hits

mai 2015

SE MELLOMSTE

Liten fyr i Drøbaks gater. Med en is. På vei ned til båthavnen til å se båtene.. Kan ikke få sagt det nok, jeg elsker Drøbak på denne tiden. Elsker den lille rampen på bildet også ♥


God morgen! Altå hva skjer om dagen, jeg er SÅ trøtt! Dette har vært en møkka uke hvis jeg bare tenker på meg selv. Sånn med resten av gjengen i huset er det god stemning, men jeg har hatt en kjip uke. Sånn er det når det blir mye som skjer på en dag. Da blir det bare surr, mye vondt og jeg settes helt ut av spill. Det er vanskelig å komme meg på trening, og jeg sover dårlig. Heldigvis er jeg såå glad i å ha det gøy, at det er verdt det. For den lørdagen ofrer jeg lett en uke. Nå må jeg bare ta meg selv i nakken og sørge for at det ikke blir en uke til.. Det skal jeg klare!! 

I går hadde Christian, Jenny og jeg alene tid sammen. Vi spiste is, tuslet rundt i sentrum, gikk på bibiloteket og Jenny fikk penger til å handle helt selv på matbutikken. Hun fikk 50kr og kunne kjøpe hva hun ville.. Det ble en pakke med DENT og IFA - hennes favoritter. Maya var på trening, og OC var hos Fafa. Sånne ettermiddager setter vi høyt. Alenetid med 1 av barna. Det kan være helt avgjørende for noen barn, tror jeg. En pause i hverdagen. Det er hele tiden fokus på hele familien, og den minste får ofte mest oppmerksomhet fordi han er minst. Den eldste får også mye oppmerksomhet fordi han alltid gjør ting først, og alt er nytt med den første og eldste. Sånn er det bare. Derfor er det viktig at de mellomste har sine områder der bare de er i fokus. Mellomste i vår familie får mye oppmerksomhet på dagligbasis hun altså, hun er en nokså frempå og utadvent liten frøken, men det er noe spesielt med alene tid. Tid for å få sine egne små utfordringer som passer akkurat til alderen, som å betale i kassen alene, være selvstendig. Uten at en storesøster kommer som en reddende engel og tar over fordi hun har gjort det mange ganger før, eller at en lillebror tar over showet. 
Bare en liten tanke en fredagsmorgen ♥ 

Ha en deilig fredag! For å ramse opp min fredag: sjekk på ahus for å legge inn dren, turning på ettermiddagen, gatefest med fine naboer i kveld. Opphold, takk!

SNAPS FRA UTDRIKNINGSLAGET

Min herlige, kjære, morsomme venninne skal gifte seg i sommer! På lørdag var det utdrikningslag, og hennes 3 forlovere - som også er mine nærmeste helt tilbake til ungdomsårene, hadde planlagt en fantastisk dag for både bruden og gjestene. Dette er jentene jeg tilbrakte all min tid sammen med på VGS, de jeg delte russebil med, og de som har vært der i gode, og ikke så gode stunder. Med andre ord, det måtte bli en bra dag!! For ikke å snakke om bryllupet om noen helger..

Dagen startet tidlig. Vi møttes utenfor leiligheten til Victoria - familie, venner og kollegaer, og gikk samlet opp i leiligheten. Victoria lå uviten og sov, etter flere "mind fuck" situasjoner ante hun ikke at dette var dagen. 

Det vi ønsket skjedde. Hun lå fortsatt under dynen, vi kom oss inn i leiligheten og VEKKET henne...

....Med DENNE! En fantastisk sak som ble brukt hele dagen! Jeg vurderer å skaffe meg en til eget bruk her hjemme...

Bobler i glasset mens bruden kledde på seg.. En herlig måte å starte dagen på!

På et lite blunk hadde forloverne laget frokost til alle. Her snakker vi sammenkjørte, strukturerte og gode planleggere for alle penga!

Etter frokost og 4-5 glass med bobler var det tid for å skifte. Victoria har danset discodans i sine tidligere år, og har aldri vært flau for å vise dansen hun lærte da hun var 11. Selvfølgelig måtte hun ha en discodrakt!! Med tilbehør ;-) 

Etter litt utfordringer hjemme forsvant vi ut i oslo´ gater og lagde litt leven. Jentene hadde laget noen festlige utfordringer til hele laget, og vi dreit oss ut alle sammen. Mye latter og tull, akkurat som vi liker det!

Vi spiste lunsj og koste oss i Frognerparker. Solen skinte hele dagen, og det var helt perfekt med piknik med denne morsomme gjengen!

Da vi dro fra frognerparken ble vi hentet i egen trikk. En liten gammeldags variant som kjørte oss gjennom Oslo´s gater. Høy partystemning og jeg tror alle som var i Oslo den dagen hørte oss! Vi ble sluppet av på Aker brygge, hvor vi fortsatte festen med bading, middag, flere utfrodringer og myyye tøys. 

Her sluttet jeg å ta bilder, og det tenker jeg er like greit ;-)  

Tusen takk for en fantastisk dag, fine fine jenter! Gleder meg til bryllup i Sverige ♥

FROGNERPARKEN

For en dag! For en helt fantastisk dag lørdag var! Utdrikningslag for en av mine beste venninner. Solen skinte hele dagen, og de tre forloverne hadde gjort en utrolig bra jobb for å gjøre brud og gjester over oss av begeistring. Bildet ovenfor er tatt da vi spiste lunsj i frognerparken. Goood stemning, som mange av dere så på snapchat...! Som lovet var jeg svært aktiv gjennom hele dagen ....helt frem til middagstider. Da var det lurest å legge snapchat og blogg langt vekk ;-) La oss si det sånn, Lykkemutters var i slaget!

Baksiden ved en 16timers dag med høy føring av litt av hvert er selvfølgelig dagene etterpå. Jeg har ikke vært så kjørt siden russetiden. Men, det var verdt det. Jeg viser frem litt flere bilder i dagene som kommer, skal bare klarere med bruden først!

Hei så lenge!

KULESTE KIDSA I BYN


Bildet er fra onsdag. Onsdag har blitt vår familiedag, og så lenge været holder så drar vi ned til (Norges mest idylliske sommerby) Drøbak. Der spiser vi is, leker og bare bruker tid på vår lille gjeng. Kuleste kidsa i byn!

Jeg sitter på turninga, noe som er standar fredagssyssel for min del. OC og Christian er ute å flyr, mens jentene og jeg er i turnhallen. Ønsker dere en GOD helg! Heii så lenge!

22.05.2015

Fredag allerede? Jeg syntes det nettopp var helg? Denne helgen skal Maya i turnkonkurranse så det blir en lang turnhelg på oss! Det er gøy da, Jenny turner jo også så hun lengter etter den dagen hun også kan få vise seg frem, og få pokal ;-) Det er så gull når de er så små, ingen press, alle får premie, samtidig forventes det at de konsentrer seg og gjør sitt beste der og da. 
OC digger dager som det, og syntes alt med masse mennesker og kake er hæla i taket, så han er jo strålende fornøyd! Det er verre med oss som prøver å passe på så han ikke forsvinner, stjeler kake, løper ut på apparatene eller ramler ned trapper.. Hei hvor det går! 

OC i morgentimene.. Dypt konsentrert i noe spennende. Tror pappaen hans hadde satt på triksekonkurranse på youtube. Fortsatt meget (sinnsykt) opptatt av ball, og alt man kan gjøre med den..

I skrivende stund gjør vi som vi alltid gjør. OC og jeg spiser frokost først, mens de andre sover. Og så snart resten av gjengen våkner så lager jeg matpakker, mens han henger seg på frokoststund nummer 2 - sammen med Maya, Jenny og Christian. Det pleier stort sett å være god stemning med mindre noen tullehøner har stått opp med feil ben. Det gjelder forsåvidt for de største tullebukkene også ;-)

Ha en fin fredag a! Og god pinsehelg! Men vi ses vel før den tid tenker jeg ♥ 

GOOD MORNING

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet fra foreldresamtale i bhg til OV, og det føles så godt å få bekreftet (det jeg allerede vet) at han har det så fint i barnehagen sin. Jeg er så glad i den avdelingen han går på. Samme som både Jenny og Maya har vært fra 1-3. Det eneste de ønsket var at undertegnede skulle bli liiiitt flinkere til å si ifra når OC ikke kom i barnehagen, så slipper de å måtte finne det ut på bloggen. DET skal vi ordne - har jeg tid til å skrive det på bloggen burde jeg huske og ha tid til å ringe inn.. Hehe. 

Over til noe helt annet! I går satte jeg ny rekord i knebøy! Jeg løftet 60kg, det er litt over min egen kroppsvekt det! Wohoo! Flere av dere så det kanskje på snapchat? Carine filmet nesten hele økten vår ;-) Stolt lykkemutters!! Selv om jeg kun løftet noen få altså.. I dag har jeg fastedag (5:2 dietten) og det betyr ingen trening på meg. Det orker jeg ikke, og jeg må samle energi til ettermiddag så jeg ikke blir så muggen og sur fordi jeg er sulten ;-) Det går vanligvis bra, men bedre å spare på kruttet!


Annonse

Nå har jeg vært i treningsmodus i mange uker, og det kan variere med antall ganger i uken jeg får trent. Det har blitt en del av hverdagen. Det MÅ være en del av hverdagen pga mine handikapp.. Og får å holde inspirasjonen oppe så titter jeg MYE på treningstøy jeg ønsker meg, og noen ganger hvis jeg har nådd mål, eller har kommet meg gjennom en tøff periode unner jeg meg en ny tights, eller en drikkeflaske (det trenger ikke være så voldsomt). Jeg handler ofte på nett, og det finnes mange gode nettbutikker med stort utvalg! 

I dag har jeg et samarbeid med CupoNation, og de har et ekslusivt tilbud fra Get Inspired sin nettbutikk (masse fint treningstøy og sko) på 20% på sko! Tilbudet gjelder kun i dag og du finner det hos CupoNation ! Under ser dere skoene jeg sikler på:


Ha en fin dag fininger!

KOSESTUND PÅ TERRASSEN

Annonse

Husker dere smaken av Gjende kjeks fra dere var mindre? Det minner meg om strandliv, mamma og sommer fra jeg var liten jente. Nå har gjende kommet med en ny type kjeks - selvfølgelig med samme smak, noe annet ville vært skikkelig skuffende, men med mindre salt, sukker og fett. Den nye eventyrkjeksen er bakt med 51% fullkorn og uten palmeolje. Det kan vi like! 

Barna mine fikk smake på den nye kjeksen etter barnehagen i dag. Solen varmet og vi koste oss på terrassen. Jenny fortalte hvor mye hun gleder seg til stranden, mens kjeksen gikk ned på høykant hos de alle 3. 

Det ble litt dårlig stemning etter hvert som boksen ble mindre, om spørsmålet om hvem som skulle være sjefen over kjeksene.. Haha! Dere kan jo tenke dere hvem som stakk av med seieren....?

Oh yes! Sjefen selv.. Den lille røveren. Han elsker gjende sin nye eventyrkjeks hvertfall! 

Hvis dere vil så kan dere lese mer om nyheten her

DAGENS LYKKEMAMMA

Eller rettere sagt, gårsdagens lykkemamma. De fleste av dere har nok sett bildene på instagram eller snap i går, men jeg vet at det er flere av dere som ikke har det ene eller andre.. I går var jeg på ahus for oppfølging og undersøkelser. Det er alltid kjipt. Heldigvis jeg belønning med litt shopping etterpå.. Det hjalp ;-)


Barna er levert i øspøsregn, og jeg har et par ting som skal gjøre før de kommer hjem igjen. Men viktigst for meg er å ligge langflat så mye som mulig. 17 mai tar på kroppen, og det blir mer aktivitet enn jeg egentlig tåler. Heldigvis får jeg ikke like sjokk når jeg blir satt ut av spill lengere.

Håper dere har en fin dag i regnværet :) 

SNAPS FRA VÅR 17 MAI

Jupp.. Litt i rykk og napp. Her tar vi påkledningen litt her og litt der! OC var mest opptatt av skoene sine ;-)

Fin type grunn! Mammaen er forelsket!

Klare for å se på barnetoget. Maya rakk jeg aldri ta bildet av før hun dro avgårde før oss.

Kjekke karer som jeg er så glad i. Fredrik og lillebror. 

Elsker sløyfene fra "den lille prikken over ién" 17 mai variantene er intet unntak!

Lykkemutters i Romsdalsbunaden. 

Mommo er også forelsket i OC tror jeg.. De to har et spesielt bånd ♥

My man. Elsker når han går i dress!

Pause og litt godt å drikke mellom slagene..

Dagens pavlova! Funket som bare det! Super god! (Les innlegget under)

Hadde dere en fin feiring? Det hadde vi! Dagen startet klokken seks, og da startet kjøret med pynting av bord, fletting av lillesøster, ordne oss til barnetoget. Etter baretoget hadde vi en times pause før vi spiste is og kaker med opplegg på skolen til Maya. På ettermiddag var vi på grilling hos fine venner! Perfekt dag for oss alle! 

17 MAI MORGEN


God 17 mai morgen, alle mine fine snille lesere ♥

Her er dagen godt i gang for min del. Jeg var ikke i seng før nærmere halv ett i natt, men det gikk helt fint å våkne da vekkerklokken ringte klokken seks i dag tidlig. Jeg gikk ut for å finne litt naturlig pynt til huset, og det venter jeg alltid med så lenge som mulig så det ikke visner. Etter det har jeg flettet håret til lillesøster Dinne, og dusjet. Alt dette før barna våknet. DET er gull verdt det.. Nå våknet faktisk OC, as we speak. Blid som en sol - yes! Alt er strøket ferdig, og barna dusjet og ordnet seg i går kveld. Jeg tester ut noe nytt denne gangen, og det er å være forberedt. Hittil funker det bra. Jeg er spent på om det holder frem til barnetoget går kl 10. 

Ha en nydelig 17 mai - spis masse is! Jeg tar med kamera rundt og viser dere dagen min i morgen! Eller så kan dere følge med meg på snap. Jeg skal snappe gjennom hele dagen min der ;-)  

Og dere, GRATULERER MED DAGEN!

17 MAI KAKE - PAVLOVA

God morgen - dagen før dagen!

Skal dere lage kake til 17 mai? Jeg er ingen spesielt flink baker, men jeg er flink til å finne å gode oppskrifter og følge de. Derfor ville jeg tipse dere om denne oppskriften på pavlova - som i mine øyne er den perfekte 17 mai kaken! Oppskriften er selvfølgelig fra Trines matblogg, jeg elsker maten hun deler. 

MORGENSNAKK

God morgen! Her i hus føltes det som at barna skal på skole og barnehage på en lørdag. Derfor spiller vi barnemusikk på alle høytalerne for å myke opp han som er mest morgengretten av de alle. OC har stått opp på feil ben, men det ser ut som det snur etter noen runder med "lille petter edderkopp". Vi bruker det vi har ;-) 

Jeg er ute etter ny mac, og tenkte å høre med dere om det vet: Stasjonær eller bærbar? Jeg trenger en som "takler" alle bilder og blogging, og min macbook air synger på siste versjet - noe den har gjort et års tid nå.. Setter pris på å høre deres erfaringer :-)  

Har dere husket å legge meg til på snap? Jeg blir nesten litt skremt over hvor morsomt og lett jeg syntes det er med "live blogging" Tror dette kan være en god kommunikasjonskilde ut til dere ;-) Jeg heter marlennordby på snapchat. 

I dag skal Christian spille golfturnering hele dagen, og er ikke hjemme før sent i kveld. Barna og jeg skal som vanlig på turning, og i kveld håper jeg på å få besøk av en fin en. Sitte under varmeteppe med kveldssol og cava. Åh, det høres fristende ut - sant? Ha en fiiin dag folkens! 

RULLESTEN I BEDDET

Liten smakebit fra beddet mitt.. En finfin nabo har hjulpet meg og nå er er stygt og uryddig bedd blitt til et pen og ryddig, samt lett for meg og vedlikeholde. Vi er snart klare for 17 mai! Rullestene er fra bauhaus. Litt under 1000,- for et tonn.

Følg meg også på snapchat- marlennordby og instagram- lykkemamma

DET ER IKKE SOM DU TROR

Jeg sitter ute på terrassen og soler meg. Jeg er ferdig trent og har laget meg en digg salat til lunsj. Kaffen er varm og solen steker meg i ansiktet.. Kanskje rekker jeg å bli litt brun til 17 mai? Det er to timer til barna skal hentes, og før det skal jeg blogge litt. Kanskje rydde litt.

Utad virker dette utrolig irriterende for noen, kanskje de som jobber 07-17 hver dag, og aldri rekker å se barna sine. Noen undrer seg kanskje over hvorfor jeg ikke jobber, og at det virker så deilig å være meg. Hjemme hver dag.  Andre tenker kanskje at det hadde vært lurt om jeg bare fikk meg en jobb. Hva som helst... Bare for å komme tilbake i arbeidslivet.. Jeg er jo tross alt 28 år, og utad har jeg "kun fått 3 barn og thats it."

Det ingen forstår - det ingen har forutsetning for å forstå er kampen jeg sloss hver dag. Meg mot min egen kropp. Meg mot den fuckings fødselsskaden jeg fikk under fødselen med OC. En nerveskade etter spinalbedøvelse som gir meg smerter 24/7, lite kontakt med venstre ben - noen områder verre enn andre. Jeg er nummen og kald. Skaden som hindrer meg i å gå jogge og gå turer. Hvis jeg beveger meg for mye vil jeg gå på meg en betennelser som ikke gir seg før 2 uker senere, og benet mitt svikter til jeg snubler og faller.. Det verker og er vondt. Det føles alltid som tannverk i hofta. Konstant. Et annet problem enn selve benet er utfordringen rundt toalettbesøk. Jeg ønsker ikke å utdype det, men ting er forferdelig vanskelig. Ting som kanskje virker så lett er nøye planlagt. Alt jeg gjør, hvor jeg drar og når jeg spiser er nøye planlagt. Hele tiden. Nå går det automatisk på utsiden - dvs at de nærmeste ikke hører meg planlegge i like stor grad lenger, men det foregår på innsiden. Fra jeg våkner til jeg legger meg. I frykt for uhell. 

 Jeg sover dårlig. Blir lett irritert og sint. Føler at benet mitt er råttent. Fremtiden er frustrerende og uvisst.. Dere kan jo tenke dere hvor utfordrende det kan være for mine nærmeste. Det eneste som hjelper er ro og hvile gjennom formiddagen, for å klare ettermiddagen med familien. Trening som gjør benet mitt sterkere. Medisiner som lindrer smerter så langt det er mulig. Mennesker rundt meg som skjønner at dette er sånn livet mitt har blitt, og at den fysiske biten vil alltid være sånn. 

Som dere sikkert forstår er ikke den formiddagen med deilig lunsj i solen så idyllisk som den kanskje virker fra utsiden. Jeg sliter med mine demoner, men har lært å se lyst på hverdagen, og utnytte gode stunder. Stort sett. I dag koste jeg meg, og følte meg heldig. I morgen føler jeg meg kanskje ikke like heldig. 

Dagens innlegg er skrevet til mine fine lesere som etterlyste informasjon om fødselsskaden. Dette er hva jeg sliter meg hver dag. Min store utfordring. Men bare vent, jeg kommer sterkere tilbake. 

// Følg meg også på snapchat: marlennordby Instagram: Lykkemamma 

PERFECT LITTLE DRESS

Samarbeid med babystore, Little J i finfin hverdagskjole. 


God morgen ♥ I dag har mine to yngste 17mai fest i barnehagen, og i den anledning har Jenny pyntet seg med denne nydelige kjolen som kom i posten for litt siden. Perfekt kjole til barnehagefest med uteleker, pølser og is, dessuten så elsker jeg den blåfargen.. Akkurat passe pyntet! Bunaden for vente til søndag :)

Nå er det så god stemning i heimen altså. Påfyll på favorittkaffen, vi har god tid, solen skinner og jeg har hoppet i treningstøy for å være sikker på å ikke snike meg unna. Jeg må på trening i dag. På mandag fikk jeg meg en skikkelig støkk siden jeg ikke har kontakt med venstre side av nedre kropp så kjenner jeg heller ikke når jeg tar i for mye. Plutselig kom det en grusom lyd inne i musklaturen i rumpa mens jeg gjorde en skikkelig "rumpe øvelse". Jeg så for meg at hele musklaturen gikk til h.... Jeg fikk HELT panikk og frykten for den ødelagte kroppen min ga meg en på trynet. Skikkelig. Heldigvis føler jeg meg fin, men jeg skal ta det med ro en ukes tid. Jeg fikk meg en reall strekk (det merker jeg ikke) og jeg vil ikke provosere mer. Problemet er at jeg blir litt redd for å trene, men det er det eneste lysglimtet jeg har på formiddagene så det er ikke aktuelt å slutte med det. Nå høres det ut som jeg trener hver dag, DET gjør jeg ikke. Men de 2 dagene i uken hjelper meg mye.. 

Nå sporet jeg helt av her..

En siste ting før jeg må begynne med frokost og matpakker... Så gøy at dere liker det jeg legger ut på snapchat! Jeg fikk smaken på en helt egen videoblogging jeg - haha! 

17 MAI TØY TIL BARNA

Hvordan ligger dere an? Henger tøyet klar til søndag? Jeg hente barnas tøy frem i går for å få litt oversikt.. Alle 3 har bunader. Alle tre er så heldige å få avre både bunad og sko. Dette mangler/må gjøres: 
- Skjørt til Maya sin bunad. 
- Legge opp Maya sin bunad. 
- Sko til OC? Pensko eller bunadsko? Sjekke Finn?
- Dobbelsjekke hvite strømpebukser. Trenger de nye? 
- Kjøpe sløyfer til jentene. Helst fra "Den lille prikken over ién". 

Ikke minst, fortsette å sjekke værmeldingen, og håpe at det som meldes holder seg. Foreløbig ser det veldig bra ut nemlig!

Noen andre lure ting jeg må huske på før 17 mai?  

HUSET TIL OC

God morgen! I dag tidlig våknet jeg til at mange av dere hadde lagt meg til på snapchat! Så kult! Tipper dere får en litt mer personlig inntrykk av meg der, det er liksom så nært og lettvint.. Jeg heter marlennordby, om flere vil legge meg til :-) 

Jeg har ommøblert på rommet til OC, og nå er sengen flyttet under huset som er laget av teip. Sengen står midt i rommet, skikkelig american style. Nå er det 2 uker siden sengen ble flyttet, og han har ikke falt ut av sengen en eneste gang. 


Seng fra IKEA, sengetøy fra beach house - lykkelig på haver, puter fra Oliver Furniture -  glowy.no, krakk fra IKEA, poster fra miniwilla, papir "stuff" pose fra 2ispann, poster og pompom fra Lille skap i Drøbak, wallstickers dots fra firmliving og kritttavle i bursdagsgave fra Toa ♥ mener den er fra kremmerhuset. Vekkelampe fra philips og babycall fra within. 

Jentene har tuslet til barnehagen og skolen, mens OC skal til astmalegen sin i dag og tar en dag fri. I ettermiddag er det turning og siden Christian jobber sent tipper jeg vi drar ned i hallen og ser på Maya, leker litt og spiser en slags middag der. 

Ha en fin en så lenge - så ses vi nok litt senere i dag :-)

PÅ SNAPCHAT

Folkens! Jeg har hatt snapchat siden det kom, og bruker det faktisk utrolig mye. Frem til nå har det kun vært mine nærmeste, men jeg tenkte å hive meg på resten av bloggerne og invitere dere til å følge meg der! Søk meg opp på marlennordby om dere vil se en litt mer privat side :-) Vi ses der!

Over til noe helt annet! Det er på tide med litt nytt på veggene her hjemme, spesielt på soverommet, og det som skal bli vår lille kontorkrok / bloggspot! På Desenio har jeg sett meg ut flere freshe postere. De åpner snart for Norge, og i den forbindelse deler jeg et hot tips: Registrer deg på hjemmesiden og få beskjed når nettbutikken åpner, samtidig blir man med i trekning av gavekort på 500,-

Reklame

GÅRSDAGENS SNAPS

Mays under øvelsen i frittstående.

OC heier og roper på storesøster.

Premieutdeling. Stolte jenter som dro hjem med hver sin pokal!

Vel overstått konkurranse, og det gikk så bra! Maya koste seg, og det samme gjorde vi med kake og kaffe på tribunen. Etter 6 timer i hallen var vi nokså slitne hele gjengen. To uker til neste gang :-)


Jeg har hatt en skikkelig hard start på ny uke. Dårlig søvn, surr på morgenkvisten og en skikkelig kjip økt på trening. Heldigvis kan dagen bare bli bedre herfra.. Det passer meg faktisk bra at det blåser og regner ute, it fits my mood! Nå skal jeg ta en varm dusj og satse på at smertene i kroppen lindres - måtte bare vise dere litt snaps fra gårsdagen først :-) Håper dere har en litt bedre start på uken enn meg ;-) 
 

TID FOR KONKURRANSE

Vi er på vei til Oslo for en hel dag med turn. Mayskorn sin første konkurranse i apparatturn. Spennende dag for den lille store 7åringen. Matpakker, kamera og skift er pakket! Kanskje jeg er heldig å få noen fine snaps til bloggen :-) Good søndag folkens!

Konkurransedrakt og klubbdrakt - dfi turn

GOD MORGEN

Hei dere! Nå som det er blitt så lyst på morgenen så har OC begynt med "sommertidene" sine. Han våkner 06. Hele vinter har han stått opp hvertfall en time senere, men det har han ikke tid til på denne tiden av året.. Det funker egentlig fint for meg, jeg er glad i å våkne tidlig - men ikke akkurat i dag, siden jeg var i Oslo i går kveld. Jeg var klar over at jeg skulle tidlig opp på forhånd (C jobber i dag) så jeg var heldigvis hjemme i fin tid. Når det er sagt så takler jeg svært dårlig å sove lenge.. Det blir maks til 08, så har jeg ikke sjans - uansett hvor og hva. En trolldom som henger over meg etter at jeg har fått så mange barn tror jeg ;-)

En ny leser la igjen en kommentar å spurte om jeg kunne skrive om fødselsskaden min, og det er klart jeg kan. Det er noe som preget livet mitt i stor grad, og har blitt en naturlig ting å snakke om. Innlegg is coming up! Men hold dere fast, åpner jeg den slusa så er det vanskelig å stoppe, og jeg kan bli skammelig ærlig. Skal prøve å formulere meg så det ikke oppfattes som sutring ;-)

På dagtid i dag har vi null planer, og det passer fint med tanke på den lange dagen vi får i turnhallen i morgen. Mays skal i sin første konkurranse, og hun er så spent. Lillestore jenta!

Nå er det på tide å hente en ny kaffe, det blir et par av de i dag ;-) Vi snakkes!

FRIDAY INSPIRATION

God morgen! For en herlig følelse - i dag våknet jeg til sol! Dette blir en herlig dag, jeg kjenner det på meg! Kvelden skal tilbringes i oslo med kveldssol, middag og drinker. Det blir fint i grunn (hjerter i øya..)

Samarbeid
Har dere fått med dere Hanneli for Gina Tricot? Jeg blir så inspirert av den dama, hun har så sterk personlighet og jeg elsker stilen. Sjekk bare ut filmen nedenfor.. 

Utrolig kult at hun gjør et samarbeid med Gina Tricot. Jeg vet allerede om et par plagg jeg skal sikre meg.. Hvordan er det med dere jenter? Blir dere inspirert når It girls fronter kleskolleksjoner? I do! Jeg syntes det er stas å sikre meg plagg jeg vet kommer fra en person jeg digger. 


 Nå er det på tide med frokost og kaos.. Et hyggelig kaos vel og merke. Rart hvor blide barna også blir av sol som skinner rett inn på kjøkkenet. Som jeg elsker denne tiden.. Resten av dagen skal brukes på trening. Jeg jobber hardt for å få kontroll på skrall kropp om dagen. Usikker på hva som gjør hva verre eller bedre, men trening er uansett bra for sinnet - og det er viktig! 

Ha en deiilig dag fine mennesker! Vi ses plutselig ♥ 

OPPRAMSING AV UKEN SOM GIKK


Puh! Nå har det gått i ett en ukes tid.. Lite søvn, og aktive dager. Skal vi se.. Jeg tar en oppramsing; 

Fredag: Christian reiser i utdrikningslag til Spania, jeg er alene med barna i helgen. Det er fri, begge jentene er på turning på formiddagen. OC og jeg legger ut rullestein i beddet. Det tar 6 timer, og OC digger å hjelpe til. På kvelden er det kaos, og hele huset er rotete. Bærer preg av en skikkelig utedag.. Når barna er i seng for jeg besøk av venninnen min Malin med kjæresten hennes. Vi hører på musikk fra 90 tallet, drikker rødvin og spiser sushi. Kristoffer, Malin, lillebror Mathias og meg. I seng til 01. 

Lørdag: Nok en treningsdag på jentene. Etter å levert de handler OC og jeg. Rydder og fikser i beddet ute. Klipper treet. Mens OC sover så trener jeg. Deretter kjører jeg han til Besse (hans oldemor) for overnatting til søndag, og jentene går rett til Onkel Dias og Adrian på ettermiddagen for jeg skal ut! Drar på årets første grillfest med deilig mat, kubb, limbo og det som er  - til en god gammel venninne fra VGS. FANTASTISK å se igjen jenter som man var sammen med hver dag før voksenlivet dro oss litt fra hverandre. 
Hjemme 01.30

Søndag: Sov til 08. Drakk kaffe, lagde frokost og lunsj til jentene. Ringte å ba de løpe hjem. Skifte til turntøy, hente Kaja (venninne av Maya) og kjøre til Njårdhallen i oslo, for nok en treningsdag (treningshelg) Sitte på tjukkasen med kaffe og skravling med fine turnforeldre. Prøvde å turne litt selv, men det var ikke helt lurt med et litt slitent hode. Etter treningen kjørte vi direkte til Holmen turnhall for å se på junior NM. Jentene ble helt ville og inspirerte. Satt med store øyne og da vi begynte å få dårlig tid måtte jeg dra de ut derfra. Kjørte direkte til Ås for å hente OC, deretter på søndagmiddag hos svigerfar, sammen med hele svigerfamilien min. Vi spiste ute og barna lekte i hagen. Alle tre barna i seng, og sov før kl 19. Score! Da vet jeg det blir en bra uke når de starter uken med 12 timer søvn. Digg følelse. Jeg la bena høyt og så 3 episoder av "new girl". 

C kom hjem mandag kveld, og resten av uken har egentlig bare fløyet av gårde. Noen stikkord: OC syk. Klikker på MAC som er så treig at jeg ikke får blogget. Is i drøbak sentrum på ettermiddagen (instagram) Dårlig søvn. På leting etter gummistøvler som ikke er så høye til OC. Trent. Fastet 1 dag (tester 5:2 dietten) Maraton med "frikjent", lunsj hos mamma. Jupp, det oppsummerer mine siste 4 dager faktisk. 

Nå skal jeg følge mine 3 små ekorn til barnehagen og skolen. Krysser fingre for at det slutter å regne. Ha en fin en! 

HVILKEN TRILLE SKAL JEG VELGE

For sale.. 

Ok, folkens. Jeg trenger hjelp! Hver gang jeg er i tvil når det kommer til ting som dette så spør jeg på bloggen - og dere skuffer aldri! 

OC sitter sjeldent i vogn, han vil alltid gå.. Derfor føles det så idiotisk å ha mountain buggy stående i gangen og ta opp plass (vil ikke ha den ute så den blir stygg). Han sover aldri ute lengere, og vil som sagt alltid gå selv. Derfor er jeg på utkikk etter en mindre trille. En vogn er kjekt å ha, han er jo bare 2 år, men ikke en som tar så stor plass. En som vi kan ha med på stranden i sommer hvis han må slappe av litt, eller en som kan ligge fast i bilen og ikke ta så stor plass. Ryggen må kunne legges ned, og hjulene må være gode (ikke harde bråkeste plasthjul..) Har dere noen tips? Jeg har tittet litt på mclauren, og bugaboo bee3, men hvor stor er sistnevnte sammenlagt ifh til mountain buggy? Please, kom med erfaringene deres - de er gull verdt!

Klem fra meg som er hjemme med syk OC i dag ♥ Vi har tatt bilder av rommet hans, og det kommer snart på bloggen :)

GOD MORGEN

TIDENES trøttetryne.


Hei dere! Tenk, 1 mai allerede. Jeg minner meg på hver eneste dag at denne perioden er alltid den jeg ønsker meg tilbake til når høsten og vinteren slår meg rett i bakhodet. Tiden før sommeren. Vi har sene varme sommerkvelder i vente. Is. Stranda. Sommerferie og bare kos. Jeg minner meg selv på at jeg må sette pris på akkurat denne tiden, selv om det regner og er surt. For jeg elsker Mai. Og jeg elsker at det snart er sommer.. 

Vi fikk et lass rullesteiener på tomten vår i går, så det skal fridagen gå til. Gjøre klart bedd og legge på plass steiner. Det blir såå fint! Jeg har tatt før - og etter bilder ;-) 
Nå er det frokost i heimen! Ha en deilig 1 mai kjære dere ♥