hits

februar 2016

I dag våknet jeg med et smil

I dag våknet jeg av meg selv og kjente smilet sto i ansiktet på meg før jeg rakk å åpne øyene. Det vil jeg kalle en god start på dagen.. Det ble ikke mindre da jeg hørte OC rope for full hals i etasjen over "Christiiiiaaaaan - nå må du våkne!" Jeg ler meg skakk når den lille gutten kaller mammaen og pappaen sin etter fornavn. Det høres så rart ut.. Og det skjer støtt og stadig for tiden.

Solen skinner, og jeg kjenner våren er her. Våren og bursdagsmåneden til OC og meg. Han blir 3 om en uke, jeg blir 29 om to uker. Oss fiskene har bursdag! Bursdagsdyrene! Jeg elsker mars! Kombinasjonen av lysere tider, alle de fantastiske månedene i vente, lettere til sinns - både meg selv, han hyggelige på Rema og egentlig alle jeg kjenner, mindre klær, vårsko og lys når jeg åpner øyene. Love it - just love IT! 

Vi skal kle på oss, leke litt, sanke inn Maya og Jenny som er på overnatting hos Onkel D, ta bussen ned til solfylte Drøbak, gå på café, mate endene, gå tur i badeparken og forstille oss den vakre sommerbyen om 3 måneder, og sist med ikke minst så skal vi på kino. Den lokale koselige kinoen.

Jupp, dette blir en fin dag! 

Klem fra hun som er rusa på våren.

Fredagstipset - uke 7

Bloggen har tatt litt vinterferie den også, sånn hvis dere lurer på hvor de tidlige innleggene blir av ;-) 
Jeg har nettopp levert min lille snart 3 åring i barnehagen. Han og jeg vurderte en stund om vi skulle ta en fridag sammen, men kom frem til at det beste for begge var barnehagen. Lek ute i det fine været med gode rampete kompiser på samme alder, så får mammaen lade batteriene til en helg nesten alene (Christian jobber hele morgendagen) og trent. 

Jeg har også fikset neglene mine! Denne lakken har jeg skikkelig dilla på om dagen. Essie sin "spin the bottle" er perpekt nå! Jeg er litt lei av det mørke etter en lang vinter, samtidig er det litt tidlig (venter til mars) å finne frem de mest knalle neglelakkene, som egentlig er mine favoritter! Den er delikat og fresh, perfekt til alle anledninger! Christian og jentene er i Tryvann og står på slalom i dag. Heldige gjengen, i dette fine været. Tipper de koser seg maks! I morgen skal vi på kino å se den nye filmen "zootropolis". Vi skal kjøre buss ned til Drøbak sentrum - det tar kanskje 10 minutter men OC syntes det er SÅ stas med stor buss, spise på café også på kino med masse popcorn. Gleder meg! 

Nå blir jeg straks hentet av min treningsbuddy! Vi snakkes :-)

25.02.2016

God morgen, 

Det var en litt trist følelse på innsiden da jeg gikk å la meg i går. Ikke en overveldende følelse altså, bare et stikk i magen, litt angst for at alle kan lese det. Jeg fikk krass kritikk i innlegget under, og det var jeg ikke helt forberedt på. Jeg var bare ærlig. Ikke en tanke på om det var dumt eller ei, jeg sa det bare som det var. Jeg angret på at jeg fortalte dere sannheten det sekundet jeg leste kommentaren, men så kom de neste kommentarene. De som så innlegget for hva det var, kun en sårbar sannhet. Jeg er ikke perfekt, jeg gjør feil jevnt og trutt, jeg er et menneske med baggasje og utfordringer - akkurat som alle andre, men heldigvis er vi forskjellige. 

Jeg våknet opp uten klump i magen, vet dere hvorfor? Først og fremst fordi jeg fikk med meg noen av de støttende kommentarene før jeg la meg, men også fordi jeg drømte så fint! Jeg drømte om noe av det beste jeg vet om, spekkhoggere! Det er helt sant! Jeg tror jeg har vært en spekkhogger i mitt forrige liv, for de skapningene gir meg gåsehud og frihetsfølelse - det har de alltid gjort. Jeg drømte at jeg var på cruisebåten der pappaen min jobber, at jeg sto ute på den lille balkongen utenfor lugaren, også plutselig kom det en hel familie hoppende. Nesten identisk til det som skjedde da Christian og jeg var på cruise i Alaska, faktisk. 

Med andre ord, jeg har sovet godt i natt og er blid som en sol ;-)

Kaffe fra Jenny sin kopp. Favorittkoppen ❤︎

Ha en fin dag ❤︎

Det gikk ikke, ikke i dag heller.


Egentlig tenkte jeg å la denne passere.. Ikke fortelle om det fordi.. Nei jeg vet egentlig ikke grunnen.. Men så kom jeg på alle som har skrevet til meg. "Lykke til i dag, You can do it, Du er tøff". Da innså jeg at jeg må være ærlig, for det har jeg lovet dere. Så ærlig som jeg kan være. 

Jeg dro aldri på timen på ahus i dag. Ikke i dag heller. Noen av dere husker kanskje at jeg ikke klarte forrige time heller, den som var i januar. Jeg fikk ny time med ny tro på at neste gang - neste gang drar jeg! Vel, neste gang dro jeg heller ikke.. Det er ikke skummelt det jeg skal, vedkommende som hjelper meg er bare snill og god, men det er så virkelig. Jeg skal teste ut nye hjelpemidler til hverdagen, og det er så tøft og utrolig trist og erkjenne at jeg trenger dette. 

Dette er gammelt svada jeg har fortalt dere tidligere, jeg skal ikke gjenfortelle meg selv. Jeg skal erkjenne at jeg ikke var klar denne gangen heller. Hjelpen går ingen vei, og det går ikke utover andre enn meg selv. Jeg må være klar og sterk, der er jeg ikke helt enda. 

Så i dag.. I dag var jeg syk.. Men det er lov det også. 

Sånn ellers har jeg det bra altså! Når jeg kan gjøre akkurat det jeg makter å gjøre. 

Favorittstedene

Good morning!

New York, Paris og Drøbak - selvfølgelig. Det mangler bare mitt kjæreste sted Estis (Estepona i Spania) men jeg har ikke funnet noe derfra som kan henge på veggen enda. Det kommer.. Jeg syntes det er så fint å ha bilder som betyr noe for oss alle på veggen. Jeg tror og håper at når barna og Christian titter ubevisst bort på bildene så dukker det opp varme følelser med minner, fra stedene vi har vært. Sånn er det hvertfall med meg. Sant skal sies, barna har ikke vært i NY da. Ikke enda hvertfall. Det er og forblir vårt kjærstested enn så lenge, og jeg håper vi skal tilbake snart.

Det er så rart, når et kort i kortstokkhuset forsvinner så faller alt sammen. En litt drastisk forklaring til dette, men siden Maya ikke MÅ være på skolen halv ni denne uken pga vinterferie så går alle morgenrutinene helt i surr.. Vi forsover oss (slumrer for lenge) surrer både før og etter frokost, og bruker evigheter på å kle på. Mandag var vi ikke i barnehagen før halv elleve..! Det tror jeg aldri har skjedd før.. Litt godt med late dager, en litt annerledes vinterferie men som passer oss perfekt i år. (Når vi ikke hadde mulighet til fjellet uansett liksom, hehe)
Bedagelige timer på morgenkvisten, deretter leker de noen timer i barnehagen mens jeg trener. 

Nå skal jeg ta kaffekopp nummer 2 før barna skal følges til barnehagen. I dag setter Maya og jeg kursen mot ahus, ubehagelig time som jeg har gruet meg til lenge. Heldigvis har jeg med meg Maya som assistanse. Da må jeg skjerpe meg litt! Etterpå skal vi kose på tantebarna, de som blir litt lenger unna. Gleder meg ❤︎

Håper dere får en nydelig dag! Og tusen takk for at dere titter innom <3 

Hvordan skal det gå med den neste generasjonen?

Jeg har vært litt ute av blogg Norge de siste dagene. Verken tittet innom blogg.no eller andres blogger. I ettermiddag tok jeg en liten titt før middag. Nå er middagen utsatt, jeg sitter her enda - 2 timer senere.. Med klump i magen.. 

Jeg er et forbilde for mine to jenter. Om kort tid begynner de å søke etter andre forbilder, ikke bare tantene, trenere eller de som jobber i barnehagen - men offentlige personer. Bloggere, kjendiser og artister. Dette har aldri skremt meg tidligere, jeg har alltid ment at så lenge vi er bevisste og oppdrar selvsikre barn med god selvfølelse kan det være det samme hva som skjer rundt de. Jeg mener det fortsatt, det er vår jobb, men jeg begynner å innse at det er en forbanna vanskelig jobb. For hvordan skal vi sloss mot det naturlige når de ser det unaturlige og "perfekte" over alt? 

Grunnen til disse tankene er innlegget Kristin la ut på bloggen sin. Kristin: Hvis du har mulighet så vil jeg gjerne leie deg inn til mine døtres 14 års dag? Eller burde jeg kanskje si 12 eller til og med 10? Så du kan fortelle de det du fortalte i denne videobloggen. TAKK for dine sterke ord, det fikk mine øyne opp, mer enn noen sinne. 

Jeg skjønner at jeg må step up my game. I takt med bloggere som legger ut innlegg om plastisk operasjoner må vi vise hvor naturlig en kropp skal være. Det er ikke rom for å være sjenert. Mine barn SKAL få se en naturlig kropp, ikke en kropp som vises på skjermen med unaturlig store lepper, spretne pupper og rumpe. Men pupper som har ammet 3 barn, en kropp som ikke er så fast i fisken - med mindre jeg har gjort en innsats på trening, noe som fører til en naturlig fast fisk. IKKE noe som kommer av en operasjon. 

Dette har blitt skremmende naturlig, og bloggere har så stort makt. Det skjærer inne i meg ved tanken på at barna våre skal tro at deres vakre naturlige utseende ikke er bra nok. Kanskje basert usikre unge jenter som skriver om sitt unaturlige utseende. Vi har så mange sunne hjelpemidler som sunn og frisk mat, og aktiv hverdag - og dette er nok!! 

Jeg blir trist når jeg leser om disse unge jentene som legger seg under kniven. Det er snakk om jenter som knapt er ferdig med tenårene. Men jeg kan ikke tenke på disse, jeg må tenke på alle barna som kommer etter.. Vi må sloss mot dette! Det er den neste generasjonen det er snakk om.. Våre barn! Beskytte, oppmuntre og være gode rollemodeller! 

Jeg skal jobbe så hardt for dette. Hver dag. Barna våre skal elske seg selv, for den er - både på utsiden og innsiden. 

 

Hvorfor turn?

Maya (8) trener turn hver uke, 3 ganger i uken - til sammen 12 timer.

Jenny (6) trener også turn, men en del timer mindre, fordi hun er litt mindre. De elsker det! Det er aldri et spørsmål om trening eller ikke. Jeg ser det i øynene deres, de syntes det er så gøy.

——————————————————

Jeg sitter på tribunen, titter gjennom sprinklene ned til turnhallen. Der er min lille, store jente. Kaster seg ut i nye "skumle" ting. I ettermiddag er hun på ekstratrening på ukjent sted, nye mennesker. Selv om det er vinterferie. Vi skal ikke på hytta, bare være hjemme og kose oss. Hallen i Drøbak er stengt, men hun ville trene. Leke med venner på dagtid, turne på ettermiddagen. Da gjør jeg så godt jeg kan og legger til rette..

Turn kan være en egoistisk idrett. Fokuset er rettet mot deg, og kun deg. Det er ingen lagidrett, det er kun deg som gjelder. Dette kan være både positivt og negativt. Men som mor må jeg si at jeg støtter denne idretten 100%.

Grunnen vil jeg fortelle dere.. Det er så mange ting jentene mine lærer i denne harde selvsentrerte idretten, så mange ting jeg kan puste lettet ut fordi jeg vet at dette vil være uhyre viktig jo eldre de blir.

Du vet når du har løpt så langt du kan, blodsmak i munn, hjertet banker og svetten pipler. Du er overbevist at du ikke klarer et skritt lenger.. Sannheten er at du klarer dobbelt så mye lenger. Det ligger bare i hodet! Det føles ikke sånn, men det er faktisk sånn det er.

Folk flest blir ikke bevisste på dette, kanskje aldri. Mulig de leser det er sted, men de færreste har kjent det på kroppen. Den kontrollen over sinnet. Selv har jeg aldri virkelig kjent på den. Kanskje jeg trodde det engang, da jeg løp coopertesten på ungdomsskolen..

Dette lærer gymmastene seg fra ung alder. De blir kjent med sin egen styrke både fysisk og mentalt, og det er en viktig lærdom i livet. Når du tror du ikke takler mer, ikke bare etter en hard joggetur, men kanskje etter et brutalt brudd med kjæresten eller en grusom sjef - så har du så mye mer å gå på! Vi er alltid sterkere enn vi tror!

En annen ting. Du kan aldri skylle på noen andre enn deg selv. Det er lett å sy puter under armene på barna våre. Når de vokser opp og må ta ansvar for egne handlinger. De er ikke i stand til å ta selvkritikk, men kun plasserer skyld på andre. Det var ikke min feil, på grunn av ditt og datt. Enten i forhold, jobb eller skole..

På turntrening er det ikke rom for å plassere skyld. Jobber du hardt blir du flinkere, gjør du ikke jobben står du stille. Enkelt og greit. Dette ligger i luften, og barna lærer seg det automatisk, og tar det med seg videre på andre arenaer i livet.

Turn kan føles skummelt. De jobber hardt, utfordrer seg til de mest umulige ting. De går langt utenfor komfortsonen, noen apparater mer enn andre. Det er ikke rom for å lure seg unna når det røyner på. De må stå i det, og pushe seg selv. Den mestringsfølelsen når nye ting læres er gull verdt. De lærer seg at når det er tungt, ting føles umulig eller noe ser utrolig skummelt ut så må de stå i det, og plutselig blir alt så mye lettere. Men man må stå i det! Det nytter ikke å stikke hodet i sanden å håpe at det går over. Sånn funker det kanskje som barn, men ikke som voksen. Regningene må betales, jobben må gjøres og den ungen må fødes - for å ta noen eksempler.

Tenk hvilken fordeler disse tingene vil ha for livet!

I tillegg har de gode støttespillere blant hverandre, de heier, støtter og passer på hverandre.

All idrett er bra, og det er store fordeler ved lagidrett også! Jeg valgte bare å fortelle litt om denne fantastiske, men tøffe idretten som begge jentene mine elsker å gå på hver eneste uke.

Stolt mamma <3

Uke 7

Ukens høydepunkt: Nye episoder av "Suits". Endelig! Elsker den serien!


Ukens innkjøp: Ansiktskrem fra Origins. Den beste, med solfaktor 15, og litt farge. Det har vært krise når den har vært tom. 


Ukens karma: Kanskje pakken på døren jeg fikk noen dager tilbake? Jeg håper at jeg er en god venninne, og det er derfor jeg blir tenkt på? 


Ukens me-time aktivitet: Dinner and a movie med Christine. Vi så "the revenant". Oh my god! Noen andre som har sett den? Bjørnefighten var helt sinnsyk.. Jeg var generelt svett gjennom hele filmen..


Ukens snapchat: Stille på snapchatfronten denne uken. Som jeg skrev i går har jeg vært plaget med hodepine denne uken og har forsøkt å holde meg litt unna skjermer..  Det er jaggu ikke lett, nei ;-)

Ukens flause: Da Maya høylytt påpekte at det så ut som jeg hadde fått truskerøsk (!) Buksen (som begynner å bli litt stor, wohoo) hadde sklidd litt ned, og noe annet litt opp. Flott! Hun skulle bare visst, det jeg forsøkte var en back to 2001. Da det kult med g-strengen på ryggen, så hele klassen kunne se det. Hoho! 

Ukens utfordring: Ikke skli på isen.. Herregud så glatt det har blitt! Nå vil jeg ha våååår!!

Ukens tårer: Det slo meg plutselig, ingen tårer denne uken. Hmm.. Da blir det nok en ekstra dose med tårer denne uken ;-) Viktig å få ut litt steam!

Ukens disputt: Den var med lillebror.. Hvorvidt han klarer å kle på seg selv eller ikke.. Jeg VET han klarer det, han har bevisst det ovenfor pappaen sin flere ganger, søstrene sine også - men med meg sitter det lenger inne. Kanskje fordi han vet hvor koselig jeg syntes det er å kle på han. Han ser det nok på meg. Det eneste som er igjen av baby-ish.. Han bruker ikke bleie, sover hele natten, vognen er solgt for lengst, osv.. Nå har vi fått hjemmelekse av barnehagen, gutten på straks 3 år må lære, plutselig er det stor avdeling ;-) Ser den. 

Ukens måltid: Indisk på lørdag! Vi spiste på den relativt nye indiske resturanten i Ski! Den anbefales på det varmeste! Så godt!! Og prisen var veldig vennlige også.. Resturanten heter Tandorri palace. 

Ukens mål for denne uken: Dra til ahus i morgen. Ubehagelig time, som har jeg har utsatt en gang allerede. I morgen MÅ jeg dra.. 

Ukens sang:

Den nye låte til Mr West med Rihanna "famous" er favoritten denne uken! Albumet ligger kun på Tidal, men dere kan høre den på denne livestreamen her, uten å være medlem:  http://tidal.com/de/tidalxyeezy3-live 


Vi har hatt en skikkelig bedagelig morgen. Det er jo vinterferie så det er ingen hast med å få Maya til skolen til riktig tid. Barna har sovet så lenge de vil, vi har spist lang frokost og nå skal jeg ta med de minste til barnehagen. 

Håper dere har en fiin start på uken ❤︎ 

Turnsøndag

Hei! Et lite livstegn fra meg! Jeg trengte et liten bloggpause i helgen. Har hatt skikkelig hodepine de siste dagene og da blir ikke skjerm og mobil noe særlig..

Jeg har hatt en kjempe fin helg da, på tross av en dundrende hodepine i bakgrunn.. Kino, middag ute og i dag tilbragte hele gjengen 3 timer i Nordstrand sin nye turnhall. My god den var fin!! Mays og Jenny trente, mens resten av oss satt på sidelinjen med nistepakke og heiet på de treningsglade jentene våre. Hjelpes, hadde jeg overlevd 5 minutter av deres oppvarming hadde jeg priset meg lykkelig. Stor respekt for turnjentene altså!

Vi avsluttet søndagen med vår faste søndagmiddag hos svigerfar med søskenbarna. For et kaos, verdens beste kaos - det er så koselig og dette kommer barna (og oss) til å huske for alltid.

Håper dere har hatt en fin helg <3 Vi snakkes i morgen!

PS. God vinterferie til dere som har det!

Fredagstipset - uke 7

God morgen ❤︎

I går formiddag ringte det på døren. Jeg sto i treningstøy fra i går, og hadde all intensjon om å trene den dagen også - noe som ikke gikk fordi Jen fortsatt var syk. Jeg var litt misfornøyd med å skippe trening, det er det som holder hjulene i gang om dagen. I tillegg var jeg litt misfornøyd med alt rotet i huset. Jeg visste jeg måtte rydde kjøkkenet, men jeg utsatte det hele tiden. Jeg visste heller ikke hva jeg skulle blogge om, og det gjorde sitt med humøret - ikke noe voldsomt, men litt mer nedovermunn enn oppovermunn den timen. 

Uansett, det ringte på døren. Jeg åpnet og der sto den er travel, supersøt venninne. Hun hadde med seg en liten gaveeske. Til meg! Ikke har jeg bursdag, ikke har jeg gjort meg "fortjent" til det heller. Ikke har jeg vært syk, eller noen av barna mine vært alvorlige syke.. Ingen spesiell grunn til å gi meg en gave, på en helt vanlig torsdag formiddag. Kun et ønske om å glede! 

Og gjett om jeg ble glad? Jeg ble så rørt og glad at jeg knapt fikk frem noen ord da hun kjørte av gårde. Hun sa selv at det bare er en liten oppmerksomhet, men det gjelder ikke for meg. For meg betydde det så mye mer! 

Dette har skjedd meg før og jeg blir like rørt hver gang. Jeg er så takknemlig for de fantasiske menneskene jeg har rundt meg. En annen gang lå det en pakke på døren min. Det var en treningstights som ble bestilt også var det feil størrelse, så jeg fikk den. Kun for å være snill.. Det har vært min favoritt siden. Jeg husker også da det lå kakestykker på trappen min. Helt ut av det blå, en vanlig høstdag i september. Eller da jeg fikk et lite juletre med lys før jul.. 

Det er forskjell på økonomien til alle, men det handler ikke om penger. Det handler om den uventede oppmerksomheten på en helt vanlig dag, og det er denne ukens fredagstips. Overrask en du er glad i med en liten oppmerksomhet. 

Det kan være et kort med gode ord, en bukett med tulipaner når du allerede handler til deg selv, klær du ikke bruker lengere, et kakestykke siden du allerede baker til helgens bursdager eller noe annet hyggelig. Det betyr så mye, og det er så veldig hyggelig!

God helg, klem fra meg ❤︎
 

Dagens 6 åring

God morgen! 

Starter dagen med bilder av denne søte jenta! Hun har arvet moonboots fra en venninne og er i ekstase! Så fantastisk kule sko, jeg skulle gjerne hatt et par selv. Skjørtet er 2 år gammelt, arvet etter storesøster og det blonde håret er fra Gina Tricot. En blond lang hestehale festet i en klype  - tips til andre snuppelupper som ønsker seg langt krøllete hår ;-) 

I dag er det karneval for storesøster! Jeg skal ta bilder så kan dere få se litt senere i dag :-) 

God start på dagen! Klem fra meg ❤︎

 

17.02.2016

Hei dere! 

Dagen gikk ikke helt som planlagt. En liten frøken med magevondt gjorde at treningen ble utsatt. I stedet har J og jeg hatt en hjemmedag. Heldigvis ingen tegn til omgangssyke. Bank i bordet!

Jeg har jobbet hardt med kostholdet i dag.. Det er liksom ikke noe problem hvis jeg kommer rett fra trening, da er jeg i riktig humør, men når treningen uteblir blir det verre. Spesielt når det ligger potetgull i skuffen, fra helgen. Jeg er en sucker for potetgull.. Heldigvis handlet Christian mye sunt og godt i går, og jeg fant denne gode saken nedenfor. Når jeg er fysen på noe usunt så gjelder det å ikke bli for sulten. Nå har jeg spist jevnt og trutt hele dagen, men holdt meg til sunnere ting enn potetgull. Skal jeg absolutt spise det får jeg vente til helgen, si. 

Marmorfat fra mestergrønn. Elsker elsker det! Kjenner jeg begynner å bli klar for mer vårlig interiør nå.. Og klær! Bare synd lommeboken er uenig. Da gjelder det å gjøre litt endringer i stedet. Bytte om på lysestaker, kanskje endre farger på kubbelysene? Eller ommøblere. Sist nevnte er bad call her i hus. C hater at jeg ommøblerer, så det gjør jeg kun hvis det er helt krise og jeg MÅ ha noe nytt rundt meg. 

Ettermiddagen har vært som onsdager flest. Maya kom rett hjem fra skolen, slappet av, gjorde lekser og spiste før hun dro på trening, som begynner 16. Jeg fulgte henne til trening og hentet OC i samme slengen. Jenny ble igjen hjemme med min lillebror som kom på besøk. Deretter laget vi middag. I dag ble det kjøttkaker.. Etter middagstid tuslet jeg opp for å se på Maya turne. Det betyr mye for både henne og meg. Det er jo stas å vise frem det hun øver på mange timer i uken, og jeg elsker å se på henne. 

I skrivende stund sitter jeg på tribunen, faktisk. 

Vi snakkes snart! Klem fra meg
 

17.02.2016

God morgen! 

Maya og jeg sitter å har en koselig samtale om morgensdagens karneval, livet, turn og venninner. En mye bedre start enn i går da vi forsov oss! I går kom jeg meg heldigvis i seng før midnatt, selv om jeg ble sittende en lang stund på et av Drøbak hyggeligste steder, Ost & vin stuen. Jeg var der på et lite arbeidsmøte med turningen. 

Nå er det snart vinterferie, skal dere reise bort? Vi skal ikke det. Jeg skulle aller helst vært på fjellet, men vi er heldige som fikk være på fjellet hele julen, vi har ikke eget hytte selv så jeg er evig takknemlig for å få låne så mye som vi har gjort de siste årene. De to minste skal være i barnehagen, C skal jobbe, mens Maya og jeg driver å funderer på aktiviteter vi kan gjøre. Jeg har undersøkt aktivitetsuker i nærområdet, og det finnes faktisk en del. Dette er nytt for meg, blant annet turnuke i Oslo, med ulike aktiviteter! Vi får se hva det blir til! 

På tide å avslutte, nå krangles det oppe, en storesøster som gjør så godt hun kan, og en lillebror som helst kun vil ha hjelp av mammaen denne morningen. Det kan bli litt krøll. 

Håper dere får en fin dag! 
Klem til dere ❤︎

Kampen mot periodetrening

God formiddag! 

Hva skjedde med morgeninnlegget? Jo, vi forsov oss. Fader altså! Maya kom ikke for sent på skolen, og jeg tror ikke barna led noen nød - men det gjorde jeg. Dagens første innlegg starter alltid i sofaen med en kaffekopp og stearinlys.. Det er min gode start på dagen. Må nok jobbe litt med egen leggetid så jeg ikke blir så trøtt. 

Nå spiser jeg grønnsakssuppe, det var det eneste vi hadde i skapene. Vi skippet ukeshandelen i går, nå angrer jeg. Vi er glad i å bruke opp så mye vi kan i kjøleskap og fryser, og det er så mye vanskeligere å bruke det nederste, innerste i fryseren hvis resten av skuffene er fylt med god mat! 

Jeg har rukket et liten treningsøkt også. Mulig noen er lei av å lese dette, men det gir meg så mye! Akkurat der jeg er nå så kan jeg ikke se for meg en hverdag uten trening, det føles som jeg aldri kommer til å stoppe. Dessverre, klok av skade vet jeg hvor fort dette snur for meg. Så nå gjelder det å bevisstgjøre tankemønsteret mitt. Hva er det som gjør at jeg slutter å trene? Hvordan reagerer jeg på ekstra smerte i kroppen, eller sykdom hos barna? Og hvordan kommer jeg gjennom perioder der jeg er treningslei. 

Spørsmål som dette skriver jeg ned og tenker mye over. Da blir det ikke så overraskende når jeg står midt i situasjonen. Håper jeg!

En annen viktig ting er å holde igjen. Jeg er en typisk alt eller ingenting jente! I perioder som dette så vil jeg trene hele tiden, hver dag, mange timer om dagen, og jeg har ikke tålmodighet til å vente på kroppen. Når kroppen da blir så sliten og lei så hopper jeg av, og går til en hverdag uten trening. Dette er så dumt. Hvis jeg holder igjen litt på trening så gleder jeg meg heller til morgendagens økt / eller om 2 dager, og jeg blir ikke lei fort. 

Jeg skulle lagt på 10 kg ekstra i markløft i går liksom.. Har ikke tid til å vente til jeg er sterk nok/ teknikken sitter. Sånt blir det tull av. 

Vi får se nå da. Om jeg er klok av skade.. La oss håpe det. Jeg er hvertfall mer bevisst enn noen gang, bevisst på mine svakere sider - og det er da jaggu noe! 

Hvordan er det med dere og trening? Er det noen som har gode råd til oss periodetrenere?

Uke 6

Ukens høydepunkt: Det er jo selvfølgelig helgens hyttetur! Det har vært latter og tårer fra ende til annen, med masse god mat, skitur, vin og hvilepuls. Dette var perfekt for Lykkemutters! Dere ser kanskje det på blikket mitt, haha!
Lørdag formiddag: "Når mamma kommer hjem? Nei det er leeenge til...."

Ukens innkjøp: Ansiktsmasker og peeling/rens til nesen! Jeg kjøpte disse på Cubus på vei til fjells, i den tro om at jentene og jeg skulle ha litt spa på kveldene. Det ble glemt gitt, men jeg skal unne meg en ansiktsmaske i kveld ;-) De kostet ikke mer enn 19,- per stykk så det spørs hvor underverker de gjør altså. Hvis noen har tips til fantastiske peelinger (gjerne fjerne sånne svarte prikker på nesen) og ansiktsmasker, så rop ut!

Ukens karma: Denne sitter langt inne den. Jeg hadde aldri verden tenkt at dette skulle ut på bloggen, men det er SÅ karma at jeg bare MÅ. Noe av det morsomste jeg vet er å ta uheldige bilder av andre. Da kan jeg sitte i evigeter å zoome inn, le meg skakk og vise det til den det gjelder og alle andre rundt meg (dette skjer kun med mine nærmeste altså). Skikkelig ufin humor, men det er jo sååå morsomt med bilder som ikke ligner på en selv, i det hele tatt. Denne helgen har det vært null sminke, kjipe joggebukser og trange ulltopper. Dette bilde av meg (jeg ligner jo på meg selv da) er så kjipt. Regelrett  K J I P T. Og det var kun karma, etter titalls bilder av de andre der jeg har hatt latterkrampe.. Jupp, definitivt ukens karma. Bollete både her og der.... Haha!

Ukens me-time aktivitet:
Helgen. Ro i sjela, kun meg selv. Marlen. Ingen annen rolle.

Ukens snapchat: Jeg har virkelig hatt uken med vakre bilder av meg selv. Godt selvironien er på plass! Ukens snapchat ble tatt av Malin, da hun var med for å følge barna til barnehagen på fredag. Det var karneval, og Lykkemutters hadde satt seg godt til rette i sofaen mens barna kledde av seg selv... Cowboyhatten til Jenny hadde jeg også lånt.. Fy fader. Jeg dævver.. Det er noe med hele bildet. Flere som fikk seg en god latter!

Ukens kommentar: Fra en snill og god leser som tok seg tid til å legge ut oppskrift på tomatsuppe. Jeg nevnte at Jenny ikke liker noen andre enn den tomatsuppen i pose, og da fikk jeg tilsendt denne. Den skal prøves denne uken! Tusen takk! 

"Tomatsuppe:

1 løk kuttes smått

Stek til den blir blank med ca 1 ss mel

Ha i 7dl vann + 1 boks hermetiske tomater + 2 buljongterninger

Kok i 10 min --> stavmikser

Tilsett 1 dl fløte før servering.

Ekstra godt og mettende: ha i pølse, pasta eller egg, bon apetitt!

Denne tyr jeg til hver gang jeg har dårlig tid eller vil ha noe å varme meg på!"

Ukens flause: Jeg sikter til bildene oppover i innlegget jeg.. Det holder.. Eller vent!! Jeg har vært ekstremt surrete den siste uken, og det var utrolig flaut da jeg glemte ringene mine, vannflasken OG trodde jeg hadde glemt headsettet på trening. Ikke alt på engang, men hver sin tur.. Jeg skrev om det her

Ukens utfordring: Det var faktisk å våkne søndag morgen, tidlig før alle andre med sterke smerter i benet mitt. Dagen før gikk jeg 1,5 mil på ski og storkoste meg. Da de andre spurte om dette gikk fint for benet mitt svarte jeg skikkelig tøff i trynet at dette ville jeg få svi for, men at det var verdt det. Da jeg våknet dagen etterpå var det ikke verdt det likevell, og jeg ville bare kutte av meg hele det forbanna benet. Når jeg ser tilbake på det i dag så ville jeg ikke gjort noe annerledes, jeg liker å pushe meg selv, jeg liker å være aktiv og jeg elsker å gå lange skiturer. Men det var den lange skituren for i år... 

Ukens tårer: Å herlighet, det ble noen tårer i helgen. I takt med dunken med vin så spilte Carine baladene fra ungdomsårene.. Tårene trillet ettersom vi mimret tilbake, og jeg kjente kjærligheten for Christian bare renne over, og tårene kom. Alt vi har opplevd sammen, alle minnene, helt tilbake fra vi var 13. Det er så sterkt. Så mye følelser og at kjærligheten fortsatt er like sterk og er så overveldende noen ganger. Vi hørte på gamle balader i timesvis, og denne var en av de som tar meg tilbake til "Marlen 16 år".

Ukens disputt: "Noen" sliter litt med å legge vekk telefonen når hun rører i maten, og skal passe på at det ikke svir seg i kjelen.. Det blir det disputter av ;-)

Ukens måltid:
På lørdag spiste vi mango avokado salat med ponzusaus og sashimi. Oppskrift herfra. Sykt digg!

Ukens mål for den nye uken: One word.. Trening. Det gir meg så god selvfølelse, mestring og glede. Nå må jeg bare fortsette..

Ukens sang: Helt vannvittig hinsides dilla på denne versjonen... Både Maya og jeg. Hører på den når enn vi har sjansen!Nå bøy jeg mye på meg selv ser jeg! Hoho! Men det er bra det ;-) Håper dere har en bra start på uken ❤︎❤︎

Late monday

Heii! I dag har bloggen forsovet seg, rett og slett. Jeg sto opp for sent til å prioritere den, men det kommer et sammendrag dra uken som gikk senere. Skal bare en tur på trening først!

Vi har hatt en super start på dagen. God natt søvn på alle, solen skinner og West har sluppet nytt album så C er i lykkerus.. God start på uken!

Forresten, jeg må fortelle dere om den søte gjengen min. Da jeg kom hjem fra fjellet i 18- tiden i går ble jeg møtt med en lapp på ytterdøren. Der sto det at jeg skulle gå rett inn, følge pilene, hilsen en beundrer...

Jeg fulgte pilene og det var helt mørkt i huset.. Fulgte pilene helt inn til TV stuen. Der satt hele gjengen ferdig dusjet, i morgenkåpe med masse godis på bordet, og fine tegninger til mammaen sin. De ropte "overraskelse" i kor og hoppet på meg! Filmkveld med den søteste gjengen i verden! Så koselig å komme hjem til. I tillegg var huset strøkent, mye mer enn da jeg dro ;-) God følelse!

Nei, nå må jeg trene! Jeg sitter faktisk i garderoben å skriver dette. Måtte bare slenge ut noen ord til dere :-) Ses senere!

Siste timene til fjells

En litt sliten gjeng som bærer preg av lang skitur, mye mat, desto mer vin og timesvis med god gammel musikk, fylt med masse minner. Om noen timer setter vi kursen hjem til mann og barn. Må bare skrive i hytteboken, vaske opp, rydde og nyte det vakre været først!

Gratulerer med dagen alle mødre der ute, vi er superkvinner!

Bilder fra dagen

Bilder fra dagens skitur med jentene. Hun siste er syk, og ble igjen på hytta for å holde varmen i hytta. Vi pakket med kvikk lunch og coronita, som en premie da vi var halvveis. Masse tøys og tull, og nydelig føre! Dette er balsam for sjelen..

Våknet til dette

God morgen!

Denne jenta har sovet helt til ti i dag, det var deilig det! Jeg hørte noen våkne i halv åtte tiden, spratt øynene opp og skulle til å løpe ut - men så tenkte jeg "eh, Marlen, sov lenger. For en gang skyld." Og da klarte jeg faktisk å sove et par timer til!

Jeg sliter med å sove lenge skjønner dere, uansett hvor trøtt jeg er så har søvnen blitt ødelagt etter årevis med tidlig oppvåkning med småbarn. I tillegg er jeg vel egentlig et A-menneske.

Resten av hyttegjengen kom opp i går kveld, nå er vi 4 stykk her oppe og det er så kos.

På tide med kaffe, og frokost. Og den frokosten kan vare så leeeenge jeg vil. Ikke noe stress, ikke noen planer!

Fredagstipset - uke 6

God morgen! 

I dag har jeg stått opp ekstra tidlig for å rekke og ta bilder av denne ukens fredagstips, før barna våkner fulle av liv - i dag er det nemlig karneval! Og siden de fleste har karneval neste uke så blir denne ukens tips rettet mot nettopp karneval. En blanding av tips til hva barna kan kle seg ut som, og en oppfordring! Dere som ikke har karneval i sikte, beklager - dette innlegget blir kjedelig :-)

Først til oppfordringen: Det er lov å holde det enkelt! Man må ikke bruke masse penger på kostymer fra lekebutikken (med mindre man har veldig lyst da), eller timesvis på tidenes mest kreative kostyme. Jeg kan garantere deg at du har noe liggende hjemme som fint kan brukes. Det skal ikke så mye til, og barna blir så glad hvis man viser at man bryr seg, og engasjerer seg litt. Det viktigste er jo at barna er fornøyde! Har man mulighet er det selvfølgelig morro, men jeg vil bare minne om at det er lov å ikke styre SÅ mye. 

Og med det stiller jeg meg i front og viser frem tidenes letteste kostymer: 

Kan dere gjette hva lillebror skal kle seg ut som? 

Tipper flere av dere gjettet riktig. Emil i Lønneberget! Klærne er hans egne, og lua kjøpte vi i Astrid Lindgrens verden i 2014, og har hatt den liggende siden. 

Det andre skjønne barnet mitt skal være cowboy.. Cowboy Layla, vil jeg påstå... 

Vi har funnet frem den fineste olashortsen hennes, storesøsters vest, en hvit genser med teksten "love me to the moon and back, eller noe" (veldig cowboy syntes hun selv) vinterboots og en skikkelig cowboyhatt. Den må jeg innrømme å ha kjøpt på lekebutikken for en hundrelapp. Men det hadde kanskje ikke vært nødvendig hvis jeg hadde sendt ut meldinger og spurt om å låne. En eller annen har sikkert en liggende i skuffen. 

Veldig lettvint, men veldig stas! Barna gleder seg SÅ! Det må ikke være så voldsomt, hvis man ikke har tid, ork, kreativitet eller penger. Med en liten dose engasjement så kommer man lang vei.. Og ikke minst høre på barna. Hva vil de egentlig kle seg ut som? OC hadde ikke så mye valg da. Jeg turte rett og slett ikke å spørre. Jeg kan nesten garantere dere at han hadde sagt Dusty Sprøyåker... Hans one and only. Det var jeg ikke klar for.. Emil er stas det også, han har sett på Emil, og vet han er rampete. Rampete er gøy ;-)

Nå våkner karnevalshysteriet, på tide å legge ned skjermen! 
Etter levering drar jeg rett på trening. Sniker inn en økt før vi setter kursen til fjells. Som jeg gleder meg...!
Vi ses plutselig! 

11.02.2016

God kveld i stua ❤︎ Det ble en sen update i kveld, jeg fikk nemlig uventet besøk. Det er lenge siden sist noen har kommet på døren, uten å avtale på verken melding, telefon, snap eller facebook. Kun et lite bank på ytterdøren, på en helt vanlig torsdag. Så utrolig koselig! Det ble en kopp te og etterlengtet venninneprat. 

Det er i grunn liten vits i å oppdatere dere på dagen min, den har kun bestått i rydding, og litt jobb med turn (jeg sitter som tidligere nevnt i styret i jentenes turnklubb) Så kort oppsummert, fulgt barna til skole og barnehage, jobbet med turningen, ryddet kjøkken, stue, støvsuget, vasket gulv, ryddet barnas rom og brettet klær. Når jeg har dager som dette så blir det eneste jeg gjør, det kjennes på kroppen men jeg må få gjort det, det føles så godt etterpå. Ekstra vondt i kroppen, eller ei. 

Heldigvis skal jeg ha hele helgen til å hente meg inn igjen. Jeg skal nemlig på hyttetur!! Uten mann og barn, kun med venninner. Det eneste vi skal gjøre er å spise god mat, sove, drikke vin, gå en langrenntur (hvis vi orker) og være sammen. Virkelig kose oss og ta livet helt med ro. 

Jeg har jo ikke vært veldig aktiv på snapchat siste uken, men jeg begynner å kjenne at det rykker i snappefingeren. Hvis jeg er snill og spør pent så kanskje det er rom for å snappe litt (mye) i helgen. Jeg skal høre med jentene.. 

Det er avgang rett etter en rask treningsøkt i morgen, derfor må jeg være smart å pakke nå. Forsøke å unngå å være i siste liten. Good luck chuck! 

Forresten, i morgen er det karneval for de minste! Tipper det blir karnevalbonanza fremover, vet dere hva barna deres skal være enda? De fleste har kanskje karneval neste fredag.. Anyways, hvis dere vil se hva Jen og OC skal være så titt innom snap i morgen ;-) Du finner meg under marlennordby. 
Kanskje jeg rekker et bilde til bloggen også ;-) 

God kveld, klem til dere <3 

Sliten av meg sjæl

"Hei, dette er Marlen som ringer. Ehh, jeg tror jeg glemte headsettet mitt på trening i dag, gidder du å sjekke? Ja, stemmer, det var jeg som glemte de 3 ringene mine også (giftering, forlovelsesring og kjærsteringen), ja det var dagen før det igjen..  Og ja, en drikkeflasken også ja!" Uppsss...

I går trente jeg, og la fra meg alle tre ringene mine mens jeg tok markløft, det blir så vondt med ringer.. Jeg gikk til neste øvelse, og der glemte jeg igjen drikkeflasken. Dro hjem, og fikk panikk. Ringene mine har vært på vift før for å si det sånn.. Heldigvis var det en snill fyr som leverte de i resepsjonen. Drikkeflasken visste jeg ikke var borte før jeg fikk en snap fra en venninne som trente samme kvelden, og fant den mutters alene. Gjenglemt. Da jeg kom på trening i dag med småangst for ringene mine, lå de trygt i resepsjonen. Drikkeflasken fant jeg også. Jeg trente, og passet godt på alle tingene mine. Bra Marlen! 

Da jeg hadde vært hjemme en time kom jeg på at jeg måtte lade opp headsettet til Christian. Vi har hatt uttalige tilfeller der jeg har lånt headsettet hans og brukt opp strømmen, og dere kan jo tenke dere stemningen når han skal bruke det på trening. Står klar på tredemølla og musikken uteblir.. Da blir det dårlig stemning da... 

Uansett.. Jeg begynner å lete etter headsettet i treningsbaggen, men det er borte.. Crap.. HVORFOR glemmer jeg alt om dagen!? Jeg ringer litt ydmyk ned på stamina og spør etter headsettet mitt.. I håp om at de som hjalp meg den morningen har gått hjem for dagen.  Mens letemannskapet leter etter headsettet til Christian så finner jeg det her hjemme... Jeg hadde lagt det på plassen sin...! Det skjer jo ALDRI! Ikke husket jeg at jeg la det der heller.. 

Da var det bare å beklage bryderiet og legge på.. 

Og for å si det sånn.. Dette er ikke engangshendelser.. Jeg har alltid vært, og vil alltid være et skikkelig surrehuet, men den siste uken har det tatt helt av! 
Men bank i bordet, barna har jeg aldri glemt ;-)


// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎ 

Tips: franske fletter, min favoritt

God morgen. Håper dere har sovet godt. Jeg har på følelsen av at det er mange med syke barn der ute.. Ser på snap at det er mye sofa med febersyke barn på fanget. OC er frisk som en fisk enda, faktisk. Bank i bordet! Det er helt utrolig. 
I dag våknet barna av seg selv, det var deilig. Hater følelsen av å dra de ut av den varme sengen, og ut i virkeligheten, men i dag var de allerede våkne. Tror at dagen blir hakket lettere hvis man våkner av seg selv. 

Viser dere bilder av favorittflettene mine i dag! Jeg elsker de.. Alt håret bort fra ansiktet, samtidig som de er så mye mer enn hestehale. Perfekt frisyre til trening (fordi håret holdes stramt bakover) til fest og hverdag. I tillegg blir det så fine bølger i håret etter en hel dag med disse flettene!


Her kan dere hvordan jeg fletter. Filmen viser bare en, men jeg trives best med to fletter :-) Å flette seg selv krever litt øving, det måtte jeg hvertfall, men det tar ikke lange tiden før det sitter. Det gjelder bare å finne sin måte å holde håret.


Got to go, noen mistet skålen med frokostblanding i stolen. Great ;-)

Ses senere ❤︎

Akkurat nå:

"Mammaaaaaa, mammaaaa mammaaa... Kan jeg få prøve kameraet ditt?" .... Mens jeg febrilsk forsøker å fortsette drømmen min.

"Men mammaaaa, er det sånn man tar bilde? Kan jeg få en riskjeks?"

"Kan du hjelpe meg? Kan OC også få en riskjeks?"
... Jeg bare: Ehh hææ?

Sånn ja, jenta mi. Nå bare trykker du! Så fint, nå har mamma bildene klare til kveldens blogginnlegg. Værre er det jaggu ikke!


Har dere hatt en fin dag? Det har jeeeg! Jeg hadde en skikkelig heavy styrkeøkt med min PT. Det var gøy med nytt program! Nå skal jeg ha to forskjellige helkroppsprogram, minst 4 ganger i uken. Jeg har fått mange nye øvelser jeg aldri har testet før og det motiverer. Nå gjelder det bare å huske å gjøre de riktig, for det er viktig for maks utbytte! Og for ikke å snakke om vond rygg dersom man f.eks løfter feil.. 
Anyways, veldig fornøyd med dagens økt. Og jeg blir sjeldent - eller aldri tørr jeg å påstå, i dårlig humør etter trening. 

Ellers er det vanlig ettermiddag i heimen. Christian jobber i kveld, mens barna og jeg tar livet med ro. Det ser dere kanskje på bildene over. Til kveldsmat/middag skal vi lage oss noe godt. Varm kakao og tomatsuppe. Dessverre ikke hjemmelaget da. Jeg har enda ikke funnet en oppskrift som tomatsuppe-dronningen her i huset liker. Oppskrifter mottas med stor takk! 

God kveld til dere, og som vanlig, tusen takk for så gode ord. Jeg får liksom ikke sagt det nok føler jeg!

Forstår dere meg?

God morgen. Jeg la meg i går og kjente jeg hadde jeg noe på hjertet. Det blir det et innlegg av.

Jeg begynte nemlig å tenke på... 

Det er vanskelig å vite hva utenforstående sitter igjen med etter å ha lest bloggen min. Har de fulgt med en uke? Et måned eller et år? Jeg tror det har stor betydning for helhetsinntrykket av meg. Jeg får kommentarer hver uke, 99% er positive og jeg føler dere forstår meg, og kjenner meg. Men hva med de andre som leser og ikke kommenterer, forstår de meg? Noen gjør det, andre ikke. Det er utrolig hvor forskjellig inntrykk to personer kan få fra samme tekst, kun fordi de har to forskjellig sinnstemninger.  Dette er grunnen til at det ofte er dumt å krangle på meldinger.. Meldingene kan oppfattes så forskjellig.. 

Jeg er sjeldent redd for hvordan jeg blir oppfattet her på bloggen. Tydelighet er viktig, og jeg tror jeg er så tydelig som jeg kan. Men i går fikk jeg en kommentar.. "Du er jo deprimert du..." Jeg tok meg ikke nær av den kommentaren altså, og jeg tenkte ikke over den før jeg gikk å la meg. Da begynte jeg å tenke på hvor forskjellig inntrykk folk kan ha av meg. Det jeg ønsker å formidle i tekstene mine kan bli mottatt på så mange forskjellige måter. 

For dere, jeg er ikke deprimert. Depresjon er en alvorlig lidelse, som jeg har stor respekt for. Selvfølgelig er jeg i faresonen med tanke på den vendingen livet mitt tok for snart 3 år siden, men jeg er våken og bevisst. Jeg kimser ikke av det. Vintermånedene er alltid tøffe, det vet jeg av erfaring. Det er kaldt, og det fører til mer smerte. Dessuten er jeg et sommermenneske, det har jeg alltid vært.

Så ikke bekymre dere for det. Livet mitt består av mye mer enn det jeg skriver her.. Dagene er fylt med mye latter og glede, og jeg har utrolig mange mennesker rundt meg. Men bloggen er fristedet mitt, kun mitt sted der jeg kan skrive, og være helt ærlig. 

Jeg tror jeg bare ville si til dere; det går bra altså. Jeg har fokus på de riktige stedene, og jeg har virkelig begynt å tilpasse meg denne hverdagen. 

Og igjen, dette dreier seg ikke om hva en person skrev, for det blir jo håpløst. Det bare satte igang tankene. Sunne tanker! Hvor tydelig er jeg egentlig? Og hva slags inntrykk sitter leserne mine igjen med.. Jeg har tross alt blogget 2 ganger om dagen siden 1 januar. Det er mye tekst ut til dere, det. 

Takknemlig for at dere leser, kjære dere ❤︎ Dagen i dag er bra!

Crappy mondays

Hei på dere! Jeg har nettopp kommet inn døren. Hentet jentene på turn, det i tillegg til barnehagen er det eneste aktive jeg har gjort i dag. Nok en møkkamandag! Denne trenden må jeg snu på kjenner jeg.. Heldigvis er mandagen snart over. I morgen starter jeg dagen med PT time. Jeg skal få nytt program og sjekke status siden sist. Uansett utfall så blir det en bra start på dagen, trening har ALDRI gjort meg sur eller nedfor, det er verdt å huske på! 

Nå har jeg kun 2 epsioder igjen av denne serien jeg ser på, og godt er det. Kjenner det blir godt å bli ferdig, jeg blir liksom så veldig inn i serien. Det er så spennende! I dag røyk klesvask og støvsuging, i stedet så jeg på "the affair." Tror nok ikke det var serien sin skyld at jeg lå på sofaen da.. 

Lysere tider i vente, og godt er det. Både planten og jeg trives bedre da.. 

Nå skal jeg rett og slett gå å legge meg. Makan til zombie har jeg ikke sett på lenge. Det blir en bedre dag i morgen, jeg bare vet det!

Klem til dere ❤︎ En ekstra klem til en god person som kom til meg i ettermiddag, og fortalte hvor mye hun liker bloggen min. Tusen takk, det blir jeg så glad for :-)

uke 5

God morgen! 

Jeg har tittet litt rundt og snoket på andre blogger, for å finne flere gode "ukens". Føler denne spalten kan bli litt kjedelig? Så hvis dere har noen forslag til punkter så skriv gjerne til meg!

Here we go!

Ukens høydepunkt: Middag i oslo hos Victoria. Det ga meg så mye, og jeg fikk en skikkelig påminnelse om hvor hyggelig det er, og det er faktisk ikke SÅ langt unna.

Ukens innkjøp: Kvister til fastelavens, vi skulle pynte med fjær. Jeg kjøpte til alle barna som skulle komme, men siden fjærne var utsolgt ble det ikke pynting. Nå står de bare her.. Jeg kjøpte ikke de fine grenene som er fine uten pynt heller..

Ukens karma: Hahaha! Det MÅ være min lillesøster på 16. Jeg skulle hente jentene på turn, og Celine slang seg med - i converse - i skikkelig snøvær! Jeg kommenterte vårstilen, hun mente det var innafor, og vips så lå hun å kava på isen. En svak side hos meg, jeg ler meg i hjel når andre faller (ikke når noen skader seg skikkelig altså, og ikke gamle mennesker, da begynner jeg å gråte) så dere kan tenke dere jeg lo hardt og lenge da hun falt. Converse er jo verdens glatteste sko så hun kom seg ikke opp igjen heller.. Jeg måtte faktisk løfte henne opp! Morro morro!

Ukens me-time aktivitet: Jeg har hatt flere me-time stunder denne uken. Hos victoria i oslo, kaffedate hos Carine, og lunsj hos Christine. Denne uken har jeg sett mange av mine fine ❤︎

Ukens snapchat: Lite snapchat denne uken. Jeg hadde som skrevet en dårlig start på uken, og får å ikke gå helt under jorden som tidligere måtte jeg prioritere. Da ble snapchat nedprioritert, mens jeg klamret meg fast til bloggen. MEN, jeg har hatt noen snapper, blant annet av da Celine tryna på isen.. Må nok være det som er høydepunktet denne uken!

Ukens kommentar: Jeg får stadig vekk helt fantastiske kommentarer, og det betyr så mye. Jeg har også blitt flinkere til å prioritere å svare, og det er jeg glad for. Jeg føler meg nærmere dere, hvis dere skjønner? Ukens kommentar er fra facebooksiden min. Denne, som mange andre traff meg mitt i hjertet og gjorde dagen min: Kjære "Lykkemamma".. 
Jeg må bare si at du har seilet opp som min absolutt favoritt blogger! 
Du deler så masse av deg selv, på både godt og vondt, og man sitter igjen med å føle at du er nabo jenta etter å ha lest innleggene dine 
Takk for at du deler, takk for alt du gjør, og takk for at bloggen din er akkurat som den er!
Aldri gjør noe annerledes, d du gjør er helt perfekt.
Klem fra Lise

Ukens flause:  Celine (lillesøster) driver å sender meg massevis av snaps fra gamle fotoalbum. Fra jeg var på hennes alder.. Jeg og venninnegjengen min. Oh. My. God. Jeg ler meg i hjel. Det var litt av en tid.. 

Ukens utfordring: Komme meg på trening. Starten av uken var dritt, men heldigvis klarte jeg å snu det. Jeg har trent når jeg skulle og nå har jeg faktisk fullført porgrammet mitt. Det føles vanvittig bra! På tirsdag får jeg nytt, og det gleder jeg meg faktisk til. 

Ukens tårer: Som dere sikkert har fått med dere så ser jeg på "the affair" om dagen. I går snek jeg meg til en time midt på dagen, mens OC og Christian var ute på tokt og jentene opptatt med venninner. DA gråt jeg. Følelsene de som sitter igjen etter å ha blitt ført bak lyset ble så tydelig. Og se hvordan kjærlighet kan ødelegge og være så grusom er skremmende. Og ikke klare å gå videre.. Jeg har en tendens til å sette meg så inn i serien, og plutselig satt jeg å gråt, uten at det hadde skjedd noe drastisk. Jeg bare forestilte meg "hva hvis" i mitt eget forhold. Snufs!

Ukens disputt: Denne er ny. Tenkte denne kan være litt morsom! I går var jeg på zeven og kjøpte godis, og det eneste Christian visste han ville ha var farris. En stor kald farris. Jeg snakket i telefonen hele veien til zeven, inne på zeven og på vei hjem igjen. Da jeg kom hjem hadde jeg husket alt jeg ville ha, men glemt farris. Christian mener det er fordi jeg ikke klarer å gjøre to ting av gangen, og siden jeg valgt mobilen min, igjen (dette har vært et stort problem tidligere) så glemte jeg farrisen. Irritert mann med andre ord. Selv følte jeg meg truffet og blånektet for alt. I dag ser jeg at det kanskje ikke var så mye å blånekte for..

Ukens måltid: Den deilige, og sunne lunsjen jeg fikk hos Christine-venninnen. Så friskt og god! Hun hadde en deilig oppskrift på pannekakene, tror jeg skal spørre etter den og dele hvis dere er interesserte :-)

Ukens mål for neste uke: Ta med kamera hvor enn jeg går. Da blir innleggene så mye mer levende, hverfall de hverdagslige innleggene som det blir en del av. 

Ha en fin start på uken!


// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎ 

Søndag.

Søndagen er snart over. Nå gjenstår bare filmkveld med kjæresten.. Tror en av oss skal dra ned på zeven å kjøpe godis også. Føler for en godiskveld! Vi har gjort som planlagt i dag, skikkelig slapp søndag. Ettermiddagen ble tilbragt hos Angelika-svigerinnen med barna. Barna så kino i kjelleren med popcorn og milkshake, men vi spise for mye is og pratet. Finfin ettermiddag!

I morgen starter en ny uke. Jeg er klar!

God morgen, med bilder fra soverommet

Har dere sovet godt? Det har jeg! Nå har vi nettopp våknet, og vi hører at gjengen oppe også har det. Har jeg nevnt hvor deilig det er når barna blir eldre og kan stå opp selv? Vi trenger ikke sitte å se på barne TV sammen med de fra halv syv lengere. Hvertfall veldig sjeldent.. Det er straks på tide med en god søndagsfrokost og deilig kaffe, men jeg ville bare slenge ut et innlegg til dere først. Rett fra sengen, og hva er vel mer passende enn bilder av soverommet da..?

Om ikke så lenge blir de sorte vinterklærne byttet ut med friskere farger og vår/ sommer kjoler. Det gleder jeg meg til!Alle møblene er fra IKEA, hvis dere lurte :-)

Og hva slags planer har vi i dag da? Vi satser på søndagmiddag hos storfamilien, litt vasking av klær (jeg har vært ekstremt sløv på den fronten den siste uken og nå har det hopet seg opp) også må vi se på jentene som går i kollen i dag. Skikkelig slapp søndag ❤︎

Lag dere en fin morning! Klem fra meg ❤︎

Fest i galehuset

Okey, først av alt.. Rekker opp hånda alle dere fra Drøbak som kjøpte fjær på Nille i dag? 
Det må nemlig ha vært en hel haug for da jeg ankom i 13 tiden var det utsolgt. "Flaks" for meg så kjøpte jeg grener først, så nå har jeg ca 50 grener, klare for pynting! Hehe! No hard feelings altså, thats the name of the game. Det gjelder å være tidlig ute!

Det stoppet ikke fastelavensfesten vår da! I dag har det vært hele 4 voksne, 1 ungdom og 12 barn innom. Vi spiste lasagne, boller og det var totalt kaos her et par timer. Morsomt kaos da.. Det er med god samvittighet jeg sitter med et glass vin i sofaen nå.


Relativt fornøyd med de bollene ja...

Det var disse bøllene også... 2 av 10 bøller.. Veldig søte da. Og det gikk overraskende bra. Det gjelder å ikke ha så strenge krav om ryddig hus, null smuler og lavt støynivå! Hoho!


Bloggmodus. Jeg og det nye kastemerket mitt.

Christian besøker kompiser i oslo, Maya har to venninner på overnatting og ser på film, mens jeg skal avslutte kveldens blogginnlegg og legge meg til rette for å se sesong 2 av "the affair". Den serien er så bra!

Vi ses i morgen ❤︎

Dagens aktiviteter

God morgen!

Christian har reist på jobb allerede, og blir borte i hele dag. Så hva skal resten av oss finne på.. Det pøsregner ute, og er speilblankt. Ute dag blir det IKKE. Jeg ønsker å få til en treningsøkt siden jeg måtte hoppe over gårsdagen, da var ikke kroppen veldig villig.

Etter trening skal jeg dra innom nille og blomsterbutikken og handle inn til fastelaven! Det blir vårt lørdagssyssel. Lage fastelavensris med fjær, og bake boller. Kanskje vi tjuvstarter med fastelaven allerede i dag, de bollene jeg har i hodet smaker som en drøm.. Også med krem i tillegg da! 

Så det er mitt tips til dere en grå regnværsdag! Lag fastelavensris og boller! Sikkert mange som har planer om det samme i dag.. 
Fastelavensris trenger ikke koste stort. Vi pleier alltid å plukke våre egne kvaster ute i skogen, og fjærene fra Nille koster ikke stort. Rundt 20,- for en pose, hvis jeg ikke tar helt feil? 

Fjorårets pynting

Og trenger dere en vannvittig god oppskrift på boller så ta en tur innom Trine. Der er jeg flere ganger i uken. Bolleoppskriften jeg skal bruke i dag finner dere her

God lørdag, kjære dere ❤︎

Min nye baby

Sponset

Jeg fikk nytt kamera i forrige uke! Det første jeg tenkte da jeg åpnet esken var at jeg ELSKER designet! Jeg bare elsker retro looken. Dette kamera kommer jeg til å bli veldig glad i. At det er perfekt laget for selfies er også en kjempe bonus. Skjermen kan vippes fremover så jeg kan se meg selv mens jeg tar bilder ;-) En bloggers hverdag, ho ho! Jeg er helt forelska!

Jeg kommer tilbake til kameraet når jeg har lært å kjenne det litt bedre. Akkurat nå koser jeg meg med masse bilder, og jeg skjønner mer og mer for hver dag. Jeg har også fått med et fantastisk objektiv jeg driver å bli kjent med. Kameraet heter Lumix DMC-GF7. Og hvis dere vil se en liten filmsnutt så klikk på filmen nedenfor, da skjønner dere hva de mener med "the one that loves a selfie". 
Vi har nettopp spist middag og jeg skal snart gå for å hente Jenny på turn. På mandager og fredager må vi hente i to omganger siden Jenny slutter to timer før Maya. Men det går fint, da blir det litt egentid på vei hjem med begge. Dessuten er det ikke lange biten, det tar vel ca 5 minutter å gå..

OC har hatt med en tøff fetter hjem fra barnehagen i dag! Han er 2 år eldre så dere kan jo tenke dere hvor stas det har vært. Han er i himmelen og hermer etter alt fetteren gjør. Søte guttene.. Og heldige barna som har så mange rundt seg ❤︎

Håper dere har hatt en fin fredag, det har jeg :-) Kose dere i kveld, nå er det helg ❤︎

Fredagstipset - uke 5

God morgen! 

Da jeg ble overtalt til å teste dagens oppskrift, HVIT SØTPOTETPIZZA, var jeg skikkelig skeptisk. Jeg er glad i god mat og jeg orker ikke å gjøre alt til noe sunt og som liksom skal smake godt, men så smaker det bare oversunt... Jeg tenkte nettopp det om denne pizzaen. Men der tok jeg feil! 

Denne er SÅ god. 

Til en pizza, langpanne ca 3-4 pers, så trenger du: 
2 søtpoteter
Havremel

Hvit pizzasaus:

1 boks Creme fraiche
2-3 ss Sambal oelek
3 hvitløksfedd

Strø over: 
Ruccola
Spekeskinke, eller lignende
Mozarella
Evt løk, tomater


Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 180 grader
Del søtpotetene i to, og bakes i ovnen i 1 time, eller micro i 15 min. Avkjøl søtpotene før du skreller av skallet og ha i kjøkkenmaskin. Tilsett litt og litt havremel til deigen elter og for en konsistens som en pepperkakedeig. 
Kjevle ut til en tynn pizzabunn. Om det ikke er mulig å bruke kjelve så fungerer det fint med en sleiv også.. Forstek deigen i ovnen (180 grader) i 15 min. 

Lag den hvite sausen, og legg på saus, ost og skinke.

 La pizzaen steke i 10-15 min, til osten er gyllen. Strø til slutt over ruccola og løk.


Voliá!


Håper dere liker! Denne er såå god!

God fredag fininger ❤︎

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎ 

04.02.2016

God kveld! 
I dag har jeg hatt besøk av fine to jenter på formiddagen. Hun minste har sovet i fanget mitt i flere timer i dag, og det er så kos. Baby er alltid så kos ❤︎

Jeg laget noe jeg ikke har laget sin i sommer, kun en gang tidligere. Jeg var litt redd det ikke skulle gå så bra i dag, men det gjorde det. Så det er bare å glede seg til i morgen - dere som ønsker en ny og spennende oppskrift!


PS. Elsker tulipaner! Se så fint de pynter opp bordet. Skikkelig vårstemning på kjøkkenet i dag, med sol i vinduet og tulipaner på bordet! Love it!

I kveld skal jeg i et møte, noe jeg håper ikke drar ut i timesvis, det er nemlig sengen som frister aller mest. Stup trøtt! Det hjelper nok med en kaffekopp, eller tre da.. 

Hei så lenge! Vi ses i morgen tidlig!

Venninnekveld

God morgen. 

I dag våknet jeg med mer energi enn på flere dager. Enn annerledes energi, og jeg vet hvor den kommer fra. I går var jeg som jeg skrev i Oslo hos Victoria, og hennes nye leilighet. Kjørte inn da resten av gjengen her hjemme skulle spise kjøttkaker til middag, hentet to andre fine jenter og satt hele kvelden og bare var meg. Det er så undervurdert! Jeg har som flere har skjønt hatt en dårlig start, en vanskeligere periode. Kun fordi det er vondere i kroppen. Nå er den perioden over. Jeg har like vondt, det slipper ikke før om en stund, men psyken er mye bedre. Det hjalp å komme seg ut av huset og litt lengere enn til treningen, liksom. 

Vi satt store deler av kvelden å gapskrattet av gamle bilder fra russetiden. Det er denne gjengen jeg delte russebil med, minus er par som ikke kunne komme. Vi lo og lo.. Våre bilder i hodet av hvordan vi så ut på den tiden henger IKKE på greip med hvordan vi faktisk så ut. Jeg er nesten fristet til å dele et med dere.. Av meg selv vel og merke, jeg har fått streng beskjed av å ikke legge ut resten av gjengen! Haha!


Etter en kveld hos Victoria sitter jeg alltid igjen med tanken om å gjøre dette oftere. Kjøre inn til Oslo og tilbringene kveldene der. Jeg er så dårlig på det. Det føles så langt når man sitter hjemme i egen stue, men 30 minutter er egentlig ikke så langt! Vårens note to self; bare gjør det. Det gir deg så mye!

I dag får jeg besøk av Stine med bebisen hennes.. Egentlig litt skummelt siden jeg blir så veldig babysyk, men jeg vil jo ikke holde meg unna heller. Jeg har invitert til lunsj så jeg kan ta bilder av fredagstipset jeg skal blogge i morgen. I pose og sekk, koselig lunsj og bilder til i morgen. 

Ha en fin torsdag ❤︎

I oslo

Kveldens innlegg blir kort, jeg er i oslo og koser meg med venninene. Middag hos en fin i hennes nye leilighet. Etterlengtet tid med jentene <3 Jeg har tatt litt bilder, og viser i morgen :-) Ha en fin fin kveld!

Onsdag

Det er onsdag! Og en mye bedre dag enn i går! Jeg har sovet godt i natt, og det har så mye å si.. Jeg skal dra kroppen min ned på trening straks barna er på plass. Men først skal vi prøve å kose oss med frokost. Det kan jo gå en kule varmt sånn på morgenkvisten, men det virker harmonisk hittil! 

Kjøleskapet er pyntet med bilder. Dette er vår kjærstetur i New York i 2014.. Jeg vil tilbakeee!

I ettermiddag skal jeg inn til Oslo. En fin venninne har flyttet i ny leilighet, og jentegjengen skal på middag ❤︎ Glær mæ!

God onsdag da dere! 

Jeg stikker hodet i sanden

Hei ❤︎

Det gledes å få tilbakemeldinger om at jeg gjør en forskjell ved å være ærlig. Det har jeg virkelig kjent på siden jeg trappet opp bloggen i januar. Jeg gir mer av meg selv, og får mer tilbake av dere, som igjen fører til at det blir lettere å oppdatere, selv på dager som denne. Sånn var det ikke før, da gikk jeg lett offline i flere dager.. Nå kunne ikke det falt meg inn. 

I 4 uker har jeg visst om dagens avtale. Klokken tolv skulle jeg være et sted. Der skulle jeg lære meg et nytt, mulig hjelpemiddel. Et hjelpemiddel som jeg sliter med å akseptere. Ikke noe en jente på 28 år skal trenge hvertfall. Ingenting farlig, bare skikkelig ubehagelig. Ikke misforstå, jeg er glad det finnes ting som kan gjøre hverdagen lettere, men noen ganger er det bare dritt å skulle trenge noe mer.. Uansett om jeg forteller meg selv alle de riktige tingene. Det er ikke alltid de går inn. 

Jeg satt på kjøkkenet å så på at klokken ble mer og mer. Det er rart hvor fort tiden går når man egentlig vil den skal stoppe.. Da det var på tide å dra så klarte jeg ikke rikke meg. Kroppen sa bare nei. 

Til tider, når jeg virkelig ikke vil noe så oppfører jeg meg som en struts. Stikker hodet i sanden og lager dårlige unnskyldninger for meg selv. Dårlig side, I know. Men i dag ringte jeg til vedkommende jeg skulle møte å forklarte meg. Jeg ville så lite dra at jeg ble syk, tror jeg. Kvalm og uggen. Jeg var ærlig, og det gikk bra. Jeg skal prøve på nytt om noen uker. 

I stedet har jeg ligget på sofaen å sett på serier i dag. Det føltes lettere, og bedre. Etter at barna er i seng i kveld skal jeg legge meg under dynen og se enda mer på serier. Fortsatt uggen i kroppen..  Krysser fingrene for at det er hodet som gjør meg kvalm, og ikke omgangssyken.

My view så fort småtrollene sover. 

Forresten, serien jeg ser på heter "the affair". Den er så voldsom. Den setter hodet i gang, og anbefales for dere andre i forhold. Skikkelig tankevekker! Jeg ser den på HBO. 

Hvordan jeg som "naver" takler forventinger fra samfunnet

"Er du hjemme på dagtid du da? Jobber du hjemme? Er du sykemeldt? Naver du? Hvorfor ser du så frisk ut hvis du er syk?"

Når man er syk på den ene eller andre måten, enten det er fysisk eller psykisk, uansett hva som har forårsaket det, kan det være vanskelig å snakke om. 

Selv har jeg brukt lang lang tid på å slutte å være redd for de forskjellige spørsmålene. Den dag i dag, snart 3 år etter jeg havnet utenfor kan jeg fortsatt få klump i magen, bli svett og føle på en slags sosial angst hvis jeg møter på feil personer i settinger jeg ikke forutså. 

Samfunnet forventer at vi jobber. Det er en selvfølge, det er sånn vi beveger oss fremover. 

Men hva med oss som ikke kan det? 

Etter hvert som jeg har skjønt at jeg aldri kan ha en vanlig jobb, har jeg gjort en skikkelig jobb med meg selv. Det er her det ligger! Inne i hodet mitt! Jeg har utfordringer så store som fjell, det føles sånn for meg hvertfall - jeg kan ikke gå rundt å skamme meg.. Skamme meg over noe jeg ikke kan noe for selv. 

Jeg kan ikke gå rundt å tenke på hva damen på butikken tenker. Jeg kan ikke føle meg liten når Karpe Diem synger "naver naver naver naver". Jeg kan ikke krympe når venner og bekjente snakker nedsettende om "trygda folk" og "snylter på staten". 

Det gjorde jeg før. Og det er ikke så lenge siden jeg tvang meg selv til å gå med hodet hevet. Jeg fortjener også å være stolt!

Etter at en av mine lesere la igjen en kommentar her på bloggen min fikk jeg behov for å skrive. Hun er uføre og skulle flytte. Hun gruet seg til å bli kjent med nye mennesker, men var redd de skulle dømme henne etter uføretrygden. Hun ba om råd, og spurte hva jeg gjorde i vanskelige situasjoner. 

Svaret jeg ga henne var enkelt. Vær ærlig! Det har vært min vei til å få tilbake til den gode selvfølelsen.. 

Folk takler sannheten mye bedre enn uvissheten. Uvitenhet gjør folk usikre, og usikre folk kan lett oppfattes som avvisende. I tillegg skaper det en grunn til å snakke bak ryggen.. Det trenger ikke være noe galt i det, folk er nysgjerrige. Det er sånn flesteparten av oss er skrudd sammen. Derfor er rådet mitt å være ærlig.  

For å takle et liv der man ikke kan leve som supermennesker ( -jeg kaller det supermennesker, de som har krevende jobber, aktive familieliv og er hele tiden på topp av alt. Det er ikke en negativ betydning, men en illusjon.) og samfunnets forventinger. Si det som det er, på en menneskelig og positiv måte. Heller det enn offer og mutt.. Sett fokus på det positive. 

Det positive i min situasjon er barna. Mye tid med barna.

Når jeg tørr å si ting som det er føles det bedre med engang. Folk flest er medmennesker, og har evnen til å sette seg inn i vanskelige situasjoner. Jeg velger å leve i den tro. Selvfølgelig ikke 100%, men nok til å forstå livsituasjonen din. Dessuten, folk setter pris på at du deler. Setter pris på åpenhet. Og det er ikke nødvendig å dele alt. Men nok til å forstå. 

Alle er ikke like åpne, men dette har fungert for meg. Noen hemmeligeheter om toalett uhell, søvnløse netter og tårer holder jeg for meg selv og mine absolutt nærmeste, men det er greit.

Møter man på usmakelige mennesker som ikke eier forståelse eller evnen til å se annet enn seg selv og eget liv - som i tillegg tror at hvis bare han eller hun hadde opplevd det samme, da hadde de klart å leve som normalt.. De menneskene skal man bare DRITE i. For vi vet inne i oss at de aldri hadde klart det. Aldri i verden. 

Dessuten, alle har noe. 

Ofte gjemmer jeg meg. Fra omverden. 

Da er det så godt å ha en å gjemme seg med. 


Koseligste arbeidsplassen

Hei! 

Dagen startet tøft, jeg var så veldig trøtt.. Heldigvis så har alle barna sovet 14 (!) timer i natt.. De la seg rett etter familiemiddagen, så kvart over seks var alle i seng. Før halv syv sov hele gjengen.  Det var tydelig andre enn Christian og meg som hadde hatt en slitsom helg ;-) Barna var hvertfall en drøm i dag tidlig..

Planen var å å dra rett på trening etter levering i barnehagen, men jeg glemte mobilen hjemme. Da synker motivasjon når jeg måtte gå en omvei hjem.. Heldigvis var Christian akkurat på vei til å dra på jobb da jeg kom hjem, så han kjørte meg rett på trening. Mest hadde jeg lyst til å gå inn å legge meg, men da hadde jeg aldri i verden dratt senere.. Jeg kjente "engelen og djevel" sto på hver sin skulder. En fornuftig og langsiktig, en annen ikke så fornuftig men fristende. Et veiskille. Starten uken som planlagt med en treningsøkt og føle meg bra etterpå? Eller droppe trening som frister mest, men plages over at jeg ikke klarte å gjennomføre. 

Ofte tar jeg den enkleste utveien når det gjelder meg selv, men ikke denne gangen. Jeg SKAL ha en god start på uken, og det fikk jeg. Små ting som betyr mye. 

Etter trening dro jeg rett til svigerinnen min som jobber hjemmefra. Hun sitter å jobber uansett så da kan jo jeg få unna litt bloggting som bilder, mail og inspirasjon til nye innlegg. Dette skulle jeg gjøre uansett, men godt med et nytt sted. Det kan gjerne inspirere ekstra i tillegg!


Hvis ikke jeg er for plagsom så tror jeg at jeg skal presse meg på litt senere i uken også. Nytt sted å jobbe litt, det passet meg fint. 

I ettermiddag har vi en pjusk, en som skal på turn og en lillebror som vil se på dusty. Ganske lik alle andre dager med andre ord ;-) Men det er greit, jeg liker hverdagen og det er de det er flest av. Takk og lov!


God kveld fininger <3 I morgen tidlig kommer det et sårt og personlig innlegg. Tittelen er "Hvordan jeg som "naver" takler forventinger fra samfunnet." Gruer meg, men det gjør jeg alltid før de litt dypere innleggene, men det fører alltid noe godt med seg. 

Uke 4

Ukens høydepunkt: Lise, bursdagen din var ukens høydepunkt! Uten tvil ;-)

Ukens innkjøp: Nothing, sparemodus!

Ukens snapchat: 
Fra treningen! Jeg la ut noen bilder av øvelsene jeg har og de ble tatt godt i mot! 

Ukens kommentar: Det må bli alle kommentarene jeg fikk etter innlegget "Jeg skulle jo bli psykolog, jeg". Jeg klarer ikke plukke ut den for alle betydde så mye.. Tusen takk, jeg setter så utrolig pris på dere!

Ukens karma: Når man behandler andre som man selv ønsker å bli behandlet. Dette minner jeg meg selv om ofte, spesielt i forhold til kjæresten min. Denne uken har jeg kjent på det.

Ukens trening: Jeg klarte å gjennomføre tre økter, på tross av syke barn! Stolt som fy!

Ukens utfordring: Dra på trening etter 4 dager hjemme. Jeg faller så lett av fordi jeg trives bedre hjemme i sofaen, enn på trening. Jeg gjør jo egentlig ikke det, men det er mer behagelig. Jeg slipper å utfordre meg selv, noe jeg gjør når jeg trener. Det krever mye å gjennomføre en økt og det er så lett å gi opp. Jeg får mer vondt av å trene, men den smerten er ikke farlig. Det er mye farligere å ikke trene, da vil ting forplante seg oppover i ryggen og nakken, og det kan jeg ikke ha noe av. Jeg har et ansvar, og det er å være den beste versjonen av meg selv. Det gjør jeg via trening. Denne uken dro jeg selv om jeg strittet i mot. Fantastisk følelse når det er gjennomført!


God start på mandagen folkens! Den starter litt trått for min del, men jeg regner med at det kommer seg. 
Klem til dere