen, inn i en grønn (!) taxi og over til manhattan. Følelsen jeg fikk da vi kjørte over broen og jeg fikk øye på den sinnsyke byen kommer jeg aldri til å glemme. Det var et yrende liv, så høye skyskrapere og mye lys.. Selv om vi begge hadde sovet lite på flyet og var skikkelig slitne (det var jo straks morgen i Norge) så dro vi ut. Christian var så gira på å vise meg byen, og jeg var gira på å se. ALT! Vi startet med Time Square. Det er jo ekstra kult å se midt på natten. Like mye mennesker som Oslo på 17 mai - I love it! Vi tok noen drinker, spiste nattmat og gikk etterhvert å la oss på hotellet. Bildene ovenfor er tatt fra hotellrommet vårt, som dere ser så bodde vi veldig sentralt, vi så rett på empire state building. 

Morningen etter våknet vi tidlig, som vanlig - og var ute av døren klokken 08. Da var jeg så klar for shopping og titting at vi gikk innom nærmeste food court å handlet frokost, i stedet for å sitte inne å spise og "sløse tid" som vi følte der og da. Dette endte vi faktisk med å gjøre til både lunsj og kveldsmat også, men da fordi de har så sykt mye og god mat der! 

Vi brukte hele den første dagen på å bevege oss oppover fra midtown til upper east side. Vi spiste lunsj i Central park, og gikk tur der også. Som jeg allerede har skrevet, jeg ble helt forelsket i stedet.. Så himla romantisk å bare være der med han jeg liker best også. Holde hender, sitte på en benk å titte på alle de rare menneskene. Der er det nesten vi som skiller oss ut, fordi vi er for straighte...


Da vi kanskje egentlig burde gått og lagt oss pga jetlag, og en utrolig lang dag valgte vi heller å sjekke ut de utestedene som er ratet best, og som skal være de hotteste på manhattan. De var freshe! Drinker, my man, rooftop og utsikt over hele byen. Oh yes! Hit må jeg dra med jentene også!! Vi var i seng til 02, og regnet oss ut at hvis vi sov i 6 timer så overlever vi fint dagen etterpå også ;-)

Bilder fra døgn 2 coming up next, men først skal vi en tur på stranden - det er skyfri himmel!!