hits

februar 2014

UPDATE FRA SYKESTUEN

Still here! Altså ved sykestasjonen vår aka sofakroken! Her har vi astmamedisiner, toalettmappe med bleier, febernedsettende, febertermometer. Vi har også flere flasker med forskjellig drikke, vognen rett ved siden av hvis han vil ligge i den, babydynen og selvfølgelig barneTV. Her klarer vi oss ganske bra.. Vi har blitt godt vant med lange sykedager, for å si det sånn.

Det er lite nytt siden i går. Sist jeg var innom var vi på vei til fastlegen, og etter det dro vi videre til astmalegen til OC. Alle veldig enige om at astmaen ikke er under kontroll enda, siden han er så mye syk. Jeg har sagt det før, men sier det igjen - jeg gleder meg såå til varmere tider. Jeg har stor tro på at den lille kroppen vil få det bedre dra. Det frister å kaste oss på første fly ned til varmen.. Uten at jeg vet med sikkerhet at det hjelper, så tror jeg virkelig det.

Nå kommer straks mommo innom for å overta byssing og kosing en time. Jeg skal ta et etterlengtet dusj - det er et par dager siden sist for å si det sånn! I ettermiddag kommer Lykke hjem, og det gledes! Nei nå roper dusjen på meg, vi snakkes!

FIINFIN JUNIORSENG

Har dere sett noe så fint? Jeg driver å søker etter juniorsenger til OC på nettet, og kom over denne fra rafa-kids. Nydelig. Og ja, litt vel tidlig å bytte til større seng, han har ikke fylt 1 år enda, men begge jentene byttet da de var halvannet år, og det går raskt dit! Det er ikke noen krise å vente lengere om det passer best sånn, men min erfaring er at det er kjekt å bytte før de blir så store at de "forstår" at de kan gå ut av sengen ;-) Gøy å titte uansett, det er så mye fint der ute.. Og dyrt.. Så hvis dere har tips om litt billigere juniorsenger, bring it on. Kunne egentlig tenkt meg en jernseng i sort. Vet IKEA har en men den er kanskje litt for feminin?

Nå skal vi til legen vi. Vårt andre hjem denne vinteren.. OC er dårligere og jeg ønsker ikke en natt til før legen har tittet på han. Astma er ingen spøk - lille sterke gutten min <3

SEE YOU IN FIVE YEARS?

Noen dager.. blir jeg nesten sprø! Jeg føler meg AKKURAT som damen på bilde under. Altså, jeg tror faktisk noen har sett inn mitt vindu og tegnet ut i fra det! Barna hver for seg har ikke vært så mye, men kombinasjonen av 1 stykk frøken som er sulten, rastløs og kjeder seg - 1 stykk syk lillebror som helst vil sitte som et plaster inntil meg - og 1 stykk frøken som helst vil diskutere alt, og er blitt veldig selvstendig. Så selvstendig at når leksene skal gjøres så gjør hun likså godt 4 ekstra sider, mens jeg ser vekk i 20 sekunder. Det er tross alt hennes mattebok. Og nevnte jeg at Christian er bortreist et par dager på jobb? O store idylliske trebarnsmortilværelse! He he ;-) Nå kommer jeg til det punktet i innlegget der jeg skal skrive at nå sover alle tre søtt, mens jeg ligger i sofaen med kakao og leser en god bok. Vel, sånn er det ikke i kveld. OC må holde mammaen sin med selskap. Når han legges ned i sengen (på tross at den er bygget opp) hoster han og pusten tetter seg fort.. Da er det best å være litt lengere våken, og håpe at medisinene roer det etterhvert. Nå har paraceten kikket inn og roet den høye feberen, så nå han ikke vil sitte stille. Nå lugger han meg i ammeluggen, river i ledningen og trykker på alle knappene på macen så dette innlegget har tatt 1 time.. Tror jeg bare må kaste inn håndkle og gi sønnen min litt oppmerksomhet, mens vi ser på paradise hotel ;-) Jajaja, dårlig underholdning men det er deilig å sitte å måpe av all galskapen som vises på TV noen ganger! Vi ses i morgen da, or in five years...? // EDIT // Klarte ikke se lengere enn 10 minutter av paradise.. Gjesp... Jeg tror jeg har blitt for gammel. 

LØRDAGS SYSSLER OG TANKESPINN

Heiii mine fine trofaste! Jeg forstår at når jeg gjør noen av dere bekymret er det påtide med et lite innlegg. Så først av alt, vi er okey alle sammen ♥ Jentene og C er friskesomfisk, mens OC og jeg er litt av og på. Faktisk så er det jeg som har vært mest syk denne runden. Takk og lov! Men med litt sykdom etter en laaang vinter, ja egentlig et langt år så følger disse "syntes fryktelig synd på seg selv" følelsene.. Og de følelsene har ingenting på en blogg å gjøre. Derfor følte jeg for å gjøre med litt anonym, verken svare på mail eller noen ting og kun forsvinne litt. Det har jeg klart, og nå er jeg ferdig med det! Godt denne fasen går fort over! Kanskje det var et siste forsøk på ei litta vinterdepresjon? Det ville ikke vært rart med tanke på det forferdelig kjedelig været som er om dagen.. Hjeeelpes som jeg gleder meg til vår! 

Men dere, trikset er å se fremover og jeg har jammen meg mye å se fremover til i den kommende måneden. Jeg skal lage bursdagsfest for OC som fyller 1 år 5 mars, også har jeg selv bursdag! 2 bursdager på en måned og den ene er min, det kan ikke bli annet enn bra! Om jeg er veldig heldig så snikes det inn en liten tur til Estepona også! 

I dag jobber C, mens resten av oss er hjemme! Vi har nettopp kost osss med pizza og nå ser Tuppen og Lillemor på en film. Eller kranglebøtte 1 og 2 - om du vil. Jesus christ assa, noen dager krangler de mer enn jeg trekker pusten. Stakkars leieboeren under oss, han må jo lure på om jeg er sinnsyk..! Anyways, nå nyter jeg en stille stund med OC sover og jentene ikke nebber, og leter etter inspirasjon til 1 års dagen. Pynt og kaker. Ballonger og pom poms! Jeg er litt usikker på om jeg skal kline til med skikkelig pyntet feiring eller ei. Det er jo ikke akkurat som han bryr seg om jeg har bannere eller ei? Så lenge han har en ballong er han fornøyd.. Hva gjorde dere? Ble 1årsdagen feiret med brask og bram? Kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg ikke la være.. Det er jo siste 1årsfeiringen jeg får arrangere! Hvis jeg finner masse fine bilder legger jeg ut litt inspo til dere :-) Ha en fin lørdag! Og.... HURRA FOR GULLJENTENE!! 

LOVEIPHONELOVEIPHONE

Holy smoly its back! Nå har jeg hatt samsung s3 - eller no, i tre uker og jeg har vært mer fornøyd enn forventet faktisk.. Så fort man lærer seg samsung så er den på mange måter mer brukervennlig enn iphone. MEN den er så stor... OG kamera er ikke på langt nær så bra som på iphone. Som den aktive instagrammeren jeg er så trenger jeg et godt kamera. Da jeg fikk den nye iphonen i hånda i går så føltes den som pitteliten, og så fin. Makan til kjærlighet til telefonen sin a gitt!
Er det irriterende at jeg ikke har tatt av plasten på skjermen? Den skal være på litt til, helt til Christian kommer hjem med en skjermbeskytter og et deksel ;-) Jeg har en historie bak meg med myyye ødelagte telefoner, nemlig. 

Nå skal jeg legge meg ned på sofaen så lenge OC sover. Jeg er ikke helt i slaget og hviler når jeg kan for tiden. Jeg syntes kombinasjonen mellom personlig og privat her på bloggen er veldig vanskelig om dagen.. Jeg driver å jobber med meg selv om hvor linjen skal gå. Jeg føler jeg har en fin linje når det gjelder barna mine, men når det gjelder meg selv så har jeg alltid delt mye mer. Nå tar fødselsskaden en stor del av hverdagen min og det er egentlig naturlig å dele dette, men samtidig det mest private i livet mitt. Inntil jeg finner min "vei" gjennom dette så håper jeg dere ikke irriterer dere for mye over "sutring", men heller er litt tålmodig ♥ Until next time, have a nice day :-)

ØNSKELISTE TIL 1 ÅRINGEN MIN


   
HEI! I tradisjontro, og mangel på bilder de siste dagene - med mindre dere ønsker å se flokete hår, gårsdagens sminke, siggete (er det et ord?) joggebukse og flekkete genser (fatter ikke hvordan det er mulig å bli så flekkete i løpet av en dag..) så er det best med en liten ønskeliste/inspirasjonsbilder til OC som fyller hele 1 år om tre uker. Her er TOPP lista. Lilleba klær til den atopiske kroppen som ikke kan ha ull, både pysj og bodys. Tynn ull lue til varmere dager - den grå med ører er SÅ himla fin. Nattbordet fra kartell... Hva kan jeg si? Jeg elsker det! Det hadde passet perrrrfekt på rommet hans.. Dette er en spleise gave da! Det er forsåvidt det meste ;-) Det er lov å la seg inspirere og ønske seg! Joggesko til en liten tass til våren, samt den fine vårjakken, som omtrent ALLE har, men det er jo en grunn til det.. Sist men ikke minst, sengetøy fra sne design. Elsker fargene! 

Da ble det et lite blogginnlegg i dag også da dere. Ikke værst! OC er mye bedre, nå har han bare ørebetennelsen igjen, og astmaen er rolig og fin. Satser på bedre dager fremover. Selv jeg er litt tam om dagen.. Jeg går på medisiner selv, for noe helt annet enn astma altså. Det er denne fødselsskaden jeg pådro meg under keisersnittet med OC. Jeg sier hele tiden at jeg skal komme tilbake til dette, og fortelle men det er et svært sårt tema så jeg bruker litt tid.. 

Nå er det rød tomatsuppe - som Jenny kaller det, som er på agendaen. Jen har med en venninne hjem fra barnehagen og vi slår til med kakao til middagen! Onsdagskos! Hvis dere lurer på hvorfor det er så stille på instagram så er det fordi jeg ikke har iphonen min. Min ble ødelagt noen uker tilbake og etter det har jeg brukt samsung. Først var jeg helt i taket, den er jo dødskul... Men nå er den både for stor og har dårlig kamera. Heldigvis er min på vei hjem til meg i skrivende stund. I morgen er jeg back on track! Hurra! Da blir det også letter med mobilblogging! Nå er det middag! We speaks! 

NÅ HAR JEG SNART BURSDAG, ASSA // ØNSKELISTE

.... It´s true! 16 mars fyller jeg 27 (?) år. Har falt litt ut av tellingen etter at jeg fylte 25. Anyways, jeg er en skikkelig bursdagsjente og feirer alltid bursdagen min med ballonger, sprudlende drikke og kake! Sang og gaver digger jeg! Det var ikke noe problem å få meg opp på pulten på barneskolen mens alle de andre barna sang bursdagsang, for å si det sånn ! 

De siste årene har jeg fått færre gaver til sammen, og da er det noe jeg virkelig har ønsket meg fra flere personer. I fjor fikk jeg f.eks denne stellevesken fra smallstuff. I år så ønsker jeg meg bord til loftstuen. Den trenger SÅRT et bord, vi har faktisk ikke stuebord der oppe, selv om det er over 3 år siden vi flyttet inn. Det har vært en prioriteringsak siden vi flyttet inn i et større hus og ikke hadde møbler til alle rom, eller penger til å kjøpe alt på engang. Sånn er det bare, og jeg liker det egentlig. Da setter jeg ekstra stor pris på det når det først kommer.. Nå syntes jeg forøvrig det har tatt lang nok tid, og ønsker meg derfor disse nydelige bordene fra HAY. Et stort svart, og et litt mindre hvit - eller omvendt, jeg er litt usikker. Jeg har sett de i levende live hos en venninne, og de er fantastisk fine. 

Den andre tingen på min ønskeliste er "about A chair" også fra HAY. I skrivende stund ble jeg faktisk litt usikker på om jeg kan ønske meg denne uten at mannen har prøvesittet den først. Han nevnte nemlig i dag tidlig at han fikk vondt i ryggen av de gamle hvite stolene fra IKEA som jeg har dratt frem fra kjelleren. Han vil heller at vi skal ta frem de stolene jeg satte vekk - nemlig arvet stoler fra svigerinnen. De var fine en gang i tiden, men (unnskyld meg) de har gått liiiiiitt ut på dato nå. Stolene fra HAY ser jo gode ut? Kom gjerne med erfaringer dere som har de. Vi trenger nemlig noen gode til ryggen til C ;-) *Håper ikke han leser dette, han er litt mer privat enn meg i grunn.* Jeg må også legge til at dette er dyre ting så jeg ønsker meg selvfølgelig penger til å spare å kjøpe det selv ;-) 
SIST MEN IKKE MINST - CHRISTIAN (nå håper jeg han leser likevell) LA MEG INTRODUSERE DEG FOR HENNES MAJESTET → ACNE TRACK . (Hvis ikke du skjønte det så kan du trykke på linken til navnet på skoen, og komme direkte til handlesiden. Jeg bruker str 36.) Jeg vet de er litt dyrere enn gavene vi pleier å gi. Ja faktisk 3000,- dyrere.. Kremt. Men jeg har jo vært så snill i år:  

  • Av 700 bæsjebleier det siste året så har jeg tatt 699, og du 1. 
  • Jeg lot deg henge opp et basketnett over garasjen. 
  • Jeg har latt deg slippe eks antall familiesamlinger ved å si du ikke følte deg helt i form, når du egentlig skulle se champions league eller Tiger Woods. 
  • Jeg har IKKE bulket, kommet borti "bare litt", eller skrapet bilen i hele år. 
  • Jeg lar deg ha et barskap av en stor globus OG treningssykkel i stua - yes damer, det er helt sant! 
  • Jeg har blitt litt flinkere til å rydde opp etter meg det siste året. 

Det er mangemange andre ting også, men det er litt vanskelig å komme på de når jeg er "on the spot". Om ønskelig kan jeg komme tilbake til deg/dere med en mer utfyllende liste.  
Så folkens, her har dere min sin ønskeliste til bursdag. Den lages hvert år, men i år er første gang den publiseres - i all ydmykhet, off course. 
// Please LIK hvis du syntes jeg har vært snill i år ! Det hjelper sikkert på Christian ;-)

MIN POLARN BABY
Da var han hjemme igjen. Han fine som jeg elsker over alt. Det var godt ♥ Både for kjærstehjertet og med tanke på at han er veldig kjekk å ha her hjemme! I dag har vi tatt det helt med ro. Sett på OL, selvfølgelig, og spist middag hos mammaen min. Nå er alle barna i seng, og det før kl er 19 (!) og vi skal se de siste to episodene av "mammon" på NRK, som vi har spart. Planen er å hoppe i seng klokken 21, sånn at jeg orker å dra på trening i morgen tidligtidlig. Planen er å komme i gang med den gode rutinen jeg hadde noen uker tilbake. Dessuten, en bedre start på uken finnes ikke! 

Over til det jeg skulle skrive om.. Flere av OC sine nye klær til den atopiske kroppen. Som jeg nevnte i forrige innlegg så kan han ikke bruke ull. Jeg har fått flere kommentarer fra dere med erfaring og dere tipser om Lilleba !? Tusen hjertlig takk for tips! Jeg hadde en body til han da han var nyfødt, men da var jeg ikke like bevisst på stoffet som jeg er nå. Og dere, tusen takk for alle tips når det gjelder astmabarn. Det setter jeg stor pris på siden jeg føler meg så veldig veldig uviten. Vi tar en dag av gangen men når jeg tror jeg begynner å forstå mønsteret til astmaen hans, snur det hele om og han blir kjempe dårlig igjen. Vi må nok bare være tålmodig..  Anyways, "dagens outfit" til OC er fra polarn o. pyret.. Faktisk hans første! Jeg elsker klærne, både fasong, stoff og fargene. Det er ingen hemmelighet at jeg er en sucker for marine og striper!

Men dere, ha en fin kveld - lad opp til en ny uke! Det skal jeg! Spent på om jeg kommer meg på trening i morgen tidlig, foreløbig er vekkerklokken stilt inn på 05.45 → To be continued.... ;-) 

SYK AV ASTMA

Hei dere! Still here ♥ Men dagene har ikke vært helt som planlagt. OC har vært syk hele uken, igjen. Og derfor la jeg bloggen på hylla noen dager, det har liksom ikke vært annet å snakke om enn sykdom uansett. Jeg har fått hjelp med jentene av nærmeste familie så jeg har ikke trengt å dra ut med han, utentatt til legen. Han har ørebetennelse og lungebetennelse. Jeg har mistet tellingen over hvor mange lungebetennelser han har hatt siden oktober. Men jeg vet hvor hvorfor.. Det er fordi han har astma. Astma med stor A! Han er helt avhengi av medisinene sine og jeg går ikke et sted uten, i frykt for at det plutselig tetter seg helt. Diagnosen er satt og vi har en god behandlingsplan som jeg har stor tro på. jeg har funnet frem til NAAF.NO (norges astma og allergiforbund) og leser meg opp på det jeg kan. 

Mine følelser rundt dette får vi ta siden, men jeg kan si så mye at jeg har brukt kveldene alene på å la dette synke litt inn. Det kan behandles - takk og lov for det, men alikevell bruker vi mye tid på behandling og sykdom.. Jeg syntes jo så synd på den lille bebisen min.. Alt blir vanskelig med tett pust, 40 i feber og dårlig almenntilstand. Heldigvis har han vært piggere de siste to dagene. Jeg tror han begynner å bli frisk, for denne gang. Men hva er frisk? Han må fortsatt gå medisiner, flere ganger om dagen.. Nå ser vi frem sol og varme. Jeg har en følelse at det vil gjøre undeverker for den lille kroppen. Inntil det kan vi bare ta en dag av gangen, og håpe han klarer å holde seg unna de værste luftveisinfeksjonene og sykehuset.

Astma, atopisk eksem/allergier er jo i samme familie. OC har atopisk eksem, men i mild grad - heldigvis. Det blusser opp når han bruker ull rett på huden.. Det har jeg skjønt nå, og har lagt vekk alt av ulltøy, og handlet litt bomulls.. Se bare denne søte bodyen og buksen fra "joha". Trodde jeg var lei stjerner jeg, men det funker litt til ;-) 
Nå skal jeg legge en bebis, sette frøken 4åring i arbeid (perler, tegning eller en film) før jeg skal se på OL! Dette har jeg gledet meg til, og OL feberen er på T O P P! I kveld kommer C hjem, og jeg gleeeder meg til å se kjærsten min igjen. Ha en fin lørdag, fine mennesker. Nyt dagen!

KJØKKENET, HUSETS HJERTESelv om jeg ikke er en mester i matlaging er det fortsatt soleklart hvilket rom i huset jeg liker aller aller best. Kjøkkenet ♥ Det er her pappaen lager verdens beste omelett i helgene, Maya gjør lekser, Jenny kjører rundt og rundt med balansesykkelen sin, OC utforsker skuffer og jeg ligger henslengt på kjøkkenbenken med en kaffekopp i hånden mens jeg skravler, og ser på my man lage mat. Vel, ikke i disse dager da. Siden han er i Spania er det jeg som er sjefen på kjøkkenet - til jentenes store forskrekkelse, hvordan skal dette gå? De har ikke langt seg sultne.

Er det noe jeg er best på innenfor det feltet, er det matpakker. (Gud forby om lærer, SFO eller barnehageansatt leste det, matpakkene ser nemlig ikke ut som de gjorde ved skolestart) Uansett! Nå er nettopp dagens matpakker smurt og vi er straks klare for å gå ut døren alle sammen. I dag har jeg til og med laget matpakke til OC siden vi ikke kommer hjem før i ettermiddag. Dagen består av fireårskontroll med Jen, etterfulgt av astmalegen med OC. Siden disse stedene ikke ligger i samme gate flyr dagen av gårde, og innen vi rekker å hente jentene på skolen og bhg begynner turningen 16:15. Det er bare å henge i stroppene og glede seg over rosiner, smoothies og brødskive med leverpostei i stelleveska - eller hva OC? Vi skal nok komme oss gjennom dagen i dag også ;-) Men det betyr at jeg må avslutte med mindre jeg vil starte dagen heseblesende! Ha en fin en da dere - vi ses sikkert i kveld ♥

MAMMAS LILLE HJELPER


Mammas lille hjelper med bleier til OC, flagg for å ta imot mommo på flyplassen, leker til OC til bilturen og sin egen kos som hun kaller "mmhmm". I tillegg hadde hun på seg det fineste hun vet, i anledning mommos hjemkomst. Nemlig den nye boblejakken hun fikk i bursdag fra bestefar og bestemor, de deiligste uggsene med ulllll  - i følge henne selv, nye fine luen fra farmor og min gamle hvite kjole med blonder fra jeg var liten. En lykkelig liten 4 åring. Mens vi ventet på flyet spiste vi en is og snakket om morgendagens fireårskontroll. Hun gleder seg til å vise at hun kan hinke.. Og plystre.. Fireåringer er herlige. Og min er aller aller herligst ♥ Takk for i dag Jennymin. Mammaen din elsker deg! 
// Lik hvis du er enig i at fireåringer er fantastiske små mennesker! 

OPPDATERING FRA HELGEN

God morgen ♥ Vips var helgen over! For å si det sånn, den har ikke akkurat føltes som VIPS altså. Christian dro lørdag ettermiddag, og resten av den dagen gikk egentlig til måking av snø. Great! Det hadde jeg ikke tenkt på, hvem skal måke vekk den uendelig mengden med snø? Ikke Christian hvertfall, han satt på flyet til Spania! Det gikk bra, jeg liker egentlig å måke hvis jeg ser det som en treningsøkt. Det jeg IKKE liker er når jeg er ferdig på høyre siden av gårsplassen, titter bort på venstre side og ser at det jeg måkte vekk for 10 minutter siden ikke syntes engang.. DA blir jeg misfornøyd og sur.. Og DA er det dumt å ikke ha et annet voksent menneske å ta det ut på. Barna spratt fort i seng av seg selv da de merket stemningen etter snømåking, for å si det sånn ;-) 

Natten gikk bra, OC var kun våken et par ganger. Det er veldig lite med tanke på hvor tett han var. Feberen ga seg utover natten og vi sov egentlig ganske godt. Søndag morgen sov hele huset litt ekstra lenge. Eller nå lyver jeg, OC og jeg sov lenge... Jentene så på barneTV og lagde frokostblanding til frokost selv. (def. på lenge er 08:30 her i hus) og da resten av oss våknet og fant ut at OC fortsatt var feberfri og egentlig ganske pigg var det bare å juble, og komme oss ut av huset! Det gjelder å være i aktivitet så vi ikke kjeder oss. For da blir det fort krangling og ekstra vanskelig for mammaen i huset å oppføre seg som en 26 åring og ikke 3 åring, når den syttende krangelen mellom jentene setter inn. Vi dro til venninnen som også var alene med sine to, og var der hele dagen. De 3 jentene på 4, 5 og 6 år lekte så godt sammen time etter time. Og de to minste var nokså harmoniske de også. Da vi kom hjem på kvelden var det bare å servere litt kveldsmat og rett i seng. Søndag alene med barna, finito. Digg! 

Nå er det hverdag igjen og litt godt er det. Da kjenner vi våre rutiner godt, og ting går som regel på skinner. Vi våknet alle sammen i fin tid før skolen og slapp stress. Det er også en viktig ting når jeg er alene. Planlegg og ha god tid! Siden Jen har savnet mommo så mye den siste tiden så hun fikk være hjemme fra barnehagen. Nå sitter vi i hver vår sofakrok og venter på at JasJas skal våkne. Da setter vi kursen mot gardemoen for å hente Mommo som har vært i India i 4 uker, gjett om vi gleder oss til å se henne igjen! Tror vi må ha med flagg.... 

Vel vel, det var tidenes oppramsing. Jeg er ikke spesielt fan av den slags skriving, men noen ganger er det nesten ikke til å unngå :-) Ønsker dere en FIIN start på den nye uken! Vi sees nok i kveld! 

TRENING OG NY BOK


Hello people! Jeg avsluttet gårsdagen med 1 hel stor plate sjokolade + halve nonstop posen til jentene.. Crap! Startet derfor dagen i dag med en skikkelig spinning time. DET var lenge siden det! I mens jeg lå våken med OC i natt planla jeg uken som kommer som alenemor. Christian reiser i ettermiddag, så hvordan skal jeg klare meg? Nå er alle avtaler, middager og aktiviter nøye planlagt og jeg har i tillegg besluttet at jeg MÅ trene - så langt det lar seg gjøre, men det er høyt oppe på prioriteringslisten. Det gir meg energi og overskudd, og det er jeg nødt til å ha i uken som kommer. Nå håper jeg bare at OC holder seg stabil og at vil slipper lange netter og sykehusbesøk som de forrige gangene. Når det er sagt så syntes jeg han virker bedre i dag *bank i bordet*

Mens Christian tilbringer tid med barna og jeg har litt alene tid så blogger jeg.. Og leser i min lånte bok. Den har ligget her i noen uker men nå er roen senket seg og tiden er inne for å lese. Jeg er nysgjerrig, det er nemlig en bok som er helt på andre siden av mye av det jeg lever etter. Nemlig "kvakksalverne". Boken handler om Ben Goldacre som er en lege, forfatter og kritiker. Han avkler homeopater, erneringsfyiologer og andre som promoterer uvitenskapelige behandliger. Jeg fikk boken av en venninne, som en utfordring. Jeg er spent på om jeg har endret noe syn etter å ha lest den.. Selv har jeg brukt både homeopati og den slags flere ganger i mitt voksene liv. Er det noen andre som har lest boken? Jeg kommer selvfølgelig tilbake til dere når jeg er ferdig! Dette er jo et hett tema! 

Nå skal jeg tilbringe litt tid med hele familien, før han fine ovenfor stikker til Spania og innreder familieleiligheten som vi kommer til å ha mange fine stunder i årene som kommer. Stedet er Estepona! Der var vi på ferie i sommer og elsker stedet! Hei så lenge!