hits

Mobilblogg

LATEST INSTAMOMENTS

God morgen! Jeg er for øyeblikket uten stabilt nett hjemme, så derfor blir det en enkelt bloggpost med instabilder i stedet, rett fra mobilen. Tanken var jo å vise dere hvordan jeg lagde den bursdagstavlen nedenfor, men det blir litt senere.

Vi har startet nok en dag med øspøsende regn. Jeg kjenner jeg er så lei det triste været! Motet er på plass da, jeg kjenner på kroppen at vår, sol og fuglekvitter er like rundt hjørnet! I dag er det vasking og rydding av hus som står på agendaen. Vi skal ha bursdagsselskaper i helgen og alt som er gjort, er digg. Hvis jeg tar hovedvasken i dag så burde det holde greit til i morgen, og lørdag :-) OC sender forresten en STOR klem, og takker for alle bursdagshilsener. Han kommer selv innom bloggen å skriver om ikke så lenge. Overgangen fra baby til 1 åring er stor vet dere, og han har mye på hjertet ;-) Vell, det var det. Vi ses når nettet er på plass senere i dag, eller i morgen. Det kommer an på hvor produktiv vaskingen min er, som igjen kommer an på hvor "hjelpsom" OC er, og det er aldri godt å vite! Hei så lenge!

LAST NIGHT...

Litt snaps fra kvelden i går. Nydelig mat på Südøst Asian crossover (anbefales! Hver eneste rett av de fem var en opplevelse) og det beste og morsomste selskapet.. Selv om det er kjedelig å dra hjem først så er jeg glad for det i dag. Juleverksted hos naboen med barna i gata, som faktisk har blitt en liten gjeng står på agendaen, da er det godt å ha hodet på rett sted!

I kveld må dere komme innom! Da viser jeg ALLE premiene i de 24 kommende dagene. Første luke åpnes i morgen tidlig kl 07. Da er det bare å melde seg på, men mer om det i kveld!

Ønsker dere en fiiiin lørdag, her har det snødd så det er topp stemning og høyt støynivå i heimen! Vi ses :-)

UTEN NETT // MOBILBLOGG

Litt sent ute, men HEI! Jeg er uten nett i dag.. Utrolig irriterende siden jeg både skulle blogget rommet til OC, hvertfall deler av det - og noen av pakkekalendergavene som vil komme i løpet av desember på bloggen! For dere har vel ikke glemt at jeg kjører pakkekalender her inne? 1-24 blir det trukket en vinner hver dag! Pakkene er fiiiine!!

I dag har vi vært på farten store deler av dagen, og kom nettopp inn døren. OC har vært hos manuelterapaut i dag, og forrige gang hadde han kjempe fremgang rent motorisk så jeg er spent på dagene som kommer. Nå sover han mens jeg skal rydde over huset kjapt. 2 timer til jentene skal hentes og ettermiddagen starter, Jeg skal nok rekke å kose meg litt på den tiden. Ta en kaffekopp og pakke opp den nyeste julepynten som kom i posten i dag!! Bilder kommer :-)

2 av bildene ovenfor er tatt av Jen og 2 av meg, dere kan jo gjette hvilke ;-)

Kom innom i kveld! Da har Mr Fix kommet hjem fra jobb og jeg kan blogge rommet til BabyOC! Hei så lenge <3

SNAPS

Hei i kvelden <3 Dagen bare føyk av gårde i dag.. Sånn er det jo noen dager. Faktisk ganske mange om dagen, syntes jeg. Sikkert fordi det nærmer seg jul!

I dag startet vi dagen med morgenkaffe hos kjærsten til OC. Mammaen hans har begynt å jobbe igjen, så her gjelder det å snike til seg kvalitetstid når man kan! Kaffe kl 09 og litt leking med de små. Perfekt start på dagen'

Resten av dagen har vi vært hjemme. Jeg er skrall i kroppen om dagen, og bruker mye energi på å holde den gående. Noen dager så orker den bare ikke, og da må jeg bare høre etter å gjøre det beste ut at det. Så i dag har jeg faktisk sovet mens OC sov sin andre lur. Det skjer ikke ofte, men det var faktisk utrolig deilig!

Siden jeg fortsatt er trøtt - søvn avler søvn? så skal jeg faktisk hoppe i seng hvert øyeblikk. Bare en episode med Entourage og litt kveldsmat! Ville bare stikke innom å gi lyd fra meg, jeg blogger jo så mye om dagen så det føles rart å gå å legge seg uten å sagt hei til dere...! Hmm... Kanskje noe å ta opp med terapauten? Hehe ;-) Vi ses i morgen. Da er ønskelisten til OC ferdig og jeg tenke å legge den ut her, kanskje til inspirasjon for noen! God kveld!

HELGENS INSTAGRAM BILDER


Helgen har vært travel, men veldig fin. Er trøtt som er dupp etter en impulstur (JA, tenke seg til - 3 barns foreldre kan oppleve impulsturer ut! Plutselig lå bare alt til rette med overnattinger og barnevakt og VIPS så var vi begge på deilig middag med voksene fine folk. Hurra for det!) Meeen vi ses i morgen da :-) Nå er det nye episoder med modern family og søndagsgodis!

GOD HELG FRA OC & MEG

Vi har brukt den siste solskinnsdagem på en stund til lunsj og kos! Jeg har også vært å handlet nye vintersko ;-) de må nesten få komme på bloggen så jeg kan anbefale de videre. Super fornøyd :-) Nå skal huset tømmes for barn og de minste i seng. Vi hadde 6 barn til middag i dag og det er så koselig. Akkurat sånn jeg hadde det selv da jeg var mindre. Huset fullt av store og små!

Goood helg, vi ses i morgen <3

HEI 1 OKTOBER // MOBILBLOGG

Rekker ikke innom med det planlagte "babymat tips" innlegget før i kveld. Vi trenger påfyll av diverse, så Christian og jeg tar en tur til Sverige på formiddagen i dag! En helt annen tingjeg lurer ¨på, hva syntes dere om mobilblogging? Nå har jeg blogget direkte fra mobilen, og noen ganger så er det så greit fordi det tar mye kortere tid. Så hyppigere blogging men dårligere kvalitet på bildene, eller litt mindren blogging men bedre kvalitet?

Vi ses i kveld! PS. Det ene bildet ovenfor er fra skolen til Mays. Forsåvidt min gamle barne & ungdomsskole også! Er ikke trærne vakre nå? Jeg blir litt satt ut, for et vakkert land å bo i. Have a good 1 oct