hits

Oscar Casillas (f.5/3-13)

Estis dag 5

Han snur seg og titter på meg med de store blå øyene sine. Han blunker sakte med stjerner i blikket før han siert... 

Jeg kan kjenne bondelukta di helt hit !

Jeg skvetter til og må tenke gjennom tre ganger før jeg ber han gjenta.. Hva sa du egentlig nå? 

Han ser ut som en luring. Det er kun en i hele verden som har det samme lure blikket og det er pappaen hans.. 

Han sier på nytt, denne gangen høyt og tydelig.

Jeg kan kjenne bondelukta di helt HIT!

Jeg skjønner plutselig hva han sier og snur meg forfjamset rundt.. Er det noen nordmenn her?? 

Ingen andre snur seg, gudskjelov, vi er omgitt av spanjoler og briter.

Jeg spør hvem han har hørt det fra..

Han forteller at det er Ripslinger som sier det til Dusty Sprøytåker (fra «FLY» filmen) That makes sense for å si det sånn.. 

Jeg begynner å le høyt.. 

Han sa det på nytt under middagen i går kveld. Godt vi var ute med folk med humor! 

Det har slått meg da.. Han burde kanskje ikke si det i barnehagen eller på butikken, man vet aldri hvor folk er fra.. 

Hmm... Hva skal jeg si høyt neste gang som får mamma til å flippe ut?


I dag har vi vært på stranden. Hoppet i bølger og laget bilvei. Han har fløyet med flyene sine mens han har hørt gjennom hele albumet til "fly", igjen - mens jeg har solt meg. En skikkelig avslappende dag med mye lek og bading. I ettermiddag har vi laget mat hjemme og sett på film. Vi er på ferie foråsiresånn! 

I morgentidlig kjører vi til Malaga for å hente resten av gjengen, wohoo! Da blir det liv, og et litt annerledes tempo og støynivå ;-) 

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

OC IS IN THA HOUSE


"En kaffe, takk" - mai 2014

My little man. Familiens lille mascot og skravlebøtte. Så hvordan går det med OC? Vel, han stortrives i barnehagen, hvis man ser bort i fra hånd - munn og fotsykdommen han har dratt på seg. Dette er veldig vanlig å få blant barn, og det er ikke farlig. Sykdommen gir små blemmer i hånd, fot og munnen og kan gi litt feber. Feber har vi ikke sett noe til, kun litt utslett og en veldig ilter og hissig 1 åring. Jeg skjønner jo det, det er nok irriterende og ømt.. Ellers har den siste uken med oppstart i barnehagen gått smertefritt :-) 

OC har begynt å sove i stor seng nå. Bilder kommer! Han er så søt. Lille tassen i den lille-store juniorsengen, arvet av Jenny. Han syntes det er stor stas, og går faktisk ikke ut av sengen før han våkner på morningene. I disse dager er det himla tidlig... Typ 05-06... Jeg velger å tro at det er disse vonde blemmene i munn som gjør det vondt å sutte på smokken, og dermed gjør at han våkner. Går ikke dette over så har jeg et problem ;-) Å ha dagens første lur klokken 07 på morningen er liksom ikke ideelt for noen av oss ;-) 

Ellers så er han som halvannetåringer flest. Elsker følelsen av å ha egne meninger og ønsker, og utnytter seg av det titt og ofte. Vogn er ut. Gå alene er in. Bøyle på tripptrappen er ut, sitte alene er in. Mates av mamma, uavhengi om det er suppe eller brødskiver er ut, spise alt alene er in. Leke med storesøsterne er in, leke med mamma er ut, med mindre hun gjør noe helst sinnsykt morsomt. Pappa er definitivt IN. Ball også.. For ikke å glemme dukkevogn. Helst med en ball oppi. Trille gatelangs med dukkevognen, uten mamma til stedet er in. Gå med bleie er ut. Tisse i sofaen er in. Så sånn er det ;-) 

Astmaen er så som så. Spent på høsten og vinteren, og holder meg fast til gode medisiner og bra leger. Håper det går over all forventing, men tørr ikke tro det går smertefritt..

Må bare legge til at dette bildet ble tatt tidligere i sommer. FØR vi ble kjent med at OC snart hadde sveis som en eldgammel mann. Jeg ser det jo nå, men ikke da ;-) Nå er han derimot klippet så det meste er i lik lengde, OG han har fått hvitt hår. Jupp! Vi fatter ikke hvor det kommer fra, her i huset er vi jo mørke alle sammen.. Satser på at det justerer seg etter hvert ;-) Søt er han hvertfall, med det lille engehvite håret sitt.  

Det var vel det! Er det noe dere lurer på i forhold til 1 åringen? Neste blir 4 åringen ♥ 

OC is walking!

14 måneder er babyen min blitt. Jeg kan vel ikke kalle han baby lengere.. Hvertfall, han går!! Han har gjort som søstrene sine, ventet til han var helt stødig før han ville slippe seg, og brått i løpet av to dager så tasser han rundt her som aldri før! Det er så rart! Jeg merker at han syntes det er deilig da. Han kvitrer og ler for seg selv, mens han tasser etter ballen som han prøver å sparke. Ballen a.k.a hans beste venn. Jeg har ikke sett på maken til kjærlighet.. 

Over til noe helt annet! Gjett hva jeg skal i kveld? Juuustiin Tiiimberrrlake konsert it is! Gleder meg så jeg har sommerfugler i magen! Noen andre som skal? I så fall så ses vi! Titt innom min instagram hvis dere vil "følge" med utover i kveld. @ lykkemamma ♥