hits

På ønskelisten

29.10.2013

Hurra! "Lykkelig på haver" har endelig åpnet netshop! Etter innlegget der jeg viste det nye stueteppet mitt (link til min gamle blogg), eller min nye lampe var det flere av leserne som lurte på om de hadde butikk på nett i tillegg til butikken i drøbak, og nå har de altså åpnet egen nettbutikk! Ovenfor ser dere min ønskeliste;

1. Sengetøy fra Beach House til begge jentene. Casillas har allerede til juniordynen, bare synd det er en stund til det skal tas i bruk enda. Det er nemlig det mykeste sengetøyet jeg noen gang har kjent.
2. Lady Burk pendel. Dem hadde vært så fin i TV stuen!!
3. Vinkjøler fra LG
4. Lykt fra PB home (den samme som jeg har, men jeg ønsker meg en større str også til gangen.)
5. Sengetøy til Christian og meg fra Beach House. Det er ikke bare de små som liker å sove mykt :-)

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å kontakte jentene bak butikken og nettbutikken. Koseligere jenter skal man lete lenge etter! Ha en fiin kveld ♥
// reklame

NOEN SOM KJENNER TIL BLACKSTONE // VINTERSKO

Har noen av dere kjennskap til sko fra "blackstone" ? Jeg har nemlig falt helt for et par boots i skinn med lammeull på innsiden. Det finnes flere modeller og du kan se de fleste inne på miinto . I nærheten der jeg bor så er det shoe lounge som fører merket. Jeg tror jeg må ta meg en tur! Usikker på om disse står høyest på ønskelisten, de samme i sort eller en litt høyere variant. Foreløbig er det denne som er favoritten!
Disse + uggsene jeg fikk i fjor + goretex sko til utelek med barna = klar for en kald og lang vinter! Noen andre som har tips om tøffe vinterboots? De må være varme og ikke altfor robuste.