hits

desember 2016

Ved veis ende


Dette innlegget har tatt meg to uker å skrive.. Jeg har kjent det på kroppen lenge, men nå er avgjørelsen tatt. Dere har nok merket en annerledes blogger det siste året dere også.. Jeg slutter å blogge. Jeg er ferdig som "lykkemamma". Og det er så rart, så veldig rart.

Det er flere grunner til at jeg slutter. 

For det første er det ikke lenger forenelig med hensyn til barna mine. Jeg kan ikke blogge om de, jeg vil ikke blogge om de. Selv mener jeg å ha holdt en fin balanse mellom personlig og privat hva gjelder barna, men den balansen eksisterer ikke lenger. Nå er det på nett, eller ikke på nett som gjelder. De har blitt såpass store og skal selv bestemme dette. Akkurat nå er de for små til å forstå alvoret i den avgjørelsen. Spør jeg min datter på 8 år om det er greit at jeg blogger om henne - selvfølgelig sier hun ja. Hun vet ikke omfanget. Og det er min oppgave å verne om henne til hun blir stor nok til å bestemme selv. 

Tidligere har det føltes annerledes. Hvis jeg har skrevet om leggerutiner, mat eller klesvalg til min 6 måneders gamle baby så har det vært mer anonymt på en måte. Litt ufarlig, en baby i mengden. Jeg vet at mange har satt pris på mine tips og råd opp igjennom, og derfor har det føltes bra. Det føles fortsatt bra å gi råd, men ikke på bekostning av barna. 

En annen grunn er mitt fokus. Jeg ønsker å lære, jeg ønsker å studere og denne muligheten har jeg fått. Den skal jeg bruke all min tid på. Bloggen tar mye tid, det har den alltid gjort, spesielt de siste 3 årene, og det har vært bra og gøy for meg å ha en så levende hobby/jobb, men nå er fokuset et annet sted. Det vil jeg gå inn i 100%, og da vil bloggen komme langt bak og en dårlig samvittighet for manglende oppdateringer vil ligge å kverne. Jeg hater den følelsen, og mine lojale lesere etter mange år fortjener ikke det. 

Jeg har vært en mammablogger, familieblogger og en livsstilsblogger i mange år, det har vært så gøy og jeg har fått fantastisk mange spennende muligheter. Det har vært en kanal utad, i en periode i livet der jeg har vært nokså hjemmekjær med småbarn og alt som har fulgt med. Det har vært perfekt for meg fordi jeg elsker å prate, dele, gruble og analysere. Jeg har kommunisert med dere i flere år, og jeg kjenner mine faste kjære, selv om vi aldri har møttes. Dere skylder jeg en stor TAKK! Takk for at dere alltid har stukket innom, lest mine ord i gode og dårlige perioder. Gitt meg tilbakemeldinger som har løftet meg opp i en tøff periode, og delt gode stunder med meg. Det har vært en stor del av livet mitt, og det er jeg stolt av! 

Nå er denne epoken over. Epoken som "Lykkemamma" er forbi. Når en dør lukkes, åpnes en annen. Fremtiden er spennende. At jeg ikke skal blogge er både trist og rart. Hvem vet, kanskje jeg ikke klarer å holde meg unna og at jeg finner tilbake om en stund, men aldri som "Lykkemamma". Det håper jeg, og tror dere forstår. 

Dere kan treffe meg på instagram og snapchat. Jeg går ikke helt under jorden :) Takk for alt, fine flotte lesere, dere har varmet hjertet mitt mang en gang ♥ 

Until next time... ♥ Ta vare på hverandre, elsk livet, vær ydmyk og våken, vær god, raus og snill. 

Og helt til sist. Ha en nydelig jul ♥ Klem fra meg 

Verdens beste kake

Hei kjære dere! 

Nå er det lenge siden sist! Alt er fint med oss, og vi koser oss veldig med desember. I dag skal vi på avslutning til 1 klasse, og jeg gleder meg skikkelig til å høre de små barna synge! 6 åringer synger på en helt spesiell, energisk og engasjert måte. Elsker det! 
I den anledning har jeg bakt favorittkaken. Nemlig Trines matblogg sin deilige brownie med oreokrem. Den slår ALDRI feil.. Bare google den så kommer dere rett inn til oppskrift. 

For ordens skyld. Party picksene på kakene er sponset :-)

Jeg pyntet veldig enkelt browniene med søte julepicks fra festkompaniet. Det er der jeg alltid handler bursdagsting fra, og nå i desember har jeg vært så heldig å få til et lite samarbeid. De har så mye fint til dekorering av julebord og kaker! 

Det er ikke så mye som skal til for at det blir litt ekstra fint, og der er festkompaniet helt rå.. 
Jeg har lagt ut en liten giveaway på instagram i dag. Dere kan vinne gavekort på 300,- ved å like festkompaniet. Jeg trekker en vinner i morgen kveld :-) 

Håper alt er fint med dere <3 Det går litt i ett om dagen, samtidig er jeg ved et veiskille. Mye tanker om fremtiden. Derfor er jeg så fraværende, det er liksom ikke alt som kan deles. Men det vet jeg dere forstår gjennom så mange år sammen. 

Klem fra meg <3