hits

SNAPSHOTS

KVELDENS SNAPS

Jentene mine og jeg innviet Marte sin sommerstue i går kveld. GOD stemning og vi koste oss til solen sto opp. Ekte sommerkveld med venninner, med unntak av kulden!

Skål for sosiale planer for 2015/2016/2017

"Lykkemutters taxi - væresågod"

PS. Noen som ønsker seg pus? Leveringsklare om noen få uker. Bittesmå, langhårete og utrolig søte skogkatter.

Titt innom senere i dag, hvis dere vil se Norges fineste utestue!

// For flere snapchats : marlennordby

SNAPS

En litt lettere til sinns jente som skriver i dag! Nr. 1 - jeg har blitt sterkere. Mat og trening er i fokus, og det var dette som reddet meg fra gjørma denne runden. Det gir kontroll.  En følelse av at jeg kan kontrolle noe..  kontroll gir meg ro.. Nr. 2 - fantastisk jentekveld på lørdag. Sykt sliten på søndag, men det er så verdt det. 
Søndag gikk unna i en fei, og avsluttet som vanlig med søndagmiddag hos min kjære svigerfar. God helg, med andre ord! Nå er en ny uke i gang, og jeg jobber hard på å se det positive! Jeg tror det funker, jeg føler meg lettere til sinns. Jeg startet uken med en hard styrkeøkt sammen med svigerinnene.. Planen er å få stålkontroll på kroppen, og jeg er godt i gang. Jeg merker, og ser forskjell på bare en uke med hardt arbeid. 

Nå skal jeg dra i barnehagen. Hente barna, og i tillegg skal J ha med en kompis hjem. J har bestilt "rød tomatsuppe" - som hun kaller det, frykt for at mammaen skal lage hjemmelaget tomatsuppe som ikke er rød muligens? Uansett, rød skal´n bli! Vi ses ;-) 

PS. Et spørsmål; jeg er avhengi av å ha gode bilder på bloggen.. Det gir meg inspirasjon på en måte, dessuten tipper jeg dere liker at det er en viss standar på bildene, altså at det ikke alltid blir tatt med mobil.. MEN, hvordan gjør jeg det når det er så mørkt? Tips? Eller må jeg bare innfinne meg med mørkere bilder denne årstiden?  

INSTA LATELY


1. Bildet fra snapchat. Elsker ryggen til Christian så måtte snappe den ;-) Eller en liten skrivefeil, om du vil! Jeg lo godt da jeg oppdaget at det ikke sto "han er tilbake", men "ryggen hans"! 2. Vakkert tre i Drøbak sentrum. 3. OC som er ute å tusler. 

4. Nye ringer fra Granit. Jentene digger de! 5. JT live..! 6. Min fine og jeg på konsert med Mr. Timberlake. 

7. OC "rydder" stener fra blomsterpotten. 8. Mine interiørfavoritter. 9. Fra terassebordet. 


Nå skal jeg mentalt forberede meg på nytt møte med ny lege på ahus i morgen. Jeg kjenner jeg blir spent, nervøs og engstelig på engang. Det dukker opp så mange følelser. Jeg må fortelle om utfordringene mine og fysisk vise hva jeg sliter med nok engang. På en annen måte så kan dette være gjennombruddet jeg går å lengter etter hver dag, så jeg må bare gi alt og være 100% tilstede. Godt Christian skal bli med meg, det er alltid en trygghet.. ♥

SNAPSHOTS // ESTEPONABack in D-town! Også kalt Drøbak. Her er været grått og surt, men heldigvis ble jeg møtt av verdens største solstråler av en familie da vi kom hjem i går kveld. Huset var så ryddig og fint, jentene hadde fortsatt langt hår (husker så godt da jeg var på ferie med pappa alene i 3 uker. Hadde hår til ryggen da jeg dro, kom hjem med hår til like over ørene. Mamma gråt av forferdelse, og historien bak at jeg ble så kort er fortsatt splittet.. Min historie er som følger; Marlen - "pappa, jeg vil klippe meg." Pappa : "Kult, jenta mi. Hvor kort da?"  Marlen : "HIT" - mens jeg peker på ørene. Og vips så ble det så kort! Så det er ikke rart jeg kjente en lettelse da jeg så de lange krøllene til jentene mine fortsatt hang pent, men litt bustete på. Nå bør det sies at Christian kanskje ikke er fullt så impulsiv som min far.. Og hans datter. Kremt..

Uansett. Det var så godt å klemme på barna mine og kjærsten igjen. I tillegg så fikk jeg verdens søteste gaver, siden jeg ikke var hjemme på selve bursdagen. Jeg så lettelsen i øyene på Maya da hun endelig fikk overlevere gaven. Jeg tror de begge jenten syntes det var helt på kanten at jeg ikke var hjemme på selve dagen ;-)

Nå sover OC, endelig. Det har vært en lang natt med mye hoste. Han har vært så fin der nede, men ble litt syk den siste dagen og da blir det ikke noe bedre av å fly. Jeg satser på at dette går fort over og at han har et bedre imunforsvar nå, enn tidligere i år! Å være i sol og varme gjorde han uten tvil godt! Nå skal jeg benytte anledningen til å pakke ut, men jeg kommer innom i kveld med bilder av leiligheten i Estepona, som vi er så heldig at har blitt vårt familiested. Vi har brukt uken på å innrede, og det har vært utrolig gøy! - og litt slitsomt med to små fettere ;-) Mer om det senere. Hadet så lenge! 

DAGENS SNAPSHOTSBestevenninner + kusiner = sant, mikkesklubbhus, bebis som leker og rotete TV stue // verdens kjekkeste // selfie fra dagens tur i -10 // bloggplassen, akkurat nå. 

Det er ikke mye spennende å melde fra denne kanten i dag. I stedet for å ikke blogge så legger jeg heller ut litt snaps fra dagen.. Det er vel bedre enn ingenting? Håper det! Her er Maya og Lykke på turning, Jen har med seg Melina hjem fra barnehagen, OC surrer rundt på gulvet og jeg leter etter jakke til OC på nettet. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken.. Miniature, Levis eller Wheat.. Jeg snekrer sammen en collage og viser dere hvilke jeg tenker på. Kanskje dere har noen gode tips :-) Ses om litt!