hits

juni 2016

p a u s e

Dette ble en lang pause. Uforventet, men nødvendig. Jeg er som alltid trist når det skjer, jeg liker ikke å skuffe dere men hvis det skal være noen mulighet for å fortsette med denne bloggen så måtte jeg ta noen skritt unna. Men jeg har det bra altså! Jeg ligger verken på sykehus, eller er syk :-) 

Det har vært så mange fine opplevelser i livet mitt siden sist, og jeg burde jo dele alt med dere - men jeg tror jeg starter veldig forsiktig og tar en dag av gangen. Bloggen skal gi meg energi, glede og følelsen av å skape noe, og den følelsen har jeg dessverre ikke hatt på en stund. Jeg ble plutselig reservert, og uten ønske om å dele noe. Jeg tror kanskje jeg lot disse fæle nett-trollene få det beste av meg, og da fikk jeg en fuck it - følelse.

Utrolig synd og dumt av meg, for det er jo dere andre som skriver til meg daglig på snap, her på bloggen og andre steder jeg skriver for! Og ikke minst for meg selv. Jeg elsker det jo egentlig. Det å dele.. Men det er ikke alltid like lett gitt..
Processed with VSCO with a6 preset
Livet smiler, og det gjør kjærligheten også! Vi var jo i bryllup i helgen. MY GOD - for en dag  Bildet ovenfor er fra helgen vår på sørlandet. Også en magisk helg.. Jeg er heldig som har så mye nydelige mennesker rundt meg. 

Et lite livstegn og en klem, fra meg til dere 

Glad hud - glade barn!

Annonse

Husker dere at jeg skrev at jeg skulle være redaktør for apotek 1 og Dermica Sensitiv for en dag? Nå er jobben gjort, og se den nydelige forsiden jeg valgte å ha!
Fokuset ble Glad hud - glade barn, et naturlig fokus siden dette er en stor del av hverdagsrutinene med 3 små barn. 

Jeg har blitt kjent med produktene og de lever opp til forventingene. Vi har blitt spesielt kjent med dusjsåpen og bodylotion, og barna er myke og gode i huden. Ingen irritasjon eller tørr hud, og det gleder mammahjertet. 


På egne vegne har jeg lagt min elsk på håndkremen. Jeg får så myke hender, de holder seg faktisk myke lengere enn tjue minutter! Jeg har også blitt avhengig av deodoranten! Det er viktig for meg å bruke en deodorant uten aluminium eller parfyme. Denne lukter ingenting, og det trives jeg med. Sterk kunstig lukt på deodoranten er jeg ikke så glad i nemlig. I tillegg holder den gjennom hele dagen, med trening og ettermiddagskaos med barna! 

Og dere, husk at det er 30 % på Dermica Sensitiv produktene via kjøp på nett. Bruk koden Dermica. Dere finner alle produktene med pris og informasjon her

Til slutt vil jeg få takke for meg! Det var kjempe gøy å jobbe med produktene. Sette seg inn i de forskjellige, gjøre research, og ikke minst ta bilder til den fine forsiden. Det har gjort meg trygg på produktene, og de har blitt en fast del av hverdagen vår! Tusen takk Apotek 1 og Dermica Sensitiv for muligheten!

 

Helgens utdrikningslag

Min fine, kjære svigerinne gifter seg om kort tid. Hun er sammen med Christian sin storebror 
I helgen ble det arrangert utdrikningslag, og vi koste oss stort i solfylte Oslo! Vi snakker chanpagnefrokost, musikkvideoinnspilling (noe hun har helt rå på) grilling på kontraskjæret (musikkens dag i Oslo) og verdens beste sushi på Baremas. Superfin dag med en superfin jente!

Nå har jeg brukt noen dager på å samle meg, og komme til meg sjæl igjen. Dagen i dag ser veldig fin ut. Jeg har nettopp hatt et telefonmøte med veilederen min, og i ettermiddag er det sommerfest i barnehagen til OC og Jenny. 

Håper dere har det fint <3 Klem til dere 
 

Jeg har fått en utfordring

                                                                                                                                                                                                                                                        Annonse

Redaktør for en dag


Skal jeg fortelle dere noe spennende? Jeg har blitt utfordret av Apotek 1 og Dermica Sensitiv og skal nå være deres redaktør for en dag! Jeg skal lage min helt egen forside, jeg skal bli kjent med deres hudpleieserie og jeg skal formidle dette ut til dere!

Produktene har jeg fått tilsendt og er herved klar for å teste ut på meg selv og familien.

Jeg har lest litt om Dermica Sensitiv, og det virker veldig bra da alle produktene er fri for allergener, parabener og fargestoffer. Jeg er spesielt interessert i kremene. På sommeren blir det varmt og klamt, og mer dusjing enn vanlig.
Derfor er det viktig med en god krem som forebygger den sensitive huden som mange har. Jeg føler meg trygg på å teste produktene på familien, Dermica Sensitiv er anbefalt av Norges astma- og allergi forbund og Svanemerket.

Akkurat nå får dere 30% rabatt ved bruk av rabattkoden Dermica, ved kjøp på nett! En super mulighet til å kjøpe gode produkter for en billig penge. Les mer, og handle produktene her

Ønsk meg lykke til som redaktør!! Gleder meg til å vise dere resultatet :) 
 

Nytt på bloggen: All oppkast blir slettet før det når omverden.

De siste årene, spesielt det siste så har det titt og ofte kommet inn kjipe kommentarer vedrørende min livssituasjon. Ydmykende og sårende kommentarer. Det er enkelt å tenke at det ikke er noe å bry seg om, vedkommende er bare misunnelig, jeg vet selv hvordan jeg har det og det samme gjør mine nærmeste rundt meg. Men allikevell så går det inn på meg noen ganger. De dagene der kroppen er ekstra vond og hjertet brister fordi jeg ikke har kommet over den nye livsituasjonen min, og alikevell velger å gjøre det beste ut av det. Som å tilbringe kvelden med venninner. Gjøre noe jeg ikke "burde", men som jeg vet blir en positiv opplevelse.

 Jeg har alltid vært en person som bryr meg om hva andre tenker og føler, på godt og vondt. Det gjør meg til et sympatisk og omsorgsfullt menneske, men det er også utrolig slitsomt. Jeg har blitt så mye bedre, og dette er ikke et stort problem - men det kan være himla kjipt når det er mennesker som spyr ut møkk på min blogg som jeg så fint deler med omverden. I mitt svake øyeblikk der selvrespekten har tatt en pause kan jeg ikke unngå å tenke, hva hvis andre leser dette? 

Og nå snakker jeg ikke om relevant konstruktiv kritikk. Det sier seg vel egentlig selv, men jeg føler det er best å nevne det. Nei, jeg snakker om irrerelavnte holdninger og meninger som ikke hører virkeligheten til. Dette forholder jeg meg ikke til lengere, og derfor har jeg satt et filter på kommentarene. All oppkast blir slettet før det når omverden. I don´t need it. Og det gjør ikke de fantastiske leserne mine, som gang på gang står opp for meg. Jeg vil føle meg bedre, og lysten til å dele de fine glimtene i livet mitt vil forhåpentligvis vedvare. 

I samme slengen klarer jeg ikke unngå å stille noen spørsmål. 

Hva er det som skjer inne i deg når du føler så irritasjon ved mine positive glimt i hverdagen? Det kan umulig være en god følelse og la andres liv provosere så? Det virker både slitsomt og usunt. Hva vet du egentlig? Lever du et identisk liv som meg og mener du kunne gjort det så mye bedre selv? 

I tillegg klarer jeg ikke la være å undre..
Hvorfor unner ikke du meg de tingene jeg har som du ikke kan få, når jeg unner deg de tingene du har som jeg ikke kan få? Jeg skulle alt i verden vært foruten min fødselsskade. Det har jeg vel delt gang på gang. Selvfølgelig ønsker jeg å jobbe som alle andre. De aller aller fleste gjør jo det! Intergrert i omverden og gode kollegaer, bare for å nevne noe.. 

Hvordan lar du deg provosere når jeg har hodet over vann, når alt tilsier at det burde være under? 
Om jeg kan si det selv så er jeg en fuckings fighter. Kampen jeg kjemper hver bidige dag syntes ikke for deg som sitter på andre siden av skjermen, men det betyr ikke at det ikke skjer. Er du virkelig så korttenkt og sneversynt at du tror bloggene du leser er hele livet vårt? I såfall skal jeg fortelle deg en ting: Det er ikke det! 

Jeg vet at jeg ikke gjør noe galt moralskt eller i forhold til mine forpliktelser, jeg beriker livet mitt med gode ting som gjør at livet er verdt å leve. For det er det! Og det du syntes jeg gjør galt er de positive tingene i mitt liv, ville du vært fornøyd hvis jeg måtte sitte i rullestol eller gå med krykker, kunne jeg da få reist på tusenfryd uten at du ville latt deg provosere ved at jeg tilbringer dagen ute, og du kanskje inne på et kjedelig kontor? Noe sier meg at det heller ikke ville vært "godkjent".

....og ville du vært fornøyd dersom jeg takket nei til min rettmessig stønad fra nav som ene og alene ville gått på bekostning av barnas lykke? 

Jeg vet at dette kun er nettroll, jeg velger selv å dele livet mitt, men nå måtte jeg bare få ut litt steam altså.. Takk og lov så er majoriteten oppegående, sympatiske og varme mennesker som vet godt at man ikke skal være ufine om andres liv, før man har levd det selv. Og flaks for deg som spyr ut galle på bloggen min -  jeg unner ikke deg å gjøre i buksa i kafeterian på jobben. Faktisk ikke, det ville sagt mer om meg enn noe annet. Tenk litt på den. Jeg unner mine medmennesker gode ting. Selv ting jeg ikke har. 

For ytterligere informasjon om min helse... Ta kontakt med legen min, nevrologen min, personlige treneren min, konsulten min på NAV eller de 5 andre som har fulgt meg de siste 3 årene. 

Enn så lenge så sier jeg som jeg sier til barna: Pass på deg sjæl. 

Fredagstipset - uke 22

Pics fra gårsdagens 
Vet dere hva en av de beste tingene ved å bo i sommerbyen Drøbak er? Å kunne ta middagen på stranden, helt på impuls! Grilling av fiskekaker på engangsgrillen funker så fint (for lillebror som ikke liker pølse i lompe), i tillegg får vi badet, lekt i sanden, hatt kvalitetstid med noen fininger og spist is, som verdens beste Besse hadde med seg i kjølebaggen som overraskelse. Sånn tilbragte vi ettermiddagen i går. 

Tips til dere! Ta middagen på impuls på nærmeste strand eller park, eller noe annet hyggelig. Det trenger ikke være så voldsomt, en pakke med pølser, lomper og ketchup så er de fleste barna fornøyd - sett bortifra lillebroren her i hus da.. 
Man får så utbytte av ettermiddagen, noe helt annet enn vanlig hverdagsrutiner. Det passer jo ikke hver dag, men engang i blant 


IS

Elsk på sommeren

En av de fineste (den ene av mine to herlige svigerinner)

In case of an emergency ...

Starter med hadekos, og avsluttes med bryting. #boys


Ha en fin dag  

02.06.2016

M O R G E N K A F F E 

Dette er riktig nok tatt i går, men jeg har store planer om å gjøre det samme igjen, straks jeg er ferdig med å ønske dere en fin morgen!
Kaffe på terrassen, MAGISK!

Planten og krukken i bakgrunn er det flere som har spurt om, det er min elskelige (for ja, jeg elsker den faktisk) syrin, plantet i en stor krukke fra bauhaus! Begge er flere år gamle. Jeg er alltid usikker på om jeg burde plante syrinen i jorden, men jeg utsetter og tar sjansen hvert år og jammen så funker det fint.
Enn så lenge så trives den godt! 

Håper dere får en fiinfin dag! 

Jeg ble dytta

Å r e t s   f ø r s t e   b a d

På denne brygga sto jeg i formiddag. Mens ante fred og ingen fare og tok bilder til snapchat.. Faktisk så tok jeg det nederste bildet kun sekunder før jeg havnet i vannet! Solbrillene på nesa og mobilen i hånden. Oh yes!! Jeg ble DYTTA ut i det kalde vannet, og for å si det sånn.. Det er ikke mulig å stå der jeg ble kastet uti. Herregud som jeg kava! Jeg flakset så febrilsk med armene i håp om å lære å fly (!) Bena under, kroppen og hodet under, og armen.. Men IKKE hånda! Assa, det er et under at mobilen min overlevde, men jaggu - det gjorde den! Den slapp unna med noen dråper saltvann, mens jeg så ut som en drukna katt.. 

Hvem dyttet meg uti? Jo det skal jeg fortelle dere.. Min kjære lillesøster! Dere vet hun jeg pleier å tøyse litt med på snapchat? Legge ut rare bilder og morsomme filmer? Så det var kanskje fortjent. Hehe! Det skal sies at hun ikke visste at jeg hadde mobilen mobilen i hånden.. 
Hun trodde jeg sto å tittet ned i vannet, ikke tok bilder! Haha! 

3 sekunder etter prøvde jeg å fly, mens jeg gjorde armen min så lang at jeg nesten rakk opp til månen. Lenge leve iphone, liksom!

Det var sinnsykt digg da! Badesesongen har startet!
 

01.06.2016

BESØKSDAGER PÅ SKOLEN

I går og i dag har det vært god stemning i gruppa skal jeg fortelle dere! Jenny har vært på besøksdager på skolen, og det har virkelig slått an. Hun har besøkt skolen Maya går på, og den samme skolen som både Christian og jeg også har gått på. Så stas å være skolejente!
Etter skoledagen, som kun varte noen timer så har vi vært på stranden med en del av de kommende skolevenninnene hennes. En fin måte å bli bedre kjent for både store og små. Foreldremøtet med kontaktlærere og rektor er også unnagjort, og det virker som et kjempe bra team rundt de nye 1 klassingene. 

Lille frøkna mi på tusenfryd på fredag. Kjøpt sukkerspinn for egne penger, kjørt karuseller, ledd seg i hjel av mammaens uttrykk i tømmerenna og fått malt sommerfugl på kinnet. Life is good 

Det har vært noen dager off, men sånn er det bare i perioder. Jeg er aldri langt unna altså ;-)

Håper dere nyter sommervarmen. Klem fra meg