hits

mars 2016

Verdens værste følelse

Den følelsen når barnet ditt er sykt og du ikke har skjønt det, og når legen forteller om den hissige ørebetennelsen så går tusen lys opp i hodet ditt. Han har hatt så mange ørebetennelser siden han ble født at han mest sannsynlig er vant til smerten. Og jeg er så vant til sykdom. Så når han har infeksjon så blir han så syk at han må legges inn. Vell, ikke denne gangen. Denne betennelsen har han gått med en stund. Jeg har trodd det har vært en liten infeksjon... 

Dårlig samvittighet. Mildt sagt...

Her gutten min, skal du få så mange muffins du bare orker fordi mamma har dårlig samvittighet.. Og en kjærlighet på pinne. 

Så nå ligger vi i sofaen. Her har vi vært siden vi kom hjem fra legevakten. Og her skal vi bli så lenge han vil.. Akkurat nå sover han. Lille OC <3 

Årets regntøy

God morgen :-) 

Takk for tilbakemeldingene ang regntøy! Jeg fikk handlet inn til alle barna i går, så nå slipper jeg å sende f.eks eldste frøken på skolen i høstsko når det regner - som jeg gjorde på tirsdag. Kremt.. 

Til OC: Jeg var innom G-sport og sjekket ut både Didrikson (som han har hatt hittil) og Vill Plopp som jeg har hørt er bra (og de har et tilbud på 199,- om dagen TIPS!) men jeg fant ikke størrelsene hans. Da jeg ikke fant det jeg allerede vet er bra og som han har hatt så googlet jeg regntøy + test + 2015. Og vet dere hvem som kom på topp? Kappahl! Så da tenker jeg å være gæren å prøve noe helt nytt. OC har herved fått regntøy fra Kappahl, og Jenny har fått regnbukse. Regnjakken hennes fra Didrikson passer et år til. Jeg tok også med en overtrekksbukse til Jenny. Kappahl sine overtrekksbukser, og forsåvidt Lindex sine har jeg brukt i flere år og er kjempe fornøyd! Regntøyet, per del koster 249,- og overtrekksbuksen koster 199,- hvis jeg ikke husker helt feil. Jeg kjøpte også regnvotter og en fleecebukse på -50% til OC, alt fra Kappahl. Jeg betalte til sammen 1200,- Det syntes jeg ikke er så gæren for alt sammen, spesielt ikke når dette skal være det beste regntøyet, noe som stiller høyt hos meg. Det flipper litt i hodet mitt når barna kommer inn klissvåte bare av å se på en sølepytt. 

Parkdress fra HH (kjøpt på XXL) og regntøy fra Kappahl 

Regnbukse og overtrekksdress fra Kappahl

Fleecebukse og regnvotter fra Kappahl

Etter Kappahl dro jeg videre til XXL. Jeg ELSKER XXL, de har jo alt - og alltid noen gode tilbud! 
Der fant jeg parkdress til OC fra Helly Hansen. Jeg digger HH, den gamle gode designet og den gode kvaliteten. I disse dager har de kampanje på parkdresser. - 40% Nå koster de 599,- Jeg fant også regntøy til Maya fra VOSSATASSAR til 129,- (bukse) og 149,- (jakke). Usikker på om dette er et godt regntøy, men siden hun er 8 år så er ikke det aller viktigst, hun bader ikke like mye i sølepytter som OC ;-) Dessuten har hun allværsjakke fra bergans, med regntett bukse som hun stort sett bruker. Dette blir et ekstra sett hun kan ha liggende i kurven på skolen. Maya trengte støvler, ref. det jeg skrev ovenfor.. Og jeg kjøpte HH støvler til 99,- De virker gode på kvalitet, og jeg klarte ikke dy meg. Jeg må undersøke om støvler til 99,- (tror det var kampanje på de også) fungerer like bra som støvler til 499,- 

Støvler fra Helly Hansen.

Regnjakke og bukse fra Vossatassar.

Puh! Henger dere med? Altså dette innlegget blir for spesielt interesserte - he he. En detaljert oversikt over gårsdagens innkjøp.

Nå må jeg lage frokost til mine småtroll. Vi ses senere :-)

Vårklær til Maya

God morgen! 

Sponset

Jeg har tatt litt bilder fra Frøken Mays og hennes nye poncho. Hun har ønsket seg en siden i fjor vinter, da venninnen dukket opp med en poncho! Hun har fått en fin av Norlie og hun elsker den. Den har blitt brukt mye siden den kom i posten, og nå begynner det å bli så varmt ute at hun kan bruke den uten jakke over. Såå fin!

I dag starter turningen opp igjen, etter en lang påskeferie. Jentene har vært aktive hele påsken med både langrenn og slalom, de er generelt ganske aktive frøkner, så overgangen fra ferie til turn blir nok ikke veldig voldsom. De er godt vant til den type trening. 

Bukse fra wow, sko fra Kavat (spons) og poncho fra norlie (spons). 

I dag skal jeg kjøpe regntøy og støvler til barna. Alle 3 trenger nytt faktisk.. Typisk at det skjer på likt. Og OC trenger parkdress. Jeg tror det blir Helly Hansen sitt Voss regntøy, det koster 399,- for både bukse og jakke, ikke så værst pris og de kom godt ut i testen i 2015. 

Hvilket regntøy og parkdress anbefaler dere?

Verdens fineste treningstights

Det må være denne vårlige tightsen fra Aim´n ... Den kjøpte jeg før påsken, og nå er tiden virkelig inne for å bruke den. Straks 1 april, og vet dere hva? Tulipanene mine er på vei opp, er ikke det verdens hyggeligste vårtegn så vet ikke jeg! PS. Tightsen er kjøpt og betalt for egne penger, ikke sponset. 

I går kom vi hjem fra påskeferie. Vi dro på ettermiddagen for å unngå den værste køen, og det var lurt. Nada kø! Mens den haugen med mennesker som dro 1 påskedag brukte opptil 7-8 timer hjem fra Trysil, noe som vanligvis tar 3. DET er ikke noe gøy.. 

Det var godt å komme hjem! Det merkes at vi var borte en uke, alle hadde skikkelig hjemmelengsel på slutten. Ikke noe er bedre enn å komme hjem til eget hjem. OC var den som hadde mest hjemmelengsel tror jeg, han var i fyr og flamme i hele går kveld! 

I dag startet dagen fint. Det var ingen brå overgang å stå opp tidlig fordi vi ikke har snudd døgnet. Det er noe av det værste jeg vet, å komme ut av feriemodus. Faktisk så har vi våknet rundt syv og åtte hver dag, alle sammen. Barna var fornøyde med både barnehagen og skole igjen, og jeg var svæært fornøyd med alenetid. Denne uken har vært så utrolig fin, men den har kostet meg dyrt. Fysisk sett så har denne ødelagte benet mitt klart seg bra, ingen knall og fall - det merker jeg godt siden jeg er flink til å trene. Men smertene er jo der hele tiden, og de blir verre jo mer aktiv jeg er. Jeg har vært smart, og holdt hodet over vann, men nå var det godt med hverdag igjen. 

Jeg startet dagen med en styrkeøkt. 9 dager siden sist, nå var det godt å komme tilbake. Etter trening har jeg ligget langflat ut, ladet til de små kommer hjem i ettermiddag. Mens jeg lå og planla sommerferien så spratt blogglysten tilbake. Som dere vet kommer og går den litt, men det er kun fordi livet mitt er særdeles kjedelig om dagen. Det er liksom ikke mye å skrive om.. Tro meg. Kreativiteten og engasjementet er ikke helt på plass. Sånn er det bare i perioder :-) 

Håper dere har hatt en fin påske og er klare for april. 

Klem fra meg

Min dag i stikkord

Happy face!

OK. Her kommer min dag i stikkord;

Laaang frokost. Kaffe. BarneTV. Snoking av godis. Ullsokker. Formiddagslur. Mini skitur med barna. Badstue. Ut i kald snø. Badstue igjen. Barnefilm. Snoking av mer godis. Varm dusj. Middag. Film igjen. Kald øl.

Fin dag, eller hva? Ro i sjela <3

I heisen med OC

Hei hvor det går...! At han kommer seg til toppen er utrolig! Haha!

""Kom å mamma, så kjører vi crossløypa"

"Ehh, I dont think so girls..."

I dag ble det en særdeles kort dag på meg. Heldigvis er det hyggelige varmestuer her. Resten av dagen har jeg tilbragt på sofaen med "topgun" på TV. Velfortjent syntes jeg!

Påskeferien dag 2

Hei!

I dag har vi gått på langrenn i strålende sol, hele gjengen - til og med OC. Han har hengt med så godt han kan, og i tøffe tak så har han hengt i staven til C. Han har blitt veldig flink, men ikke helt rå på å svinge. I den ene bakken spratt de små skiene ut av sporet og han føyk rett ut i skogkanten. Haha, stakkars lille knotten, han kuttet seg på leppa på den skarpe snøen, men det gikk fort over. Dessuten hjalp det at mammaen hans gjorde akkurat det samme få minutter etterpå. Full fart ned bakken og en brå sving i bunn. Jeg klarte verken svinge eller ploge (ikke helt stabil på bena) og føyk rett ut av løypa. Skrubbet ansiktet og blødde fra leppa! Haha, for et syn.. Gjengen ventet i bunn av bakken og fikk med seg alt. Solbrillene måtte jeg plukke opp 3 meter unna. Jaja, litt god underholdning er viktig!

Gulroten i enden av løypa var lunsj på Peppes! Det er noe av det jeg digger med Trysil, det har alt! Haugevis av bakker, afterski, barneaktiviteter, bowling og bading. Restauranter og diverse butikker i sentrum. Langrennsløyper både i skogen og på fjellet. Mange ønsker nok full ro når man først er på hytta, men vi elsker å kunne velge!

Nå er det hyttero på gang. Barna sover og vi skal sløve litt før det er leggetid.

PS. På hytta sammen med oss er storebroren til C og nevøen vår, til dere som spurte på Snapchat :-)

Håper dere har en fiin kveld!

Kvikk lunsj

SponsetGod morgen alle påskeharer!Jeg la meg tidlig i går, en smart avgjørelse etter den nokså aktive dagen vi hadde i går.. I dag skinner solen for fullt og vi skal bare kose oss ute i skiløypa. Stille og rolig, med masse pauser.Det skal pakkes ferske rundstykker, kakao, appelsiner og selvfølgelig kvikk lunsj. Det er knapt en skitur uten. En fullpakket sekk med masse godt er viktig for å skape maks god stemning med 4 barn med ski på bena. Forsåvidt gjelder ikke det kun barna, men oss voksne også!Og mens vi er inne på påske og kvikk lunsj!

I disse påsketider har CupoNation skapt en infografikk for årets påskeprodukter, oppgitt i prisen av Kvikk Lunsjer, og hvor mange Kvikk Lunsj man sparer eller evt. Vil få råd til om man bruker en rabattkode fra CUPONATION. Handler du for eksempel Uleskar ullundertøy sett hos Stormberg, får du 36 Kvikk Lunsj til gode med deres 20% rabattkode. Antall Kvikk Lunsj er regnet ut med gjennomsnittspris for en enkel Kvikk Lunsj.

En meget enkel måte å finne ut hvor mye man sparer i de forskjellige nettbutikkene, via CupoNation. F.eks Stormberg, hotels.com og Nelly. De har maaaange flere samarbeid, så her er det noe for enhver.Nå skal vi pakke til hva som ser ut til å bli en fantastisk dag ute. Med 12 timer søvn på øyet lover det bra for liten og stor ;-)

Fra påsken i fjor <3

Etter en lang dag i bakken

Etter en super dag i bakken så har OC og jeg kommet tilbake på hytta. OC sovnet straks jeg satte han i sofaen stakars. Han har virkelig imponert i dag, med både stolheis og lange bakker.. Det er så gøy å se skigleden i øynene hans! I dag tok han tekoppheisen alene også, DA var den lille rampetassen stolt da! Jeg måtte bare sørge for å få selve tekoppen av da han kom til toppen. Haha, hadde ikke jeg hjulpet hadde han hengt med helt rundt, og ned bakken igjen..

Selv har jeg stått langt mer på slalåm i dag enn på flere år. Slalåm funker dårlig med den nerveskaden jeg har i benet, men siden jeg har trent såpass bra de siste månedene frister det å pushe grensene litt. Foreløpig føles det helt OK, men konsekvensene melder vanligvis sin ankomst på kvelden/natten når kroppen har roet seg. Uansett så tror jeg/ håååper det er verdt det. Noen timer i bakken sammen med jentene som endelig kan vise meg hvor flinke de har blitt.. Det fortjener de!

I skrivende stund koser jeg meg med en kopp te, i min nye superdigge ullgenser (fikk penger til bursdag og bruker det på ull, da har det skjedd ting siden jeg ble 18). Resten av gjengen ville ta noen runder til, før de også raser inn døren her. Røde i kinnene og utmattet etter en lang dag i bakken. Love IT!

Håper dere har hatt en fin dag <3

PS. Skrudde nettopp på nyhetskanalen. Sender alle mine tanker til Brussel <3

I mammas genser

Jeg var på loftet til mamma før helgen. Lette etter gamle Mariusgensere for å ta med til fjells, og se hvilken fin skatt jeg fant.. Mammas strikkegenser fra 80-tallet! Skikkelig good feeling, og jeg har brukt den siden jeg fant den. Fikk heldigvis lov til å låne den <3

Christian har hentet oss og vi er på vei til Trysil. Pakkingen gikk overraskende bra!

Snaps fra helgens feiring

Hola! 

Som jeg skrev sist vi snakket så feiret jeg bursdagen min sammen med mine nærmeste venninner på lørdag. En skikkelig hjemme-alene-fest! Vi spiste indisk (Carine lagde all maten - fra bunnen!) spiste nyyydelig sjokoladekake (tusen takk Christine) og verdens beste mango smoothie med noe godt i (tusen takk Angelika) Som dere kanskje forstår har jeg verdens beste venninner som alltid stiller opp. 

Søndag formiddag saumfarte jeg snapchat og tok printscreen av bildene det er gøy å vise dere.. Og noen jeg håper aldri ser dagens lys igjen. Haha!

Kvelden var vannvittig morsom. Har ikke ord.. Lever på denne til jeg er 80, hvertfall! 

Fikk såå mye fint! Nye Frederik Bagger glass, som jeg sparer på. Bukser, jakke, undertøy, treningstøy og gavekort på favorittbutikken i Drøbak. Føler meg som verdens heldigste bursdagsjente, med de beste jentene rundt meg. 

Sjekk den kaken!!

Nå pakkes det på høygir, Christian kommer å henter oss om akkurat 3 timer. OC er ikke helt i slaget, jeg henger fortsatt litt etter fra helgens sprell og jentene er ute å leker i det fine været. Spørs om vi kommer oss til fjells med det første.. Akkurat nå virker 3 timer til avreise forferdelig kort. Heldigvis er det ikke noe stress, det er jo ferie!

God påskeferie til dere som har startet, også ønsker jeg alle dere andre som har noen dager igjen en fin start på uken <3 

Dagens 3 åring

Å herlighet! NÅ er vi klare for påskeferie! Christian dro opp i går, mens barna og jeg kommer etter på mandag. Denne frøkna skal bare ha sin årlige bursdagsfeiring først, og da er det best at mannen er laaaangt unna Drøbak, moahaha! Girls only! 

Mens jeg lader opp til fest er barna ute å leker i gata. I ettermiddag skal de på overnattingskalas hos Onkel J, mens jeg skal kokkelere, dekke bord og gjøre om huset til hjemmealenefest. Can´t wait! 

Dagens 3 åring er klar for våren. Endelig leking ute i gata, sykling og mindre klær!

Genser her og vest herfra, bukse fra Lindex og sko fra kavat.

Snakkes senere! Nå starter forberedelsene!

Sånn var bursdagen min

Takknemlig! Så takknemlig for absolutt alle meldinger, snaps, kommentarer og gode ord. Tusen takk, u made my dag ♥︎

Sko kavat / bukse Lindex (fra det forrige århundre) / jakke Gina Tricot (også fra det forrige århundre).

Jeg hadde en kjeeempe fin dag! Både Maya og Jenny var hellig overbevist om at jeg hadde vært snill i år, solen varmet mer enn på lenge og været var strålende!
Siden vi "snakket" sammen sist så kom den fine gjengen min å sang for meg på sengen, det var like stas som jeg husket. Deretter hoppet vi i klærne og gikk allemanalle opp til OC sin avdeling i barnehagen for påskefrokost!

Siden jeg hadde ropt ut flere dagen i forveien og telt ned for både store og små, var det både bursdagshilsner og klemmer i vente på påskefrokost også - superkos! På plassen til OC hang det nydelige roser og påskeegg fra min kjære svigerinne og venninne Angelika (vi har barn på samme avdeling). Hun er sååå god! Da ble jeg veldig glad <3 

Etter påskefrokost dro jeg på trening med mine faste treningsjenter, for så på lunsj til en fin en. 

Jeg kom hjem på formiddagen og satt meg i solen et par timer. Bena høyt og ladet batteriene, akkurat som forrige dagen ;-) Da Maya kom hjem fra skolen så spiste vi og spilte kort. Kvalitetstid! Hun har helt dilla om dagen.. Tror vi spilte krig og vriåtter i over en time..

På ettermiddagen hadde en liten nevø hørt at jeg hadde bursdag og spurte om han kunne få være med hjem, selv om vi ikke hadde stor feiring. Såå søt, det kan man jo ikke si nei til selv om jeg verken hadde kake eller bursdagsmat. Heldigvis fant jeg frem pølser i fryseren. Maya dro på trening, Jenny var ute å syklet i gata,  mens OC og to fettere lagde togbane. 

Etter hvert dro Jenny og jeg opp på turninga for å se på Maya turne en time. Da vi kom hjem etter trening hadde Christian stelt i stand verdens koseligste kveldsmat! Og jeg fikk pakker! Han har vært ute å handlet på egenhånd, og jeg fikk ny jakke og skjerf. Han er så søt, og flink.. Han kjenner meg godt, når han først trår til ;-)

Dette ble en skikkelig oppsummering av dagen. Den var rolig og fin, og jeg fikk gjort det jeg ville. Trene, sitte i solen og tilbringe tid med mennesker jeg er så glad i. Med unntak av en del dessverre, men det tar vi litt utover de neste dagene. I ettermiddag kommer mamma og co, og på lørdag kommer venninnegjengen på hjemmealeneparty! Wohoo!

Bursdagsjente

Well hello people! It's my birthday!

Noen som holder følge og vet hvor gammel jeg blir?

Forhåpentligvis blir jeg straks "vekket" av den herlige gjengen som romsterer oppe på kjøkkenet. Koseligste i verden er å bli vekket med sang, og se de spente øynene til barna. De syntes nok det er like stas å vekke meg, mine spente øyne - som det ekte bursdagsbarnet jeg for alltid er.

Nå starter dagen min!!

Mine to nydelige svigerinner/venninner og meg i fjor sommer <3

Det bobler nesten over..

Å herre jemini - der var solen gitt! Og den varmer skal jeg si dere!! Jeg har tatt frem terrassestolen, bena ligger høyt og ettermiddagskaffen er inntatt. Oh yes ass. 

Morgentimene tilbragte vi barnehagen. Årets koseligste fellesstund, påskefrokost! Det er så god stemning det. 
Etter påskefrokosten tok jeg en liten økt på trening. Kun overkropp i dag da jeg strakk hofta på trening i går.. Jeg skulle teste ut en øvelse som Malin gjør, og hun er hakket mer fleksibel enn meg for å si det sånn. Haha! 

Nå har jeg ligget på lading noen timer, med unntak av en liten kjærstetur i frognmarka. Jeg tok en liten skitur i påskesolen, med han fine jeg bor sammen med. Frisk luft i lungene og solen i fleisen. 
Denne dagen ass!
Jeg er på et skikkelig bra sted om dagen. Gode prioriteringer og masse positiv energi! Kjenner jeg nesten bobler over! DET er en god følelse det!

14.03.2016

Starter dagen med en svart kaffe, takk. 

Planen var å legge ut en oppsummering av uken som gikk, men det må nesten bli litt senere i dag. Jeg sto ikke opp så tidlig som planlagt og nå er allerede klokken altfor mye.. På tide å vekke småtrollene og starte uken. Rett etter at jeg har fulgt de til barnehagen og skolen så drar jeg på trening. Det er uten tvil det beste for meg, og det føles så bra å få det inn i rutinene. Om ikke hver dag så hvertfall 3 ganger i uken. 

Og dere... Dette er bursdagsuken min altså! Jupp, jeg har bursdag på onsdag! På lørdag blir det feiring og neste mandag reiser vi til fjells. Mye å glede seg til? Oh yes! Velkommen denne uken!

Håper dere har sovet godt, og at uken starter bra! 

Søndag i Drøbak sentrum

God kveld ♥︎ 

Vi har hatt fine timer i Drøbak sentrum i dag. Elsker byen min. Jeg lot mobilen være hjemme, men kamera tok jeg med. Først tur i havna, så akvariet og så på fisker, kråkeboller, krabber og sjøstjerner. Deretter kaffe, kakao og muffins hos et av Drøbaks mange koselige caféer. Avsluttet med en tur innom klesbutikken "Min" - favoritt, for å finne ut ønskeliste til bursdagen min, hihi. 

Vi avsluttet dagen hos svigerpappaen med påskemiddag og påskegodt - NÅ gleder jeg meg til påske nå! Finfin dag, og her er dagens bilder: 

Søndagsmorgen

God morgen ♥︎

Vi starter dagen med kung "fu panda". Hele gjengen har fått dilla på film nummer en, faktisk så vi den første gang på fredag. Hvordan har vi gått glipp av den? Herlighet for en morsom film! I kveld blir det filmkveld med hele familien, da skal vi se nummer to. I tillegg hører jeg rykter om en film nummer tre som kommer på kino 18 mars, wohoo!

På tide med skikkelig søndagsfrokost! Rundstykker i ovnen og eggerøre med bacon i pannen... DET er søndagsfrokosten sin det!

Ville bare ønske dere en fin dag. Søndagsklem fra meg
 

Dagens 6 åring

Er så fin! 

Sponset

Jenny har vært i bursdag i dag, i ny vårjakke og kjole! Gjett om stemningen var god da det dumpet inn en pakke med vårklær fra fantastiske Norlie. Vi hadde et samarbeid med de i fjor, og fikk jaggu til et samarbeid denne våren også. Jippi! Vi elsker de danske klærne, og vårkolleksjonen (ble lansert i nettbutikken denne uken) er så fresh. Nydelige farger og klassisk stil. I love it!


Kjolen i sin helhet. Lyseblå med dots, og rosa bånd. Du finner kjolen her, og vårjakken her

Vi har hatt en kjempefin lørdag, vi har rukket så mye hyggelig! Christian har jobbet noen timer på dagtid, mens vi har vært på trening. Eller jeg har trent mens barna har kost seg på barnepassen til stamina! Vi har vært på besøk hos venninnen til OC og spist sjokoladekake, og vært en tur innom butikker. Der fikk jeg kjøpt en vårjakke til OC fra Helly Hansen. Han har kun boblejakke som passer og noe sier meg at hvis det blir sol i påsken (fingers crossed) blir den altfor varm. Jeg lette etter langrennsjakke og bukse til han også, men det finnes kanskje ikke ned til 98/104? Kanskje litt voldsom med langrennstøy til en treåring men det er så søtt ;-) 

Nå er jeg hjemme igjen. Ettermiddagssolen skinner gjennom vinduet og jeg kjente blogglysten for fullt. Endelig! Det er lurt med en ukes "ferie" en gang i blant, det gjelder jo alt! 

Håper dere har hatt en fin lørdag :-) Klem fra meg 

Dagens følelse

Titter innom med disse fine bildene av tulipanene som fryder spisebordet. I hele dag har jeg hørt drypp fra snøen som smelter utenfor. Da jeg dro i butikken, kom hjem fra butikken. Dro til Christine på lunsj, og da jeg dro hjem.  Barna har lekt med fotballen på plassen utenfor huset etter skolen. Dette betyr kun en ting, verdens beste tid er like rundt hjørnet. Våren. Nå er det bare å nyte tiden som er, og kommer. Ikke tenke fremover hele tiden, men leve i nuet. Det er jeg dårlig på. Gleder meg til sommer, strand, ferie, ditt og datt. Det skal jeg vente med, nå skal jeg bare glede meg over snø som drypper og barn som kan leke ute litt lenger enn på lenge. Denne tiden altså ♥︎

 

Fortsatt her, bare usynelig

Hei ♥︎

Må bare starte med... Takk for at dere savner meg. Dere er gode, og det er så hyggelig å bli savnet!

De siste dagene har det vært så mye, og for å kunne være en god mamma og person må jeg bare ta vekk noen ting. Disse dagene ble det bloggen. Jeg har prioritert trening, det gir meg mye. Også har jeg prioritert familien, noen perioder går ting av seg selv, andre perioder kreves det litt ekstra. I tillegg er det både foreldremøter og årsmøte for turningen denne uken. For å komme meg gjennom med hodet over vann må jeg la noe annet bli satt bak i rekkene, og dessverre ble det bloggen. 

Hadde ordene kommet naturlig på skjermen, så ville jeg aldri latt den forfalle. Men noen perioder er det ekstra vanskelig å komme opp med nye innlegg. Skrivesperre i kombinasjon med litt ekstra på agendaen - da skjærer det seg. 
Så det er grunnen til lite blogging. Det har ikke skjedd noe galt, jeg har det veldig fint altså :-)


Men vær ikke redd, jeg kommer alltid tilbake :-) Jeg elsker å skrive til dere. Noen ganger blir jeg bare usynelig. Ikke trafikk på verken blogg, snap eller instagram. Men jeg er her, altså. 

Nå skal jeg rydde litt klær, ta på litt etterlengtet sminke og spise lunsj sammen med en venninne. Håper dere har en fin dag ♥︎
 

Pyntet til bursdag

Heii dere!

Herlighet, denne helgen har vært fin! Vi har kost oss med feiring av OC hele helgen, også fikk jeg med meg feiringen av to fine venninner lørdag kveld. Det kaller jeg å få i pose og sekk! 

Jeg starter uken med bilderas fra helgens bursdagspynt! Jeg var så heldig å få til et samarbeid sammen med festkompaniet som leverte all den pynten jeg trengte for å få til litt "Lynet mcqueen" / racerbil / gutte tema. Jeg har aldri pyntet noe særlig til hans tidligere bursdager (han er jo så liten enda), men i år så gledet han seg så mye, og da var det gøy å trå til litt. 

I tradisjon tro så pyntet jeg kvelden før den selve dagen. Vi vekket han tidlig lørdag morgen og sang på sengen, før vi gikk ned til pyntet kjøkken og bursdagsfrokost! Dette var STOR stas! Han har bursdag frisk i minnet etter jentenes bursdager i januar. 

Ballonger fra festkompaniet og banneren er gammel (har ikke sett den i butikk på flere år faktisk, noen som vet?)

Duken i plast (genialt), muffinsformer, servietter og plastkoppet i Lynet Mcqueen (trodde aldri denne dagen skulle komme, men han er jo så fan, som så veldig mange andre) alt fra festkompaniet 

Fine kronen som gjengen i barnehagen har laget. Den er godt brukt for å si det mildt, han sover med den enda.. 

Kaken hadde jeg virkelig ikke tenkt til å legge mye i, jeg orket rett og slett ikke. Derfor ble jeg så glad da jeg fant Lynet Mcqueen spisbart bildet, også fra festkompaniet. Det eneste jeg trengte å gjøre var å lage to runde sjokoladekaker, smøre god glasur mellom kakene, masse glasur rundt og smelle selve bildet på toppen! Stos stas for OC, han fikk jo Lynet kake! Tips: Det finnes mange andre bilder også, bare se på kakebilder her. 

Til helgens flause... Er det mulig. Jeg skrev navnet til min 3 år gamle sønn feil. Og det tok meg 1 døgn for å forstå hva som var feil.. Jeg så liksom at noe ikke stemte men klarte ikke sette fingeren på det. Ser dere feilen? Jeg har skrevet navnet til OC ordrett, altså CASSIAS - i stedet for CASILLAS som det faktisk skrives. Grunnen er at jeg satte sammen denne fine bokstavbanneren rundt midnatt, natt til lørdag MENS jeg snakket i telefonen. Hodet gikk på autopilot og jeg hektet på de bokstavene jeg tenkte.. Haha, er det mulig!? Banneren er herfra, forresten :-)

Den fineste banneren i følge OC er denne store bilbane banneren. Det satte sitt preg over kjøkkenet hvertfall ;-) Festkompaniet har mange fine, og her finner dere alle: https://www.festkompaniet.no/pynt-til-fest/vimpler-og-bannere​Tusen takk for alle bursdagshilsner <3 

Hvis dere planlegger bursdag og trenger litt pynt til enten barne eller voksenbursdag (de har SÅ mye gøy), så anbefaler jeg å klikke dere inn på festkompaniet.no sine sider. Jeg tok utgangspunktet i CARS bursdag, og barnebursdag. De har alt fra FROST, barbie, big hero, brannmann sam, leo og bondegård - tema. 


Nå skal jeg spise litt bursdagskake med en fin en ❤︎ Vi ses senere!

05.03.2016

Han sover enda. Bursdagsgutten som fyller 3 år i dag! Snart skal vi vekke han med sang, stjerneskudd og kake på sengen. 

Jeg har sneket meg opp før alle andre for å skrive dette innlegget, helt alene. Dagen kommer til å gå så fort med selskap både på formiddagen og ettermiddagen, så jeg trengte denne egentiden. En liten stund til å føle på ting. Han er 3 år. 3 år siden mitt siste barn kom til verden. Det var en følelsesladd periode i livet mitt. Den tøffeste i hele mitt liv faktisk. Det er ikke så ofte jeg tenker tilbake på svangerskapet, men noen gang kommer det stikk som drar meg tilbake.. Det gjør at jeg setter så stor pris på den friske gutten min. Jeg husker hvor livredd jeg var. Livredd for at han ikke skulle overleve fordi jeg var så syk. Jeg legger til linker til både svangerskapet og fødselen nederst i innlegget hvis dere vil titte tilbake i tid..

Kjære lille Jassjass - OC - Oscar - Casillas (kjært barn har mange navn, si) Vi elsker deg! Vi elsker at du alltid gir muss og kos når du skal dra, at du er så blid på morningene når alle andre er gretne, vi elsker rampestrekene dine som du gjør hver dag, vi elsker at du hermer etter alt søstrene dine sier, og at du synger og danser som pappaen din. Vi er så takknemlig for at du er så modig, uansett hvor mange sykdomsrunder med astma og sykehus du har hatt siden du ble født. Vi elsker at du er så trofast mot Dusty og Lynet, og aldri vil se en annen film. Vi elsker at du har så stor omsorg for de rundt deg, at du shower med middagsbordet så vi alle kan le sammen. At du liker å overnatte hos søstrene dine, og at du virkelig elsker livet, og viser det hver eneste dag! Takk for at du er det fantastiske lille mennesket du er!


Når jeg er gravid så blir jeg dødssyk // Fødselshistorien med OC 05.03.13 


// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎ 
 

Fredagstipset - uke 8

God morgen!

Det er fredag og hver fredag publiserer jeg forskjellige tips! Som dere kanskje har skjønt så finnes det ingen rød tråd, kun tips som engasjerer meg den uken! 

I morgen fyller OC 3 år, og derfor blir dagens tips hvordan du lett kan kle opp gutta til fest, eller bare litt ekstra fin en hverdag. 

Mitt tips i dag er: BUKSESELER! 

Jeg elsker de, og det gjør OC også. At Fafa stort sett alltid bruker bukseseler har gjort så OC digger det selv. Også gjør det så mye med antrekket. Han kan fint bruke bukseselene over en helt vanlig collagegenser også, det er ingen must med skjorte.. 

Siden det skal feires i barnehagen i dag så dro vi på litt ekstra. Bukseseler, nye jeans, sløyfe og hvit skjorte. For ikke å glemme favorittskoene hans, sorte pensko De vises ikke på bilde for de står fast i barnehagen og blir brukt hver dag, til joggebukse, ulltights - u name it! This boy got style, hehe!

Skjorte fra Lindex, jeans (denne er ny, så myk og god) fra name it, mine gamle bukseseler hentet fra nikkersen min på 90-tallet (sånn man brukte da man sto på ski før i tiden) og blå sløyfe fra junior barneklær (gammel). 

Denne 2 åringen (ja, jeg tviholder på alderen til i morgen) gleder seg til bursdagshelg!

Jeg har ladet batteriene noen dager og er like klar! Om litt så drar jeg ned på posten og henter en eske med pynt til helgen. Vi har blitt sponset så hold dere fast for bildebonanza fremover! 

Rampestreker part 2.

Jeg skrev i går at OC hadde to partners in crime. De er 3 fettere på samme alder. I dag var partner number 2 med hjem.. 

Jeg lager middag i fred og ro, mens guttene leker i gangen. Jenny er med kusinen sin hjem, og Maya er på turntrening. I´m all alone...

 De to små 2,5 åringene ler og tøyser i gangen. I noen sekunder forsvinner jeg fra virkeligheten og drømmer meg bort til et helt annet sted. Jeg tenker på sommeren.. Planene våre.. Og nye sommerklær.. 

Brått smetter jeg tilbake til virkeligheten av en kald vind som trekker inn på kjøkkenet, i samme sekund innser jeg at døren er åpen og at guttenes latter er borte... 
Jeg løper ut i gangen og ser døren på vidt gap og to rampete smågutter løpe for full firsprang over gårdsplassen. Jeg roper høyt "stopp" - mens de snur seg, ser meg inn i øyene og roper "løøøøp", mens de smetter rundt hjørnet på garasjen. 

Jeg blir stående noen sekunder å vente, overbevist om at de kommer tilbake av seg selv. De så jo hvor streng jeg ble.. Men den gang ei. Der kunne jeg stå til krampa tok meg om jeg ville. Det kan jo komme biler og jeg innser at jeg får ta på meg skoene å gå etter. 

Jeg får øye på de kravlende over en høy snøfond, kun i stillongs og støvler.. De faller og blir kalde, mens de hyler av latter. Fortsatt på full fart vekk fra huset. 

Jeg roper igjen "STOPP", nå med en mørkere, høy og dypere stemme. Denne stemmen pleier å fungere.. Snur de seg? Ja, absolutt. De blir stående å se på meg 15 meter borti i gata. Jeg tenker at jeg har fått overtaket. Jeg stirrer intenst på gutta, mens jeg roper at de må komme tilbake. Selvfølgelig kommer de tilbake når de ser ansiktet mitt. 

Brått så hyler de på nytt: LØØØØP!! 

Er det mulig?? Kjenner jeg blir varm i hodet. De trollene!

Heldigvis kommer nabojentene, de skjønner opplegget og går bort til guttene og ber de gå hjem. De tusler faktisk tilbake.. Fulle av snø på kroppen og et rampete drag i ansiktet. 

Når vi kommer inn igjen så snakker jeg strengt til de, forteller at det kan komme biler som ikke ser og kan kjøre på, og at de kan bli syke når de er ute uten jakke og lue. Det virker som de forstår.. I tillegg må de klare seg selv når de skal kle av seg støvlene. Den er kjip når de små hendene er kalde.

De blir sittende i gangen litt molefonkene, mens jeg går tilbake til middagen.. Jeg tenker i mitt stille sinn at de har fått en lærepenge.

Etter 5 minutter hører jeg: 

"Eric, skal vi løpe ut igjen? Det var gøy da mamma ble sint" 

Oh, crap. I have a job to do..

Bad boys, bad boys whatcha gonna do?
Whatcha gonna do when they come for you?

Dagens 3 åring // vårsko

Good morning people! 

Vinterferien her i Drøbak har vært så fin, virkelig vårvær på sitt beste! Jeg benyttet anledningen til å ta frem høst/vår skoene til barna, og det var poppis! Det føles alltid bra å ta på litt lettere sko enn vinterstøvlene. 

Overgangsskoene barna bruker er fra Kavat. Jeg er så heldig å være ambassadør for Kavat og det er så gøy! Disse skoene er de beste i mine øyne, ambassadør eller ei.. Skoene dere ser på bilde brukte han i høst også, der ser ut som de vil passe vårsesongen også. Slitesterke, gode sko. De tåler søl, lek og ruskevær. 

// Sponset skoHer har OC på seg vinterjakke fra Molo, favorittbukse fra Lindex, lue fra Lille Lam og sko fra Kavat

Håper dere har en god start på dagen ♥︎

Rampestreker part 1.


OC har to partners in crime. Den ene ser dere ovenfor. Når han er sammen med crewet sitt så eksploderer kreativiteten, lydnivået og bevegelsene. Det er som en kjemisk reaksjon! 

Når OC har besøk av gutta har jeg fått streng beskjed av Maya og Jenny. Jeg må passe på. Jeg må sørge for at de ikke plukker fra hverandre all oppbygd lego, tegner over tegninger, putter ting der de ikke skal være, osv. I dag var jeg lur, jeg låste dørene til rommet jentene. De var ikke hjemme, og da hadde ikke gutta noe å gjøre på de rommene. 

Mens jeg lagde middag til Carine og meg, og gutta var oppe og lekte på rommet til OC (I wish) begynte det plutselig å lukte voldsomt karamell fra 2 etg. Det jeg trodde var koselig lek med briotog viste seg å være vasken på full guffe, klissvåte gutter, håndklær, sokker, tannbørster (fulle av såpe - minn meg på å nevne det for Christian før han skal pusse tenner i kveld) tomme shampoo og balsam flasker og en kliss våt kos. Jepp, den OC bruker når han skal sovne.. I tillegg hadde de helt ut Maya sin dyrebare dysjsåpe som hun fikk til jul av venninnen sin. Favoritten som lukter karamell. En stor flaske som alle må spørre hvis de skal låne litt. Den var helt tom, kun stusselige bobler igjen. 

Dette kommer ikke til å falle i god jord. "Oppdrag passe på jentenes ting" - failed. Igjen. 

Lillebror sier du? 

PS. Nå henger kosen våt over badekaret, med en karamelllukt som merkes helt til Kina.. Det som er litt morsomt er at den lille røveren som nekter å sove uten kosen sin, ikke sa et pip da han måtte legge seg i kveld. Tror noen skjønte opplegget gitt. Det blir nok lenge til at smyger kosen sin opp av sengen utenfor leggetid igjen. 

Uke 8

God morgen kjære dere!

Beklager fraværet mitt i går. Jeg hadde et møte med nav i går og tenkte at jeg skulle la være å si noe om det på bloggen, prøve noe annet enn forrige gang. Nå gruet jeg meg ikke på langt nær så mye som sist time, men litt ubehagelig å snakke helse, fremtid og tanker er det jo. Det gikk kjempe bra, og jeg har ikke noe annet enn skryt til NAV. Det er ikke værst ;-)

Litt sent, men her kommer forrige ukes sammendrag: 

Ukens høydepunkt: Lørdag med de fine barna mine. Vi tilbragte hele dagen i Drøbak sentrum, med glade lekende barn, kaffe i solen, venner, lunsj, kino og skikkelig påskestemning!


Ukens innkjøp: Ny treningstights og topp, den dumper forhåpentligvis ned i postkassen min i dag eller i morgen. Leeeenge siden sist jeg unnet meg nytt treningstøy! 

Ukens karma: Da en viss liten ertekrok ertet storestøsteren sin, og da hun snudde seg for å gå ut av rommet hang hun fast krøllene sine i dørhåndtaket og kom seg ikke løs. DET er karma på sitt beste det. Jeg lo høyt!

Ukens me-time aktivitet: Vin med mine morsomme jenter. Herregud som jeg lo på lørdag.. Vi koste oss og drakk litt vin hos Angelika, og skålte for den deilige perioden vi har i vente. Vår!


Ukens snapchat: Assa, som jeg har ledd meg fillete av den nye greia på snapchat der du kan bytte fjes med deg og en venn. H E R R E G U D som jeg ler.. 


Ukens flause: Da jeg kjørte ut fra Carine og ble stående med bilen i et kryss der jeg hadde vikeplikt. Jeg ventet som jeg skulle mens bilen som kom fra høyre kjørte forbi. Akkurat da den passerte meg så fikk jeg for at det var noen jeg kjente, så jeg tutet skikkelig. Sånn skikkelig. Det var ikke meningen at jeg skulle holde på tuta så lenge heller.. Da føreren av bilen snudde seg i sjokk å så hva jeg drev meg så jeg at jeg ikke kjente vedkommende i det hele tatt. En ukjent dame som snakket i mobiltelefonen mens hun kjørte. Det er 50 sone der, så hun rakk fint å ta en titt på meg. Jeg måtte kjøre etter, jeg skulle jo samme vei, men etter 15 meter så svingte hun inn en busslomme, og fortsatte telefonsamtalen der.. Kanskje hun trodde jeg tutet så hissig fordi hun snakket i telefonen? Uansett flaut. 

Ukens utfordring: Gårsdagens møte med NAV. Som jeg gjennomførte ❤︎

Ukens tårer: Jeg er premenstruell. Trenger jeg si noe mer? Haha!

Ukens måltid: Salatbaren jeg og Malin plukket da vi var i Holmen å så på Maya turne. DEN var så god. Eller det som var digg var at Malin plukket til meg, og hun tok så mye ting jeg aldri pleier å ta.. Vi spiste den salaten to dager på rad, like god hver gang!

Ukens mål for den nye uken: Legge inn en liten intervalløkt etter styrketrening. 

I dag er det 1 mars, wohooo!!!