hits

mai 2016

27.05.2016

Hello! 

Morningen har løpt fra meg, rekker bare å ønske dere en fin dag og fortelle hva planene for i dag er.. I ettermiddag skal vi nemlig på tuuusenfryyd!! Vi bor jo kun 15 minutter unna, men er ikke der mer enn 1 - 2 ganger i løpet av sesongen. I fjor var vi ikke det engang. Dere kan tro jentene gleder seg! Tusenfryd er ikke det beste jeg gjør, det blir mye sitting på benker, men å se hvor gøy barna syntes det er så veier det opp selvfølgelig! Dessuten har Maya blitt over 130, og kan ta myye mer enn i fjor. Siden mammaen hennes er en sucker for berg og dalbaner så blir det garantert noen turer ;-) 

Men før tusenfryd er det standarprosedyre, frokost, matpakker, påkledning og barnehagen/skolen! Woop wopp, it´s friday!! 

PS. Peonene har kommet!

Ha en nyyydelig dag fine dere 

Gode følelser og sommerens favorittsmykker

Jeg sitter på kjøkkenbenken og titter ut, ser de lekende ansiktene. Dørene står på vidt gap, den nye sangen til Marcus og Martinus "girls" spilles over utehøytalerne, og på plassen utenfor ligger det hvertfall 9 sykler slengt utover.. Det flyr rundt med 8 og 9 åringer, og de ler seg i hjel av morsomme ting, leker og fanger hverandre. Dette drar meg tilbake til da jeg selv var 8 år.. Jeg var knapt hjemme, kun ute og lekte hele tiden. Elsket å være sosial og leke med vennene mine. Jeg hadde aldri kun en bestevenn, men mange. Både gutter og jenter. Det syntes jeg er viktig, og det minner meg om dette innlegget "Eksluderende uten å vite det".  

Jeg blir glad av å se på disse barna.. Det virker som de har det så fint.. Samtidig vet jeg at det finnes mange skjebner. Det skjer så mye vi ikke vet. Jeg prøver å ha øynene åpne, se etter tegn. Jeg ser ingen. Til og med det skremmer meg, for jeg kjenner statistikken. 

Jeg vet ikke helt hva målet med dette innlegget var. Kun en tanke og følelse.. Glede over glade lekende barn, men også en påminnelse om at ikke alle har det bra selv om det virker sånn. Nå er sommeren her, mange barn er ute å sykler og leker. Vi ser flere barn på dette halvåret enn vinteren, og kanskje det er lettere å se om noe ikke stemmer? Følg med  og gled dere over barna. Trillende latter, mye følelser, store og impulsive prosjekter, tusen spørsmål og mye kreativitet. Nyt det, selv om det kan være slitsomt. De er så levende og tilstede.


Sommerens favoritter. Boho global armbånd fra "min" butikken i Drøbak, og anheng fra Syster P. 

 

Eucalyptus love

God morgen! Det er SÅ mye lettere å stå opp når solen skinner!
At vi kommer oss opp av sengen på vinterstid føles helt sinnsykt på dager som dette. Kaffe med morgensolen som titter inn på kjøkkenet.. Love it! 

I dag har en fiiin venninne av meg bursdag! Malin fyller 29 år og vi skal ha ei litta bursdagslunsj på terrassos! Men først en tur i barnehagen, og så på trening!

E u c a l y p t u s   l o v e

Det spirer og gror på terrassen min! Elsker denne lille eucalyptusen! Ønsker meg en stor også, men det koster jaggu å innrede terrassen. Her må vi ta litt etter litt.. På planen er både stor eucalyptus, palmer, dott med gress (hva heter egentlig det?) og potetplante! 

Ha en deilig dag 

Hva skjer i møtene, egentlig?

Som dere vet så har jeg vært litt i Oslo i det siste. I møter som ikke dreier seg om verken barn eller blogg, kun meg selv. Enkelt individet Marlen, og hennes fremtid. Har du hørt noe så skummelt? Ikke jeg.. Men samtidig utrolig berikende og lettende. Noen mennesker ønsker å hjelpe meg, og min fremtid. Jeg, i samråd med ARK (en egen avdelig under nav som driver med karriere og arbeidsrådgivning) skal finne ut av hva jeg har kapasitet til, og hvor mye / lite. Nerveskaden og alt som følger med er her for å bli, for resten av livet. Jeg har lært å leve med det, men det skal ikke definere meg. Jeg må stake ut en ny vei fremover. Enten det er en jobb som passer mine forutsetninger, uføre (aller siste utvei) eller studier videre for å få en jobb der jeg kan bruke hodet mest mulig, og ikke kroppen. Men her er det så mye som spiller inn, og mye som må henge sammen.
Jeg setter så ekstremt stor pris på å få denne mulighet. Jeg snakker med psykologer og andre med lang erfaring. Jeg er jo ikke den eneste her i verden med utfordringer som setter livet i en annen retning enn planlagt.. "Heldigvis" (denne kan jo vippe begge veier) så er jeg såpass ung. Jeg har mange år igjen, og selv om det på mange måter føles skummelt og tungt å pushe meg ut døren, så vet jeg at jeg kommer til å angre resten av livet hvis jeg ikke forsøker alt. Det finnes jo så mye.. 

Om jeg fortsetter å svømme over vann, eller om jeg synker hvis man laster på mer  - det vet jeg ikke. Det føles som jeg synker. Men jeg må prøve. Og det er det disse møtene handler om. Jeg har gode støttespillere, og jeg er så spent på å se hvor denne veien slutter. 
Veien jeg hadde staket ut før alt dette skjedde er nemlig ikke mulig lenger. 

Til dere nye: Her kan dere lese om fødselsskaden "skadet for livet", og her kan dere lese om hva planen egentlig var "Jeg skulle jo bli psykolog, jeg"

Tulips in my head

Husker dere historien om da jeg skulle plante høstløk? Jeg fikk omsider plantet, og nedenfor ser dere resultatet! Altså.. Jeg er SÅ forelska!! Tulipanene mine! Det ble så vakkert utenfor, det var virkelig verdt alt slitet og ydmykelsen ;-) 

Nå begynner jeg å bli fornøyd med forsiden av huset, det mangler kun noen flere rosebusker. HER kan dere se før og etterbilder, det har ikke alltid sett like hyggelig ut nemlig.. 


Takk til mine herlige nabo som har hjulpet meg. Jeg er nokså ny i gamet ;-)

I dag er det bestilt sol, og det skal bli så deilig! Håper dere får en fin dag, og at solen skinner hos dere også 

Dagens lykkemamma // antrekk fra Marbella


God morgen! Vi starter dagen litt tidligere enn vanlig i dag. Vi skal ut av døren en time tidligere enn vi pleier. Jeg skal på møte i Oslo klokken elleve, også skal Christian på et annet møte i samme retning men ikke samme tid, så vi må koordninere kjøring. Jeg benytter meg av aneldningen til å ta med macen og sette meg på en café noen timer. Titte på livet i Oslo og drikke kaffe, høres virkelig ikke så dumt ut  Lenge siden sist jeg gjorde det. Kanskje jeg får selskap av Malin i tillegg. 

Dagens antrekk er handlet i Marbella! Jeg ble spurt om jeg kan vise frem hva jeg kjøpte i Marbella og her er første runde: 
Fra Bershka: Body, lys jeans med høyt liv. Vesken er også fra Bershka med fra i fjor, Superga sko kjøpt her i Norge og solbriller fra Gina Tricot.

Nå må vi kaste oss rundt her. Litt utfordrende å starte dagen tidligere, vi har jo faste kjøremønstre vi sjeldent viker unna.

PS. Møtet jeg skal på i Oslo kommer jeg tilbake til. Jeg hater når andre sier A men ikke B, det var ikke meningen altså. La meg bare få det gjennomført så vet jeg en hel del mer. 

Ha en fiin dag 

Uke 20

God morgen! På tide med en update fra uken som gikk! 

Ukens beste følelse: 
Definitivt sommerfølelsen! Jeg fikk ikke akkurat den i Estepona. Da frøs jeg når jeg hadde på meg favorittkjolen, men ikke her hjemme. Sommer i Drøbak er den beste følelsen altså!

Ukens morsomste kveld: 
Mammakvelden med trinnet til Maya! Det ble en utrolig hyggelig, og ikke minst morsom kveld. I tillegg VANT jeg musikkquizen fra 2000 tallet. Ikke 70, 80 og 90 tallet vel og merke ;-) Vi avsluttet hele kvelden med en rykende fersk epsiode av SKAM sånn i to tiden på natten. Perfekt avslutning på en fin kveld med herlige damer!

Ukens vakreste syn: 
Blomster rett fra hagen. Summer is here.. 

Ukens søteste: 
Disse to. OC og venninnen. Assa.. De er SÅ nydelige sammen, og så gode med hverandre. Koser og leker. Jeg fikk denne snappen fra Christine da OC overnattet hos de. God følelse i mammahjertet!

Ukens mål: 
Komme tilbake til gode rutiner med bloggen. Check! Og det føles bra. Denne uken skal jeg få ut et blogginnlegg med det jeg handlet i Marbella, og 24 timers ;-)

Den kommende uken: 
Jeg har et veldig spennende møte på tirsdag. Det handler ikke om bloggen, men om fremtiden min. Jeg er utrolig ydmyk og glad for å leve i Norge. Rett og slett. Ellers så skal jeg få til treningene som planlagt. I tillegg så er fokuset å være en glad mamma. Ja-mamma, og ikke nei-mamma. Jeg sikter til dette innlegget, i blant trengs det en liten påminnelse. 

Håper dere får en god start på den nye uken. Satser på hakket mer sol enn det har vært i helgen! 
Klem til dere 

Turnkonkurranse


Gårsdagens kretskonkurranse i Holmen turnhall gikk så fint. Vi fikk faktisk en pallplass i den ene klassen, og det er utrolig gøy! Jentene i Maya sin gruppe var så stødige og flinke alle sammen, utrolig gøy å se fremgangen fra sist konkurranse i høst.. Maya var såå glad og stolt! 


Det ble en lang ettermiddag i turnhallen, vi dro fra Drøbak klokken 13, og var hjemme 21.30. Christian var på utdrikningslag i går så OC var hos venninnen sin hele dagen, det blir litt lenge for han med så mange timer.. Jenny var med da, hun turner jo selv så hun syntes det er gøy å se på. Gleder seg til hun en dag skal få konkurrere som de større jentene!

I dag har det vært enda en dag med turn. De har hatt trening i hallen her i Drøbak! OC og venninnen har vært med og lekt i apparatene. Vi voksne har stekt vafler mens barna har øvd på nye triks! 

I ettermiddag tar vi livet med ro her hjemme, en sliten gjeng som lader opp til ny uke ;-) Håper helgen har vært fin hos dere også, med turning eller ei! Nå skal jeg legge meg i armkroken til Lykke. Vi ses i morgen 

Dag 3 i Estepona

 S H O P P I N G   &  P U E R T O  B A N U S 

Dag 3 og vår siste hele dag sammen! Været var grått og trist, og vi benyttet anledningen til shopping med god samvittighet! Dyttet alle 6 jentene inn i touranen og kjørte av gårde til La Canada som er det største og beste kjøpesenteret på den kanten! Der har de alle butikkene som Sephora, Bershka, Zara, Topshop Pull&Bear, MAC osv.. Vi tittet rundt, og jeg handlet litt på både Bershka og Topshop, jeg dro faktisk med meg 4 (!) bodys hjem! Haha.. Fått dilla på body, det er jo så behagelig og fint, selv om jeg ser ut som en giga baby uten bukse/skjørt på.. hoho!

Etter shoppingen så glimtet solen til og vi satte oss på terrassen i heftig vind, musikk og en siste terrassefest! Etter hvert ble stemningen såpass god at vi bestemte oss for å gjøre det meste ut av kvelden å dra til Puerto Banus for å spise middag. Vi fant en fin resturant nede i havnen, spiste nydelig mat, lo en hel haug og virkelig nøyt den siste kvelden. 

Dagen etter dro to av jentene til flyplassen med et tidligere fly, mens resten av oss dro å spiste frokost ute, før vi kjørte til flyplassen på formiddagen. Jeg sendte jentene avgårde på flyet hjem til Norge, mens jeg selv ventet på 3 herlige skapninger som var på vei.. Fortsettelse følger med DAG 4, men da med et helt annet crew! 


 

Dag 2 i Estepona

O L I V I A   V A L E R E

Dag to våknet vi til overskyet og benyttet anledningen til å kjøre ned til vår faste strand, og beach resturant. Der spiste vi frokost (under tak vel og merke) før vi nesten frøs i hjel og måtte dra hjem igjen. Vi surret noen timer, og før vi visste ordet av det var det tid for dusj, sminke, finstas, og noen flasker med bobler på terrassen!

I forkant av turen planla jeg en kveld i Marbella (Estepona ligger en halvtime unna, og har ikke så mange fancy nattklubber akkurat) jeg hadde brukt flere timer på å finne the one and only place to be! Siden det regnet falt det vekk et par utesteder/resturanter i Puerto Banus. Jeg booket tilslutt bord på Olivia Valere i Marbella, og det viste seg å være en god idé! Heeerregud for et sted!! På utsiden ser det ut som en stor leirbunker, eller noe.. Men på innsiden var det helt fantastisk!
Kjempe store åpne lokaler, majestetisk med flere etasjer! Vi spiste sushi på resturanten, før vi ble fulgt opp til nattklubben. Her foregår ting mye senere enn det vi er vant til i Norge, og nattklubben åpnet ikke før 02. Da var det nesten tomme lokaler, klokken 02.30 var det smekk fullt..! 


Vi danset inn i morgentimene, med helliumballonger i hele lokalet, live music, fancy damer på podiet og utrolig god stemning! What a night!


I dag skal vi i Holmen turnhall! Mays skal konkurrere, og vi stiller selvfølgelig som heiagjeng! 
Heiaa Maya!

Kveldens antrekk

Nå er jeg snart klar for kvelden sammen med en gjeng fine mammaer! Hvis det lysner litt er planen å gå for det samme antrekket som jeg brukte siste dagen i Estis! Elsker bodyen (fra bershka) og buksen (fra zara). Dette er egentlig heeelt utenfor min stil, men utrolig gøy med noe nytt. Sånne bukser har ikke vært min greie, men så har jeg heller aldri prøvd en heller. Nå er frelst! Utrolig deilig å ha på, også veldig smart med strikk i anklene for oss som er litt lave ;-)

Ettermiddag har barna og jeg tilbragt hos Angelika og co. Fantastisk å få servert middag altså! De bor kun få minutter unna så de eldste barna kan tusle mellom husene. Det setter jeg høyt!

Håper dere har hatt en fin fredag! Utrolig koselig å føle seg så velkommen tilbake på bloggen, dere inspirer meg!! 

Ses på snapchat utover kvelden ;-) marlennordby 

Hei så lenge 
 

Fredagstipset - uke 20

H E I ! 

Denne uken gikk fort gitt! Helg allerede, det kan vi like! Maya skal i konkurranse på lørdag så vi skal tilbringe hele lørdag i Holmen turnhall. Hun har flere nye øvelser, så det blir spennende! Hun gleder seg, og det er det som betyr noe :-) 

I kveld skal jeg på mammatreff, med mødrene på trinnet til Maya. Veldig hyggelig å bli enda bedre kjent. Et par kjenner jeg godt, men det er faktisk ikke så mange som man skulle tro etter 3 år med barn i samme klasse. Heldig for meg så er det naboen som er vertinne, så det er ikke lange avstandene hjemmefra! Satser på sol i kveld, så blir det ekstra godt med litt sprudler!

Fredagstipset må bli denne fantastiske leppestiften jeg kjøpte på La canada (stort kjøpesenter i Marbella - dit må dere dra hvis dere er i området). Den er fra MAC og heter "retro". Love it! Usikker på om jeg digger den fordi jeg digger Noora i SKAM, og alt som følger med henne ;-) Inspirert!

Håper dere får en fin start på helgen! Og titt innom, brått så kommer "DAG 2 I ESTEPONA" på bloggen!

Ha det så fiiint 

Dag 1 i Estepona

S A N G R I A   P A R T Y 

Nå har jentene sendt meg snaps fra alle kanter, og jeg tror jeg klarer å få til masse fine bilder fra de tre døgnene vi hadde sammen! 
Vi fløy fra gardemoen tiidlig fredag morgen, og landet i Malaga til øspøsende regn og sur vind. Assa, jeg var forberedt på kjedelig vær men det var en skikkelig slap in the face. Det var kun en ting å gjøre; dra rett til butikken, handle inn tonnevis med mat og drikke! 

I det vi hadde pakket ut av matvarer og baggasje så tittet solen frem! SÅ flaks! Vi koste oss med sangria, musikk og tapas på terrassen helt til kvelden, og da var det tid for middag ute i Estepona (mer mat). En PANGSTART på turen! Om det regnet utpå etteriddagen / kvelden husker jeg knapt, stemningen var så god så jeg tror vi ikke hadde merket om det snødde engang.. Haha!


Ved midnatt var vi så utslitte at vi hoppet i seng. Vi hadde jo stått opp klokken 02, og holdt det gående siden.. Utrolig at vi holdt ut faktisk! 

To be continued - rettere sagt lørdag morgen :)

17- mai

God morgen! 

Gratulerer med vel overstått 17-mai! Jeg håper dere hadde en finfin dag, det hadde vi! Solen var med oss og det var utrolig deilig! Spesielt deilig siden vi hadde ansvaret for opplegget på skolen til Maya år. ALT blir bedre når solen skinner! 

Vi startet dagen med barnetoget. Christian steppet inn for meg som egentlig skulle gått siden jeg er klassekontakt, og gikk sammen med klassen til Maya. Jenny slang seg også på, stor stas å gå i skoletoget sammen med tredjeklasse! OC og jeg så på barnetoget sammen med mine søsken og mammaen min. Da toget var ferdig så var det rett opp på skolen for min del. Christian og barna tok en hvil hjemme, og ladet opp til 17-mai leker, og enda flere is.. Opplegget på skolen gikk veldig fint, alle hadde gjort bra forarbeid, og alt gikk på skinner! Barn og vokse var strålende fornøyde! Da vi pakket sammen siste rest på ettermiddagen var jeg helt ødelagt i kroppen, men utrolig glad for å ha holdt ut. Det føles så godt å bidra for barna. Vi tilbragte siste rest av dagen med familien, før vi ramlet sammen på sofaen i 19 tiden. Jeg spiste 4 is helt på tampen på kvelden, for å være sikker på å ha fått i meg nok ;-)

Verdens søteste russ! Er det vanlig overalt eller er dette noe de har i Drøbak? Jenny og resten av førskolebarna var hvertfall rosaruss / førskolebarn. Superstas!


Tante Dinne, OC, mommo og Jenny på vei for å se på barnetoget. Hjelpende hender er så fint å ha <3 


Flettefin til 17-mai! Dette er vår favorittflette, og både Maya, Jen og jeg hadde like fletter. Pyntet med bånn og sløyfer. Sløyfene droppet jeg da ;-)


In the moment! Klarte akkurat å få til et bilde mens de fartet forbi oss som sto på sidelinjen.. 


My boys! 


I dag skal OC til ørelegen igjen, nå sjekkes det jevnt og trutt etter den heavy ørebetennelsen han hadde noen uker tilbake.. Føles bra for mmmahjertet med god oppfølging! Jeg skal også forsøke å komme meg på trening. Det er alltid vanskelig etter ferie, men det er bare å hoppe i det! Det blir bare verre med utsettelser, det har jeg heldigvis lært.. Kutte is, sjokolade og andre søtsaker er også på agendaen, og i går hadde jeg første hele dag på 10 dager uten sukker. Nå er det på tide å roe ned i ukedagene ;-) 

Ønsker dere en FLOTT torsdag!
PS. Husk å stikke innom i kveld da. Dag 1 fra jenteturen publiseres i 18 tiden, masse bilder fra Estisfestis!

 

Hvor skal jeg starte...?

H e l l o ! 

Hva skjedde med Lykkemutters og bloggen, a? Jo det skal jeg fortelle dere! Jeg dro til Estepona i full tro om å blogge masse! Null kids, og masse tid til bloggen.. Det stemte forsåvidt det, men straks jeg landet i Malaga så forsvant lysten - det hadde ingenting å gjøre med de 15 gradene og pøsregn altså ;-) Det var behovet for venninnetid, og kun være Marlen. Mamma Marlen ble lagt igjen hjemme, alle gjøremål, bekymringer og ansvar (så langt det lar seg gjøre selvfølgelig), og vips var "Lykkemamma" lagt igjen hjemme også. 

Venninnene jeg reiste på tur med har jeg kjent i maaange år, de har vært med meg på så mye, spesielt på videregående og årene rett etter. I dag er vi på vidt forskjellig plasser i livet hele gjengen, og det er ikke like gitt at vi klikker så godt som vi gjorde før. Men det gjør vi altså! Få mennesker kan få meg til å være så mye meg sjæl som de. Og det skjedde! 


Alle latterkrampene, flausene, fjåseriet og galskapen ville jeg ikke dele med noen! Fullt fokus på de jeg var sammen med hele uken. Det var en hysterisk morsom tur, og siden vi hadde regn 23 timer i døgnet, med unntak av noen minutter her og der, så ble det desto mer mat og drikke. Vi rullet rundt i Estepona!


Skinnjakke fra Gina Tricot (gammel), bluse og armbånd fra "MIN" butikken i Drøbak, jeans fra Gina Tricot.

Det kommer mer om turen, faktisk et eget innlegg for hver dag vi var der nede. Vi har tatt masse snaps som jeg skal vise dere! 
Etter jeg kom hjem på lørdag så har jeg brukt tiden på den søte gjengen her hjemme! Null avtaler, kun surring hjemme. Vi har også hatt en veldig fin, og litt hektisk 17-mai, men mer om den i morgen tidlig. Det blir litt innlegg om uken som har vært fremover :-) 

Håper dere har det fiiiint! It´s good to be back!

Hilsen fra Estepona

Hei på dere! I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i Malaga. Jentene har reist hjem til Norge, mens jeg venter på nytt besøk. Det har vært stille på denne fronten siden jeg dro, men jeg har rett og slett hatt det så bra og ønsket å nyte hvert sekund. Bloggen ble lagt på hylla, jeg ville ha fullt fokus her og det har jeg klart. Vi har hatt det så vanvittig morro fra morgen til kveld. Jeg har tatt masse bilder, og jentene var lovet å dele sine bilder med meg også.. Oppdatering fra hver dag kommer når jeg er tilbake i Norge.

Nå venter jeg på OC, hans lille venninne og mammaen hans. Gjett om jeg gleder meg til å se det lille mennesket mitt!!

Vet ikke når neste innlegg kommer, men inntil da kan dere titte innom Snapchat (marlennordby) Håper dere koser dere i varme Norge, her har det regnet 90% av tiden, haha!

Klem fra Estis!

05.05.2016

Jeg er ferdig pakket og klar! Jeg har til og med lagt frem klær så jeg slipper å surre det til når vekkerklokken ringer 02.30 i natt..


Blogges fra Estis <3 

Date night

Hei dere!
I skrivende stund ligger Christian og jeg i hver vår sofa, litt reduserte etter gårsdagens date.. Vi hører på gaaaamle sanger fra våre første år på fest! Nå lades det opp til jentetur for å si det sånn! Hjælp som jeg gleder meg!

I går fikk vi barnevakt til gjengen så Christian og jeg dro ut å spiste middag. Det er et halvt år siden forrige gang, og nå passet det perfekt siden jeg skal være borte en uke. Skikkelig kjærstetid er så godt for sjela, og vi har det så utrolig gøy sammen. Når det egentlig var tid for å gå hjem så smatt vi innom en vennegjeng som hadde middagskalas, og vips ble klokken mye gitt! Impulsive kvelder blir ofte de morsomste, og i går var intet unntak!

Må bare vise dere det nye favoritt plagget mitt! Jeg var så heldig å gå gavekort til bursdagen, i favorittbutikken "MIN" (fantastisk butikk i Drøbak sentrum, anbefales) og i går dro jeg innom for å se om det var noe jeg "trengte". Det var MYE jeg "trengte"/ønsket meg, men jeg endte til slutt opp med denne fantastiske blusen fra Designers Remix. Jeg elsker den! Kjenner jeg må passe meg så jeg ikke bruker den helt opp.. 

Nå skal det pakkes, og denne blir med i baggen! Avreise er klokken to i natt, da går flybussen til gardemoen. Hola Esssssteepåna!

H E L P

Oh crap! 

Vet dere hva eller? Jentene og jeg reiser jo på jentetur til mitt kjære Estepona, tiiidlig fredag morgen. Vi reiser FRA en helg med sol og 20 grader på østlandet, TIL 15 grader og REGN i Estepona! Altså, hva skjer med bad carma? 
Det er meldt dårlig vær ALLE dagene vi skal være der, og nå trenger vi deres hjelp. I stedet for sol, bikini og sangria på stranden, blir det mat, mat og atter mat + en god dose drinker og vin! 

Jeg har vært mye i Estepona, men stort sett kun med barn. Jeg vet ikke om de beste resturantene eller utstedene. Er det noen som har tips i Marbella området? Dette skal bli en tur vi sent vil glemme, sol eller ei. 

Setter stoooor pris på tilbakemeldinger!

Ikke langt unna er det visst et lokalt ridesenter, og jeg har foreslått ridning for jentene.. Det falt ikke i god jord! Haha! Så hjeelp, jeg trenger hjelp! Tenk på det som en investering i god blogging. Jo mer gøy vi gjør, jo bedre blogging blir det. Jeg skal jo selvfølgelig blogge derfra! 

På forhånd takk.
Mvh, litt stressa reiseleder.
 

Helgens antrekk

Jeg klarte å dra kroppen på trening i dag.. Det var en god følelse! Og den satt så langt inne! Grått vær og fortsatt godterismak i munn etter i går kveld, da bruker jeg litt tid på å få lyst til å trene ass. 
Resten av dagen har jeg vasket klær.. Nå har jeg utsatt en god stund og det har fylt seg opp. Typisk.. Nok så stille mandag og lite å melde. Slenger med et bilde fra helgens antrekk. Til min store glede fikk jeg så mange hyggelige tilbakemeldinger på skjørtet og toppen - ikke kjole som flere trodde, så da smir jeg mens jernet er varmt ;-) Hehe! 

Til dere som ikke fikk svar på snapchat (jeg ble litt forvirret over hvem som sendte hvem) så er skjørtet 4 år gammelt, fra HM og toppen er fra topshop (i fjor). 

Grunnen til at dere ikke har sett det tidligere er fordi det ikke har passet på et par år ;-) No kidding! Herlig når ting passer igjen! 

Ha en fin kveld fininger. Vi ses i morgen 

Uke 17

Hello!
Håper dere har en fin start på mandagen! Denne frøkna sov litt lenge i dag. Planen var som alltid å stå opp klokken 06, men det gikk ikke i dag gitt. Jeg drøyde den helt til syv og da var det ikke tid for blogg. OC og Jenny skulle ha fotograf på besøk i barnehagen i dag, og med tanke på at Jen hadde dreads i bakhodet så var det kjekt med en dusj, og en dose balsam før barnehagen ;-) Krøller + en natt med mye aktivitet = dreads 

Kjører i gang uken med en oppsummering av forrige! Here it goes. 


Ukens tanke: Definitivt jenteturen jeg skal på i slutten av uken, sammen med denne gjengen! Jeg tenker mye på turen, både fordi jeg er litt spent / gruer meg, men mest fordi jeg gleder meg så utrolig! Det er meldt drittvær, men det for bare være ass.. Jentetur blir det uansett regn! Sangria, sommerkjoler og sprø venninner! Ja, takk!

Ukens oppskrift: Da min gode venninne Malin kom innom en formiddag og lagde lunsj til meg... Hun smekket sammen dette på tre minutter og det var SÅ digg! mye smak, og sunt! Perfekt etter en god treningsøkt! Oppskriften finner dere her!

Ukens trening: En helt ok uke. Trengte litt flere pauser enn planlagt.. Det vil si trening i 2 dager, også en dag pause. Det er ingenting jeg er misfornøyd med altså, det finnes nok mennesker der ute som knapt har tid eller mulighet til trening i det hele tatt. 

Ukens beste følelse: Jeg var på besøk hos farmoren min som jeg ikke har sett på en stund, og det var en god følelse  I tillegg har pappa kommet hjem fra jobb, han har ikke vært hjemme på 5 måneder. DET er også god følelse 

Ukens beste kveld: 30 årslag for en kompis på lørdag! Lenge siden jeg har vært ute sammen med Christian! Kombinasjonen av fine folk, han, spennende mat og godt å drikke gjorde dette til ukens beste kveld!


Ukens innlegg: Jeg fikk 4,5 tusen likes på dette innlegget! Hurra!! Da når jeg frem til en gjeng med folk for å si det sånn. Gøy gøy gøy!

Yesterdays snaps

Hei dere!

Denne dagen har jeg ikke rukket å oppdatere dere før nå! Det har vært skikkelig søndagsflyt gjennom hele dagen. Digg! Barna sov hos mommo i natt, så Christian og jeg sov lenge i dag. Eller, vi sov til halv ni - noe som er lenge her i hus. Jeg er ikke i stand til å sove lengere, selv om jeg vil eller ei.. Faktisk utrolig slitsomt hvis jeg legger meg utpå morgenkvisten. Det gjorde vi heldigvis ikke i går.. Da var vi i 30 årslag til en kompis i Oslo, Christian kjørte inn og ut og vi var hjemme ved ett tiden. Jeg er litt småforkjølet så det passet fint med en tidlig kveld. Utrolig koselig kveld, med fine folk!

Gårsdagens snaps:
Resten av dagen har vi delt oss, OC og jeg har vært i bursdag til en liten venninne som fyller 3 år, mens resten av gjengen har på søndagsmiddag hos svigerfar. Nå er jeg sååå stappmett på all verdens kaker og annet godt at jeg faktisk må ligge rett ut resten av kvelden. Sukkersjokk til tuuusen!

Vi ses i morgen! Da starter den første uken i mai, tenk det! Vi er i MAI allerede!!