hits

Uke

Uke 46

Ukens søteste: Jenny og venninnen hennes som har vært på overnatting i helgen. Så mye fnising, latterkramper og tull. Mye bråk, noen av husets beboere blitt litt sprø til tider, men alt i alt veier det opp fordi de er så sinnsykt morsomme og søte.
Processed with VSCO with a6 preset

Ukens Throwback: 1999 squad (undertegnede i midten)


Ukens mål: Bestått! Jeg skulle både lese og trene denne uken, og begge deler er gjennomført. Jeg har fått til 4 treningsøkter og begynner endelig å like det igjen. I tillegg har jeg lest i gamle psykologibøker og jobber med å få inn gode lesevaner igjen. Jeg ble utrolig motivert etter alle de fine kommentarene jeg fikk på innlegget mitt om selvtillit. Tusen tusen takk ♥ 

Ukens opptur: Endelig begynner lesertallene mine å komme tilbake på plass. Jeg vet jo hva som skal til.. Blogge.. Og når jeg blogger så sporadisk så faller dere av lasset. Denne uken har det vært bra! Tror dere liker disse personlige innleggene mine? Da kommer leserne snikende hvertfall :-)

Ukens tårer: Da vi fortalte Maya og Jenny julegaven deres. Tur til London og konsert med Justin Bieber. Altså, den reaksjonen var helt fantastisk! Jeg har sååå lyst til å legge ut filmen, men det kan jeg ikke gjøre, den er jo ikke om meg og jeg må verne om rettighetene til barna. Det er en balansegang der som er ganske vanskelig for meg som blogger, men jeg kjenner godt på magefølelsen når ting ikke er ok. Som stolt mamma skulle man jo gjerne vist alt, men dette blir for personlig ♥

Ukens apekatt: Du vet når du tusler rundt på trening og lukter svette. Du kommer frem til at det er "kompisen" ved siden av deg som har droppet deodorant, og resten av treningen går ut på å forbanne han som kan gå å være så kjip mot andre? Helt til du kommer ut av treningssenteret og lukten fortsatt forfølger deg.... Crap. Så utrolig flaut. Godt jeg ikke sa noe!

Ukens film: Min svigerpappa minnet meg på "the notebook" forleden, og i går måtte jeg bare se den igjen. Altså, den er så vakker.. Christian er borte noen dager og vanligvis så går det helt fint. Det er bra med dager fra hverandre, men i går savnet jeg han såååå.. Da hjelper det ikke å se den filmen, he he.


Håper dere har hatt en fin søndag? Vi er på dag to med pepperkaker og rundstykker, og i ettermiddag har vi vært på middag! Alle tre barna har sovet litt lite det siste døgnet, så de la seg tidlig for å være klare til en ny uke! Den kommende uken kan nok bli lang, lørdag reiser vi til London :-) Wohoo!!

Ha en fin kveld ♥

Uke 44

Uken som gikk

 Ukens søteste: 

Det må være han lille her. Jeg har en blanding av kjærlighetssorg over hvor stor han har blitt, samtidig som jeg er skikkelig forelsket i han. Han sier så mye morsomt, og er så blid og ærlig. Han vokser i rekordfart, og med jentene så var det alltid en som var mindre så de var større på en måte. Jeg skal være forsiktig så jeg ikke går rett i baret og våkner en dag med en skikkelig drittunge av en lillebror. Ha ha!

Ukens låt: 
Åh, ikke vanskelig. Jarryd James med låta "do you remember" Det kommer faktisk et eget innlegg om han her i morgen tidlig. In love ♥
 
Ukens serie:
Vi har valgt å vente litt med serien som alle snakker om disse dager "Nobel", til den har litt flere episoder ute. Vi liker å se flere av gangen og ikke måte vente fra uke til uke. Derfor har vi sett en annen serie på NRK som heter "Bedrag". Anbefales. Dansk serie (elsker seriene til danskene ) kriminalitet i den danske finansverden. Utrolig spennende, og ganske lærerikt for en frøken som meg uten peiling på finans. Anbefales! 

Ukens nedtur:
Den kjipe betennelsen i hofta som jeg dro på meg etter hytteturen et par uker tilbake. Jeg frøs litt for lenge og vips så hadde det ballet på seg.. Note to self: ikke frys!! Jeg vet det jo så godt, men i kampens hete så tenker jeg alltid at det går bra.. Men det gjør sjeldent det. Det går fint å fryse litt, som når jeg går til barnehagen på morningen - men hvis kulden først setter seg i kroppen, da går det dårlig. 

Ukens beste dag:
Fredag! Helt klart fredag! Det var planleggingsdag i barnehagen og på skolen. Maya hadde besøk av 5 venner, Jenny 3 og OC hadde besøk av venninnen sin. Altså det var KAOS i gangen med alle vinterjakker og sko, men så utrolig koselig med huset fullt av barnehyl og latter. Maya og gjengen spiller høy musikk fra rommet sitt i tillegg så det var ingenting å si på støynivået ;-) De minste og jeg lagde boller, og ut på ettermiddagen kom det et par mammaer av barna, som også er venninner av meg (to fluer i en smekk, så gull!). Finfin fredag med vinterens første snø, og en haug med søte barn. 

Ukens beste kveld: 
Samme fredagen.. Dro til en venninne C og hjalp til med forberedelser til barnebursdag.. Eller det vil si, jeg drakk vin og satt på kjøkkenbenken, og hun bakte kake mens vi skravlet. Sånn er det med busy hverdag, da må man noen ganger være kreativ for å få til venninnekvelder. 

Ukens varmeste:
Denne kloke og varme jenta her. Hun er så tøff, tørr å gå imot strømmen og gjøre det hun syntes er best. En fryd hver eneste dag å være mammaen til denne lille frøkna som begynner å bli stor. 


Ha en kjempe fin søndag ♥
// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Uke 40

Uken som gikk:

Ukens søteste: ​
Må være de to her.. Venninnen til Maya har fått en liten nydelig skapning.. Assa, har dere sett noe så søtt? OC var helt i himmlene og spør etter den hver dag.

Ukens tanker:
Jeg har brukt en del tid på å forberede meg til høsten. Å være i Estepona med familien er så behagelig og uproblematisk. Ingen vekkerklokke, ingen ekstra vonde ledd pga det sure været, ingen astma og ingen avtaler. Men sånn kan man jo ikke leve, og det værste jeg vet er å grue meg til ting. Å grue meg til å komme hjem til høsten og hverdagen kan jeg ikke la skje, det er dårlig gjort mot meg selv og de rundt meg, derfor har tankene vært alt jeg GLEDER meg til. Tankenes makt vet dere.. Jeg gleder meg til rødvinskvelder med venninner, nettstudier (krysser fingrene) turnkonkurranse, hyttetur for ikke å snakke om JUL!! 

Ukens serie:
Vi har begynt på en ny serie og allerede rundet sesong 1. Dette minner meg om Desperate housewifes, og det er ikke så rart siden det er de samme forfatterne.. "Devious Maids" - lett, spennende og underholdene! Love it! 

Ukens beste dag:
Klarer ikke å velge meg en dag, alle dagene i Estepona var så fine.. 

Ukens beste kveld:
Lørdagens bursdagsfeiring for en fin jente i familien. Siden jeg ikke hadde sett noen av de på over to uker var det ekstra hyggelig. Svigerinnene mine, svigerfar og brødrene til Christian var også der, og de er en festlig gjeng å omgås! 
Litt usikker på informasjonen som ble servert på bildet nedenfor, men tydligvis noe veldig spennende. Mest sansynlig satt vi å smuglyttet, ha ha!

Mål for neste uke: 
Komme tilbake til rutiner på best mulig måte. Jeg har satt opp en plan som jeg skal følge så ting ikke sklir ut. 

Ha en fiin start på uken, klem fra meg ♥

Uke 37

UKEN SOM GIKK:

Ukens tanke: 
Denne uken har jeg gjort mer enn vanlig på dagtid. En liten tass som har trengt litt ekstra oppfølging denne uken. Han har hatt to dager hjemme med meg, i tillegg har det vært legetime på ahus, og litt henting hit og dit. Det er lett å si ja siden man likevell er hjemme, og noen ganger kan jeg brenne meg litt på det. Denne uken ble det litt mer enn vanlig og da koker det plutselig over.. Tanker som "hold deg positiv, tell til 10 (man blir jo lettere irritert når kroppen begynner å si nei) og fokuser på det som er bra" går igjen. Nå har jeg hatt en rolig helg og er klar for en ny uke!
Processed with VSCO with f2 preset

Ukens serie: 
Jeg har blitt så glad i den danske serien "Dicte" som går på tv2 sumo. Sesong 3 er på plass, endelig!


Ukens trening:
Gikk ikke som planlagt gitt.. Jeg trente mandag. Tirsdag var OC hjemme + legetime, onsdag på ahus, torsdag OC hjemme + legetime igjen og fredag var jeg i eget møte. Trening på ettermiddagen og kveld funker dårlig for da er kroppen så sliten, dessuten vil jeg være sammen med C og barna. Så da gikk uken da! Bedre lykke neste uke!

Ukens tårer:
Filmen "the impossible" fra tsunamien i 2004. En ekte historie om en familie på 5. Jeg knakk totalt sammen. Det var så sterkt og brutalt. Gråter for alle de rammede.. 


Ukens beste kveld:
Da jeg gikk fra huset mitt og barna som var et totalt kaos - midt i leggetid og rot, gikk to gater bort, banket på døren og vips satt de søteste venninnene til dekket kveldsbord. Nybakte rundstykker, rødvin, deilig pålegg og gode venninner. DET var deilig det. 

Ukens beste dag:
Det er lørdag! Våkne til solskinn, uthvilt og barnestemmer fra stua som leker sammen. Ro i sjela! På formiddagen så jeg på Maya turne, og ettermiddagen drakk jeg kaffe i solen, facetimet med Dinne (SAVN på min lillesøster som har flyttet til USA et år) skravling med naboen og film på kvelden. Finfin dag!


Mål for neste uke: 
Det burde være å komme meg på trening, men det er så tungt om dagen. Derfor blir det heller å komme meg gjennom uken med godt humør. Luke vekk ting som tar energi, og fokusere på det som gir energi. Det skal jeg klare :-) 

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Uke 30

Det var ikke vanskelig å starte opp med ukes oppdateringen denne uken. Denne uken har det jo skjedd så mye! 

Ukens tanke:
Den fineste, varmeste tanken av de alle! Kjærleiken! Tankene har gått til kjæresten min.. Jeg har tenkt mye på hvor heldige vi er som har hverandre. Vi har vært kjærester så lenge, og det føles som vi er skapt for hverandre. At vi kan ha det så morro sammen etter så mange år er jeg i ekstase over. Det er ingen overraskelse, for jeg vet vi har noe helt spesielt, men det er ingen selvfølge. Alle forhold trengs å jobbes med, og her gjør vi en sabla god jobb selv om det ikke er lett i perioder. Denne uken fikk jeg bekreftet det jeg vet, vi har det så himla bra sammen! 

Ukens oppskrift:
Den har ikke kommet på bloggen enda, men den kommer ASAP for disse rundstykkene må dere få med dere. Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg henter mye fra svigerinnen min som er helt rå på kjøkkenet. Forleden var jeg på lunsj og fikk servert sykt gode proteinrundstykker. Kommer på bloggen! 

Ukens trening: 
Å hjelpes! Jeg tok omsider en etterlengtet (I wish, den var faktisk ikke så etterlengtet) treningsøkt. Jeg trente styrke, og kjørte på med benøvelser, og høye reps for å få igang forbrenningen. Dette skal jeg gjøre en ukes tid, hvertfall. Jeg holdt på å kaste opp, så sliten ble jeg, og det var ikke SÅ heavy trening. Jeg kunne gjort det samme uten å blunke i starten av sommeren.. Jeg kaller det selvskading å hoppe så til de grader ut av treningen. Enden på visa er at jeg får vond rygg og nakke, og det er IKKE greit, når jeg vet hva som må til for å være i grei form. Men jeg kan ikke fokusere på hvor dum jeg er som ikke orker å trene, men heller være glad for å være i gang igjen - og det er jeg! Støl er en grusom følelse, men det er jo også litt digg!

Ukens tårer: 
Noen uker tilbake så ringte en av mine nærmeste venninner og var helt i sjokk.. Hun hadde sett "me before you" på kino og hadde grått høylytt mens tårene sprutet. Hun sa at denne filmen MÅ jeg se hjemme når jeg trenger å tømme meg for både tårer og følelser, for så fin var den filmen. Dette tenkte ikke jeg på da muligheten til å se den filmen på flyet til USA meldte seg. Jeg tok på meg headset og spilte film.. Det gikk som det måtte gå.. Jeg ble SÅ rørt, det er en nydelig film og det var ikke mulig å holde tårene tilbake. Jeg gråt, og gråt og gråt. Og jeg fortsatte å gråte lenge etter at den var slutt. Såpass at både Christian og damen bak måtte trøste. Det hele ordnet seg da jeg satte på en av mine gamle favorittfilmer; "Mrs Doubtfire" - den er fin den! Anyways, dere MÅ se "me before you", men pass på hvor dere ser den. Haha!

Ukens beste kveld:
Vi hadde mange fine kvelder i New York, alle var spesielle, men det er en som var spesielt morsom.. Konsertkveld nr to tok HELT av. Oh my god, vi var crazy! Say no more. 
Processed with VSCO with c1 preset

Ukens sang:
Not today - Imagine Dragons. Fra filmen "me before you". Helt hekta.. Men se filmen først!

Ukens to do´s:
Det har vært en del på agendaen etter vi kom hjem. Foreldremøte (samme dag vi kom hjem, da var jeg trøttis da), loddsalg på lørdag med turngruppa, og to bursdagsfeiringer. 

Mål for neste uke:
Fokusere på å komme meg på trening, og følge ukesplanen min. 


GOD SØNDAGSKVELD FINE DERE 
PS. // Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Uke 20

God morgen! På tide med en update fra uken som gikk! 

Ukens beste følelse: 
Definitivt sommerfølelsen! Jeg fikk ikke akkurat den i Estepona. Da frøs jeg når jeg hadde på meg favorittkjolen, men ikke her hjemme. Sommer i Drøbak er den beste følelsen altså!

Ukens morsomste kveld: 
Mammakvelden med trinnet til Maya! Det ble en utrolig hyggelig, og ikke minst morsom kveld. I tillegg VANT jeg musikkquizen fra 2000 tallet. Ikke 70, 80 og 90 tallet vel og merke ;-) Vi avsluttet hele kvelden med en rykende fersk epsiode av SKAM sånn i to tiden på natten. Perfekt avslutning på en fin kveld med herlige damer!

Ukens vakreste syn: 
Blomster rett fra hagen. Summer is here.. 

Ukens søteste: 
Disse to. OC og venninnen. Assa.. De er SÅ nydelige sammen, og så gode med hverandre. Koser og leker. Jeg fikk denne snappen fra Christine da OC overnattet hos de. God følelse i mammahjertet!

Ukens mål: 
Komme tilbake til gode rutiner med bloggen. Check! Og det føles bra. Denne uken skal jeg få ut et blogginnlegg med det jeg handlet i Marbella, og 24 timers ;-)

Den kommende uken: 
Jeg har et veldig spennende møte på tirsdag. Det handler ikke om bloggen, men om fremtiden min. Jeg er utrolig ydmyk og glad for å leve i Norge. Rett og slett. Ellers så skal jeg få til treningene som planlagt. I tillegg så er fokuset å være en glad mamma. Ja-mamma, og ikke nei-mamma. Jeg sikter til dette innlegget, i blant trengs det en liten påminnelse. 

Håper dere får en god start på den nye uken. Satser på hakket mer sol enn det har vært i helgen! 
Klem til dere 

Uke 17

Hello!
Håper dere har en fin start på mandagen! Denne frøkna sov litt lenge i dag. Planen var som alltid å stå opp klokken 06, men det gikk ikke i dag gitt. Jeg drøyde den helt til syv og da var det ikke tid for blogg. OC og Jenny skulle ha fotograf på besøk i barnehagen i dag, og med tanke på at Jen hadde dreads i bakhodet så var det kjekt med en dusj, og en dose balsam før barnehagen ;-) Krøller + en natt med mye aktivitet = dreads 

Kjører i gang uken med en oppsummering av forrige! Here it goes. 


Ukens tanke: Definitivt jenteturen jeg skal på i slutten av uken, sammen med denne gjengen! Jeg tenker mye på turen, både fordi jeg er litt spent / gruer meg, men mest fordi jeg gleder meg så utrolig! Det er meldt drittvær, men det for bare være ass.. Jentetur blir det uansett regn! Sangria, sommerkjoler og sprø venninner! Ja, takk!

Ukens oppskrift: Da min gode venninne Malin kom innom en formiddag og lagde lunsj til meg... Hun smekket sammen dette på tre minutter og det var SÅ digg! mye smak, og sunt! Perfekt etter en god treningsøkt! Oppskriften finner dere her!

Ukens trening: En helt ok uke. Trengte litt flere pauser enn planlagt.. Det vil si trening i 2 dager, også en dag pause. Det er ingenting jeg er misfornøyd med altså, det finnes nok mennesker der ute som knapt har tid eller mulighet til trening i det hele tatt. 

Ukens beste følelse: Jeg var på besøk hos farmoren min som jeg ikke har sett på en stund, og det var en god følelse  I tillegg har pappa kommet hjem fra jobb, han har ikke vært hjemme på 5 måneder. DET er også god følelse 

Ukens beste kveld: 30 årslag for en kompis på lørdag! Lenge siden jeg har vært ute sammen med Christian! Kombinasjonen av fine folk, han, spennende mat og godt å drikke gjorde dette til ukens beste kveld!


Ukens innlegg: Jeg fikk 4,5 tusen likes på dette innlegget! Hurra!! Da når jeg frem til en gjeng med folk for å si det sånn. Gøy gøy gøy!

Uke 15

Ukens utfordring: Jeg har satt meg som mål og ikke spise godteri i ukedagene, og det har jeg klart å holde i flere uker, uten problem. Men onsdag... Da smalt det gitt! Jeg tror jeg akutt ble premenstruell eller noe sånt, en helt vanvittig cravings etter sjokolade, potetgull, smågodt, SJOKOALDEKAKE, ja alt. Det var så pain at jeg til slutt måtte gå å legge meg. Jeg vet at hvis jeg hadde gitt etter så hadde jeg spist det fortsatt.. Når den slusen først åpnes.. Jadda. Så da var det bare å holde seg til helgen gitt. En utrolig god følelse dagen etterpå da!

Ukens digge følelse: Få unna litt 17-mai stæsj som surrer rundt i hodet mitt og plager nattesøvnen. Som nevnt tidligere så har 3 trinn på skolen til Maya ansvar for hele arrangementet på 17-mai. Underholdning, salg, leker, ja alt som skjer. Siden jeg (sammen med 3 andre altså) er klassekontakt kjenner jeg litt på dette. Men etter et effektivt møte på fredag så fant jeg roen. Dette skal gå så fint! 

Ukens savn: Pappa! Nå kjenner jeg virkelig på følelsen.. Jeg er oppvåkst med følelsen av å savne han. Han har vært på de syv hav så lenge jeg kan huske, men det merkes på kroppen når han har vært borte såå lenge. Nå har vi ikke sett han siden desember. Heldigvis ikke lenge igjen 

Ukens kjipe følelse: Jeg jobber jo med bloggen, den tjener jeg penger på og jeg kan stolt si at dette er min jobb. Men jeg skulle gjerne jobbet mer, men det har ikke vært mulig sånn situasjonen har vært, og er. I dag skal jeg i et møte med noen som skal finne ut av mine muligheter, men hele uken har jeg gruet meg litt til det. Litt usikker på om jeg er sendt til riktig sted.. Det er jo mange veier å gå. Orker ikke gå i dybden av dette, men jeg skal uansett gi 100%

Ukens søte: Dette lille dyret ved navn Kokos er bare såå utrolig søt. Jeg får nesten lyst på hund selv! 

Ukens trening: Check! Vel gjennomført. Litt roligere denne uken fordi det var hakket mer aktivitet på ettermiddagen og da må jeg balansere det annerledes. Men alt i alt en god uke. Jeg klapper meg selv på skulderen! Gjennførte alle programmene (ben, skuldre + rygg, biceps og tripceps)


Nå starter mandagen dere! Ha en fiin uke, vi ses senere 

 

Uke 14

God morgen fine folk! Jeg satte vekkerklokken - som alltid, på til 06 og i dag sto jeg faktisk opp og ikke lå å slumret en time! Yes ass! Nå føles det veldig bra! 
Klar for å starte dagen med et blogginnlegg og kaffe. Det er lyst ute og været ser lovende ut. Kan ikke be om mer for at uken skal starte bra, nå er det opp til meg :-) 

Ukens digge følelse: Rulleski! Jeg må nesten gi dere hele historien.. I forrige uke kom Lykke med et forslag om å sykle til min mormor i Ås. Hele familien, Maya og Jenny på hver sin sykkel mens OC kunne sitte i sykkelvognen. Vi ble enige om at det bruker vi lørdagen på. En god tur hver vei, med pause hos Besse (som vi kaller henne). Hun lager verdens beste rundstykker, og har alltid is i fryseren så det var en fin "gulerot" for oss alle. På torsdag så foreslo jeg at vi kunne stå på rulleski.. Vi kjøpte rulleski i fjor men jeg prøvde de aldri, nå var det på tide. Lykke syntes det var en god ide, og vi ble enige om at jeg skulle stå til Ås, og han hjem igjen. Den som syklet skulle ha OC bak i sykkevognen. 
Lørdagen kom og jeg ble livredd. Jeg hadde aldri stått på rulleski og jeg hater å gjøre ting jeg ikke kan. DVS, jeg trives med det jeg er god på ;-) Jeg ble kanskje en smule barnslig for jeg ble både sur, og prøvde å stikke kjepper i hjulene på hele turen. Siden jentene driver såpass mye med sport som de gjør så tror jeg at dette er en følelse de kjenner på ofte, det å prøve noe nytt som de ikke kan, og være litt engstelig. Maya plukket opp dette og sendte meg et bilde like før vi skulle dra. De kjeppene jeg førsøkte å stanse turen med funket ikke, noen i dette huset kjenner meg litt for godt... 
Dette bilde sendte Maya meg: 

Er det virkelig mulig å være så innsiktsfull og nydelig? Dette bildet var virkelig spot on, og jeg bestemte meg for at dette skal jeg gjennomføre! I værste fall var det jo bare å bytte med Lykke. Jeg måtte gå foran som et godt eksempel og spenne på meg rulleskiene! 
Ukens digge følelse kommer av følelsene jeg fikk da jeg mottok dette bilde av Maya. Stolt og ydmyk. For et nydelig og sterkt lite menneske. 

Ukens utfordring: Hold dere fast... RULLESKI! Fy fader så redd jeg var de første 15 minuttene. Jeg har ikke gått på rollerblades siden jeg var 14 så det var ikke mye å hente derfra heller. Heldigvis gikk det greit etter hvert. Kun et problem. Det går jo for pokker ikke an å BREMSE! Jeg fant kjapt ut at i de få hellingene nedover på veien til Besse så var det bare å skrike høyt så kom Lykke syklene opp ved sidene av meg og jeg kunne holde meg fast i sykkelvognen. 
Alt i alt var det supergøy, lite belastende for det håpløse benet mitt, og en fantastisk god måte å trene på! Var så stolt da jeg ankom Besse atte hjælp!

Ukens savn: Venninner! Jeg har et par venninner som jeg ikke har snakket så mye med denne uken. Uken har fløyet av gårde og jeg har ikke ringt eller sendt melding til noen nesten. Det kjenner jeg når jeg setter meg i sofaen søndag kveld og lurer på hvordan de fine venninnene mine har hatt det. Heldigvis rakk jeg kaffe hos hun ene på formiddagen i går. 

Ukens innkjøp: Ny joggebukse fra Adidas! Den er så kul, akkurat som den jeg hadde i 1999 faktisk ;-) Bilder kommer!

Ukens koseligste stund: Da vi kom frem til Besse! Jeg kom først og møtte Besse på utsiden av huset. Vi heiet på de andre som kom noen sekunder bak, og spesielt på lille Jenny som virkelig hadde stått på! Lunsjen smakte såå godt, og man merket at alle var skikkelig stolte av seg selv. 

Ukens is: SOLO isen er her, oh lord - den beste isen som finnes! 

Ukens kjipe følelse: Jeg prøver å være aktiv med trening om dagen og det betyr at mye annet ryker. Som jeg skrev ovenfor så har jeg verken ringt eller sendt meldinger til noen denne uken. Det sosiale stuper når jeg bruker mer tid på noe annet. Spesielt trening, det koster dyrt og jeg har mye mer vondt enn jeg vanligvis har. MEN, det er ikke farlig å ha vondt og en godt trent kropp gir meg også mye. En vanskelig balansegang som jeg ikke helt har funnet ut av enda. Men jeg smiler om dagen altså, det er vår i lufta!

Ukens bursdagsbarn: I går ettermiddag feiret vi mammaen min! Da vi spurte hva vi skulle gi til Mommo så kom det fra en av jentene: PROMPEPUTE og ØL! Wtf? Fatter ikke hvor det kom fra, spesielt øl? Men når noen er så sikre på noe så går vi får det, følger magefølelsen. Haha! Så mommo fikk prompepute, coronas, et oliventre og litt annet snacks som vi pakket inn i cellophan. Syntes gaven ble både morsom og dekorativ!


Thats it! Håper dere har en fin start på uken 

Uke 13

Endeliiig har jeg en riktig start på uken sånn bloggmessig. Hver kveld stiller jeg vekkerklokken på 06, men det er ikke alltid det er mulig å komme seg opp. I dag klarte jeg å tvinge meg opp, på tross av at både Maya og Jenny har krevd litt mammaomsorg på natterstid. Ene og alene fordi jeg vil skrive ukens første faste spalte før dagen begynner for fullt!

I helgen har barna og jeg vært alene, og da har jeg lagt vekk det meste som tar fokus. Jeg har lagt meg tidlig (noe jeg sjeldent gjør, det nattdyret jeg er) og virkelig vært tilstede med den lille gjengen min. Maya og Jenny har hatt treningshelg, mens OC og jeg har sørget for god mat og god stemning før og etter trening. Lørdag spiste vi pizza hos svigerinnen med barna, på kvelden hadde vi jentekveld med idol og lørdagsgodt. Søndag var vi i Norstrand sin nye turnhall på formiddagen, og søndagmiddag hos svigerfar på ettermiddagen. 

Uansett, kjører på med uken som gikk:

Ukens nedtur: Definitivt OC sin ørebetennelse som jeg ikke har fått med meg. Jeg visste har trøblet litt, men utsatte legetimen til siste slutt. Det angrer jeg stort på. Lille gutten har gått lenge med ørebetennelse og hanglet. Nå har han fått seg en hestekur med pencilin og forhåpentligvis blir han bedre, og fortsatt sitter drenet der det skal (han opererte inn dren før jul). Det skal vi sjekke hos øre-nese-hals lege på torsdag. Krysser fingrene!

Ukens digge følelse: Jeg har tatt litt tak i meg selv. Nå trener jeg så bra, og lysten på at musklene faktisk skal vises, og litt fett skal forsvinne har virkelig meldt sin ankomst. Den siste uken har jeg mistet 1 kg, kun ved hjelp av sunne metoder (!) og det er jeg skikkelig stolt av! 

Ukens savn: Vi hadde en så fantastisk påske. Den var harmonisk, morsom og god stemning fra start til slutt. Hverdagen ble lagt igjen hjemme, og både Christian og jeg hadde det så fint sammen. Vi begynner å kjenne på det å ha større barn, tror jeg!? Plutselig kan vi snakke sammen, gjøre andre ting, ha fokus på andre steder, nå klarer de seg mye mer selv, og det betyr annerledes tid sammen med barna, men også for oss. God kvalitetstid! Det er kos! Så da Christian dro i bursdagsfeiring til en venn i helgen, savnet jeg han skikkelig. Jeg har ikke rukket å trenge alenetid etter den fine påsken. Og det er nytt, etter en uke oppå hverandre så pleier jeg å være klar for litt egentid hjemme, men ikke denne gangen <3 

Ukens innkjøp: Nytt regntøy og parkdress til barna. Hvis dere lurer på hvilket merke det ble i år, så klikk inn her :-) 

Ukens koseligste stund: Fredagkveld, da jentene + en turnvenninne av Maya kom hjem etter trening, og vi spiste sen kveldsmat sammen. Varme rundstykker, kakao og masse deilig pålegg. De hoppet rett i dusjen og kom ned til dekket bord. Skravlet og tøyset, og hadde skikkelig jentekveld. 

Ukens følelse fra mammahjertet: Så stolt av mine to jenter som står på så mye som de gjør! Jeg var usikker på om Jenny ville / orket en hel treningshelg, men hun har vært med hele veien med et stort smil om munnen! Da hun la seg i går kveld lurte hun på når neste trening er.. De er så tøffe! Maya har begynt å øve på ting jeg syntes er skummelt å se på, og noe av det MÅ jo være skummelt for henne også, men hun biter tennene sammen og vil klare mer og mer. 

Ukens sang: En artist jeg virkelig har fått øyene opp for den siste uken, Miguel. En foreløbig favoritt er låta "Waves". Superdigg låt!

Uke 8

God morgen kjære dere!

Beklager fraværet mitt i går. Jeg hadde et møte med nav i går og tenkte at jeg skulle la være å si noe om det på bloggen, prøve noe annet enn forrige gang. Nå gruet jeg meg ikke på langt nær så mye som sist time, men litt ubehagelig å snakke helse, fremtid og tanker er det jo. Det gikk kjempe bra, og jeg har ikke noe annet enn skryt til NAV. Det er ikke værst ;-)

Litt sent, men her kommer forrige ukes sammendrag: 

Ukens høydepunkt: Lørdag med de fine barna mine. Vi tilbragte hele dagen i Drøbak sentrum, med glade lekende barn, kaffe i solen, venner, lunsj, kino og skikkelig påskestemning!


Ukens innkjøp: Ny treningstights og topp, den dumper forhåpentligvis ned i postkassen min i dag eller i morgen. Leeeenge siden sist jeg unnet meg nytt treningstøy! 

Ukens karma: Da en viss liten ertekrok ertet storestøsteren sin, og da hun snudde seg for å gå ut av rommet hang hun fast krøllene sine i dørhåndtaket og kom seg ikke løs. DET er karma på sitt beste det. Jeg lo høyt!

Ukens me-time aktivitet: Vin med mine morsomme jenter. Herregud som jeg lo på lørdag.. Vi koste oss og drakk litt vin hos Angelika, og skålte for den deilige perioden vi har i vente. Vår!


Ukens snapchat: Assa, som jeg har ledd meg fillete av den nye greia på snapchat der du kan bytte fjes med deg og en venn. H E R R E G U D som jeg ler.. 


Ukens flause: Da jeg kjørte ut fra Carine og ble stående med bilen i et kryss der jeg hadde vikeplikt. Jeg ventet som jeg skulle mens bilen som kom fra høyre kjørte forbi. Akkurat da den passerte meg så fikk jeg for at det var noen jeg kjente, så jeg tutet skikkelig. Sånn skikkelig. Det var ikke meningen at jeg skulle holde på tuta så lenge heller.. Da føreren av bilen snudde seg i sjokk å så hva jeg drev meg så jeg at jeg ikke kjente vedkommende i det hele tatt. En ukjent dame som snakket i mobiltelefonen mens hun kjørte. Det er 50 sone der, så hun rakk fint å ta en titt på meg. Jeg måtte kjøre etter, jeg skulle jo samme vei, men etter 15 meter så svingte hun inn en busslomme, og fortsatte telefonsamtalen der.. Kanskje hun trodde jeg tutet så hissig fordi hun snakket i telefonen? Uansett flaut. 

Ukens utfordring: Gårsdagens møte med NAV. Som jeg gjennomførte ❤︎

Ukens tårer: Jeg er premenstruell. Trenger jeg si noe mer? Haha!

Ukens måltid: Salatbaren jeg og Malin plukket da vi var i Holmen å så på Maya turne. DEN var så god. Eller det som var digg var at Malin plukket til meg, og hun tok så mye ting jeg aldri pleier å ta.. Vi spiste den salaten to dager på rad, like god hver gang!

Ukens mål for den nye uken: Legge inn en liten intervalløkt etter styrketrening. 

I dag er det 1 mars, wohooo!!!

Uke 7

Ukens høydepunkt: Nye episoder av "Suits". Endelig! Elsker den serien!


Ukens innkjøp: Ansiktskrem fra Origins. Den beste, med solfaktor 15, og litt farge. Det har vært krise når den har vært tom. 


Ukens karma: Kanskje pakken på døren jeg fikk noen dager tilbake? Jeg håper at jeg er en god venninne, og det er derfor jeg blir tenkt på? 


Ukens me-time aktivitet: Dinner and a movie med Christine. Vi så "the revenant". Oh my god! Noen andre som har sett den? Bjørnefighten var helt sinnsyk.. Jeg var generelt svett gjennom hele filmen..


Ukens snapchat: Stille på snapchatfronten denne uken. Som jeg skrev i går har jeg vært plaget med hodepine denne uken og har forsøkt å holde meg litt unna skjermer..  Det er jaggu ikke lett, nei ;-)

Ukens flause: Da Maya høylytt påpekte at det så ut som jeg hadde fått truskerøsk (!) Buksen (som begynner å bli litt stor, wohoo) hadde sklidd litt ned, og noe annet litt opp. Flott! Hun skulle bare visst, det jeg forsøkte var en back to 2001. Da det kult med g-strengen på ryggen, så hele klassen kunne se det. Hoho! 

Ukens utfordring: Ikke skli på isen.. Herregud så glatt det har blitt! Nå vil jeg ha våååår!!

Ukens tårer: Det slo meg plutselig, ingen tårer denne uken. Hmm.. Da blir det nok en ekstra dose med tårer denne uken ;-) Viktig å få ut litt steam!

Ukens disputt: Den var med lillebror.. Hvorvidt han klarer å kle på seg selv eller ikke.. Jeg VET han klarer det, han har bevisst det ovenfor pappaen sin flere ganger, søstrene sine også - men med meg sitter det lenger inne. Kanskje fordi han vet hvor koselig jeg syntes det er å kle på han. Han ser det nok på meg. Det eneste som er igjen av baby-ish.. Han bruker ikke bleie, sover hele natten, vognen er solgt for lengst, osv.. Nå har vi fått hjemmelekse av barnehagen, gutten på straks 3 år må lære, plutselig er det stor avdeling ;-) Ser den. 

Ukens måltid: Indisk på lørdag! Vi spiste på den relativt nye indiske resturanten i Ski! Den anbefales på det varmeste! Så godt!! Og prisen var veldig vennlige også.. Resturanten heter Tandorri palace. 

Ukens mål for denne uken: Dra til ahus i morgen. Ubehagelig time, som har jeg har utsatt en gang allerede. I morgen MÅ jeg dra.. 

Ukens sang:

Den nye låte til Mr West med Rihanna "famous" er favoritten denne uken! Albumet ligger kun på Tidal, men dere kan høre den på denne livestreamen her, uten å være medlem:  http://tidal.com/de/tidalxyeezy3-live 


Vi har hatt en skikkelig bedagelig morgen. Det er jo vinterferie så det er ingen hast med å få Maya til skolen til riktig tid. Barna har sovet så lenge de vil, vi har spist lang frokost og nå skal jeg ta med de minste til barnehagen. 

Håper dere har en fiin start på uken ❤︎ 

Uke 6

Ukens høydepunkt: Det er jo selvfølgelig helgens hyttetur! Det har vært latter og tårer fra ende til annen, med masse god mat, skitur, vin og hvilepuls. Dette var perfekt for Lykkemutters! Dere ser kanskje det på blikket mitt, haha!
Lørdag formiddag: "Når mamma kommer hjem? Nei det er leeenge til...."

Ukens innkjøp: Ansiktsmasker og peeling/rens til nesen! Jeg kjøpte disse på Cubus på vei til fjells, i den tro om at jentene og jeg skulle ha litt spa på kveldene. Det ble glemt gitt, men jeg skal unne meg en ansiktsmaske i kveld ;-) De kostet ikke mer enn 19,- per stykk så det spørs hvor underverker de gjør altså. Hvis noen har tips til fantastiske peelinger (gjerne fjerne sånne svarte prikker på nesen) og ansiktsmasker, så rop ut!

Ukens karma: Denne sitter langt inne den. Jeg hadde aldri verden tenkt at dette skulle ut på bloggen, men det er SÅ karma at jeg bare MÅ. Noe av det morsomste jeg vet er å ta uheldige bilder av andre. Da kan jeg sitte i evigeter å zoome inn, le meg skakk og vise det til den det gjelder og alle andre rundt meg (dette skjer kun med mine nærmeste altså). Skikkelig ufin humor, men det er jo sååå morsomt med bilder som ikke ligner på en selv, i det hele tatt. Denne helgen har det vært null sminke, kjipe joggebukser og trange ulltopper. Dette bilde av meg (jeg ligner jo på meg selv da) er så kjipt. Regelrett  K J I P T. Og det var kun karma, etter titalls bilder av de andre der jeg har hatt latterkrampe.. Jupp, definitivt ukens karma. Bollete både her og der.... Haha!

Ukens me-time aktivitet:
Helgen. Ro i sjela, kun meg selv. Marlen. Ingen annen rolle.

Ukens snapchat: Jeg har virkelig hatt uken med vakre bilder av meg selv. Godt selvironien er på plass! Ukens snapchat ble tatt av Malin, da hun var med for å følge barna til barnehagen på fredag. Det var karneval, og Lykkemutters hadde satt seg godt til rette i sofaen mens barna kledde av seg selv... Cowboyhatten til Jenny hadde jeg også lånt.. Fy fader. Jeg dævver.. Det er noe med hele bildet. Flere som fikk seg en god latter!

Ukens kommentar: Fra en snill og god leser som tok seg tid til å legge ut oppskrift på tomatsuppe. Jeg nevnte at Jenny ikke liker noen andre enn den tomatsuppen i pose, og da fikk jeg tilsendt denne. Den skal prøves denne uken! Tusen takk! 

"Tomatsuppe:

1 løk kuttes smått

Stek til den blir blank med ca 1 ss mel

Ha i 7dl vann + 1 boks hermetiske tomater + 2 buljongterninger

Kok i 10 min --> stavmikser

Tilsett 1 dl fløte før servering.

Ekstra godt og mettende: ha i pølse, pasta eller egg, bon apetitt!

Denne tyr jeg til hver gang jeg har dårlig tid eller vil ha noe å varme meg på!"

Ukens flause: Jeg sikter til bildene oppover i innlegget jeg.. Det holder.. Eller vent!! Jeg har vært ekstremt surrete den siste uken, og det var utrolig flaut da jeg glemte ringene mine, vannflasken OG trodde jeg hadde glemt headsettet på trening. Ikke alt på engang, men hver sin tur.. Jeg skrev om det her

Ukens utfordring: Det var faktisk å våkne søndag morgen, tidlig før alle andre med sterke smerter i benet mitt. Dagen før gikk jeg 1,5 mil på ski og storkoste meg. Da de andre spurte om dette gikk fint for benet mitt svarte jeg skikkelig tøff i trynet at dette ville jeg få svi for, men at det var verdt det. Da jeg våknet dagen etterpå var det ikke verdt det likevell, og jeg ville bare kutte av meg hele det forbanna benet. Når jeg ser tilbake på det i dag så ville jeg ikke gjort noe annerledes, jeg liker å pushe meg selv, jeg liker å være aktiv og jeg elsker å gå lange skiturer. Men det var den lange skituren for i år... 

Ukens tårer: Å herlighet, det ble noen tårer i helgen. I takt med dunken med vin så spilte Carine baladene fra ungdomsårene.. Tårene trillet ettersom vi mimret tilbake, og jeg kjente kjærligheten for Christian bare renne over, og tårene kom. Alt vi har opplevd sammen, alle minnene, helt tilbake fra vi var 13. Det er så sterkt. Så mye følelser og at kjærligheten fortsatt er like sterk og er så overveldende noen ganger. Vi hørte på gamle balader i timesvis, og denne var en av de som tar meg tilbake til "Marlen 16 år".

Ukens disputt: "Noen" sliter litt med å legge vekk telefonen når hun rører i maten, og skal passe på at det ikke svir seg i kjelen.. Det blir det disputter av ;-)

Ukens måltid:
På lørdag spiste vi mango avokado salat med ponzusaus og sashimi. Oppskrift herfra. Sykt digg!

Ukens mål for den nye uken: One word.. Trening. Det gir meg så god selvfølelse, mestring og glede. Nå må jeg bare fortsette..

Ukens sang: Helt vannvittig hinsides dilla på denne versjonen... Både Maya og jeg. Hører på den når enn vi har sjansen!Nå bøy jeg mye på meg selv ser jeg! Hoho! Men det er bra det ;-) Håper dere har en bra start på uken ❤︎❤︎

uke 5

God morgen! 

Jeg har tittet litt rundt og snoket på andre blogger, for å finne flere gode "ukens". Føler denne spalten kan bli litt kjedelig? Så hvis dere har noen forslag til punkter så skriv gjerne til meg!

Here we go!

Ukens høydepunkt: Middag i oslo hos Victoria. Det ga meg så mye, og jeg fikk en skikkelig påminnelse om hvor hyggelig det er, og det er faktisk ikke SÅ langt unna.

Ukens innkjøp: Kvister til fastelavens, vi skulle pynte med fjær. Jeg kjøpte til alle barna som skulle komme, men siden fjærne var utsolgt ble det ikke pynting. Nå står de bare her.. Jeg kjøpte ikke de fine grenene som er fine uten pynt heller..

Ukens karma: Hahaha! Det MÅ være min lillesøster på 16. Jeg skulle hente jentene på turn, og Celine slang seg med - i converse - i skikkelig snøvær! Jeg kommenterte vårstilen, hun mente det var innafor, og vips så lå hun å kava på isen. En svak side hos meg, jeg ler meg i hjel når andre faller (ikke når noen skader seg skikkelig altså, og ikke gamle mennesker, da begynner jeg å gråte) så dere kan tenke dere jeg lo hardt og lenge da hun falt. Converse er jo verdens glatteste sko så hun kom seg ikke opp igjen heller.. Jeg måtte faktisk løfte henne opp! Morro morro!

Ukens me-time aktivitet: Jeg har hatt flere me-time stunder denne uken. Hos victoria i oslo, kaffedate hos Carine, og lunsj hos Christine. Denne uken har jeg sett mange av mine fine ❤︎

Ukens snapchat: Lite snapchat denne uken. Jeg hadde som skrevet en dårlig start på uken, og får å ikke gå helt under jorden som tidligere måtte jeg prioritere. Da ble snapchat nedprioritert, mens jeg klamret meg fast til bloggen. MEN, jeg har hatt noen snapper, blant annet av da Celine tryna på isen.. Må nok være det som er høydepunktet denne uken!

Ukens kommentar: Jeg får stadig vekk helt fantastiske kommentarer, og det betyr så mye. Jeg har også blitt flinkere til å prioritere å svare, og det er jeg glad for. Jeg føler meg nærmere dere, hvis dere skjønner? Ukens kommentar er fra facebooksiden min. Denne, som mange andre traff meg mitt i hjertet og gjorde dagen min: Kjære "Lykkemamma".. 
Jeg må bare si at du har seilet opp som min absolutt favoritt blogger! 
Du deler så masse av deg selv, på både godt og vondt, og man sitter igjen med å føle at du er nabo jenta etter å ha lest innleggene dine 
Takk for at du deler, takk for alt du gjør, og takk for at bloggen din er akkurat som den er!
Aldri gjør noe annerledes, d du gjør er helt perfekt.
Klem fra Lise

Ukens flause:  Celine (lillesøster) driver å sender meg massevis av snaps fra gamle fotoalbum. Fra jeg var på hennes alder.. Jeg og venninnegjengen min. Oh. My. God. Jeg ler meg i hjel. Det var litt av en tid.. 

Ukens utfordring: Komme meg på trening. Starten av uken var dritt, men heldigvis klarte jeg å snu det. Jeg har trent når jeg skulle og nå har jeg faktisk fullført porgrammet mitt. Det føles vanvittig bra! På tirsdag får jeg nytt, og det gleder jeg meg faktisk til. 

Ukens tårer: Som dere sikkert har fått med dere så ser jeg på "the affair" om dagen. I går snek jeg meg til en time midt på dagen, mens OC og Christian var ute på tokt og jentene opptatt med venninner. DA gråt jeg. Følelsene de som sitter igjen etter å ha blitt ført bak lyset ble så tydelig. Og se hvordan kjærlighet kan ødelegge og være så grusom er skremmende. Og ikke klare å gå videre.. Jeg har en tendens til å sette meg så inn i serien, og plutselig satt jeg å gråt, uten at det hadde skjedd noe drastisk. Jeg bare forestilte meg "hva hvis" i mitt eget forhold. Snufs!

Ukens disputt: Denne er ny. Tenkte denne kan være litt morsom! I går var jeg på zeven og kjøpte godis, og det eneste Christian visste han ville ha var farris. En stor kald farris. Jeg snakket i telefonen hele veien til zeven, inne på zeven og på vei hjem igjen. Da jeg kom hjem hadde jeg husket alt jeg ville ha, men glemt farris. Christian mener det er fordi jeg ikke klarer å gjøre to ting av gangen, og siden jeg valgt mobilen min, igjen (dette har vært et stort problem tidligere) så glemte jeg farrisen. Irritert mann med andre ord. Selv følte jeg meg truffet og blånektet for alt. I dag ser jeg at det kanskje ikke var så mye å blånekte for..

Ukens måltid: Den deilige, og sunne lunsjen jeg fikk hos Christine-venninnen. Så friskt og god! Hun hadde en deilig oppskrift på pannekakene, tror jeg skal spørre etter den og dele hvis dere er interesserte :-)

Ukens mål for neste uke: Ta med kamera hvor enn jeg går. Da blir innleggene så mye mer levende, hverfall de hverdagslige innleggene som det blir en del av. 

Ha en fin start på uken!


// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎ 

Uke 4

Ukens høydepunkt: Lise, bursdagen din var ukens høydepunkt! Uten tvil ;-)

Ukens innkjøp: Nothing, sparemodus!

Ukens snapchat: 
Fra treningen! Jeg la ut noen bilder av øvelsene jeg har og de ble tatt godt i mot! 

Ukens kommentar: Det må bli alle kommentarene jeg fikk etter innlegget "Jeg skulle jo bli psykolog, jeg". Jeg klarer ikke plukke ut den for alle betydde så mye.. Tusen takk, jeg setter så utrolig pris på dere!

Ukens karma: Når man behandler andre som man selv ønsker å bli behandlet. Dette minner jeg meg selv om ofte, spesielt i forhold til kjæresten min. Denne uken har jeg kjent på det.

Ukens trening: Jeg klarte å gjennomføre tre økter, på tross av syke barn! Stolt som fy!

Ukens utfordring: Dra på trening etter 4 dager hjemme. Jeg faller så lett av fordi jeg trives bedre hjemme i sofaen, enn på trening. Jeg gjør jo egentlig ikke det, men det er mer behagelig. Jeg slipper å utfordre meg selv, noe jeg gjør når jeg trener. Det krever mye å gjennomføre en økt og det er så lett å gi opp. Jeg får mer vondt av å trene, men den smerten er ikke farlig. Det er mye farligere å ikke trene, da vil ting forplante seg oppover i ryggen og nakken, og det kan jeg ikke ha noe av. Jeg har et ansvar, og det er å være den beste versjonen av meg selv. Det gjør jeg via trening. Denne uken dro jeg selv om jeg strittet i mot. Fantastisk følelse når det er gjennomført!


God start på mandagen folkens! Den starter litt trått for min del, men jeg regner med at det kommer seg. 
Klem til dere 

Uke 3

God morgen!

I dag er OC mye bedre, men han trenger en hjemmedag til. Vi skal gjøre vårt for å unngå smittefest i barnehagen, og siden han hadde feber i går blir det innedag i dag også. I tillegg kom Jenny hjem fra bursdag i går, tufs. Ikke lenge etter kom febern snikende, og nå ligger hun også rett ut. Egentlig litt overraskende, den frøkna er aldri syk. 

Mens OC og Jen ser på film så skal jeg skrive ferdig et innlegg jeg har tenkt på lenge.. Planer for fremtiden, og ødelagte planer fordi livet ikke ble som forventet. Jeg legger det ut i morgen tidlig hvis alt går etter planen. Skrivemoduset må lyse grønt, det er et sånt innlegg som må komme rett fra hjertet. 

Anyways! Jeg starter uken med et sammendrag fra uken som var:

Ukens høydepunkt:
 Lørdagskvelden med yndlingsmennesket mitt. Avslappet på sofaen, uten TV, bare musikk, øl og gode samtaler. Høydepunktet var da vi planla julegaven til barna for 2016. Veldig lenge til,men det blir så bra. Det blir en opplevelse, akkurat som London turen i 2014. 

Ukens innkjøp: Kjøpt verdens kuleste månesko til Jenny. De har vi kjøpt brukt, og det blir uten tvil ukens beste innkjøp.

Ukens karma: Ble litt revet med under stolleken i barnebursdagen til Maya.. 34 kids på 8-10 år. Jeg ble med på stolleken, det gikk som det måtte gå - jeg ble revet med. Ga alt, skrøyt og ble høylytt. Bokstavelig talt dyttet en annen bort fra stolen for å ikke tape. To runder etter gikk jeg ut.... Barna jublet. Jeg var så skuffa. Det værste er at det er på film.. 

Ukens me-time aktivitet: PT time med Tom. Min personlige trener i 2 år, av og på. Like motiverende. Nå har jeg gjenopptatt kontakten, og vi har lagt en plan. På torsdag hadde jeg 2 timer med gjennomkjøring av nytt program, og masse prat. Om kun trening og meg. Det kaller jeg me-time!

Ukens trening: 2 ganger denne uken også. Torsdag og lørdag. Jobber fremdeles med å øke til 3-4. 

Ukens kommentar: Fra bloggleser Trine: Bloggen din er min favoritt 😄😄. Dette gledes!

Ukens utfordring: Gjennomføre barnebursdagen til Maya. Hun ønsket seg alt i verden å ha hele klassen + turnvenninner. Det blir 34 stykk det! Vi leide en tidligere ungdomsklubb / bomberom i kjelleren på skolen, lagde en haug med pizza og kake, og klinte til! Det var såå gøy! Disco, stolleken, blindebukk og danseleken. Barna var gjennomvåte av svette da de ble hentet, og vi voksne var ikke langt i fra heller, he he. 


 // Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎ 

Uke 2

Goood morgen!
Jeg starter som vanlig uken med et sammendrag av uken som gikk:

Ukens høydepunkt: Det må faktisk være resultatene fra 5:2 dietten. Jeg har gått ned som planlagt denne uken, og nærmer meg den vekten jeg lovet meg selv å aldri gå over igjen, for da føler jeg meg ikke vell. 

Ukens innkjøp: Bursdagsgave til bursdagsbarnet. Saltlykter fra Lykkelig på haver, de er såå fine!

Birthday girl

Ukens gode gjerning: Hente Lykke på flyplassen. Man kan lett tenke at det gidder man ikke.. Plassere bort 3 barn for å hente han 1 time unna, når han kunne tatt flybussen, MEN jeg syntes det er så viktig å være gode med hverandre. Jeg VET hvor deilig det er å bli hentet, og føle seg savnet. Jeg ønsker å gi han den følelsen, de kommer ikke av seg selv. Det er så viktig å være god og snill i et forhold, spesielt i vår situasjon der det er mye barn, sykdom, jobb og annet hverdagstress. Det er slitsomt for meg å kjøre, men det jeg får tilbake er så mye bedre og viktigere. 

Ukens me-time aktivitet: Både fredag og lørdag kveld var jeg sammen med venninner. Det var me-time aktivitet i massevis. 


Ukens trening gjennomført: Jeg trente to ganger. Det var det jeg hadde kapasitet til denne uken, og jeg er fornøyd med det. MEN, denne uken skal bli bedre!


Ukens kommentar:
"Haha, du er kul! Kanskje du rett og slett er for kul for Vixen...
Og du, den bollesveisen der kledde deg ikke så godt :-p men ellers er du sykt fin på håret om dagen!" 

Ukens flause: Når de som kjenner meg aller best imiterer meg på snapchatfilmene mine... Herregud jeg døøør. Når det er sagt så fikk jeg tilbakemeldinger på at jeg er mer meg selv på snapchat nå. Og det gledes! Jeg vil jo vise dere den ekte meg...
 
Ukens utfordring: Møte opp hos fastlegen å fortelle hvordan jeg har det.. Hvordan jeg egentlig har det.

Uke 1

Hei hei! 

Ny uke, og jeg sparker den igang med en oppdatering fra uken som er forbi: 

Ukens høydepunkt: Det må faktisk være bakekunstene mine fra helgen. Kvikklunsjkaken, kanel og sjokoladeknutene. Jeg har bakt så lite, og hver gang det er bursdag i heimen bruker jeg flere dager på å fundere og klage over hvor dårlig jeg er. Denne runden klarte jeg alt selv, med god hjelp av Carine-svigerinnen på øret, og Trinesmatblogg på mac. 

Ukens innkjøp: Min nydelige pute jeg kjøpte på halvpris på Lykkelig på haver. Den er såå fin og nå ønsker jeg meg flere. 80% av sofaputene mine har vært gjennom 3 runder med spedbarn (gulp) og småbarn. De er nok vasket 300 ganger og veldig slitne. Så nå nyter jeg de tre fine putene jeg har! Det frister å bytte ut de 7 andre.. 


Ukens karma: Minne barna mine på å bruke lue, votter og skjerf hver dag - forså å glemme det ene eller andre selv. De har påpekt det, og nå har jeg blitt skikkelig forkjølet.. Karma much? Think so!

Ukens me-time aktivitet: Aaah, treningen! Endelig tilbake på treningen. Trene styrke alene, i rolig tempo med musikk på ørene. Jeg merker knapt de andre som trener samtidig. Helt i min egne boble.. 

Ukens snapchat: Da jeg var på besøk hos Besse og tok bilder av meg selv som hun har på veggene og la ut på snapchat. Var innom 1, 7, 14 og 20 år!


Ukens kommentar: Jeg blir glad for alle hyggelige kommentarer, men denne var bare så nydelig. Tusen takk!
 " For ei heldig bursdagsjente :) Må sei at du er den absolutt beste og mest ekte bloggen eg les. Eg liker særleg godt dei innlegga der du deler tankane dine om ulike tema, og du er rett og slett eit forbilde for meg! Til våren blir eg mamma for første gang, og du har fleire gongar fått meg til å tenke og ta stilling til ulike ting som blir aktuelt for meg dei komande åra. Du har så fine grunnverdiar og barna dine er jammen heldige som har ei så reflektert, snill og herlig mamma som deg!"

Ukens flause: Det blir 1 av 2.. Da jeg la ut på snapchat hvordan bakemaskinen min ristet voldsomt, og om det var vanlig. Jeg fikk tilbake tips om å feste den på riktig måte. Jeg festet den som dere anbefalte, og vips ble den fikset! Er det mulig? Jeg har hatt den maskinen i 5 år uten å skjønne hvordan den skulle festet.. Flaut. 
Eller da jeg oppdaget at knappen på kjolen var åpen, og det hadde den vært i flere timer. Hilst på et titalls foreldre.. At jeg fant ut at trusa var på vranga rett etterpå gjorde ikke saken noe bedre.


Ukens utfordring: Oppfølging på ahus. Gruer meg til hver gang, men så blir det stort sett alltid godt å snakke litt. Undersøke om det finnes nye ting å prøve. Bedre medisiner, eller nye hjelpemidler. Denne gangen ble det et nytt hjelpemiddel. Det tar tid å lære, og jeg skal tilbake tidlig i februar for å lære å bruke dette hjelpemiddelet. Ikke noe jeg vil utdype på bloggen, men det er ikke noe kult hjelpemiddel - for å si det sånn. 


Jeg tar det lungt i dag. Vi ses i kanskje i kveld, over og ut ❤︎

Uke 53

Hei dere! Hvordan føles årets første mandag? Vi er på full fart inn i bursdagsmåneden så her er vi klare! Først ut er Jenny, hun har bursdag på onsdag allerede. Bursdagsgavene er i boks, og jeg tror hun blir veldig fornøyd. Lille store førskole jenta!

Nå fyrer jeg løs med min aller første faste spalte, sammendrag fra uken som gikk. Denne spalten kommer hver mandag fremover :-) Hvis det er noen punkter dere gjerne vil ha med så skriv det i kommentarfeltet, så tar jeg de med! 

Ukens høydepunkt: Det må jo bli nyttårsaften. Finfin kveld for både barn og voksne. Vi hadde besøk av gode venner. 9 voksne og 8 barn til sammen! Jeg lager alltid kalkun, og den ble vellykket i år også - hurra!

video:img0618

Ukens innkjøp: Bursdagsgaven til Jennypenny. Dere får se hva det er på onsdag!

Ukens karma: Jeg er stort sett alltid i siste liten, selv om jeg har blitt mye bedre med årene. Jeg vil jo ikke gjøre så barna mine blir like, det er ingen god følelse å alltid ha dårlig tid.. Uansett! Vi kom hjem fra fjellet 29 desember. Klokken 18 30 desember, akkurat 24 timer før nyttårsmiddagen skulle stå klar på bordet - dro jeg ut for å handle. Først i en butikk, der hadde de verken kjøttdeig til stuffing, eller kalkun. Shitt... Så i en til, ingenting der heller. Så bestemte jeg meg for å dra på den lilleRema (som vi kaller den her i Drøbak). Det er her jeg alltid handler, men automatisk dro jeg til de største butikkene denne gangen. Rett innenfor hovedinngangen sto den der. En ferdig tint kalkun på 7,9 kg! Og det var kun en igjen! Typisk meg og min flaks. Man kan jo lure på hvorfor jeg ikke lærer? Fordi det stort sett alltid ordner seg ;-) 

Ukens me-time aktivitet: Tour de ski! Det syntes jeg er fantastisk gøy, og jeg sender vekk barna lett når det vises på skjermen. 

Ukens snapchat: Jeg la ut en del bilder på nyttårsaften, også fra pakkeleken vi hadde. Jeg satt med såå mye fint, og vips da alarmen ringte hadde jeg ingenting! Det ble stjålet pakker om hverandre, og stemningen var nokså skjerpet noen minutter! Engasjerte folk altså ;-)

Ukens kommentar: Det har vært en del kommentarer på bloggen i julen, som følge av mine innlegg om både det ene og det andre. Det er gøy! Men det er en kommentarer som traff hjertet mitt ekstra, og den fikk jeg på innlegget "Kjære bloggen" Den er fra Anette, og hun skrev følgende: Fine favoritt bloggeren min. Takk for at du deler hverdagen deres med oss.

Ukens flause: Også fra nyttårsaften. Jeg leker litt erfaren kokk, og da jeg serverte maten sier jeg at tilbehøret er bl.a kålhoder, (ikke rosenkål som jeg faktisk hadde) opptil flere ganger.. Jeg blir irrettesatt, også går det kort tid før jeg begynner å snakke om kålhodene igjen.. Ikke så erfaren nei..