hits

Samarbeid

Verdens beste kake

Hei kjære dere! 

Nå er det lenge siden sist! Alt er fint med oss, og vi koser oss veldig med desember. I dag skal vi på avslutning til 1 klasse, og jeg gleder meg skikkelig til å høre de små barna synge! 6 åringer synger på en helt spesiell, energisk og engasjert måte. Elsker det! 
I den anledning har jeg bakt favorittkaken. Nemlig Trines matblogg sin deilige brownie med oreokrem. Den slår ALDRI feil.. Bare google den så kommer dere rett inn til oppskrift. 

For ordens skyld. Party picksene på kakene er sponset :-)

Jeg pyntet veldig enkelt browniene med søte julepicks fra festkompaniet. Det er der jeg alltid handler bursdagsting fra, og nå i desember har jeg vært så heldig å få til et lite samarbeid. De har så mye fint til dekorering av julebord og kaker! 

Det er ikke så mye som skal til for at det blir litt ekstra fint, og der er festkompaniet helt rå.. 
Jeg har lagt ut en liten giveaway på instagram i dag. Dere kan vinne gavekort på 300,- ved å like festkompaniet. Jeg trekker en vinner i morgen kveld :-) 

Håper alt er fint med dere <3 Det går litt i ett om dagen, samtidig er jeg ved et veiskille. Mye tanker om fremtiden. Derfor er jeg så fraværende, det er liksom ikke alt som kan deles. Men det vet jeg dere forstår gjennom så mange år sammen. 

Klem fra meg <3 
 

Fredagstipset - uke 33

Samarbeid

En venninne tipset meg om noe helt genialt et par uker tilbake! Hun har fire barn i skolealder, og hun hadde kommet over noe praktisk for at barna på best mulig måte skal ordne seg selv. Jeg syntes dette hørtes helt genialt ut så jeg undersøkte litt, og før jeg visste ordet av det så kom det en pakke på døra! Jeg skal teste "freshbox" av foodsave.no En helt genial sak til å oppbevare pålegg, middagsrester og diverse. 


Når jentene kommer hjem fra skolen og skal lage seg lunsj så tar de bare ut boksene og har tilgang til alt av pålegg de bruker. Der ligger det bl.a oppskjærte grønnsaker - det er mye lettere å spise når det ligger lett tilgjengelig, sånn er det jo bare. 

Når jeg lager 3 matpakker på morningene så kan jeg bare ta ut boksene, det er ryddig og overskikkelig. 

Eller felles måltider, så mye lettere å rydde ut og inn.. 

Med 5 personer i samme hus så blir det fort fulle kjøleskap og vanskelig å holde styr på alt. Med freshbox har jeg lettere oversikt over hva vi har, hva som skal spises først og jeg har fått mye mer plass. I tillegg antar jeg at det blir mye mindre kast! 

Vi har foreløbig kun testet den i en uke, men jeg er frelst! Grønnsakene holder seg bra, det lukter ikke og boksene vaskes i oppvaskmaskinen. Lykke for denne familien hvertfall!  Freshbox kan kjøpes på foodsave. Gull gull gull!! 

Glad hud - glade barn!

Annonse

Husker dere at jeg skrev at jeg skulle være redaktør for apotek 1 og Dermica Sensitiv for en dag? Nå er jobben gjort, og se den nydelige forsiden jeg valgte å ha!
Fokuset ble Glad hud - glade barn, et naturlig fokus siden dette er en stor del av hverdagsrutinene med 3 små barn. 

Jeg har blitt kjent med produktene og de lever opp til forventingene. Vi har blitt spesielt kjent med dusjsåpen og bodylotion, og barna er myke og gode i huden. Ingen irritasjon eller tørr hud, og det gleder mammahjertet. 


På egne vegne har jeg lagt min elsk på håndkremen. Jeg får så myke hender, de holder seg faktisk myke lengere enn tjue minutter! Jeg har også blitt avhengig av deodoranten! Det er viktig for meg å bruke en deodorant uten aluminium eller parfyme. Denne lukter ingenting, og det trives jeg med. Sterk kunstig lukt på deodoranten er jeg ikke så glad i nemlig. I tillegg holder den gjennom hele dagen, med trening og ettermiddagskaos med barna! 

Og dere, husk at det er 30 % på Dermica Sensitiv produktene via kjøp på nett. Bruk koden Dermica. Dere finner alle produktene med pris og informasjon her

Til slutt vil jeg få takke for meg! Det var kjempe gøy å jobbe med produktene. Sette seg inn i de forskjellige, gjøre research, og ikke minst ta bilder til den fine forsiden. Det har gjort meg trygg på produktene, og de har blitt en fast del av hverdagen vår! Tusen takk Apotek 1 og Dermica Sensitiv for muligheten!

 

Jeg har fått en utfordring

                                                                                                                                                                                                                                                        Annonse

Redaktør for en dag


Skal jeg fortelle dere noe spennende? Jeg har blitt utfordret av Apotek 1 og Dermica Sensitiv og skal nå være deres redaktør for en dag! Jeg skal lage min helt egen forside, jeg skal bli kjent med deres hudpleieserie og jeg skal formidle dette ut til dere!

Produktene har jeg fått tilsendt og er herved klar for å teste ut på meg selv og familien.

Jeg har lest litt om Dermica Sensitiv, og det virker veldig bra da alle produktene er fri for allergener, parabener og fargestoffer. Jeg er spesielt interessert i kremene. På sommeren blir det varmt og klamt, og mer dusjing enn vanlig.
Derfor er det viktig med en god krem som forebygger den sensitive huden som mange har. Jeg føler meg trygg på å teste produktene på familien, Dermica Sensitiv er anbefalt av Norges astma- og allergi forbund og Svanemerket.

Akkurat nå får dere 30% rabatt ved bruk av rabattkoden Dermica, ved kjøp på nett! En super mulighet til å kjøpe gode produkter for en billig penge. Les mer, og handle produktene her

Ønsk meg lykke til som redaktør!! Gleder meg til å vise dere resultatet :) 
 

Min nye baby

Sponset

Jeg fikk nytt kamera i forrige uke! Det første jeg tenkte da jeg åpnet esken var at jeg ELSKER designet! Jeg bare elsker retro looken. Dette kamera kommer jeg til å bli veldig glad i. At det er perfekt laget for selfies er også en kjempe bonus. Skjermen kan vippes fremover så jeg kan se meg selv mens jeg tar bilder ;-) En bloggers hverdag, ho ho! Jeg er helt forelska!

Jeg kommer tilbake til kameraet når jeg har lært å kjenne det litt bedre. Akkurat nå koser jeg meg med masse bilder, og jeg skjønner mer og mer for hver dag. Jeg har også fått med et fantastisk objektiv jeg driver å bli kjent med. Kameraet heter Lumix DMC-GF7. Og hvis dere vil se en liten filmsnutt så klikk på filmen nedenfor, da skjønner dere hva de mener med "the one that loves a selfie". 
Vi har nettopp spist middag og jeg skal snart gå for å hente Jenny på turn. På mandager og fredager må vi hente i to omganger siden Jenny slutter to timer før Maya. Men det går fint, da blir det litt egentid på vei hjem med begge. Dessuten er det ikke lange biten, det tar vel ca 5 minutter å gå..

OC har hatt med en tøff fetter hjem fra barnehagen i dag! Han er 2 år eldre så dere kan jo tenke dere hvor stas det har vært. Han er i himmelen og hermer etter alt fetteren gjør. Søte guttene.. Og heldige barna som har så mange rundt seg ❤︎

Håper dere har hatt en fin fredag, det har jeg :-) Kose dere i kveld, nå er det helg ❤︎

Forhandler for Norlie

Reklame

Husker dere de nydelige og stilrene klærne fra Norlie, som jeg har vist dere flere ganger på bloggen. I fjor hadde jeg et samarbeide med Norlie. Jeg fikk velge meg ut antrekk til barna - I know, jeg er kjempe heldig! 
Nå søker Norlie konsulenter her i Norge. Kanskje noe dere kan tenke dere? 


Ps. I nettbutikken til Norlie er det salg med opptil 60% rabatt! 

God ettermiddag alle sammen, jeg ligger med en liten tass på fanget. Febersyk og pjusk.. Spørs om middagsavtalen i kveld må avlyses gitt. 
Vi ses senere ♥︎

FØRJULSKOS I OSLO

Reklame

God morgen! 

Håper dere har hatt en fin helg? Det har jeg! Men før jeg ramser opp helgen min for dere vi jeg vise dere bilder fra bloggeventet med This is PR og Lindex. Vi ble invitert til førjulskos, med pynting av pepperkaker, julenissen kom en liten tur med pakker til alle barna, også tok de bilder til årets julekort! Jeg tror bildene ble SÅ bra, og vi var heldige med dagen - barna syntes det var kjempe gøy (det er jo ikke alltid det skjer når fremmede mennesker skal ta bilder av de liksom...) 

Det er lenge siden sist jeg var på et bloggevent med kjente ansikter og mye folk. Må innrømme at jeg var ørlite spent siden jeg dro inn alene til Oslo med alle mine 3 barn.. Det gikk heldigvis SÅ bra - sett bortifra at jeg følte meg som en liten nisse blant de fine motebloggerne som fashioncherry, Celine Aagaard, Shapeup Cathrine, magmaloumarthe og Katrine Sørland for å nevne noen.. Skjønner dere eller? 


Titter innom senere med flere bilder fra helgen :-)

Fin start på uken til dere! 

VI HAR MØTT DRONNINGEN OG KONGEN

Reklame

Torsdag denne uken var min lille gjeng og jeg så heldige å få komme på førpremieren på "Julekongen - full rustning".  Denne kinofilmen er basert på den suksessfulle julekalenderen fra NRK, og kommer til å bli årets store juleeventyr for hele familien. Uten tvil! Vi digget den, både Christian, jentene og meg selv. Den var både spennende, morsomt og litt skummel. Jentene sa ikke et pip fra den startet til slutt, og popcornbøtten var så vidt rørt. Det tyder på god film!

Vi fikk gå på rødløper sammen med de andre skuespillerne og inviterte til førpremieren!

En ekte ridder i full rustning ønsket oss velkommen!

Obligatorisk!

Her ventet vi på noe veeeldig spennende så det kriblet i magen til jentene..

Møte med selveste julekongen, dronningen av Ridderdalen og lillesøsteren! DET var stas det! Jenny var sikker på at hun var den ekte dronningen av hele Norge, så fin og snill var hun..

Skuespillerene i intervju med TV2..

Filmstart! Vi satt som tente lys. Colosseum kino er magisk!

To minutter før Jenny overga seg, og måtte krype opp i fanget til mamma ;-)

Vi hadde en fantastisk kveld, og satt igjen med en god dose julestemning og magi! Tusen takk for at vi fikk komme å se den sammen med dere!
Julekongen - full rustning kommer på kino over hele landet 13 november! Ta med dere hele familien og gjør en dag ut av det. Det anbefales!

Her kan dere se traileren:Og en søt filmanmeldelse fra de yngste:Noen av kveldens bilder fra snapchat (marlennordby)

1. Vi spiste på asiatisk resturant før festen begynte. 2. familietid. 3. crazykids som gleder seg. 4. Lykkemutters snappet kjendiser i kulissene, haha! Bl.a Aksel Hennie og Nicolia Cleve Broch (da fniste jeg litt faktisk)

06.11.2015

God kveld!


Dere som leser bloggen min daglig vet vel at jeg har et samarbeid med bl.a Norlie Jeg har tidligere skrevet om Norlie jenta og innlegget om Norlie og deres bakgrunn. Siden den gang har barna fått plukke seg ut hvert sitt antrekk, og i kveld vil jeg vise dere hva Maya plukket ut.


Nydelig cardigan i ullmix her, blå og myk bomullskjole her, og strømpebukser som IKKE glir ned eller blir for lange - her.

Dette antrekket kan både brukes til fest og hverdag, hvis hun vil pynte seg litt ekstra en dag.

I kveld får hun overnattingsbesøk av turnvenninnene sine, de skal se apparatfinalen i (turn VM som var i forrige uke) og spise godteri til langt på kveld, straks de er ferdig med denne ukens siste treningsøkt.

Ha en fin fredagskveld ❤︎ Det skal vi!

Ps... Følg meg på snapchat: marlennordby
Og instagram: lykkemamma
05.11.2015

Tusen takk for god respons på forrige innlegg. Det er viktig, også er det gøy for meg å treffe hodet på spikeren. Jeg har jo mange tanker og meninger i hodet mitt hele tiden, men jeg kan lett bli usikker på hva som passer seg på bloggen og ikke. Når det er sagt så er mobbing og alt i den retningen ALLTID riktig å belyse.

Nå skal jeg gjøre litt lekser sammen med skolejenta mi, før hele gjengen setter kursen mot en ettermiddag i Oslo. Vi skal på førpremiere på en viss barnefilm, og vi GLEDER oss! Følg med på snapchat ;-)


Mays i finfin cardigan, den finner dere her. Denne er sponset, men valgt ut av meg :-)

Et tips til alle dere som liker pomp de lux: Fra den 5-8. november holder  Shopping Advisors AUTUMN OFFERS, hvor man kan spare opp til 40% på utvalgte varer. Besøk et Åpent Hus i weekenden eller kontakt din lokale Shopping Advisor, og få fingre i det gode tilbudet.
Dere kan lese mer her: http://www.pompdelux.com/nb_NO/autumn-offers

Ha en kjempe fin ettermiddag. I drøbak er det planleggingsdag i morgen, så vi tar helg litt tidlig. Deiiilig!

HØSTFIN

Samarbeid

I går var det FN-kafé på skolen til Maya. All inntekt går til en god sak. Det var salg av vafler, pølser, kaffe og brus. I tillegg hadde barna laget forskjellige ting som ble solgt. Et opplegg for 1-7 klasse! Et kjempe opplegg, og en fin måte å engasjere barna og foreldrene på. Barna mine var meget fornøyde med middag på skolen! Det var også en fin anledning for å bytte ut skoletøyet, med litt penere klær. Maya (og Jenny som har lik i svart) elsker kåpen fra pomp de lux.
Kåpe // bukse // skjerf + lue // sko fra Kavat.


Nå har Pomp de Lux sine shopping advisors et kjempe tilbud! Kjøp 2, betal for 1 på en rekke varer! Dette varer fra 22-25 oktober! Besøk et "åpent hus", eller kontakt din shopping advisor for å få tilbudet! For å finne ditt nærmeste "åpent hus" eller shopping advisor, klikk her.

Nå skal jeg legge frem turntøy, og lage matpakker! Rett etter skolen setter jeg og 4 spente jenter vi kursen mot Holmen turnhall, og høstens første turnkonkurranse! Det blir en rosa kveld, med masse turning! Følg med på snapchat (marlennordby)

Ha en deilig fredag ❤︎

VINNER AV GAVEKORT 

FRA POMP DE LUX MED DENNE KOMMENTAREN: 

cecilie

01.10.2015 kl.21:17

http://www.pompdelux.com/nb_NO/gutt/19468/norfolk-lt-cardigan?focus=26615

Synes detta va så søtt, og såg ikkje minst veldig behageligt ut ! Har fått min første gut for 1 veka sio, så med 2 jenter frå før av har eg lyst å gå bananas å kjøpe masse fine gutte kle 😊 har ikkje så masse kle til han endo så vi ikkje visste kva kjønn det blei, så her trengs det shopping for alle penga 😊 det vil jo bli litt t storesøstrene og,då pomp de lux klena e såååå fine til begge kjønn att da e jo imuligt å ikkje få bananas 😊


Gratulerer Cecilie! Send meg en mail, så sender jeg deg videre til riktig person :-) Min mail er marlen.nordby@online.no

NORLIE JENTA

Samarbeid

Før vi reiste til varmen fikk vi en pakke på døren. Høstklær til barna, i samarbeid med danske Norlie. Jeg har tidligere skrevet om Norlie (her) som er tilbake på det norske marked, nå med egen nettbutikk direkte fra produsenten! Jeg husker Norlie godt fra Maya var liten, og nølte ikke da de ønsket et samarbeid. I pakken kom de skjønneste plagg, og noen måtte vi ta med til Estepona.

Jenny i skjørt, genser og cardigan (ullblanding, elsker den) Alt fra Norlie. Klærne er myke, og tåler vask og bruk til en aktiv femåring.

Den norske nettbutikken til Norlie finner dere her.

HØST MED POMP DE LUX

Samarbeid

Hei på dere!

Overlever dere det voldsomme regnet? Jeg har tatt frem ullsokkene, og føler ikke det er en dag for tidlig! Nå begynner jeg å få kontroll på høst og vinter garderoben til barna også! Jeg har vært på loftet og gått gjennom ulltøy, dresser og klær fra i fjor. Noe skal sendes på bruktmarked i helgen, og noe skal vaskes og legges i skuffer. De trenger litt nytt, og da er jeg så heldig å ha noen supre samarbeid!

POMP de LUX  har jeg handlet hos i mange år, og i høst er intet unntak. Jeg har fått velge meg ut mine favoritter og gått gjennom høst og vinter kolleksjonen deres. Den er som vanlig fantastisk, og jeg elsker den. Mye mønster og varme farger.

Litt fra min bestilling: Skjørt og genser


Ellers har jeg bestilt denne kule buksen , en fantastisk kåpe (sort til Maya, og grå til Jenny) med en søt bluse til..

For å se resten av vinterkolleksjonen til POMP de LUX kan dere titte innom her. De holder også home parties!
Dette er klær til god pris, og god kvalitet. Noen av tightsene til Jenny er 4 år gamle, og holder seg fortsatt bra. Først brukt av Maya.. SÅNT liker lykkemutters med 3 kids!

MAGISK STEMNING I SKOGEN MED MINE TRE 

Samarbeid

En ettermiddag i august var mine tre barn og jeg på skogstur i marka, sammen med fantastiske fotograf Ida Hvattum. Hun skulle ta bilder av gjengen min i naturlige omgivelser! Jeg hadde gledet meg veldig, spesielt siden jeg hadde sett hennes tidligere arbeid. Det startet riktig nok ikke så bra som jeg ønsket. OC hadde et trass anfall, jentene ville ikke ha på ditt eller datt, stemningen var generelt litt anspent. Jeg tenkte i mitt stille sinn at Ida må ha blitt vettskremt av mine tre små troll, og aldri i verden om hun ville få noen fine bilder. De var jo helt umulige..

Men så feil kan man ta.. Bildene er fantastiske, og hvordan hun har klart å fange disse øyeblikkene er utenfor min fatteevne. Magisk!Jeg anbefaler fotograd Ida Hvattum på det varmeste. Hun tar alt av bilder, bryllup, nyfødt, familie osv. Og hvis dere tenker som meg, at det er umulig å ta bilder av mine barn, de sitter aldri stille og er ikke interessert - vel, det gjør ingenting. Ida kommuniserer og møter barna på en helt spesiell måte. Jeg er så imponert!

Tusen takk, Ida for at vi fikk denne muligheten. Og dere, ta en titt innom hjemmesiden hennes, og se alle de fantastiske bildene hun tar ❤︎ Dere finner den her: http://idahvattum.no/

Bildene dere ser ovenfor er kun et lite utvalg av bilder. Resten skal få komme opp på veggen, og gis bort i julegaver. Perfekte julegaver til familien!

NORLIE TILBAKE I NORGE // BARNEKLÆR

                                                                                                                                                                                                                                                                      Samarbeid
God morgen! Jeg sitter med morgenkaffen og stearinlys, endelig klarte jeg å våkne før vekkerklokken hadde ringt 17 ganger.. Seier!

Nå er høsten på full fart og det betyr varmere klær til barna. De fleste må nok ha mye nytt fordi de små vokser ofte voldsomt gjennom sommeren.
Jeg er bevisst på hva jeg kler barna mine, det har jeg jo skrevet om mange ganger tidligere. Jeg velger også mine samarbeidspartnere med omhu. At jeg velger å anbefale dere NORLIE er meget bevisst!

NORLIE er nemlig tilbake i Norge! Dere andre som interesseres for barneklær husker kanskje Norlie i butikkene? Dansk merke med en nordisk stil? De trakk klærne sine ut av butikk i 2013 for å fokusere på Danmark. Vell, nå er det tilbake men i webshop og homeshopping. Dette er gull for oss som handler, fordi prisene er noe helt annen enn hva de var tidligere. Nå går klærne direkte fra Norlie, og det liker vi!
Tidligere har barna hatt en del klær fra Norlie, men ikke mye. Det ble litt for dyrt, men nå ligger de på mye hyggeligere nivå. Hurra!

Jeg ble spurt om et samarbeid og etter å ha sett AW15 kolleksjonen var jeg ikke tvil. Jeg elsker det nordiske uttrykket både til gutt og jente, og den gode kvaliteten. Nedenfor ser dere mine favoritt antrekk.

Antrekk 1 antrekk 2 antrekk 3 antrekk 4
Mange flere antrekk finner dere på www.norlie.eu/no

Dere kommer til å se mer barneklær fremover. Og som lovet så kommer det en liten guide over alle "må ha" til barna i høst. Jeg begynner å få oversikt!

TILBUD TIL DERE, OG OPPSKRIFT PÅ OBLIGATORISK JENTEKVELD

Annonse

Å sitte sammen med en god venninne i utestuen under varmenlampe, en norsk sommerkveld -  å diskutere viktig og ikke så viktige ting, lese blader, drikke deilig vin og bare være.. Det er perfekt det. Det kan gå en halvtime uten at vi sier et ord til hverandre, også timer der vi sier så mye at vi nesten glemmer å puste. Jentekveld. Det anbefales.


Jeg har fått muligheten til å tilby dere et kjempe tilbud : 10 utgaver av KK til kun 298,- I velkomstgave får du to champagneglass (som dere ser ovenfor) fra iittala, designet av Alfredo Häberli. Klikk her for tilbudet . 

Jeg leser mye blader til vanlig, men KK er kanskje bladet jeg trives best med. Bladet er så allsidig, og jeg elsker å bli inspirert på flere områder, og ikke bare innenfor et tema. Jeg interesserer meg for trening, mat, interiør og mote litt i rykk og napp, alt etter som hvilken periode jeg er i. Å lese KK får jeg dekket alle områdene ;-) I tillegg er bildene og tekstene realistisk, og jeg kan kjenne meg igjen. Visste dere forresten at i juli utgaven følger det med et ekstra KK SPIS blad? Fylt opp med masse oppskrifter og inspirasjons til god sommermat. 

Total verdi på tilbudet er 898 og man sparer 600,- i forhold til løssalgspris. 
Og husk, tilbudet er også mulig å kjøpe som gave. 

Jeg har laget en avtale med meg selv. Hver gang KK dumper ned i postkassen min så SKAL jeg sette av en kveld til meg selv. Enten med venninner eller alene. Ingen unnskyldning, en hel kveld til bare meg.. På den måten blir det hvertfall ikke glemt ❤︎

MØTE MED MINIONS 

Sponset //

Sjekk hvem vi møtte i parken! Minions har premiere på sin nye film i Norge I DAG, og jentene hadde så lyst til å se den! I Paris har den ikke premiere før 8, men uansett er det best å vente til Norsk tale. Jeg lovet at vi skal dra å se den når vi kommer hjem!


I forbindelse med premieren får jeg dele ut en MINIONS koffert til en heldig liten person! Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar, og skrive hvem den er til :-) Jeg trekker en vinner førstkommende søndag!

Sjekk ut en liten smakebit på filmweb her!

GOOD MORNING

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet fra foreldresamtale i bhg til OV, og det føles så godt å få bekreftet (det jeg allerede vet) at han har det så fint i barnehagen sin. Jeg er så glad i den avdelingen han går på. Samme som både Jenny og Maya har vært fra 1-3. Det eneste de ønsket var at undertegnede skulle bli liiiitt flinkere til å si ifra når OC ikke kom i barnehagen, så slipper de å måtte finne det ut på bloggen. DET skal vi ordne - har jeg tid til å skrive det på bloggen burde jeg huske og ha tid til å ringe inn.. Hehe. 

Over til noe helt annet! I går satte jeg ny rekord i knebøy! Jeg løftet 60kg, det er litt over min egen kroppsvekt det! Wohoo! Flere av dere så det kanskje på snapchat? Carine filmet nesten hele økten vår ;-) Stolt lykkemutters!! Selv om jeg kun løftet noen få altså.. I dag har jeg fastedag (5:2 dietten) og det betyr ingen trening på meg. Det orker jeg ikke, og jeg må samle energi til ettermiddag så jeg ikke blir så muggen og sur fordi jeg er sulten ;-) Det går vanligvis bra, men bedre å spare på kruttet!


Annonse

Nå har jeg vært i treningsmodus i mange uker, og det kan variere med antall ganger i uken jeg får trent. Det har blitt en del av hverdagen. Det MÅ være en del av hverdagen pga mine handikapp.. Og får å holde inspirasjonen oppe så titter jeg MYE på treningstøy jeg ønsker meg, og noen ganger hvis jeg har nådd mål, eller har kommet meg gjennom en tøff periode unner jeg meg en ny tights, eller en drikkeflaske (det trenger ikke være så voldsomt). Jeg handler ofte på nett, og det finnes mange gode nettbutikker med stort utvalg! 

I dag har jeg et samarbeid med CupoNation, og de har et ekslusivt tilbud fra Get Inspired sin nettbutikk (masse fint treningstøy og sko) på 20% på sko! Tilbudet gjelder kun i dag og du finner det hos CupoNation ! Under ser dere skoene jeg sikler på:


Ha en fin dag fininger!

KOSESTUND PÅ TERRASSEN

Annonse

Husker dere smaken av Gjende kjeks fra dere var mindre? Det minner meg om strandliv, mamma og sommer fra jeg var liten jente. Nå har gjende kommet med en ny type kjeks - selvfølgelig med samme smak, noe annet ville vært skikkelig skuffende, men med mindre salt, sukker og fett. Den nye eventyrkjeksen er bakt med 51% fullkorn og uten palmeolje. Det kan vi like! 

Barna mine fikk smake på den nye kjeksen etter barnehagen i dag. Solen varmet og vi koste oss på terrassen. Jenny fortalte hvor mye hun gleder seg til stranden, mens kjeksen gikk ned på høykant hos de alle 3. 

Det ble litt dårlig stemning etter hvert som boksen ble mindre, om spørsmålet om hvem som skulle være sjefen over kjeksene.. Haha! Dere kan jo tenke dere hvem som stakk av med seieren....?

Oh yes! Sjefen selv.. Den lille røveren. Han elsker gjende sin nye eventyrkjeks hvertfall! 

Hvis dere vil så kan dere lese mer om nyheten her

GOURMETMAT PÅ EN VANLIG ONSDAG

Samarbeid med Findus. 

Hello! I går ettermiddag fikk Jenny, Lilly, OC og jeg testet FINDUS sin nye "fish & crisp" gourmetfileter og det falt i smak! For en lettvindt, men samtidig digg middag! Da jeg ble spurt om jeg ville prøve denne nye fisken var jeg ikke vond å be. Det er ikke noen hemmelighet at det både kan være krevende og kjedelig å finne på nye retter hver dag, hver uke så dette var midt i blinken - en helt vanlig onsdag. 

Filetene stekes i steveovnen i ca 20 minutter... Tilbehøret vi valgte var quinoa, et alternativ til ris da det har mer proteiner, og litt mindre karbohydrater. Jeg var usikker på om barna ville like det, men det gikk fint. 

Ingen hemmelighet at jeg er elendig på kjøkkenet så her må alt fra makaroni til avaserte middager leses hvertfall 3 ganger.. 

Mmm! Grønnsaker, quinoa og fish & crisp gourmetfileter! 5 åringene, 1 åringen og jeg likte det! Et lite gourmetmåltid midt i uken når man skal kose seg litt ekstra, eventuelt også til helgekos. Barn har ofte en sperre når det gjelder fisk i en viss alder - men ingen av mine barn tenkte over at dette var hvit fisk. Det smaker jo ikke akkurat sånn ;-) 

For å sette litt smak på quinoaen så helte jeg på litt sweet chili saus, uten sukker. Da ble det perfekt!

To av mine fine middagsgjester.. Is til dessert og "la den gå" på full guffee. For en onsdag!

Lille OC droppet jeg rett og slett å ta bilde av. Han var ikke akkurat "bloggbar" for å si det på den måten ;-) Food all over, og det ser bare ekkelt ut på bilder! Men sant skal sies, han har nesten ikke spist på 2 uker og middagen i går var en slager. God følelse for mammahjertet å vite at han er god og mett etter lange uker med sykdom. 

 

SMÅ UTFORDRINGER I HVERDAGEN

Jeg har blitt spurt om jeg vil samarbeide med Natusan Kids, ang en spray som skal hjelpe mot floker! Siden jeg har to jenter med en del hår, og spesielt Jenny med masse krøller i tillegg, så ble jeg nysgjerrig. Et nytt produkt som skal være så bra for krøller? Det vil jeg jo teste ut! Jeg fikk tilsendt noen gratis prøveprodukter en stund tilbake, og har den siste perioden testet.. For at jeg skal være "klar" for å skrive om produktet må jeg 1. sette virkelig pris på det selv, 2. føle at jeg har noe å komme med til dere lesere.. Og i dag, i dag så kom jeg i en situasjon der sprayen virkelig kom til nytte! Og DA er jeg klar til å vidreformidle! Så for ordens skyld, alle meninger og vurderinger uttrykt i dette innlegget er mine egne. 

Da Jenny våknet på fredag var hun i fyr og flamme! Hun skulle på julebord i barnehagen og måtte pynte seg! Frem med den nye "FROST" kjolen, pensko og fikse håret. Kjolen ble satt på nok en rask vask (som for et par innlegg tilbake) så den hang klar, men det var verre med håret.. Kvelden før var det C som ordnet barna før leggetid. Jenny og OC hadde badet og vasket håret. Og det er supert det, MEN hun hadde ikke gredd håret før hun la seg med fuktig hår.. Det byr på utfrodringer med alle hennes fantastiske krøller!

Vi har brukt Natusan Kids sin spray jevnt og trutt i vått hår den siste tiden, og den funker som bare det. Jeg kan ikke helt se den store forskjellen mellom spray og balsam, annet enn at sprayen fra Natusan Kids lukter fantastisk godt.. I dag reddet sprayen oss! Jeg prøvde alle triksene i boken for ikke å ødelegge Jenny sitt gode humør når jeg måtte gre ut alle flokene. Hun spiste frokost samtidig som hun så på barneTV, men det var fortsatt nokså uutholdelig - helt til jeg kom på at sprayen kan brukes til tørt hår også. Og det funket som bare det!! Man skulle tro håret blir fett, men det blir det ikke. Hvertfall ikke på Jenny sitt. Så takk Natusan Kids for dagens redning. 
Hun storkoste seg på julebord i barnehagen ;-)AVKOBLING MED MINE MINSTE

                                                                                                                                                                                                                                                                   // Samarbeid
God ettermiddag! Vi er vel ferdige med økten, og det var gøy! Njårdhallen har flere ting som f.eks grop som ikke vi har i Drøbak, som gjør det ekstra morsomt å trene der. Gode timer på en søndag. Nå er vi hjemme et par timer for å slappe av litt, før vi drar på søndagsmiddag til svigerfar ♥

Men dere, husker dere dette innlegget jeg skrev i samarbeid med LEGO? Og filmen jeg la ut? Vel, etter det innlegget så bestemte jeg meg for faktisk å sette av 20 minutter UTEN telefon (den ble liggende langt vekk, på lydløs) kun til barna og lek. Ikke noe bretting av klær, blad lesing eller annet surr som gjerne lurer seg inn. Kun en mamma som var 100% til stedet. Og det var så f i n t. Dessuten har det faktisk blitt mindre spørsmål om ipad. Når jeg tenker meg om så har faktisk ipaden hengt i festet sitt i bilen, hele uken. Det ekke tøys! (Dette slo meg i skrivende stund)

De første to dagene så sa ikke jentene noe spesielt. Den tredje dagen da jeg satte meg ned å begynte å bygge lego sammen med de, ble de overrasket og glade. Ville mamma leke bare med oss i dag også". Og tingen er at det har blitt noe jeg trenger å gjøre, for min egen del - ikke bare for barna. Sannheten er at når vi ellers gjør ting sammen så har jeg 450 andre tanker i hodet på en gang. Hva skal vi ha til middag. Er regntøyet hengt opp så det tørker til dagen etterpå. Hvordan blir dagens visningstall på bloggen. Dere ser tegningen? Uken som har gått har jeg ryddet vekk tankene og satt de på vent, og da har leken med barna blitt mitt fristed. 

Alle får nok ikke samme "fristedsfølelse",av å leke som meg - for jeg elsker å leke. Men jeg tror mange flere vil sette pris på det, hvis man klarer å eliminere disse 400 andre tankene som surrer samtidlig. Jeg er en leken person, og det nekter jeg å gi slipp på. Denne uken har jeg blitt mer bevisst på nettopp dette. En god følelse, både for barna og meg selv ♥ Det er også andre grep vi har tatt som en familie, i uken som var, men det kommer jeg tilbake til i et eget innlegg.. Noe som har lett for å skli ut, men er så viktig. 

Hvis dere vil lese mer om kampanjen til LEGO kan dere klikke her. Alle fingre teller. 

#PLAYWITHALLFINGERS

                                                                                                                                                                                                                                                                   // Samarbeid
Hei dere! I løpet av en dag så er jeg innom noen blogger, og en av de er Eivor Evenrud med bloggen "Lodgelady". Hun skriver utrolig mye bra, spesielt rettet mot barnefamilier. Her om dagen skrev hun et innlegg "de små byggerne" der hun viste en film jeg vil vise på min blogg også. Det er LEGO som har laget en tankevekkende filmsnutt #playwithallfingers

Var ikke den tydelig og fin? Det stakk litt i hjertet mitt. Jeg må innrømme at det lett blir mye ipad. Men blir det for mye? Leker de for lite i fysisk lek? Vi har maaaassse lego i kjelleren. Når var sist de lekte med de? Det er så viktig å ha fokus på dette. Sette oss ned på gulvet å leke med barna.. Bygge små landsbyer sammen. Lage tårn og rive ned (Jenny VS OC) Være tilstedet med barna, og la de leke med alle fingrene, ikke bare pekefingeren. Som det så fint kommer frem i filmen. 

Virkelig tankevekkende. Jeg har 3 barn, og skal rekke å aktivisere alle tre, som i tillegg er på forskjellig stadier. Da er det lett å dra frem ipaden, den funker på alle aldere, hvertfall her i hus. Men det gjør faktisk LEGO også. Så det skal vi gjøre i ettermiddag. Finne frem klossene fra kjelleren. En ettermiddag helt uten aktiviteter, kun leking og aktivisering innad i familien. Er dere bevisste? 
Les og følg kampanjen til LEGO: Alle fingre teller 

VINN GYNGEHEST

//Sponset
Kjære vene for en dramatikk! Macen ble svart, og alle bildene forsvant! Jeg kunne skrevet en stil om alt jeg har gjort for å få den på bena igjen, men for å lage en lang historie kort. Det var tårer, blod og svette - men nå er we back on track! Jeg kommer tilbake med et utfyllende innlegg fra helgen, men først som lovet: Sjekk ut OC sin nye treleke OG konkurranse!For noen dager tilbake fikk OC en spennende leke fra BR leker sin nye og KJEMPE FINE BR wood serie. Nærmere sagt et aktivitetstannhjul med fargerike dyr som snurrer tannhjulene. Øynene til Casillas gikk nesten i spinn, han syntes det var så spennende og ble sittende lenge og flytte på hjulene og snurre. Endelig en leke som jeg gladelig lar ligge fremme i stua, treleker er noe av det fineste jeg vet. Dessuten tåler de en trøkk, og holder seg like fine etter litt brutal behandling ;-)

Siden jeg har et samarbeid med BR leker så får jeg dele ut en herlig gyngehest til en verdi av 449,- fra den nye BR wood serien. For å delta så må dere klikke dere inn her, og legge igjen en kommentar (på min blogg) der dere forteller meg hvilken treleke dere liker best. Vinneren trekkes om en uke. Lykke til!

DINNER IN THE MAKING

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       // sponset innlegg
Vi er hjemme i Drøbak igjen, etter en fantastisk koselig familietur! Selv om det kun er 3 dager så føles det mye lengere.. Sånn er det når det er skikkelig campingfaktor! Mat til 3 barn og 2 voksne i kjølebag i 3 dager krever sin planlegging, skal jeg si dere! Nå har Christian reist videre sammen med kompiser for noen dager, mens barna og jeg tilbringer helgen her hjemme i Drøbak, før jeg setter kursen mot New York på mandag formiddag - sammen med min kjære. GUD BEDRE som jeg gleder meg! I dag har vi tatt det med rasende ro. Jeg tok med den lille "barnehagen" som jeg liker å kalle de, på barnepassen på treningen. Når jeg lemper inn 3 stk barn så syntes det, for å si det sånn. Men de storkoser seg og jeg fikk tatt en økt med musikk på ørene, helt i ro og fred. I ettermiddag har vi hatt farfar på middag, og nå har alle dratt hvert til sitt. Maya på overnatting hos Fafa, mens Jen dro på overnatting hos fetteren like borte i gaten. For en ren og skjær lykke å ha så mye familie nært.. OC har tatt tidlig kvelden, og jeg får endelig tid til litt etterlengtet blogging, med Sex and the city på skjermen. Digg kveld i grunn!! Husker dere samarbeide med SERLA noen uker tilbake? Jeg fikk teste deres nye tørkeark, og den falt i god jord hos småbarnsfamilien Nordby! Det gjør det enda, for å si det sånn. Tørkearkene fra Serla er praktiske da det kun er ett og ett ark, og jeg slipper å rive og bruke flere hender. Den svarte beholderen med tørkeark har jeg faktisk med meg overalt. Til vanlig står den på kjøkkenbenken, lett tilgjengelig for hele gjengen, men den er med både på stranden og i bilen. Genialt på den bilturen vi nettopp har vært på, hvor både frokost og lunsj har blitt spist i bilen.. For meg så er kluet å gjøre det enklest mulig når man har med små barn, og denne har hjulpet ved flere anledninger på campingturen vår. Så folkens, tommel opp!

Nå skal jeg lage meg en stor skål med vaniljekesam og masse frukt, jeg er sikker på at jeg spiser så mye av det at jeg likså godt kunne spist en hel plate med sjokolade ;) Og mens jeg enda er i bloggesiget så legger jeg ut bildene fra forrige ukes babyshower for lillesøsteren min. Nå er det kun dager til jeg får en helt ny liten nevø ♥♥ 

BLI SPONSET AV TINE ISTE I SOMMER!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Annonse

God kveld! Jeg har fått i oppdrag å informere mine fine lesere om Tine isTE sin sommerpatrulje! Det er en kul greie dere må melde dere på! Først og fremst så er jo TINE isTE "offisiell sponsor av tørste øyeblikk" fordi den er den ultimate tørsteslukkeren til alle anledninger! Nå i sommer skal TINE isTE sin sommerpatrulje reise gjennom Norge og sponse store og små som er tørste. De skal oppsøke forskjellige arrangementer både store og små, sportslige og ikke - f.eks grilling med venner, gatefest, oppussingsdugnad hjemme eller lokal volleyballturning på stranden (det vet jeg det skjer mye av i badeparken her i Drøbak) Det er ikke noe krav til antall deltagere og type arrangement, så lenge man blir tørst av det man gjør! En gjeng med tørsteslukkere kjører rundt i bil fra by til by i sommer, og de som blir trukket ut får besøk og blir sponset masse deilig iste + en egenlaget t-skjorte til deres arrangement.

Dere kan søke sponsorstøtte i løpet av juni, og det kan dere gjøre på iste.no  Så kjør på, og kanskje dere får besøk av Tine isTE i sommer! Selv skal jeg på en sommerfest jeg skal legge inn søknad for ;-)

Gjett om jentene var glade da jeg kom hjem med iste til middag i dag? Vanligvis går det i vann, men i siden det var til "bloggen til mamma" så fikk de smake på alle de nye smakene. Jen falt for "hvit te guava" mens Mays likte "lime" best!


Selv digger jeg alle, jeg er en skikkelig iste-lover, men denne sommeren blir nok "sort te fersken ZERO" min favoritt, den er nesten helt uten kalorier, og det passer jo livstilen jeg prøver å ha bra! Husk å søke om å bli sponset da dere, det er superenkelt å melde seg på, og en morsom greie hvis dere blir trukket ut! De kjører ut i juli. 

LUNSJ MED BARN // THANK GOD FOR SERLA


Hei dere! Som dere sikkert har skjønt så hender det at jeg takker ja til å få ting i posten, som jeg skal teste. Jeg takker kun ja til ting som er interessant eller praktisk for meg og min familie - denne gangen var det noe så interessant som tørkeark! Kanskje ikke det mest spennende, men veldig praktisk! Serla har nemlig kommet med et nytt tørkeark som skal gjøre det svært enkelt å røske med seg litt papir når det trengs. At dispenseren faktisk er stilren og fin er også et pluss! 


Det er ikke til å gjemme under teppe at det blir mye gris med småbarn i hus. Faktisk så mye at jeg til tider blir sprø under måltidene.. For det er måltidene som er de største utfrodringene. Rettere sagt 1 åringen min. Halvparten av alt han spiser havner på gulvet, og det er ganske greit når det er f.eks mais, men hvis det er grøt, smoothie eller annet flytende er det verre. Her om dagen spiste svigerinnene og jeg lunsj etter trening, MED de minste barna våre. Vi var 3 store og 3 små til bords, de minste i en alder av 1 , 1 og 8 mnd. DA snakker vi grising, og jeg benyttet anledningen til å teste de nye tørkearkene fra serla. Det som er så praktisk er at de allerede er delt opp, så man trekker enkelt opp ett og ett papir med kun en hånd. Genialt når man står der med grøt over hele armen og trenger litt tørk! Det er også enkelt for jentene å ta ett papir, i stedet for å dra ut hele tørkerullen som vi vanligvis har tilgjengelig under middagen, mens de skylder på at de ikke klarte å rive av. Når vi drar på vår årlige biltur til sverige og Astrid Lindgrens verden til sommeren skal denne definitivt med. 

Tommel opp for Serla som er miljøvennlig, praktisk og barnevennlig! Her kan du lese mer om serla og miljøet, samt deres produkter. 
// I samarbeid med Serla.  


NÅ folkens, nå stikker jeg til telenor arena. I have a date with one Mr. Timberlake ♥ See u! 

 

NOE DIGG TIL MIDDAG!

// Samarbeid med Old el Paso
Hola! Noen dager tilbake fikk jeg noe digg i posten! Nemlig nyheter fra Old el Paso! Her i hus elsker vi meksikans mat (eller taco som vi bare kaller det), og spiser det ikke kun på fredagskvelder. Vi varierer mye med tilbehøret og bruker både kylling, kjøttdeig eller karbonadedeig til..  Av Old el Paso fikk jeg en stor pose med diverse digg, blant annet nye stand´n´stuff som dere ser jeg prøver ovenfor, OG chunky guacamole. Tortilla "båten" (som Maya kaller den) var kjempe god, og så lur. Det ble faktisk litt mindre gris - ikke at det har så mye å si. Spiser man taco, så spiser man taco. Vi varmet den kun noen minutter i ovnen så den ble litt sprø, og fylte på det vi selv ville ha. Den chunky guacamolen var også helt ny for meg, og jeg må innrømme at jeg liker hjemmelaget aller best, men dette er en GOD erstatter hvis man ikke har ingrediensene liggende, eller bare ikke gidder å lage! I min taco hadde jeg kylling, men taco krydder (også fra old el paso) en halv avokado (får aldri nok) agurk, tomat og spinat. Digg! For forskjellige oppskrifter så kan dere jo klikke dere innom her. Masse inspirasjon til mexicansk mat! 

Nå skal vi nyte middagen, vi! Ses senere! PS. Jobber fortsatt med det innlegget om trening ;-) Jeg er godt i gang, og det er så morsomt!

VINN DAGLIGVARER FOR 10.000 HOS ICA

Annonse                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Har dere sett det? Hos ICA kan man vinne sinnsyke 10.000 kroner i dagligvarer, HVER dag - hele påsken (7-16 april) ! For å være med på dette så må dere dra til nærmeste ICA butikk, finne påskehåren som er i butikken mellom 16 og 18, og ta en selfie med den! Da gjelder det å legge vekk blygheten, og dra frem mobilen! Hoho! Ta med barna også, jeg hører rykter om at påskeharen deler ut påskegodis ;-) Når du har tatt en selfie av deg og påskeharen så må du legge bilde ut på instagram å hashtagge #icanorge . Som skrevet, det trekkes en vinner hver dag på ICA sin facebookside HER.
Er ikke dette en fantastisk konkurranse av ICA? Ti tusen kroner i dagligvarer er utrolig mye! Tommel opp for ICA og denne morsomme konkurransen! Håper dere finner påskeharen og sender inn deres selfie ;-) 
Konkurransen kan du leser mer om HER. Og husk å se om dere vinner da dere - HER  Jentene mine og jeg skal lete etter påskeharen i morgen ;-) 

NYHETER FRA SIGDAL // INSPIRASJON

Har dere sett Sigdal sine nyheter innenfor kjøkken? De heter Line og Line inframe. Nydelige pasteller og lyse løsninger! Jeg er bergtatt! Spesielt av løsningen nedenfor, nemlig "Line". Et åpent rom, med en fantastisk kjøkkenløsning. Helt genialt når man virkelig må benytte seg godt av plassen man har. Jeg tror ikke jeg har sett et luftigere og lysere kjøkken enn dette. 

Den hvite nye kjøkkenmodellen heter "Line inframe", og er også kjempe fin! Jeg digger de glatte flatene, og all skap plassen - noe begge kjøkkenløsningene har masse av! Dette er jo Sigdal eksperter på. Det er nettopp derfor katalogene er så gode. De viser både selve kjøkkenet med løsninger, samt bilder tatt i "virkelighet." Her er det bare å drømme seg vekk.. Hvis dere vil se flere modeller, og vårkampanjen (de har en kampanje frem til 1 mai på malte og beisede kjøkken) kan dere klikke dere inn her. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               // Reklame

JENTEKVELD // I´M IN HEAVEN

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     // Reklame
I går var lillesøster Celine / Dinne / Fia - kjært barn har mange navn - på besøk. Hun var invitert på is og skikkelig jentefilm. Jeg ble nemlig spurt om jeg ville smake på diplom-is sin nye iskrem med gresk yoghurt. Assa! Jeg spiste is i går kveld, og spiste til frokost i dag tidlig også.. Jeg er redd jeg er på kjøret.. Uansett, jeg benyttet anledning til en jentekveld med Fia, og vi koste oss sånn.. Det er så viktig med noen kvelder litt utenom det vanlige. Vi så på 3 episoder av "friends", etterfulgt "shakespare in love". For en film!! 

Når det gjelder diplom-is så har de virkelig siktet mot stjerne. Denne isen kommer til å bli en hitt, uten tvil. Jeg kan mine saker, jeg er nemlig en sinnsyk is elsker! Som liten hadde jeg ikke bånn, og under svangerskapene (IKKE med OC, da kastet jeg jo bare opp) så hadde jeg egne 2 liters dunker med is som kun var til meg, i uken ;-) Jeg har smakt alt, og dette er virkelig noe nytt. Og dette er ikke bare noe jeg tror, diplom-is er faktisk først i Norge med denne isen. Gresk yoghurt er jo en internasjonal trend, og dette er rett og slett iskrem MED gresk yoghurt. Konsistensen er mykere enn vanlig is, den smelter på en måte i munn..!? Jeg har vanskeligheter for å beskrive det, men Christian som nettopp kom hjem fra trening klarte ikke la være å smake en skje, og endte opp med å hente seg en stor skål.. Og det etter trening, det er ikke vanlig ;-) Våre favoritter er den friskesitronisen, og den sinnsyykt deilige blåbære med sjokoladebiter. Tror faktisk den siste er den allleraller beste! Hvis dere syntes dette ble smør på flesk, så utfordrer jeg dere til å smake på isen. Jeg lover at dere blir solgt, dere også. Dååån!  Dette blir en fin sommer ;-) HER kan du lese mer om du vil.

TIME-OUT MED FORELDRE OG BARN

God mandag, folkens! Her startet dagen relativt dårlig. Trøttere enn på evigheter. Hissig mamma (....) som resulterte i frustrerte barn. OFF - med store bokstaver! Burde det ikke være andre veien? Mer om det senere. Dagen ble mye bedre med engang vi kom oss ut. Da "våknet", fikk en god prat med barna på vei til skole og barnehage, og på vei hjemover glimtet solen til. Nå skinner den for fullt og humøret er der det brurde være ;-) Det hjalp mye med en time-out mens OC lekte med lego og jeg fikk et kvarter for meg selv på sofaen med nyeste "foreldre & barn" og en kaffe! Halleluja for å forsvinne litt inn i en annen verden!Denne uken samarbeider jeg med foreldre & barn. Hvis dere har barn så kjenner dere garanter til bladet da det er Norges største blad for småbarnsforeldre. Jeg har lest det så lenge jeg har hatt barn, og fått mye tips og inspirasjon. F.eks forburkertestene deres er et must! Spesielt test av regntøy og vinterdresser! Ellers er bladet fylt av reportasjer fra virkeligheten, tips om barnas helse, ernæring og utvikling. De har også mye saker som opptar oss småbarnsforeldre i hverdagen, både i arbeids- og samfunnslivet. Jeg finner alltid masse inspirasjon til både barnerom, leker og klær! Det er et blad med mye variasjon, og det elsker jeg! 


I forbindelse med samarbeid sammen med foreldre & barn så vil jeg tipse dere om hva abonnerings tilbudet er; NEMLIG en fantastisk vindfleece fra polarn o pyret! Jeg håper så mange som mulig kjenner til denne jakken for den er virkelig fantastisk i den tiden vi er på vei inn i nå! Her i hus har både Maya og Jenny hver sin fra tidligere, og nå var OC så heldig å få en! Jakken har en sinnsyk kvalitet (som i mine øyne alt fra polarn o pyret har. En av mine favoritt merker) den er vindtett og vannavvisende. NB. Kun vannavvisende fordi den ikke har teipede sømmer, selve stoffet på jakken er vanntett og tåler en dose med regn (vannsøyle 7000) Den er myk og er lett å leke i, noe som er veldig viktig for barna mine.. De har hatt andre lignende typer som har vært stive, og da vil de ikke bruke de. Jakken er laget i ECO-fleece som ikke nupper (!) og stoffet puster, noe som gjør at den likså greit kan brukes som en "innijakke" som utenpå. Her bruker vi den stort sett utenpå, med enten ull eller bomull på innsiden. Et stort pluss er at den er utstyrt med 3M-reklekser foran og bak. Foruten om kvaliteten så digger jeg den klassiske stilen! Et lite tips; vaskes på vrangen for å beskytte reflekser og glidelås, men dette står jo i jakken :-) 

Jeg kan med glede tipse dere om at dette er foreldre og barn sin GAVE dersom du ønsker å abonnere på bladet. HER kan du klikke deg inn for å bestille :) Og for ordens skyld, jakken har en verdi på 499,- (barn) og 399,- (baby) Du kan lese mer om den her.

NY STØVSUGER FRA ELECTROLUX MED MATCHENDE NEGLELAKK FRA OPI


For en liten stund tilbake så fikk jeg denne fine saken i posten! Ny oppladbar støvsuger fra Electrolux! De har et samarbeid sammen med neglelakkleverandøren OPI for å lage en litt mer eksklusiv utgave av støvsugeren! Er den ikke fin? Jeg kunne velge mellom tre forskjellige farger som du kan se her. Jeg var litt spent på hvor mye jeg kom til å bruke den, men etter en uke så merker jeg at det er mye lettere å bruke denne enn kost og feiebrett som jeg har pleid å bruke når f.eks OC har kastet brødskivebiter rundt seg. Dere kan jo tro det blir mye smuler med 3 barn ;-) Jeg har hørt litt forskjellig om støvsugeren, f.eks at den ikke suger godt etter tid men min erfaring (så langt) er at hvis den lades opp (noe som er veldig enkelt siden den står i) og man tømmer gjevnlig så er den kjempe god! Den suger opp alt det rare som havner på gulvet og benken vår ;-) At den er fin i designet er virkelig et pluss, jeg syntes den ble kjempe fin på kjøkkenet!

Om ikke det var nok med støvsugeren i seg selv, så fikk jeg også tilsendt den matchende neglelakken fra OPI! Jeg er så glad i mørkeblå (og lilla som i advent) om dagen så det var helt perfekt! Dere kan også vinne deres egne støvsuger fra electrolux med matchende neglelakk inne på facebooksiden til electrolux her. Meld dere på, kanskje dere vinner en støvsuger til jul :-)
// Sponset innlegg
 
Nå er lillebror i seng, men det spørs om han sover stort lenger enn i 15 minutter.. Han hoster mye, og våkner hver gang hostekulene kommer.  Ser for meg en lang natt ;-) Om et par timer så trekker jeg vinneren av dagens luke! Sleng dere med om dere ikke allerede har gjort det!! Vi ses!

NYTT GENIALT VASKEMIDDEL

Hello!! Som jeg skrev i går så har jeg testet noe veldig nødvendig i alle hjem i en uke - nemlig TØYVASKEMIDDEL. Jeg har testet et helt nytt merke som heter "DIZOLVE" . Det betyr mye for meg at vaskepulver og skyllemiddel fungerer bra, det sier seg vel selv med uteklær, gulp-og-grøt tøy, og masse klesvask - non stop! Derfor må jeg innrømme at jeg var skeptisk til å prøve noe nytt, det gode gamle har fungert bra i alle år..

MEN, dette syntes jeg dere også burde prøve! Dizolve er verdens enkleste vaskemiddel og det kommer i papirform som er oppkuttet i strimler. Man putter bare strimlen rett i vaskemaskinen og slipper vaskepulver OG skyllemiddel. Mye mindre gris og man slipper å surre mer dosering, og hva som skal hvor. (Les; mannen slipper å surre med hva som hvor. Hoho) 1 strimmel = 1 vask. Det lukter frisk, og tøyet blir like mykt som når du vasker med skyllemiddel. Dizolve er MILJØVENNLIG, man sparer miljøet for masse transport i og med at dette er konsentrert hele 16 ganger. Det er 24 vask på 6 flate papir i en pakke. I tillegg så fungerer samme pakken til både hvitt og farget tøy!

Kort oppsummert - fordeler ved Dizolve;

Like rent som med vanlig tøyvaskemiddel og skyllemiddel
Lukter friskt, men ikke sterkt
Miljøvennlig
Bra for sensitiv hud
Mindre allergifremkallende
Mye mindre plass
Mindre søl
Ingen oppmåling
En og samme strimmel til hvitt og farget tøy
24 vask i en pakke
Konsentrert hele 16 ganger
Verdens enkleste tøyvaskemiddel
Mer økonomisk

Jeg må innrømme at jeg ryddet vaskerommet (hvertfall) flatene før jeg tok bilder i dag tidlig, men som dere ser under her så har vi oveflod med tøy som skal vaskes, og tøy som skal sorteres altså!
Kurvene under benken er enkelt sortert i hvitt 60 grader, hvitt 40 grader, mørkt tøy, ull, farget tøy og utetøy. Når jeg klarer å holde det sortert i kurver så går det mye raskere å sette på en vask, noe som gjør lettere å gå ned kjellertrappa for å vaske klær! Egentlig så er det ganske deilig å kunne gå ned den trappen til vaskerommet - det er nemlig mitt fristed til tider når det er MYE aktivitet i huset. For eksempel en halvtime før leggetid og alle barna virkelig bruker opp siste rest av energi. DA er det godt å baaare måtte sette på en liten vask og bli borte i 20 minutter, og overlate galskapen til mannen ;-) Han protesterer ikke hvis jeg sier jeg skal ned å vaske tøy nemlig!

Hvis du går inn på DIZOLVE sin hjemmeside HER så kan du lese mer, og få tilsendt gratis prøvepakke på 12 vask sendt hjem til deg. Det syntes jeg du burde gjøre, og se om du blir like fornøyd som meg!

 Time hos naprapat er next, i dag er det jeg som skal fikses på! Wish me luck! Vi ses i kveld :-) Ha en fin dag!
 //Annonse