hits

oktober 2014

BLACK AND GREY TODAY

Hei! Jeg har fått på meg en dæsj concealer under øyenene, og setter kursen mot Moss. Besse er hjemme med OC som fortsatt er syk.. Selv om jeg kun skal til hudlegen så betyr det liitt egentid i bilen. 40 min tur retur, kun musikken min og meg! Etterlengtet!

PS. Legg merke til at bena mine ser så korte og stutte ut? Jeg lo da jeg så det, men orker ikke ta flere bilder ;-)

DAGENS 4 ÅRING

// Deler av innlegget inneholder reklame


Jenny fikk en litt annerledes kjole fra pomp de lux enn Maya, ref. dette innlegget. Den er kjempe fin, og Jenny elsker den. Myk og fin med lange ermer. Du finner den her. Bildene er knipset fra søndagen, like før vi skulle i bursdag. Jentene måtte bare hoppe en runde paradis først. Den ente med en juksemaker og en politimester Bastian ;-) PS. Legg merke til yndlingsjoggisene til Jen.. Hun trenger nye ;-) Både for små og slitt.. Men hun ELSKER de! Matcher antrekket, eller hur? 


God respons på gårsdagens innlegg må jeg si! Det beste var gode tilbakemeldinger, og jeg føler det er rom for å yte meningene mine. Det føles godt. Det er selvfølgelig noen ubehagelige tilbakemeldinger jeg ikke føler jeg fortjener, men sånn er det alltid. Disse kommentarene bunner vel egentlig i at innlegget ikke er lest ordentlig? Jeg verken mobber, henger ut eller skriver noe stygt om venner eller familie. Jeg liker bare ikke fokuset som det har blitt mer og mer av. Men, nok om det. Det er min mening, og noe jeg følte jeg ville dele. Takk til dere som skriver saklig og forteller deres synspunkt, selv om vi ikke mener det samme. Og til dere som takket meg, for tørre å skrive det. Det var ikke noe jeg bare liret av meg, for å si det sånn.. Jeg brukte noen dager på å redigere for å vite helt sikkert hva jeg ønsket å formidle. 

Her i hus regjerer altfor lite søvn, astma og munn & håndsyken, igjen..! Null mat, ikke smokk og veldig veldig trist. Spesielt om natten.. Det eneste som hjelper er kald drikke. Nå har det vart noen dager så jeg håper det straks gir seg. Natten var faktisk 2 % bedre enn forrige, så det går riktige veien ;-) 

#24timermedlykkemutters kommer i slutten av uken. Det tar litt tid å skrive innlegget og tid er ikke noe jeg har akkurat nå. Hver gang jeg setter i gang med noe som krever litt mer enn 5 minutter blir jeg avbrutt av en pjusk gutt. Derfor kom ikke dagens innlegg før nå heller. Det skal sies at han lille syke har minutter i løpet av dagen når han er veldig pigg. Mens jeg snakket i telefonen i sta fylte han søplekassen på badet med do-vann med drikkekoppen sin.. FLOTT. Ikke vil han ha på bleie heller, så den tar han av... Det byr på utfordringer. Nå ligger han tett inntil meg og dupper av. Det tar på å frakte vann fra do til sølpekassen skal en vite..!

Nei, nå kreves det begge av mammas armer. Jeg må gå.. Vi ses ♥ ♥

FOREVER LIVING, IKKE NOE FOR MEG

Det er mulig noen føler jeg tråkker de på tærne med dette innlegget. Men det får bare være.. Jeg har nemlig noe på hjertet. 

Det gjelder alle disse Forever Living forhandlerne. Det tar jo helt av. Det har blitt en trend. Nå består sikkert 40% av min facebook av forhandlere.. Folk kaster seg på og lirer av seg strofer om hvor gode produktene er. Tilsynelatende uten å vite noe mer enn hva som står på baksiden av produktet. Har man i det hele tatt brukt det selv?

Først må jeg få si; dette har ingenting med produktene å gjøre. Min mor har vært forhandler, mest for eget bruk i mange år. Jeg har flere produkter jeg alltid har i hus. Flere produkter er veldig bra!!

Det gjelder heller ikke "de gode gamle" forhandlerne med respekt for omverden. Jeg prøver ikke å rakke ned på folk som deler sin kunnskap og erfaring videre f.eks via helsekvelder til mennesker som ønsker informasjon. Jeg har flere i min omgangskrets som gjør dette. Blant annet min kjære svigerinne. Hun er forhandler, en god selger OG har mye kunnskap. Sånn jeg ser det så selger hun produkter på en ryddig og respektfull måte. Hun deler sine erfaringer både her og der, men holder en viss stil. Jeg får ikke følelsen av at hun ønsker seg opp og frem, men heller selge meg et godt produkt som kan øke livskvaliteten min. Hurra for det!

De jeg tar avstand fra er forhandlerene som spammer facebook. Som har tatt "copy" "paste" på det som er, og legger det ut annen hver time gjennom hele døgnet. De forhandlerne som ønsker å nå toppen, koste hva det koste vil. Som lover gull og grønne skoger. Bilbonuser og gratis reiser til andre siden av verden. Som lirer av seg at alle kan nå toppen, og det følger med både penger, makt og respekt. Bare man blir en del av gjengen! Dette tar jeg avstand fra! Det er ikke for alle. Ikke alle har muligheten til nå toppen. Ikke alle klarer å spamme facebook, familie og venner, i håp om at noen skal bite på agnet: penger og suksess. Nå snakker jeg om presset til å få flere forhandlere under seg, som etter min mening har tatt helt av.

Jeg får ukentlig mail fra forhandlere av forever living som ønsker og ha meg med på laget. De lover som alle andre, gull og grønne skoger. Selvrespekt og bilbonus? Og hva er grunnen? Jo, bloggen min. Grunnen er dere LESERE som jeg skal fortelle om hvor bra forever living er. Jeg skal fortelle dere at dere MÅ drikke aloe vera juice, og dere MÅ ha sminken, for ikke å snakke om argi+ for å få mer energi. Men hva søren vet jeg om deres helse? Skal jeg formidle disse tingene via bloggen min. Og skal jeg få dere til å jobbe under meg, så jeg tjener enda mer penger? Få dere til å ønske dere like mye penger og status og begynne å selge dere også? Tror ikke det. Jeg klarer det ikke. Det føles helt feil.. Fordi jeg kan ikke garatere at dere klarer det! Dessuten har jeg faktisk ikke helse til stort annet enn meg selv.. 

Dette går helt i mot det jeg skrev forleden. Jeg sliter fordi jeg er sykemeldt. Jeg føler meg ikke bra nok. Jeg bryr meg om hva andre tenker. Etter innlegget mitt så fikk jeg faktisk flere tilbakemeldinger om å begynne i forever living. DA vil jeg få selvrespekt. DA vil jeg føle meg verdig.. 

FEIL. Måten jeg vil få selvrespekt på er å erkjenne mine utfordringer og føle meg verdig som individ i dette samfunnet, på tross av en fot som halter, smerter hele natten OG muligheten for å gjøre i buksa hver uke.. Det går ikke på suksess og penger, hvor mye jeg selger eller hvor mange jeg har under meg. Det handler ikke om jobb. Det handler om at jeg må sette pris på meg selv. Som den jeg er i dag! Med fødselsskader, og hele pakka! JEG er bra nok! JEG må være sykemeldt, per dags dato. Punktum.

Hvis jeg tror at livet mitt blir bedre med en høy lønn, mange under meg i systemet og bilbonus - ja da har jeg plassert usikkerheten min et annet sted, ikke "drept" den. Da føler jeg styrke og respekt via arbeid. Og det var ikke min intensjon. Ikke nå. 

Jeg forstår at dette er halleluja for mange. Og det er superbra! Jeg har en venninne som har klatret til toppen, og jeg syntes det er råkult! Men jeg syntes at fokuset på suksess og penger har tatt helt av.. Er det det som er lokkemiddel for aloe vera? Et helseprodukt verden over? Det er mulig jeg har havnet i feil gryte på facebook der det svermer om meg av forhandlere.. Men jeg tipper at Forever Living Norge har hatt et bra år når det gjelder nye forhandlere..

Før det hamrer inn: Jeg unner andre suksess. Jeg unner andre penger. Dette er ikke et personangrep. Jeg kommer aldri til å bli forhandler av aloe vera. Jeg liker mine venner som jobber med dette. Dette bygget seg opp etter mitt private innlegg, der jeg gjorde meg sårbar, og flere antydet at løsningen er å jobbe og tjene store penger. Ikke enig!
Rasende ærlig med dere i dag, men det er litt godt, og ikke minst viktig noen ganger. Det skal sies at jeg får litt behov for å gjemme meg bak håret mitt ;-)

// Del eller lik hvis du syntes fokuset har endret seg...  

REGNTØY TIL BARNAJen og OC sitt regntøy fra Didrikson. Det beste jeg har prøvd!

God morgen! Etter den uken som var med regn hver dag.. Og ikke litt regn heller.. Fikk både Jenny og jeg kjenne på hvor dårlig regntøy hun hadde. Hun fordi hun ble våt det sekundet hun gikk ut. Jeg fordi regntøyet som måtte skylles hver dag etter barnehagen, aldri tørket igjen.. Hun har kun arvet regntøy fra billigkjeder som Lindex og Kappahl. Det er sikkert 4-5 år gammelt, og røket strikk i bena. Jeg tenkte ikke tanken på å kjøpe nytt så lenge det fortsatt passer i lengden, men etter forrige uke var det ikke i tvil. Spesielt ikke da jeg naturlig nok sammenlignet OC sitt regntøy som vi kjøpte fra Didrikson i sommer. De beveger seg litt forsjellig selvfølgelig, og Jenny er ute lenger av gangen, men likevell. Det er tydelig forskjell, og regntøyet fra Didrikson tørket så fort. Han har ikke vært på grensen til våt gjennom, og det var ikke like klamt og "gnissent". 
Nå gleder Jenny seg til det skal regne denne uken ;-) Jeg kjøpte en 1-2 størrelser over det hun bruker, men det gjør ingenting siden det er knapp i ermene og strikk i livet, samt i bena. Dette kommer hun til å ha i flere år. God følelse! Pengene jeg brukte kom fra bruktmarkedet noen uker tilbake. Husker dere? Jeg solgte masse klær, og satt igjen med et lite overskudd. Digg!!

Nå skal barna vekkes! Dvs jentene.. OC er selvfølgelig våken allerede.. Sitter ved siden av meg og griser med yoghurten sin ;-) Han hilser, forresten! 

DAGENS 6 ÅRING

                                                                                                                                                                                                                                                                      // Reklame

Antrekk fra pompdelux. Cardigan HER, kjole HER, lue og skjerf HER og leggings HER. Fargen heter "eggplant"

Jeg føler meg så heldig som får lov til å samarbeide litt med POMPdeLUX. Jeg har handlet klær til barna fra nettbutikken i 4 år, og elsker designet, den fine prisen og kvaliteten. Da jeg fikk spørsmål om å teste et antrekk hver til jentene så var det ikke tvil. Jeg kjenner produktene så godt fra før! Nå er Maya klar for selskaper og adventstid ♥ Jeg gleeder meg!


I dag har vi vært på frokost hos venninnen med barna. Ikke Jen da, hun har vært hos sin egen venninne (Hun har blitt så stor.. Det er så rart når de får sitt eget lille liv, hvis dere skjønner?) I ettermiddag var vi i familiebursdag til Mathias (lillebror) som fylte 18 år i forrige uke. Nå skal barna bades og gjøres klar for en ny uke. Vi snakker alltid litt om hvordan uken ser ut, hva som er viktig og huske på, osv. En ting jeg ikke trenger å minne de på er halloween på fredag hvertfall.. 

Vi ses i morgen tidlig ♥ Ha en deilig kveld!  

WITH LOVE FROM POMP...

... De lux... Jentene fikk gave fra Pompdelux i går! For å si det sånn.. Det var full match! Jeg har tatt bilder av de fine klærne, legger ut om litt :-)

I går var en laang dag, for å være helt ærlig. C jobbet fra tidlig til ettermiddag. Vi var på posten, kjøpte nytt regntøy til Jenny (viser i morgen, det beste etter min mening), kjørte en tur til på posten for å hente en gave til OC (viser senere). Vi raket løv, jentene ryddet rommet sitt og jeg brettet en haug med klær. Det koseligste fra hele dagen var leking på lekeplass nede i Drøbak sentrum sammen med Christine (venninne) og jentene hennes. Hvis dere følger meg på instagram så dere bilde av den yngste i går #svigerdatteremne, hihi. Kvelden gikk som vanlig, lørdagsgodt og barnetv. Både C og jeg sov kun en time etter barna.. Utslitte begge to, men på hver vår måte.

TERAPI FOR SJELEN


Tar med meg disse fire gutta og stikker til Angelika (svigerinne). Vin og digg på menyen. Just what I need.. Ses i morgen! Da skal jeg skal på posten og hente noen fine ting!! Ha en fin kveld <3 

DAGENS LYKKEMAMMA OG LITT HISTORIEEn kjær person i min liv (også kalt svigerfar) kom innom med denne fantastiske kåpen. Helt ut av det blå! Han så den i butikken, og tenkte jeg ville like den. Jeg ELSKER den. Tenk å treffe så riktig? Det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor godt han kjenner meg. Jeg satte mine ben på kjøkkenet hans første gang da jeg var 13. 13 år, usikker som fy og forelsket som få (i sønnen hans altså). Jeg var vant til en småbarns familie der jeg var eldst og kanskje lagde mest bråk? Jeg kom til en familie der jeg desidert var yngst. Christian har 3 eldre søsken som jeg selvfølgelig syntes var kjempe skummelt. Familiemiddagene gikk i høylytte, men dog vennlige diskusjoner. En dose selvironi måtte man ha for å "overleve". Det første året turte jeg ikke si noen ting. Etter hvert kunne jeg skyte inn ting som "enig" og "det er mulig det". Nå er heldigvis pipa en annen og jeg har blitt så glad i denne gjengen. Svigerfar er ikke bare min svigerfar, men en person jeg kan snakke med i timesvis og har det fantastisk morsomt sammen med. Jeg er heldig ♥ 
Kåpen er fra Zara, by the way :-)

BILDERAS FRA DEKKET BURSDAGSBORDGod kveld. Kveldsmat og kakao på agendaen, sammen med min fine kjæreste. Må bare dele noen bilder fra feiringen i går. Jeg syntes de mørkeblå serviettene er så fine. Tror de er fra Europris, faktisk."Happy birthday" bokstavene er fra nord-design.no og lysestakene fra hviit.no, tror jeg. Det samme med sugerørene. Drikkeflaskene til barna er nestle drikk fra matbutikken :-) 

Vi ses i morgen, og da med mine nye fine kåpe! 

24 TIMER MED LYKKEMUTTERS // 23.10.14

05.15 Våkner av et trist mareritt. Vi er tilbake på ungdommskolen, og Christian kysser en annen jente. Er det mulig? Å være 27 og drømme som om jeg var 15? Blir uansett ekstrem takknemlig når jeg ser mennesket mitt ligge ved siden av meg. Akkurat som om han merker at jeg er våken, så drar han meg inntil seg. Jeg ruller inn i armkroken hans og ligger å slumrer til OC våkner.. 
06.02 OC våken. Vi går ned for å spise frokost. Han og meg.
06.15 Tenker på at lillebror han bursdag. Sommerfuglene i magen flakser når jeg tenker på at han overlevde da ingen andre trodde han skulle det, 10 år tilbake. Takknemlig herfra og til månen. Stolt. For en kamp han har kjempet.  
06.25 Jentene og Christian våkner, kommer ned for å spise frokost.  
06.34 Setter på musikk. Noe helt nytt jeg fikk anbefalt fra en fin venninne. "Highasakite" it is.. Jentene er trøtte men takknemlige, de liker musikk i bakgrunnen. 
06. 35 Christian drar på trening.
06.42 Jeg har en merkelig følelse i kroppen. Føler jeg vil "si noe" på en måte.. Skjønner at jeg må sette av tid til bloggen i dag..
06.55 Barna ser på barneTV, og jeg begynner så smått og skrive..
07.34 Pause i skriving og lager matpakker.
07.48 Barna kler på seg selv. Jeg hjelper OC. De er superblide alle sammen. Jeg tenker jeg ikke må ødelegge dette ved å bli irritert fordi de er treige.
07.56 Christian kommer hjem fra trening. Tar over påkledningen av OC. OC er pappagutt og vil helst være i armene til pappa.
08.10 Vi går ut døren. Det regner. Jeg har pakket vognen med matbokser, ekstra klær til bhghagen og regntøy.
08.35 Tilbake hjemme. Tar et bilde til instagram med #levendelys som er en utfordring.
08.37 Setter på musikken igjen. Jeg liker det nye jeg hører på..
09.17 Dagens blogginnlegg er ferdig. Det utviklet seg til å bli mye mer privat enn planlagt. Det føles bra. Men jeg vet ikke om jeg vil publisere.
09.24 Spiser frokost. Stirrer på blogginnlegget.
09.34 Liker "highasakite" mer og mer.
09.45 Drikker kaffe. Sjekker blogg, instagram og mail. Vurderer å publisere... Hva er det jeg egentlig er redd for? Hva er det værste som kan skje?
10.02 Pusser tenner. Tar tanntråd. Håper på å få 6 i karakter hos tannlegen i dag. Jeg er jo så "flink" til å pusse og ta tanntråd, hvertfall i det siste ...?
10.08 Rister fysisk på hodet av meg selv.. Analyserer meg selv noen minutter og funderer over "flink pike" syndromet. Noe mektige greier..
10.23 Trykker på publiser. Orker ikke tenke så mye over det lengere. Jeg må jo ha skrevet det for å vise frem?
10.45 Setter meg i bilen og kjører til tannlegen. Må parkere et stykke unna. Tenker jeg burde ha et handikap skilt så jeg kan parkere hvor jeg vil. Da kunne jeg spart mange skritt da.. 
11.00 Blir imponert over meg selv siden jeg er punktlig. Setter meg og venter på tannlegen.
11.01 Sjekker bloggen. Fått flere kommentarer. Blir gira. Dette føles godt.. Min diaolog ut til omverden.. Lille meg..
11.03 Sjekker bloggen igjen.. Enda flere kommenaterer. En leser tipser om en app som virker helt sinnsykt bra for meg. Gleder meg til å sjekke ut.
11.07 Sjekker bloggen igjen....! Klarer ikke la være. Enda flere varme omsorgsfulle tilbakemeldinger. Er glad jeg trykket på publiser.
11.10 Tannlegen er klar.
11.29 "Flink pike" syndrommet braser i tusen knas. Jeg har to hull. TO HULL!!! Jeg må ta flour... Og komme tilbake for å borre. Crap! Smack in the face... Jaja. Da har jeg hvertfall noe jeg kan skremme jentene med når de ikke vil pusse tenner..
11.43 Ferdig. Nummen i munn.. Sjekker blogg. Innlegget ligger på forsiden til SIDE2. Wuæh! Kult! Eller? Joda, det er kult!! Jeg kan ikke nekte for at jeg vil et sted med innleggene mine..

12.03 Vel hjemme igjen. Tenner stearinlys. Ute regner det. Setter frem lunsj og sender melding til Ina (nabo) at hun kan komme når hun vil.
12.15 Ina kommer. Vi drikker kaffe, skravler og spiser. Jeg spiser mest. Jeg spiser stortsett alltid mest av alle når jeg tenker meg om. Er en sulten person.
12.35 Telefonen til Ina ringer. Jeg sjekker mail, facebook og alt det der.. Responsen er stor! Meldinger på facebook og instagram. Hvordan skal jeg svare alle sammen?
13.12 Lunsj ferdig og jeg begynner å rydde. Bursdagsmiddag her hjemme om 3 timer. Det MÅ støvsuges og badene MÅ vaskes. Husker ikke sist..
13.29 Støvsuger og hører på den nye gruppa. Sender melding til Elin (venninne) og forteller at jeg ELSKER de. Hun tipser om enda en sang. Jeg hører. Og støvsuger. Høy musikk. Terapi. 
13.45 Vasker lillebadet. Orker ikke vaske oppe..
14.21 Skvetter som fy. Dinne (lillesøster) har kommet. Jeg hører ikke når noen går i døren nå musikken er så høy.. Holdt på å tisse i buksa.
14.35 Tar smertestillende. Det verker i kroppen. Skjønner at det blir en tøff dag når jeg er så aktiv. Dinne sitter på kjøkkenbenken og spiser. Leser til morgendagens prøve.
14.55 Dekker bord. 

15.15 Snakker med Dinne om alt mulig. 
15.33 Dinne tilbyr seg å hente alle barna. Reddende engel. Da rekker jeg å sminke meg, og slappe av noen minutter. Må legge meg nedpå.
16.05 Tar bilde av meg selv i speilet. Føler meg hakket bedre etter litt smertestillende og sminke. Utrolig hva de to kan gjøre...
16.16 Dinne og barna kommer dumpende inn døren. Vått regntøy og møkkete støvler. Jeg kaster det våte ned trappen til vaskerommet og setter støvelene inn i skapet. 
16.18 Pappa T kommer med middag som han skal lage. Det blir taco. Stemningsfullt, enkelt og alle elsker det. 
16.19 Sender jentene opp for å skifte til kjoler.
16.20 Mathias kommer inn døren. Vi gir han en kjempe bursdagsklem. Han tøyser og sier at det ikke er nå, men om 365 dager. Jenny blir forvirret.
16.35 Pappa lager middag, Dinne leker med OC, jentene og Baas (Mathias) ser på barneTV og jeg henger på kjøkkenbenken. 

16.43 Jeg tar på meg den nye kåpen min og Dinne tar "dagens lykkemamma" bilder til bloggen. 
17.05 Pappa R kommer (jeg har to) gir gaver til Mathias og tøyser med barna. Jeg blir glad. Han sprer så mye latter og glede.
17.15 Camilla og Co kommer (lillesøster, hennes barn og de to barna) 
17.16 Skrur av musikken. 
17.19 Mamma kommer. 
17.35 Pappa R drar. 
17.40 Vi setter oss til bords. Mathias spretter proseccoen!
17.42 Christian ringer og er på vei hjem fra jobb. Jeg gleder meg til å se han.. Har savnet han helt siden marerittet på morgenkvisten.
17.45 God stemning rundt bordet!

18.03 Lykke kommer hjem ♥ 
18.10 Koser på Teodor (minste babyen i familien, lillesøster Camilla og Vegard sin) 

18.47 Usikker på klokkeslettet, men Dinne tar #selfie med jentene i gangen. De er så søte..
19.22 Spiser is med masse digg tilbehør, og prater om alt og ingenting. 

20.13 Barna i seng. Resten av familien drar hjem. Plutselig blir det stille i huset.. 
20.35 Lykke og jeg sitter i sofaen og prater. Prater om hans dag, og om min. 
20.45 Lager et innlegg om bursdagsgutten på bloggen. Leser kommentarer og blir varm i hjertet, igjen. 
20.57 Kommer på møkkete og vått regntøy som ligger slengt nederst i trappen.. Setter på en skylling på maskinen. 
21.14 Skravler mer med Lykke. 
21.20 Henger opp vått, men rent rengtøy. Går å legger oss. 
22.15 Står opp for å ta smertestillende. Klarer ikke sove uten i dag.. Tenker på dagen i dag. Og tenker på alt jeg ikke må glemme i morgen, som foreldresamatale for OC kl 09.
22.27 Spør om Lykke kan kile meg på ryggen til jeg sovner. Sjekker bloggen en siste gang.. Føler meg stolt, og betydningsfull.
22.32 Å bli kilt på ryggen er det beste jeg vet. Sovner. 
06.37 OC våkner. Roper på "mamma". Skjønner at jeg har forsovet meg. Skulle jo stå opp 05.30 for å skrive #24timermedlykkemutters


Puh! Henger dere med? Det var min dag da.. Ganske fin. Og store deler til at den var så fin var pga dere ♥ Tror kanskje jeg sjekket bloggen ca 1200 ganger mer enn det jeg skrev her.. ;-) Nå skal jeg ta et velfortjent bad. Jeg har faktisk trent i dag, og det satt så langt inne. Det var derfor det tok så tid å få publisert det. Det gikk slag i slag med foreldresamtale (som jeg ikke glemte) og trening, og nå blir det godt med totalt avslapping for denne skakke kroppen før FN café i ettermiddag og turning. 
Ha en fiin dag kjære dere. Takk for at dere er her ♥
 

HAPPY B-DAY BAAS


Denne lillebroren er 18 år i dag. Hipp hipp hurra! 

En finfin feiring er over, og vi har kost oss i kveld. Tenk at han her er 18 år... Jeg er så stolt. Han er en så stor inspirasjon. Måten han har klatret seg opp igjen etter en alvorlig alvorlig slalåmulykke. Koma i mange uker. Måtte lære alt på nytt. Hard trening hver eneste dag, mange timer. Reiser til Danmark og USA for å få det beste opplegget. Blod, svette og tårer. Jeg har ikke ord. Jeg bare bøyer meg i støvet! Mathias, a.k.a Kusko, Mirakelboy eller Baas, som barna sier. We love you!!

Med tanke på at jeg skal opp grytidlig for å skrive oppsummering av døgnet mitt, burde jeg hoppe i seng straks. Må bare benytte anledningen til å virkelig takke dere. Jeg er stum, og føler meg så varm på innsiden. Det hjelper virkelig å høre hva det betyr for dere at jeg deler. Tilbakemeldingene er overveldene og jeg er så glad for at jeg "har dere". Tusen tusen takk ♥ Og tusen takk til dere som deler tilbake. Det finnes så mange mennesker der ute som har så mye å jobbe med. Det er godt å ikke føle seg alene. 

KAN DU SE SMERTENE MINE?

Hei fine folk! 
Først og fremst, jeg har ikke glemt #24timermedlykkemutters, men jeg skal ha det i morgen i stedet. Jeg tenker det blir kjedelig å ha det hver tirsdag, uke etter uke. Så denne uken er det onsdag dere får følge meg, og det publiseres i morgen. Altså torsdag! 

Gårsdagen var tøff. 1 1/2 time med undersøkelser og samtale om noe privat og vanskelig. Heldigvis var det fantastisk personell. Det har generelt vært en tøff periode, sånn helsemessig. Ballen har begynt å rulle, og jeg prøver nye behandlinger jeg. Nå begynner det å gå opp for systemet rundt meg at ting kanskje aldri blir bra, og at vi heller skal fokusere på å bedre livskvaliteten min. Den virker kanskje så himla fin på utsiden, livskvaliteten altså, men det er ikke sånn det er.  Noen dager bryr jeg meg så mye om hva andre tenker. Jeg kan ta meg selv i å føle at jeg ser for "frisk" ut fordi jeg har en dose ekstra mascara på, eller litt rouge.. Tenk å bli så selvopptatt? Jo, ja.. Men det henger med at man er usikker. Hva tror andre om meg? Redd for å ikke bli godtatt eller trodd. Det er en skam å være sykemeldt. Jeg er lei for det, men det er sånn det føles. Det brenner i hele kroppen når det snakkes om på TV, blant venner eller artikkel i VG. Jeg blir sår, og skamfull. Og ofte kunne jeg ønske jeg hadde mistet benet mitt. Da ville det syntes hele tiden. Eller en bæsjepose på magen. Ikke blås opp dette, for jeg vet jeg skal være glad for at det ikke er tilfelle - men dere skjønner hva jeg mener. 

Jeg hører ofte "men kan du ikke bare ta en enkel jobb, da? Som kassa på Rema, da kan du jo sitte mye?" Problemet er at jeg kan ikke sitte lenge av gangen. Den siden som er nummen/lam/ødelagt - kall det hva du vil, verker etter 20 minutter sittende. Det stråler langt ned i benet, og det eneste jeg føler da blir sinne og aggresjon. Fordi det er så vondt. Andre utfordringer er selvfølgelig gange. Hver eneste skritt i løpet av dagen teller. Beveger jeg meg for mye, får jeg svi for det mange dager etterpå. Da vil jeg heller ikke være i stand til å stå opp dagen derpå. 

Jeg tester ulike nervemedisiner, men bivirkningen av de har ikke vært heldige så langt. Sløv, svimmel, hodepine, nummenhet i hele kroppen, osv. Og dette skal ikke testes i en dag, men over en periode. Jeg skal troppe opp, og jeg skal troppe ned. Det tar tid, og det sliter stort på psyken. I disse dager skal jeg prøve noe nytt. Håpe at bivirkningene ikke blir verre enn det smertehelvete jeg allerede har. Veie opp, hva er værst?

Det som ofte føles værst er toalett-problematikken. Det er overhodet ikke noe jeg vil gå mer inn på, men som jeg har skrevet tidligere, jeg må ha et toalett i nærheten når jeg trenger det. Og DET er en påkjenning det. 27 år. Ferdig å få barn. Klar til å erobre verden med mitt kreative hodet, og ekstreme lyst til å utvikle meg - Nei, vent! Jeg må bare ha med meg et toalett på slep....  Og joda, det finnes mange alternativer og måter å leve med dette på. Jeg har lest og snakket med mange, men det er bare så himla kjipt.

Det er massevis av utfordringer som følge av min nerveskade, men dette skal ikke bli et innlegg der jeg skriver punkt for punkt hvorfor det er synd på meg. Men jeg håper dere ser tegningen. Jeg vet hvor lett det er å dømme etter blogg, instagram og facebook. Eller å dømme etter utseende og væremåte. "Hun er jo så himla blid hele tiden, det kan jo umulig være så alvorlig det der.." HUN ligger annen hver natt, våken og gråter. HUN tvinger seg selv til å se lyst på livet fordi det er det man gjør. Man gir ikke opp. HUN ser gleden i å ha friske barn og et forhold og familie så fylt av kjærlighet som bærer alt vondt. HUN velger å le så hun griner sammen med venninner, fordi galgenhumor er ofte redningen og undervurdert. 

Innerst inne vet jeg hva som er rikitg for meg. Men noen ganger blander tanker om hva andre mener og syntes seg inn.. Da mister jeg fokus og begynner å strebe etter aksept. En aksept jeg føler jeg trenger. Hvorfor er det sånn? Hvorfor bryr vi oss så mye om dette? Det gjelder ikke bare i min situasjon som sykemeldt, men også på ungdomsskolen, jobb og som forelder. Jeg tror vi ville vunnet mye på å ikke bry oss så mye om hva andre tenker. INGEN kan forstå deg og dine avgjørelser, bedre enn deg selv. Vær tro mot deg selv. Det skal jeg prøve mer av ♥
 
Nå skal jeg logge av følelsesmessig og stenge denne døren. Ikke på en usunn måte altså, jeg er veldig klar over mine egne følelser. Men det er sånn jeg gjør får å nyte hverdagen så godt som mulig. Jeg skal gå opp på badet og pusse tennene, før jeg skal til tannlegen. Jeg skal også støvsuge og gjøre klart for en liten lunch med naboen, før det blir middag for min lillebror som fyller 18 i dag. Noe helt spesielt at akkurat han har bursdag.. Derfor er jeg ekstra sentimental i dag. Mathias overlevde, da ingen trodde han kunne.. Men mer om det en annen gang.

Smil en ekstra gang i dag, kanskje til det menneske som ser ekstra sterk ut. Vi aner ikke hva som foregår på innsiden. Takk for at dere leser ♥

// Herregud.. Nå har jeg sittet på "lagre som utkast" og "publiser" knappen i over to timer. Klarer ikke bestemme meg for om jeg skal publisere dette, eller ikke. Det er så sårt. Så privat. Bloggen min er personlig, ja - men ikke privat. Der går grensen. Samtidig vet jeg at jeg har så mange lesere i lignende situasjoner. Og selv setter jeg pris på åpenhet. Shitt! Jeg gjør det. Nå trykker jeg bare..  Jeg har jo skrevet om det før. Da fikk jeg 200 likes, og over 100 støttende kommentarer, det var på dette innlegget. Dere er så gode. Jeg publiserer..!

THERE'S A NEW CUP IN TOWNSvogeren min jobber med disse koppene, og jeg er så heldig å ha fått en av han. Den ultimate jentekoppen! Den er fra #joco Den er laget i røft glass (men er let å bære), med silikon rundt. 100% BPA fri og kan brukes i mikro og vaskes i oppvaskmaskin. PS. Den finnes i mange fine farger. PS.2 Dette er et samarbeid med Stilimat Koppen kan kjøpes på bl.a TING. 

Skal si jeg var glad for denne koppen med kaffe i går, da jeg var utelåst i 40 min ..! Dagen ble ikke helt som planlagt, men veldig veldig hyggelig. Nå irriterer det meg at jeg ikke har et bloggekamera. Siden mitt er så stort så orker jeg ikke drasse det rundt, men det betyr jo ikke at jeg ikke vil ta bilder. Uansett.. Jeg måtte utsette treningen fordi jeg var så støl etter lørdagens økt. Så i stedet for å gjøre det vanlige jeg gjør jeg mandag formiddag så ble jeg med venninne C til Oslo en svipptur, i det fine været. Hun tok noen møter, mens jeg tuslet i Oslo's gater, sammen med min firbente venn Millie. Vi avsluttet med en lett lunsj, før vi dro hjem før rushen.. Godt med et avbrekk i hverdagen. Min kan bli ganske A4 for tiden. På ettermiddagen så var det "alene hjemme fest" tendenser her i hus. Venninne C kom tilbake med barna sine, og vi spiste middag. Dere vet når barna er så høyt oppe at de nesten er elektriske? Sånn var 6 barn i stuen min i hvertfall 2 timer.. Vi ble bare sittende tilbake i stuen og se på.. De to minste på 1 år var i himmelen over dansekonkurransen, kakao med krem og alle de blide barna. Fiinfiin dag med andre ord. 

Da jeg egentlig skulle sette meg ned å blogge i går kveld skulle jeg bare en kjapp tur innom naboen og se på den nye etasjen. Vel, 10 minutter ble til 2 timer og vips måtte jeg bare hoppe i seng. Typisk meg ;-) 

Og dere.. I dag prøver jeg på nytt (ref fredagens innlegg). Ahus next! Må bare levere gjengen på skole og barnehage først ♥

20.10.2014


God morgen! I går hadde jeg min første bloggfrie dag på flere uker.. Det var ikke planlagt, men vi hadde ting som skjedde fra morgen til kveld. Familiefrokost, Jenny fikk sin 4 årsbok i kirken og bursdag på Jessheim. Da vi kom hjem i åtte tiden i går kveld var det bare å få barna i seng, og så gikk jeg faktisk å la meg selv. Sovnet ikke før senere, men bare det å ligge i sengen på opplading er ganske så deilig. Vi skulle egentlig på kino (som vi var på lørdag også, vi så "gone girl" anbefales) men jeg måtte kaste inn håndkle. Jeg orket ikke å starte uken trøtt. Vi hadde ikke vært hjemme før midnatt nemlig. Nå hørtes jeg kjedelig ut, men jeg kan ikke pushe meg selv mer enn jeg allerede gjør.

Nå er det ny uke, og jeg skal starte den (som den forrige) med en treningsøkt. Før det skjer så er det en haug med småtroll som må gjøres klare.. OG skiftetøy som må finnes frem. Nå kommer den skiftetøyskurven fra barnehagen hjem annen hver dag når det er så mye nedbør.. Ulempen ved så mye regn er å måtte tørke regntøy, støvler, fleece og innertøy hveeer dag! Noen andre som kjenner seg igjen?

Nå skal vi spise frokost vi! Ses senere i dag ♥ 

ACNE AND MARC


Disse pryder gangen.. Hvertfall en liten stund til.. Før cherrox, vått regntøy og møkkete votter kommer slengende inn og tar over. 

Hola! Jeg er vel hjemme igjen. Vimsete meg satt jo på venterommet i 20 minutter før det kom frem at jeg hadde blingset på dagen.. FuCk altså. Jeg som hadde gruet meg, og var klart for å få det overstått. Jaja. Da var det bare å vende snuten hjemover med julemusikken enda høyere enn på veien til.. 45 minutter frem og 45 tilbake.. 

Jeg har sett ut som et overkjørt troll i dag. Skibukse, treningsgenser og samme sveis som for 2 dager siden. Litt sminke fra i går, mascara på tre øyevipper som har delevis smuldret bort liksom. Jeg la igjen vesken med lommebok, papirer og bensinkort hjemme. Alikevell tok jeg en snartur innom ski storsenter for å ta en kaffe med venninne som hadde pause.. Uten penger, uten diesel på bilen (flaks hvis jeg kom hjem) eller følelsen av å ville være ute blant folk. DA skjønner du at jeg ville møte venninnen en tur! Håper ingen andre så meg ;-) 

Nå har jeg ryddet klær, og skal kaste meg i dusjen før ettermiddagen starter. I dag turner begge jentene fra 16, så jeg skal se på. Ha en fin ettermiddag! Og folkens.. Det er HELG! 

GOD MORGEN

Sitter på ahus. Ute regner det.En dag til med undersøkelser.. Gleder meg til i ettermiddag, hjem til det trygge. På vei hit hørte jeg på julemusikk, det slår aldri feil. Med tanke på at det snødde i går syntes jeg det var innafor :-)

NOK SØVN ?


Ved siden av godstolen, i "blogghjørnet" i stuen finner du han her.. Han søte gule. 

Vet dere hva? I går la jeg meg sammen med barna.. Hodepinen slapp ikke taket, og et eller annet sted mellom 18-19 (da de besøkende hadde dratt hjem, vel og merke) så forvandlet den hengivende mammaen jeg stort sett / ofte / noen ganger / hender at jeg er - til et troll.. Jeg kjente selv at hva enn som ble sagt, hver bevegelse som ble gjort, og måten folk spiste på irriterte vettet av meg. Da er det bare en ting å gjøre. GÅ Å LEGGE SEG. And so I did. Og jeg sovnet på flekken.. MED lesebrillene på, samt all sminke og dagens t-shirt.. Brillene lå pent på nattbordet sammen med mobilen min, tydeligvis har Christian kommet og hjulpet meg litt da han skulle legge seg. 

Det rare er at da jeg våknet i dag var jeg fortsatt trøtt. Derfor vurderer jeg å gjøre det samme i kveld.. Jeg har tenkt på det. Det er ikke så rart at jeg er sliten og trøtt. En blanding av smerter i kroppen som tar mye energi, lite søvn (legger meg sent og står opp 06 hver dag) og årstiden. Da er det bare en ting å gjøre. Og det er å legge meg tidligere.. Ta kontroll over trollet, og få nok søvn. Ellers spørs det om ikke gjengen min vil gjøre meg om til stein ;-) 

Det er egentlig treningsdag, men hodepinen slipper ikke helt taket så jeg vurderer og roe helt ned. Ta et langt bad. Lytte til kroppen. Og være klar når Maya kommer først hjem fra skolen for å gjøre lekser, litt tidligere enn vanlig. Vi får se hva det blir til. Uansett.. Ønsker dere en herlig dag. Med regn eller sludd eller hva enn for slags vær dere har. Her sludder det nemlig, til barnas store glede! 

DETAILS


Dagens detaljer og sniktitt på gaven jeg fikk forleden. Elsker elsker. 

Å for en lettende dag.. Den startet med å levere barna sammen med Christian, før vi kjørte sammen til hans jobb. Jeg tok bilen videre til Oslo der lillesøster Camilla bor. Endelig littt tid med den minste klumpen i familien. Lille Teodor på 3 mnd.. Vi spiste lunsj, og jeg tok en liten powernap sammen med baby T på fanget. Deilig start på dagen kan dere tro. Etter et par timer dro jeg videre til ahus. Gruet meg som rakkeren, og forventet et slag i ansiktet som det fort kan bli når man forventer mirakler. MEN det gikk så bra. En human og empatisk overlege. Jeg følte meg hørt, og ivaretatt. Trygg og forstått. En god følelse.. Så får vi se hva fremtiden bringer. Baby steps..  

Her i hus er det full fart i dag. Maya har med venner hjem og det er hjemme-alene-fest tilstander. Jeg har sneket meg inn på stuen med en kaffekopp og blogg. En liten pause før Christian skal hentes på jobb, og Jen hos en kompis. Vi ses ♥ 

24 TIMER MED LYKKEMUTTER // 15.10.14

05.12 OC våkner av hoste, igjen. Han er trist. Tar han med inn til C og meg. Vi sover videre.
06.11 Våkner av tårer i hele ansiktet, og tottisene til OC i siden. Har drømt at Angelika (svigerinne) døde i en eksplosjon, og jeg klarte ikke redde henne. 
06.13 Tørker tårer foran speilet og ser de sinnsykt hovne øyelokkene (!) som nesten ikke vil åpne seg. Finner ikke min deo, så bruker Christian sin (!) Går ned å setter på kaffe, og skriver dagens blogginnlegg. 
06.45 Jentene kommer ned og spiser frokost. Jeg lager matpakker. 
07.28 Hvor ble det av tiden? Skal møte på skolen som trafikkvakt kl 08, og må vekke OC først. Stresser litt for å få jentene klare. 
07.47 Ut av døren og setter kursen mot skole og barnehage. OC må spise frokost i barnehagen i dag. Sitter litt i sjokk i vognen. Øyelokkene mine er fortsatt sykt tunge..  
07.59 Åpner porten til barnehagen som ligger ved siden av skolen. Ber Maya levere OC, og hun lyser opp, samtidig som hun blir litt overrasket. Jen spør om hun også kan levere OC alene en dag, og jeg sier hun må vente til hun blir 5 år. Maya triller vognen frem til avdelingen og de går inn, mens Jenny og jeg går i stiller oss opp som trafikkvakt med gule vester. 
08.20 Skravler med Maya sine venninner som har kommet ut for å leke i skolegården. Snakker også med pappaen til en gutt i klassen som også er vakt. Jenny fryser på hendene og angrer på at hun ikke hørte på meg da jeg tilbød henne vanter før vi dro.
08.45 Ferdig vakt, og tenker at dette er et bra tiltak. Mange små barn, og flere biler som har det travelt og skal slippe av barna sine.
08.50 Jenny levert på sin avdeling. Ikke helt i humør, men det kommer seg når jeg minner henne på høstkaffen vi skal på avdelingen til OC i ettermiddag.
09.03 Mottar SMS fra Carine (svigerinne) om trening. Jeg trente i går, men frister å trene i dag også. Godt for kroppen.
09.09 Hjemme. Christian sitter ved kjøkkenbordet og jobber. Jeg rydder opp etter frokosten og svarer Carine at jeg vil trene.
09.14 Snapper med Angelika om nattens drøm. Hun sier hun lever i beste velgående og sender meg et bildet av seg selv som bevis. Jeg blir glad av å se det fine ansiktet hennes. 
09.23 Sender ny melding til Carine og angrer på at jeg sa ja til å trene. Prøver å snike meg unna siden jeg ikke har bil, og ikke orker å gå. Carine svarer raskt at hun kan komme å hente meg, og forsøket på å skippe trening går i vasken. Egentlig litt digg, jeg vil jo trene. Og skravle med Carine.
09.45 Lager kaffe og irriterer meg over hodepinen. Tenker det er pga det tunge været og for lite væske. Sjekker bloggen. Sjekker instagram.
09.12 Carine henter meg, sammen med tantebarna mine Ludvig og Jacob. Jeg blir glad når jeg ser de i bilen. Ludvig sier at "bilen er Marlen sin" og "Huset er Marlen sitt". Jeg ler og tenker at nå skulle C hørt han.
09.19 Christine (venninne) ringer og ler. Hun så meg med gul vest langs veien da hun leverte på skolen i dag tidlig. Syntes det var kledelig. Spes de hovne øyelokka!
09.33 I gang med trening.
10.04 Snakker med Carine om hvor rare vi er. Hvorfor trener vi, og kommer i form. For å så spise godteri og slutte å trene i 2 mnd og ødelegge alt? Hva er logikken i det? Kan nesten føles som selvskading til tider.. Prøver å legge en slagplan for å bli kvitt godismagen.
11.40 Ferdig trent. Sitter på med Carine til Drøbak City. Ludvig skal klippe seg og sier han skal dele på håret sitt. C henter meg på Drøbak city. Jeg må gå minimalt om dagen, har mye vondt. 
11.56 Sulten. Har ikke spist siden 06. Irriterer meg over kaffen jeg glemte som står kald på kjøkkenbenken. Lager meg en proteinshake. Og setter på ovnen så jeg kan lage kylling.
12.06 Tar oppvaskmaskin og sjekker mail. Sender noen snaps med Camilla (lillesøster) om å treffes før jeg skal på undersøkelse på ahus, i morgen. 
12.16 Lager kakao til Christian som jobber ved kjøkkenbordet. Setter med sammen med han og spiser lunsj. Kylling wrap. Blogger om lus, som skal publiseres i ettermiddag.. Hater lus. Sjekker jentene hver dag og blir gal. Syntes de klør i tide og u-tide.  
12.56 Går opp for å begynne på de to store kurvene med klær. Har så vondt i hodet så må legge meg på sofaen. Får dårlig samvittighet av å legge meg ned. En fucka følelse av å tilate meg selv å hvile som jeg stadig sloss med.. Legger meg alikvell ned. C kommer opp å legger seg siden av meg. Kiler meg, og erter meg for ett eller annet jeg ikke husker i farta. Kjenner jeg savner kjærsten min, det har vært så mye i det siste. 
13.15 C går ned, mens jeg skal bare hvile pittelitt i sengen. Undres om det fortsatt er været + lite væske som plager meg, eller om det er migrenen. Skjønner at det kan være medisinene jeg har begynt på. Klarer ikke holde øynene åpne, og jeg sovner. 
14.45 Våkner av C som forteller hva klokken er, og minner meg på foreldrekaffe på avdelingen til OC. Føles som at noen har gitt meg en dose sovemedisin. Jeg har ikke sjans til å våkne, og lurer på om hva som skjer. Jeg tillater meg ALDRI å sove på dagtid. Får dårligsamvittighet. Er fortsatt i svett treningstøy. Lukter blanding av svette og manne deodorant. Håper ikke de andre foreldrene på kaffekos i barnehagen skal sitte nær meg.. 
15.10 Har hentet Maya, som henter Jenny. Jeg går i forveien opp til OC sin avdeling. Spiser kake og drikker kaffe på avdelingen. Begynner å våkne. Skravler med de hyggelige foreldrene.. Jentene kommer. 
15.50 På tide å tusle hjem. Middagen venter. Christian er hjemme å lager. Kunne ikke bli med på foreldrekaffe pga mer jobb på PC.. 
16.10 Møter Christian i døren. Barna stormer inn. Han spør om jeg kan dra på butikken å kjøpe melk til sausen. Blir irritert. Hodet verker og jeg vil ikke dra i butikken. Gjør det alikvell. Banner i bilen. 
16.20 På vei hjem igjen. Har endret humør til blid. Fant ut at jeg ofte gjør samme greie.. Ber han dra i butikken i det han setter bena inn døren..
16.35 Spiser middag. Kylling, deilig saus og pasta. OC gidder ikke spise. Putter en bit på skjeen og slenger i veggen. Alle prøver å ikke le, men ingen klarer det. Han ler høyt selv.. Great!
17.03 Jentene rydder av etter seg. De har blitt så flinke. Maya skifter til turndrakt og Jenny går til nabo-venninnen.  
17.15 Jeg rydder kjøkken og sjekker blogg + insta. Legger merke til gode lesertall og tenker på hva som folk liker å lese. Hvilke overskrifter trekker lesere.. I dag var "dagens OC" en hitt. 
17.35 Christian kjører Maya på turning, og så ukeshandlel i butikken. Jenny og venninnen kommer hjem. Leker på rommet oppe. OC og jeg ligger på stuegulvet og leker. Jeg filmer han mens han kaster ball. Han kaster en basketball i ansiktet mitt, mens jeg filmer og jeg legger den ut på instagram og hasttagger #gutt med spørsmålstegn ? 
18.02 OC begynner å bli trøtt, så jeg putter han i badekaret, det elsker han og tiden flyr. Jentene kommer og vil bade de også.
18.22 Jeg tar Casillas ut av badetkaret, det ble for mye folk oppi. Jentene har fest og bråker høyt så naboen må høre det. De har latterkrampe og jeg setter på "Karsten og Petra" musikk. GOD stemning i gruppa!
18.54 Kveldsmat for OC sammen med C. Jeg vasket håret til jentene, og putter i prinsesselukt. Begynner å stresse fordi jeg skal på møte i kveld. 
19.14 OC i seng. Håper han legger seg pent og skjønner at det ikke er rom for hamring på dører og 1000 turer ut av sengen i kveld. 
19.24 Jentene rene og pene, og vi følger venninnen til Jen hjem.
19.42 Jeg kjører ned til Frognhallen og ser Maya turne i 10 minutter, mens jeg skravler med de andre mammaene. 
20.00 Er presis på DFI´s (Drøbak Frogn Idrettslag) hovedstyremøte som finner sted i samme bygg som Maya turner. FInner meg en plass, og gjør meg klar til to timer med snakk. 
20.03 Undrer over at jeg ikke kjenner igjen noen ansikter.
20.04 Lurer på hvorfor det står "foreldremøte for fotballgutter 04" på tavla.
20.06 Forstår at jeg er i feil møterom og sniker meg ut.. Crap.. Typisk meg.
20.07 På plass der jeg skal. Og møtet begynner..
22.06 Møtet er over, og jeg ringer Malin (venninne og turntrener) opplyser om møtet. Kjører hjem.
22.29 Legger på med Malin. Sitter på kjøkkenet i mørket og stirrer ut i lufta. Huset er stille. Det er deilig å bare synke ned.. 
22.32 Sjekker facebook og vurderer å gjennomføre prosjektet mitt. Ta avstand fra sosialemedier en periode. Det tar så mye tid.. Ikke bloggen da. Skulle vært det eneste jeg behold. Sløser så mye tid på å sjekke alt mulig. Kunne vært en slags kampanje? 
22.43 Innser at det ikke er riktig tid for det enda.. Og tror nok aldri det vil bli det heller. 
22.54 Sjekker nyheter og mail. Er trøtt. Kommer på at jeg enda ikke har dusjet etter trening. Byttet bare klær før møtet. Har jeg luktet mann og svette i hele dag? Flott.. 
23.12 Går i dusjen. Pusser tennene.. Legger meg med vått hår og forbanner hvordan det kommer til å se ut i morgen. Jaja. 
23.28 Tenker på morgendagens sjekk på ahus. Jeg må være ærlig. Si ting som det er. Være tøff, og sterk. Ikke utgi meg for å være bedre enn jeg er. Det er vanskelig. 
23.33 Ruller inntil kjærsten. Han er så varm og trygg.. Sovner fort. 
06.13 Våkner og blir glad fordi alle fortsatt sover. Går ned, tenner stearinglys og blogger. Irriterer meg over at jeg ikke har bilder å legge til, men håper dere vil forstå.. Så tross alt sånn her ut: 


Nettopp våknet. Fortsatt i svett treningstøy, luktende som en mann. 5 min til foreldrekaffe i bhg..

BLI KVITT LUSA

 
Folkens, sjekk her! Jeg har begynt å bruke en ny spray for å prøve å hindre lus i heimen. Det florerer i barnehagen og på skolene om dagen, og det er så kjipt når det går på rundgang. Denne sprayen sprayes på, og man trenger ikke skylle ut etterpå. Jeg pleier å flette håret til jentene mine først, (anbefalt å ha håret i strikk for å forhindre lus) før jeg sprayer godt over før de drar ut på morningene. Man kan ikke ble resistens ved denne sprayen. 

Når det er sagt så hjelper det ikke hvis man først har fått lus. Så husk å kam håret til barna gjevnlig, og nøye.

Det er så kjedelig å få lus, og det er enda kjedeligere å få det på nytt.. Les bruksveiliedningen nøye, husk å gjenta kur nr 2. Og sett håret til barna i strikk. Snakk med barna om ikke å bytte luer og pannebånd, o.l.

Her kan dere lese mye nyttig informasjon dersom dere er usikre på hvordan lusen ser ut, eller hvordan den skal fjernes. På lusfri Norge fant jeg også en del informasjon. 
(Og til dere som er nær oss hver dag, vi har ikke lus per dags dato, altså - men jeg ser lapper på skole og barnehage og kjenner jeg får behov for å belyse tema.) Jeg hører om familier som har det rundgang, og det er ikke stas. Kjenner jeg begynner å klø bare ved tanken ;-) 

Ukens oppfordring!  

DAGENS OCElsker å style det lille mini-mennesket mitt! Black and white. Denim. Hoodies og skinny jeans.. Bukse fra Lindex, body fra zara. As simple as that.

God morgen fintfolk! Er dere våkne? I dag jeg litt ekstra tidlig ute med alt. Dere snakker nemlig med Dyrløkkeåsens trafikk politi, for dagen. Oh yes! Jeg skal stå ved innkjørselen til skoen en timestid og passe på at travle foreldre med dårlig tid kjører pent, og fredelig når de leverer barna sine. Fint tiltak eller hva? Det er 2 klasse som står for trafikkaksjonen og i dag er det min tur. Hvis dere tilfeldigvis er i nærheten, så si hei! Jeg er hun med neongul vest og "stopp" skilt!

Vet dere hva? I går fikk jeg en gave. Fra en helt spesiell. En så himla fin gave, som fortjener å bli vist frem. Jeg er heldig ♥ Tar bilder og viser dere om litt. 
Må bare dusje og se ut som folk først. Og før det er det trafikkvakt og trening. Satser på at jeg viser i kveld. I morgen er det tid for #24timermedlykkemutters. Er dere klare for det? Burde kanskje bytte på dagene etterhvert.. Jeg har jo ikke såå spennende liv, liksom..!

Nei nå må ting skje her. Matpakkene må smøres ferdig, og vi må komme oss av sted. Ha en F I N tirsdag ♥♥ PS. Må bare si det. Jeg har sett Sirkus Northug - nedturen (litt på etterskudd) og jeg elsker Northug. Punktum. 

MOVIE NIGHT?

I did it! Jeg dro på trening i dag! Jeg skjønte tidlig at hvis jeg skulle gjennomføre måtte jeg dra direkte på trening etter levering. Hvis jeg måtte hjem først kom jeg til å dumpe ned i sofaen og furte over vond kropp. Nå sitter jeg her med vond kropp, MEN med en myye bedre start på uken! Skal sies at jeg snudde 3 ganger, bokstavelig talt. Jeg endte heldigvis opp på Stamina og fikk gjennomført en noenlunde ok økt. Takk for og lov. 

Ingenting annet spennende har skjedd i dag. Jeg har badet, som jeg ofte gjør for å "varme" nervene, og jeg har støvsugd. Jeg har surret litt på nett og jeg har snakket i telefonen med Malin i en time.. Nå skal jeg gjøre klar middag før jeg henter barna. C kommer ikke hjem før etter barneTV, men det går bra - vi får Faffa på besøk ♥

Jeg sitter med et ørlite håp om å dra på kino i kveld.. Pappa ringte meg i går og fortalte om en ny film jeg må se. "Gone girl". Jeg har lest litt, og har kjempe lyst til å ta med meg kjæresten på date. Og når jeg har lyst til noe, skulle jeg gjerne gjort det i går.. Men så var det dette med barnevakt på 5 minutters varsel for 3 barn da.. Hmm, jeg får ringte Dinne eller Baas (Les; Celine eller Mathias - lillesøster eller lillebror)  

Har dere sett filmen, eller lest boken? Her kan dere hvertfall se traileren. 

Ønsker dere en finfin ettermiddag! 

DAGENS FIREÅRINGEller dagens cutiepie. 

God morgen ♠ Ovenfor ser dere Jenny i kjolen fra norske "wolland", kjøpt på bruktmarked til 30,- Vi elsker den! Ny pris er jeg usikker på, et sted mellom 400 og 600,- hvertfall. Så til en hverdagskjole er dette helt perfekt! Jen elsker ull, og elsker uggsene sine ;-) Heldig der gitt, hvertfall når det gjelder ullen. 

I dag er det trening som gjelder. Jeg skal skal skal, komme meg på trening. Ellers så ventet to undersøkelser på ahus denne uken, men det er ikke før litt senere i uken så jeg orker ikke begynne å gruble på det enda. Det er leenge til onsdag..! Nå må jeg vekke huset, og sette i gang mandagsrushet! Stearinlys er tent og planen er å ha en koselig frokost før uken braker løs. Vi ses ♥

AVKOBLING MED MINE MINSTE

                                                                                                                                                                                                                                                                   // Samarbeid
God ettermiddag! Vi er vel ferdige med økten, og det var gøy! Njårdhallen har flere ting som f.eks grop som ikke vi har i Drøbak, som gjør det ekstra morsomt å trene der. Gode timer på en søndag. Nå er vi hjemme et par timer for å slappe av litt, før vi drar på søndagsmiddag til svigerfar ♥

Men dere, husker dere dette innlegget jeg skrev i samarbeid med LEGO? Og filmen jeg la ut? Vel, etter det innlegget så bestemte jeg meg for faktisk å sette av 20 minutter UTEN telefon (den ble liggende langt vekk, på lydløs) kun til barna og lek. Ikke noe bretting av klær, blad lesing eller annet surr som gjerne lurer seg inn. Kun en mamma som var 100% til stedet. Og det var så f i n t. Dessuten har det faktisk blitt mindre spørsmål om ipad. Når jeg tenker meg om så har faktisk ipaden hengt i festet sitt i bilen, hele uken. Det ekke tøys! (Dette slo meg i skrivende stund)

De første to dagene så sa ikke jentene noe spesielt. Den tredje dagen da jeg satte meg ned å begynte å bygge lego sammen med de, ble de overrasket og glade. Ville mamma leke bare med oss i dag også". Og tingen er at det har blitt noe jeg trenger å gjøre, for min egen del - ikke bare for barna. Sannheten er at når vi ellers gjør ting sammen så har jeg 450 andre tanker i hodet på en gang. Hva skal vi ha til middag. Er regntøyet hengt opp så det tørker til dagen etterpå. Hvordan blir dagens visningstall på bloggen. Dere ser tegningen? Uken som har gått har jeg ryddet vekk tankene og satt de på vent, og da har leken med barna blitt mitt fristed. 

Alle får nok ikke samme "fristedsfølelse",av å leke som meg - for jeg elsker å leke. Men jeg tror mange flere vil sette pris på det, hvis man klarer å eliminere disse 400 andre tankene som surrer samtidlig. Jeg er en leken person, og det nekter jeg å gi slipp på. Denne uken har jeg blitt mer bevisst på nettopp dette. En god følelse, både for barna og meg selv ♥ Det er også andre grep vi har tatt som en familie, i uken som var, men det kommer jeg tilbake til i et eget innlegg.. Noe som har lett for å skli ut, men er så viktig. 

Hvis dere vil lese mer om kampanjen til LEGO kan dere klikke her. Alle fingre teller. 

TURNING NEXT... OG VINNER AV GYNGEHEST FRA BR LEKERVi er på vei til Njordhallen i Oslo for noen timer med turning. OC skal være med mommo på sang i kirken, mens vi jentene reiser på trening. En litt annerledes søndag, men jentene digger det! Heii så lenge, vi ses i ettermiddag ♦ 

But first... Vinneren av BR leker konkurransen, og den fine gyngehesten jeg skrev om her, er 

Synne Bøyum

06.10.2014 kl.10:58

Treleker er en favoritt hos både meg og lille Emma. Jeg tror at aktivitetshuset hadde falt i smak nå, og lekebutikken når hun blir litt større. Ellers er jo gyngehesten et møbel i seg selv - både på barnerommet og i stua. 

Gratulerer så mye, Synne! Send meg en mail til marlen.nordby@online.no med fullt navn og adresse! (Vinneren ble trukket ved hjelp av random.org)

11.10.2014


 Vi er så tøysete Ξ

Og litt trøtte. En fin en var på overnatting, så det ble litt senere enn vanlig, i tillegg var OC våken en del. Det er mest hoste og tetthet som gjør at han våkner, men den ene gangen i natt så satt foten fast mellom sengen og veggen. Stakkars lille pus, da var han fortvilet. Det løsnte seg heldigvis raskt ;-)

Gårsdagen tok helt av.. Jeg pleier alltid å levere ting til bruktmarkedet for barn, her i Drøbak. I går kveld var det levering til dagens salg. Jeg hadde masse, og halve rommet til Casillas var fylt opp med esker med tøy som var for lite. Jeg hadde planlagt å ta en eske per dag, denne uken - men selvfølgelig utsatte jeg det til fredag morgen. ALT skulle tas på 6 timer, og i tillegg var jeg alene hjemme med barna som skulle være på turning kl 16 - 18. Levering av klær 19. FLOTT. TYPISK meg.. Frk. Utsetter... A never ending story ass. Heldigvis fikk jeg hjelp av mamma, som kom til unsettning rett etter kl 12. Vi rakk akkurat å merke alt ferdig. Vi rakk turningen, akkurat. Og vi rakk levering av klær, akkurat. Igjen, meg i et nøtteskall. Mon tro når jeg lærer? En så aktiv dag gjør at dagen i dag blir kjempe rolig. Jeg er ødelagt i kroppen, og det passer fint med sus og dus hjemme.. Vi har ikke beveget oss bort fra huset annet enn i dag tidlig. Jeg måtte jo ned på bruktmarkedet for å lete etter flere "polly pocket", men jeg fant ingen dessverre. Men et ull skjørt fra lille lam, som så helt nytt ut (til 90,-) en marineblå ullkjole fra woolland (30,-) og en lesehest - bok (10,-) ble derimot med hjem.. Bildet av woolland kjolen kommer, den blir helt nydelig til Jenny ♥ 

FINE TING PÅ STUEGULVET


Tror dere dette får stå i fred eller? I don't think so! Jeg kan hvertfall nyte synet noen timer på dagtid ;-)

God morgen folkens! Noen andre som fikk med seg uværet i går kveld? Hjelpe meg, det ristet i husveggene.. Håper alle er ok. 

Jeg er litt tom for ord i dag.. Sliten i kroppen. Det skjer ikke så mye på hjemmebane. Jeg skal merke klær som skal leveres på bruktmarked om noen timer.. Har litt dårlig tid, det er MYE som skal merkes.. Heldigvis kommer mamma om en liten stund og hjelper meg. Så godt å få ting ut av huset.. Det samler seg opp mye med tre barn. Ellers blir det en "jente" helt, sett bortifra OC da. C reiser bort for helgen. Vi har ikke store planer annet en trening i njårdhallen på søndag. Kanskje jeg skal ta med kamera og ta litt bilder av turntreningen? Vi får se.  I kveld skal jeg hvertfall slappe helt av, og bare koose meg med en fin venninne. Kanskje kommer det flere også. Vi får se :-) 

Dette ble jo noen ord likevell gitt.. Ha en fin fredag da dere, kanskje vi ses igjen i kveld! Forhåpentligvis med litt mer energi ♥ 

NATTI NATT


Bildet er lånt av smp.no 

Assa.. Verken OC eller jeg klarer å sove til dette. Det lyner så mye at det lyser opp hele huset. Det dundrer i husveggene så huset rister. For et mektig og skummelt vær! Jeg er ikke lettskremt for lyn og torden, men jeg kjenner jeg skvetter litt til når det lyser og smeller så mye som nå. Noen andre der ute med et voldsomt vær? Håper dere får en god natt hvertfall, og at dette gir seg snart. Natti natt ♥

@ THE GYM

God morgen :-) Dette bildet ble tatt for et par dager siden, for å si det sånn. I dag øspøsregnet det hunder og katter.. Men vi har hatt en fin morgen på tross. C har vært hjemme i morgentimene, så jeg fulgte først Maya på skolen, for å ha noen rolige timer med de minste. Dager som det her så er nervene i benet mitt i spenn, og jeg må ta det rasende med ro.

I skrivende stund er jeg på trening. Litt blogging mellom øktene ;-) Det måtte bli sånn for at jeg skulle rekke dagens morgen innlegg. Jeg får ikke satt meg foran mac før i kveld, så da utnytter jeg hver ledige stund. Blogg avhengi, kanskje? Etter trening skal jeg innta sofaen til Angelika (svigerinne), litt etterlengtet svigerinnetid med mine to svigerinner

Nå må jeg avslutte. Er redd folk begynner å lure på hva jeg egentlig driver med her! Ha en fin dag, fininger. Vi ses igjen i kveld!

OLDIE, BUT GOODIE...


Så himla søt! Jeg elsket Polly Pockets da jeg var liten, og det samme gjør jentene mine. Gleden var stor da de arvet av naboen. Hvor er mine gamle mon tro? She's an oldie, but goodie. ♥ 

Så gøy at dere liker 24 timers oppdateringene mine. Da er det i boks, det blir fast hver uke! Selv syntes jeg det er litt gøy, og litt skummelt  Det blir MYE blåttlegging på kort tid gitt. Jeg overlevde dagen i dag. Jeg har gruet meg. Men jeg lærte at det er best å bare si det som det er.. Jeg ønsker liksom å pynte på sannheten, mest for meg selv - men i lenden blir jo det helt feil. Jeg lider, som mange andre av "flink pike syndromet" og vil gjerne få en A i alt mulig. Men er det mulig å få en A i rehabilitering når ting ikke går bedre? Tror ikke det. Da må jeg nøye meg med en middels karakter. Vi ønsker jo alle å bli bedre, det er bare så sykt kjipt når det ikke går som forventet. Smack in the face.. 

Ettermiddagen har vært vesentlig bedre enn formiddagen. Barna er hjemme og det er bråk i huset. I dag elsker jeg det. Da kan jeg være bare "mamma" og ikke Marlen. Jeg trives best som "mamma" for tiden. Da er det jaggu kjekt med tre barn ;-) Vi har tatt det helt med ro. Spist kalkun til middag og sett på Askepott. For ikke å glemme Polly. Vi har lekt med henne også, men den leken egner seg best når OC er utenfor synsvidde..

Vel vel, nok rensing av sjela! Vi snakkes i morgen ♥ 

24 TIMER MED LYKKEMUTTERS

Okey, people! Here we go!

06.30 våkner. Brått som vanlig. OC roper og hamrer på døren sin.
06.35 kommer meg ut av sengen. Møter Maya med håret rett til værs. Henter OC. Jen sover enda. 
06.40 Tisser med OC på fanget. Han nekter å gå ned i frykt for å måtte gå i seng igjen. Han virker lettet over at det er morgen. 
06.42 Jen kommer inn på badet. Stått opp med feil ben. 
06.45 Setter på barneTV til barna. Jeg lager kaffe og blogger. 
07.15 Frokost. Cheerios til barna og musli til meg. 
07.20 Jenny klager på at hun er kald så jeg tenner i peisen på kjøkkenet. Fortsatt stått opp med feil ben. Jeg sier noe om at hun må gå opp, komme ned og prøve nytt om hun ikke blir mer blid. Da begynner hun å le. Så det funket. 

07.25 Får melding av C som ligger våken i sengen oppe. Han har visst fått en kjip kvise.
07.30 Vi går opp og kler på oss. Får Maya til å spørre hvordan C har det, og om det er noe vi skal bistå med i denne krisesituasjonen. 
07.40 Vi går ned igjen. Prøver å fange OC som nekter å kle på. Han løper og hyler av glede. Jeg prøver å ikke la jentene øse han opp, uten hell. 
07.45 OC kledd på. Lager matpakker.
08.00 Fikser håret til jentene og sprayer på beslyttelses spray for å forhindre lus. De nyser av lukten og ler.  
08.15 Går til bhg og skolen.

08.22 Møter Ina (nabo) i gangen på skolen og blir glad. Har ikke sett henne på en stund.
08.31 Det har ringt inn. Maya drar meg i jakken og spør om jeg ikke vil ha kos. Står fortsatt å skravler med Ina, og kommer på at hun må løpe. Gir kos og tusler til barnehagen, rett over gaten. 
08.40 OC levert. Glemte skoene hans hjemme - crap. Beslutter at han får bruke støvler i dag. 
08.50 Jen levert. Gir hun kos i vinduet, selv vi egentlig har sluttet med det. 
08.55 Sender snap til Carine og spør om hun fortsatt er syk.  
08.57 Hjemme. Rydder gangen som ser ut som et katastrofeområdet og snakker med C om kvisa hans. Han begynner sent på jobben i dag og sitter på PC og jobber (!) 
09.15 Vi kjører på trening sammen. 
09.17 Får snap av Carine. Hun er bedre enn i går. Det blir jeg glad for, kanskje jeg får se henne snart.
09.20 På stamina. Legger merke til at det nå koster 50,- for nytt kort hvis man mister. Crap. Jeg mister mitt en gang i uken.. 

09.35 Kan ikke fatte hvor svak jeg har blitt de siste ukene. Må ha en pause. 
09.37 Får en snap av Christine. Savner henne, har ikke sett henne på en uke. 
09.50 Sender mail med side2. Innlegget om forhold løftes til side2 forsiden. (Wohoo)
10.15 Ferdig trent. Det pøsregner. Glad jeg blir hentet av C, vil ikke at de nye nike AIR skal bli møkkete. (Vi trener ikke på samme sted) 

10.20 Dusjer. Vasker ikke håret, det gjorde jeg i går. Gidder ikke hver dag, tar så lang tid å se ut som folk..
10.33 C har laget taco. Spiser på kjøkkenet og snakker om fremtiden vår. Jobben hans. Og livet generelt. Ler av rare mennesker.  
11.27 Ferdig pratet, godt å få en god samtale. Ferdig spist. Han orket ikke alt, det gjorde jeg. Typisk! Ler av kvisen hans, igjen. Han spør om jeg vil bli med til Marius (kompis) for å hente henger, jeg sier ja. Men burde støvsuge som jeg droppet i går. 
11.42 Kjører innom Drøbak City. Blir sittende i bilen og prate mer om fremtiden. Jeg har behov for oppbacking og han gir meg det. Syntes det er tøft å være sykemeldt.
11.55 Inn på city. C vil bruke gavekortene fra bursdagen på joggesko.
12.02 Kjøper ingen joggesko. 
12.07 Hengeren hentet. Vi kjører hjem.

12.33 Vasket kjøkkenbenken, grundig. Fylt kommen med vann og grønnsåpe så det skal lukte nyvasket i huset. 
12.45 Rydder.
13.00 Setter på en vask. Bretter klær.
13.16 Lager to wraps som C skal ha med seg på jobb. Han kysser meg på kinnet og sier "hadet". Jeg sier tilbake "Åh, skal vi aldri kysse på munn lengere nå, er du redd for smitte, eller no, kanskje?" i en sutrete tone. C svarer "Jaaa, god idé jenta mi. Det var akkurat derfor jeg kysset deg på kinnet."
13.18 Jeg føler meg litt dum, skjønner ikke hvor den sutrete tonen kom fra. 
13.19 Går ut med søpla, og vinker hadet og blunker. Han blunker og smiler tilbake.

13.20 Redigerer blogginnlegget om vinterdresser. Setter pris på at leserne vil svare meg. Svarer på 2 mail. Sender mail til pomp de lux og spør om den to-delte dressen er like bra som den hele. Maya vil ha to-delt i år.  
13.33 Lager kaffe. Og går tilbake til bloggen. 
13.53 Havner inne på en youtube film om motivasjon etter å ha sett Kristin (styleConnection) sitt innlegg om "møkka mandag" (kjente meg 100% igjen) og så en kommentar fra en av hennes leser som tipset om denne filmen hun bare MÅTTE se. Jeg blir aldri nysgjerrig på sånt, men nå ble jeg det. 
14.21 Så vist hele filmen om inspirasjon !? Ble litt inspirert. Tror jeg må legge om vanene mine. 
14.31 Legger meg med bena høyt, og er litt trist fordi jeg har mye vondt om dagen. Gruer meg til morgendagens legebesøk. Hater å forsvare og forklare hvor vondt jeg har det.
14.45 Prøver å gjøre noe med tankegangen min.  
15.17 Satt i min egen verden i en halvtime. Deilig. Jeg er litt sånn. Liker å være i min lille boble i perioder. Tenke på alt og ingenting.

15.19 Tatt på sko og "løper" (så langt det er mulig med mitt ben) i barnehagen. 
15.45 Alle barna hentet og vi er på vei hjem. OC holder på å sovne i vognen, jentene er glade og fornøyde med dagen.
16.02 Jen elsker den nye "polly pocket" hun har arvet av naboen og vil ha besøk av venninnen sin for å leke. Ender med at jeg følger Jen bort til venninnen. 

16.20 Lager wrap til Maya, og meg. Vi spiser foran TVén på stuen. OC orker bare frukt. Fortsatt sliten. 
16.52 Fredrik ringer (bestekompis) og er i området. Kommer på impulsbesøk. Hurra!
17.00 Lager wrap og kaffe til F mens vi snakker om alt mulig. OC kvikner til. 
17.11 Maser på Maya at hun må finne frem turnbaggen og skifte.
17.16 Kommer på at jeg ikke har bil, og at det regner ute. Ringer mamma for å låne bil.
17.32 Dinne (lillesøster) kommer på besök og skal passe OC mens vi er på turning. Jen fortsatt hos venninnen, avtalt at hun blir fulgt hjem. 
17.35 Sier hadet til F og Dinne, og går mot mamma for å hente bil. 
17.45 Fremme på turningen. Maya er spent. Første trening med konkurransepartiet.

18.00 Treningen begynner og jeg lurer på om jeg skal lage et innlegg om barn og aktiviteter med tanke på at Maya trener turn 6 timer i uken, fra nå av. Legger det fra meg fordi det dreier seg ikke om meg, men om Maya. 
18.02 En annen søt mamma kommer og setter seg ved meg. Vi møtes hver trening på tribunen, og praten går lett.
18.17 Registrerer at Maya har lært seg bakoverbro og blir stolt. Skravler videre.
19.20 Har plutselig fortalt hele livshistorien min, og lurer på om jeg skravler for mye. Glemmer det fort, og vi skravler videre.  
19.55 Får sms av Dinne om at Jen sover, og OC har våknet fordi han er tett. Blir litt stresset, og vil hjem. 
20.00 Trening ferdig og vi går mot bilen med Malin (trener og venninne) Maya spiser en nøttemiks.
20.03 Får sms om at han er bedre. Blir rolig. Ringer mamma og spør om hun kan kjøre oss hjem når vi leverer bilen. 
20.20 Gir Maya kveldsmat, og koser på OC. Skravler med mamma og Dinne. 
20.45 Blir sittende ved kjøkkenbordet og se på gamle filmer fra jentene var små, sammen med mamma, Dinne, Mathias (lillebror) og Maya. Vi ler mye. OC er tilbake i seng.
21.33 C kommer endelig hjem fra jobb. Maya erter han fordi jeg har vist en film der han prøver å stå på hendene fra 2010. 
21.46 Mamma, Dinne og Mathias drar hjem. Jeg blir stresset når jeg ser på klokken og kommer på at Maya skulle sovet for lenge siden. Legger hun raskt.
22.04 Sjekker bloggen. Og irriterer meg over at jeg ikke får lagt ut bilde på instagram. Jeg er jo avhengi av instagram.. 
22.15 Spør Christian om han har overlevd dagen. Med kvisa.. Ler. Han snøfter.
22.20 Begynner å skrive ned stikkord for å huske hele dagen, til morgensdagens innlegg. 
22.25 Er sulten. Vil spise 3 brødskiver med ost og skinke, men holder meg.
22.30 Tar smertestillende, som vanlig og drikker litt vann. Tenker på at jeg må drikke mer vann.
22.35 Pusser tennene nøye med min elektriske tannbørste, og tar tanntråd. Flinkpike-syndromet har slått inn for fullt.. Jeg skal til tannlegen om 1 uke.
22.36 Går innom hvert av barna mine og sier natta. Registrerer at pusten til Casillas virker fin. Håper det blir en bra natt.. 
22.37 Ligger i sengen og planlegger morgendagen. Prøver å sette meg realistiske mål. Heller få mål og føle meg vellykket, enn 100 mål, og føle meg tafatt.
22.41 Sender sms med pappa. 
23.05 Våkner av at Christian ler høyt av  gamle "Ali G" klipp på youtube. Jeg begynner automatisk å le. Han har så utrolig smittende latter.

23.10 Våkner igjen av enda en latterkule. Han ler så tårene spruter. Jeg klarer ikke holde meg, og ler selv. 
06.00 Våkner av at Jen kommer inn og sier hun klør i hodet. Går inn på badet og leter etter lus der hun sier hun klør. Forbanner lusa, men fant ingen. 
06.10 Legger Jen, og registrerer at OC fortsatt sover. Forter meg tilbake til sengen og kryper helt inntil C.
06.12 Er på full fart inn i drømmeland igjen, da jeg hører OC roper. Crap. Hadde vært så deilig å sove litt til.. Jen er fortsatt våken. Vi står opp. 
06.17 Gir barna en brødskive og ber de være stille siden Maya må sove lenge. Setter på barneTV og lager kaffe.
06.19 Begynner på dagens blogginnlegg. Irriterer meg over at kamera er i bilen. Må hente det. Ønsker meg et nytt, lite!

// Lik hvis du liker ♥ 

AMOR VINCIT OMNIA...


....KJÆRLIGHETEN OVERVINNER ALT
"One ring is square and one is round, like to people with unique personalities that complete each other and become a stronger unit."


Åh som jeg elsker kjedet mitt. Det er nok et av de jeg er mest glad i tror jeg. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen. Velger å ikke skrive så mye om dagen i dag, for i morgen kommer #24timermedlykkemutters igjen. Jeg har tatt små notater i hele dag for å huske detaljer. Jeg har faktisk tatt litt bilder også, det var det noen som etterlyste. Så stikk innom i morgen tidlig, da er det på nett ;-)

 Så gøy at dere slenger dere på i kommentarfeltet ang vinterdresser. Jeg har oppdatert innlegget med et par dresser jeg føler fortjener fokus, etter hva dere har fortalt i dag. Så takk for inspill, jeg elsker at dere svarer ♥

Nå skal denne høna henge opp en klesvask og komme i loppekassa! Vi ses i morgen tidlig ♥

VINTERDRESSER 2014 // MINE FAVORITTER
God morgen! Ovenfor ser dere årets favoritt vinterdresser. Reima har jeg brukt i flere år, og er en safe dress. Det finnes så mange modeller så det gjelder å finne den modellen som passer ditt barn best. Didrikson kom ut som "best i test" i årets test av foreldre og barn, og er kjempe bra! Den blir litt for stiv for min lille ettåring, men for de større barna som har lettere for å bevege seg så er den bunn solid! Mini A Ture dressen har jeg aldri prøvd, men hvis den er like bra som vår/høst jakken i kvaliteten så har jeg troen. Dessuten er de så fine! Årets fineste rent utseende messig er dressene fra Mini Rodini. Herlighet, se den pandadressen da?! Jeg kjenner ikke til yttertøyet, men de er visst poppis i sverige, så jeg krysser fingrene for at de leverer!

Når det gjelder årets test av vinterdressen fra foreldre og barn så er jeg litt skuffet. Jeg skulle ønske det var flere dresser som ble testet, selv om jeg skjønner de ikke kan ta med alle. Men kjente dresser som polarn o pyret, MOLO og mini A ture som har vært på markedet lenge, burde vært med. 

Hvilket dress blir årets vinterdress hos dere? OC mangler dress så jeg er i tankeboksen om dagen. Brått blir det kaldt! 

Edit // Så gøy at dere svarer når jeg spør om hvilken dress dere har i år! Det settes stor pris på! Og på bakgrunn av det så vil jeg nevne at jeg selv har hørt at årets yttertøy fra pomp de lux er råbra! Jeg elsker klærne, men aldri prøvd yttertøyet. Nå ble jeg fristet! Jeg vil også trekke frem Ticket sin dress som flere av dere skryter stort av. Dette har jeg også hørt av flere, og tenker at den fortjener å bli nevnt i jungelen av vinterdresser :-) Anbefaler dere som leser å titte innom kommentarfeltet, der er det mange erfarne damer som legger igjen sin opplevelse. Nyttig lesing om du er usikker på årets dress!

HOMEWORK WITH MY GIRL


Og kakao til mor..

Hun søte i bakgrunn som ikke får være på bloggen noe særlig, fikk kakao når leksene var unnagjort ;-) Jas ser på Jake og sjørøverne og ligger rett ut på sofaen. Det tar på å starte festen 06... Straks kommer de to siste av gjengen min. Hun ene har vært hos kjæresten sin, mens han andre har jobbet. 

Det har vært en fin dag. Jeg fikk gjort nesten alt som sto på listen min. 

Male rekkeverk √
Bliogge √
Dusje √
Rydde og støvsuge hus
Ta et par telefonsamtale vedr blogg √
Svare på mail √
Foreldresamtale √

 - Legg merke til hvilket punkt jeg ikke rakk. Hmm 

See u tomorrow morning! Da med vinterdress favorites 

#PLAYWITHALLFINGERS

                                                                                                                                                                                                                                                                   // Samarbeid
Hei dere! I løpet av en dag så er jeg innom noen blogger, og en av de er Eivor Evenrud med bloggen "Lodgelady". Hun skriver utrolig mye bra, spesielt rettet mot barnefamilier. Her om dagen skrev hun et innlegg "de små byggerne" der hun viste en film jeg vil vise på min blogg også. Det er LEGO som har laget en tankevekkende filmsnutt #playwithallfingers

Var ikke den tydelig og fin? Det stakk litt i hjertet mitt. Jeg må innrømme at det lett blir mye ipad. Men blir det for mye? Leker de for lite i fysisk lek? Vi har maaaassse lego i kjelleren. Når var sist de lekte med de? Det er så viktig å ha fokus på dette. Sette oss ned på gulvet å leke med barna.. Bygge små landsbyer sammen. Lage tårn og rive ned (Jenny VS OC) Være tilstedet med barna, og la de leke med alle fingrene, ikke bare pekefingeren. Som det så fint kommer frem i filmen. 

Virkelig tankevekkende. Jeg har 3 barn, og skal rekke å aktivisere alle tre, som i tillegg er på forskjellig stadier. Da er det lett å dra frem ipaden, den funker på alle aldere, hvertfall her i hus. Men det gjør faktisk LEGO også. Så det skal vi gjøre i ettermiddag. Finne frem klossene fra kjelleren. En ettermiddag helt uten aktiviteter, kun leking og aktivisering innad i familien. Er dere bevisste? 
Les og følg kampanjen til LEGO: Alle fingre teller 

LUNSJ HOS SOFIES VILLADere vet hun venninnen som inviterer til spontan lunsj med venninnene lørdag morgen, uten mulighet til å dra i butikken men skal bare "røske sammen noe fra kjøleskapet"? Alle har en sånn venninne. Jeg har faktisk et par, og hun ene var vi på lunsj hos på lørdag. Super womans! Vi spiste i 3 timer..


Jentene har vært hos pappan min i helgen. Masse action og et litt hyggeligere tempo enn hva som har vært her i helgen. Når det er medisiner hver 2. time, og tett gutt blir det fort mye hvile og barnetv. Super kjedelig for to aktive jenter, hvertfall en hel lørdag. Derfor har Christian og jeg vært hjemme sammen med OC alene i helgen. Lørdag jobbet han, og vi ble invitert på lunsj til lille Mie, og mammaen hennes. Et par av mine andre nærmeste venninner kom også. Disse jentene er venninnene mine tilbake til ungdomsskolen og hele VGS. Vi er spredd mellom Drøbak og Oslo, og er alle i vidt forskjellige situasjoner. Ganske morro å se hva slags vendinger vi har tatt alle sammen. Det er disse jentene (+ 3 til som ikke er på bildet) som har vært med meg på all galskap og "dramatikk" i ungdomssårene. Selv om jeg ikke snakker med alle hver eneste dag, så er de så fine, og de er mine ♥ 

Vi tilbragte hele dagen der, mens ute regnet og blåste det som værst. Jeg hadde bare med meg et barn, og det føltes som jeg hadde "fri". Sikkert fordi OC og Mie leker så godt sammen også.. De to tasset etter hverandre med hver sin kopp med cheerios. Så søte!

Lørdag kveld hadde vi kjærstekveld. Kvalitetstid med matlaging, og en himla morsom film. Vi så den "grandpa" filmen til "jackass". Har dere sett den? Den er virkelig på kanten flere ganger, men noen ting er bare så hysterisk morsomt! - Christine, denne mååå du se! 

Søndag hentet OC og jeg jentene i moss, mens Christian malte ferdig terrassen. På ettermiddagen hadde jeg storopprydding! Vinterklær inn, sommerklær ut. Og ting som kan gis bort/selges sortert. TIPS: Det er barnebruktmarked i Drøbak til helgen. Og dit skal jeg sende avgårde myyye. 

Blogguken som kommer? Det blir "24 timer med lykkemutters" igjen, enten tirdag eller onsdag. Eller så er OC frisk, mac er frisk og jeg har masse inspirasjon så jeg tenker det blir en himla bra blogguke! Og med det sparkes uken i gang, og jeg ønsker dere en superfin mandag! (husk å melde dere på konkurransen i innlegget nedenfor)

VINN GYNGEHEST

//Sponset
Kjære vene for en dramatikk! Macen ble svart, og alle bildene forsvant! Jeg kunne skrevet en stil om alt jeg har gjort for å få den på bena igjen, men for å lage en lang historie kort. Det var tårer, blod og svette - men nå er we back on track! Jeg kommer tilbake med et utfyllende innlegg fra helgen, men først som lovet: Sjekk ut OC sin nye treleke OG konkurranse!For noen dager tilbake fikk OC en spennende leke fra BR leker sin nye og KJEMPE FINE BR wood serie. Nærmere sagt et aktivitetstannhjul med fargerike dyr som snurrer tannhjulene. Øynene til Casillas gikk nesten i spinn, han syntes det var så spennende og ble sittende lenge og flytte på hjulene og snurre. Endelig en leke som jeg gladelig lar ligge fremme i stua, treleker er noe av det fineste jeg vet. Dessuten tåler de en trøkk, og holder seg like fine etter litt brutal behandling ;-)

Siden jeg har et samarbeid med BR leker så får jeg dele ut en herlig gyngehest til en verdi av 449,- fra den nye BR wood serien. For å delta så må dere klikke dere inn her, og legge igjen en kommentar (på min blogg) der dere forteller meg hvilken treleke dere liker best. Vinneren trekkes om en uke. Lykke til!

CRASH

Hjelpe meg, i går tok macen kvelden. Jeg skulle legge ut en ny konkurranse i samarbeid med BR leker, og plutselig ble alt svart.. Det har nok noe med at jeg nesten har null ledig plass. Nå har jeg fått macen på igjen, og alt legges over på en harddisk. Jeg skal nok være "på bena" igjen i løpet av dagen. Så kom innom å ta en titt på konkurransen ;-)

I skrivende stund blogger jeg fra mobilen, mac jobber ved siden av, mens OC og jeg ser på pippi. Jentene er hos bestefar i helgen, det blir så kjedelig for de og være hjemme når C jobber og tempo her hjemme er så lavt. Casillas er bedre, men veldig tam..

Ha en fin lørdag, så ses vi senere <3

Å OVERLEVE

Lille pjusk er fortsatt ikke frisk, så det blir dårlig med de "gode" innleggene som jeg liker så godt å skrive. Nå går tiden til å bli sovet på, bære, se på barnetv, gi medisiner (hver 2 time) og tilby all verdens mat og drikke som han kanskje vil ha. Sikkert mange som kjenner igjen denne hverdagen når barna er syke.

I dag er vi en liten tur i Moss igjen. Jeg skal til hudlegen, og pappa er med for å passe OC. Takk og lov for at han elsker vognen sin. Jeg har faktisk tatt frem dunposen hans, så er det ekstra kos å bli trillet på.

Etter timen min håper jeg han orker å spise litt lunsj, og kanskje titte innom yndlingsbutikken min "mani" mens jeg først er her. Jeg syntes jo så klart litt synd på meg selv når det blir ekstremt lite søvn og mammahjertet får seg en smell, da hadde det vært fint med en pitteliten gave, fra meg til meg. Noen ganger så hjelper det faktisk med en materalistisk ting eller to. Se bare på acne skoene mine, de får jeg sommerfugler i magen av bare å tenke på ;-) Vi har alle våre måter og overleve hverdagen på! Når det er sagt så er en annen måte å spise masse is. Og sjokolade.. Den overlevelsesmekanismen er jeg ikke like glad i ;-) Men det er en del av meg den også.. Hva slags "overlevelsesmekanisme" har dere?

Nok snakk, nå skal jeg inn til legen. Vi ses!

29.09.2014


Null søvn, trist OC som er tett og kun hoster, hoster og kun hoster. Vi har sett på barnetv i hele natt. Takk Netflix for at de har begynt å vise teletubbies. Som jeg hater å se han så dårlig. Sovner han så er han rolig i 10 minutter for hostekulene kommer. I natt hostet han på hver inndragning. Nå skal vi en tur til legen igjen. Brått så var høsten her. 

Som dere sikkert skjønner så blir det en rolig dag. Jen er i barnehagen og Maya skal på turning. Hun skal begynne å turne mer etter høstferien og skal derfor trene i ferien også. Det blir spennende! OC og jeg tar det helt som det kommer. Jeg sover når han sover, og prøver å rydde litt inne i mellom. Det er helt kaos her.. Som det fort blir med syke barn.

Hvis det blir tid i kveld så legger jeg ut mine vinterdress-favoritter! Det er tid for å fikse vinterdress til lillebror, og jeg har funnet flere sabla fine! Håper dere har en frisk onsdag hvor enn dere er, hjemme eller på høstferie :-) Klem til dere.